PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یک مشکل بزرگ در imate-Jamin ---- Qtek S200



tajvidinejad
13-09-2008, 01:13
با سلام و خسته نباشید
من یه qtek s200 دارم که مشابه فرعی imate jamin هست . من بدون اطلاع از نوع ROM و یا چیز دیگه یه ورژن از WM6 رو نصب کردم و کمی سرعتم پائین اومده بود تا این که Callwaiting گوشی از کار افتاده بود ، یعنی من تماس رو میدیدم ولی نمیتونستم جواب بدم . یکی از دوستان میخواست زحمت نصب ورژن درست 6 رو بکشه که بعد از نصب گوشی رو قسمت لوگو هنگ میکرد بعد از اون پیش تعمیرکاری رفتیم و اون رو درست کرد و WM5 نصب کرد و بعد از اون زمانی که سیم کارت در گوشی میزارم بعد از لوگوی ویندوز گوشی ریستارت میشه ، اما بدون سیمکارت کاملا وارد ویندوز میشه و همه چی هم سالمه ، حالا میخوام بدونم که میشه با نصب یک ویندوز جدید که خودم هم میتونم این کار رو بکنم این مشکل رو رفع کنم ؟ ممنون میشم من رو از این بلا تکلیفی در بیارین

Hossein505
13-09-2008, 15:33
با سلام و خسته نباشید
من یه qtek s200 دارم که مشابه فرعی imate jamin هست . من بدون اطلاع از نوع ROM و یا چیز دیگه یه ورژن از WM6 رو نصب کردم و کمی سرعتم پائین اومده بود تا این که Callwaiting گوشی از کار افتاده بود ، یعنی من تماس رو میدیدم ولی نمیتونستم جواب بدم . یکی از دوستان میخواست زحمت نصب ورژن درست 6 رو بکشه که بعد از نصب گوشی رو قسمت لوگو هنگ میکرد بعد از اون پیش تعمیرکاری رفتیم و اون رو درست کرد و WM5 نصب کرد و بعد از اون زمانی که سیم کارت در گوشی میزارم بعد از لوگوی ویندوز گوشی ریستارت میشه ، اما بدون سیمکارت کاملا وارد ویندوز میشه و همه چی هم سالمه ، حالا میخوام بدونم که میشه با نصب یک ویندوز جدید که خودم هم میتونم این کار رو بکنم این مشکل رو رفع کنم ؟ ممنون میشم من رو از این بلا تکلیفی در بیارین


دوسا عزیز اگه شما فقط با سیم کارت نمیتونی بری تو ویندوز احتمال داره که با تعویض raido گوشی مشکل حل بشه

شما به لینک توی امضام سر بزن اونجا توی کلوب s200 مفصل توضیح داده شده

tirip_love59
08-11-2008, 13:30
با سلام و خسته نباشید
من یه imate دارم که وقتی باهاش کار میکردم باتریش تموم شد الان وقتی روشن میکنم بعد از نوشته imate صفحه سفید باقی میمونه داخل برنامه نمیره .ممنون میشم اگه کمکم کنید.

adnokanna
11-12-2008, 10:35
با سلام و خسته نباشید
من یه imate دارم که وقتی باهاش کار میکردم باتریش تموم شد الان وقتی روشن میکنم بعد از نوشته imate صفحه سفید باقی میمونه داخل برنامه نمیره .ممنون میشم اگه کمکم کنید.


احتمالا مشکل شما بایک بار هارد ریست گوشی حل می شه! برای این کار در حالی که دکمه ی دوربین و کام منیجر که هر دو بر روی وجه سمت چپ گوشی شما هستند رو نگه دارید و با قلم گوشی رو ریست کنید. سپس در حالی که هنوز اون دوتا دکمه رو رها نکردید(یک صفحه سیاه نشون داده میشه که می پرسه مطمئن هستی می خوای هارد ریست کنی؟) شما دکمه ی سبز رنگ رو که برای زنگ زدن استفاده می کنی رو نگه دار و اون دو دکمه ی دیگر رو رها کن. الا گوشی شما ریست می شه و بعدش وقتی می آد بالا مثل روز اوّلی که روشنش کردین می شه. به عبارتی هر چی روش ریختی پاک می شه:10::10::31: