PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 2D Soccer Simulation - شبیه سازی فوتبال دو بعدی






    

Moh3en_DDD
19-08-2008, 13:42
فصل اول - آشنایی با شبیه سازی

سلام

همانطوری که میدانید 2D Soccer Simulation ( به اختصار : 2dsoccersim ) یکی از رشته های محبوب در زمینه Robocup هست که هم در ایران و هم در سایر کشور ها سرمایه گزاری های زیادی روی اون انجام میشه . به دلیل اینکه بر خلاف سایر رشته های روبوکاپ , برای درست کردن یک تیم فوتبال شبیه سازی شده هیچ خرج و مخارجی احتیاج نیست .



شبیه سازی یعنی چی؟
شاید این اولین سوالی باشه که بعد از شنیدن شبیه سازی فوتبال یا Soccer Simulation به ذهنتون برسه! به طور کلی شبیه سازی در رایانه یعنی محیطی مثل واقعیت توی رایانه بسازیم و عملیاتی روی محیط شبیه سازی شده انجام بدیم و نتیجه ی آن را ببینیم!




حال چرا شبیه سازی کنیم وقتی می تونیم تمام جوانب رو در واقعیت بررسی کنیم؟
بعضی از وقایع یا آزمایش ها بسیار پر هزینه هستند و حتی بعضی از آنها در زمان مورد نظر قابل آزمایش نیستند. به عنوان مثال می خواهیم روش های مختلف مدیریتی رو بعد از وقوع زلزله بررسی کنیم! واضح است که ایجاد یک زلزله ممکن نیست و حتی اگر ممکن بود خسارت مالی و جانی فراوانی به همراه داشت. اینجاست که شبیه سازی به کمک ما میاد. در حال حاضر در زمینه ی مدیریت پس از زلزله هر سال مسابقاتی در سطح جهان برگزار میشود .




انواع لیگ های شبیه سازی :




شبيه سازی مربی فوتبال: مسابقه شبيه سازی مربی فوتبال، يک ليگ جنبی رقابتهای شبيه سازی است، که در آن نرم افزارهای هوشمندی که به عنوان مربی آماده شده اند، با استفاده از يک زبان استاندارد (Coaching Language) قادر خواهند بود با تيمهای مختلف کار کنند، و آنها را رهبری و هدايت نمايند. تحقيقات در اين رشته، بر مدلسازی رفتار حريف و سازگار شدن Online متمرکز است. اين نرم افزارها (مربی ها) ميتوانند به دو صورت عمل نمايند: بررسی و تجزيه و تحليل بازيهای قبلی، و تجزيه و تحليل و سازگار شدن در حالی که بازی در حال انجام است.
شبيه سازی سه بعدی فوتبال : اين رشته، بر مبنای سيستم شبيه سازی که در سمپوزيوم بين المللی ربوکاپ در سال 2003 معرفی گرديد به راه افتاده است. قرار است قابليتهای بسيار زيادتری به Server شبيه ساز سه بعدی اضافه گردد. نرم افزارها و مستندات مرتبط از طريق Sourceforge قابل دسترسی است.
مسابقه توسعه شبيه ساز سه بعدی فوتبال : با توجه به اينکه رشته شبيه سازی سه بعدی فوتبال هنوز در ابتدای راه است، مسابقه جنبی ديگری در کنار ليگ شبيه سازی فوتبال راه افتاده است، که شرکت کنندگان ايده های خود را برای افزودن قابليتهای جديد به Server شبيه ساز سه بعدی فوتبال برای سايرين مطرح مينمايند. در پايان به برترين ايده ها (بنا به نظر اکثريت) جوايزی اهدا ميشود.
شبیه سازی امداد: پروژه شبیه سازی امداد روبوکاپ یکی از زمینه های تحقیقاتی – کاربردی جدید روبوکاپ است که هدف اصلی آن ایجاد یک سیستم پشتیبانی تصمیم اضطراری است. با استفاده از جمع آوری اطلاعات مربوط به بلای طبیعی رخ داده (زلزله)، پیش‌بینی، نقشه ریزی و سرانجام یک واسط کاربر ایجاد چنین سیستمی امکان پذیر می باشد.برای شبیه سازی، یک محیط شبیه سازی فاجعه شهری که روی شبکه ای از رایانه های متصل به هم کار می کند، ساخته شده است. در این دنیای شبیه سازی شده، عامل های ناهمگون مانند آتش نشان ها، فرماندهان، قربانیان، داوطلبان، و غیره عملیات جستجو و نجات را هدایت می کنند. امدادگران انسانی می توانند از این شبیه ساز به عنوان زیربنا و پایه سیستم شبیه ساز مورد نظر خود استفاده کنند و سپس ویژگیهای مورد نظر خود را با اضافه کردن ماژول های مورد نیاز به شبیه ساز به سیستم اضافه کنند.این پروژه موضوعات تحقیقاتی پیشرفته در زمینه های مختلفی را در بر می گیرد. به عنوان مثال در زمینه هوش مصنوعی و رباتیک، استراتژی رفتار (برای مثال برنامه ریزی چندعاملی، برنامه ریزی بلادرنگ، ناهمگونی عاملها، و غیره) یکی از مسایل پیچیده موجود می باشد.نتایج پژوهش های انجام شده در پروژه شبیه سازی امداد روبوکاپ در اختیار همگان قرار می گیرد. همه ساله افراد زیادی با هدف پژوهش، سرگرمی، و آموزش در این مسابقات شرکت می کنند. طیف گسترده ای از قسمت های مختلف این فناوری در ایجاد یک سیستم اجتماعی ایمن تر در آینده قابل استفاده خواهد بود.




شبيه سازی دوبعدی فوتبال
در اين رشته که از جمله قديمی ترين رشته های مسابقات جهانی ربوکاپ است، تيمهايی متشکل از 11 برنامه نرم افزاری هوشمند با استفاده از يک نرم افزار Server به نام RoboCup Soccer Server که از سايت رسمی شبيه ساز ربوکاپ قابل دسترسی است، با هم به رقابت ميپردازند.



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


© Moh3en_DDD

Moh3en_DDD
19-08-2008, 13:56
فصل دوم - شبیه سازی فوتبال 2 بعدی


برای ایجاد و اجرای شبیه سازی دو بعدی احتیاج به موارد زیر داریم :



Linux Ubuntu / Fedora / Suse

کلیه آموزش های ما برای لینوکس Fedora هست و اگر لینوکس دیگری دارید مطابق دستورات لینکوس خودتان عمل کنید .
لینک دانلود جدید ترین لینوکس Fedora در اینجا . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این هم تاپیک اختصاصی Fedora ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که می تونید سوال مشکلات خودتون را مطرح کنید .



آشنایی اندک با برنامه نویسی C++ یا Java

50% کد هایی که قرار میدهیم IF و Else هستند :دی
آشنایی در حد توابع , شرط ها و حلقه ها ...


کامپایلر GCC و پکیچ Boost

در صورتی که هنگام نصب لینوکس , تمام پکیج های مربوط به برنامه نویسی و تمام پکیج های مربوط به Library ها را علامت بزنید دیگر نیازی به عملیات زیر نیست در غیر این صورت باید تمام عملیات زیر را انجام دهید :
با یوزر root لوگین شوید ,

قبل از شروع هرکاری باید مطمئن شوید که gcc روی لینوکس نصب هست! اگر نیست می تونید از درون سی دی لینوکس و با استقاده از Software Management توی YaST نصبش کنید یا توی Konsole بزنید:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
gcc یک کامپایلر C هست که توی لینوکس خیلی استفاده میشه .
بعد از اینکه مطمئن شدید gcc نصب هست باید یه پکیج دیگه بنام boost رو نصب کنید!
نصب این پکیج زمان خیلی زیادی می گیره و حدود 1 گیگ هم هارد نیاز داره! البته سرور شبیه ساز فوتبال فقط نیاز به دو تا از Library های اون داره، شما می تونید فقط همون دو تا رو make و make install کنید:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


بصورت پیش فرض این Library ها توی /usr/local/lib ذخیره میشن! اما یه مشکلی که وجود داره اینه که اسم این Library ها توی پکیج جدید Boost نسبت به زمانی که Soccer Simulation Server ساخته شده فرق کرده پس باید اسم اونا رو عوض کنیم!
برای این کار به /usr/local/lib برین و اسم دو تا فایل رو با این دوخط دستور عوض کنید:



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


که اگر گه Boostای که گرفتین فرق داشته باشه ممکنه اون عدد های آخر فرق کنن!







Soccer Server / Monitor / Base / Log

تمام فایل هایی که نیاز دارید توی این فایل هست .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با یوزر Root لوگین شوید و تمام فایل ها را به طور کامل Extract کنید ,
این 3 فولدر را باید نصب کنید :

rcssbase-12.1.0
rcssmonitor-12.1.0.
rcssserver-12.1.1

من آموزش نصب rcssserver-12.1.1 رو میدم , بقیه به طریق مشابه است .

وارد Konsole شوید و دستورات زیر را وارد کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا 2 فایل دیگر هم نصب کنید به همین طریق ( با تفافت اینکه cd rcssserver-12.1.1 باید تغییر کند ) ,

دوباره وارد Konsole شوید و دستور زیر را تایپ کنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(البته بودن فاصله )

حالا اگر صفحه ای شبیه صفحه زیر را مشاهده کردید ( البته بدون بازیکن ) یعنی عملیات موفقیت آمیز بوده و سرور شبیه ساز به طور کامل روی لینوکس شما نصب شده ...


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



©Moh3en_DDD

ehsan_wwe
20-08-2008, 22:25
اداکه بده که کارت حرف نداره

mohsen_sir
01-09-2008, 01:27
تدامش چی شد؟!

shayan93
08-09-2008, 22:29
برای آشنایی کامل (‌ بیشتر )‌ با شبیه سازی دوبعدی بهتره که آموزش ( پایان نامه ) روبوسینا رو دانلود کنید !

البته این آموزش الان در دسترس من نیست اگه دوستان لطف کنن بذارن ممنون می شم !

با تشكر

Moh3en_DDD
08-09-2008, 22:53
مرسی از همکاری
واقعا بهترین آموزشی که میشد داد توی همین فایل بود
من داشتم آموزش کاملی می نوشتم ولی دیدم Robo Sina خیلی کامل تر نوشتند
پیشنهاد میکنم این آموزش را دانلود کنید :46:
مرسی

mohsen_sir
13-09-2008, 13:25
دوستان خيلي ممنون ولي تو ور خدا ادامه بدين.

mohsen_sir
15-09-2008, 23:12
من مقاله رو دان كردم اولين مطلب گفته بيس تريلرن رو دانلود كنيد بريد تو فايل maindiscusio همچين فايلي وجود نداره؟!

sanih
17-09-2008, 04:05
چاکر پروبچ خوش تیپ.نماز روزه! هاتون قبول.

میشه بگید که این ارورا واسه چیه؟
آخری که تابلوه ولی علت دوتای اول رو نمی فهمم.

این تو نصب boost رخ میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این هم نو نصب مونیتور:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این هم ارور ناشی از عدم نصب مونیتور:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یاحق

mohsen_sir
17-09-2008, 12:52
1-سرورارو مرتب نصب كن
2-وقتي ميزني ./configure بايد توي فولدر اين رو بزني يعني مثلاً اگه پوشه هات توي دسك تاپه
اينو بزني
cd Desktop
cd rcssmonitor-12.1.1
./configure
اگه اسم پوشت فرق داره به جاي rcssmonitor- 12.1.1 اونو بزن

sanih
17-09-2008, 15:14
سلام.

من اصلا وارد دایرکتوری میشم و بعد از طریق ویندوز(os نه ها!) ترمینال رو باز میکنم و بعد اونا رو مینویسم.
خب چه باید کرد؟

sanih
17-09-2008, 23:34
سلام این همون ارور قبلیه به نظرتون با تصویر زیرش رابطه ای نداره؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اون لینک به کجا شده؟ممکنه ایراد از فدورای من باشه؟

sanih
18-09-2008, 02:22
ببخشد که اینو میگم ولی خب دیگه اینطور مطلب از این سایت و اون سایت کپی نکید.الان من شمردم 23 تا سایت دقیقا همینو گذاشته بودن البته من فرض میکنم اونا از اینجا کپی کردن.
خب اگه کسی اینو نصب کرده فایل ها نصب شده رو بده من تا کارم راه بیفته.

یاحق

mohsen_sir
18-09-2008, 14:23
چه لينوكسي داريد؟

shayan93
19-09-2008, 05:30
mohsen_sir منظور از makedecision همون فايل playerteams.cpp هست كه makedecision قسمتي از اون هست ... ( البته هيچ جاييش نوشته نشده كه اينجا makedecision هست !! )

مشكل اين دوستان رو هم كه من نفهميدم ! اول بگيد چه لينوكسي داريد ؟؟


اگه مشكلي بود من در خدمتم ...

mohsen_sir
22-09-2008, 01:53
./configure رو توي دايركتوري خودش وارد نميكنه

lord_ashkan_z
23-09-2008, 20:30
آقا من خودم ديدم كه بچه هاي يك سال از ما بزرگ تر با همين xpاين كار را انجام مي دهند ...

حالا اگر مثلا ما از linux استفاده نكنيم چي؟ ....
نميشه؟

lord_ashkan_z
23-09-2008, 20:43
خوب دوستان در آموزش هاي بالا ياد گرفتيد كه چگونه سرور شبيه سازي دو بعدي را نصب و اجرا كنيد !

حالا دو تا فايل آموزشي بسيار مفيد با فرمت pdf براتون مي زارم كه شما رو در شبيه سازي فوتيال دو بعدي به سطح بالايي مي رسونه اما تا تهش نيست و بعد از خواندن اين دو فايل باز هم نمي توانيد تيم بنويسيد و براي مسابقات آماده شويد !!

و ديگر هيچ فايل آموزشي بالاتري وجود نداره !

ان شاءالله به زودي من يك فايل آموزشي به صورت فوق كامل تهيه خواهم كرد كه از صفر صفر يعني حتي برنامه نويسي c اي كه براي شبيه سازي لازمه تا فنون و ترفند هاي secret پاياني و تاكتيك هاي جديد بازي ... ( كه البته اگه اين تيكه آخر رو بزارم فروشيش مي كنم اگر نه رايگان براي دانلود عموم مي زارم !! ) ...

اما علاقه مندان فعلا اين دو فايل رو دانلود كنن تا لذت ببرن !!

لينك دانلود :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پسورد :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دوستان اگر دلگرمي بدين سريع تر آموزشم حاضر مي شه وگر نه شايد اصلا حاضر نشه !!

با تشكر

دلگــــــــــــــــــــــ ـــــــــرمي
خب دلگرمي از اين بيشتر؟!!::

شايان خانِ قهرمان امشبو اينجا بمان← (اينجا= p30world forum)

lord_ashkan_z
23-09-2008, 21:14
اين هم يه آموزش كامل تر از لينك زير :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولي براي مشاهده لينكه شما بايد عضو باشيد. من دقيقا همون را اينجا براتون كپي كردم:



سلام به دوستان عزیز
از امروز کلاس های اینترنتی روبوکاپ به صورت رسمی شروع میشه.
همونطور که تو کلاس های قبل گفتم لازمه شروع روبوکاپ یاد داشتن یه زبان برنامه نویسیه (ترجیحا ++C که دوست عزیزم rm1232002 در اینجا مشغول آموزش اون هستن)
بعد یه سری مفاهیم پایه ای شبکه رو لازم دارید.
حالا شروع میکنیم به توضیحات مبانی روبوکاپ.
همونطور که تا الان پست های قبلی رو دیدید اکثرا در مورد هوش مصنوعی بودن.
در پست معرفی لیگ شبیه سازی فوتبال هم بیان کردم که هدف این کار پیشرفت علم هوش مصنوعی و در انتها ساختن یک تیم فوتبال از روبات ها است که در سال 2050 با برنده فینال مسابقات جام جهانی فوتبال مسابقه خواهد داد و با احتمال بالای 50% این تیم را شکست خواهد داد.
برای ساختن این تیم به دو وجه میپردازیم:
1- سخت افزار روبات که امروزه به اسم علم روباتیک شناخته میشه
2- مغز یا عامل تصمیم گیری روبات که امروزه در شاخه های هوش مصنوعی و برنامه نویسی و ... بررسی میشه.

در این قسمت ما به تشریح و تدریس بخش دوم این پروژه میپردازیم:

ابتدا چند تا لینک رو براتون میزارم که حتما باید دانلود کنید و همیشه همراهتون داشته باشید. اینا واسه یه برنامه نویس روبوکاپ از نون شب واجب تره.
دوست عزیزم جناب Natilus قبلا زحمت آپلود چند تا از اون ها رو برای کلاس های روبوکاپ بجنورد کشیدن:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ولی محض احتیاط دوباره میزارم:


مقاله اول (RoboSina از اول)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مقاله دوم (آموزش Robocup)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مقاله کامل تشریحی روبوکاپ (انگیلیسی)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راهنمای سورس کد بیس

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فایل فشرده شده سورس کد بیس (قابل اجرا در لینوکس)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

صفحات راهنمای طبقه بندی شده سورس بیس (فایل doxygen که تمامی کلاس های سورس رو توضیح داده)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


فایل باینری تیم روبوکاپ UVA سال 2005

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

سایت رسمی تیم روبوکاپ FCPortugal

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فایل باینری تیم FCPortugal سال 2006

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خوب. تا اینجا یه سری فایل گذاشتم که باید حتما داشته باشید.
اول اینا رو دانلود کنید.....
فعلا با اینا هیچ کاری نمیتونید انجام بدید چون برای اجرای کد ها یا فایل های باینری احتیاج به محیط شبیه سازی شده فوتبال دارید پس باید این محیط رو اماده کنید:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

از این لینک فایل هایی رو که لازم دارید دانلود میکنید --> RCSSBASE , RCSSSERVER , RCSSMONITOR
این سه فایل جزو واجبات هستند که برای اجرای بازی ها حتما به اونها احتیاج دارید. فایل های دیگه ای هم هستن که بعدا در موردشون توضیح میدم.

برای نصب محیط شبیه سازی فوتبال به ترتیب فایل های RCSSBase بعد RCSSServer و در انتها RCSSMonitor رو نصب میکنید. طریقه نصب اونها در مقاله کامل تشریحی روبوکاپ توضیح داده شده ولی دوباره اینجا توضیح میدم.

:angel:توجه داشته باشید که همه ی این دستور ها باید در لینوکس اجرا بشه :angel:
ابتدا به جایی که فایل ها رو ذخیره کردید رفته و روی هر فایل کلیک راست کنید و گزینه Extract Here رو انتخاب کنید. با این کار فایل ها از حالت فشرده خارج میشن.
حالا باید یه ترمینال باز کنید که میتونید با فشار دادن کلید Alt و F2 و سپس تایپ کردن gnome-terminal یه ترمینال باز کنید.
حالا باید به مسیری که فایل ها رو در اونجا ذخیره کردید با فرمان cd بروید مثلا cd ~/Desktop/Robocup/rcssbase و حالا به ترتیب فرمان های configure/. سپس make و در آخر make install رو تایپ کنید. اگه همه چیز خوب پیش بره در حدود 3-4 دقیقه این بسته نصب میشه. در ضمن به دوستان توصیه میکنم برای روبوکاپ ترجیحا از لینوکس فدورا استفاده کنند. اگر از توضیع های دیگر لینوکس استفاده میکنید احتمال دارد در هنگام نصب این بسته ها دچار مشکل شوید. مثلا لینوکس شما یک فایل مورد نیاز برای نصب بسته های روبوکاپ رو نداشته باشه که اون موقع مجبور هستید خودتون اون فایل رو دانلود و نصب کنید.
برای نصب سرور و مانیتور هم دقیقا همین کار ها رو انجام میدید. اگه همه چیز درست پیش بره حالا شما یه محیط شبیه سازی فوتبال آماده اجرا دارید.
برای اجرا کافیه در ترمینال تایپ کنید rcssserver و در یک تب جدید تایپ کنید rcssmonitor . حالا شما یک سرور شبیه سازی در حال اجرا و یک مانیتور متصل به سرور دارید که اماده وارد شدن بازیکنان هستند.
برای وارد کردن تیم ها هر تیم اسکریپت مخصوص به خودش و با آرگومان های متفاوت داره. در اینجا نحوه آوردن تیم UVA رو آموزش میدم.
به محلی که فایل باینری تیم UVA 2006 رو ذخیره کردید بروید و فایل اون رو extract کنید. حالا تو ترمینال به همین شاخه که فایل ها رو در اون extract کردید رفته و اسکریپت را اجرا کنید که در مورد این تیم اسکریپت اجرا start.sh/. میباشد.(تایپ کنید start.sh/.)
ممکن است با اجرا این اسکریپت با ارور tcsh مواجه بشین که برای رفع این مشکل باید بسته نصب tcsh رو دانلود و نصب کنید.
خوب حالا شما موفق به اتصال دادن یک تیم به سرور شبیه سازی فوتبال شدید و از طریق مانیتور میتونید اون ها رو ببینید.
میتونید یه تیم دیگه (مثلا تیم پرتقال) یا همون تیم با یه نام دیگه رو به سرور متصل کنید و با زدن کلید cick_off از مانیتور بازی رو شروع کنید

mohsen_sir
30-09-2008, 10:07
من هنوز نتونستم چيزي ياد بگيرم ميشه شما يه كد بنويسيد بهزاريد؟

متین شیرخانی
18-12-2008, 10:46
سلام.من فایلهای rcss رو نصب کردم. حالا برنامه نویسی رو چه طوری شروع کنم ؟
نحوه ی اجرای برنامه ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ghorbani62
27-12-2008, 12:52
salam
man hame chiz ro nasb kardam server ham be manitor nasb mishe va ba0de in ke baraname haye team ha ro start mikonam faghat be tartib chand ta bazikon az har team cheshmak mizanan va hamoonja mimoone .
kick off va har chi be fekram mireside zadam ke ejra beshe vali nashode
kasi mitoone bege az chishe ?
linuxam fedorast / server o tamame chiz hayi ham ke niaz dasht ro bar asase amoozesh nasb kardam .
please help me ... S O S

Mehrdad-bx
28-12-2008, 10:55
سلام دوستان
تا جایی که من دیدم این آموزش ها هم مثل سایت های دیگه بیس uva رو آموزش میداد. واقعا تاسف باره ایرانی ها با چنین بیس ضعیف و ... کار میکنند.
میخوام اگه اجازه بدین بدونم از استادان و سایر دوستان کی کار با یس بهتری رو بلده؟
(میخوام اگه بشه بیس های بهتری رو و البته آموزش های آنها رو بزاریم. یا من هم ازش تو کارم کمک بگیرم!)

mozhdeh_saadati
10-01-2009, 11:53
kolan to fedora ya linux bara dakhel shodan be file i bayad cd bezani bad esme file bara kharej shodan az cd .. estefade mikonim

miluxas
20-02-2009, 10:45
سلام
خسته نباشین

من به یه مشکل نه چندان بزرگ ولی آزار دهنده مواجه شدم

لینوکس من open SUSE 11.1 ولی تو نصب سرور فوتبالیست خطا می گیره
بعد از Configure وقتی دستور make رو اجرا می کنم خطا میده که
فایل coach_lang_parser.cpp رو پیدا نمی کنه

چکار کنم
کمکم کنید لطفا

hosein_m
15-04-2009, 21:38
برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت زیر مراجعه کنید ::
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

shadowx
18-05-2009, 22:55
اگر در نصب سرور مشکل پیدا کردید و خطایی مبنی بر پیدا نکردن فایل داد، حتما بسته های اصلی برای نصب را از سایت SF.net بگیرید (همه بسته های Base و Monitor و Server باید یک ورژن باشد تا مشکل پیدا نکنید)

قبل از نصب بسته های سرور دوبعدی در Suse حتما Boost رو باید نصب کرده باشید

kamkar_08
28-05-2009, 14:20
اگه باینری تیم هایی رو که رو سرور 13 اجرا میشن دارید لطفا بزارید

without_all
28-05-2009, 23:40
تمام اینترنتو گشتم انگلیسی هم کشتم نبود که نبود
یه نفر موضوعات زیر رو به من توضیح بده (شدیدن مبتدیم میدونم کسی حوصله نداره ولی اگه کسی پیدا شد خدا خیرش بده)

1-من لینوکس 2 دارم نیازی به نصب سرور ندارم .
2- کد base ندارم اصلا نمیدونم چی هست که داشته باشم(توضیح بدید ممنون میشم).
3-از کدهایی که باید توی ترمینال لینوکس بزنم فقط کد اجرای سرور رو بلدم.
4-اگه یه کد base داشته باشم اصلا کجاش باید کد بنویسم(تو کدوم فایلش توچه قسمت از فایل).
5-برای اجرای این کد باید توی ترمینال چی بنویسم.
6- به کد تیمهای دیگه که آماده برای اجرا هستند چی میگن اونارو چه طوری باید اجرا کنم.
7-زبان c++ بلدم.
در انتها نا امیدم:41:
با تشکر woeful
-

Mehrdad-bx
08-06-2009, 19:15
تمام اینترنتو گشتم انگلیسی هم کشتم نبود که نبود
یه نفر موضوعات زیر رو به من توضیح بده (شدیدن مبتدیم میدونم کسی حوصله نداره ولی اگه کسی پیدا شد خدا خیرش بده)

1-من لینوکس 2 دارم نیازی به نصب سرور ندارم .
2- کد base ندارم اصلا نمیدونم چی هست که داشته باشم(توضیح بدید ممنون میشم).
3-از کدهایی که باید توی ترمینال لینوکس بزنم فقط کد اجرای سرور رو بلدم.
4-اگه یه کد base داشته باشم اصلا کجاش باید کد بنویسم(تو کدوم فایلش توچه قسمت از فایل).
5-برای اجرای این کد باید توی ترمینال چی بنویسم.
6- به کد تیمهای دیگه که آماده برای اجرا هستند چی میگن اونارو چه طوری باید اجرا کنم.
7-زبان c++ بلدم.
در انتها نا امیدم:41:
با تشکر woeful
-

شما اگه بخوای برای شبیه سازی دوبعدی کد بزنی میتونی از صفر شروع کنی. برای این کار باید کانکشن بنویسی، با سرور ارتباط برقرار کنی، پیغام های سرور رو ترجمه کنی، پیغام خودتو با یه تابع برای سرور ترجمه کنی(مثلا سرور نمفهمه بورو به پوینت x و y باید یه تابع داشته باشی که اول جهت بدنه بازیکنو به سمت اون نقطه بچرخونه بعد بره سمتش و...) و...
ولی میتونی چیزایی که گفتمو ننویسی، بیس چیزی که این کد هارو داره(مثلا تابع حرکت با یه سرعتی به نقطه xو y رو داره، تابع شوت به سمت یه نقطه رو با قدرتی که ورودی میگیره داره و...)
سرور بازیکنا رو به سرور متصل میکنه و اینکه چیکار کنن با شماست.

تو کد بیس معمولا یه فایل main.cpp یا یه چیز تو این مایه هارو داره. شما میتونی اونجا بگی که بازیکن حرکت کنه سمت وسط زمین. ولی معمولا تو main یه سری تابع دیگه صدا میشن، مثلا میگه اگه شمارت یکه کد دروازه بان اجرا شه(یه فایل cpp و یه دونه h که یه سری تابع دارن، مثلا اینکه تو تابع اول میبینه اگه زود تر از بقیه به توپ میرسه بره توپو بگیره یا ...) اگه شمارت از 5 کمتره دفاع وگرنه حمله. هرکدام هم کار های خود(تابع های خود) مثل جاگیری، پاس دادن و ... رو دارن. البته باز به این سادگی نیست و تو هرکدوم یه سری کلاس و تابع دیگه اجرا میشوند و این روند خیلی خیلی ادامه داره ...

باید کدو make کنی، معمولا خود بیس makefile داره و شما باید تایپ کنی make بعد یه فایل تو مایه های startall.sh یا start.sh یا ... ایجاد میشه، اگه سرور و مانیتور ران شده باشند با اجرای start.sh بازیکنا میرن تو زمین.

یه کد آماده بقیه میگن binary

Mehrdad-bx
09-06-2009, 16:28
اگه باینری تیم هایی رو که رو سرور 13 اجرا میشن دارید لطفا بزارید

باینری تیم WrightEagle(تیم دوم جهان در سه سال گذشته! البته شایدم چهار سال گذشته!!)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه تیم ضعیف تر برای شروع کار:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یه تیم باز هم ضعیف تر:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

البته اینها بازم یه کم! قوی اند(البته برای شروع ضعیف اند)


بازم باینری میخواین؟! :46:

without_all
10-06-2009, 20:51
اول ميگم كه من بسيار بسيار مبتديم :31:

اين چند روزه كه كه تاپيك خواب بود من يه كم اطلاعات جم كردم :20:
حالا به قسمت كد نويسي رفتم
بيس من هم UVA 3.3 هستش فقط نميدونم تو كدوم فايل و از كجاي فايل بايد شروع كنم
C++ رو هم تقريبا بلدم

با تشكر

Mehrdad-bx
10-06-2009, 22:01
اول ميگم كه من بسيار بسيار مبتديم :31:

اين چند روزه كه كه تاپيك خواب بود من يه كم اطلاعات جم كردم :20:
حالا به قسمت كد نويسي رفتم
بيس من هم UVA 3.3 هستش فقط نميدونم تو كدوم فايل و از كجاي فايل بايد شروع كنم
C++ رو هم تقريبا بلدم

با تشكر


اولا سعی داشته باش بیس خوبی رو انتخاب کنی، اما کار بار بهترین بیس ها کمی مشکه(کمی!!)
به نظر خیلی از صاحب نظران بیس مرصاد فوق العاده است ...
(تا چند ماه پیش تقریبا بهترین بیس(در جهان) از نظر قالبلیت ها و قدرت و حرفه ای بودن و... بود، همچنین کار باهاش خیلی ساده است)
من خودم با UVA کار نکردم(کار حرفه ای با UVA محاله!! تو دنیا یه تیم موفق به این کار شده، که اونم زیاد حرفه ای نیست و هشتم جهان شد) اما برای تفریح خواستم یکم بهش ور برم نشد(کد خیلی خیلی پیچیده ای بود!! در عجبم چرا همه سعی میکنند باهاش کار کنند، چیز عجیبی نیست که موفق نمیشوند!) کد به این پیچیدگی(و تا خد خوبی کثیفی) ندیده بودم. :31:


اما اگه به خود بیس UVA علاقه دارید نه شبیه سازی فوتبال باید یه فایلی به نام main.c پیدا کنید(این فایل وجود خارجی دارد و مثال نبود) بعد اگه تونستید شخص برنامه نویسی پیدا کنید که تمام کد های آنرا بفهمد(خود jelle kok هم قبوله!!) جایزه میگیرید! معمولا (در این بیس هایی که من دیدم) در این فایل یه سری تصمیم های اولیه گرفته میشه و مشخص میشه اگه الان برای مربی برنامه اجرا شده(برای تمام اجزای تیم شما یه فایل اجرایی اجرا میشود) کلاس coach و تابع آن اجرا شود(که در فایل coach.cpp به تعریف و ... باید پرداخت)
پس باید در همچین فایلی برای مربی برنامه بنویسید.
و مشخص میشه اگه برای بازیکن اجرا شده کلاس و تابعی به نامplayer اجرا شه(در فایل player.cpp یا یه چیز تو همین مایه ها)
همین سلسله مراتب ادامه داره، مثلا تو player گفته میشه اگه شماره ات از 6 کمتره فایل defense و در غیر اینصورت offense و....(این سلسله مراتب ها و درک این کار ها و کنترل اینها از هر چیزی مهم تره!)

without_all
12-06-2009, 11:16
اولا سعی داشته باش بیس خوبی رو انتخاب کنی، اما کار بار بهترین بیس ها کمی مشکه(کمی!!)
به نظر خیلی از صاحب نظران بیس مرصاد فوق العاده است ...
(تا چند ماه پیش تقریبا بهترین بیس(در جهان) از نظر قالبلیت ها و قدرت و حرفه ای بودن و... بود، همچنین کار باهاش خیلی ساده است)
من خودم با UVA کار نکردم(کار حرفه ای با UVA محاله!! تو دنیا یه تیم موفق به این کار شده، که اونم زیاد حرفه ای نیست و هشتم جهان شد) اما برای تفریح خواستم یکم بهش ور برم نشد(کد خیلی خیلی پیچیده ای بود!! در عجبم چرا همه سعی میکنند باهاش کار کنند، چیز عجیبی نیست که موفق نمیشوند!) کد به این پیچیدگی(و تا خد خوبی کثیفی) ندیده بودم. :31:


اما اگه به خود بیس UVA علاقه دارید نه شبیه سازی فوتبال باید یه فایلی به نام main.c پیدا کنید(این فایل وجود خارجی دارد و مثال نبود) بعد اگه تونستید شخص برنامه نویسی پیدا کنید که تمام کد های آنرا بفهمد(خود jelle kok هم قبوله!!) جایزه میگیرید! معمولا (در این بیس هایی که من دیدم) در این فایل یه سری تصمیم های اولیه گرفته میشه و مشخص میشه اگه الان برای مربی برنامه اجرا شده(برای تمام اجزای تیم شما یه فایل اجرایی اجرا میشود) کلاس coach و تابع آن اجرا شود(که در فایل coach.cpp به تعریف و ... باید پرداخت)
پس باید در همچین فایلی برای مربی برنامه بنویسید.
و مشخص میشه اگه برای بازیکن اجرا شده کلاس و تابعی به نامplayer اجرا شه(در فایل player.cpp یا یه چیز تو همین مایه ها)
همین سلسله مراتب ادامه داره، مثلا تو player گفته میشه اگه شماره ات از 6 کمتره فایل defense و در غیر اینصورت offense و....(این سلسله مراتب ها و درک این کار ها و کنترل اینها از هر چیزی مهم تره!)


سلام

آقا من كه تازه شروع كردم بگو باچه بيسي شرو كنم (آسون باشه:20: خودتم بلد باشي كه ميخوام ازت انقد سوال كنم كه از دست من گريه كني:27::11::11: البته ميبيني اين روزا كم ميام ايمتحانهاي دانشگاه وگرنه وا ويلا:31:
هر بيسي كه گفتي لطفا از اولش دقيق توزيح بده از كجاش بنويسم

با تشكر

Mehrdad-bx
13-06-2009, 09:05
چشم! قعلا دارم یه سری آموزش برای بیس مرصاد مینوسیم(تاحالا تو اینترنت از مرصاد آموزش پیدا نشده)
فعلا هم مرصاد 2005 رو یه سری تغییرات دادم شبیه بیس شه، بدرد تازه کار ها میخوره، چون کار باهاش خیلی آسونه.
اینم لینک دانلودش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دانلودش کنید و بعد extract.
میتونید با ترمینال به دایکتوریش برید و make رو بزنید تا کامپایل شه. احتمالا تا چند ساعت دیگه چند تا پست آموزشی درباره همین make زدن و باقی کارا مینویسم.

Mehrdad-bx
15-06-2009, 09:32
ابتدا از فایل های موجود شروع میکنیم:

مهمترین فایل همون Main.cpp هست که خیلی جزیی بررسیش میکنیم،در اینجا مشخص میشه کسی که براش برنامه اجرا شده coach هست یا بازیکن. اگر coach بود از این به بعد کار با کلاس AdvancedCoach است وگرنه کار با کلاس AdvancedAgent.(باز هم تاکید میکنم برای همه اعضای تیم یک برنامه اجرا میشود و شما باید در کد خود مشخص کنید چه موقع coach اجرا شود چه وقت بازیکن، کی دفاع اجرا شود کی دروازه بان و...)

پس تا اینجای کار ما به دو class مربی و بازیکن(AdvancedCoach و AdvancedAgent) رسیدیم.

چون فعلا میخواییم فایل های همون وسطو بررسی کنیم (فعلا) کاری به این دو و باقی جزییات که به فایل های ریخته شده وسط بیس ربطی ندارند، کاری نداریم.

Makefile و Makefile.common هم کارشون اینه که وقتی شما make رو در خط فرمان تایپ میکنید همه فایل ها رو کامپایل کرده و یک فایل به اسم TeamName]Agent] بسازند. که در حالت عادی MersadBaseAgent میباشد.

فایل اجرایی شما startAll است که میاد به اندازه مورد نیاز(11 -12 تا) این MersadBaseAgent رو اجرا میکنه.startCoach و start5+goalie و ... هم تعدادی از بازیکن ها یا مربی رو اجرا میکنند.

به جز killAll میتونید بقیه فایل هارو پاک کنید :دی

(البته unpackLogFiles هم بعدا بدردتون میخوره، و header هم استفاده میشه، میتونید استفادش نکنید و بعد پاکش کنید، استفاده مفیدی نداره! فقط وقتی تیم start میشه نوشته های توش تو کنسول یا ... نوشته میشه. بود و نبودش یکیه،.تو start ها استفاده میشه، یعنی از بالای آنها برش دارید مساوی با اینه که ازش استفاده نمیکنید و میتونید پاکش کنید)

مشکلی بود درخدمتم

without_all
15-06-2009, 14:05
ابتدا از فایل های موجود شروع میکنیم:

مهمترین فایل همون Main.cpp هست که خیلی جزیی بررسیش میکنیم،در اینجا مشخص میشه کسی که براش برنامه اجرا شده coach هست یا بازیکن. اگر coach بود از این به بعد کار با کلاس AdvancedCoach است وگرنه کار با کلاس AdvancedAgent.(باز هم تاکید میکنم برای همه اعضای تیم یک برنامه اجرا میشود و شما باید در کد خود مشخص کنید چه موقع coach اجرا شود چه وقت بازیکن، کی دفاع اجرا شود کی دروازه بان و...)

پس تا اینجای کار ما به دو class مربی و بازیکن(AdvancedCoach و AdvancedAgent) رسیدیم.

چون فعلا میخواییم فایل های همون وسطو بررسی کنیم (فعلا) کاری به این دو و باقی جزییات که به فایل های ریخته شده وسط بیس ربطی ندارند، کاری نداریم.

Makefile و Makefile.common هم کارشون اینه که وقتی شما make رو در خط فرمان تایپ میکنید همه فایل ها رو کامپایل کرده و یک فایل به اسم TeamName]Agent] بسازند. که در حالت عادی MersadBaseAgent میباشد.

فایل اجرایی شما startAll است که میاد به اندازه مورد نیاز(11 -12 تا) این MersadBaseAgent رو اجرا میکنه.startCoach و start5+goalie و ... هم تعدادی از بازیکن ها یا مربی رو اجرا میکنند.

به جز killAll میتونید بقیه فایل هارو پاک کنید :دی

(البته unpackLogFiles هم بعدا بدردتون میخوره، و header هم استفاده میشه، میتونید استفادش نکنید و بعد پاکش کنید، استفاده مفیدی نداره! فقط وقتی تیم start میشه نوشته های توش تو کنسول یا ... نوشته میشه. بود و نبودش یکیه،.تو start ها استفاده میشه، یعنی از بالای آنها برش دارید مساوی با اینه که ازش استفاده نمیکنید و میتونید پاکش کنید)

مشکلی بود درخدمتم

آقا مهرداد دمت گرم آقایی:40::11: واقعا شرمنده من پست میزارم میرم یه مدت بعد میام
من یه هفته ای نیستم میرم امتحان بدم انشا الله بتونم جواب زحمتاتو بدم به خاطر دو مطلب آخر هم ممنون

بازم شرمنده :11:

Mehrdad-bx
15-06-2009, 16:29
بررسی فولدر های موجود و فایل های داخل آنها


اول از آنهایی شروع میکنیم که زیاد باهاشون کاری نداریم، HPSو SignalHandling رو کلا باهاشون کاری نداشته باشید(شاید بعدا بخواهید تغییرشان بدهید)
Formation هم نیازی به این فولدر نداره، یعنی کار formation میتونه بدون این فولدر انجام بشه(ignore ش کنید)
Coach هم همانطور که از اسمش پیداست مربوط میشه به مربی، زمان شورع و کار مبتدی کاری به مربی نداشته باشید(از کار های پیشرفته تر محسوب میشه)
Connection هم مربوط به ما نمیشه و اتصال بازیکنان به سرور هستش و ...(نیازی نیست تغییرش دهید)
بقیه فولدر ها خیلی مهم اند و تقریبا با تک تک فایلاشون کار داریم، چون کلاس های مهمی توشون تعریف شده که خیلی استفاده میشوند.


Configs: فایل های .conf اینجا هستند که اهمیتشون به اینه که راحت میشه تغییرشون داد و نیازی هم به کامپایل ندارند.( با تغییر دادن قسمتی کوچکی از آنها ممکن است تیم شما تغییر کلی ای بکند) مثل PassFactors.conf که فاکتور های پاس و ضریب آنها(وزن آنها) در آن لحاظ شده. علاوه بر این کانفیگ های اصلی Agent.conf و Coach.conf هم اینجا هست.
فعلا کاری به استفاده از کانفیگ و خواندن آنها در برنامه cpp نداریم.


دیگه قاعده صادق نیست(اول از اونهایی شروع میکنیم که زیاد باهاشون کاری ندارم)، WorldModel خیلی مهمه.


WorldModel:تقریبا مهم ترین فولدری که باید کاملا به فایل هاش، کلاس هاش و تابع های کلاس هاش مسلط باشید. چون زیاد ازشون استفاده میشه. ارتباط یک Agent با محیط بیرون و اطرافش(شایدم سرور) از طریق WorldModel است. مثلا این که الان ball کجاست(مختصاتش) یا چه سرعتی داره(بردار سرعت، جهت و مقدار داره که البته با مشخص کردن x و y در اینجا مشخص میشه)، نزدیک ترین بازیکن به توپ کیه، هم تیمی یا نه، شمارش چنده،مختصاتش چیه و ...؛ من الان کجام، شمارم چنده، چه type ی دارم(حدود 17 type داریم،مثلا یکی تند میدود ولی مثلا زود خسته میشه، و کوچک تر از بقیس به این معنی که از فاصله کمتری میتونه رو توپ اثر بذاره و... . یعنی هر کدوم ویژگی های خاص خودشو داره) همگی اطلاعاتی هستند که WorldModel در اختیار ما قرار میده.
میشه گفت کلاس WorldModelUtilities مهم ترین فایل WorldModel است.(که از WolrdModelBase ارث میبره) همون فایلیست که باید بهش مسلط باشید.
قبل از توضیح WorldModelUtilities باید کلاس های زیر را بررسی کنیم:



Object: همونطور که از اسمش معلومه یک شی هست که به تنهایی بی کاربرد ترین فایل cpp موجود در بیس مرصاد است!! ولی خیلی خیلی مهمه! چون کلاس های مهمی مثل Player و Ball ازش ارث میبرند که Body هم از Player ارث میبره. مهم ترین متغییر هاش position و velocity و decay(میزان اصطکاک با زمین) هستند و تابع های مهمش هم get و set این متغییر ها به همراه getDistance که فاصله آن با یک نقطه یا یک Object دیگر رو برمی گردونه، هستند.

Ball: همون توپ است که تابع های مهمش simulate ها و update ها و isValid هستند.(مثلا به جز توپ اصلی شما یک شی از کلاس Ball تعریف میکنید و simulateش میکنید،(اول برابر قرار دادیدش با توپ اصلی) میتونید با این کار بفهمید که مثلا بعدا اگر فلان اتفاق بیفته، توپ کجاس و چه وضعیتی داره،وضعیت مثل سرعت)

Player: یک بازیکن، چون ممکن است که منظور خود Agent باشد تابع isBody وجود دارد(چون از خودش بیشتر از بقیه اطلاعات دارید) تابع های مهمش خیلی زیادن ولی برخی از آنها عبارتند از: isValid,isAlive زنده بودنش یعنی این که تو زمین هست یا نه، مثلا اگه بهش بگیم که برو به position توپ و تو valid نباشه، بازیکن kill میشه(به اصطلاح) و میره بیرون زمین و سیاه میشه(دیگه قایل استفاده نیست). کارهای که باعث kill شدن یک بازیکن میشوند بیشتر از این ها هستند. و مهمترین توابع Player تمامی get ها هستند!چون اطلاعات رو در اختیار ما قرار میدن، پس همشون رو بخونید و بلد باشید.

Body:این کلاس هم خود بازیکن است.


پیشنهاد من این است کد .h تمام این کلاس ها رو بخونید.(فایل h. ی که این کلاس ها در آن تعریف شده اند)


فکر کنم دیگه زیاد شد. شما اینها رو فعلا بخونید، بقیه WorldModel رو بعدا میگم.
مشکلی بود در خدمتم :31:

azad5162
13-07-2009, 14:06
سلام

من دارم کد Trilearn رو میخونم با چند تا مفهوم مشکل دارم

1- مفهوم Agent: من میدونم Agent یه بازیکن از تیم خودیه ولی کدومشون. تو فایل WorldModel تمامی اطلاعات رو روی Agent تعریف کرده. مثلا میگه تیم agent . جهت Agent من اینا رو نمیدونم چون نمیدونم agent چیه ؟


2- منطور از Heterogenous player کدوم بازیکناست.

با تشکر

a_cartoonist
14-07-2009, 13:38
چاکر پروبچ خوش تیپ.نماز روزه! هاتون قبول.

میشه بگید که این ارورا واسه چیه؟
آخری که تابلوه ولی علت دوتای اول رو نمی فهمم.

این تو نصب boost رخ میده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


الان تقریباً یک سال از این پست می گذره و به احتمال زیاد این مشکل شما حل شده. برای کسانی که این به این فروم مراجعه می کنند، باید بگم که خطای اول به خاطر فرمت MS Windows برای فایل های متنی است که به احتمال زیاد فایل در ویندوز مایکروسافت ویرایش شده. راه حل استفاده از ابزار dos2unix است برای فایل configure یا هر فایلی که دستخوش چنین تغییری است ( که نشانه ی آن M^ انتهای هر خط است که دلیل آن را می توان در کاراکتر ترکیبی «خط جدید» در فرمت های dos، unix و mac جست) اجرا نمود. ابزار dos2unix در repository عمده توزیع های لینوکس یافت می شود. پس نصب دستور زیر را در شاخه دایرکتوری اجرا کنید:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راه حل دیگر پاک کردن تمام کاراکتر های M^ از فایل هاست که کار پر زحمتی است.
موفق باشید.

a_cartoonist
14-07-2009, 14:57
برای اینکه فروم خوبی داشته باشید:
1- کپی برداری از فروم های دیگر بدون ذکر منبع باعث دلسرد شدن اعضا می شود.
2- انسجام و تقسیم بندی به منظور نظم بیشتر مطالب
3- فروتنی در ارائه اطلاعات
4- ارائه اطلاعات بر مبنای وثوق آن باشد، نه از روی تعصب بر موضوعی یا طلب اعتبار کردن از ارائه آن
( مثلاً توزیع های لینوکس، حداقل در این زمینه، هیچ تفاوت آشکاری با هم ندارند. طرفداری از مثلاً دبین لینوکس به منظور حرفه ای نشان دادن خود، زیاد جالب نیست!)
در این فروم خاص:
4- لغت شناسی (Terminology) و ارائه تعاریف و اصطلاحات رایج
5- ارائه toturial های اصلی ابزارهای SoccerSim که به زبان انگلیسی است که با وجود چنین اسنادی هیچ نیازی به ایجاد toturial های جدید نیست و همکاری برای ترجمه آن به زبان فارسی بسیار کار شایسته و قابل تقدیر است؛ که در این صورت وظیفه فورم ارائه تکنیک ها و الگوریتم های مورد استفاده است و همچنین برگزاری مسابقات online میان اعضا است.

من پس از چند سال دوری از این زمینه بهانه ای برای دوباره شروع کردن دست داده است؛ در گذری از فروم ها و بحث های جاری در این زمینه به فروم شما برخوردم و این نکات رو با فروتنی ارائه می کنم، زیرا گهگاه در پست ها با آنها برخوردم!

موفق باشید

a_cartoonist
14-07-2009, 16:30
سلام

من دارم کد Trilearn رو میخونم با چند تا مفهوم مشکل دارم

1- مفهوم Agent: من میدونم Agent یه بازیکن از تیم خودیه ولی کدومشون. تو فایل WorldModel تمامی اطلاعات رو روی Agent تعریف کرده. مثلا میگه تیم agent . جهت Agent من اینا رو نمیدونم چون نمیدونم agent چیه ؟


2- منطور از Heterogenous player کدوم بازیکناست.

با تشکر
Agent به بازیکنان، دروازه بان، coach و ... می گویند. مثلاً در امداد امدادرسان، آتش نشان و ... هر کدام agent هستند. در واقع مهره های بازی! heterogeneous یعنی متفاوت از نظر نقش؛ مثلاً دروازه بان و مدافع دو heterogeneous agent هستند:

The focus in RoboCup ... is on the co-operative efforts between heterogeneous agents.
[RoboCup Soccer Server User Manual]l

Moh3en_DDD
14-07-2009, 20:10
1- مفهوم Agent: من میدونم Agent یه بازیکن از تیم خودیه ولی کدومشون. تو فایل WorldModel تمامی اطلاعات رو روی Agent تعریف کرده. مثلا میگه تیم agent . جهت Agent من اینا رو نمیدونم چون نمیدونم agent چیه ؟



سلام

همونطوری که میدونی برنامه هایی که مینویسی توی هر سیکل برای هر 12 بازیکن یک بار اجرا می شه . Agent دقیقا همون بازیکنی هست که داره براش برنامه اجرا میشه .

azad5162
16-07-2009, 15:51
سلام
ممنون از راههنماییهاتون

مفهوم heterogenous توی کد برام قابل فهم نیست.

ما توی کلاس PlayerObject یه متغیر به نام
iHeteroPlayerType داریم .مثلا فرض کنید یه بازیکن با نوع مدافع آخر ساختیم این متغیر Index کدوم بازیکن توش میره؟

dizgah
16-07-2009, 23:21
با سلام
یه چند تا فایل آموزشی در این مورد داشتم میزارمشون اینجا تا دوستان استفاده کنند و ما رو هم دعا نمایند
امیدوارم تکراری نباشن
------
یه فایل پورپوینت فارسی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

-------
دوتا فایل آموزشی انگلیسی در این مورد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------
حالا برنامه ها و فایل های نمونه :
اولی از تیم مرصاد :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------
تیم دانشگاه جنوب شرقی چین:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------
تیم دانشگاه آمستردام :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
-------
تیم طوفان :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
------
تیم tokyoteach2005 :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

**********************

امیدوارم مفید فایده باشن
با آرزوی موفقیت
بای:11:

alimooghashang
29-07-2009, 12:58
اینم اولین کتاب آموزش شبیه سازی 2 بعدی که فارسیه


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بخونید

shayan93
16-08-2009, 01:16
چی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!

sara_robo
19-09-2009, 19:31
سلام به دوستان روبوکاپیست
اگر کسی طریقه ی استفاده از say و hear رو تو بیس UVA بلده به اینجانب به سرعت یاری برسونه که لازم دارم حسابی

مرسی

azad5162
02-10-2009, 11:37
مشکلتون چیه ؟
ما دستور hear نداریم و فقط دستور Say داریم و وقتی یه بازیکن پیامی رو Say میکنه هر کسی شرایطشو داشته باشه (مثلا فاصله اش تا بازیکنی که Say کرده و...) میتونه پیام رو بشنوه .

دستور Say هم باید به طور Say message باشه که ساخت تمامی دستورات تو بیس UVA توی فایل SoccerType کلاس SoccerCommand است.

khafan_bat
23-11-2009, 01:13
یه سوالی داشتم !

من بعد یه مدتی دوباره کارم رو روی شبیه سازی فوتبال شروع کردم و مهمترین علت عدم پیشرفت خودم رو نبودن مستندات کافی در این زمینه میدونم حالا چه فارسی و چه انگلیسی اما تو این چند وقته خیلی رشد کرده و از تمام دوستانی که در این زمینه فعالیت می کنند نهایت تشکر رو دارم.

همین عامل باعث شد بیشتر تو ضمینه ی سخت افزار کار کنم (رشته ی خودم هم برقه) و تا اینکه آخرین روباتی رو که طراحی کردم برنامه نویسیش خیلی پیشرفته شد و با توجه به اطلاعات قبلی خودم در زمینه ی شبیه سازی دو بعدی و اینکه چه باحثی از هوش مصنوعی رو در بر میگیره احساس کردم کار تو این زمینه فکر من رو بیشتر باز میکنه برای توسعه ی الگوریتم های حرفه ای تر. این شد که دوباره شروع کردم.

من rcsserver 14 و آخرین ورژن های monitor و base رو دانلود و روی suse 11 نصب و اجرا کردم. تا اینجا که مشکلی نبود ؟

حالا یه سوال اینجا مطرحه که آیا کار روی base تیم UvA یا مرصاد که در سال های 2003 تا 2005 منتشر شده تو این سرور که خیلی حرفه ای تر طراحی شده قابل اجرا هست؟ من 2003 رو رو ی سرور قدیمی بالا آوردم ولی اینجا نصف بازیکن ه رو نیم کت میان و وقتی lkickoff میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته !!

what is the problem?

hamid9543
24-11-2009, 17:27
مسابقات رباتیک شاهین شهر در رشته فوتبال دو بعدی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m.saeedebrahimi
13-12-2009, 19:04
تو لینوکس suse 11 سرور را نصب کردم boost 1.38 را همین تور.ولی وقتی تیم را make میکنم تو

ACT Handeler تیم eror میده.ولی من اونجا هیچ کاری نکردم.
EROR: strlen was not decleard
EROR: strcopy was not decleard
چیکار کنم؟

without_all
15-12-2009, 15:59
چنتا سوال داشتم

من از base UVA استفاده میکنم

1-چهطور بفهمم در یک مستطیل با position مشخص بازیکن حریف است یا نه اگه هست شمارش چنده؟

2- چطور بازیکن خودی رو به یه pos بفرستیم؟

3- این سوالم دیگه عند مبتدیه:31: - وقتی CODE به soc میرسه و اونو اجرامیکنه دوباره کد از اول load میشه یا نه ادامه کد اجرامیشه؟


لطفا به من مبتدی کمک کنید راه بیفتم:11::10:
با تشکر
Woeful

catrinnazanin
06-03-2010, 06:36
از مطلب مفیدتون تشکر میکنم

GELASER
01-05-2010, 21:24
سلام كاشكي كسي در مورد شبيه سازي امداد و نجات چيزي مي نوشت!

mortezaon
31-05-2010, 12:03
در مورد امداد ونجات من تو يكي از تايك ها ديده بودم

.

djsohrab2007
19-07-2010, 10:33
مشکلتون چیه ؟
ما دستور hear نداریم و فقط دستور Say داریم و وقتی یه بازیکن پیامی رو Say میکنه هر کسی شرایطشو داشته باشه (مثلا فاصله اش تا بازیکنی که Say کرده و...) میتونه پیام رو بشنوه .

دستور Say هم باید به طور Say message باشه که ساخت تمامی دستورات تو بیس UVA توی فایل SoccerType کلاس SoccerCommand است.
سلام
دست شما درد نکنه ، اگر لطف کنید در مورد say کردن بیشتر و با ذکر جزئیات بیان کنید چون من زیاد بلد نیستم اگر در سطح سیکل صحبت کنید هم به زور متوجه میشم
دم شما گرم

djsohrab2007
31-07-2010, 15:04
سلام
کسی تحویل نمی گیره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
من لینک هایی که برای آموزش در صفحات قبل گذاشته بودید را هم نگاه کردم از شانس بد ما لینک ها خراب بودند. ( لینک کتاب فارسی ( خود سایت ربوکا\ رسمی ‍اکش کرده ُ و لینک آموزش در صفحات اول )
یکی کمک کنه !!!!!!!!

shayan93
27-08-2010, 17:15
یه سر به اینجا بزن :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

scorpionblue2009
23-09-2010, 19:05
سلام به همه
دوستان من دارم یک بیس جدید مینویسم connection , parser و تقریبا اکثر چیزها رو نوشتم فقط یک چیز مونده که خیلی وقتم رو گرفته و اون هم محاسبه مختصات بازیکن هست کسی هست بتونه به من کمک کنه ؟
من مسیج see سرور میگیرم و دو پارامتر اول هر فلگ یعنی Distance و Direction رو بعد از پارس کردن میگیرم حالا با داشتن این دوتا و داشتن مختصات تمام فلگ های دیده شده چطوری مختصات خودم ( agent ) رو محاسبه کنم ؟
( با تشکر ) :11:

alimooghashang
23-09-2010, 19:30
از Kallman Filter یا Particle filter استفاده کن!
در اینترنت در موردش جستجو کن

scorpionblue2009
24-09-2010, 12:54
از Kallman Filter یا Particle filter استفاده کن!
در اینترنت در موردش جستجو کن

چیز خاصی پیدا نکردم نرم افزاره ؟ لا اقل یکم در موردش توضیح بدید ( با تشکر )

alimooghashang
24-09-2010, 15:41
چیز خاصی پیدا نکردم نرم افزاره ؟ لا اقل یکم در موردش توضیح بدید ( با تشکر )
نه دوست عزیز
الگوریتم های Localization هست! و برا مختصات یابی استفاده میشه! (کاربردی برای لیگ سه بعدی)
در سایت های انگلیسی توضیحاتش موجود هست!
البته برای دو بعدی چون تعداد فلگ های اطراف زمین زیاد هست میتونید از محل برخورد دو دایره٬ که مرکز اون دو دایره دو فلگی هست که بازیکن میبینه٬ میتونید استفاده کنید!
بعد از اینکه نقاط برخورد رو پیدا کردید دو نقطه به شما میده که یکی در داخل زمین هست و یکی در خارج از زمین
که کاملا مشخصه اون که بیرون از زمین هست غیر معتبر است و بالعکس!
در گوگل Circle Circle Intersection را جستجو کنید

assimi
27-10-2010, 01:54
بچه ها چه برای ۳ بعدی چه دو بعدی سایتی یا رفرنس یا فروم فعال خارجی میخوام . دست گلتون درد نکنه

shayan93
22-11-2010, 16:39
بچه ها چه برای ۳ بعدی چه دو بعدی سایتی یا رفرنس یا فروم فعال خارجی میخوام . دست گلتون درد نکنه

فعلا فروم خارجی وجود نداره ! :41:

magic69
11-12-2010, 10:00
این پست حذف شود

talalo
16-08-2011, 10:47
سلام ممنون ازسایتتون.
من ویندوز7 رو سیستمم دارم روی vm لینوکس سوزه 11.4 نصب کردم (Gnome) برا نصب gcc از دستور sudo zypper install gcc استفاده کردم ولی مشکلی که هست باید به اینترنت وصل شم.
برا اتصال به اینترنت ip ها و bridge و nic روی win7 را تنظیم کردم ولی نمیتونم وصل شم لطفا راهنماییم کنین.
ممنون.

Adere_Akhtar
18-08-2011, 12:57
1-سرورارو مرتب نصب كن
2-وقتي ميزني ./configure بايد توي فولدر اين رو بزني يعني مثلاً اگه پوشه هات توي دسك تاپه
اينو بزني
cd Desktop
cd rcssmonitor-12.1.1
./configure
اگه اسم پوشت فرق داره به جاي rcssmonitor- 12.1.1 اونو بزن

...................
کلا نحوه خوندن یه قسمت خاص از یه بیس مث ایجنت تودی بدون خوندن قسمتای دیگه چطوریه؟

psp2004
01-07-2012, 11:24
با نام خدا و سلام

1-دوستان یه سوال اساسی میخواستم بدونم تمام قوانین یه فوتبال واقعی تو شبیه ساز هم هست ؟؟؟ مثلن این که اول بازی حتمن باید توپ تو زمین حریف بره و بعد بازی شروع بشه یا موقع شروع فقط دو بازیکن تیمی که میخواد شروع کنه تو دایره وسط زمین باشه ؟؟؟ یا قوانینی شبیه این دو موردی که گفتم !!!

2-و سوال دوم :
دوستان نوع پاس PASS_ILLEGAL چه نوع پاسیه ؟؟؟ واقع درenum PassT

3-تابع getPlayerNumber چی کار میکنه ؟؟ تو تعریفش گفته شماره فیکس بازیکن رو در ابتدا بازی میده ... خب شماره کدوم بازیکن؟؟

4- تابع getStrategicPosition چی کار میکنه ؟؟؟ (تعریفش رو خوندم ولی متوجه نشدم :( )

n2ziaee
14-06-2013, 23:17
سلام
من تازه به این زمینه وارد شدم
که همون اول به مشکل برخوردم ...برای استارت کردن باینری تیم wright eagle توی rcsssserver از دستو زیر استفاده می کنم:
./start.sh 192.168.0.1
./start.sh 127.0.0.1
اما با خطای زیر مواجه میشم:
---------------------------------------------

>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Goalie: 1
./start.sh: line 58: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 2
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 3
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 4
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 5
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 6
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 7
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 8
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 9
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 10
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Player: 11
./start.sh: line 64: .//WrightEagle: cannot execute binary file
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> WrightEagle Coach
./start.sh: line 71: .//WrightEagle: cannot execute binary file

ممنون میشم راهنمایی کنید
در ضمن واسه باینری های دیگه مثل helios-12زچکار کنم؟