PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی کار کردن با نرم افزار Garena



aluminum
23-10-2008, 02:05
کسی کار با نرم افزار Garena که میشه انلاین بازی کرد را بلد هست یاد من هم بده؟

alizshah
23-10-2008, 03:50
اول که نرافزار رو اجرا میکنی نوشته رجیستر میری تو یه اسم . پسورد . ایمیل انتخاب و کشور ایران رو انتخاب میکنی
و تیک رو میزنی و عضو میشی بعدش یه پیغام میده که شما عضو شدید میری قسمت اول نرمافزار یوزر و پس رو می نویسی و سرور مورد نظر را انتخاب و : join میشی

خوب تا اینجا که رفتی تو و پنجره نرافزار باز شد این صفحه اسمش lobby هست
1. سمت چپ game هایی که میتونی بازی کنی رو نشون داده که اکثر بازی ها هستن با کلیک کردن سمت چپ room های بازی رو نشون میده که تو اسیا اروپا و... هست
با کلیک کردن روی room ها اطلاعاتی وسط ظاهر میشن که :
1.roomname:اسم روم
2.entry level :
lvl مورد نیاز برای رفتن به room مورد نظر "راهنمایی بیشتر :
نرافزار طوری طراحی شده که مثلا با بازی کردن در کانتر و بردن نرافزار امتیاز میده و با بیشتر شدن امتیاز lvl زیاد میشه
این اطلاعات رو میتونی تو بالا سمت راست مشاهده کنی
مثلا اگرشما lvl یک باشی نمیتونی بری room ی که برای lvl 2 هست
این سیستم برای این گذاشته شده که افراد pro یه طرف بازی کنن و noob یه طرف و به اصطلاح افرادی که با هم بازی میکنن در یک سطح قرار داشته باشن ....
3.num :مقدار افرادی که تو room جا میشن و مقداری افرادی که تو room هستن رو نشون میده
خوب دیگه زیاد توضیح نمیدم
رو room مورد نظر کلیک میکنی و میری تو
leave room : خارج شدن از room
game list : لیست بازی ها
settings :تنظیمات
start game : باز کردن بازی
1. اول رو settings کلیک میکنی و تو اونجا سمت راست بازیی که می خوای بازی کنی رو انتخاب میکنی و برنامه اجرایی بازی رو بهش میدی و ok میکنی
بعدش start game میکنی
خوب حالا تو بازی میری قسمت انلایش که باید خودت بلد باشی قسمت lan
و اونجا بازی کنی که اگه بازی مورد نظر رو بگی راهنمایی میکنم .
اگه راهنمایی بیشتر میخوای بگو اینم به خاطر تو الان دانلود کردم و اینارو نوشتم
نرافزار امکانات زیادی داره که به دلیل بی حوصله بودن من و به دلیل نیاز نبودن نگفتم
اگه عکس هم نزاشتم ببخشید

aluminum
23-10-2008, 04:24
دستت درد نکنه به خاطر توضیحات کاملت
من توی قسمت انلاین بازی گیر کردم چون چیزی پیدا نمی کنه و خودم هم که می خوام یک بازی بسازم کسی نمی یاد و جایی برای دعوت نیست
راستی من می خوام age of empier بازی کنم

alizshah
23-10-2008, 04:51
دستت درد نکنه به خاطر توضیحات کاملت
من توی قسمت انلاین بازی گیر کردم چون چیزی پیدا نمی کنه و خودم هم که می خوام یک بازی بسازم کسی نمی یاد و جایی برای دعوت نیست
راستی من می خوام age of empier بازی کنم
خواهش میکنم
خوب :
مطمئنی که version بازی همون version این نرافزار هست ؟( خیلی مهم )
دقیقا تو این نرمافزار کجا میرید ؟
دقیقا کدوم قسمت بازی میرید ؟
ایا هنگامی که تو بازی هستید نرافزار تو روم هست ؟
ایا وقتی که game list رو کلیک میکنی ( توی نرمافزار.. که بالا توضیح دادم ) چیزی میبنی ؟

aluminum
23-10-2008, 16:50
مطمئنی که version بازی همون version این نرافزار هست ؟( خیلی مهم
ورژن برنامه رو نمی دونم همون هست یا نه ولی فکر کنم همون باشه چون ایکونها شون شیبه همه

دقیقا تو این نرمافزار کجا میرید
وارد روم میشم وقتی که استارت را میزنم بازی اجرا میشه ولی موقعی که روی lan توی بازی کلیک میکنم مینویسه داره میگرده ولی بعد از 5-10 دقیقه همون جوری میمونه و چیزی پیدا نمیکنه

دقیقا کدوم قسمت بازی میرید ؟

توی مولتی پلیر میرم و قسمت اخر رو انتخاب میکنم(Lan)

ایا هنگامی که تو بازی هستید نرافزار تو روم هست ؟



متوجه نمی شم


ایا وقتی که game list رو کلیک میکنی ( توی نرمافزار.. که بالا توضیح دادم ) چیزی میبنی ؟
نه خالی هست

alizshah
23-10-2008, 17:02
ورژن برنامه رو نمی دونم همون هست یا نه ولی فکر کنم همون باشه چون ایکونها شون شیبه همه

وارد روم میشم وقتی که استارت را میزنم بازی اجرا میشه ولی موقعی که روی lan توی بازی کلیک میکنم مینویسه داره میگرده ولی بعد از 5-10 دقیقه همون جوری میمونه و چیزی پیدا نمیکنه

توی مولتی پلیر میرم و قسمت اخر رو انتخاب میکنم(Lan)


متوجه نمی شم


نه خالی هست
مشکل از دو جا میتونه باشه ورژن بازی رو حتما نگاه کن
یه عکس از جایی که تو بازی میری بزار واسه من ....( چون ممکنه اونجا باید کاری کنیم )
مثلا من بازی جنرال رو که بازی میکنم اگه تو تنظیمات ای پی بازی یه چیزی دیگه باشه lan هیچ کس نمیشه
وقتی تو یه روم میری ببین اون کنار سمت چپ کاربرا انلاین هستن یا رومی میری که خالیه ؟؟؟
نرافزار یه قسمت راهنمای هم داره که البته اینگلیسی هست ولی سخت نیست

www.dl.mee.ir
11-11-2008, 17:14
سلام. من نمي تونم با garena كانتر سورس بازي كنم. وقتي وارد بازي مي شم در قسمت lan سرورها رو مشاهده ميكنم ولي به هر كدومشوم كه مي خوام كانكت شم با اين ارور مواجه مي شم:


dl defer from server



البته متن ارور دقيق يادم نيست ولي يك همچين اروري بود.

حالا بايد چي كار كنم ؟

Bllizzardwow
16-01-2009, 13:12
منم این نرم افزارو دوست دارم لطفا لینک بدین برای دانلود . ممنون

marshal110
20-01-2009, 15:07
سلام من این نرم افزار رو دانلود کردم و خودمون گیم نت داریم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید که چه جوری میتونم از این نرم افزار استفاده کنم و باید حتماً کانتر 1.6 باشه و چه جوری میشه با سرورهایی دیگه بازی کرد خواهشاً کمک کنید ؟

naginajafi
13-06-2009, 13:56
منظور از ping در نرم افزار كارنا چیه و من چگونه پینگ داشته باشم من وارد نرم افزار شدم ولی هیچ پینگ ندارم

(وارد شدن به هر Room شما در سمت چپ صفحه لیستی از بازیکنان حاظر در آن روم را مشاهده میکنید ( مثل برنامه یاهو ) که جزییاتی از قبیل کشور و لول بازیکن مورد نظر و همچنمین Ping بازیکن مورد نظر از آن قسمت قابل تشخیص میباشد ( توجه شود که Ping به صورت خط نشان داد میشود و اگه خط ها رنگ آبی داشتند یعنی Ping فرد مورد نظر مناسب است و اگر رنگشان قرمز بود یعنی Ping مناسبی ندارد و هر چه خط ها نیز کمتر باشند نشان از Ping کمتر دارد)
منظورم من این نوشته ها بالا بود

bersam
20-06-2009, 23:09
سلام. من نمي تونم با garena كانتر سورس بازي كنم. وقتي وارد بازي مي شم در قسمت lan سرورها رو مشاهده ميكنم ولي به هر كدومشوم كه مي خوام كانكت شم با اين ارور مواجه مي شم:


dl defer from server
البته متن ارور دقيق يادم نيست ولي يك همچين اروري بود.

حالا بايد چي كار كنم ؟

احتمالا ورژن کانتر شما با سرور اون ها نمی خونده . در ضمن شاید هم شما برنامه ی آنتی چیت رو فعال نکرده بودی .(نمی دونم بازی های لن هم مثل اینترنتی هاش نیاز به آنتی چیت دارن یا نه !) و یا پینگ شما زیاد بوده در نتیجه سرور شما رو به اصطلاح کیک می کنه .(اخراج می کنه)


منم این نرم افزارو دوست دارم لطفا لینک بدین برای دانلود . ممنون

این سایت اصلیش هست که توی صفحه ی اول چند گزینه برای دانلود گزاشته . شما بر حسب نیازت انتخاب کن . ولی گزینه ی اولیش معموله و همون رو دانلود کنی کافیه .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من این نرم افزار رو دانلود کردم و خودمون گیم نت داریم اگه امکان داره منو راهنمایی کنید که چه جوری میتونم از این نرم افزار استفاده کنم و باید حتماً کانتر 1.6 باشه و چه جوری میشه با سرورهایی دیگه بازی کرد خواهشاً کمک کنید ؟

این هیچ ربطی به سرور نداره !‌ یک شبکه هست که شما می تونی اون جا به صورت فری روم برای اکثر بازی هایی که گارنا پشتیبانی می کنه یک روم بسازی و افراد رو توش جمع کنی . بیشتر به نظرم به درد کامپیوتر های خانگی می خوره . تقریبا یه گیم نت مجازیه . البته من از این استفاده نکردم ولی اگه اشتباه نکنم این هم مثل هاماچی حالت سرور لن Lan به بازی می ده .


منظور از ping در نرم افزار كارنا چیه و من چگونه پینگ داشته باشم من وارد نرم افزار شدم ولی هیچ پینگ ندارم

(وارد شدن به هر Room شما در سمت چپ صفحه لیستی از بازیکنان حاظر در آن روم را مشاهده میکنید ( مثل برنامه یاهو ) که جزییاتی از قبیل کشور و لول بازیکن مورد نظر و همچنمین Ping بازیکن مورد نظر از آن قسمت قابل تشخیص میباشد ( توجه شود که Ping به صورت خط نشان داد میشود و اگه خط ها رنگ آبی داشتند یعنی Ping فرد مورد نظر مناسب است و اگر رنگشان قرمز بود یعنی Ping مناسبی ندارد و هر چه خط ها نیز کمتر باشند نشان از Ping کمتر دارد)
منظورم من این نوشته ها بالا بود

برای اطلاعات بیشتر به تاپیک زیر مراجعه کن .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کامپیوتر1407
17-09-2012, 18:11
سلام من می خوام وارد گارنا بشم میگه کانکت فایلد چه کار کنم؟
راستی ورژن برنامه من مربوط به پارسال هستش.:40: