مشاهده نسخه کامل
: کدام توزیع لینوکس برای من از همه بهتره
amirepsilon
21-07-2008, 15:55
سلام
زیباترین توضیح لینوک چیست ؟ قدرتمند ترینش چیست ؟
یا علی
////////////
ببخشید : توضیع
///////////////
Mehrdad-bx
21-07-2008, 16:13
تجربه نشون داده اینجا قفل میشه ...
هر توزیع جای خودش خوبه، قشنگی هم با محیط Kde قشنگ تره(ولی من از گنوم خوشم میاد!!)
درباره چه کاری فدرت لینوکس رو میخواید؟ تو تاپیک شروع کار با لینوکس بپرسید بهتره.
(نمیشه به طور دقیق چیزی گفت، تاحالا اینجور تاپیکا همشون قفل شدن)
[QUOTE=amirepsilon;2686353]سلام
یا علی
////////////%0@
D8� D8!A8 D8� D0$@4 D@!8@ E8�#!3A D8!ED!D8 =4 D:
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ
این چرا اینطور شده؟!!
سلام
یا علی
////////////
ببخشید : توضیع
///////////////
البته منظور توزیعه دیگه!
زیبا ترین توزیعی که من دیدم فکر کنم پارسیکس باشه! البته فدورا هم قشنگه. اما زیبایی توزیع ها فقط توی تم ها و والپیپر هاشونه که میشه روی هر توزیع دیگه پیادشون کرد.
قدرتمند ترین توزیع هم به نظر من دبیانه (خسته نباشم!)
البته منظور توزیعه دیگه!
زیبا ترین توزیعی که من دیدم فکر کنم پارسیکس باشه! البته فدورا هم قشنگه. اما زیبایی توزیع ها فقط توی تم ها و والپیپر هاشونه که میشه روی هر توزیع دیگه پیادشون کرد.
قدرتمند ترین توزیع هم به نظر من دبیانه (خسته نباشم!)
خسته نباشید !!:11:
دوست عزیز همه ی لینوکس ها قشنگ هستند! چون محیطها یکی است الآن هم اکثرا یا KDE هستند و یا gnome، پس زیبایی همه یکیست!
در مورد قدرت! کدام قدرت؟ هر کدام از این توزیع ها برای کار خاصی طراحی شده اند، بینهایت توزیع ناشناخته داریم که فقط و فقط در زمینه ی امنیت کار کرده اند و حتی توزیع های امنی چون زوزه هم به پاشون نمی رسند.
خیلی از توزیعه برای سرور طراحی شده اند، خیلی ها برای کارهای گرافیکی،خیلی ها برای کارهای خاص (مثلا بانکداری) و یا غیره...
قدرت رو در یک توزیع بگید از چه نظر تا بهتون بگیم.
ولی اینکه کدام قدرتمندتره٬! باید گفت همه در یک سطح هستند در کل،ولی در جز یکی در یک چیز بهتره دیگری در چیزی دیگر.
ادامه هم در شروع کار با لینوکس.
از دوستانی که با توزیع های مختلف لینوکس کار کردن می خواستم بپرسم که کدام توزیع از همه performance
بالاتری دارد ( مخصوصا برای کارهای گرافیگی )
ببینید دوست عزیز
شما نباید از این دید به مسئله نگاه کنید
به نظر من اگر تازه کار هستید باید به فکر این باشید که توزیعی پیدا کنید که راحتتر بتونید ازش استفاده کنید و راحتتر و سریعتر بتونید یاد بگیرید
توزیعهایی هم هست مثلا برای کارهای مهندسی یا توزیع مخصوص برای کارهای صوتی و تصویری یا vdrlivecd که برای تماشای برنامه های تلویزیون هست یا توزیع open develop که مخصوص برنامه نویسیه
برای خیلی از کارها هم نمی توان توزیع خاصی نام برد مثلا برای کارهای شبکه یا همین کارهای گرافیکی (شایدم باشه ولی من نمی شناسم)
حالا یک نکته در اینجا قابل توجهه که کلا گنو/لینوکس به خاطر انعطاف پذیری بالایی که داره می شه روی هر توزیعی، خواص توزیعهای دیگر رو داشت
مثلا می شه روی یه توزیع (مثلا پارسیکس ، فدورا، یا اوبونتو )همه برنامه هایی که در توزیعهای بالا بود رو داشت و نصب کرد و اون توزیع رو تبدیل به یه توزیع همه کاره کرد- همونطور که دوست دارید.
این نظر منه و حتما قابل بحث
با اجازه ی مدیر انجمن می خواستم یک نکته رو به فرمایشات ایشان اضافه کنم .
اگر موضوع پرفورمنس برای شما خیلی مهم است ، و نوعا کارهایی را انجام می دهید که خودتان حدس می زنید باید تمام توانایی سخت افزار در خدمت آن کار باشد ، می توانید یک توزیع بسیار سبک ( یا حتی خود کرنل اگر دانش لازم برای این کار را داشته باشید ) را نصب کنید و روی آن به جای محیط های غیر ضروری ای که به آن نیاز ندارید ، فقط برنامه های مورد نظرتان را نصب کنید ( این یکی از نقاط برتری FreeBSD است به نظر من )
با این روش یک سیستم عامل بسیار سبک و سریع خواهید داشت که به طور تخصصی روی اهداف شما متمرکز شده است .
با تشکر از شما .
ببخشید من سوالات زیادی دارم در مورد سیستم عامل (linux)
اول اینکه بگم آشنایی من با این سیستم عامل ففط در این حد هست که یکبار خودم توزیع suse نسخه 10.3 رو
روی یک هارد خام نصب کردم و محیطش رو دیدم و یکسری مقاله در موردش خوندم....
سوالات من :
1. آیا شما برای شخصی مثل من که بیشتر از 10 ساله که با نسخه های مختلف ویندوز کار کردم و به قول
معروف ویندوز تو مشتم هست و به ریزه کاری هاش آشنا هستم و تمام کارهای مربوط به تعمیر نرم افزاری
سیستم رو خودم انجام می دم ( اعم از پارتیشن بندی هارد و در گیر شدن با ویروسها ! و ...) توصیه می کنید
که به خاطر افزایش امنیت ( فرار از دست بدافزارها ) به لینو کس رو بیارم و چقدر طول میکشه تا در حد رفع نیاز
خودم که فعلابیشتر سرچ در اینترنت و جا به جا کردن اطلاعات (با cd .dvd.flash memory) و برنامه نویسی
هست به لینوکس مسلط بشم ؟؟
توضیح : تحصیلات تخصصی من الکترونیک هست و با کا مپیوتر بیشتر به صورت تجربی آشنایی دارم تا علمی
{ البته برنامه نویسی میکروکنترلر زیاد کار کردم اسمبلی وبیسیک}
2. تفاوت پارتیشن بندی که در لینوکس استفاده می شود (ext2 ,ext3 ) از لحاظ امنیتی با ntfs چیست؟
3. در یکی از فروم های فارسی مطلبی خوندم در مورد اینکه حفره های امنیتی لینوکس از تعداد انگشتان
یک دست تجاوز نمی کند آیا این مو ضوع واقعیت دارد (اغراق نیست ؟) واگردرست است چرا بسیاری از
شرکت های آنتی ویروس برای لینوکس هم نسخه هایی را به بازار می دهند ؟؟
4. بعد از نصب توزیع suse متوجه شدم که در شناسایی سخت افزار بسیار قوی تر از ویندوز عمل می کند
آیا این موضوع درست است ؟؟
5. پایدار ترین توزیع لینوکس از نظر هنگ کردن و نیاز به restart و .... (اینجور مسایل که در ویندوز زیاد هست ! )
کدام توزیع هست ؟
با عرض معذرت از شما عزیزان که این سوالات پیش پا افتاده رو پرسیدم . :31:
1. آیا شما برای شخصی مثل من که بیشتر از 10 ساله که با نسخه های مختلف ویندوز کار کردم و به قول
معروف ویندوز تو مشتم هست و به ریزه کاری هاش آشنا هستم و تمام کارهای مربوط به تعمیر نرم افزاری
سیستم رو خودم انجام می دم ( اعم از پارتیشن بندی هارد و در گیر شدن با ویروسها ! و ...) توصیه می کنید
که به خاطر افزایش امنیت ( فرار از دست بدافزارها ) به لینو کس رو بیارم و چقدر طول میکشه تا در حد رفع نیاز
خودم که فعلابیشتر سرچ در اینترنت و جا به جا کردن اطلاعات (با cd .dvd.flash memory) و برنامه نویسی
هست به لینوکس مسلط بشم ؟؟
2. تفاوت پارتیشن بندی که در لینوکس استفاده می شود (ext2 ,ext3 ) از لحاظ امنیتی با ntfs چیست؟
3. در یکی از فروم های فارسی مطلبی خوندم در مورد اینکه حفره های امنیتی لینوکس از تعداد انگشتان
یک دست تجاوز نمی کند آیا این مو ضوع واقعیت دارد (اغراق نیست ؟) واگردرست است چرا بسیاری ازشرکت های آنتی ویروس برای لینوکس هم نسخه هایی را به بازار می دهند ؟؟
4. بعد از نصب توزیع suse متوجه شدم که در شناسایی سخت افزار بسیار قوی تر از ویندوز عمل می کند
آیا این موضوع درست است ؟؟
5. پایدار ترین توزیع لینوکس از نظر هنگ کردن و نیاز به restart و .... (اینجور مسایل که در ویندوز زیاد هست ! )
کدام توزیع هست ؟
1. اول به نظر من خیلی از ما ویندوز رو خیلی ساده در نظر می گیریم،در حالی که من خودم، با ویندوز فقط از نظر فرهنگ مشکل دارم اگر نه بیشک ویندوز جزو قویترین سیستم عاملهاست، به عنوان یک کاربر عادی باور بر این هست که فقط ۲۰ تا ۳۰ درصد از تواناییهای ویندوز رو خواهیم شناخت،بنابراین در مورد تسلط بروی سیستم عاملی که از ویندوز به مراتب تخصصی تر هست زمان نیازی نیاز هست.
ولی بیشک خیلی از ما نیاز به اون سطح نداریم،و می تونم بهتون این قول رو بدم در عرض یک ماه این سیستم عامل رو (به اندازه ی نیاز)در دست خواهید داشت (با توجه به انعطافی که داره)
۲. این مطلب خیلی مفصل هست و قبلا (خیلی قبل تر از این)یکبار در موردشون بحث شده.
۳. آنتی ویروس های لینوکس برای دوزیستان است ( :31: نه قورباغه البته :31: ) چون اگر کسی ویندوز داشته باشه و با لینوکس وارد اینترنت بشه و یک فایل ویروس بروی هارد بشینه، خوب در لینوکس غیر فعال هست!ولی اگر کاربر ویندوز خودش رو بوت کنه! تکلیف اون فایل که روی هارد ذخیره شده چیست؟ :46:
بنابراین برخلاف یک فایروال که بشدت توصیه میشه،وجود آنتی ویروس برای کسانی که فقط لینوکس دارند بی دلیل هست.
۴.مشخصا،ویندوز خیلی به درایور ها تکیه داره،در حالی که لینوکس به کرنلش تکیه داره،و این باعث میشه که شناخت سخت افزار در لینوکس بسیار بهتر از ویندوز عمل کنه ( همچنان که به دلیل عدم وجود یک برنامه ی مترجم - درایور - عملکرد سخت افزار در لینوکس بالاتر هست )
۵. نمی شه اونطور گفت دوست من ولی اگر واقعا می خواهید یک ماه سیستمتون روشن باشه و دست به دکمه ی پاور یا ریستارت نزنید (اگر راحت طلب هم هستید ؛دبیان؛ و اگر دنبال کمی دردسر و کنجکاوی هم می گردید :سابایون:رو امتحان کنید،اگر هم مثل من (البته الان اینطور شدم :31: )حوصله ی سروکله و کلنجار ندارید اوبونتو بریزید.
موفق باشید
دوست عزیز بیشتر سوالاتتون خارج از موضوعه تاپیکه
سوالاتتون رو در تاپیک شروع کار با لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید
عنوان تاپیک هم تغییر کرد
1.
۵. نمی شه اونطور گفت دوست من ولی اگر واقعا می خواهید یک ماه سیستمتون روشن باشه و دست به دکمه ی پاور یا ریستارت نزنید (اگر راحت طلب هم هستید ؛دبیان؛ و اگر دنبال کمی دردسر و کنجکاوی هم می گردید :سابایون:رو امتحان کنید،اگر هم مثل من (البته الان اینطور شدم :31: )حوصله ی سروکله و کلنجار ندارید اوبونتو بریزید.
taia جان فکر کنم اشتباه گفتی ( شاید هم اشتباه تایپی ! ).
اگر می خواهید خیلی از تنظیمات و کارها مانند کدک های صوتی و تصویری , درایورهای اختصاصی کارت گرافیک و ... به طور خودکار در هنگام نصب انجام شود sabayon , Parsix و ...
اگر کمی دنبال دردسر می گردید و می خواهید فوت و فن لینوکس رو یاد بگیرید دبیان رو انتخاب کنید ...
taia جان فکر کنم اشتباه گفتی ( شاید هم اشتباه تایپی ! ).
اگر می خواهید خیلی از تنظیمات و کارها مانند کدک های صوتی و تصویری , درایورهای اختصاصی کارت گرافیک و ... به طور خودکار در هنگام نصب انجام شود sabayon , Parsix و ...
اگر کمی دنبال دردسر می گردید و می خواهید فوت و فن لینوکس رو یاد بگیرید دبیان رو انتخاب کنید ...
البته دیدگاه شما تخصصی هست، دیدگاه من مثل همیشه سطحی و عام :31:
اگر بخواهیم بفهمیم لینوکس چی هست به نظر من دو توزیع دبیان و جنتو (من مالزی زندگی می کنم اینجا یک ماشین بدبخت ولی قشنگ هست به نام جنتو - سال 2005 بدترین ماشین سال شد :31: هر چی می گن جنتو من یاد اون می افتم :31: ) کار رو یکسره می کنند.
ولی توزیع دبیان با بسته هایی که داره ( فکر کنم الان به حدود 15 گیگابایت فقط بسته های مورد تایید هست در قالب اون 21 سی دی و چندین گیگابایت هم بسته های تایید نشده - البته نه اینکه مشکل دارند یعنی مورد حمایت جامعه دبیان نیست - ) کار رو تمام کرده! شاید البته در ابتدا با سابایون در شناخت همه چیز مشکلی نباشه - که خوب با توجه به انبوه بسته هایی که نصب می کنه این انتظار هم می ره ولی دبیان و توزیع های مشتق شده - مثل مثال خودتون پارسیکس - با توجه به بسته هاشون راحتی رو بشتر نمایان می کنند.
من در اوبونتو بعد از نصب حدود 400 مگابایت بسته های مورد نیازم رو نصب می کنم کل نصب اگر سرعت سرور اوبونتو بالا باشه کمتر از یک ساعت طول نمی کشه! :31:
از این بابت گفتم راحت طلبی رو :20: و گرنه همونطور که شما گفتید و من هم تایید می کنم با دبیان پخته شود خامی :46:
در هر صورت ممنون از توجه :11:
البته دیدگاه شما تخصصی هست، دیدگاه من مثل همیشه سطحی و عام :31:
اختیار دارید ! شما استاد ما هستید.
منظور منم بیشتر این بود که دبیان به تنظیم و دستکاری بیشتری نیاز داره تا به حالت دلخواه وشخصی برسه و صد البته یکی از پایدارترین توزیع هاست.
سلام
من می خوام برای لب تاپم لینوکس نصب کنم اما نمی دونم کدومش خوبه
هم از نظر امنیت و هم از نظر کارای و حرفه ای بودن
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
__Genius__
09-08-2008, 03:14
Debian Etch 4.1
سلام
من می خوام برای لب تاپم لینوکس نصب کنم اما نمی دونم کدومش خوبه
هم از نظر امنیت و هم از نظر کارای و حرفه ای بودن
لطفا راهنمایی کنید
مرسی
بخش شروع کار با لینوکس رو ببینید و این که بگین اینترنت پر سرعت دارین یا نه و البته بهتره که مدل کامپیوترتون رو بگین. ما معمولا به تازه کار ها یا اوبونتو رو پیشنهاد میکنیم یا پارسیکس. البته به موقع جسارت نشه، من خودم هم از اوبونتو استفاده میکنم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Killer-Hassan
09-08-2008, 09:40
به نظر من پارسیکس بهتره
۲ تا تاپیک پایین تر یه یکی عین همین تاپیک ایجاد شد
باهم ادغام می شوند
teraktor2003
15-08-2008, 20:31
سلام
دوستان منم قاطی کردم! تا به حال اصلا محیط لینوکسی رو از نزدیک هم ندیدم! البته سی دی ubuntu رو دارم...ولی یادمه همون موقع از ترس اینکه هاردم پاک شه! لینوکس رو نصب نکردم!
یکی یاری کنه چه کنیم؟!
سلام
دوستان منم قاطی کردم! تا به حال اصلا محیط لینوکسی رو از نزدیک هم ندیدم! البته سی دی ubuntu رو دارم...ولی یادمه همون موقع از ترس اینکه هاردم پاک شه! لینوکس رو نصب نکردم!
یکی یاری کنه چه کنیم؟!
بذارین راحت ترین راه رو بگم
شما توی وین۲ز یک پارتیشن (درایو) رو که ظرفیتش بیشتر از ۵ گیگا بایت هست رو خالی از اطلاعات مهم کنید. بعد اون درایو رو همونطور که بار ها گفته شده پاک کنید و وقت نصب اجازه بدین خود اوبونتو فضای خالی رو پارتیشن بندی کنه. من به شخصه چندین بار این مراحل رو توضیح دادم.
atmahasan9
20-08-2008, 03:18
من از محیط گنوم استفاده میکنم اما kde در زیبایی هنوز در هیچ سیتم عاملی نظیر ندارد
بسیار زیباتر از ویستا یا مک اوس است اخرین نسخه ان هم 4.1 است
amirepsilon
20-08-2008, 11:28
1. از نظر من که گنوم زیبا تره ! یک مقایسه ای بین ubuntu , kubuntu بکنید
2. برای شبکه از کدوم لینوکس استفاده کنیم ؟
Ahmad-Ra
20-08-2008, 13:30
فدورا از نظر performance و برنامه نویسی بد نیست.
تازه نسخه های جدید کرنل و فایل ینوکس زود تر برای فدورا امتحان میشه تا توزیع های دیگه. (البته جدای اینکه باگ هم زیاد پیدا میشه)
فدورا از نظر performance و برنامه نویسی بد نیست.
تازه نسخه های جدید کرنل و فایل ینوکس زود تر برای فدورا امتحان میشه تا توزیع های دیگه. (البته جدای اینکه باگ هم زیاد پیدا میشه)
میشه منبع این گفته رو ذکر کنید؟
Ahmad-Ra
20-08-2008, 13:57
منبع خاصی نداره.
همه میدونن معمولا نسخه های کرنل و برنامه ها زودتر روی توزیع فدورا تست میشوند که این امر هم باگ ممکنه داشته باشه.
یه جا خوندم که میدونم منبعش موثق هست. مطلب رو پیدا کردم میگم. این حرف بالا هم مورد تایید آقای سید محسن سعیدی مدیر سایت فدورای فارسی هست...
منبع خاصی نداره.
همه میدونن معمولا نسخه های کرنل و برنامه ها زودتر روی توزیع فدورا تست میشوند که این امر هم باگ ممکنه داشته باشه.
یه جا خوندم که میدونم منبعش موثق هست. مطلب رو پیدا کردم میگم. این حرف بالا هم مورد تایید آقای سید محسن سعیدی مدیر سایت فدورای فارسی هست...
خب من از این خبر نداشتم و دوست دارم اطمینان پیدا کنم. این که چرا فدورا رو برای این کار انتخاب کردن؟!
Ahmad-Ra
20-08-2008, 14:28
خب من از این خبر نداشتم و دوست دارم اطمینان پیدا کنم. این که چرا فدورا رو برای این کار انتخاب کردن؟!
از صحتش مطمئن باش.
اینکه این کار چرا روی فدورا رو شاید برای به روز بودن فدورا یا اینکه شاید باید از لینوس توروالدز پرسید !!
در مورد فدورا و استفاده از آخرین تغییرات، این بر می گرده به گسترش دهندگان توزیع، دلیل خاصی که مثلا جامعه ی لینوکس فدورا رو انتخاب کرده اند نیست، هر توزیعی می تونه این کار رو بکنه، ولی عموما برای بالا نگاه داشتن پایداری این کار رو کمتر انجام می دهند، که خوب طبق گفته ی دوستمون در فدورا احتمالا سیاستها بگونه ای هست که بروز بودن بر پایدار بودن اولویت داره، که باز می گم این تصمیم گسترش دهندگان بر میگرده.
1. از نظر من که گنوم زیبا تره ! یک مقایسه ای بین ubuntu , kubuntu بکنید
2. برای شبکه از کدوم لینوکس استفاده کنیم ؟
سوال اولتون در تاپیک اوبونتو قبلا جواب گرفته، نه تنها کوبونتو بلکه کلیه نگارشهای اوبونتو مقایسه کلی شده اند.
سوال بعدی هم اکثر توزیع ها نگارش سرور هم دارند، اما اگر شما منظورتون از شبکه یک شبکه ساده داخلی هست، هر توزیعی می تونه این کار رو انجام بده، و نیاز به توزیع خاصی نیست.
اگر هم کارتون تخصصی نگارش سرور اوبونتو هست، زوزه هست.
hamed.b3269
22-08-2008, 20:18
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما . به نظر شما بهترین و قویترین نسخه لینوکس از همه لحاظ کدام است . لطفا به من کمک کنید .
Ahmad-Ra
22-08-2008, 22:38
سلام.
البته بهتر بود باز این سوال رو در تاپیک شروع کار با لینوکس مطرح میکردی که امیدوارم مدیر عزیز این تاپیک رو ادغام کنه.
شما بهتره برای اول کار دنبال اتفاقا توزیع سبک و پایدار بری مثل پارسیکس که توزیعی فارسی هست. چون دچار مشکل میشی اگر با توزیع های پیشرفته لینوسک رو شروع کنی.
نمیشه گفت کدوم بهترینه . چون هر کدوم از توزیع ها مشخصه خودشون رو دارن.
am_merman01
15-05-2009, 17:08
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من قبلا از مندریوا 2008 استفاده میکردم و خیلی جالب و کامل بود تقریبا هرگونه فایلی رو توش اجارا میکردم حتی فیلم های DVD .
حالا چند وقتی هستش که یه دستگاه جدید خریدم ولی متاسفانه مندریوا نمیتونه مادربورد منو بشناسه و اوایل نصب ارور میده.
حالا دنبال یه توضیع دیگه میگردم که برای کار خونگی مناسب باشه .منظورم اینه که تقریبا بیشتر پسوند های صوتی و تصویری رو اجرا کنه و محیط جذابی هم داشته باشه.
فدورا رو نصب کردم ولی اصلا باهاش حال نکردم نه محیط جذابی داشت و نه حتی میتونست MP3 رو اجرا کنه :2:
حوصله دانلود مندریوا 2009 رو هم ندارم میترسم بعد از این همه زحمت دانلود دوباره روی دستگاهم نصب نشه.:13:
حالا اگه ممکنه شما راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟
ardalan_zapata
15-05-2009, 17:41
سلام خدمت دوستان عزیز:10:
من قبلا از مندریوا 2008 استفاده میکردم و خیلی جالب و کامل بود تقریبا هرگونه فایلی رو توش اجارا میکردم حتی فیلم های DVD .
حالا چند وقتی هستش که یه دستگاه جدید خریدم ولی متاسفانه مندریوا نمیتونه مادربورد منو بشناسه و اوایل نصب ارور میده.
حالا دنبال یه توضیع دیگه میگردم که برای کار خونگی مناسب باشه .منظورم اینه که تقریبا بیشتر پسوند های صوتی و تصویری رو اجرا کنه و محیط جذابی هم داشته باشه.
فدورا رو نصب کردم ولی اصلا باهاش حال نکردم نه محیط جذابی داشت و نه حتی میتونست MP3 رو اجرا کنه :2:
حوصله دانلود مندریوا 2009 رو هم ندارم میترسم بعد از این همه زحمت دانلود دوباره روی دستگاهم نصب نشه.:13:
حالا اگه ممکنه شما راهنمایی کنید باید چیکار کنم؟
پیشنهاد من اینا هستن
Linux Mint 7
Ubuntu 9.04 or(super ubuntu)
Parsix
am_merman01
15-05-2009, 21:47
خیلی ممنون دوست عزیز
ولی ممکنه یه توضیح کوچیکی راجع بهشون بدی .
و اگه ممکنه یه مقدار قطعی تر نتیجه نهایی رو بفرمایید تا بالاخره من یکیشون رو دانلود کنم.
کاملترین و OUT OF THE BOX ترین توزیع در حال حاضر Sabayon 4.1 هست !
Linux Mint 7 هم خوبه.
am_merman01
15-05-2009, 22:08
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
حسین جان من توی مندریوا میتونستم به طور همزمان میزکار گنوم و KDE رو روی دستگاه نصب کنم و هنگام لاگین کردن نوع نشست رو انتخاب کنم که وارد کدوم محیط کار بشم.
میخواستم بدونم توی سابایون هم چنین امکانی دارم ؟ و چه طوری میشه این کار رو کرد.؟
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز
حسین جان من توی مندریوا میتونستم به طور همزمان میزکار گنوم و KDE رو روی دستگاه نصب کنم و هنگام لاگین کردن نوع نشست رو انتخاب کنم که وارد کدوم محیط کار بشم.
میخواستم بدونم توی سابایون هم چنین امکانی دارم ؟ و چه طوری میشه این کار رو کرد.؟
از طریق مخازن این توزیع و برنامه ی Spritz میتونید دسکتاپ مورد نظرتون رو نصب کنید و هر وقت خواستید بین دسکتاپ ها سوئیچ کنید.
am_merman01
16-05-2009, 01:17
من الان دارم kde رو دانلود میکنم .
میشه بیشتر توضیح بدید که چیکار باید بکنم
بهزادlinux
18-05-2009, 00:47
حسين جان من هر ورژني از سبايون رو نصب كردم به اينترنت وصل نميشه نسخه 4.1 هم نشد! اينترنتم adsl با lan هست و نياز به نصب نداره توي ترمينال هم pppoe-setup و pppoe-start رو ميزنم مينويسه وصل شد ولي نميشه هرچقدر هم گشتم راهي پيدا نكردم
نام تاپیک از "درخواست راهنمایی در مورد انتخاب یک توضیع لینوکس " به "درخواست راهنمایی در مورد انتخاب یک توزیع لینوکس" تغییر پیدا کرد.
من از OpenSuSE استفاده می کنم و خیلی هم راضیم. اگر مبتدی هستید از بعضی از Distribution ها مثل Slackware و Gentoo استفاده نکنید چون اینها نیاز به کاربرایی دارند که قبلا خیلی با لینوکس کار کرده باشند.
am_merman01
21-05-2009, 21:38
کاملترین و OUT OF THE BOX ترین توزیع در حال حاضر Sabayon 4.1 هست !
Linux Mint 7 هم خوبه.
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز:10:
اولا تشکر :11:که حسین جان واقعا دستت درد نکنه دانلود شد و استفاده شد و مورد پسند هم بود از هر لحاظ خوشم اومد.:40:
دوم اینکه شکایت:41: که آخه چرا نگفتی که لینک دانلودی که دادی برای نسخه live :2:هستش . راهی نیست که بشه این نسخه رو روی دستگاه نصب کرد:41:. آخه استفاده از نسخه لایو علاوه بر اینکه پدر دی وی دی درایو رو در میاره باعث کاهش سرعت اجرای بعضی از برنامه ها میشه.
به هر حال باز هم تشکر میکنم.:11:
danial_848
21-05-2009, 22:02
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز
اولا تشکر که حسین جان واقعا دستت درد نکنه دانلود شد و استفاده شد و مورد پسند هم بود از هر لحاظ خوشم اومد.
دوم اینکه شکایت که آخه چرا نگفتی که لینک دانلودی که دادی برای نسخه live هستش . راهی نیست که بشه این نسخه رو روی دستگاه نصب کرد. آخه استفاده از نسخه لایو علاوه بر اینکه پدر دی وی دی درایو رو در میاره باعث کاهش سرعت اجرای بعضی از برنامه ها میشه.
به هر حال باز هم تشکر میکنم.
قابل نصب هست دیگه
گزینه graphical installation
دوم اینکه شکایت:41: که آخه چرا نگفتی که لینک دانلودی که دادی برای نسخه live :2:هستش . راهی نیست که بشه این نسخه رو روی دستگاه نصب کرد:41:. آخه استفاده از نسخه لایو علاوه بر اینکه پدر دی وی دی درایو رو در میاره باعث کاهش سرعت اجرای بعضی از برنامه ها میشه.
:18::18:
یعنی شما آیکن Install on Disk رو در دسکتاپ ندیدید ؟ :10:
حسين جان من هر ورژني از سبايون رو نصب كردم به اينترنت وصل نميشه نسخه 4.1 هم نشد! اينترنتم adsl با lan هست و نياز به نصب نداره توي ترمينال هم pppoe-setup و pppoe-start رو ميزنم مينويسه وصل شد ولي نميشه هرچقدر هم گشتم راهي پيدا نكردم
بهزاد جان از شما کمی بعیده این سوال ! :46:
من خودم ADSL با LAN دارم و توی تمام نسخه های سابایون از طریق ابزار Network Manager ( که آیکنش روی پنل قرار داره !! ) خیلی راحت به اینترنت وصل شدم و اصلا نیازی به اجرای دستورات گوناگون در خط فرمان نیست !
اگر از نسخه ی KDE سابایون ۴.۱ استفاده می کنی , عکس زیر رو نگاه کن:
در گوشه ی پایین-سمت راست ( سمت راست ساعت ! ) یه آیکن وجود داره که علامت تیک سبز رنگ داره. از طریق اون میتونی کانکشنت رو خیلی راحت بسازی و به اینترنت وصل بشی.
اگر از نسخه ی گنوم هم استفاده می کنی , باید عکس دوتا کامپیوتر رو روی پنل ببینی !
فکر نمی کنم ابهامی وجود داشته باشه
:10:
am_merman01
22-05-2009, 23:40
:18::18:
یعنی شما آیکن Install on Disk رو در دسکتاپ ندیدید ؟ :10:
باز هم تشکر فراوان از حسین جان به خاطر راهنمایی هاشون.:11:
نیازی به دستک تاپ هم نبود (بنده کور تشریف داشتم:31:) توی همون بوت لودر اولش هم این گزینه بود ولی من به علت خستگی موقع تست اونو ندیده بود (آخه معمولا آخر شبها وقت اضافه دارم:19:).
راستی این محیط گرافیکی سه بعدی خیلی باحاله . توی فدورا و ابونتو وقتی فعالش میکرم ظاهرا چون کارت گرافیک رو نشناخته بود سیستم هنگ میکرد ولی اینجا به خوبی کار میکنه .
باز هم تشکر فراوان :11:
باز هم تشکر فراوان از حسین جان به خاطر راهنمایی هاشون.:11:
نیازی به دستک تاپ هم نبود (بنده کور تشریف داشتم:31:) توی همون بوت لودر اولش هم این گزینه بود ولی من به علت خستگی موقع تست اونو ندیده بود (آخه معمولا آخر شبها وقت اضافه دارم:19:).
راستی این محیط گرافیکی سه بعدی خیلی باحاله . توی فدورا و ابونتو وقتی فعالش میکرم ظاهرا چون کارت گرافیک رو نشناخته بود سیستم هنگ میکرد ولی اینجا به خوبی کار میکنه .
باز هم تشکر فراوان :11:
خوشحالم از اینکه این توزیع مورد پسند شما واقع شده. به جز سیستم نصب برنامه هاش که هنوز جای کار داره ( البته نسبت به نسخه ی 3.5 که قبلا استفاده می کردم خیلی بهتر و سریعتر شده ! ) ولی در مجموع توزیعی هست که تقریبا هیچ کاری رو به عهده ی کاربر نمیندازه و یک سیستم آماده به کار رو تحویل کاربر میده. البته به جز یکی دو مورد استثنا مانند نصب مودم های dialup که نیاز به کامپایل داره و ... .
به هر حال مهم اینه که همه ی ما الان از لینوکس استفاده می کنیم !
:11:
am_merman01
24-05-2009, 00:24
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا حسین جان .
باز هم ببخشید که زیاد سوال میکنم ولی میخواستم بدونم این توضیع توی این تالار یه تاپیک اختصاصی نداره؟ آخه من یه سری سوال دارم که میخواستم جهت حفظ نظم انجمن اونارو توی تاپیک مخصوص خودش بپرسم ولی هرچی گشتم تاپیکی با این عنوان نبود.!!!!!
به هر حال من فعلا سوالاتم رو اینجا مطرح میکنم اگه تاپیک معرفی شد سعی میشه پستم رو ویرایش کنم.
اول از همه این که من هنوز نتونستم یه بک گراند برای خودم داشته باشم . هر بار که بک گراند رو عوض میکنم بعد از خاموش و روشن کردن دستگاه بک گراند ناپدید میشه.
دوم اینکه این توضیع توی خودش آنتی ویروس نداره؟ اگه نداره چه طور باید یه آنتی ویروس مناسب روش نصب کنم.؟ اصلا چه آنتی ویروس هایی براش وجود داره.؟
سوم اینکه فونتهای لینوکس کجا قرار دارند ؟ چه طور میشه بهش یه سری فونت اضافه کرد؟ فونت های ویندوز بهش میخوره یا؟
چهارم اینکه چه طور میشه استارتاپ و برنامه های موجود در اونو کنترل کرد و تعداد اونارو کم یا زیاد کرد.؟
پنجم اینکه جای بعضی از حروف روی کیبرد مناسب نیست و بهش عادت ندارم . ممکنه بشه اونارو جابجا کرد؟
فعلا فکر کنم همینا رو لطف کنید و جواب بدید کافی باشه .
باز هم از زحماتتون تشکر میشه.
بهزادlinux
24-05-2009, 01:21
حسین جان فکر کنم منظور شما این ابزاریه که برای من هیچ وقت کار نکرده! عکس رو که دقت کنید گزینه dsl غیر فعاله!:41:
am_merman01
24-05-2009, 11:58
حسین جان فکر کنم منظور شما این ابزاریه که برای من هیچ وقت کار نکرده! عکس رو که دقت کنید گزینه dsl غیر فعاله!:41:
سلام مجدد خدمت دوستان عزیز:10:
بهزاد جان اگه شما با lan وصل میشید که نیاز به هیچ ابزار یا تنظیم خاصی نداره که!!!!!!!!
من که هیچ کار خاصی انجام ندادم . به محض ورود به محیط سیستم عامل به طور اتوماتیک مودم و شبکه رو میشناسه و با باز کردن صفحه مرورگر وارد اینترنت میشه و هیچ جور تنظیمات خاصی هم نداره.
ممکنه اگه شما تنظیمات مودمت رو یه بار ریست کنی و دوباره از اول تنظیم کنی مشکلت برطرف بشه.
بهزادlinux
24-05-2009, 16:00
am_merman01 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جان فکر کنم شما مدمتو تنظیم کردی که خودکار به اینترنت وصل شه ولی من یوزر و پسورد اینترنت شبانم با روزانه فرق میکنه بخاطر همین نمیتونم این کارو بکنم:46:
am_merman01
24-05-2009, 16:58
بهزاد جان من هم توی ویندوز نمیتونم این کار رو انجام بدم و باید اونو روی حالت bridge قرار بدم و کانکشن بسازم ولی توی لینوکس دوباره اونو تنظیم میکنم روی حالت pppoe و بهش یوزر و پسورد میدم تا اتوماتیک کانکت بشه.
البته این کار اصلا سخت نیست و نهایت فقط 1 یا 2 دقیقه از وقت من رو میگیره.
فکر میکنم اگه شما هم این کار رو انجام بدید بد نباشه .(البته میل با خودتون هستش این فقط یه پیشنهاد بود )
موفق باشید.
moderntalking123
24-05-2009, 22:05
کسی نمیدونه چطور میتونم مودم intel 536ep رو روی سابایون نصب کنم؟ روی اوبونتو یک پکیج با پسوند deb دانلود کردم و نصب شد اما ظاهراآ روی سابایون فایلهای deb نصب نمیشه!!
صفحه ی DSL برای منم غیر فعاله. شما به اون نیازی ندارید. در صفحه ی Wired روی ADD کلیک کنید. گزینه ی connect automatically رو فعال کنید. در صفحه ی IP Address گزینه ی dhcp رو انتخاب کنید.
برای تنظیم یوزر و پسورد هم با وارد کردن ip مودم در مرورگر , به تنظیمات مودم بروید و یوزر و پسورد رو آنجا تعیین کنید یا تغییر دهید !
کسی نمیدونه چطور میتونم مودم intel 536ep رو روی سابایون نصب کنم؟ روی اوبونتو یک پکیج با پسوند deb دانلود کردم و نصب شد اما ظاهراآ روی سابایون فایلهای deb نصب نمیشه!!
اول پیشنهاد می کنم از طریق برنامه ی Spritz درایور مودم رو جستجو کنید و اگر در مخازن سابایون وجود داشت نصب کنید. اگر نبود , باید سورس این درایور رو از لینک زیر دانلود و کامپایل کنید.
این راهنما ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونه در کامپایل این درایور کمکت کنه ! یک فایل متنی با نام readme یا install هم در فایل بالا باید وجود داشته باشه که در مورد مراحل نصب و کامپایل این درایور میتونه کمکت کنه.
اگر سوالی در این رابطه داشتید حتما در تاپیک همه چیز درباره مودمها در گنو/لینوکس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرح کنید.
am_merman01
25-05-2009, 00:51
باز هم ببخشید که زیاد سوال میکنم ولی میخواستم بدونم این توضیع توی این تالار یه تاپیک اختصاصی نداره؟ آخه من یه سری سوال دارم که میخواستم جهت حفظ نظم انجمن اونارو توی تاپیک مخصوص خودش بپرسم ولی هرچی گشتم تاپیکی با این عنوان نبود.!!!!!
به هر حال من فعلا سوالاتم رو اینجا مطرح میکنم اگه تاپیک معرفی شد سعی میشه پستم رو ویرایش کنم.
اول از همه این که من هنوز نتونستم یه بک گراند برای خودم داشته باشم . هر بار که بک گراند رو عوض میکنم بعد از خاموش و روشن کردن دستگاه بک گراند ناپدید میشه.
دوم اینکه این توضیع توی خودش آنتی ویروس نداره؟ اگه نداره چه طور باید یه آنتی ویروس مناسب روش نصب کنم.؟ اصلا چه آنتی ویروس هایی براش وجود داره.؟
سوم اینکه فونتهای لینوکس کجا قرار دارند ؟ چه طور میشه بهش یه سری فونت اضافه کرد؟ فونت های ویندوز بهش میخوره یا؟
چهارم اینکه چه طور میشه استارتاپ و برنامه های موجود در اونو کنترل کرد و تعداد اونارو کم یا زیاد کرد.؟
پنجم اینکه جای بعضی از حروف روی کیبرد مناسب نیست و بهش عادت ندارم . ممکنه بشه اونارو جابجا کرد؟
حسین جان اگه لطف کنی و یه نگاهی هم به سوالات من بندازی که خیلی ممنون میشم.:11:
۱- از کدوم دسکتاپ استفاده می کنید ؟ kde یا gnome ؟
۲- برنامه های klamav , f-prot , bitdefender-console در مخازن این توزیع هستند ! از طریق spritz میتونید نصب کنید !
۳- احتمالا این روش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای نصب فونت های ویندوز, در سابایون هم باید جواب بده !
۴- از کدوم دسکتاپ استفاده می کنید ؟ kde یا gnome ؟
۵- نمی دونم ولی احتمالا روشی باید وجود داشته باشه !
am_merman01
25-05-2009, 22:25
باز هم سلام خدمت دوستان عزیز مخصوصا حسین عزیز
تشکر از توجه شما به سوالات من
اول اینکه ممکن هستش که یه تاپیک مخصوص سابایون باز کنید؟(فکر میکنم اگه این کار توسط شما انجام بگیره بهتره تا توسط یه کاربر معمولی مثل من)
دوم اینکه من خیلی آماتورم لطفا اگه ممکنه وقتی روشی رو معرفی میکنید مراحل انجامش رو هم توضیح بدید یا اینکه یه لینک بدید که از اونجا بشه این کار رو یاد گرفت. البته انگلیسیم خیلی خوب نیست ولی خیلی هم بد نیست و میتونم شکسته بسته سایت ها رو ترجمه کنم.
سوم اینکه من از هر دو دسکتاپ kde و gnome استفاده میکنم. ولی چون نمیدونم چه طور میشه هردو رو روی سیستم نصب کنم فعلا از gnome به صورت live استفاده میکنم. ممکنه توضیح بدید که چه طور میشه هردو دسکتاپ رو نصب کنم.؟
چهارم اینکه من توی دسکتاپ kde با بک گراند مشکل دارم . وقتی از تصاویر موجود در خود توضیع استفاده میکنم این مشکل حذف بک گراند رو ندارم ولی وقتی از تصاویر موجود در سایر درایو ها استفاده میکنم بعد از هر بار ری استارت تصویر ناپدید میشه .
پنجم اینکه spritz چیه و چطور میشه به کمک اون آنتی ویروس هایی رو که توی پست قبل فرمودید رو نصب کنم؟
ششم اینکه در مورد برنامه های موجود در استارتاپ و روش کم و زیاد کردنشون توی kde لطفا توضیح بفرمایید.
در پایان هم تشکر فراوانی میشه از توجهات این چند روزه شما به مشکلات من
- چون الان سابایون روی سیستمم نصب نیست نمیتونم دقیق راهنماییتون کنم.
- بعضی از سوالاتتون خیلی کلی بود و با توجه به اینکه منابع فارسی برای این توزیع وجود نداره و توضیح کامل در مورد همه ی آنها عملا ممکن نیست بنابراین باید خودتون کمی در منابع انگلیسی این توزیع جستجو و تحقیق کنید. مثلا سایت زیر که پر از راهنما و مطالب گوناگون در مورد Sabayon هست:
در مورد Spritz اینجا به صورت تصویری و کامل توضیح داده شده:
- در مورد بکگراند من همچین مشکلی نداشتم. شاید مشکل از مانت نشدن صحیح درایوهاتون باشه. عکس های مورد نظر رو در پوشه ی home کپی کنید و مجددا امتحان کنید ! شاید هم مشکل از این باشه که به صورت Live از سابایون استفاده می کنید !
- با توجه به اینکه در سابایون 4.1 , نسخه های kde و gnome در دو dvd جداگانه منتشر شدن بنابراین نمیتونید از طریق یک dvd هر دو رو نصب کنید. فعلا تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که از طریق اینترنت و spritz دسکتاپ مورد نظرتون رو نصب کنید.
c30tehran
26-05-2009, 08:53
بهتره عنوان تاپیک به سابایون تغییر کنه:31:
با توجه به اینکه در سابایون 4.1 , نسخه های kde و gnome در دو dvd جداگانه منتشر شدن بنابراین نمیتونید از طریق یک dvd هر دو رو نصب کنید. فعلا تنها راهی که به ذهنم میرسه اینه که از طریق اینترنت و spritz دسکتاپ مورد نظرتون رو نصب کنید.یعنی مثل اوبونتو نیست که از طریق dvd محیط گنوم رو تو نسخه kde نصب کرد!؟
اول اینکه ممکن هستش که یه تاپیک مخصوص سابایون باز کنید؟(فکر میکنم اگه این کار توسط شما انجام بگیره بهتره تا توسط یه کاربر معمولی مثل من)
برای باز کردن تاپیک در انجمن گنو/لینوکس محدودیتی (جز آنچه در راهنمای انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آمده) وجود ندارد، بنابراین اگر فکر می کنید جای خالی هر گونه تاپیکی (باز هم با تاکید بر اینکه تاپیک مشابه چه از نظر نام و محتوی وجود ندارد) احساس میشه، ایجادش کنید و این کار نیاز به دسترسی خاصی نداره.
ممنون از تذکرتون :46:
ما هر چند وقت یه بار باید یه تاپیک با این موضوع داشته باشیم
دوستان عزیز لطفا فهرست هم یه نگاه بکنید
تاپیکها به هم چسبانده خواهند شد
reza.ariaee
08-06-2009, 10:45
با عرض سلام
من پست ها رو خوندم ولی هنوز نتونستم جواب یه سوال رو پیدا کنم:
من یه کامپیوتر در پیت پنتیوم 3 سلرون با 256 مگ رم اس دی و 16 مگ گرافیک آن بورد دارم
یعنی یه علاء الدین واقعی...
حالا تصمیم گرفتم ویندوز رو دور بریزم و به جامعه متن باز بپیوندم...
فهمیدم که توزیع اوبنتو توزیع خوبیه مخصوصا برای کار های روز مره...
مثل چت کردن و وب گردی و موسیقی گوش دادن...
ولی حالا سوال اینه: کدوم نسخه از توزیع اوبنتو رو این علا الدین من کار میکنه؟؟؟
من می ترسم دچار کمبود منابع سخت افزاری بشم...
توضیح اینکه من الان رو این پی سی ویندوز اکس پی نصب کردم...
لطفا راهنمایی کنید... ممنونم
jims band
08-06-2009, 12:14
با عرض سلام
من پست ها رو خوندم ولی هنوز نتونستم جواب یه سوال رو پیدا کنم:
من یه کامپیوتر در پیت پنتیوم 3 سلرون با 256 مگ رم اس دی و 16 مگ گرافیک آن بورد دارم
یعنی یه علاء الدین واقعی...
حالا تصمیم گرفتم ویندوز رو دور بریزم و به جامعه متن باز بپیوندم...
فهمیدم که توزیع اوبنتو توزیع خوبیه مخصوصا برای کار های روز مره...
مثل چت کردن و وب گردی و موسیقی گوش دادن...
ولی حالا سوال اینه: کدوم نسخه از توزیع اوبنتو رو این علا الدین من کار میکنه؟؟؟
من می ترسم دچار کمبود منابع سخت افزاری بشم...
توضیح اینکه من الان رو این پی سی ویندوز اکس پی نصب کردم...
لطفا راهنمایی کنید... ممنونم
فکر کنم نسخه های 6 و پایین تر جواب بدن. فقط دقت کن که LTS باشه.
reza.ariaee
09-06-2009, 07:06
ببخشید اونوخت LTS یعنی چی؟
ببخشید اونوخت LTS یعنی چی؟
یعنی دارای پشتیبانی بلند مدت، که دقیقا Long Term Support هست.
شما یکی از این توزیع ها رو انتخاب کنید، تمام این لیست هنوز هم پشتیبانی میشه و بروزرسانی داره:
در مورد شما فکر می کنم بهترین انتخاب براتون 6.06.2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه.
چون منابع سیستم شما خیلی کم هست و البته این رو بگم شما می تونید از 8.04 هم استفاده کنید ولی خوب اون بازدهی که در 6.06 هست در 8.04 نخواهید داشت.
موفق باشید.
سوالات مربوط به اوبونتو را هم در تاپیک خودش مطرح کنید لطفا.
sltavakoli
29-06-2009, 13:54
اقای Amr mermant این که شما میگید بک گراندتون میره احتمالا شما دارید از روی یه پارتیشن NTFS عکس رو به
بک گراند میفرستید.در نتیجه وقتی سیستم عامل میاد بالا چون NTFS هنوز مونت نشده عکسی هم نداری.
میگم من اوایل از اوبونتو خوشم میومد.ولی الان حالم ازش به هم میخورهوخیلی ناجوره.یه جورایی داره میشه ویندوز دیگه.
تازگی ها عشق فدورا منو گرفته.میشه یکم در مورد فدورا کمک کنید؟چه کسانی باید ازش استفاده کنن؟چه خصوصیاتی داره؟
برای کاربران عادی ( ولی حرفه ای.مثلا من تو ویندوز برنامه نویسیم توپه)که همه چیز رو میخوان فدوراخوبه؟لطفا لینک فدورا رو
ندیدی.تا حالا 10 بار خوندمش.خودتون توضیح بدید.
مرسی.
danial_848
29-06-2009, 14:20
مسلما خود سایت پروژه فدورا خیلی بهتر از ماها توضیح داده! به هر حال
همونطور که در لینک داده شده ذکر شده بود همیشه جدیدترین تکنولوژی و محصولات آزاد در فدورا (وخیلی اوقات فقط در فدورا!) قابل استفاده هست (تفاوت اساسیش باسایر توزیع ها همینه) البته طبیعیه که این خیلی اوقات برای کاربر مشکل سازه خیلی ها به همین خاطر قبولش ندارن برای برنامه نویسی هم فدورا بهتره. میزکار اصلیش هم گنوم هست
porya69info
10-07-2009, 20:29
دبیان قدرتمد ترینه
hadi-3at
10-07-2009, 23:03
نظرتون راجب پارسیکس چیه؟
ابونتو بهتره یا پارسیکس؟
فدرا بهتره یا پارسیکس؟
MaSoUd555
10-07-2009, 23:33
نظرتون راجب پارسیکس چیه؟
ابونتو بهتره یا پارسیکس؟
فدرا بهتره یا پارسیکس؟
پارسیکس برا شما که میخوای تازه شروع کنی خیلی خوبه
اگه اشتباه نکنم پارسیکس یه توزیع مبتنی بر دبیانه
(خودم هم تازه کار با لینوکس رو شروع کردم):31:
به نظره من اول رو Virtual Box باهاش کار کن بعد نصبش کن(من الان همرو رو ویرتوال دارم vista , parsix و Debian) تازه میخوام سون رو هم نصب کنم(اینطوری راحت تر هستی)
Ahmad-Ra
11-07-2009, 00:14
از نظر من اوبونتو ترجیح داره تا پارسیکس... پارسیکس هم گزینه خوبی هست البته... سلیقه ای هست...
فدورا کمی پیشرفته تر هست و نیاز به مقاوت بیشتر :دی ولی فدورا امنیت بیشتری هم داره. هم از نظر سرور هم از نظر کلی کار.
c30tehran
22-08-2009, 17:50
من هم يك ليست تهيه كرده ام نظر شما چيه
من هم يك ليست تهيه كرده ام نظر شما چيه
لیست خوبی هست ولی سورت نشده، شاید اگر بر اساس یک ملاکی سورتش کنی بهتر باشه، مثلا بر اساس محبوبیت، یا پایداری و یا هر ملاک دیگری که خودت می دونی.
c30tehran
25-08-2009, 13:25
اصلاح کردم نظر تون چیه
اصلاح کردم نظر تون چیه
خوبه. ولی خب همون طور که توی کامنتها گفتم برای SLAX به نظرم باید یکم اصلاحات داشته باشی. وبسایتش رو ببین:
c30tehran
25-08-2009, 16:42
من هم اصلاح کردم نظر شما چیه؟
slax
يك توزيع قابل حمل برپايه اسلكور براي كار عمومي با رویکرد ماژول گرا
من هم اصلاح کردم نظر شما چیه؟
slax
يك توزيع قابل حمل برپايه اسلكور براي كار عمومي با رویکرد ماژول گرا
خوبه. اما بهتره اون رو هم به لیست توزیعهای قابل حمل اضافه کنی.
بعد بد نیست که توزیع geexbox رو هم داشته باشی.
در حقیقت اینطور که دارم توی ویکی پدیا در موردش میخونم یه توزیع لایو و رایگان هست به عنوان media center بر پایهی Mplayer.
P A R M I S
27-08-2009, 16:10
اول رو Virtual Box باهاش کار کن بعد نصبش کن
پارسيكس كه زنده است نياز به ماشين مجازي نداره كه؟؟؟!!!
از نظر من اوبونتو ترجیح داره تا پارسیکس
چه ترجيحي داره؟
ازديد من برعكس نوشتي داداش:5:
B E H Z A D
27-08-2009, 18:11
چرا ماشین مجازی ؟؟؟؟؟؟؟
اگه از ابونتو استفاده کنید میتونید از گزینه Install inside windows در هنگام نصب استفاده کنید تا مثل یه برنامه روی ویندوز نصب شه و هر وقت هم خواستید میتونید پاکش کنید .
خب من تو انتقاد به دوتاتون بگم که ماشین مجازی چون نصب کردن رو آدم یاد میگیری. چون تنظیمات خیلی مهم رو مثل تغییر توی fstab یاد میگیره. پارتیشن بندی رو یاد میگیره. پس ماشین مجازی رو من به لایو ترجیح میدم. البته این رو بگم توی این چند سالی که من دارم از لینوکس استفاده میکنم اون اوایلش سیستمم به ماشین مجازی نمیخورد ولی اگر اون بود خب میتونستم خیلی سریع تر از اینها من گنو لینوکسی شم.
بحث پارسیکس و اوبونتو... راستیتش من خودم پارسیکس رو به تازه کارها پیشنهاد میکنم این در حالیه که خودم از اوبونتو استفاده میکنم. دلیلم هم اینه که پارسیکس یه توزیع فارسیه پس برای ایرانی ها کاستم شده. برای یه تازه کار خیلی مهمه که بتونه محیط خودش رو بسازه که پارسیکس این رو بیشتر براش آماده کرده. وقتی هم که این توان رو به دست آورد که هر توزیعی میتونه برای اون شخص بهترین توزیع باشه.
البته این نظر شخصی من بود.
سلام
من حدودا 1 سالی میشه که با لینوکس رو سرور کار میکنم
و 2 ماهی هم هست رو سیستم خود با لینوکس کار کردم
رو سرور که فقط سنت او اس داشتم
رو دسکتاپ ابونتو داشتم و فدورا
منتها حالا میخوام توزیع های دیگه رو امتحان کنم
به نظرتون واسه کسی که
-------------------
کامیپوتر فوق العاده قوی داره
فوق العاده تو اینترنت چرخ میزنم
اهل مولتی مدیا و فیلم و آهنگ هم هستم
تا الان فدورا رو بیشتر ز اوبنتو ترجیح میدم
------------------
سیستم شماره دو
کامیپتر متوسط:
بازم دائما تو نت و اهل مولتی مدیا
رو این چون فدورا کند بود زیاد باهاش حال نکردم
-----------------
واسه هر سیستم چه پشنهادی دارید
یعنی من نمیخوام توزیع فقط به یک چیز خلاصه بشه میخوام در تمام زمینه ها تا حدی بره و در هیچ زمینه ای هم تخصی نشه
و یه سوال دیگه
واسه سیستمی که به نت دسترسی نداره کدوم توزیع رو توصیه میکنید؟
danial_848
30-08-2009, 13:00
یعنی من نمیخوام توزیع فقط به یک چیز خلاصه بشه میخوام در تمام زمینه ها تا حدی بره و در هیچ زمینه ای هم تخصی نشه
فکرمیکنمsabayon چیزیه که میخوای!
با بخش Search Distributions سایت distrowatch هم یکم سروکله بزن
سلام
من حدودا 1 سالی میشه که با لینوکس رو سرور کار میکنم
و 2 ماهی هم هست رو سیستم خود با لینوکس کار کردم
رو سرور که فقط سنت او اس داشتم
رو دسکتاپ ابونتو داشتم و فدورا
منتها حالا میخوام توزیع های دیگه رو امتحان کنم
به نظرتون واسه کسی که
-------------------
کامیپوتر فوق العاده قوی داره
فوق العاده تو اینترنت چرخ میزنم
اهل مولتی مدیا و فیلم و آهنگ هم هستم
تا الان فدورا رو بیشتر ز اوبنتو ترجیح میدم
------------------
سیستم شماره دو
کامیپتر متوسط:
بازم دائما تو نت و اهل مولتی مدیا
رو این چون فدورا کند بود زیاد باهاش حال نکردم
-----------------
واسه هر سیستم چه پشنهادی دارید
و یه سوال دیگه
واسه سیستمی که به نت دسترسی نداره کدوم توزیع رو توصیه میکنید؟
شما باید بعد از این همه مدت متوجه شده باشین که تفاوت توزیعهای گنو/لینوکس علاوه بر ریشهی اونها توی محلی سازی توزیع هستش. منظورم اینه که شما که اینترنت هم داری میتونی از هر توزیعی که دلت خواست استفاده کنی و اون رو برای خودت Custom کنی. هستهی همه که لینوکس هستش. توزیعهای دبیان بیس و ردهت بیس هم که شرایط فوقالعاده آسونی رو برای کاستم کردن فراهم کردن. پس دلنگرانی شما شاید خیلی درس نباشه. سوزه و اوبونتو رو من پیشنهاد میکنم.
سابایون رو هم در حد یک بار نصب کردن تجربه کردم و نمیتونم در موردش نظر بدم.
شما باید بعد از این همه مدت متوجه شده باشین که تفاوت توزیعهای گنو/لینوکس علاوه بر ریشهی اونها توی محلی سازی توزیع هستش. منظورم اینه که شما که اینترنت هم داری میتونی از هر توزیعی که دلت خواست استفاده کنی و اون رو برای خودت Custom کنی. هستهی همه که لینوکس هستش. توزیعهای دبیان بیس و ردهت بیس هم که شرایط فوقالعاده آسونی رو برای کاستم کردن فراهم کردن. پس دلنگرانی شما شاید خیلی درس نباشه. سوزه و اوبونتو رو من پیشنهاد میکنم.
سابایون رو هم در حد یک بار نصب کردن تجربه کردم و نمیتونم در موردش نظر بدم.
سابایون چطور نوشته میشه؟
راستی نگفتید بره سیستمی که به نت دسترسی نداره چه توزیعی بهتره؟
من از بیس ردهت بیشتر خوشم میاد تا دبیان
راستی سابایون بیس خاصی داره؟
سابایون چطور نوشته میشه؟
راستی نگفتید بره سیستمی که به نت دسترسی نداره چه توزیعی بهتره؟
من از بیس ردهت بیشتر خوشم میاد تا دبیان
راستی سابایون بیس خاصی داره؟
Sabayon یه توزیع Gentoo بیس هست.
در مورد سابایون میتونی توی لینک زیر بخونی:
فرق نمیکنه که سیستمی که به نت دسترسی نداره چه سیستم عاملی داشته باشه. شما کافیه هر بستهای که نیازه رو با یک سیستم دیگه دانلود کنی و بریزی روی اون و از اون استفاده کنی.
توی فروشگاههای گنو/لینوکس هم دیویدی مخازن برای کاربرای آفلاین وجود داره که بسی هم خوب و پر کاربرد هستن.
AMItheWise
08-09-2009, 07:56
سلام
نماز و روزه ها تون قبول باشه
اول از همه چیز تشکر می کنم به خاطر تلاش دوستان برای پاسخ گویی و جا انداختن فرهنگ استفاده از لینوکس و اپن سورس
من می خوام یک PC جمع کنم و روش لینوکس بریزم. من همه کار می کنم اصولا. از برنامه نویسی و طراحی وب و کارهای گرافیکی گرفته تا وب گردی و دیدن فیلم و حتی بازی! البته فکر نکنم گزینه ی آخر در لینوکس کار کنه؟ (یا می کنه من خبر ندارم!)
می خواستم ببینم شما چه توزیعی پیشنهاد می کنید؟ البته من به زیبایی هم اهمیت می دم و از ظاهر سابایون خوشم اومد. در ضمن ADSL من هم از طریق Lan هستش.
خلاصه بهترین گزینه چی هست؟ به نظر شما یک ویندوز هم در کنارش داشته باشم یا یک لینوکس از تمام کارهایی که بالا ذکر کردم بر میاد؟
خیلی ممنون
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی
Moahammad_sdt
19-09-2009, 14:59
دوستان من بین SUSE و Ubuntu مردد هستم این درسته که میگن SUSE یک میز کار بیشتر نمیشه توش نصب کرد یا درست نیست
سلام
نماز و روزه ها تون قبول باشه
اول از همه چیز تشکر می کنم به خاطر تلاش دوستان برای پاسخ گویی و جا انداختن فرهنگ استفاده از لینوکس و اپن سورس
من می خوام یک PC جمع کنم و روش لینوکس بریزم. من همه کار می کنم اصولا. از برنامه نویسی و طراحی وب و کارهای گرافیکی گرفته تا وب گردی و دیدن فیلم و حتی بازی! البته فکر نکنم گزینه ی آخر در لینوکس کار کنه؟ (یا می کنه من خبر ندارم!)
می خواستم ببینم شما چه توزیعی پیشنهاد می کنید؟ البته من به زیبایی هم اهمیت می دم و از ظاهر سابایون خوشم اومد. در ضمن ADSL من هم از طریق Lan هستش.
خلاصه بهترین گزینه چی هست؟ به نظر شما یک ویندوز هم در کنارش داشته باشم یا یک لینوکس از تمام کارهایی که بالا ذکر کردم بر میاد؟
خیلی ممنون
توفیق رفیق راهتان باد
یا علی
اگر از سابایون خوشتون آمده پیشنهاد می کنم با همون هم ادامه بدید، ولی توزیع های خانواده ی اوبونتو رو هم امتحان کنید، مخصوصا اگر دنبال زیبایی هستید کوبونتو را.
مشکل اینترنت نخواهید داشت چون Lan هستید.
تمام موارد بالا که گفتید شدنی هست حتی بازی، ولی خوب در زمینه ی بازی هنوز اون گستردگی ویندوز وجود نداره.
برای داشتن همزمان ویندوز، اگر تازه شروع می کنید بد نیست ویندوز را هم داشته باشید، تا در شرایط خاص کارتون گیر نکنه!
موفق باشی
دوستان من بین SUSE و Ubuntu مردد هستم این درسته که میگن SUSE یک میز کار بیشتر نمیشه توش نصب کرد یا درست نیست
خیر!
تمام توزیع های لینوکس این قابلیت را دارند که از هر کدام از محیط های ساخته شده استفاده کنند!
توزیع های معروف که کلا خودشون با این گزینه که شما می تونید هر کدام از محیط ها رو در هنگام نصب توزیع برای نصب شدن انتخاب کنید بهره می برند.
سلام
برای کامپیوتر های ضعیف
فدورا 11 سبکتره یا اوبونتو 9.04 ؟؟
کلا یه توزیع سبک بره سیستم ضعیف معرفی میکنید؟؟
(من فدورا نصب کردم رو سیستم خودم عالی بود ولی رو سیستم های ضعیف یه کم کند بود بنظرم)
سلام
برای کامپیوتر های ضعیف
فدورا 11 سبکتره یا اوبونتو 9.04 ؟؟
کلا یه توزیع سبک بره سیستم ضعیف معرفی میکنید؟؟
(من فدورا نصب کردم رو سیستم خودم عالی بود ولی رو سیستم های ضعیف یه کم کند بود بنظرم)
خب بد نیست که Xubuntu 9.04 رو هم تست کنی دوست عزیز. برای همین کار ساخته شده.
12روز دیگه اوبونتو 9.10 منتشر میشه ...
به تمام دوستان که چه مبتدی چه حرفه ای اول پارسیکس (توسعه دهنده: مهندس آلن باغومیان) بعد حتما، حتما .. حتما اوبونتو رو پیشنهاد میدم.
کارایی: اوبونتو قدرتمند و ساده
زیبایی: کوبونتو زیبا و قدرتمند
من خودم شخصا از اوبونتو استفاده می کنم، هم رو PCم هم رو Laptopم.
farhad_realmadrid
26-11-2009, 12:42
من دیگه از ابونتو خسته شدم.
هردفعه نصب میکنم باید وصل شم به اینترنت تمام کدکهای تصویری و صوتی و برنامههای دیگری رو دانلود کنم مخصوصا با اینترنت زغالی!!.
البته دیسک هما دارم ولی ماله ورژن قبلیه که در ورژن جدید ساپورت نمیکنه.
من دنبال توزیع میگردم تمام کدکهای تصویری و صوتی و برنامهای مهم رو داشته باشه ونیازی به نت نداشته باشه
آیا همچین توزیعی هست؟
من و دوستانم یه توزیع جدید رو کشف کردیم به نام Chakra (چاکرا) ! این توزیع هنوز در حال توسعه هست و نسخه ی آلفا ۴ اون چند وقت پیش منتشر شد. کیفیت این نسخه در حد نسخه ی RC خیلی از توزیع های دیگست ! ما داریم تستش می کنیم و حتی سایت فارسیش رو راه اندازی می کنیم و پیش بینیمون اینه که این توزیع از نسخه ی بتا ۱ به طور کامل قابل استفاده است. نسخه بتا ۱ حدود ۲ ماه دیگه منتشر میشه ! بدلیل وجود مشکلات نسبتا کوچکی در نسخه آلفا ۴ , این نسخه به کاربران مبتدی پیشنهاد نمیشه. بهتره تا انتشار نسخه بتا ۱ صبر کنید. یکی از مشکلات استفاده از xorg-server جدید (۱.۷) هست که هنوز درایور کارت های گرافیک ATI از اون پشتیبانی نمیکنه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اما برسیم به خود توزیع ! این توزیع مبتنی بر توزیع Arch هست و به طور اختصاصی از میزکار بهینه شده ی KDE با نام KDEmod استفاده می کنه. اگر قبلا دسکتاپ KDE رو جای دیگه ای تجربه کرده اید کلا فراموشش کنید , چون تجربه ی کار کردن با KDE در چاکرا از نظر سرعت , پایداری , کانفیگ بسیار عالی و ... کاملا متفاوت و منحصر بفرد است !
با نصب نسخه DVD این توزیع که حدود ۱.۶ گیگ حجم داره حدود ۵.۵ گیگ فضای پارتیشن root شما اشغال خواهد شد ولی در عوض یک سیستم کاملا آماده و سریع روبروی شما خواهد بود ! نصب پیش فرض کدک های صوتی و تصویری , نصب خودکار درایورهای کارت گرافیک , برنامه های بسیار زیاد و متنوع , کامپایل و نصب راحت آخرین نسخه ی برنامه ها از طریق سیستم AUR , برنامه ی نصاب بسیار عالی با نام Tribe و ... از ویژگی های منحصر بفرد این توزیع است.
من دیگه از ابونتو خسته شدم.
هردفعه نصب میکنم باید وصل شم به اینترنت تمام کدکهای تصویری و صوتی و برنامههای دیگری رو دانلود کنم مخصوصا با اینترنت زغالی!!.
البته دیسک هما دارم ولی ماله ورژن قبلیه که در ورژن جدید ساپورت نمیکنه.
من دنبال توزیع میگردم تمام کدکهای تصویری و صوتی و برنامهای مهم رو داشته باشه ونیازی به نت نداشته باشه
آیا همچین توزیعی هست؟
Mint بر اساس اوبنتو اما با کدک
سلام
اصلا چنین توزیعی وجود داره؟
من با کله برم استفاده کنم
1- نصب برنامه اینقدر دنگ و فنگ و سورس و این چیزا نداشته باشه و با چند تا Next زدن انجام بشه
2- درست و حسابی و بدون دردسر با مودم دایال اپ کار کنه
3- فیلم ها و اهنگ های معمولی رو بدون کدک و چی رو چی باز کنه
همین ...
سلام
اصلا چنین توزیعی وجود داره؟
من با کله برم استفاده کنم
1- نصب برنامه اینقدر دنگ و فنگ و سورس و این چیزا نداشته باشه و با چند تا Next زدن انجام بشه
همین ...
بله.
Sabayon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بله.
Sabayon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سابایون برنامه های تنظیم و استفاده دیال آپ رو داره؟
من پارسیکس رو پیشنهاد میدم دیالآپ باهاش اسونه کدک داره ایرانی هم هست فارسی رو بطور پیشفرض داره
خب پارسیکس همونیه که بچه های داشنگاه شریف نوشتن؟ بیسش چی هست؟ نصب برنامه روش چجوریه؟ سایتش چیه؟
آقا اگر اون سه موردی که در بالا گفتم + اینکه سیستم به اینترنت دسترسی نداره رو کنار هم بزارم چه چیزی در میاد؟
آقا اگر اون سه موردی که در بالا گفتم + اینکه سیستم به اینترنت دسترسی نداره رو کنار هم بزارم چه چیزی در میاد؟
کسی نیست؟؟
خب پارسیکس همونیه که بچه های داشنگاه شریف نوشتن؟ بیسش چی هست؟ نصب برنامه روش چجوریه؟ سایتش چیه؟
نه پدر جان
پارسیکس رو آقای باغومیان از نسخه ناپایدار دبیان(یعنی دبیان خیلی جدید) درست میکنه.توزیع بسیار عالی است.(البته من نسخه 0.9 رو دیده بودم ولی جدیدا نسخه 3 رو دیدم واقعا عالی بود)
اگر دنباله یه دیستروی آسون میگردی همون پارسیکس بهتره
منظورت این سه تاست:
alireza_shd
21-01-2010, 00:39
دوستان Super OS 9.10 هم مورد جدید و بسیار خوبی هست. در حقیقت همون Ubuntu 9.10 هست که تعداد زیادی Up date و پکیج های خوب از قبل روی آن نصب شده هست.
تمام فایل های مولتی مدیا ( فیلم و آهنگ) رو بسیار روان و راحت اجرای می کنه
افکت های گرافیکی ( compiz ) نصب می باشد
بسیاری از برنامه های پر کاربرد wine, firewall,opera,java, flashplayer و غیره از قبل نصب می باشد.
من که شیفته روانی و راحتی پخش فیلم و موسقی شدم.
piremard
21-01-2010, 16:59
سلام
من بدنبال یک دیستروی سبک با پیش فرضهای مناسب برای سرور آپچ و پی.اچ.پی هستم که روی وی.ام.ویر نصب کنم و با ویندوز 7 بریج کنه . لطفا منو راهنمایی کنید
ممنونم
danial_848
21-01-2010, 17:25
دوستان گفتن دیگه. سابایون و پارسیکس منتها باز دردسر های خاص خودشونو دارن بنظرم شما الان با هرچی دارید کار میکنید همونو نگه دارید وعوض نکنید
سلام
من بدنبال یک دیستروی سبک با پیش فرضهای مناسب برای سرور آپچ و پی.اچ.پی هستم که روی وی.ام.ویر نصب کنم و با ویندوز 7 بریج کنه . لطفا منو راهنمایی کنید
ممنونم
فکرکنم تقریبا همه توزیع های سرور این شرایط و داشته باشن
CentOS و Alt خوبه.
دوستان گفتن دیگه. سابایون و پارسیکس منتها باز دردسر های خاص خودشونو دارن بنظرم شما الان با هرچی دارید کار میکنید همونو نگه دارید وعوض نکنید من الان فدورا دارم
ولی خب راضی نیستم
فعلا از ویندوز 7 بیشتر از همه راضیم ......
من بدنبال یک دیستروی سبک با پیش فرضهای مناسب برای سرور آپچ و پی.اچ.پی هستم که روی وی.ام.ویر نصب کنم و با ویندوز 7 بریج کنه . لطفا منو راهنمایی کنید من دو سه تا سرور فق بره همین کار دارم و همشون سنت او اس دارن ....
piremard
23-01-2010, 19:27
نکته اینکه شما سرور رو بعنوان او.اس دارید . من بعنوان ویرچوال مشین می خوام که بریج کنه با ویندوز 7 . نمی خوام روی هاردم بعنوان سیتم عامل مجزا نصب باشه . بیشتر با ویندوز کار می کنم و فقط می خوام روی این سیستم عامل دیباگ کنم تا عیب و ایراداتش گرفته شه :46:
Ahmad-Ra
23-01-2010, 22:28
میتونید اینها رو با VM Ware بالا بیارید.
سلام
دوستان یک سوال دارم ...
من امروز شنیدم اگه ubuntu رو به صورت مجزا نصب کنیم گرافیکش خیلی بهتر از حالتی میشه که به صورت مجازی نصبه !؟ آیا این درسته ؟!
چون من ویندوز کار میکنم و یک حالتی میخوام فقط با لینوکس جهت یادگیری و کارهای ابتدایی استفاده کنم ...
ایا چنین چیزی درسته تو واقعیت ؟!
Ahmad-Ra
24-01-2010, 01:00
سلام.. من خودم در مور دسوال اول شما چیزی نشنیدم !
اما برای یادگیری اگر نمیخواین لینوکس رو نصب کنید از نسخه live یا زنده لینوکس استفاده کنید و حتی نیاز هم نباشه شبیه سازی کنید.
سلام
دوستان یک سوال دارم ...
من امروز شنیدم اگه ubuntu رو به صورت مجزا نصب کنیم گرافیکش خیلی بهتر از حالتی میشه که به صورت مجازی نصبه !؟ آیا این درسته ؟!
چون من ویندوز کار میکنم و یک حالتی میخوام فقط با لینوکس جهت یادگیری و کارهای ابتدایی استفاده کنم ...
ایا چنین چیزی درسته تو واقعیت ؟!
ببینید، به هر جهت شما هنگام استفاده از یک محیط مجازی، مقداری از منابع سیستمتون رو به سیستم عامل خودتون دادید، و منابع بافی مانده جهت شبیه سازی سیستم عامل دوم مصرف میشه، بنابراین اگر سیستم خیلی قوی ندارید افت و کاهش کارایی را خواهید داشت، طبیعی هم هست، ولی اینکه گرافیکش بهتر میشه، اگر منظورتون سرعت انجام کارهاست، شاید، ولی اگر منظورتون کیفیت تصویر و افکتهاست، بعید می دونم، به هر جهت اینها همه برای زمانی هست که شما سیستم قدرتمندی ندارید، برای مثال اگر شما 2 گیگ رم داشته باشید، ویندوز ویستا 600تا 700 مگ اون رو نیاز داره، پس شما عملا در حدود 1 گیگ رم برای اجرای سیستم عامل شبیه سازی شده دارید که کافی هست، ولی گر سیستم شما فقط 1 گیگ رم داشته باشه چی؟
این برای تمام منابع قابل بررسی هست، مانند سی پی بو و کارت گرافیک و ...
piremard
24-01-2010, 14:07
سلام
ممنونم
میتونید اینها رو با VM Ware بالا بیارید.
سلام
من نوشته بودم که قصدم کار با همین نرم افزاره . یکبار اوپن سولاریس رو نصب کردم بریج نکرد . ناپیکس هم همینطور یا شایدم من تنظیمات لینوکسش رو درست نمی دونستم. می خوام بدونم اینا هم همین حالت هستند ؟
ممنون
سلام دوستان
من یه سیستم قدیمی دارم که ازش برای دانلود شبانه استفاده می کنم. مودمم ADSL با پورت Lan هست.
چون با ویندوز XP مشکل دارم و ویندوز 7 و ویستا برای این سیستم سنگین هست دنبال یه لینوکس می گردم که امکانات زیر رو داشته باشه:
1. درایو های NTFS رو بخونه.
2. قابل نصب در کنار ویندوز باشه.
3. یک نرم افزار دانلود خوب مثل IDM توی ویندوز براش موجود باشه.
4. هر چی سبک تر باشه بهتره.
این سوال رو هم محض احتیاط می پرسم. آیا توی این لینوکس میشه بهش برنامه داد که توی ساعت خاصی به اینترنت وصل بشه و نرم افزار ها رو اجرا کنه و دانلود رو شروع کنه؟ چون فقط برای همین کار می خوام ازش استفاده کنم.
مشخصات سیستم رو هم این هست:
CPU Intel 2 GHz Celeron
Ram 512 MB
HDD 60 GB
مرسی
danial_848
28-01-2010, 16:24
سلام دوستان
من یه سیستم قدیمی دارم که ازش برای دانلود شبانه استفاده می کنم. مودمم ADSL با پورت Lan هست.
چون با ویندوز XP مشکل دارم و ویندوز 7 و ویستا برای این سیستم سنگین هست دنبال یه لینوکس می گردم که امکانات زیر رو داشته باشه:
1. درایو های NTFS رو بخونه.
2. قابل نصب در کنار ویندوز باشه.
3. یک نرم افزار دانلود خوب مثل IDM توی ویندوز براش موجود باشه.
4. هر چی سبک تر باشه بهتره.
تقریبا همه توزیعها این امکانات رو دارند درمورد سبک بودن هم کاری که شما میخواید درلینوکس انجام بدید درمحیط متنی هم خیلی راحت قابل انجامه
این سوال رو هم محض احتیاط می پرسم. آیا توی این لینوکس میشه بهش برنامه داد که توی ساعت خاصی به اینترنت وصل بشه و نرم افزار ها رو اجرا کنه و دانلود رو شروع کنه؟ چون فقط برای همین کار می خوام ازش استفاده کنم.
بله میشه
نسخه ای رو پیشنهاد نکردید؟
danial_848
29-01-2010, 07:32
نسخه ای رو پیشنهاد نکردید؟
زیاد فرقی نداره
اوبونتو یا فدورا(با gnome) برای کارشما خوبن فروم فارسی هم دارن
سلام
من نوشته بودم که قصدم کار با همین نرم افزاره . یکبار اوپن سولاریس رو نصب کردم بریج نکرد . ناپیکس هم همینطور یا شایدم من تنظیمات لینوکسش رو درست نمی دونستم. می خوام بدونم اینا هم همین حالت هستند ؟
ممنون
در مورد اپن سولاریس چون از خانواده ی لینوکس نیست، و ناپیکس هم که می گید کار نکرده، پس به احتمال زیاد در تنظیمات خود برنامه ی VM مشکل هست، چون سرور apache و مترجم php روی همشون نصب میشه، و از اون جهت مشکلی ندارید، ولی در مورد تنظیماتش با ویندوز 7 من نمی تونم چیز زیادی بگم.
هنوز هم منابع کافی برای ویندوز 7 در وبلاگ ها نیومده! شاید اگر کمی با تنظیمات کار کنید بشه!
sin2x=2sinxcosx
02-02-2010, 23:57
سلام . کدوم توزیع برای من از همه بهتره ؟
فقط می خوام در مورد برنامه نویسی به زبان های مختلف باهاش کار کنم . انواع اقسام کامپایلرها رو توش داشته باشم .
فقط همین .
سلام . کدوم توزیع برای من از همه بهتره ؟
فقط می خوام در مورد برنامه نویسی به زبان های مختلف باهاش کار کنم . انواع اقسام کامپایلرها رو توش داشته باشم .
فقط همین .
تمام توزیع ها تمام زبان ها رو پشتیبانی می کنند، ولی برای راحتی خودتون پارسیکس رو پشنهاد می کنم، برای شروع توزیع خوبی هست بعد می تونید توزیع های دیگه رو هم کم کم امتحان کنید.
sin2x=2sinxcosx
03-02-2010, 16:37
تمام توزیع ها تمام زبان ها رو پشتیبانی می کنند، ولی برای راحتی خودتون پارسیکس رو پشنهاد می کنم، برای شروع توزیع خوبی هست بعد می تونید توزیع های دیگه رو هم کم کم امتحان کنید.
ممنونم . فقط می تونم بپرسم اینکه میگین برای شروع بهتره از چه نظر ؟
danial_848
03-02-2010, 20:59
بنظرم فدورا
بخاطر دارابودن ابزار Eclipse
Moahammad_sdt
05-03-2010, 22:38
دوستان من یک نسخه ای می خواستم که تمام کدک ها به طور پیش فرض نصب باشه (برای تماشای فیلم و سینمای خانگی) و کارد کرد مولتی مدیاش در حد ویندوز 7 باشه
danial_848
05-03-2010, 23:06
دوستان من یک نسخه ای می خواستم که تمام کدک ها به طور پیش فرض نصب باشه (برای تماشای فیلم و سینمای خانگی) و کارد کرد مولتی مدیاش در حد ویندوز 7 باشه
کدک ها در سابایون نصبه. درمورد فیلم همه توزیع ها خوبند اگر خیلی تخصصی میخواهید Musix GNULinux
الان توزیعی که بهترین اوضاع دایال آپ رو داشته باشه چیه؟
ممنونم . فقط می تونم بپرسم اینکه میگین برای شروع بهتره از چه نظر ؟
از این نظر که توزیعی بومی هست، و البته دارای منابع فارسی زیادی هم هست، اگر اینترنت مناسبی دارید و با زبان انگلیسی هم مشکلی ندارید اوبونتو بهترین انتخاب هست چرا که کاملترین راهنما رو داره، ضمن راهنمایی های کاربران این توزیع.
الان توزیعی که بهترین اوضاع دایال آپ رو داشته باشه چیه؟
ببینید فرقی چندان بین توزیع ها نیست! همه از یک کرنل استفاده می کنند، و همه با مودم های داخلی مشکل دارند، البته نه اینکه راه حل نداره، ولی باید کمی وقت بگذارید، اما اینکه بگیم توزیع x بهتر از دیگر توزیع ها هست، خیر اینطور نیست، چون همونطور که گفتم کرنل همه یکی هست، فرق ها در موارد دیگری هست، البته انچه من شنیدم توزیع سابایون برای نصب مودم ها راحتر هست! البته من فقط شنیدم، چون خودم تا به حال تجربه ی نصب مودم روی لینوکس را جز یکبار اونم 4 سال پیش ندارم، و برای همین نمی تونم زیاد کمکتون کنم! :46:
یکی از دوستای من برای یه کار تحقیقاتی می خواد یه برنامه رو یه ماه بذاره واسه اجرا و باید از لینوکس استفاده کنه به نظر شما کدم نسخه بهتره در موردنصبشم لطفا راهنمایی کنید.ممنون
اکثر توزیع ها میشه ولی شاید به اون برنامه هم بستگی داشته باشه!!؟
حالا این برنامه چی هست؟؟؟؟؟
Debian 5.0.4 رو دانلود کنید __ 5 تا DVD هست ! خیلی خیلی کامل و پایدار هست ..
عجب ! دوستان خسته نباشید ...من یه توزیع می خواستم بهم معرفی کنین ! من تا حالا تجربه ی استفاده از پارسیکس و اوبنتوی 8.10 و 9.10 و الان هم کوبنتو 10.4 رو داشتم .
سیستم من از این قراره :
سی پی یو : 2.8 سلرون
رم : 1 گیگ
اسواپ:2 گیگ
گرافیک : GeForce 5500 fx
نسبتا سیستمی هست که باید به راحتی اکثر توزیع های لینوکس رو با برنامه های پایه اجرا کنه ...
قبلا که پارسیکس و اوبنتو 8.10 داشتم ... باید بگم که شاید عجیب باشه ولی اینقدر که من توی این کوبنتو 10.4 باگ دیدم توی اون دو تا ندیدم ، شاید قبلا میزان استفادم کم بوده و شاید به خاطر ثبات گنومه هست ...
به هر حال که باید بگم این کوبنتو 10.4 خیلی اذیت کرده ... تا حالا چند بار برنامه ها رو کرش کرده ، موقع نصب چیز پی ان هی Knetwork کرش می کنه ... یه بار هم که کل سیستم هنگ کرد :| ! البته بگم که من این رو روی اکسترنال هارد نصب کردم ... ولی اون دو تا قبلی ها رو هم یعنی پارسیکس و اوبنتو 8.10 رو هم روی همین اکسترنال هارد نصب کرده بودم ...
حالا یه مسئله ای هست :
من نوع استفادم بیشتر مولتی مدیا و اینترنت و دانلود و نوع ساده ی استفاده هست . ولی مدتیه که می خوام برم توی کاره شبیه سازی (ربات) . حالا می خوام توزیعی به من معرفی کنید که :
1.سریع باشه ! هی برنامه ها کرش نکنن و هی هنگ نکنه ! ( اصلا به خاطر همین می خوام از لینوکس استفاده کنم !)
2.باگ هاش کم باشه .
3.اگه وقتی خواستم شبیه سازی رو راه بندازم باهاش به مشکل بر نخورم (درست نمی دونم ولی فکر کنم برای این نیاز به Fedora هستش ...)
4.ساده باشه و بیشتر از رابط گرافیکی استفاده بشه تا کنسولش ...(البته نبود هم مشکلی ندارم . ولی خب باشه بهتره .)
5.برنامه ها و پشتیبانی و این ها براش زیاد باشه ...(علتی که هم الان از اوبنتو دارم استفاده می کنم همینه !)
چند تایی که خودم در نظر دارم :
فدورا
اپن سوزه
چاکرا ( دانلودش کردم ... به زودی تستش می کنم !)
مشکلی هم با دانلود ندارم ... ولی خب اگه کمتر باشه مثلا در حد یه سی دی باشه حجم هاشون خیلی عالی میشه ! یه چند تای دیگه هم شنیدم ولی خب نمی دونم چه طور هستن :
دبیان
جنتو
شریف(فکر کنم از فدورا باشه)
---
آپدیت 1:
خب من یه بار تمام مطالب این جا رو خوندم !
مثل این که سابایون برای کاره من نسبتا خوب هست ... و همچنین چاکرا هم باید جالب باشه ، امروز رایتش می کنم و نصبش کنیم تا ببینیم چی میشه ...
و این که پارسیکس هم مثل این که نسخه های جدیدش خیلی جذاب شدن ...
با این حال این رو هم کشف کردم که باید یکی از این نسخه ها رو انتخاب کنم و خودم اون رو به صورت کاستوم برای کارایی که می خوام انجام بدم آمادش کنم ...
و همچنین این شریف رو زیاد نپسندیدم ! به قول معروف ماجراجوییش خیلی کمه و این که فارسی هست دیگه بد تر : دی !
minizoro
05-05-2010, 19:07
سلام ؛ من الان دارم از ویندوز استفاده میکنم ولی با دیدن لینوکس تو لپ تاپه یکی از رفقای حرفه ایم واقعا حال کردم مثلا یکیش که واقعا دهنم واز موند این بود که داشت آپدیت میکرد سیستم عامل رو و کنسل کرد ؛ پیغام داد که بعدا هر وقت دلت خاست میتونی ادامه بدی آپدیتو !!!!!! اوبونتو بود فک کنم.... واقعا کف کردم ... ینی ده سال خودتو بکشی تو ویندوز عمرا بتونی همچین چیزی دربیاری...
چند تا سوال:
1-سیستم من مال 10 سال پیشه و واقعا داره اذیت میکنه ... و تا خرید سیستم جدید میخام لینوکس بزنم تو رگ قبلا هم هیچ استفاده ای نداشتم ازش...
سی پی یو : دو سلرون / مادربرد: گیگابایت / رم: 512 / گرافیک 64MB ATI / هارد 80 داخلی + 1TB اکسترنال...
الانم دارم کم کمک تاپیک شروع کار با لینوکس رو میخونم تا یکم حساب کار دستم بیاد
2- برنامه نویسی دوست ندارم زیاد چقدر لازمه که برنامه نویسی کنیم تو لینوکس؟
3- به خاطر درس دانشگاه مجبورم هر از گاهی تو کامپیوتر برنامه نویسی کنم پس لازم دارم که برنامه ای معادل Borland C++ 3.0 or 4.5 داشته باشم رو لینوکس ... (برنامه کامپایلر زبان سی) همچین چیزی معادش هست؟
4- لینوکس کلا بیسش بر چه زبان برنامه نویسی ساخته شده؟
پیشاپیش ممنون بابت پاسخگوییتون
سلام ؛ من الان دارم از ویندوز استفاده میکنم ولی با دیدن لینوکس تو لپ تاپه یکی از رفقای حرفه ایم واقعا حال کردم مثلا یکیش که واقعا دهنم واز موند این بود که داشت آپدیت میکرد سیستم عامل رو و کنسل کرد ؛ پیغام داد که بعدا هر وقت دلت خاست میتونی ادامه بدی آپدیتو !!!!!! اوبونتو بود فک کنم.... واقعا کف کردم ... ینی ده سال خودتو بکشی تو ویندوز عمرا بتونی همچین چیزی دربیاری...
چند تا سوال:
1-سیستم من مال 10 سال پیشه و واقعا داره اذیت میکنه ... و تا خرید سیستم جدید میخام لینوکس بزنم تو رگ قبلا هم هیچ استفاده ای نداشتم ازش...
سی پی یو : دو سلرون / مادربرد: گیگابایت / رم: 512 / گرافیک 64MB ATI / هارد 80 داخلی + 1TB اکسترنال...
الانم دارم کم کمک تاپیک شروع کار با لینوکس رو میخونم تا یکم حساب کار دستم بیاد
2- برنامه نویسی دوست ندارم زیاد چقدر لازمه که برنامه نویسی کنیم تو لینوکس؟
3- به خاطر درس دانشگاه مجبورم هر از گاهی تو کامپیوتر برنامه نویسی کنم پس لازم دارم که برنامه ای معادل Borland C++ 3.0 or 4.5 داشته باشم رو لینوکس ... (برنامه کامپایلر زبان سی) همچین چیزی معادش هست؟
4- لینوکس کلا بیسش بر چه زبان برنامه نویسی ساخته شده؟
پیشاپیش ممنون بابت پاسخگوییتون
سلام، خوش آمدید.
1. سیستم شما مشکلی نداره و می تونید توزیع های گوناگونی رو نصب کنید.
2. به هیچ عنوان نیازی به بلد بودن برنامه نویسی در لینوکس نیست، نهایتا شما نیاز دارید چند دستور ساده رو حفظ کنید.
3. کامپایلر های C و C+ + در لینوکس GCC و G++ هستند که استفاده ازشون هم خیلی ساده است، البته باید توجه کنید در هنگام برنامه نویسی که دستورات سیستمی در ویندوز متفاوت هست، مانند system(" ") این دستورات ممکن هستند متفاوت باشند، که باید توجه کنید.
4. باید مشخص کنید که کدام بخش از سیستم عامل مد نظرت هست، اگر کرنل هست که به زبان C نوشته شده، البته تلاش هایی برای پرت کردنش به ++C هم شده ولی بیشتر کاری تجربی بوده تا عملی. سرعت بالا، عدم نیاز به لایب ها و سطح پایین تر بودن زبان، شاید در این انتخاب موثر بوده.
سلام
من حدود 2 ساله با توزیع های مختلف از جمله فدورا - اوبونتو (که تونسخه 9.10 حالمو بهم زد) - مینت - پارسیکس رو امتحان کردم
حالا نیاز هامو میگم و یه بار تکلفمو مشخص میکنم
1مشخصات:
دسکتاپ:
Intel Core 2 Quad Q6600
Ram : 4 GB DDR II
Nvidia Geforce 8800 GTX
لپ تاپ :
Intel Core 2 Due T9600
Ram : 4 GB DDR III
Nvidia Geforce GT240
1- اولین ملاک برام سرعت بالای بارگذازی و تمامی کار های سیستمه و همچنین استیبل بودن در توزیعی که بره پی سی معرفی میکنید
2- کار بعدیم وب گردیه (و صد البته خیلی با دایال آپ)
3- بعد اون چت (یاهو و اسکایپ)
4- بعد اون دانلود
5- بعد اون طراحی وب
6- بعد اون تماشای فیلم
7- نصب درایور هاش راحت باشه
8- پشتیبانیش قوی باشه
ممنون
alliniran
13-05-2010, 22:01
در لینوکس توزیعی به نام cent os داریم؟؟؟اخه اکثر سرور های دنیا از این سیتم عامل استفاده میکنند و دلیل استفادشون چیه نسبت به توزیع های دیگه؟؟
m a j r i x
14-05-2010, 11:35
در لینوکس توزیعی به نام cent os داریم؟؟؟اخه اکثر سرور های دنیا از این سیتم عامل استفاده میکنند و دلیل استفادشون چیه نسبت به توزیع های دیگه؟؟
بله همچین دیستروی هست
دلیل استفادهش اینه که از بیس ردهت انترپرایز استفاده میکنه همه قابلیتهای ردهت داره و رایگانه
alliniran
15-05-2010, 14:40
بله همچین دیستروی هست
دلیل استفادهش اینه که از بیس ردهت انترپرایز استفاده میکنه همه قابلیتهای ردهت داره و رایگانه
ممنون از شما
در حال حاظر معروفترین توزیع لینوکس چیه؟؟؟
و برایه یه تازه کار بهتره از چه توزیع شروع کنه؟؟
از لحاظ گرافیکی کدوم توزیع بهتره؟؟
از لحاظ سبکی و سرعت کدوم توزیع بهتره؟؟
با تشکر
alliniran
15-05-2010, 14:42
اهان یه چیز دیگه ردهت الان ساده ترین مدلش از 80 دلار اونم سالیانه! شروع میشه؟؟!!!! درسته ؟؟خوب اینجوری که ادم ویندوز بخره بهتره:دی
ممنون از شما
در حال حاظر معروفترین توزیع لینوکس چیه؟؟؟
و برایه یه تازه کار بهتره از چه توزیع شروع کنه؟؟
از لحاظ گرافیکی کدوم توزیع بهتره؟؟
از لحاظ سبکی و سرعت کدوم توزیع بهتره؟؟
با تشکر
طبق آمار این سایت :
distrowatch.com
:
ubuntu
fedora
mint
---
من به نظرم پارسیکس بهترین گزینه هست . وقتی که یکم آشنا شدی سابایون !
---
نمیشه دقیق گفت ! سلیقه ای هستش ... ولی خب اکثر توزیع ها برای خودشون یه تیم گرافیکی دارن مثل همین سابایون که انصافا دکستاپ قشنگی درست کرده :
sabayon.com
---
باز هم نمیشه دقیق گفت ! شما اگه کاره هدف خیلی خاصی داری می تونی مثلا ارچ لینوکس رو نصب کنی که فوق العاده ساده و سریع هست ! چون هیچی روش نیست ! حتی دکستاپ (کنسول هستش و باید بعدش دکستاپ و ... رو بنا به علاقه و کاربردت روش نصب کنی .) ولی خب ! یه جا خوندم که پارسیکس نسبت به اوبنتو خیلی درصد کمتری از رم و سی پی یو رو میگیره و سبک تره ...
اهان یه چیز دیگه ردهت الان ساده ترین مدلش از 80 دلار اونم سالیانه! شروع میشه؟؟!!!! درسته ؟؟خوب اینجوری که ادم ویندوز بخره بهتره:دی
:) ردهت یه مدل جداست که حتی اگه مجانی هم بود اصلا به شما هم توصیه نمیشد ! اگه اشتباه نکنم به خاطر امنیت بالاش هست و بیشتر سرور هست . فوق فوقش شما خیلی علاقه به ردهت داری می تونی فدورا رو نصب کنی که بر همون پایه هستش ...
موفق باشی:20:
سلام
من حدود 2 ساله با توزیع های مختلف از جمله فدورا - اوبونتو (که تونسخه 9.10 حالمو بهم زد) - مینت - پارسیکس رو امتحان کردم
1مشخصات:
دسکتاپ:
Intel Core 2 Quad Q6600
Nvidia Geforce 8800 GTX
لپ تاپ :
Intel Core 2 Due T9600
Nvidia Geforce GT240
1- اولین ملاک برام سرعت بالای بارگذازی و تمامی کار های سیستمه و همچنین استیبل بودن در توزیعی که بره پی سی معرفی میکنید
4- بعد اون دانلود
5- بعد اون طراحی وب
6- بعد اون تماشای فیلم
8- پشتیبانیش قوی باشه
ممنون
کسی نبود؟؟؟؟
سلام
حالا یعنی چی؟؟؟؟
خب همه این کارها را میشه انجام داد!! مشکلتون کجاست؟؟؟؟
موفق باشین
سلام
1مشخصات:
دسکتاپ:
Intel Core 2 Quad Q6600
Nvidia Geforce 8800 GTX
لپ تاپ :
Intel Core 2 Due T9600
Nvidia Geforce GT240
4- بعد اون دانلود
5- بعد اون طراحی وب
6- بعد اون تماشای فیلم
8- پشتیبانیش قوی باشه
ممنون
خب شما که اینا همه رو تست کردی ! توی هیچ کدوم برتری ندیدی ؟
از توزیع های معروف به جز سوزه و ارچ و جنتو ! بقیش رو تست کردی ... معمولا موقعی کسی می اد این جا و میپرسه که نتونه تست کنه تمام این ها رو ! ولی وقتی تمام این ها در دسترس شماست ! خب ببین با کدوم بیشتر سازگاری :20: حداکثر یک هفته هم دوال بوت باهر کدوم کار کنی کلیاتش رو متوجه میشی که به دردت می خوره یا نه !
roteal2007
03-06-2010, 10:39
دوستان یه توزیع تووپ برای خواسته هام بگید:
1.وب گردی (adsl) دارم و با لن وصله.
2.موزیک +فیلم که برای پخششون مشکلی نداشته باشه.
3.خوندن pdf.
4.پشتیبانی از زبان فارسی.
سیستمم هم اینه:
cpu:celeron 1.7
vga 128 g-force
ram 1gig
danial_848
03-06-2010, 13:13
دوستان یه توزیع تووپ برای خواسته هام بگید:
1.وب گردی (adsl) دارم و با لن وصله.
2.موزیک +فیلم که برای پخششون مشکلی نداشته باشه.
3.خوندن pdf.
4.پشتیبانی از زبان فارسی.
سیستمم هم اینه:
cpu:celeron 1.7
vga 128 g-force
ram 1gig
همه توزیعها این قابلیتها رو دارند
roteal2007
03-06-2010, 15:59
همه توزیعها این قابلیتها رو دارند
آی نوو.
اما یه توزیع که برای یه مبتدی خوب باشه و در عین حال گرافیکی و زیباتر از ویندوز xp
danial_848
03-06-2010, 16:10
آی نوو.
اما یه توزیع که برای یه مبتدی خوب باشه و در عین حال گرافیکی و زیباتر از ویندوز xp
بهنظر من ظاهر گنوم هم بدون نرمافزارهای جانبی (compiz و...) هم از XP بهتره. کار باهاش هم ساده تره
توزیع اوبونتو یا فدورا خوبه. نسخه جدید فدورا هم تازه ارائه شده
البته من با کل این مقاله موافق نیستم، و نقدهایی بر برخی قسمت هاش دارم، ولی به عنوان یک دید کلی برای دوستانی که بین مهاجرت موندند شاید بد نباشه بخونید، تا حدی می تونه بهتون یک دید مناسبی بده!
با سلام خدمت اساتید معظم ، می خواستم بدانم برای نصب لینوکس در لپ تاپ ورژن جداگانه ای از لینوکس Fedora یا Ubunto نیاز می باشد یا هر ورژنی از آنها را می توان در لپ تاپ و PC نصب نمود ؟
تفاوتی نداره و برای هر دو قابل نصبه...
AlborzZagros
10-10-2010, 15:33
با سلام خدمت اساتید معظم ، می خواستم بدانم برای نصب لینوکس در لپ تاپ ورژن جداگانه ای از لینوکس Fedora یا Ubunto نیاز می باشد یا هر ورژنی از آنها را می توان در لپ تاپ و PC نصب نمود ؟
اوبونتو دارای نسخهای جداگانه با رابط بهینهی شدهی Unity مخصوص Notebook هاست.
GHOST RECON
15-10-2010, 12:15
سلام دوستان من ميخواستم يه توزيع بهم معرفي كنيد با توجه به نكات زير
1- تازه كار در حد 0 هستم (البته فقط در لينوكس)
2-سرعت و سبكي برام مهمه
3-اينترفيس جذاب كه منو به سمت استفاده مجدد از ويندوز نكشه
4-مشخصات سخت افزاري زير
cpu :amd athlon 3000
vga :nvidia geforce 7300
ram :1GB
mother board :abit kn8 ultra
5- در آينده اي نزديك لپ تاپ هم تهيه خواهم كرد كه سخت افزارش خيلي قوي تر از سيستم خودمه به اونم بخوره
6- اگه هر توزيع نرم افزار هاي مخصوص خودش رو داره يه چيزي باشه با بيشترين تعداد و تنوع نرم افزاري اگه هم براي همه يكي هست كه هيچ
ممنون
Open-Source
15-10-2010, 13:50
سلام دوستان من ميخواستم يه توزيع بهم معرفي كنيد با توجه به نكات زير
1- تازه كار در حد 0 هستم (البته فقط در لينوكس)
2-سرعت و سبكي برام مهمه
3-اينترفيس جذاب كه منو به سمت استفاده مجدد از ويندوز نكشه
4-مشخصات سخت افزاري زير
cpu :amd athlon 3000
vga :nvidia geforce 7300
ram :1GB
mother board :abit kn8 ultra
5- در آينده اي نزديك لپ تاپ هم تهيه خواهم كرد كه سخت افزارش خيلي قوي تر از سيستم خودمه به اونم بخوره
6- اگه هر توزيع نرم افزار هاي مخصوص خودش رو داره يه چيزي باشه با بيشترين تعداد و تنوع نرم افزاري اگه هم براي همه يكي هست كه هيچ
ممنون
Ubuntu برای شما خوبه.
santamove
15-10-2010, 14:27
ArashMiniStar
21-07-2011, 17:30
سلام.یک نوضیعی معرفی کنید که هم در دسکتاپ استفاده کنم و هم سرور شخصی!
مشخصات لپ تاپم :
CPU : core2duo 2.1
Ram : 2GB
Graphic : Intel
میخوام ابزار هایی برای اتصال به سرور هم داشته باشه.مثل Remote Desktop Connection و VMware Vsphere
گرچه فکر کنم باید نصب کنم!!
کارم هم با اینترنت ، فیلم ، برنامه نویسی ایناست!:20:
سرور هم نسخه ای باشه تقربا کم حجم و کمتر سخت افزار خاص بخواد! البته بجز FreeBSD !! :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.