PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی کنین لطفا errror dont send premiere cs3



hamed2553055
28-08-2008, 18:51
دوستان سلام
لطفا راهنمایی کنین
من با cs3 کار میکنم وقتی میخوام export (خروجی avi) بگیرم تا یه درصدی پیش میره بعد این پیغام رو میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

؟؟؟؟؟!!!!!
در ضمن برنامه رو هم دوباره نصب کردم بازم حل نشد

shahab47
28-08-2008, 21:27
مشخصات سیستم رو بگو؟

1 گیگ رم داری؟

hamed2553055
28-08-2008, 22:32
سلام داداش
به جا 1 گیگ / 2گیگ رم دارم
سی پی : intel core2 / e4600
کلا بالا ...

shahab47
28-08-2008, 23:50
سخت افزار که تکمیلی یه بار ویندوزو عوض کن اگه نشد سی دی پریمیر رو عوض کن

چون این پیغام دلیلش کم آوردن نرم افزاری یا سخت افزاری می تونه باشه

قبلآ بدون اشکال خروجی می گرفتی ؟

iranp301
30-09-2008, 19:46
سلام دوستان منم اين مشکل رو دارم
cpu 9550 amd
ram 2 1066
hard 320 sata
power 680 green
board giga ma 770

کلافه شدم نمي دونم چيکار کنم ؟

Javad_Ed
01-10-2008, 04:57
سلام دوستان منم اين مشکل رو دارم
cpu 9550 amd
ram 2 1066
hard 320 sata
power 680 green
board giga ma 770

کلافه شدم نمي دونم چيکار کنم ؟
دوست عزیز
چند جا سوال نکنید ...
ویندوز عوض کنید انشالله درست میشه ...

iranp301
01-10-2008, 14:05
1000 تا ويندوز عوض کردم دوست عزيز اگه با انشاالله درست شده بود که ميشد !

animeditor
02-10-2008, 13:44
سلام جمیعاً

از من می شنوید تا اطلاع ثانوی (که یه نسخهء سالم با یه کرک درست و حسابی نیومده توی بازار) اصلاً سراغ پریمیر CS3 نرید.
ما که واسه کارامون بهترین پریمیر رو Pro2 می دونیم.
مشکل کلی CS3 اینه که کرکش خود برنامه رو خراب کرده.

التماس دعا
یا علی

nitro
02-10-2008, 14:00
من توی عکاسیمون هم یه همچین موضوعی دیدم. یکی از بچه ها مشکل داشت. من زیاد باهاش ور نرفتم اما ظاهرا توی پروژه به یه جای خاصی که می رسه این اتفاق میفته. پروژت رو بررسی کن. احتمالا یه جاشو خوب نمی تونه رندر کنه.
در ضمن این دوستم علاه بر افکت های خود پریمیر از Hollywood fx و GenArts Sphere استفاده می کنه.
شاید هم فایل فیلم مشکل داره. اما فکر نمی کنم مشکل ار برنامه یا سخت افزار باشه.

nitro
02-10-2008, 14:16
بعد از نسخه Pro2 شرکت ادوبی سیستی رو در پیش گرفته که که جالب نیست و آدم مجبور میشه همه برنامه های مورد نیاز رو نصب کنه (باز خوبه اینجا نرم افزار مفته)
مثلا Green Screen حذف و به برنامه Adobe Ultra منتقل شده یا ویرایش صدای فیلم رو به Adobe SoundBooth واگذار کرده که خیلی امکاناتش کمه و کار باهاش راحت نیست (توی نسخه قبلی این کار با Adobe Audition که خیلی خیلی واسه کارای صوتی عال هستش انجام می شد.) و ....

اما من معتقدم همیشه با نرم افزارهای جدید باید کار کرد و خودمونو وفق بدیم.
جدا از کاستی های نسخه جدید امکانات و سرعت خویی به برنامه اضافه شده.
کرک ها هم معمولا مشکلی برای برنامه ایجاد نمی کنن.