PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اینترنت در فرودگاه



armin_software
25-10-2008, 17:21
سلام.من یک سری مطلبی در رایطه با اینترنت وایرلس که از طریق موبایل های دارنده ی wi-fi یا لب تاپ ها می توان استفاده کرد راست است یا نه؟حتی من شنیدم می گن در فرودگاه های خیلی کوچک هم وجود دارد که خود فرودگاه اعلام کرده است.حالا جریان چیست؟

darvish1900
25-10-2008, 19:43
در فرودگاهای خارج از کشور ما ایران . دارای اینترنت رایگان با سرعت بالا می باشد که اگر شما لب تاب داشته باشید به راجتی میتوانید به اینترنت وصل شوید


همین کشور بغلی ترکیه اگر رفتی امتحان کن. سرعت 1مگ و رایگان. دبی فرانسه اسپانیا وو......

اینجا ایران و وزیر گفته 56kb از سر مردم زیاد

armin_software
25-10-2008, 22:57
در فرودگاهای خارج از کشور ما ایران . دارای اینترنت رایگان با سرعت بالا می باشد که اگر شما لب تاب داشته باشید به راجتی میتوانید به اینترنت وصل شوید


همین کشور بغلی ترکیه اگر رفتی امتحان کن. سرعت 1مگ و رایگان. دبی فرانسه اسپانیا وو......

اینجا ایران و وزیر گفته 56kb از سر مردم زیاد

نه نه اشتباه نکن فرودگاه مهرآبار که 100 در صد داره می خواستم ببینم فرودگاه های کوچیک داره اگه هم صداش در نیومده چون ADSL 512K ماهی 10 هزار تومان است پس کسی نمیره فرودگاه کسی که پول لب تاپ داره پول ADSL هم داره.می خواستم بیبنم شهرهای کوچیک داره چون من یک تابلو دیدم که گفته بود این فرودگاه به wireless مجهز است ولی لب تاپ نداشتم.

Nevissande
26-10-2008, 00:22
تو بعضي از فرودگاههاي ايران من جمله فرودگاه مشهد و امام خميني، اينترنت وايرلس وجود داره.

ولي فكر نمي كنم مجاني باشه.

اينترنت وايرلس رو ميشه از طريق لپ تاپ و گوشيهايي كه مودم وايرلس دارند دريافت كرد.

S a f a 6 4
26-10-2008, 00:36
تمام فرودگاه های بین و المللی توش پرواز های بین کشوری انجام میشه باید اینترنت وایرلس و بصورت مجانی ارزه کنن

فرقی نمیکنه تو کدوم کشور باشه

از افغانستان بگیر با آمریکا , ایران خودمونم شامل میشه

این قاننون هستش و باید داشته باشن

gmuosavi
26-10-2008, 00:44
تمام فرودگاه های بین و المللی توش پرواز های بین کشوری انجام میشه باید اینترنت وایرلس و بصورت مجانی ارزه کنن

فرقی نمیکنه تو کدوم کشور باشه

از افغانستان بگیر با آمریکا , ایران خودمونم شامل میشه

این قاننون هستش و باید داشته باشن

واقعا تو ایران اجرا می کنن؟؟؟؟؟

S a f a 6 4
26-10-2008, 00:59
واقعا تو ایران اجرا می کنن؟؟؟؟؟

آره برادر

امتحان کن , من هر موقع میرم فرودگاه کلی اینترنت بازی مفتی میکنم

shamabady
26-10-2008, 01:20
برای این که از اینترنت وایرلس تو گوشی یا لپ تاپ استفاده کنی فقط تو همچین امکانی مثل فرودگاه و یا با استفاده از ای دی اس ال و مودم هایی که وایر لس دارند استفاده کنی ولی اگه بخوای اشتراک وایرلس بگیری دیگه نمیشه از لپ تاب یا گوشی استفاده کرد چون بر د این دستگاها نهایتا 100 متر است وباید از تجهیزات وایرلس که فکر کنم قیمتی بالای 200 هزار تومن دارن استفاده کرد
ئر ضمن تعرفه این نوع اینترنت هم بالاست به طور مثال تو شهر ما سبزوار 33 کیلوش ماهی 18000 تومن و64 کیلوش ماهی 35000 که نسبت به adsl دو برابر واین نوع اینترنت ها به درد کارخانجات وجاهایی میخوره که در چند کیلومتر شهر قرار دارند و امکانات ارتباطی تلفن رو ندارند

armin_software
26-10-2008, 18:52
برای این که از اینترنت وایرلس تو گوشی یا لپ تاپ استفاده کنی فقط تو همچین امکانی مثل فرودگاه و یا با استفاده از ای دی اس ال و مودم هایی که وایر لس دارند استفاده کنی ولی اگه بخوای اشتراک وایرلس بگیری دیگه نمیشه از لپ تاب یا گوشی استفاده کرد چون بر د این دستگاها نهایتا 100 متر است وباید از تجهیزات وایرلس که فکر کنم قیمتی بالای 200 هزار تومن دارن استفاده کرد
ئر ضمن تعرفه این نوع اینترنت هم بالاست به طور مثال تو شهر ما سبزوار 33 کیلوش ماهی 18000 تومن و64 کیلوش ماهی 35000 که نسبت به adsl دو برابر واین نوع اینترنت ها به درد کارخانجات وجاهایی میخوره که در چند کیلومتر شهر قرار دارند و امکانات ارتباطی تلفن رو ندارند
ما داریم درباره ی اینترنت فرودگاه بحث می کنیم تو رفتی تو وایرلس؟

armin_software
26-10-2008, 18:53
اصلا یک نفر بگه اینترنت فرودگاه های بین المللی چه سودی داره؟
آخر فرودگاه های کوچک اینترنت داره یا نداره؟

vahid_civil
26-10-2008, 19:01
من تو مهرآباد نتونستم.
تو فرودگاه کیش هم همینطور.

darvish1900
26-10-2008, 19:51
آقا من تحقیق کردم تو فرودگاه مهر آباد هست . به زودی سرعتش رو هم اعلام میکنم. فکر نکنم بیشتر از 512 باشه

S a f a 6 4
26-10-2008, 23:08
سرعتش خیلی بالا نیست

یا حداقل من اینجوری احساس میکنم

mostafa.m
26-10-2008, 23:23
جدیدا این اتفاق افتاده یا از قبل بوده؟؟

S a f a 6 4
26-10-2008, 23:33
من که یک سال بیشتره هر موقع میرم فورودگاه یه ناخونکی به اینترنتش میزنم

ولی اطلاع دقیقی از زمان راه اندازیش ندارم

armin_software
27-10-2008, 16:02
به نظر شما این اینترنت در تمام فرودگاه ها اجرا می شه یا فقط تو فرودگاه های بزرگ؟

BIZIMT
28-10-2008, 00:16
در فرودگاه های بین المللی که حتما هست در فرودگاهای کوچیک مونده به مدیر و ریس بازی های اون جا .
در خود مهراباد سال پیش بود منتها خیلی ضعیف در حد دیال اپ بود شاید او زمان مشکلی داشت.
در رابطه با کیش که دیگه همه جاش همینجوری داره میریزه از هتل تا پاساژ اونم رایگان.
یک برنامه ای هست که میتونه هر جا وایرلس هست نشون بده در خیابان یا کوچه و ... . روش کارش نمیدونم چطوری هست ولی درست نشون میده. toolbar msn مسنجر رو نصب کنید توی قسمت پلاگین هاشه .

بر علاوه بر اون تو تبریز که از بعضی محلها عبور کنی و سرچ وایرلست on باشه میتونی از اونها هم استفاده کنی خیلی باحاله پس و رمز هم ندارند و بیشتر از این کاربران خانگی adsl هستند.

armin_software
28-10-2008, 16:34
در فرودگاه های بین المللی که حتما هست در فرودگاهای کوچیک مونده به مدیر و ریس بازی های اون جا .
در خود مهراباد سال پیش بود منتها خیلی ضعیف در حد دیال اپ بود شاید او زمان مشکلی داشت.
در رابطه با کیش که دیگه همه جاش همینجوری داره میریزه از هتل تا پاساژ اونم رایگان.
یک برنامه ای هست که میتونه هر جا وایرلس هست نشون بده در خیابان یا کوچه و ... . روش کارش نمیدونم چطوری هست ولی درست نشون میده. toolbar msn مسنجر رو نصب کنید توی قسمت پلاگین هاشه .

بر علاوه بر اون تو تبریز که از بعضی محلها عبور کنی و سرچ وایرلست on باشه میتونی از اونها هم استفاده کنی خیلی باحاله پس و رمز هم ندارند و بیشتر از این کاربران خانگی adsl هستند.
تو مهآباد سرعت دانلود چه قدر بود؟تو تبریز رایگانه؟

armin_software
28-10-2008, 16:48
در فرودگاه های بین المللی که حتما هست در فرودگاهای کوچیک مونده به مدیر و ریس بازی های اون جا .
در خود مهراباد سال پیش بود منتها خیلی ضعیف در حد دیال اپ بود شاید او زمان مشکلی داشت.
در رابطه با کیش که دیگه همه جاش همینجوری داره میریزه از هتل تا پاساژ اونم رایگان.
یک برنامه ای هست که میتونه هر جا وایرلس هست نشون بده در خیابان یا کوچه و ... . روش کارش نمیدونم چطوری هست ولی درست نشون میده. toolbar msn مسنجر رو نصب کنید توی قسمت پلاگین هاشه .

بر علاوه بر اون تو تبریز که از بعضی محلها عبور کنی و سرچ وایرلست on باشه میتونی از اونها هم استفاده کنی خیلی باحاله پس و رمز هم ندارند و بیشتر از این کاربران خانگی adsl هستند.
حالا تو فرودگاه مهرآباد پولی هست؟

cell_phone
29-10-2008, 21:43
من نفهمیدم شما دنبال چی هستی ولی فکر کنم خونتون بقل فرودگاه هست می خوای مفته بزنی تو گوشش
ببین عزیز خوب اگه اینترنت وایرلس تو فرودگاه ها باشه حتما برای استفاده ی عموم است و نبایستی پس داشته باشه
و شما هم اگه می خوای از اینکه فرودگاه خاصی داره یا نه با خبر بشی یه سر تماس بگیر بپرس همین و اگه داشت هر موقع رفتی یه حالی بکن

BIZIMT
30-10-2008, 08:23
آره رایگان هست .
رایگان نباشه که دیگه فرودگاه کیف نداره.
فرودگاه تبریز آخرین بار 1 ماه پیش ساعت 2 صبح رفته بودم. هر چی net search کردم جز بلوتوث باز ها و وایرلس بازها چیزی که اینترنت داشته باشه پیدا نکردم.
ولی ای تو خیابونهای ولی عصر انقدر کیفداره تو ماشین از بعضی شرکتها و کوجه ها که رد میشی رایگان دانلود کنی ؟

MaSoOd
30-10-2008, 08:47
حالا مثلا کدوم خیابونها ؟

راستی BizimT  مثل اینکه پسورد گذاشتن برای wireLess  عرف نیست نه ؟ 

یا اینکه یادشون میره ؟ 

BIZIMT
30-10-2008, 09:16
پسورد گذاشتن برای wireLess عرف نیست نه
:31:
هیچ کدوم . سوادشو ندارن . یادم میاد برای خرید اینترنت که به یه isp رفته بودم دکترا زیاد تو کف این مد بودند و فقط مودم وایرلس انتخاب می کردند.

بعد از فرودگاه. در تبریز خیابان ولی عصر - برج ارس باید بی توش اگه تونستی.
خیابان فروغی وای مرکزش اونجاست.
خیابان پروین اعتصامی.

Nevissande
30-10-2008, 11:39
اينترنت وايرلس فرودگاه مشهد كه پوليه!

Saeed_TnT
30-10-2008, 11:44
تو فرودگاه بوشهر هم هست ، من با آیپاد تاچ امتحان کردم :دی
سرعتش هم خوبه ، بیشتر از دایل آپه اما زیاد بالا نیست شاید در حد adsl 64kb اینا باشه ولی باز هم خوبه ، البته این حرفه 6 ماه پیشه ، شاید الان سرعتشو بالا برده باشن

armin_software
30-10-2008, 16:55
به نظر شما اینترنت در فرودگاه چه سودی داره؟
استفاده برای فرودگاه یا هدف این است که مردم از اینترنت رایگان استفاده کنند؟

BIZIMT
30-10-2008, 17:10
سود ؟
میشه گفت مزیت و کلاس و اعتبار (ستاره) و ارزش و .... رو میتونه داشته باشه.
یکیش من. مثلا امروز از کانادا اومدم مهراباد می تونم با لپ تاپ کانکت بشوم و لیست هتل و .... رو پیدا کنم. مقلا گفتم نگین که اونجا تابلو دیجیتال info هست و ...
خلاصه یکی از واجبات هست.

mstf666
30-10-2008, 17:38
یه نفر اطراف خونه ما مودمش پسورد نداره و من توی اتاقم اینترنت دارم !:31:
همیشه هم برقراره !
خودم اینرتنت نامحدود دارم اما وقتی با گوشیم از اینترنت اون استفاده میکنم یه حال دیگه ای داره !:31:

armin_software
30-10-2008, 23:00
wi-fi برای مسافر ها است من خودم چندتا فرودگاه کوچیک رو امتحان کردم wi-fi داشت wi-fi چیز پیچیده ای نیست کار اون تبدیل اینترنت به هوا است مثلا ADSL میگیره و به هوا می ده همه استفاده کنن.

zed2
31-10-2008, 00:47
wi-fi برای مسافر ها است من خودم چندتا فرودگاه کوچیک رو امتحان کردم wi-fi داشت wi-fi چیز پیچیده ای نیست کار اون تبدیل اینترنت به هوا است مثلا ADSL میگیره و به هوا می ده همه استفاده کنن.
ناراحت نشید ولی

تبدیل اینترنت به هوا

مثلا ADSL میگیره و به هوا می ده همه استفاده کنن.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون رو بهتر بگید.
بهتره بگید بجای اینکه اینترنت رو از سیم بگزرونه مثل خدمات موبایل که انتقال صدا رو بدون سیم انجام میده انتقال اطلاعات رو بدون سیم انجام میده
مثالی هم که اوردین یکم ایراد دارد چون adsl یک سرویس ارائه اینترنت است نه خود اینترنت .باید بگیم پهنای باند رو مانند شبکه موبایل که صدا رو بدون سیم به گوشی می رسونه به مودم بی سیم داده ها را انتقال می ده

armin_software
31-10-2008, 14:14
ناراحت نشید ولی


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورتون رو بهتر بگید.
بهتره بگید بجای اینکه اینترنت رو از سیم بگزرونه مثل خدمات موبایل که انتقال صدا رو بدون سیم انجام میده انتقال اطلاعات رو بدون سیم انجام میده
مثالی هم که اوردین یکم ایراد دارد چون adsl یک سرویس ارائه اینترنت است نه خود اینترنت .باید بگیم پهنای باند رو مانند شبکه موبایل که صدا رو بدون سیم به گوشی می رسونه به مودم بی سیم داده ها را انتقال می ده
شما راست می گید ببخشید.
شما بهتر از من توضیح دادید.

armin_software
31-10-2008, 14:14
سلام
من تو فرودگاه نشستم با گوشی GIGABAYTE
سرچ کردم شبکه رو پیدا کرد ولی کار نکرد افراد دیگر هم کار می کردند شما نمی دونید چه طوری میشه تنظیم کرد؟
مشخصات GIGABAYTE:
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

BIZIMT
31-10-2008, 17:59
آهان به به . پاتوقتون رو پس پیدا کردید .
مبارکه.
چه گوشی نازی داری ولی حیف دیگه حیف نسل سوم نیست. الان اگه سیم کارتهای نسل سوم بیاد از فردا چیکار میکنی؟
همه چیزش فوله اما یک دون اون رو نداره.

در مورد تنظیماتش چیزی نمیدونم ولی به معمول زمانی که شبکه رو پیدا کردی نصف راه رو رفتی. الان فکر کنم تو قسمت تنظیماتش اگر پیدا کنی گزینه wap داره بیشتر روی اون مانور بده ببین تنظیم چیزی داره یانه .
امیدوارم راهش رو پیدا کنی و به خوبی از وایرلس فرودگاه بهره ببیرید.

armin_software
31-10-2008, 19:51
آهان به به . پاتوقتون رو پس پیدا کردید .
مبارکه.
چه گوشی نازی داری ولی حیف دیگه حیف نسل سوم نیست. الان اگه سیم کارتهای نسل سوم بیاد از فردا چیکار میکنی؟
همه چیزش فوله اما یک دون اون رو نداره.

در مورد تنظیماتش چیزی نمیدونم ولی به معمول زمانی که شبکه رو پیدا کردی نصف راه رو رفتی. الان فکر کنم تو قسمت تنظیماتش اگر پیدا کنی گزینه wap داره بیشتر روی اون مانور بده ببین تنظیم چیزی داره یانه .
امیدوارم راهش رو پیدا کنی و به خوبی از وایرلس فرودگاه بهره ببیرید.
نه.
من گوشی اصلیم 6120 هست.
فقط تو بلد نیستی چه طوری تنظیم میشه؟
ولی از این حرفا بگذریم عجب پاتوقیه.

BIZIMT
01-11-2008, 01:44
نه.
من گوشی اصلیم 6120 هست.
فقط تو بلد نیستی چه طوری تنظیم میشه؟
ولی از این حرفا بگذریم عجب پاتوقیه.

راستش من نمیدونم این گوشی تا اونجایی که در یادم هست wifi یا وایرلس نداره پس نمستونید تو فرودگاه استفاده نمایید.

armin_software
01-11-2008, 16:13
راستش من نمیدونم این گوشی تا اونجایی که در یادم هست wifi یا وایرلس نداره پس نمستونید تو فرودگاه استفاده نمایید.
من یک گیگابایت جدا دارم.
فقط تنظیمات خاصی داره؟

armin_software
08-11-2008, 16:48
من آخر تونستم از اینترنت فرودگاه استفاده کنم
سرعت دانلود بین 12 تا 20 کیلو بر ثانیه بود.
خوبه؟

BIZIMT
08-11-2008, 23:29
خوبه .
افرین موفق باشی.
تو ایران بد نیست. ولی برای یک فرودگاه باید بیشتر باشه.
بای.

armin_software
10-11-2008, 19:55
خوبه .
افرین موفق باشی.
تو ایران بد نیست. ولی برای یک فرودگاه باید بیشتر باشه.
بای.
از اینترنت پولی که بهتره.
هرچی هم باشه خوبه.

mstf666
18-11-2008, 23:05
توی نمایشگاهها هم اینترنت وایرلس برای استفاده غرفه ها ارائه میشه.

امروز توی نمایشگاه مطبوعات با گوشیم با میانگین سرعت 50 دانلود میکردم.سرعتم گاهی تا 300 کیلوبایت در ثانیه هم میرسید.

Xbox360
18-11-2008, 23:36
توی نمایشگاهها هم اینترنت وایرلس برای استفاده غرفه ها ارائه میشه.

امروز توی نمایشگاه مطبوعات با گوشیم با میانگین سرعت 50 دانلود میکردم.سرعتم گاهی تا 300 کیلوبایت در ثانیه هم میرسید.
نمایشگاه تا کی بر قراره؟
میشه لپ تاپ ببریم استفاده کنیم؟:31:

mstf666
18-11-2008, 23:56
نمایشگاه تا کی بر قراره؟
میشه لپ تاپ ببریم استفاده کنیم؟:31:
این نمایشگاه مطبوعات تا جمعه هستش.(توی مصلی)
اونجا اگر سرچ کنی چندین شبکه با اسم piroozonline میبینی که free هستن.
حوالی غرفه وزارت نیرو برو و به کانکشن piroozonline4 متصل شو.سرعتش خیلی بالاست.

توی نمایشگاههای دیگه هم معمولا اینترنت مجانی برقراره.
2 تا 5 آذر هم که نمایشگاه الکامپ هستش !!!

mohsen6492003
18-04-2009, 01:08
سلام.الان فرودگاه مهرآباد ترمینال 2 هستم.سرعت دریافت 350 و سرعت ارسال 1024.الان دارم 4 پارت از فیلم میلیونر زاغه نشین رو با سرعت تغریبی هر پارت 50 کیلو دان میکنم البته به اضافه دانلود mp3. (فایل های صوتی رو جوری دان میکنه که انگار داری از یک درایو به درایو دیگه کپی میکنی.)تا حالا اینترنت به این سرعت ندیده بودم. کلا جاتون خالیه

choory
18-04-2009, 01:14
سلام.الان فرودگاه مهرآباد ترمینال 2 هستم.سرعت دریافت 350 و سرعت ارسال 1024.الان دارم 4 پارت از فیلم میلیونر زاغه نشین رو با سرعت تغریبی هر پارت 50 کیلو دان میکنم البته به اضافه دانلود mp3. (فایل های صوتی رو جوری دان میکنه که انگار داری از یک درایو به درایو دیگه کپی میکنی.)تا حالا اینترنت به این سرعت ندیده بودم. کلا جاتون خالیه

سلام.خسته نباشی.:31:
میشه با سایت زیر یک تست سرعت بزنی قرار بدی.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

momkhbpsp
18-04-2009, 10:57
سلام.الان فرودگاه مهرآباد ترمینال 2 هستم.سرعت دریافت 350 و سرعت ارسال 1024.الان دارم 4 پارت از فیلم میلیونر زاغه نشین رو با سرعت تغریبی هر پارت 50 کیلو دان میکنم البته به اضافه دانلود mp3. (فایل های صوتی رو جوری دان میکنه که انگار داری از یک درایو به درایو دیگه کپی میکنی.)تا حالا اینترنت به این سرعت ندیده بودم. کلا جاتون خالیه

من تو امام خمینی امتحان کردم سرعت دانلودش در حد 12 -13 بود اما dc زیاد داشت نمیدونم چرا
شاید به خاطر اینه که نزارن همش دان کنی

ali_703555
18-04-2009, 16:53
سلام توي فرودكاه كويت سرعت 2MB هست خوراكه دانلوده بدون محدوديت و بدون dc :D

Reza&
03-09-2010, 16:42
سود ؟
میشه گفت مزیت و کلاس و اعتبار (ستاره) و ارزش و .... رو میتونه داشته باشه.
یکیش من. مثلا امروز از کانادا اومدم مهراباد می تونم با لپ تاپ کانکت بشوم و لیست هتل و .... رو پیدا کنم. مقلا گفتم نگین که اونجا تابلو دیجیتال info هست و ...
خلاصه یکی از واجبات هست.

از قدیم گفتن آدم دروغگو کم حافظه میشه
آخه مومن از کانادا میان مهر آباد؟؟!

besaman
03-07-2014, 15:57
سلام

در حال حاضر اینترنت یک نیاز محسوب می شه . به همین دلیل در اکثر نقاطی که افراد و بازدیدکننده های حضوری دارند به این سیستم مجهز شده اند .

شرکت فناوری اطلاعات بسامان شبکه جدیدی به نام شبکه یاکریم راه اندازی کرده که شما می تونید در هر نقطه از شهر مثل کتابخانه . رستوران . بانک . فرودگاه . شرکت . پارک و .... بتونین سرویس اینترنت رایگان استفاده نمایید .

این سروی مجهز به باشگاه مشتریان هستش که به درد کلی شرکت می خوره برای تبلیغات . رمز عبور را برای مشتریان خودش SMS‌ می کنه . که کلی راه کار های تبلیغاتی پشت سر این سرویس هستش .

یک سری به سایت بزنین کامل توضیح دادیم دربارش .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:n16: