PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بشتابید >> تغییر منوی آغازین رایانه برای انتخاب ویندوزها



ALIBOZORG
02-10-2008, 02:00
اگر برروی رایانه تان دو ویندوز یا بیشتر نصب شده باشد هنگام روشن کردن آن با یک فهرست روبرو خواهید شدکه از شما درخواست میکند،یکی از ویندوز ها را انتخاب کنید،همچنین یکی ازگزینه های مربوطه به عنوان گزینه پیش فرض انتخاب وپس ازاتمام شمارش معکوس این گزینه به صورت خودکار انتخاب خواهد شد.
برنامه ای که تصویر آن را درزیر مشاهده میکنید برای اعمال تغییرات دلخواه برروی همین فهرست طراحی شده است.


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تغییر عنوان گزینه ها،تغییر شمارش معکوس وتغییر گزینه پیش فرض از قابلیتهای این برنامه می باشد.


حجم برنامه:۸4 کلیوبایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در مورد این برنامه نظر بدید.خودم نوشتمش.:46:

fun
15-10-2008, 07:22
با سلام
از msconfig که راحتتر میشه این کار رو کرد لول
شوخی کردم بابا دمت گرم
فقط یه سوالی اینکه این عکسه را با فتوشاپ درست کردی قلق داره یا پلاگینی چیزیه؟
با تشکر

ALIBOZORG
16-10-2008, 04:38
سلام،برای افکت عکس از نرم افزار Insofta Cover Commander استفاده کردم،البته کاراصلی این نرم افزار ساخت باکس هست.
موفق باشید.

mahramasrar2
20-11-2008, 16:26
ببخشيد كار اين برنامه دقيقا به چه صورت است؟
خودمون بايد نام درايو ها رو تايپ كنيم؟
يا اينكه بايد نام درايو و همچنين نام پوشه ويندوز رو هم تايپ كنيم؟

موقع نصب ويندوز براي تشخيص بوت يك فايلي به نام boot.ini ‌كف درايو C ساخته مي شود
اين برنامه شما نمي تواند مقادير موجود در آن را خودش بخواند؟

ALIBOZORG
21-11-2008, 04:36
کار این برنامه خواندن مقادیر فایل boot.ini هست،به طور پیش فرض هنگام اجرای برنامه نام ویندوزها در گزینه های اول،دوم ویا سوم درج شده که می تونید اونها رو تغییر بدید وبرروی دکمه اعمال تغییرات کلیک کنید.احتیاجی به تایپ درایو یا چیز دیگه ای نیست ولی در قسمت "حالت پیش فرض" میتونید یکی از ویندوزها رو انتخاب کنید(گزینه اول درایوC و گزینه دوم درایو D می باشد) تا پس از اتمام شمارش معکوس وارد اون ویندوز بشه.
این برنامه برای ویندوز ایکس پی طراحی شده واگه نقصی در این برنامه مشاهده کردید به بزرگی خودتون ببخشید....

mahramasrar2
21-11-2008, 10:45
من روي گزينه هامي زنم فقط مي تونه گزينه يك يعني ويندوز درايو C رو بخونه ولي با انتخاب گزينه دوم ويندوز درايو D در ليست ظاهر نميشه !!!

انگار منتظره خودم تايپ كنم !!

ALIBOZORG
23-11-2008, 03:29
خب حتماً یک ویندوز روی سیستم نصب شده...

mahramasrar2
23-11-2008, 12:54
خب حتماً یک ویندوز روی سیستم نصب شده...


:18::18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18::18:
:18::18::18::18::18:
:18::18::18::18:
:18::18::18:
:18::18:
:18:

775e
17-01-2013, 15:18
لین دانلود خرابه لطفا ....

shabnam1986
16-02-2013, 18:46
میشه ی عکس از نرم افزار بذارین؟