PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیکشنری برای گوشی هایی که برنامه بیشتر از یک Mb در آنها نصب نمی شود.



lio_me30
29-09-2008, 21:28
بعضی از گوشی ها مثل گوشی خودم (6500) این مشکلو دارن که برنامه های جاوا با حجم بیش از یک MB روشون
نصب نمی شه از یک طرفم نبودن یک دیکشنری خوب با حجم کمتر از یک MB تو اینترنت منو خیلی اذیت می کرد تا
اینکه خودم دست به کار شدم و یکی از این دیکشنری های حجیم رو به سه قسمت تقسیم کردم تا حجم هر قسمت
کمتر از یک MB شه!! (اینطوری گوشی رو دور زدم!!!) پس برای دانلود دو راه دارید
1- سه تیکه رو جدا جدا دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سه تا فایلو به صورت زیپ شده و به صورت یک بسته با هم دریافت کنید. (حجم: 2.2MB)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه: گوشی هایی که برنامه بیشتر از یک MB روشون نصب نمی شه: 5610،5310،6300،6500 و خیلی دیگه از
گوشی های سری 40

Mojtaba N87
30-09-2008, 19:57
دوست عزیز ، لطفا لینک ها رو داخل کد بزارید.

Hadi King
01-10-2008, 16:26
اينم لينك هاي ديــــگه براي اين ديكشنري !:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سه تا فایلو به صورت فشرده شده :46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشيد!:40:

GHOST RECON
01-10-2008, 16:40
بعضی از گوشی ها مثل گوشی خودم (6500) این مشکلو دارن که برنامه های جاوا با حجم بیش از یک MB روشون
نصب نمی شه از یک طرفم نبودن یک دیکشنری خوب با حجم کمتر از یک MB تو اینترنت منو خیلی اذیت می کرد تا
اینکه خودم دست به کار شدم و یکی از این دیکشنری های حجیم رو به سه قسمت تقسیم کردم قسمت


دوست عزیزمیتونی برنامه فرهنگ دارویی همراه رو هم اینجوری کنی :10::10::10:

alireza fatemi
12-10-2008, 16:45
من که گوشیم سری 90 و دیکشنریه فوق العاده ای روش دارم ولی حرکت جالبیه

Mahsajoon
23-10-2008, 16:28
دوست عزيز-منم 6500 دارم خيلي اين ديكشنري به دردم خورد-دستت درد نكنه-ولي چطوري تقسيمش كردي؟با چه برنامه اي؟
منم ميخوام ياد بگيرم تا برنامه هاي ديگه را هم اينجوري كنم.مثلاً نقشه ي شهرها را.به هر حال لطف بزرگي كردي در حقمون.

jasmin
24-10-2008, 18:54
نمیدونم آیا سایر دوستان هم این مشکل رو دارن یا نه
خیلی از کلمات رو مینویسه Not found حتی کلمه ای مثل book
اشکال از کجاست؟

GHOST RECON
24-10-2008, 19:27
نمیدونم آیا سایر دوستان هم این مشکل رو دارن یا نه
خیلی از کلمات رو مینویسه Not found حتی کلمه ای مثل book
اشکال از کجاست؟

بله درسته ولی معنی کلمه های نا اشنا رو بیشترشون رو داره

GHOST RECON
24-10-2008, 19:28
منم ميخوام ياد بگيرم تا برنامه هاي ديگه را هم اينجوري كنم.مثلاً نقشه ي شهرها را.به هر حال لطف بزرگي كردي در حقمون.
اره دوست عزیز روشش رو به ما هم بگو
دمت گرررررررررررررررررررررممم مممممم

majid_barca
25-10-2008, 13:04
دوست عزيز اگه ميتوني فرهنگ دارويي همراه نسخه جديدش رو هم اينجوري كن

lazy
25-10-2008, 13:14
اگه يه فرهنگ فارسي به انگليسي هم اينجوري بذاري خيلي ممنون ميشم.
ولي در كل دمت گرم خيلي حال دادي.....

Punisher_2008
25-10-2008, 13:29
بعضی از گوشی ها مثل گوشی خودم (6500) این مشکلو دارن که برنامه های جاوا با حجم بیش از یک MB روشون
نصب نمی شه از یک طرفم نبودن یک دیکشنری خوب با حجم کمتر از یک MB تو اینترنت منو خیلی اذیت می کرد تا
اینکه خودم دست به کار شدم و یکی از این دیکشنری های حجیم رو به سه قسمت تقسیم کردم تا حجم هر قسمت
کمتر از یک MB شه!! (اینطوری گوشی رو دور زدم!!!) پس برای دانلود دو راه دارید
1- سه تیکه رو جدا جدا دانلود کنید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- سه تا فایلو به صورت زیپ شده و به صورت یک بسته با هم دریافت کنید. (حجم: 2.2MB)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توجه: گوشی هایی که برنامه بیشتر از یک MB روشون نصب نمی شه: 5610،5310،6300،6500 و خیلی دیگه از
گوشی های سری 40
عجب!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:

5610 5310 5220 3600 محدودیت ندارند برای بیختن نرم افزار بیشتر از یک مگابایت کابل را وصل میکنیم و حالت deta... بقیش یادم نیست ولی اخرین حالت هست اینتخاب میکنیم بلا فصاله کامپیوتر رم شما رو میشناسه و انتقال به سرعت بالایی انجام میگره من روی 5310 5610 که خودم دارم و 3600 هم ازمایش کردم هیچ مشکلی نداره نقشه تهران با حجم 1.4 مگابایت الان نصبه رو گوشیم map world با حجم 3مگابایت نصبه اگه بازم ادعایی دارین حاظرم یک فیلم برداری از ال سی دی گوشی بزارم ایا لازمه؟

5610 . 5310 که محدودیت ندارند گوشی هایی که بعدشون هم دارند میان دیکه محدودیت ندارند 6300 و 6500 محدودیت دارند ولی دلیل نمیشه گوشی های دیگه رو همینطور بدون اینکه ازمایش کنید بگید محدودیت دارن تازه ما راه حلی بسیار اسان برای ارسال فایل های جاوا ز 5610 و 5310 و... پیدا کردیم اگه خواستین واستون بگم :40:

GHOST RECON
25-10-2008, 16:47
اگه بازم ادعایی دارین حاظرم یک فیلم برداری از ال سی دی گوشی بزارم ایا لازمه؟

ما که این کارا رو کردیم برنامه ی 1.2mg رو گوشیمون نصب نشد(چه برسه به map world)
این جا هیچکس ادعایی نداره همه یه چیزی دیدن که میگن

3600 هم ازمایش کردم
اون گوشی هم 3600 نیست6300 هست

حالت deta... بقیش یادم نیست ولی اخرین حالت هست
آموزشش اینه: گوشی رو به کامپیتر وصل میکنیم -گزینه یdata storage رو انتخاب میکنیم - فایل مورد نظر رو مستقیما توی رم گوشی میریزیم

Tornado2800
25-10-2008, 18:30
ما که این کارا رو کردیم برنامه ی 1.2mg رو گوشیمون نصب نشد(چه برسه به map world)
این جا هیچکس ادعایی نداره همه یه چیزی دیدن که میگن

اون گوشی هم 3600 نیست6300 هست

آموزشش اینه: گوشی رو به کامپیتر وصل میکنیم -گزینه یdata storage رو انتخاب میکنیم - فایل مورد نظر رو مستقیما توی رم گوشی میریزیم
اشتباه شد ببخشید

Punisher_2008
25-10-2008, 18:38
ما که این کارا رو کردیم برنامه ی 1.2mg رو گوشیمون نصب نشد(چه برسه به map world)
این جا هیچکس ادعایی نداره همه یه چیزی دیدن که میگن

اون گوشی هم 3600 نیست6300 هست

آموزشش اینه: گوشی رو به کامپیتر وصل میکنیم -گزینه یdata storage رو انتخاب میکنیم - فایل مورد نظر رو مستقیما توی رم گوشی میریزیم
:41::41::41: دوست عزیز 3600 جدید امده محصول 2008 هست در ضمن من نصب کردم منتظر فیلم برداری من از ال سی دی گوشی باش دیگه ما اینقدر تازه کار نیستم که 3600 را با 6300 اشتباه بگیریم

اموزش دقیقا درسته ولی روی 5610 5310 و گوشی های جدید دیگه ای که امده نصب میشه

من mapwolrd رو خدارا شکر پایک نکردم چندتا نقشه دیگه هم الان میریزم و برای اینکه ثابت کنم فیلم برداری رو میزارم من بالا امدن سرعت n73 رو در ورژن جدید گفتم کسی باور نکرد و جبهه گرفتند تا فیلم برداری از ال سی دی گذاشتم همه گفتم محشر بود

مثل اینکه باید همه چیز رو ثابت کرد با دلیل محکم

فقط 5610 تقلبی مشکل محدودیت داره که اون اوایل خیلی زیاد بود تازه 5610 که شما ازمایش کردین ورژن چند بود؟ 4.21 مشکل محدودیت داشته ولی 4.81 6.60 این مشکل برطرف شده

بنده اصلا قصد دعوا و تهین ندارم ولی فکر کنم اقا یونس هم دیدن که 5610 محدودیت نداره

بازم میگم منتظر فیمل برداری من باشید

اینک عکس 3600 کلاسیک که گوشی جدیده جاوا هست و صفحه لمسی هم داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

GHOST RECON
25-10-2008, 19:52
دوست عزیز 3600 جدید امده محصول 2008 هست در ضمن من نصب کردم منتظر فیلم برداری من از ال سی دی گوشی باش دیگه ما اینقدر تازه کار نیستم که 3600 را با 6300 اشتباه بگیریم

اموزش دقیقا درسته ولی روی 5610 5310 و گوشی های جدید دیگه ای که امده نصب میشه

من mapwolrd رو خدارا شکر پایک نکردم چندتا نقشه دیگه هم الان میریزم و برای اینکه ثابت کنم فیلم برداری رو میزارم من بالا امدن سرعت n73 رو در ورژن جدید گفتم کسی باور نکرد و جبهه گرفتند تا فیلم برداری از ال سی دی گذاشتم همه گفتم محشر بود

مثل اینکه باید همه چیز رو ثابت کرد با دلیل محکم

فقط 5610 تقلبی مشکل محدودیت داره که اون اوایل خیلی زیاد بود تازه 5610 که شما ازمایش کردین ورژن چند بود؟ 4.21 مشکل محدودیت داشته ولی 4.81 6.60 این مشکل برطرف شده

بنده اصلا قصد دعوا و تهین ندارم ولی فکر کنم اقا یونس هم دیدن که 5610 محدودیت نداره

بازم میگم منتظر فیمل برداری من باشید

مگه من گفتم شما خالی میبندی میگم ما نتونستیم اتفاقا چند نفر دیگه هم گفتن که میشه برنامه بیشتر از 1مگ رو گوشی ریخت(البته در مورد6300)منم روی 6300 امتحان کردم نشد!!!
در ضمن به خاطر این گفتم که اون گوشی3600 نیست چون توی لیست گوشی هایی که دوستمون توی پست اول نوشته بود نبود و منظور دیگه ای نداشتم
اگه ناراحت شدی مارو ببخش

Punisher_2008
25-10-2008, 20:04
مگه من گفتم شما خالی میبندی میگم ما نتونستیم اتفاقا چند نفر دیگه هم گفتن که میشه برنامه بیشتر از 1مگ رو گوشی ریخت(البته در مورد6300)منم روی 6300 امتحان کردم نشد!!!
در ضمن به خاطر این گفتم که اون گوشی3600 نیست چون توی لیست گوشی هایی که دوستمون توی پست اول نوشته بود نبود و منظور دیگه ای نداشتم
اگه ناراحت شدی مارو ببخش
با سلام

دوست عزیز روی 6300 که اصلا نمیشه بیشتر از 1 مگابایت ریخت:40::40::40::40:

GHOST RECON
25-10-2008, 20:32
دوست عزیز روی 6300 که اصلا نمیشه بیشتر از 1 مگابایت ریخت
میدونم ولی تو همین سایت دو -سه جا دیدم که چند نفر ریخته بودن!!!!!!!!!!!

Punisher_2008
25-10-2008, 20:39
میدونم ولی تو همین سایت دو -سه جا دیدم که چند نفر ریخته بودن!!!!!!!!!!!
یک راه منم بلدم که واسه همه گوشی ها میشه از طریق ریدر میشه ریخت بدون محدویت اگه دقت کرده باشید همون حالت deta.. شبیه سازه ریدر هست و فقط رم رو میشناسه واسه همیشنه 5610 5310 و گوشی هایی که بعدیشون دارند میاند دیگه اصلا محدودیت ندارند که خیلی خوبه یکی از دوستان بنده تونسته 10مگابات وارد 5610 خیلی راحت کنه فقط اگه از گوشی دیگه ای به 5610 شما نرم افزاری ارسال شود که حجم ان بیشتر از 1 مگابایت باشد نمیتواند اجرا کند :40:

jasmin
25-10-2008, 23:27
. 5310 6300 و 6500 محدودیت دارند

ما که 6500c داریم از طریق data storage دیکشنری 2.27 مگ هم ریختیم

Punisher_2008
26-10-2008, 09:20
ما که 6500c داریم از طریق data storage دیکشنری 2.27 مگ هم ریختیم
ورژن گوشیتون چنده؟ معمولا گوشی های جاوا نوکیا در ورژن های جدید که واسشون میاد محدودیت نصب براشتون برداشته میشه مثلا یادمه اولین گوشی جاوا که امده حداکثر 520kb میتونست فایل جاوا بپذیره ولی در ورژن جدید که امد تا 1مگابایت فراهم کرد الان 5610 5310 522 3600 و 6600 slide , fold هم که در راه هست 100% بدون محدودیت نصب خواهند امد

ebi1966
26-10-2008, 17:52
رفع مشكل گوشي هايي كه برنامه هاي بزرگ را نمي پذيرند و مداوم كمبود حافظه مي دهند

حتي گوشي هايي مثل 6500 كه برنانمه هاي بزرگ را نمي پذيرند مثل ديكشنري مي توانند با برداشتن اكستنشن فايل هاي بزرگ رو در گوشي كپي كرد و بعد اكستنشن رو گذاشت و فايل كپي شده رو تعيير نام داد
و اكستنشن jar رو دوباره گذاشت
من اين كار رو كرده ام و خيلي راضي هستم
حتي ديكشنري 6 مگا بايتي رو روي گوشي كپي كرده ام

Punisher_2008
26-10-2008, 20:33
رفع مشكل گوشي هايي كه برنامه هاي بزرگ را نمي پذيرند و مداوم كمبود حافظه مي دهند

حتي گوشي هايي مثل 6500 كه برنانمه هاي بزرگ را نمي پذيرند مثل ديكشنري مي توانند با برداشتن اكستنشن فايل هاي بزرگ رو در گوشي كپي كرد و بعد اكستنشن رو گذاشت و فايل كپي شده رو تعيير نام داد
و اكستنشن jar رو دوباره گذاشت
من اين كار رو كرده ام و خيلي راضي هستم
حتي ديكشنري 6 مگا بايتي رو روي گوشي كپي كرده ام
خوب بود امشب روی 6300 تست میکنم ولی گوشی های جدید مثل 5610 5310 3600.... دیگه راحت قبول میکنند بودن دنگو فنگ

SADEGH 7
27-10-2008, 14:42
سلام
من 5200 دارم.برنامه های بالای 1 mb تو حالت data storage راحت توی گوشی کپی می شن ولی گوشی نمی تونه اجراشون کنه.
به نظر شما راهی هست که برنامه های بیشتر از 1 مmb رو اجرا کنم؟

GHOST RECON
27-10-2008, 17:45
من 5200 دارم.برنامه های بالای 1 mb تو حالت data storage راحت توی گوشی کپی می شن ولی گوشی نمی تونه اجراشون کنه.
به نظر شما راهی هست که برنامه های بیشتر از 1 مmb رو اجرا کنم؟
خوب مشکل سر اینه که برنامه ها اجرا نمیشن واگر نه به طور معمولی هم میشه فیل بیش از یک مگ رو توی گوشی ریخت

حتي گوشي هايي مثل 6500 كه برنانمه هاي بزرگ را نمي پذيرند مثل ديكشنري مي توانند با برداشتن اكستنشن فايل هاي بزرگ رو در گوشي كپي كرد و بعد اكستنشن رو گذاشت و فايل كپي شده رو تعيير نام داد
و اكستنشن jar رو دوباره گذاشت
من اين كار رو كرده ام و خيلي راضي هستم
حتي ديكشنري 6 مگا بايتي رو روي گوشي كپي كرده ام
یکم واضح تر صحبت کن منظورت از اکستنشن پسوند فایل هست؟


خوب بود امشب روی 6300 تست میکنم ولی گوشی های جدید مثل 5610 5310 3600.... دیگه راحت قبول میکنند بودن دنگو فنگ
دمت گرم

Punisher_2008
27-10-2008, 20:32
خوب مشکل سر اینه که برنامه ها اجرا نمیشن واگر نه به طور معمولی هم میشه فیل بیش از یک مگ رو توی گوشی ریخت

یکم واضح تر صحبت کن منظورت از اکستنشن پسوند فایل هست؟


دمت گرم
منم رو 6300 خیلی کار کردم اصلا داره قبول نمیکنه با ریدر میشه راحت قبول میکنه مشه یکم توضیح بدید ممنون بحث خوبه اگه بشه برنامه داد مشکل خیلی از گوشی ها حل میشه :40::40:

GHOST RECON
28-10-2008, 12:39
با ریدر میشه راحت قبول میکنه
یعنی اگه با رم ریدربرنامه بریزیم قبول میکنه؟
شما خودت اتحان کردی ؟ گوشی که با هاش امتحان کردی ورژنش چند بود؟

Punisher_2008
28-10-2008, 13:03
یعنی اگه با رم ریدربرنامه بریزیم قبول میکنه؟
شما خودت اتحان کردی ؟ گوشی که با هاش امتحان کردی ورژنش چند بود؟
شما رم ریدر گیر بیارم رم رو بذار بعد نرم افزار مورد نیازتو بریز خیلی راحت گوشیت جواب میده روی 5200 هم تست کردم ورژن نمیدونم چند بود ولی اصلا اپدیت نشده بود اگه توجه کرده باشید همون حالت deta.... هم شبیه ساز ریدر هست ققط رم رو میشناسه و با سرعت خیلی بالایی کار میکنه :40:

GHOST RECON
28-10-2008, 14:50
شما رم ریدر گیر بیارم رم رو بذار بعد نرم افزار مورد نیازتو بریز خیلی راحت گوشیت جواب میده روی 5200 هم تست کردم ورژن نمیدونم چند بود ولی اصلا اپدیت نشده بود اگه توجه کرده باشید همون حالت deta.... هم شبیه ساز ریدر هست ققط رم رو میشناسه و با سرعت خیلی بالایی کار میکنه
حتما امتحان میکنم

moj63
29-10-2008, 05:32
ما هر کار کردیم که نتوانستیم من دیکشنری PMD رو با روش Data strorage ریختم رو گوشی ولی روی فایل تو گوشی

یه علامت ضربدر (X ) میاد وقتی هم که می خواهی اجراش کنی می نویسه :Invalid application Delete

راستی گوشیم 5300 هست .

Punisher_2008
29-10-2008, 08:09
دوست عزیز حالتData strorage برای گوشی های 5610 5310 5220 3600 میشه راحت بالای 1مگابایت ریخت از 5310 و 5610 به عقب محدودیت دارند و با روش های خاص میشه ریخت یکی از این روش ها که عرض کردم ریدر بود

moj63
30-10-2008, 04:50
روی 5610 هم همین مشکلو داره
اینو از بچه ها کسی میتونه ترجمه کنه ؟ من خودم یه چیزهایش رو فهمیدم.

You DONT need a software to get java apps on your phone, is this a Nokia? if so then install PC Suite > Get the phone connected via usb cable > browse the phone using the phone browser shortcut in my computer > copy the jar file to any of the folders there (Extras or Others) and then play the game by opening the same folder on your phone.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moj63
30-10-2008, 05:01
یه این :


I know this is possible by a *.jar format application dedicated to transfer protected files (such as *.jar , *.sis format) over bluetooth conection., But I'm looking for a program with this capabilities for my nokia 5300 Xpressmusic. I couldn't find a proper software for the phone therefore I wanted to ask you :
"where can I find a *.jar format application compatible with nokia 5300 cell phone which can transfer files SPECIALLY *.JAR format fiels via bluetooth."
(usually these files include a "explorer" in their name!! ,even if there is a technique to send *.jar files via bluetooth without using an special software I like to know it!)


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

moj63
30-10-2008, 05:08
یه این :


I know this is possible by a *.jar format application dedicated to transfer protected files (such as *.jar , *.sis format) over bluetooth conection., But I'm looking for a program with this capabilities for my nokia 5300 Xpressmusic. I couldn't find a proper software for the phone therefore I wanted to ask you :
"where can I find a *.jar format application compatible with nokia 5300 cell phone which can transfer files SPECIALLY *.JAR format fiels via bluetooth."
(usually these files include a "explorer" in their name!! ,even if there is a technique to send *.jar files via bluetooth without using an special software I like to know it!)


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mahsajoon
30-10-2008, 17:53
نمیدونم آیا سایر دوستان هم این مشکل رو دارن یا نه
خیلی از کلمات رو مینویسه Not found حتی کلمه ای مثل book
اشکال از کجاست؟

نه-من الان همين كارا كردم كلمه ي book را زدم برام ترجمه كرد.باور كن.شايد تو اوليه ننوشتي!!!

GHOST RECON
30-10-2008, 19:51
روش های خاص میشه ریخت یکی از این روش ها که عرض کردم ریدر بود


با رم ریدر امتحان کردم نشد

ahmad.es.es.2atisheh
31-10-2008, 13:51
سلام دوستان
من2روزپیش یه گوشی6500نوکیاخریدم
الان هم یه دیکشنری(انگلیسی به فارسی&فارسی به انگلیسی)می خواستم
باتشکر&سپاس
بای

GHOST RECON
31-10-2008, 18:05
سلام دوستان
من2روزپیش یه گوشی6500نوکیاخریدم
الان هم یه دیکشنری(انگلیسی به فارسی&فارسی به انگلیسی)می خواستم
باتشکر&سپاس
بای

اینجا که تاپیک درخواست برنامه نیست

GHOST RECON
31-10-2008, 18:08
ماکه نتونستیم برنامه بیشتر از یک مگ بزاریم حد اقل یکی بیاد بگه چه جوری برنامه ها رو به چند بخش تقسیم کنیم

Punisher_2008
31-10-2008, 18:46
روی 5610 هم همین مشکلو داره
اینو از بچه ها کسی میتونه ترجمه کنه ؟ من خودم یه چیزهایش رو فهمیدم.

You DONT need a software to get java apps on your phone, is this a Nokia? if so then install PC Suite > Get the phone connected via usb cable > browse the phone using the phone browser shortcut in my computer > copy the jar file to any of the folders there (Extras or Others) and then play the game by opening the same folder on your phone.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز 5610 5310 3600 5220 و گوشی هایی که بعدشون دارند میان محدودیت نصب جاوا ندانند چند بار باید بگیم ؟

Punisher_2008
31-10-2008, 18:47
با رم ریدر امتحان کردم نشد
مدل گوشی شما چیه؟ ایا اخرین ورژن اپدیت کردین؟ چه اروری میداد؟

ahmad.es.es.2atisheh
01-11-2008, 00:14
اینجا که تاپیک درخواست برنامه نیست
والله خودشون آدرس این تایبک برو بهم دادن
هم ما رو شوت کنید و بهم خواستمون نرسونید

GHOST RECON
01-11-2008, 16:06
مدل گوشی شما چیه؟ ایا اخرین ورژن اپدیت کردین؟ چه اروری میداد؟
6300-ورژن5.50-همون پیغامی که بدون رم ریدر میداد

Punisher_2008
02-11-2008, 10:38
واقعا عجیبه این روش روی 6270 دوستم که از سری 40 نوکیا قدیمی هست راحت کار میکرد

Mahsajoon
02-11-2008, 15:47
بچه ها من گوشیم 6500 هست.
از روش Data Store روش یه دیکشنری بیشتر از 1 مگ ریختم خیلی راحت نصب شد و جواب داد.
دیگه لازم نیست برنامه ها را تقسیم کنیم!

ahmad.es.es.2atisheh
02-11-2008, 17:53
بچه ها من گوشیم 6500 هست.
از روش Data Store روش یه دیکشنری بیشتر از 1 مگ ریختم خیلی راحت نصب شد و جواب داد.
دیگه لازم نیست برنامه ها را تقسیم کنیم!
سلام mahsa joon
لطف می کنید آدرس لینک دیکشنری هم به من بدید
من 6500 دارم
باتشکر
بای

jasmin
02-11-2008, 19:44
سلام mahsa joon
لطف می کنید آدرس لینک دیکشنری هم به من بدید
من 6500 دارم
باتشکر
بای



اینم چندتا دیکشنری برای شما:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

jasmin
02-11-2008, 19:48
نه-من الان همين كارا كردم كلمه ي book را زدم برام ترجمه كرد.باور كن.شايد تو اوليه ننوشتي!!!

آره راست میگی بوک رو جواب میده
ولی فکر کنم School و War رو جواب نده ولی بازم مطمئن نیستم چون دیگه اونو پاک کردمو یدونه کاملشو ریختم

GHOST RECON
02-11-2008, 20:16
از روش Data Store روش یه دیکشنری بیشتر از 1 مگ ریختم خیلی راحت نصب شد و جواب داد.

منم میخوااااااااااااااااااااا ااااااااممممممممممم
میشه دقیقا بگی چیکار کردی؟
ایا فایل رو توی یه پوشه توی رم ریختی یا مستقیما توی رم ریختی

Mahsajoon
05-11-2008, 11:09
منم میخوااااااااااااااااااااا ااااااااممممممممممم
میشه دقیقا بگی چیکار کردی؟
ایا فایل رو توی یه پوشه توی رم ریختی یا مستقیما توی رم ریختی

وقتی حالت data store را انتخاب میکنید دقیقاً مثل اینه که یه فلش مموری به کامپیوتر وصل کردی .
پنجره ی مموری کارتت باز میشه بعد من خودم یه پوشه به نام app ساختم و راحت فایلم را کپی کردم.همین.دیگه هیچ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدیم.هر پوشه ای که دوست داشته باشی با هر نامی میتونی بسازی و فایل را درونش کپی کنی.:31:

Mahsajoon
05-11-2008, 11:21
سلام mahsa joon
لطف می کنید آدرس لینک دیکشنری هم به من بدید
من 6500 دارم
باتشکر
بای

دیکشنری PMD حوبه.خودش لیست لغات را میاره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammadgame
30-11-2008, 13:47
سلام
گوشی من 7310 نوکیا هست
اصلاً نمی دونم جاوا روش نصب می شه یا نه !
در ضمن نمی دونم بیشتر از یک mb روش نصب می شه یا نه !
آیا منم از این دیکشنری ها استفاده کنم یا میتونم دیکشنری حجیم تری رو نصب کنم ؟

ahmad.es.es.2atisheh
30-11-2008, 14:49
اینم چندتا دیکشنری برای شما:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام jasminجان
این لینک دیکشنری ای که بهم دادی رو من دانلود کردم
و از حالت فشرده(زیپ)خارجش کردم
ولی من الان توش موندم که در قسمت مموری موبایل یا حافظه خود موبایل بریزمش
در ضمن این موبایل من(نوکیا6500)بایدچه نرم افزاری روش نصب باشه تا این دیکشنری رو ساپورت کنه؟
باتشکر
بای

gladiator11
01-12-2008, 00:41
آقا دستت درد نکنه من 3110 دارم دیکشنری pmd رو می ریختم میگفت فایل خرابه ولی این دکشنری قوی هستش و چون حجمش رو تقسیم کردی باز میکنه. واقعا دستت درد نکنه در ضمن نگفتی فایلهای بزرگ رو چه جوری تقسیم میکنی ؟ با چه برنامه ای؟

ahmad.es.es.2atisheh
01-12-2008, 22:08
دیکشنری PMD حوبه.خودش لیست لغات را میاره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلامmahsa joon
این لینک دیکشنری ای که بهم دادی رو من دانلود کردم
و از حالت فشرده(زیپ)خارجش کردم
ولی من الان توش موندم که در قسمت مموری موبایل یا حافظه خود موبایل بریزمش
در ضمن این موبایل من(نوکیا6500)بایدچه نرم افزاری روش نصب باشه تا این دیکشنری رو ساپورت کنه؟
باتشکر
بای

jasmin
02-12-2008, 00:50
ولی من الان توش موندم که در قسمت مموری موبایل یا حافظه خود موبایل بریزمش

این تو عملکرد دیکشنری تاثیر خاصی نداره فقط باید ببینی کدومش فضای خالی مورد نیازت رو داره


در ضمن این موبایل من(نوکیا6500)بایدچه نرم افزاری روش نصب باشه تا این دیکشنری رو ساپورت کنه؟

اگر شما از حالت فشرده خارجش کرده باشی و اونو بریزی تو گوشیت دیگه نیاز به نصب و یا برنامه خاصی برای خوندنش نداری

ahmad.es.es.2atisheh
02-12-2008, 10:21
این تو عملکرد دیکشنری تاثیر خاصی نداره فقط باید ببینی کدومش فضای خالی مورد نیازت رو داره



اگر شما از حالت فشرده خارجش کرده باشی و اونو بریزی تو گوشیت دیگه نیاز به نصب و یا برنامه خاصی برای خوندنش نداری

من فایل دانلودشده روازحالت فشرده خارج کردم _و اون رو در مموری موبایلم قرار دادم ولی اینجا یه سوال برام پیش میاد .وقتی که فایل رو از حالت فشرده خارج کردم ، دیدم که فایل دیکشنری شامل 3 تا پوشه هست و درون هر پوشه آیکون های مختلف هست. حالا من در کدام قسمت باید برم تا فایل رو اجرا کنم.دقیقا کدوم پوشه و کدوم آیکون رو انتخاب کنم؟
با تشکر

RMN-VR30
03-12-2008, 01:20
وقتی حالت data store را انتخاب میکنید دقیقاً مثل اینه که یه فلش مموری به کامپیوتر وصل کردی .
پنجره ی مموری کارتت باز میشه بعد من خودم یه پوشه به نام app ساختم و راحت فایلم را کپی کردم.همین.دیگه هیچ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدیم.هر پوشه ای که دوست داشته باشی با هر نامی میتونی بسازی و فایل را درونش کپی کنی.:31:
:41:data store کجاست؟

sdownloadn
05-04-2009, 17:30
sdownloadn:سلام به همگی من یه گوشی 3110 کلاسیک دارم ولی نقشه تهران بیش از یک مگ نصب نمیشه:41:

اگه میتونید نقشه تهران رو به صورت قطعات کمتر از یک مگ تبدیل کنید :5:


شاهکار کردید:31:


خیلیییییییییییییییییییییی ییی ممنونمممممممممممممممممممم :31:

aydaayda
12-04-2009, 10:12
punisher عزيز واقعاً ممنون..... از روشت براي 5610 استفاده كردم! مفيد بود! زنده باشي

valayat
21-04-2009, 00:34
باسلام وخسته نباشید
یکی نمی گه برنامه های بیش تر ازیک میگ مث همین دیکشنری که به 3 قسمت شده
چگونه وبا چه برنامه ای تقسیم شده
قبلا هم سوال شده
ولی کسی جواب نداده
باتشکر

titash
21-04-2009, 15:40
سلام منم گوشي 6500 دارم اما ديكشنري كه نياز دارم انگليسي به روسي يا روسي به انگليسي هست ميشه كمكم كنيد چون تو اينترنت حجم همشون بالاي 2 هست كه رو موبايل 6500 جا نميشه

farhad&m
29-04-2009, 17:01
:11:سلام من نمیتونم لینک هارو دانلود کنم وقتی میرم روی لینک که دانلود کنم مثل متن معمولی است (یعنی نمیشه دانلودکرد) اگر میشه کمکم کنید راستی برای گوشی6230iجواب میده

Vallio
30-04-2009, 13:21
:11:سلام من نمیتونم لینک هارو دانلود کنم وقتی میرم روی لینک که دانلود کنم مثل متن معمولی است (یعنی نمیشه دانلودکرد) اگر میشه کمکم کنید راستی برای گوشی6230iجواب میده

خوب شما از فایل ضمیمه سایت استفاده کنید . بله روی گوشی شما جواب میده .


سلام منم گوشي 6500 دارم اما ديكشنري كه نياز دارم انگليسي به روسي يا روسي به انگليسي هست ميشه كمكم كنيد چون تو اينترنت حجم همشون بالاي 2 هست كه رو موبايل 6500 جا نميشه

اگه برات پیدا کردم همینجا میذارم .


باسلام وخسته نباشید
یکی نمی گه برنامه های بیش تر ازیک میگ مث همین دیکشنری که به 3 قسمت شده
چگونه وبا چه برنامه ای تقسیم شده
قبلا هم سوال شده
ولی کسی جواب نداده
باتشکر

بهتر بهتون بگم که این کار کار هرکسی نیست . شما باید به زبان برنامه نویسی جاوا کاملا مسلط باشید .


punisher عزيز واقعاً ممنون..... از روشت براي 5610 استفاده كردم! مفيد بود! زنده باشي

پست تشکر توی این انجمن خلاف قوانینه . از دکمه تشکر استفاده کنید .

u.n.s
25-07-2009, 00:29
خدایش دمتون گرم
فقط یک خواهش اگه میشه روش دست کاری تو جاوا رو هم یه توضیحی بدین و اگه نگفتین هم بازم دمتون گرم

mahdigh1
08-08-2009, 15:03
سلام دوستان
راهی نیست که نرم افزار گوشی رو آپگرید کنیم تا بتونه نرم افزار های با حجم بالا رو هم ساپورت کنه؟

u.n.s
20-08-2009, 00:20
آقا دستتون درد نکنه دیکشنری خوبه
اما بعضی لغات مثل War رو نداره
به هر حال بهتر از هیچییه
اگه میشه اسم نرم افزار edit فایل های جاوا رو لو بدین
یکیش وینرار

Vallio
20-08-2009, 10:44
سلام دوستان
راهی نیست که نرم افزار گوشی رو آپگرید کنیم تا بتونه نرم افزار های با حجم بالا رو هم ساپورت کنه؟

خیر ! شما میتونید اونو روی مموریتون بریزید و نصبش کنید :دی

AMIR_EVILPRINCE
09-09-2009, 00:10
:41::41::41: دوست عزیز 3600 جدید امده محصول 2008 هست در ضمن من نصب کردم منتظر فیلم برداری من از ال سی دی گوشی باش دیگه ما اینقدر تازه کار نیستم که 3600 را با 6300 اشتباه بگیریم

اموزش دقیقا درسته ولی روی 5610 5310 و گوشی های جدید دیگه ای که امده نصب میشه

من mapwolrd رو خدارا شکر پایک نکردم چندتا نقشه دیگه هم الان میریزم و برای اینکه ثابت کنم فیلم برداری رو میزارم من بالا امدن سرعت n73 رو در ورژن جدید گفتم کسی باور نکرد و جبهه گرفتند تا فیلم برداری از ال سی دی گذاشتم همه گفتم محشر بود

مثل اینکه باید همه چیز رو ثابت کرد با دلیل محکم

فقط 5610 تقلبی مشکل محدودیت داره که اون اوایل خیلی زیاد بود تازه 5610 که شما ازمایش کردین ورژن چند بود؟ 4.21 مشکل محدودیت داشته ولی 4.81 6.60 این مشکل برطرف شده

بنده اصلا قصد دعوا و تهین ندارم ولی فکر کنم اقا یونس هم دیدن که 5610 محدودیت نداره

بازم میگم منتظر فیمل برداری من باشید

اینک عکس 3600 کلاسیک که گوشی جدیده جاوا هست و صفحه لمسی هم داره:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:18::18::18:

HAMID2005
21-05-2010, 12:54
با سلام
به غیر از او دیکشنری که 3 قسمت بود رتهی نداره که بشه چند تا دیکشنری خوب روی 6500 نصب کرد ؟
واقعیتش اگه نشه فرداگوشیم رو میفروشم

HAMID2005
21-05-2010, 13:03
مثلا مثل PMD یا یه چیزی به اون کاملی

Hadi King
21-05-2010, 16:10
با سلام
به غیر از او دیکشنری که 3 قسمت بود رتهی نداره که بشه چند تا دیکشنری خوب روی 6500 نصب کرد ؟
واقعیتش اگه نشه فرداگوشیم رو میفروشم


مثلا مثل PMD یا یه چیزی به اون کاملی
سلام دوســت عزيز بيشتر ديكشنري ها حجمشون بالاي 1 مگ هستش !
گوشي شما هم كه سري 40 هستش بالاي 1 مگ رو ساپورت نميكنه و ايراد ميگيره !
من همين دردسر رو با 7500 و 6300 داشتـــم خيلي محدوديــت برنامه و بازي داره :20:
موفق باشيد!:40:

maryam.n98
05-07-2010, 12:37
وقتی حالت data store را انتخاب میکنید دقیقاً مثل اینه که یه فلش مموری به کامپیوتر وصل کردی .
پنجره ی مموری کارتت باز میشه بعد من خودم یه پوشه به نام app ساختم و راحت فایلم را کپی کردم.همین.دیگه هیچ کار دیگه ای لازم نیست انجام بدیم.هر پوشه ای که دوست داشته باشی با هر نامی میتونی بسازی و فایل را درونش کپی کنی.:31:

سلام:20:
چه طوری می تونم روی حالت data store قرار بدم ؟ :19:
راستی برای گوشی corby می خوام
لطفا راهنمایی کنین :11:

maryam.n98
06-07-2010, 22:17
کسی نیست جوابمو بده؟

maryam.n98
14-07-2010, 13:34
این جا ، این همه کاربر هست .
ولی مشکل اینه که هیچ کس به من اهمیت نمیده!

maryam.n98
16-07-2010, 23:20
مثه این که هیچ کس نیست:13:

hamedh15
27-07-2010, 17:29
دوست عزيز خيلي به دردم خورد جيران مي كنم

Amin.M.1986
28-07-2010, 07:54
سلام:20:
چه طوری می تونم روی حالت data store قرار بدم ؟ :19:
راستی برای گوشی corby می خوام
لطفا راهنمایی کنین :11:


کسی نیست جوابمو بده؟


این جا ، این همه کاربر هست .
ولی مشکل اینه که هیچ کس به من اهمیت نمیده!


مثه این که هیچ کس نیست:13:

تو قسمت هایی که مربوط به کانکشن یا کانکتیویتی هست میتونی یه سرچ بکنی ببینی پیدا میکنی یا نه؟؟ من گوشیم کوربی نیست و جای دقیقشو نمیدونم کجاس که بگم.. اما همونجا که گفتم به احتمال زیاد پیدا میکنی:10:

oxygen007m
30-11-2010, 00:07
دوستان در مورد گوشي سامسونگ کوربي و نيز ساير گوشي ها که برنامه بيش از يک مگ را قبول نميکنند راه حل ساده اي وجود دارد و بنده اين مطلب را در جايي خوانده و با موفقيت روي کوربي ديکشنري PMD با حجم دو مگ و نيز ديکشنري آکسفورد و کامبريج بدون اشکال نصب و اجرا کردم و اما روش کار :
1 - ابتدا برنامه jadmaker.exe را اجرا کرده و از فايل jar مربوطه فايل jad استخراج ميکنيم .
2- هر دو فايل jar و jad را به گوشي منتقل کرده و فايل jad را انتخاب و install مينماييم .
به همين سادگي ميتوانيد ساير فايلهاي چند مگي را بدون مشکل روي گوشي خود نصب و استفاده نماييد .
موفق باشيد .

oxygen007m
30-11-2010, 00:13
و اما يادم رفت :
لينک دريافت jadmaker.exe

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahid_1981
06-03-2011, 17:50
دوستان ممنون بابت راه حل من هم امتحان کردم روی 5610 با ورژن 10 در حالت Data Storage دیکشنری sara dic با حجم 5 مگابایت رو ریختم و اجرا شد.

reza0938
08-10-2012, 17:03
دوست عزیز دیکشنری فارسی به فرانسوی و بالعکس جاوا میخوام میتونی لینک بزاری گوگل رو هر چی گشتم پیدا نکردم:sq_25:

lazy
25-10-2012, 21:03
دوستان کسی pmd که با این روش تقسیمش کرده باشه رو نداره؟

@sara@
24-10-2013, 14:36
من نتونستم دیکشنری کمتر از یک مگ رو دانلود کنم این ایمیلمه میشه برام لینکشو ایمیل کنید؟ espaidervik@gmail.com :n28: :n14:
ممنون :n16:

mbehra
08-12-2016, 22:05
دوستان می دونم تاپیک قدیمیه ولی من شدیدا به این دیکشنری سه تیکه نیاز دارم الان فایل های آپلود شده چون قدیمین حذف شدن یکی بیاد آپلود کنه