PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال گوشی به اینترنت از طریق کامپیوتر و بلوتوث ا بدون نیاز به Gprs ا




    

shamabady
03-11-2008, 11:53
این آموزشو به در خواست یکی از دوستان اینجا میزارم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اتصال گوشی تلفن همراه به اینترنت بدون نیاز به gprs از طریق بلوتوث و با استفاده از اینترنت کامپیوتر(مخصوص گوشی های سیمبین)

با استفاده از این ترفندی که امروز بهتون میگم میتونید گوشی تلفن همراه سیمبین خودتون رو از طریق کامپیوتر واینترنت کامپیوتر (که میتونه دیال آپ یا adsl باشه) به اینترنت وصل کنید

این کار به درد کسایی میخوره که همراه آخر دارن و از gprs محرومند ومی خوان گوشی شون و به اینترنت وصل کنن واز امکانات اینترنت روی گوشی شون استفاده کنن ویا کسایی که میخوان ارزونتر به اینترنت وصل بشن چون نسبتا هزینه gprs از دیال آپ و adsl بیشتر

نحوه کار

وسایل و نرم افزار های مورد نیاز
یک عدد رابط بلو توث برای کامپیوتر که می تونید با قیمتی بین 6 تا 15 هزار تومان بسته به مدلش تهیه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نرم افزار M-Router که باید روی سیتمی که به اینترنت وصل نصب بشه( این نرم افزارو میتونید از لینک انتهای مطلب دانلود کنید)
نرم افزار Gnubox که باید روی گوشی نصب بشه (این نرم افزارم میتونید بسته به مدل گوشیتون از لینک های انتهای صفها دانلود کنید)

نحوه کار:

ابتدا نرم افزار m-router (روی کامپیوتر) و gunbox (روی گوشی ) رو نصب کنید

تنظیمات نرم افزار m-router :

- نرم افزارو باز کنید و تگ Advanced Settings انتخاب کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- در قسمت Additional COM Ports بر روی view کلیک کنید
- پورتی رو که توسط بلوتوث استفاده میشه رو انتخاب کنید و کلید" >> "رو بزنید تا com port انتخابی به سمت راست انتقال پیدا کنه سپس روی ok کلیک کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- تو قسمت connectivity methods دنبال گزینه Additional COM Ports بگردید وچک کنید که کنار com port مربوطه تیک وجود داشته باشه و جلوی com port هیچ گونه error وجود نداشته باشه

نکته : توجه داشته باشید که اگر از نرم افزار nokia pc suite استفاده میکنید اگر دیدید کنار com port یک error وجود داره کاملا از nokia pc suite خارج بشید و بلوتوث در بیارید دوباره بزنید تا error از بین بره

دراینجا تنظیمات روی کامپیوتر تمومه و باید گوشی رو تنظیم کنیم

تنظیم نرم افزار Gnubox :

1. برنامه رو روی گوشی نصب کنید

2. تو گوشی به مسیر -> Settings -> Connection -> Access points -> Go to Options -> New access point -> Use default settings

بروید و اسم Connection رو به Bt تغیر بدین و Save کنید

3. حال نرم افزار Gunbox رو باز کنید و گزینه Options -> Install -> Create Records رو بزنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](1).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](2).jpg

سپس از برنامه خارج بشید و دوباره Gnubox رو اجرا کنید

4. حال به مسیر Options -> 2box Bluetooth -> Serial port برید حال گوشی دنبال وسیکه بلوتوث میگرده پس از پیدا کردن بلوتوث کامپیوتر اونو انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](5).jpg

5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](6).jpg

6. حالا گزینه Options -> Debug -> Bring up IF رو انخاب میکنیم و پس از دادن پیقام Connection Open گوشی شما به اینترنت وصل شده و میتونید از اینترنت روی گوشی تون استفاده کنید

چند نکته : بعضی موقع ها از مرورگر خود گوشی نمیشه با این کانکشن استفاده کرد برای همین بهتون پیشنهاد میکنم از نرم افزار opera mini استفاده کنید( من خودم از این مرور گر استفاده میکنم)

2. اگر خواستید دوباره از gprs استفاده کنید وارد gnubox بشید و گزینه Options -> Install > set default ap to gprs رو انتخاب کنید و برای استفاده از اینترنت بلوتوث گزینه set default ap to bt رو انتخاب کنید

در آخرم بگم من خودم این نرم افزارو رو گوشیم n70 تست کردم و کاملا جواب داده

نرم افزار Gnubox برای گوشی مختلف با حجم ۵۰ کیلو بایت

N70 دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

N90 دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6600 دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6630-6680-6681 دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

گوشی های سیمبین ورژن ۳ دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

P800 دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

P900 دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

P910 دانلود

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

نرم افزار m-ruter برای نصب بر روی کامپیوتر با حجم 8.4 مگا بایت از 4 تا سرور مختلف

سرور 1

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور2

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور 3

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سرور 4

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mstf666
03-11-2008, 12:11
من آموزش رو نخوندم.فقط میخواستم ببینم با کابل هم میشه ؟

shamabady
03-11-2008, 14:27
من آموزش رو نخوندم.فقط میخواستم ببینم با کابل هم میشه ؟

من تست نکردم ولی توی این نرم افزاری که توی گوشی هست گزینه هایی برای اتصال با کابل و اینفرارد هم هست تو نرم افزار کامپیوتر هم باید پورت کام کابل و پیدا کنی
احتمالا که بشه ولی باید ور بری راهشو پیدا کنی
این نرم افزار gunbox رو نصب کن شاید یه چیزایی دستگیرت بشه
منم الان کابل ندارم وگرنه تست میکردم
در ضمن اگه تونستی با کابل وصل بشی اطلاع بده بقیم استفاده کنند

ehsansv
03-11-2008, 22:33
مرسی از توضیحات
ولی من نتونستم برنامه اصلی رو دانلود کنم
این خطا رو میده


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
The file link that you requested is not valid.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ehsansv
03-11-2008, 22:46
راجب اون برنامه اپرا هم بگم که همه چیزش فوق العادست(save load )
فقط یک مشکل اساسی داره و اون هم با سایت های ایرانی جواب نمیده
مثل

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
va .....حتی سایت خودم

ehsansv
04-11-2008, 08:27
راجب یه برنامه دیگه ای که توی وبلاگت گذاشتی کرکش رو نداری ؟
» دانلود رایگان نرم افزار ارسال اتوماتیک بلوتوث توسط کامپیوتر fexmax

shamabady
04-11-2008, 11:37
مرسی از توضیحات
ولی من نتونستم برنامه اصلی رو دانلود کنم
این خطا رو میده

دارم دوباره آپلود میکنم کلا 4shared مشکل پیدا کرده


راجب اون برنامه اپرا هم بگم که همه چیزش فوق العادست(save load )
فقط یک مشکل اساسی داره و اون هم با سایت های ایرانی جواب نمیده
مثل
منظورتون اون اپرامینی که تو وبلاگ گذاشتمه
اون نسخه یک نسخه دستکاری شدست که امکاناتشو زیاد کردن
شما اگه نسخه اصلی اپرا مینی 4.1 رو نصب کنی برای هیچ سایتی مشکل نخواهی داشت حتی سایتهای ف*ی*ل*ت*ر شده
برای دانلودشم میتونی به سایت اپرا مراجعه کنی نشخه فارسیشم داره



راجب یه برنامه دیگه ای که توی وبلاگت گذاشتی کرکش رو نداری ؟
» دانلود رایگان نرم افزار ارسال اتوماتیک بلوتوث توسط کامپیوتر fexmax
من کلا دارم سایت میزنم اون وبلاگم درش تخته شده اون نرم افزار و من خیلی دنبال کرکش گشتم کل اینترنت وزیر ورو کردم ولی چیزی پیدا نکردم البته نسخه تریالشم خوب نمیدونم حالا چه محدودیتی داره من که محدودیتی ندیدم

Viren
04-11-2008, 11:55
دقیقا چنین تاپیکی تو همین بخش هست

و اینکه gunbox روی گوشی های 8GB جواب نمیده

باید از برنامه Hiisi Suite 1.6.3 استفاده بشه

shamabady
04-11-2008, 12:42
لینک ها تصحیح شد


دقیقا چنین تاپیکی تو همین بخش هست

و اینکه gunbox روی گوشی های 8GB جواب نمیده

باید از برنامه Hiisi Suite 1.6.3 استفاده بشه

خوب برای ورژن های مختلفش باید از ورژن مخصوصش استفاده کرد البته برای بعضی ور ژن ها نداره
این نرم افزاری که گفتی طرز کارش چه جوریه تا حالا باهاش برخورد نکردم

ehsansv
04-11-2008, 12:42
مثل اینکه یه جور دیگه گفتم
منظورم این بود که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه
اگه آدرس نسخه فارسیش رو داری بزار توی سایت
یادت نره آپلود کردی بزاری توی همین موضوع

و اما شما Viren
اگه یک موضوعی تکراریه لازم نیست شرح بدی که
دقیقا چنین تاپیکی تو همین بخش هست
فقط یک آدرس بگی بهتره
(البته این رو هم بگم که مشکل شماها اینه که خیلی پولدارین و گوشی های 8 گیگی میخرین:-)

راستی یه سوال
بلدین دو تا موضوع رو یکی کنین
مثلا این و اونیکی موضوع توی یک صفحه نمایش داده بشن

shamabady
04-11-2008, 12:50
مثل اینکه یه جور دیگه گفتم
منظورم این بود که زبان فارسی رو ساپورت نمیکنه
اگه آدرس نسخه فارسیش رو داری بزار توی سایت
یادت نره آپلود کردی بزاری توی همین موضوع
احتمالا گوشی تون سونی اریکسون
متاسفانه این نرم افزار اپرا مینی تو گوشی های سونی اریکسون کلمات فارسی رو جدا جدا نشون میده و نمیشه کاریش کرد ولی تو نوکیا مشکلی نداره

ehsansv
04-11-2008, 13:04
من بازم نتونستم دانلود کنم
همون خطا
آدرسش عوض نشده؟
چرا تو راپید شیر نمیزنین

ehsansv
04-11-2008, 18:59
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تا 99 % میره بعد قطع میشه

shamabady
05-11-2008, 00:35
دوبار آپلود کردم فکر نکنم دیگه مشکلی باشه رو 4 تا سایت معروف آپلود کردم

موفق باشید

mostafa.m
06-11-2008, 01:40
من هركار مي كنم نميشه!!!!!!!!!!!!!!!!

shamabady
06-11-2008, 22:48
منظورتون چیه دانلود نمیشه یا نمیتونید ازش استفاده کنید
کدوم قسمت مشکل دارید

full6
11-01-2009, 09:26
سلام
نرم افزارشو واسه گوشي نوكيا 7310 ، ندارين؟

s_alireza_s
30-01-2009, 22:51
سلام-واسه 5610 برنامه ای نیست

javajava
18-02-2009, 12:03
سلام من خیلی دنبال این برنامه میگشتم حالا که پیداکردم برای k800 نیست میتونی یه جور گیرش بیاری دمت گرم

shamabady
21-02-2009, 19:37
برای گوشی های جاوا نمیشه همچین نرم افزارهایی پیدا کرد یعنی اصلا جاوا قدرت همچین کارهایی رو نداره

_ermia
02-03-2009, 10:24
من رو 6630 امتحان کردم اما کانکت نمیشه.
یعنی تمام مراحل انجام میشه، هم بلوتوث (BlueSoleil) و هم m-Router فعال میشن و رنگشون عوض میشه.
اما وقتی یه برنامه مثلا Opera یا یه مسنجر باز می کنم نمیتونه وصل بشه. همین طور در حالت Connecting میمونه و بعد failed میشه.
میدونید مشکل چیه؟
البته یه چیزی، این راهی که توضیح دادین فقط موبایل رو به کامپیوتر متصل میکنه، اما نباید یه طوری اینترنت کامپیوتر Share شده باشه تا وقتی موبایل به کامپیوتر کانکت شد بتونه به اینترنت اون متصل بشه؟
البته شما گفتید خودتون تونستید از این راه کانکت بشید.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

naginajafi
03-03-2009, 10:20
با سلام من دو تا مشکل هنگاماتصال گوشی به اینترنت از طریق کامپیوتر و بلوتوث مواجه شدم خواهشمندم راهنما یی بفرما ئید
اول نرم افزار
M-Routerنرم افزارو باز کنید و تگ Advanced Settings انتخاب کنید از چهار گزینه یک گزینه بلوتوث موجود نیست ایا برنامه ورژنش فرق داره
دوم انکه توی گوشیبروید و اسم Connection رو به Bt تغیر بدین و Save کنید اسمش به Btتغییر میدم قبول نمی کند
سوم وقتی که اخرین کار حالا گزینه Options -> Debug -> Bring up IF رو انخاب میکنیم و پس از دادن پیقام Connection Open انجام می دهم می گوید حافظه گوش پر است در اصل گوشیم پر نشده
با تشکر

javajava
03-03-2009, 15:05
برای گوشی های جاوا نمیشه همچین نرم افزارهایی پیدا کرد یعنی اصلا جاوا قدرت همچین کارهایی رو نداره
چه جوریه من میتونم صفحه مانیتور رو داخل گوشیم ببینم و به جای موس, با گوشی به کامپیوتر دستور بدم و با گوشی عکس یا فیلم های تو کامپیوتر رو ببینم :18: اما نتونم از اینتر نت کامپیوتر استفاده کنم :20: برنامه برای جاوا هست اما من وقت گشتن ندارم. شما همیشه آنلاین هستید یه سرچی بکنید حتما پیدا میکنید:15:

nono-san2
15-03-2009, 21:25
سلام دوست خوب.میگمااا هرکسی که پی سی سوییت گوشیشو داشته باشه این کار رو میتونه انجام بده.من دارم استفاده میکنم .با بلوتوث یا کابل.

shamabady
16-03-2009, 21:11
من رو 6630 امتحان کردم اما کانکت نمیشه.
یعنی تمام مراحل انجام میشه، هم بلوتوث (BlueSoleil) و هم m-Router فعال میشن و رنگشون عوض میشه.
اما وقتی یه برنامه مثلا Opera یا یه مسنجر باز می کنم نمیتونه وصل بشه. همین طور در حالت Connecting میمونه و بعد failed میشه.
میدونید مشکل چیه؟
البته یه چیزی، این راهی که توضیح دادین فقط موبایل رو به کامپیوتر متصل میکنه، اما نباید یه طوری اینترنت کامپیوتر Share شده باشه تا وقتی موبایل به کامپیوتر کانکت شد بتونه به اینترنت اون متصل بشه؟
البته شما گفتید خودتون تونستید از این راه کانکت بشید.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
باید یکم ور برید و انگولک کنید بالاخره موفق میشید من خودم خیلی با هاش ور رفتم تا درست شد
من با گوشی 6630 هم تونستم کانکت بشم ولی یادمه خیلی باهاش ور رفتم
زمانی اشتراک اینترنت شیر میخواد که شما به کارت شبکه به کامپیوتر وصل میشید ولی در این جا این کار رو همون نرم افزاری که روی سیستم نصب میشه انجام میده


با سلام من دو تا مشکل هنگاماتصال گوشی به اینترنت از طریق کامپیوتر و بلوتوث مواجه شدم خواهشمندم راهنما یی بفرما ئید
اول نرم افزار
M-Routerنرم افزارو باز کنید و تگ Advanced Settings انتخاب کنید از چهار گزینه یک گزینه بلوتوث موجود نیست ایا برنامه ورژنش فرق داره
دوم انکه توی گوشیبروید و اسم Connection رو به Bt تغیر بدین و Save کنید اسمش به Btتغییر میدم قبول نمی کند
سوم وقتی که اخرین کار حالا گزینه Options -> Debug -> Bring up IF رو انخاب میکنیم و پس از دادن پیقام Connection Open انجام می دهم می گوید حافظه گوش پر است در اصل گوشیم پر نشده
با تشکر

نه فکرنکنم ورژنش فرق کنه چون من ورژن دیگشو ندیدم
البته او بلوتوثی که نشون میده فکر نکنم مهم باشه مهم پورت بلوتوث هستش که باید باشه
شما اگر کانکشن bt رو درست کنید بعد از داخل نرم افزار Create Records رو بزنید دیگه نمیتونید کانکشن bt رو ببینید یعنی مخفی میشه و حالا شما میخواید یک کانکشن دیگه با نام bt درست کنید که نمیزاره
با اون قسمت دوم هم برخورد نکردم ولی وقتی Connection Open رو نشون بده وصل شده


چه جوریه من میتونم صفحه مانیتور رو داخل گوشیم ببینم و به جای موس, با گوشی به کامپیوتر دستور بدم و با گوشی عکس یا فیلم های تو کامپیوتر رو ببینم :18: اما نتونم از اینتر نت کامپیوتر استفاده کنم :20: برنامه برای جاوا هست اما من وقت گشتن ندارم. شما همیشه آنلاین هستید یه سرچی بکنید حتما پیدا میکنید:15:
خوب شما وقتی این کارها رو میکنید توسط یک نرم افزار رابط که شما یکیشو تو گوشی نصب میکنی و یکیشو تو سیستم و با هم ارتباط برقرار میکنند
ولی وقتی شما برای اتصال به اینترنت بخواهید استفاده کنید نیاز به یک نرم افزار دارید که تو گوشه به اینترنت کامپیوتر وصل بشه و بعد این اینترنت رو در اختیار گوشی بزاره و برای این که بتونه این اینترنت تو اختیار گوشی بزاره نیاز به این داره که به سیستم های مختلف گوشی دسترسی داشته باشه که جاوا قدرت دسترسی به فایلهای سیستمی گوشی رو نداره
از طرفی دیگه جاوا مولتی تکس نیست
به طور مثال اگه یک نرم افزار اگه برای جاوا نوکیا باشه حالا شما با نرم افزار به اینترنت وصل بشید حالا بخواهید از اینترنت استفاده کنید باید از اکسپلورر استفاده کنید و برا استفاده از اکسپلورر باید از نرم افزار جاوا خارج بشید تا بتونید به اکسپلورر دسترسی داشته باشید وقتی هم که از نرم افزار خارج شدی اینترنت قطع میشه
ولی تو سیبین این جوری نیست به طور مثال با همین نرم افزار اگه کانکت بشی و و بعد اگه حتی اگه از این نرم افزار هم خارج بشی بازم نرم افزار تو گوشی فعالیتشو انجام میده
فقط در یک صورت این امر امکان پذیره اونم اینه که یک اکسپلورر برای موبایل باشه که بشه باهاش به اینترنت کامپیوتر وصل شده که همچین نرم افزاری هم تا حالا ساخته نشده
امیدوارم متوجه شده باشید منظورمو




سلام دوست خوب.میگمااا هرکسی که پی سی سوییت گوشیشو داشته باشه این کار رو میتونه انجام بده.من دارم استفاده میکنم .با بلوتوث یا کابل.

شما مطلبو نگرفتید با پی سی سویت شما میتونید تو کامپیوتر از اینترنت گوشیتون استفاده کنید ولی ما میخوایم این جا برعکس این کار رو انجام بدیم یعنی تو گوشی از اینترنت کامپیوتر استفاده کنیم

yeki-bod-yeki-nabo
20-03-2009, 08:15
سلام
سال نو تون مبارک.
روی n78 نصب نشد.
برای n78 نرم افزارشو ندارید؟
ممنون.

naginajafi
09-05-2009, 10:25
در قسمت اخر کار می نویسد حافظه پر است تعدادی از برنامه ها را ببندید بهد امتحان کنید منظور برنامهgnubox چیه خواهشمندم را هنما یی بفرمائید

naginajafi
09-05-2009, 10:32
در برنامهgnubox قسمت اخر عملیات می نویسه حافظه پر است تعدادی از برنامه ها را ببندید وبعد امتحان کنید من این کار را هم می کنم ولی دوباره این پیغام را می ده لطفا راهنما یی بفر مائید

Alkatraz2005
14-05-2009, 10:18
با سلام
در برنامه GunBox قسمت و مسیر زیر ( مرحله 5 ) وجود نداره :
5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین

لطفا کمکم کنید

shamabady
14-05-2009, 20:14
مگه میشه نداشته باشه یک مقدار بیشتر توضیح بدید

naginajafi
15-05-2009, 10:06
با سلام
در برنامه GunBox قسمت و مسیر زیر ( مرحله 5 ) وجود نداره :
5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین
گوشی ان 95

shamabady
15-05-2009, 14:04
نگاه bt یک گزینه جدا نیست
گزینش اینه
set default ap to bt
تو تصاویرم مشخصه
بعدم من گفتم این نرم افزار خیلی بد قلقه باید خیلی باهاش ور بری تا بتونی باهاش کار داری

ولی یک نکته دیگه شما N95 دارید که ابزار قدرتمند ی مثل وایرلس داره و اگه من به جای شما بودم یک رابط وایرلس میگرفتم و دنبال بلوتوث و این همه دردسر نمیرفتم

Alkatraz2005
17-05-2009, 13:39
مگه میشه نداشته باشه یک مقدار بیشتر توضیح بدید


باور کنید که نداره _ احتمالا برنامه اشتباه Up شده . ضمنا گوشیم N73 موزیک هستش.
لطفا کمکم کنید.
با تشکر فراوان:40:

Alkatraz2005
17-05-2009, 19:54
با سلام
در برنامه GunBox قسمت و مسیر زیر ( مرحله 5 ) وجود نداره :

گوشی ان 73 5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین

amina4u
22-05-2009, 13:28
نمیدونم ترکی بلدی یا نه ولی به هر حال یاشیسان

sozoki
28-05-2009, 10:18
با سلام
با تشکر از موضوع خوبتون
در مورد گوشی n82 چیزی گفته نشده و من این مدل گوشی رو دارم
sorat_1232@yahoo.com

aliakbar701
17-06-2009, 16:26
سلام دوست گرامي من با ان 70 تونستم وصل بشم ولي وقتي با ان82 ميخوام وصل بشم ميگه ارور 1 منظورم اون وقتيه كه بايد بگه اوپن كانكشن و اوپن كانكشت رو نميگه به جاش ارور يك ميده خيلي ممنون ميشم اگه كمك كني چون خيلي لازم دارم راستي اگه روش اتصال با وايرلس و هزينه ي تغريبي اونم بگي خيلي خوشحال ميشم منتظر جوابت ميمونم

majidf4252
11-07-2009, 14:01
سلام . وقتی Options -> Debug -> Bring up IF را میزنم گوشی ریست میشه. گوشیم 7610 هست. مشکل چیه؟

hossein31
22-08-2009, 11:44
در برنامه GunBox قسمت و مسیر زیر ( مرحله 5 ) وجود نداره :

گوشی ان 73 5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین

تو گوشی ان73 من هم همین مشکل هست!

mobile09355064649
26-08-2009, 02:02
دوستان سلام لطفا به من هم کمک کنید
من در دانلود کردن GunBox برای W950 مشکل دارم.
مدل های : p800,p900,p910 به مدل های w950 , w960 نمی خورن و فقط با p990 و مشترک هست که من گیر نیاوذدم.
کسی برای w950 نرم افزار GunBox داره؟

mobile09355064649
26-08-2009, 02:24
دوستان عزیزم من با mrouter مشکلی ندارم اما برنامه GunBox در گوشی من که W950 سری uiq3 هست نصب نمی شه باید چیکار کنم؟اینGunBox برنامه رو برای p990 و w950 دارین

vahed 5
09-09-2009, 17:46
متاسفانه برنامه Gnubox بر روی گوشی N78 نمیاد هر کاری هم کردن که که یک ورژن دیگرش رو دانلود کنم که روی این گوشی بیاد نشد

alir3
13-09-2009, 20:03
سلام دمت گرم بابت آموزش - من n81 دارم اونم مثل دوستان قسمت 5 رو نداره و خیلی چیزای دیگه . من فکر می کنم برای گوشی های ویرایش 3 فرق میکنه اگه میشه یه امتحانی بکن - راستی وایرلس رو درست میگی ولی هر جایی که وایرلس نیست بهش وصل بشیم -- در مورد این رابط وایرلس هم کمی توضیح بدید ببینیم چی هست :d باز هم ممنون کارت درسته

hamid.merit
18-09-2009, 14:08
سلام می خواستم بدونم برنامه gnubox رو گوشی n82هم نصب می شود ممنون مشم اگه راهنماییم کنی. با تشکر از سایت کاملتان خدا نگهدار

arosh
23-09-2009, 18:16
:27: baraye 7610 ham mishe:18:

mahsa_okay
05-10-2009, 09:07
براي N97 چه جوري به Adsl وصل بشيم؟ همه جا که وايرلس نيست من خودم adsl دارم ولي نميدونم چه جوري باش بي اينترنت وصل بشم! اگه ممکنه راهنمايي کنيد

mahdiar
14-10-2009, 21:48
با سلام
در برنامه GunBox قسمت و مسیر زیر ( مرحله 5 ) وجود نداره :
5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین
گوشی ان 95

منم همین طور
گوشی 5320

ارش1
17-12-2009, 19:19
با usb نمیشه؟؟؟

gh452003
07-01-2010, 06:26
لطفا" در صورتيكه امكان داره براي N97 هم طريقه اتصال به اينتر نت از طريق كابل USB توضيحاتي بدين.
چون من تو PC SUIT جايي براي اتصال ديدم ولي نميدونم كه تو كادر ACCESS POINT چي بايد نوشت و آيا نرم افزار خاص ديگه اي نياز هست يا خير ؟
با تشكر

pooria.rio
07-01-2010, 09:33
بچه هاااااا
ببخشیداا
این امکان واسه گوشی های جاوا هم هست ؟؟؟
ممنون از راهنماییتون :11:

gh452003
05-02-2010, 10:46
تاپيك بي خاصيتي است من حدودا" يك ما پيش سئوالي پرسيدم ولي هنوز كسي جواب نداده حتي تو اين مدت پست زيادي هم اضافه نشده بهتره تاپيك رو ببندند

chpert
16-04-2010, 14:34
سلام راهی هست که با کابل وصل بشه من adsl دارم نمیدو نم چجوری با کا با وصل شم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

ar.behnam
27-04-2010, 17:41
]چنین چیزی رو توی این برنامه نداره:

5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین

hsna
27-04-2010, 20:47
دو تا سوال
1 - میشه از بلوتوس لپتاب هم استفاده کرد دیگه؟
2 - می شه هم زمان اینترنت رو بین چندتا موبایل فرستاد؟

navid lord
03-05-2010, 18:54
کسی نیس جواب مارو بده؟
واسه منم قسمت 5 رو نداره

toranj3
09-05-2010, 15:26
سلام

عزیز من همه مراحل را انجام دادم
مشکلم اینجاست :5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین


من وقتی به اینجا میرسم تا مسیر Options -> Install مشکلی ندارم اما این گزینه Set default AP To Bt که گفتید را ندارم

لطفاً راه نمایی کنید !!

mehdi3f
17-06-2010, 13:03
سلام لینک m-ruter خرابه
لطفا دوباره upload کنید

sozuki7
17-06-2010, 14:34
سلام
موضوع قدیمی هست و الانGPRSپولی شده
عزیزم
دیگه ادامه ندید

lastclick
27-06-2010, 13:28
چي رو ادامه ندهيم. چي پوليه؟

shamabady
11-07-2010, 11:38
دو تا سوال
1 - میشه از بلوتوس لپتاب هم استفاده کرد دیگه؟
2 - می شه هم زمان اینترنت رو بین چندتا موبایل فرستاد؟

آره فرقی نداره
دومی رو هم نمیدونم تست نکردم


]چنین چیزی رو توی این برنامه نداره:

5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین


سلام

عزیز من همه مراحل را انجام دادم
مشکلم اینجاست :5. بعد به مسیر Options -> Install برید و default AP را به Bt به عنوان default Access Point تون تغییر بدین


من وقتی به اینجا میرسم تا مسیر Options -> Install مشکلی ندارم اما این گزینه Set default AP To Bt که گفتید را ندارم

لطفاً راه نمایی کنید !!

گزینه install بعد گزینه آخر "change default ap" رو بزنید(منظورم این بود که اگه این گزینه رو بزنید کانکشن bt به عنوانکانکشن defult انتخاب میشه



سلام
موضوع قدیمی هست و الانGPRSپولی شده
عزیزم
دیگه ادامه ندید
چه ربطی به gprs داره
این برای استفاد از اینترنت کامپیوتر با استفاده از گوشی
البته الان با بسته های gprs که اومده خیلی به صرفه تر شده gprs


سلام لینک m-ruter خرابه
لطفا دوباره upload کنید

سر فرصت دوباره آپ میکنم

rezzo
30-07-2010, 15:21
سلام وعلیک
برنامه اصلی از اون چها تا لینک دانلود نمیشه:41::41::41:
من گشتم واز ای سایت دانلوش کردم :8::26::12::biggrin:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rezzo
30-07-2010, 16:00
ولی یک نکته دیگه شما N95 دارید که ابزار قدرتمند ی مثل وایرلس داره و اگه من به جای شما بودم یک رابط وایرلس میگرفتم و دنبال بلوتوث و این همه دردسر نمیرفتم[/QUOTE]


میشه توضیح بدین رابط وایرلس چیه:44::eh:

aydiN73
29-09-2010, 12:34
ولی یک نکته دیگه شما N95 دارید که ابزار قدرتمند ی مثل وایرلس داره و اگه من به جای شما بودم یک رابط وایرلس میگرفتم و دنبال بلوتوث و این همه دردسر نمیرفتم


میشه توضیح بدین رابط وایرلس چیه:44::eh:[/QUOTE]



رابط وایرلس یه نوع سخت افزاره مثه بلوتوس البته تو لپ تاپ ها وجود داره ولی تو پی سی نه
باید اونو از فروشگاه های کامپیوتری معتبر خرید کنی قیمتش هم فکر کنم حدود 15تا30 تومان باشه
حتی تو دانشگاه هم از وایر لس استفاده میشه اگه لپ تاپ داشته باشی می تونی تو دانشگاه به اینترنت متصل شی

mse1445
12-10-2010, 20:06
دوستان برای گوشی های جاوا هم راه حلی هست ؟

eja
03-01-2011, 12:13
سلام gunbox تو گوشیم نصب نشد خطای تاریخ میده البته تاریخ گوشیمو باهاش هماهنگ کردم ولی بازم همون خطارو میده لطفا راهنمایی کنید گوشیم n73 هست و سیمبین ورژن ۳ رو دانلود کردم.

farshidn900
08-05-2011, 10:32
آقا سلام اگه میشه واسه ما ان900 دار ها هم یه چیزی بزارید با این قول موبایل که تو دستمونه اینترنت نری خیلی ضد حاله

mad-defy
13-06-2011, 02:44
آقا جون به جرات میتونم بگم این موضوعی که مورد بحث توی این تاپیک هست، هیچ کجای اینترنت (به زبان فارسی) به درستی پیگیری نشده و تنها کسانی که تونستن انجامش بدن، خود نویسنده های مطلب هستن (البته قصد جسارت ندارم خدمت اساتید - منظورم اینه که باید روی آموزش این موضوع کار بشه) اگر یکم مطلب رو بروز کنین و با گوشی ها و سیستم عامل های دیگه هم امتحان کنین مطمئا هستم حدلقل 1000 بازدید میگیره در روز. یه نگاه به آمار جستجوی گوگل بندازین!!!

ممنون از همه اساید که توجه کردن

shahram t
15-08-2011, 19:27
با سلام و خسته نباشید وتشکر از مطلب مفید شما .من یه مشکل دارم گوشیم نوکیا5700 هستش و کامپیوتر هم اون رو شناخته و باتوجه به آموزش شما خواستم کا رو انجام بدم اما کامپیوتر من بلوتوث نداره و اتصال رو با کابل برقرار کردم اما با این پیغام خطا مواجه شدم
failed to connect to the network.the modem is in use by another application or it may not be configured properly.

از بس ور رفتم خسته شدم از اساتید محترم اگه کسی میتونه کمک کنه باید چکار کنم که مشکل حل شه.
خدا قوت

shahram t
16-08-2011, 21:40
آقا فروم واسه چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟که سوال بپرسی و کسانی که به اون مسئله آگاهند جواب بدن اما اینجا خیلی ها منجمله من سوال میکنند وکسی نیست جوابشون رو بده.چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!

navid_IT
21-08-2011, 19:59
اینم نسخه برنامه برای گوشی 7610 :



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید





برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Vahid Eivazi
28-08-2011, 17:40
با کابل USB هم میشه به اینترنت کامپیوتر وصل شد؟
اگه میشه لطفا یه توضیحی هم بدید.

tofan64
05-11-2011, 22:17
باسلام
میتونید از لینک زیر دانلود کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باتشکر

tofan64
06-11-2011, 23:09
روی n73کارنمی کنه یعنی بلوتوث گوشی راپشتیبانی نمی کنه

سهیل نوزاد
14-11-2011, 03:21
میخواستم بدونم روی گوشی های اریکسون نمیشه چنین کاری کرد؟
گوشی خودم 970 k است
(مثلا به جای نرم افزار توی سیمبین یه نرم افزار جاوا گذاشت :18:!)

mehran_2012
13-12-2011, 19:17
اقا برای c7 نوکیا هم بزارید والا ما هم استفاده کنیدم ممنون

من برنامه gunbox رو میخوام برای c7 دوستان اگه لطف کنید

بده برنامه gunbox رو میخوام برای c7 دوستان اگه لطف کنید (کسی نیست جواب ما رو )

live_reza
22-01-2012, 02:07
سلام gnubox رو گوشیم نصب نمیشه !!! چیکار کنم؟ خطاش اینه: constrained by the certificate
مدل گوشیم: C5-00

tco991
02-06-2012, 13:29
برنامه ای برای استفاده از این سرویس در nokia 701 وجود داره لطفا" اگر هست راهنمایی کنید

8803795
13-08-2012, 17:37
سلام من برنامه را تست کردم فقط درکنار com portیک error داره من نرم افزار nokia pc suiteهم ندام که بگم مشکل ازونه حالا باید چه کارکنم

8803795
16-08-2012, 01:45
سلام
توی نرم افزازGnubox گزینه ای به اسمset default ap to bt نداره چه کار کنم

shengo_k
14-01-2013, 07:55
رو گوشی من جواب داد خیلی ممنون بابت پست مفیدتون

chanbid
25-01-2013, 00:41
سلام
لطفا برای گوشی n9 هم یه کاری بکنید
ممنون

msn5104
03-06-2013, 12:31
واسه اندروید هم همچین چیزی هست؟؟؟؟؟
که بشه با بلوتوث از اینترنت کامپیوتر روی تبلت یا موبایل استفاده کرد

nimammzz
03-07-2013, 16:21
نسخه اون نرم افزار برای اندروید هم دارید؟

NorthBridge
03-07-2013, 19:42
سلام
لطفا برای گوشی n9 هم یه کاری بکنید
ممنون


واسه اندروید هم همچین چیزی هست؟؟؟؟؟
که بشه با بلوتوث از اینترنت کامپیوتر روی تبلت یا موبایل استفاده کرد


نسخه اون نرم افزار برای اندروید هم دارید؟
دوستان اینجا انجمن سیمبیان هست نه MeeGo یا اندروید
پس جواب سوال شما رو یا کسی نمیدونه و یا اشتباهی راهنمایی میکنه
بنابراین از گوگل استفاده کنید یا از اپ استورهای مخصوص سیستم عامل خودتون و یا از انجمنهای مربوط به سیستم عامل گوشی خودتون

ghorbaan
29-08-2013, 11:57
1. برنامه پی سی سوییت نوکیا Nokia PCSuite :
هم برای S60v3 و هم S60v5

سلام .
با اجازه ،من یه راه حل بهتر برای اتصال موبایل به کامپیوتر (البته نوکیا ) ، و استفاده از اینترنت کامپیوتر به وسیله موبایل دارم ،که میتونین هم گوشی رو اپدیت کنین ( Update phone software ) ,هم میتونین برنامه های گوشی رو اپدیت کنین ،هم میتونین مدیریت مسیج ها و هم فرستادن مسیج از طریق کامپیوتر ( یعنی میتونین با این برنامه مسیج رو بفرستین و وقتی که send کنین از طریق سیم کارتتون send میشه ) و خیلی کاربرد های دیگه .

البته فکر میکنم که اسم این برنامه رو شنیده باشید Nokia PCSuite حالا من طریقه کار کردن با اینترنت و اتصال گوشی به اینترنت رو برای اونهایی که بلد نیستن میذارم :

اول برنامه Nokia PC Suite رو از اینجا دانلود کنید :

برای دانلود جدید ترین ورژن برید اینجا :

کد:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد از setup کردن برنامه Nokia PC Suite موبایلتون رو از طریق کابل ،بلوتوث یا اینفرارد به کامپیوتر وصل کنید، بعد روی موبایل پیغامیم میاید که ازتون میخواد که mode رو انتخاب کنید که اگر میخواهید با برنامه کار کنید باید گزینه اول PC Suite رو بزنید ،اگر هم که میخواهید فقط از رم گوشی استفاده کنید Data Transfer رو انتخاب میکنید .



بعد از انتخاب کردن PC Suite روی صفحه مانیتور پیغام زیر ظاهر میشود که باید تیک ان را بزنین :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از قسمت استارت کنار ساعت این تصویر ظاهر میشود :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که با دو بار کلیک بر روی آن داریم :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا با توجه به ششکل زیر عدد 1 برای اتصال گوشی به اینترنت و شماره 2 برای گرفتن آخرین آپدیت گوشی است :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از رفتن در قسمت 1 داریم :


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

که نشان میده که گوشی متصل به اینترنت است .

حالا برای استفاده از اینترنت در گوشی ،مثلا آپدیت آنتی ویروس بعد از درخواست انتخاب کانکشن گزینه اول رو انتخاب کنید ،تا از اینترنت کامپیوتر استفاده کنید .


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




-----------------------------------------------------

سلام من این بالایی رو توی یه پست دیگه دیدم حالا سوالم روی عکس آخرشه!
توی بخش access point گوشی من گزینه connection نداره؟! چجوریاس؟
گوشیم نوکیاC6

راه دیگه ای نیست که بشه گوشیمو بدون استفاده ار وای فای با بلوتوس یا کابل به اینترنت ای دی اس ال کامپیوتر وصل کنم؟؟؟

علی 254
10-10-2013, 17:29
سلام

اینو برای گوشی های جاوا هم میشه استفاده کرد؟

mohamadi3
21-11-2013, 13:56
سلام لینک ها همش خرابه