PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : دیکشنری انگلیسی <=> فارسی slovoed برای گوشی های سیمبیان



*عیسی*
12-08-2008, 14:47
دیگه نیاز نیست 2 تا دیکشنری تو گوشیتون نصب کنید ! با 1 تیر 2 نشان بزنید.:20:
دیکشنری محبوب slovoed که با وجود ساپورت نکردن فارسی طرفداران زیادی داشت حالا با وجود زبان فارسی دیگه چی می شه . . .
حالا فارسی برای این دیکشنری اومده . پس برید و بینهایت باهاش حال کنید

دیتابیس فارسی به این دیکشنری توسط محمدالطافی اضافه شده پس از این دوست خوب ممنونیم.

مزایای این دیکشنری:
1- جستجوی تو در تو که یکی از خواص اصلی این دیکشنری است .
مثلا :کلمه انگلیسی book رو تایپ کردین و معنیش اومده :کتب – دفتر .
حالا شما میتونید روی کلمه دفتر کلیک کرده و معادل انگلیسی دفتر رو پیدا کنید و به همین منوال ......
2- کوئیز یا امتحان گرفتن یک خاصیت دیگه ی برنامه است که میتونید با انتخاب کلمه ها از خودتون امتحان بگیرید که برنامه غلط ها و درست ها رو به درصد براتون نشون میده .
3- یادگیری روزمرئه – از اصلی ترین خواص slovoed
4- داشتن تلفظ کامل .

اما از نظر من مهم ترین چیزی که تو این دیکشنری وجود داره اینه که: تو جایی که واسه تایپ لغت وجود داره زبان گوشی رو عوض کن و مثلا بجای انگلیسی فارسی تایپ کن . معنی لغت برات میاد. یعنی نیاز نیست برید تو تنظیمات و دیکشنری انگلیسی به فارسی رو به دیکشنری فارسی به انگلیسی تبدیل کنید. هر چی تایپ کردید معنی اون کلمه در زبان مخالف میاد :10:

چند تا اسکرین شات که خودم از گوشیم گرفتم:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب می ریم سراغ برنامه:
اول باید خود دیکشنری Slovoed رو نصب کنید.دقت کنید چون دیتابیس ها قدیمی هستن ممکنه ورژن های جدید اونا رو نشناسن پس از همین لینکی که می زارم (همین ورژن) برنامه Slovoed رو دانلود کنید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

حالا فایل های دیتابیس فارسی رو دانلود کنید :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این 2 فایل رو از فایل فشرده خارج کنید و با X-plore بریزید تو این آدرس:

E:\system\apps\slovoeddicts


اگه پوشه ی مورد نظر وجود نداشت خودتون ایجادش کنید. برای اینکه پوشه ی System در Xplore نمایش داده بشه با در برنامه ی Xplore بازدن دکمه ی 4 یه منو میاد . تیک مربوط به گزینه ی اول و چهارم رو بزنید تا این پوشه ی مخفی نشون داده بشه.
100 % جواب می ده. من خودم رو 7610 و ان 73 (با دیکشنری مخصوص اون سری) تست کردم. برای S60 v3 هم از همین دیتابیس های فارسی استفاده می کنیم ولی فقط خود دیکشنری رو باید مخصوص اون سری رو نصب کنیم.برای S60v3 هم یه تاپیک می زنم.

موفق باشید.


اضافه شد :

می خواستم دیگه فعالیت نکنم ولی دلم نیومد اینو اضافه نکنم. این هم تلفظ لغات انگلیسی با حجم 38 مگ :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با این تلفظ می بینید که Slovoed بهترین دیکشنری برای موبایل هست.

در ضمن Sir hector عزیز و سایر دوستان می توانید فایل های دیتابیس مربوط به این دیکشنری را برای زبان های زیر دانلود کنید.
Languages supported
Arabic... Bulgarian... Croatian...
Czech... Danish... Dutch...
English... Estonian... French...
German... Greek... Hebrew...
Hungarian... Italian... Latin...
Lithuanian... Norwegian... Polish...
Portuguese... Romanian... Russian...
Serbian... Slovenian... Spanish...
Swedish... Turkish... Ukrainian...



لینک خود سایت که می تونید از اونجا مستقیم دانلود کنید رو براتون می ذارم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

Noob Saibot
12-08-2008, 23:44
با سلام به شما.
من نتونستم دانلود کنم. میشه یه جای دیگه آپلود کنی؟

*عیسی*
13-08-2008, 00:42
مشکلتون تو دانلود چیه؟ پرشین گیگ که لینک مستقیمه! اگه مشکل از خود سایت هست چند ساعت صبر کنید درست می شه.من با این دایال آپ واسه آپلود کردن همین ها وقت زیادی صرف کردم شرمنده جای دیگه نمی تونم آپلودش کنم.

sirhector300
13-08-2008, 06:37
خیلی عالیه
ممنون عیسی جان
بی زحمت هر نسخه ای از این دیکشنری واسه ویرایش دوم اومده تو همین تاپیک بزار
بازم ممنون

Noob Saibot
13-08-2008, 13:47
با سلام به شما.
وقتی میخوام دانلود کنم، قات میزنه. فقط صفحه Html رو دانلود میکنه. خیلی عجیب بود. رفتم یه جای دیگه اونجا هم همین مشکل رو داشتم. بزار باز هم الان دانلود میکنم.

Noob Saibot
13-08-2008, 13:49
این بار با Apple Safari دانلود کردم. جواب داد. دستت درد نکنه. دنبال یه همچین برنامه ای بودم. دستت درست.

ebibarati
16-08-2008, 08:00
یه دیکشنری توپ برای نوکیا n90 ندارید

*عیسی*
16-08-2008, 11:18
خب همین دیکشنری .

sirhector300
17-08-2008, 01:22
عیسی جان چی شد؟
میشه فایل های دیگه ی prc. رو هم برامون بزاری؟
منظورم برای زبونای دیگس

*عیسی*
17-08-2008, 14:35
شرمنده دلیلشو تو امضام توضیح دادم.:11:

sirhector300
18-08-2008, 00:52
پس لا اقل بگو چطور کلماتو تلفظ میکنه؟
نوشتی تلفظ هم داره ولی هر چی گشتم تلفظی ندیدم.
از امضات هم هیچی نفهمیدم. دلیلو روشنتر بگو.

ebibarati
18-08-2008, 07:16
من نتونستم اونو نصب کنم لطفا راهنمایی کنید

sirhector300
18-08-2008, 08:52
عیسی جان ببخشید بلد نیستم پیام خصوصی بدم
میشه لطف کنی و دیتابیس عربی رو هم برامون بزاری؟
حجمش هم 600 کیلوبایت هست
تو چن سایت هستش ولی همشون کپی از هم دیگه..... و یه لینک خراب
متاسفانه اغلب سایتامون اینجور شدن

mohsenmsi
19-08-2008, 00:59
سلام من دانلود کردم نصب هم کردم خیلی کار درسته دست گلت درد نکنه.....
اما مشکل من اینه که تو نوکیا ان 70 خودم نمیتونم فارسی تایپ کنم. برای فارسی به انگلیسی.

*عیسی*
19-08-2008, 01:08
برای فارسی نویسی می تونی از این برنامه استفاده کنی :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بعد از نصب برای اولین بار برنامه رو اجرا کنید و Enable Farsi رو بزنید. گوشی رو خاموش و روشن کنید. دیگه نیاز به اجرای برنامه ندارید.تو قسمت تایپ اس ام اس Otion رو بزنید .می بینید که یه گزینه به نام Enable Farsi اومده و با زدن اون می تونید فارسی بنویسید.تو دیکشنری هم همین Enable فارسی میاد و می تونی فارسی بنویسی.

mohsenmsi
19-08-2008, 11:31
سلام من روی ان 70 اینو امتحان کردم اصلا گوشیم بالا نیومد، از اون هنگ هایی کرد که فقط با در اوردن باطری حل میشه . اصلا گوشیم هیچ جا دیگه option رو اجرا نمیکنه و تو هر برنامه ای باشم اونو میبنده. البته حدس میزنم که باید فونت هم رو گوشیم نصب کنم؟ نه؟
فکر کنم برنامش قدیمی باشه آلان بچه های باحال ایرانی یک برنامه نوشتن که لینکش اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

*عیسی*
19-08-2008, 17:31
سلام من روی ان 70 اینو امتحان کردم اصلا گوشیم بالا نیومد، از اون هنگ هایی کرد که فقط با در اوردن باطری حل میشه . اصلا گوشیم هیچ جا دیگه option رو اجرا نمیکنه و تو هر برنامه ای باشم اونو میبنده. البته حدس میزنم که باید فونت هم رو گوشیم نصب کنم؟ نه؟
فکر کنم برنامش قدیمی باشه آلان بچه های باحال ایرانی یک برنامه نوشتن که لینکش اینه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این خیلی وقته که تو سایت ها هست و چیز جدیدی نیست. فقط مخصوص Os8 هست و بدرد 7610 و ... نمی خوره.اما این برنامه Crystal farsi واسه اکثر گوشی های S60v2 کار کرده.فقط ان 72 که مال خاور میانه نیست فونتش به هم می ریزه. ان 70 رو نمی دونم.

*عیسی*
22-08-2008, 23:55
می خواستم دیگه فعالیت نکنم ولی دلم نیومد اینو اضافه نکنم. این هم تلفظ لغات انگلیسی با حجم 38 مگ :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

با این تلفظ می بینید که Slovoed بهترین دیکشنری برای موبایل هست.

در ضمن Sir hector عزیز و سایر دوستان می توانید فایل های دیتابیس مربوط به این دیکشنری را برای زبان های زیر دانلود کنید.
Languages supported
Arabic... Bulgarian... Croatian...
Czech... Danish... Dutch...
English... Estonian... French...
German... Greek... Hebrew...
Hungarian... Italian... Latin...
Lithuanian... Norwegian... Polish...
Portuguese... Romanian... Russian...
Serbian... Slovenian... Spanish...
Swedish... Turkish... Ukrainian...



لینک خود سایت که می تونید از اونجا مستقیم دانلود کنید رو براتون می ذارم.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشید.

sirhector300
23-08-2008, 00:41
عیسی خان زنده باشی
دستت درد نکنه
چند تا از دیتابیس ها رو که میخاستم گرفتم و خیلی باهاشون حال میکنم
میدونستم وقتی ازت درخاستی میکنیم رومونو زمین نمیندازی.
بازم ممنون

vatanema
29-09-2008, 16:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اگه یه لطفی بکنید این لینک رو اصلاح کنید یا بگید چه ورژنی رو باید دانلود کرد بسیار ممنون میشم.

kopol_420
13-11-2008, 23:47
سلام چجور می شه اینو نسب کرد ریپلیس می زنه

lovelykid
14-11-2008, 19:52
خيلي ممنون
واقعاً حيف ميشه از اينجا بري

sastwhc
21-11-2008, 01:10
سلام

اولین مشکل با E51 پیش اومد.همون طوری که میدونید گوشی ام هنوز هک نشده.خواستم دیکشنری soloved بریزم که هم فارسی داره هم تلفظ نشد.از همین انجمن و چند جایه دیگه دانلود کردم ولی اجازه نصب نداد.در ضمن تنظیم app.manager رو به ALL تغییر دادم.
1-آیا حتما باید گوشی هک باشه؟
2-روش SWMail فقط برای UIQ3 است یا برای E51 هم صادقه؟

eng2006
25-11-2008, 18:35
Please Reinstall Dictionary database .



دوستانی که این ارور رو دریافت میکنن معلوم میشه که دیتا بیس رو درست در پوشه کپی نکردن
من هم اول همین مشکل رو داشتم چون 2 تا فایل prc رو در پوشه E:\system\apps\slovoed
کپی میکردم دقت کنید که این پوشه اشتباه است و باید در پوشه ای که خودتان میسازید و اسم E:\system\apps\slovoeddicts رو باید انتخاب کنید
من خودم چون تشابه اسمی دارند فکر میکردم که پوشه slovoed باید ریخته شود در صورتی که پوشه درست slovoeddicts هست و با پوشه slovoed که حاوی فایل های برنامه هست فرق داره
خلاصه شما باید در فولدر apps \ دو تا پوشه داشته باشید یکی slovoed که باهاش کاری نداریم و دیگری slovoeddicts (خودتان میسازید و فایل های prc رو در ان میریزید )

ali_v
26-12-2008, 17:49
سلام ضمن تشكر فراوان من نصب كردم ولي ديكشنري و قسمت صدا رجيستر نيست و بيشتر وقتها تلفظ نميكنه لطفا
كد رجيستر هر دو قسمتم بگذاريد

گوشيم ان70 و هر دو قسمت اول كد رجيسترش اينه :

Sls61

لطفا كمك كنيد چون خيلي تلفظ برام ضروري

oh my god
15-01-2009, 12:18
برای ان 73 کچا میشه این دیکشنری را دانلود کرد؟
برای ان 73 برنامه فارسی نویسی که هک نخواد وجود نداره؟ تا بشه از این دیکشنری استفاده کرد؟

i_am_big
13-02-2009, 05:34
سلام عیسی جان ، دستت درد نکنه ، دمتم گرم، ای ولا:40:.

i_am_big
13-02-2009, 05:37
سلام عیسی جان ، دستت درد نکنه ، دمتم گرم، ای ولا:40:.

hno
06-03-2009, 09:31
سلام
من prc انگلیسی به انگلیسی رو می خواهم. از سایت گرفتم ولی پسوندش sis بود و کار نکرد
با تشکر

musi
06-03-2009, 23:09
عیسی جان چرا جواب بچه ها رو نمی دی؟بی خیال ، قهر چیه بابا.

younes_ysf
03-06-2009, 15:33
دوستانی که این ارور رو دریافت میکنن معلوم میشه که دیتا بیس رو درست در پوشه کپی نکردن
من هم اول همین مشکل رو داشتم چون 2 تا فایل prc رو در پوشه E:\system\apps\slovoed
کپی میکردم دقت کنید که این پوشه اشتباه است و باید در پوشه ای که خودتان میسازید و اسم E:\system\apps\slovoeddicts رو باید انتخاب کنید
من خودم چون تشابه اسمی دارند فکر میکردم که پوشه slovoed باید ریخته شود در صورتی که پوشه درست slovoeddicts هست و با پوشه slovoed که حاوی فایل های برنامه هست فرق داره
خلاصه شما باید در فولدر apps \ دو تا پوشه داشته باشید یکی slovoed که باهاش کاری نداریم و دیگری slovoeddicts (خودتان میسازید و فایل های prc رو در ان میریزید )
تمام این کارهایی رو که فرموده بودین انجام دادم اما بازم همون پیغاو رو میدخ که دیتابیس ها رو دوباره نصب کن
گوشی من 6630

younes_ysf
03-06-2009, 15:39
دوستانی که این ارور رو دریافت میکنن معلوم میشه که دیتا بیس رو درست در پوشه کپی نکردن
من هم اول همین مشکل رو داشتم چون 2 تا فایل prc رو در پوشه E:\system\apps\slovoed
کپی میکردم دقت کنید که این پوشه اشتباه است و باید در پوشه ای که خودتان میسازید و اسم E:\system\apps\slovoeddicts رو باید انتخاب کنید
من خودم چون تشابه اسمی دارند فکر میکردم که پوشه slovoed باید ریخته شود در صورتی که پوشه درست slovoeddicts هست و با پوشه slovoed که حاوی فایل های برنامه هست فرق داره
خلاصه شما باید در فولدر apps \ دو تا پوشه داشته باشید یکی slovoed که باهاش کاری نداریم و دیگری slovoeddicts (خودتان میسازید و فایل های prc رو در ان میریزید )
تمام این کارهایی رو که فرموده بودین انجام دادم اما بازم همون پیغاو رو میدخ که دیتابیس ها رو دوباره نصب کن
گوشی من 6630

mm-morteza
07-06-2009, 12:14
سلام داداش...دستت درد نکنه...من روی 6630 نصب کردم میگه..slovoed engine error کمکم کنید...ممنون میشم

hadi173
05-10-2009, 21:20
كمك
چرا تمام لغات رو تلفظ نمي كنه