PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : قرار دادن فايل ها در FTP بدون دانلود ان



mohammad hamed
30-12-2004, 18:27
من يك فضاي خاليFTP دارم و ميتوانم فايل هايم را در ان قرار دهم
اي راهي وجود دارد كه بدون دانلود فايلي از اينترنت ان را درFTP خود قرار دهم
با تشكر
منتظرپاسخهايتان هستم

Sina
30-12-2004, 19:58
شما اگه سي پنل يا يه كنترل پنل ساده داشته باشين ميتونيد فايل ها رو آپلود كنيد :wink:

mohammad hamed
30-12-2004, 20:38
دوست عزيز
ميشه كمي بيشتر توضيح بدي
با تشكر
منتظر هستم

ali.
31-12-2004, 12:24
mohammad hamed جان در كنترل پنل شما احتمالا گزينه اي بنام upload وجود داره كه از طريق اون ميتوني آدرس فاليت رو بدي و بروي كليد ارسايش كليك كني .فايلت به سادگي و بي نياز از FTP پارد هاستت ميشه.ولي از من ميشنووي از برنامه هاي اف تي پي استفاده كن. به دليل برتري اونا نسبت با روش فوق درسرعت انتقال داده ها :wink: .

mohammad hamed
31-12-2004, 13:41
دوست عزيز
متوجه سوال من نشدي :?:
مي خوام ببينم راهي وجود داره كه بتو نم فايلي را از يك سايت به درونFTP بفرستم و ان فايل در هاردم وجود نداشته باشد

pcockz80
31-12-2004, 14:32
بستگی به سرور شما داره ولی قالب کلی دستورش (در صورت پشتیبانی از طرف سرور) اینه:
cd /www
wget [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته هر کدوم از این دستورات رو بایدتک تک اجرا کنی و اطلاعات خودت رو با اونا عوض کنی

8)

ali.
31-12-2004, 17:33
آهان منظورت اينه كه فايل مورد نظرت رو مستقيما از يك هاست به هاست ديگر انتقال بدي؟ :roll:

mohammad hamed
01-01-2005, 16:47
منظورم همين است كه بيان كرد
در ضمن ان دستور ها را كجا بايد اجرا كنم
منتظر پاسخ هايتان هستم
با تشكر

mohammad hamed
02-01-2005, 09:53
جواب نداديد :!:
منتظر جواب سوال هستم :)

hajHasan
02-01-2005, 11:58
راهش همونه كه گمنام گفت يعني استفاده از دستور wget

mohammad hamed
02-01-2005, 17:01
اين دستور را كجا بايد نوشت :?: :?: :?:

mohammad hamed
03-01-2005, 09:49
جواب نميدين :? :? :!: :?

mohammad hamed
08-01-2005, 17:24
اي بابا
چرا :!: :?: :?: :x جواب نميدين

pcockz80
08-01-2005, 17:56
تو shell باید بنویسی
البته اگه سرورت امکانش رو داشته باشه .این موضوع رو هم می تونی از شرکتی که ازش فضا گرفته ای سوال کنی
8)