PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازی های Gameboy برای سری 60 ویرایش سوم (Nokia Symbian OS 9.1,9.2)



$*BEHNAM*$
28-07-2008, 19:00
برای اجرای بازی های گیم بوی اول باید امولاتور رو از لینک زیر دانلود و روی گوشی نصب کنید بعد هم بازی ها رو دانلود کنید و فایلهایی با پسوند gba رو در مسیر data\others\vBag وارد کنید .

حجم : 300 کیلو بایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

keygen امولاتور هم داخل فایل زیپ شده هست .

$*BEHNAM*$
28-07-2008, 19:04
چون من اینترنت پر سرعت ندارم نمی تونم خودم بازی آپلود کنم برای همین لینکهایی که توی این تاپیک قرار میدم از سایت های دیگر پیدا می کنم . هر کس بازی جدیدی پیدا کرد سعی کنه که لینکش رو انجا قرار بده .

$*BEHNAM*$
28-07-2008, 19:09
The Legend of Zelda: The Minish Cap
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


منبع بازی : موبایلستان

Mojtaba N87
28-07-2008, 20:16
مرسی از تاپیک خوبت دوست عزیز.

بازی های زیادی از این دست دارم. فرصت کنم می ذارم.

NINTENDO_DS
29-07-2008, 13:56
اگر بازی ها خوب باشه منم حتما دانلود می کنم تاپیک خوبیه منم اگر پیدا کردم میزارم

vahid69
30-07-2008, 12:22
دوستان اگه واقعا به گیم بوی علاقه دارین من 6 ماه پیش یه تاپیک کامل در مورد این موضوع درست کرده بودم. حدود 50 60 تا بازی هم توشه. برین یه سرچ کنید و اون تاپیک رو بیارین بالا و نه الکی تاپیک اونم از رو موبایستان بزنید.

$*BEHNAM*$
31-07-2008, 18:19
دوستان اگه واقعا به گیم بوی علاقه دارین من 6 ماه پیش یه تاپیک کامل در مورد این موضوع درست کرده بودم. حدود 50 60 تا بازی هم توشه. برین یه سرچ کنید و اون تاپیک رو بیارین بالا و نه الکی تاپیک اونم از رو موبایستان بزنید.

دوست عزیز من قسمت بازی های ویرایش سوم رو گشتم همچین چیزی نبود . ولی برای سری 80 و 90 پیدا کردم . در ضمن اگه پست دوم رو نگاه کنی من گفتم که اینترنت پرسرعت ندارم که بازی ها رو خودم اپلود کنم برای همین تا چند وقت از سایت های دیگه (با ذکر منبع) بازی میذارم و تا چند وقت دیگه سعی می کنم یا خودم اپ کنم یا از فرومهای دیگه لینک ندم.

دوستانی که اینترنت پرسرعت دارن کمک کنند و اگه بای پیدا کردن خودشون اپ کنند و لینک بدن .

$*BEHNAM*$
31-07-2008, 20:21
Yggdra Union We ll Never Fight Alone

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید]


تست نشده

$*BEHNAM*$
31-07-2008, 20:23
Samurai Deeper Kyo

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تست نشده

sajadblog.blogfa
01-08-2008, 16:56
منم هرچي سرچ زدم چيزي نيافتم

vahid69
02-08-2008, 00:08
درسته توی سری 60 ورژن 3 نیست توی ورژن 2 هست. که بازی ها هیچ فرقی ندارن. آخه اون موقه ها سری ها تفکیک نشده بودن.
من خودم می گردم و بالا میارمش .از این به بعد بازی ها رو اونجا بزارین

vahid69
02-08-2008, 00:14
اینم از لینک تاپیک. لطفا مشارکت کنید. در ضمن این دوتا بازی هم تو اون تاپیک هست!!!!!


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

warmaster
04-08-2008, 01:58
اين دوتا سايت هم براي rom هاي GBA
Open With Google Translate

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

warmaster
07-08-2008, 00:26
اقا تو رو خدا يكي كمك كنه من سه تا بازي GBA گرفتم (j(Crash of the Titans,Lucky Luke Wanted,Tekken
Lucky Luke Wanted كه مشكل نداره
اون دو تاي ديگه بااينكه از تو option صداشونو قطع ميكنم يك صدايه خيلي بلند و گوش خراش از بلندگوهاي گوشيم مياد بيرون گوشيم 5700 هست Emulator هم اخرين ورژنه وقتي گوشي سايلنته هم فرقي نداره

vahid69
07-08-2008, 10:55
اقا تو رو خدا يكي كمك كنه من سه تا بازي GBA گرفتم (j(Crash of the Titans,Lucky Luke Wanted,Tekken
Lucky Luke Wanted كه مشكل نداره
اون دو تاي ديگه بااينكه از تو option صداشونو قطع ميكنم يك صدايه خيلي بلند و گوش خراش از بلندگوهاي گوشيم مياد بيرون گوشيم 5700 هست Emulator هم اخرين ورژنه وقتي گوشي سايلنته هم فرقي نداره


دوست عزیز . من که این مشکل رو ندارم . روی 6120 هم تست کردم. کلا 6120 و 5700 هم یه سیستم هستن.
شما بهتره یه بار شبیه ساز رو حذف و از نو نصب کنید . شاید مشکلتون حل شه.

$*BEHNAM*$
09-08-2008, 20:39
سلام
خیلی ببخشید که چند روز نبودم . مودمم خراب شده بود برای همین نمی تونستم کانکت بشم .

$*BEHNAM*$
10-08-2008, 19:28
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

$*BEHNAM*$
10-08-2008, 19:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

$*BEHNAM*$
10-08-2008, 19:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

$*BEHNAM*$
10-08-2008, 19:38
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

$*BEHNAM*$
10-08-2008, 19:39
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

$*BEHNAM*$
10-08-2008, 19:41
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahid69
10-08-2008, 20:51
دوست عزیز شما که دارین باز بازی تکراری میدین !!!!!!!!!! مگه تاپیک معرفی نکردم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!
صفحه قبل رو یه نگاه بندازید
از مدیران هم میخوام این دو تاپیک رو ادغام کنن

$*BEHNAM*$
11-08-2008, 19:21
فعلا بازی جدید پیدا نکردم . ولی اگه پیدا کردم حتما میذارم