View Full Version : برنامه هايم بعد از نصب در لحظه اجرا Error ميدهند
M.R.M
07-19-2004, 10:55 PM
سلام دوستان.
جديدا هر برنامه جديدي كه روي سيستمم نصب ميكنم ( ويندوز XP ) به محض اينكه اجراش ميكنم با Error زير مواجه ميشوم :
has encountered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience نام برنامه
براي مثال برنامه ياهو مسنجر اصلا اجرا نميشه و يا مثلا بعضي از برنامه ها اجرا ميشن ولي تا يه كم ازشون كار ميكشم همان Error ظاهر ميشه و برنامه بسته ميشه. اگر ممكنه راهنماييم كنيد.آيا بايد دوباره ويندوز رو نصب كنم؟
با تشكر فراوان.
M.R.M
07-19-2004, 11:04 PM
ضمنا ببينيد من تمام روشهاي موجود رو هم امتحان كردم. از استفاده از نرم افزارهاي Ram cleaner و System Optimizer و... گرفته تا بازيابي كامل فايلهاي سيستمي.اما جواب ندادند. بنابر اين اگر كسي روشي غير از اين روشها بلده ممنون ميشم من را هم راهنمايي كنه. در واقع من دنبال روشي هستم كه تا حد امكان از نصب مجدد ويندوز جلوگيري به عمل بياد.
با تشكر.
Amir_P30
07-21-2004, 11:50 AM
من گشتم در موردش چيزي نيافتم
شما ويندوزت رو ريپير كن
p30vahid
09-18-2006, 04:37 PM
سلام دوستان
من هم چنديدن وقت هست با اين مشكل روبرو هستم ولي شديدتر به نحوي كه هر از گاهي سيستمم ريست مي شود .
البته مشكل سخت افزاري ندارد چون چنديدن نفر متخصص سخت افزار سهت و سلامت سيستم را تاييد كرده اند .
از نظر ويروس هم مطمئن هسم كه سيستمم ويروس ندارد چون از چنديدن نوع ويروس ياب به روز شده استفاده كرده ولي چيزي يافت نكردند .
حتي با عوض كردن ويندوز هم بعد از مدتي اين مشكل دوباره پديد مي آيد .
خواهش مي كنم اگر كسي مي تواند راهنمايي كند .
mohammad hamed
09-18-2006, 04:41 PM
مشكل از نرم افزار است.
آيا قبل از نصب هيچ نرم افزاري باز هم همين مشكل رو داري؟
e.khafan!
09-18-2006, 10:19 PM
احتمالا مشکل از رجیستری . سیدی ویندوز رو بزار تو دستگات بعد تو قسمت ران تایپ کن :
sfc یا sfc /scannow یا scannow . این ها به ویندوزت ربط داره برای اس پی دو می تونی از فرمان دوم استفاده کنی . جواب رو به من بگو . در ضمن بین sfc و / باید اسپیس باشه . ایبته باید اون برنامه هایی که بعد از این مشکل نصب کردی رو پاک کنی !
http://e.endpc.googlepages.com/winerrormsng.zip
اینم شاید کمکت کنه یک ذره باهاش ور برو و توش سرچ کن ببین که توضیح این خا چیس ؟ ( این خطا رو هم می تونی تو قسمت سرچ msn بزنی ببینی چی می گه )
من کار با این نرم افزار رو فول بلدم اگه خواستی کمکت کنم : پسور فایل فشرده : www.onlywin.blogfa.com
vBulletin v3.7.4, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.