PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چگونگی استفاده از اینترنت ADSL کامپیوتر روی گوشی به وسیله Wi Fi؟؟؟؟








    

amonesary
24-07-2008, 11:13
سلام
یه سوال دارم که تو دو بخش میپرسم

بخش اول:
فرض کنین داریم از اینترنت ADSL2+ استفاده میکنیم . یه مودم معمولی داریم که روترم داره مثلا Asus am602 و اون

رو از طریق لن به کامپیوتر وصلوندیمو داریم استفاده میکنیم

و همچنیین یه گوشیم داریم که از قضا Wi Fi داره مثل خیلی از گوشی های جدید مثل P1 یا N95

حالا سوالم اینه که چه راهی وجود داره تا از وای فای گوشی استفاده کنیم تا بتونیم از طریق گوشی و ترجیحا بدون روشن کردن کامپیوتر بتونیم از اینترنت استفاده کنیم

بخش دوم:
حالا اگه با شرایط بالا نمیشه این کارو کرد سوالم اینه که با چجور لوازمی(مودمی) میشه این کارو کرد

یعنی از اینترنت ADSL روی گوشی(به وسیله وای فای) استفاده کرد؟

مرسی:11:

zed2
24-07-2008, 12:40
یک چند نفر فکر کنم این کار رو کردن .مودم هایی که انتن شبکه بی سیم دارن باید داشته باشی.
تو تنظیماتنش هم باید شبکه را تعریف کنی و فعال کنی بعد با گوشی باید شبکه را جستجو کنی تا پیدا کنه.

amonesary
24-07-2008, 14:20
خیلی ممنون
پس با این حساب فقط با مودم وایرلس میشه

و با مودم Asusam602 که من میخوام بخرم راهی نداره؟

مرسی

zed2
24-07-2008, 14:38
خیلی ممنون
پس با این حساب فقط با مودم وایرلس میشه

و با مودم Asusam602 که من میخوام بخرم راهی نداره؟

مرسی
تا انجا که می دونم این مدل انتن بی سیم نداره .بک سری مدل هاب خاص است که قیمتشان هم بیشتر از مدل هاب عادی است.

zed2
24-07-2008, 14:38
خیلی ممنون
پس با این حساب فقط با مودم وایرلس میشه

و با مودم Asusam602 که من میخوام بخرم راهی نداره؟

مرسی
تا انجا که می دونم این مدل انتن بی سیم نداره .بک سری مدل هاب خاص است که قیمتشان هم بیشتر از مدل هاب عادی است.

huti_421
24-07-2008, 17:05
به چند چیز نیاز داری : ( من تو خونمون این سیستم فعاله ) :

1. خط ADSL
2. مودم لن با قابلیت Router ) Wirless ) قیمت D-Link با چهار پرت کابل و قابلیت پوشش بینهایت شبکه ی Wi-Fi 80 هزار تومن ( من گرفتم قبل از عید )
3. کارت شبکه برای پی سی که از کابل بتونی استفاده کنی

این مودم منه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه فکر نکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم ... یه پیکره بندی مودم میمونه که بگردی پیدا میشه تو دفترچه راهنمای مودم هم نوشته ...

سر جمع چیزی تو مایه های 100 تومن خرج داره

یه راه دیگه هم که هست یه دستگاه Access Router بگیری بزنی به خط تلفنت که دیگه فقط بی سیم میشه و از کابل لن برای پی سی خبری نیست پس باید یه کارت شبکه ی بی سیم برای پی سی هم بخری که اونم تو مایه های همین 100 تومن خرج داره ( یه خورده پایین بالا )

Cleeev
24-07-2008, 17:16
به چند چیز نیاز داری : ( من تو خونمون این سیستم فعاله ) :

1. خط ADSL
2. مودم لن با قابلیت Router ) Wirless ) قیمت D-Link با چهار پرت کابل و قابلیت پوشش بینهایت شبکه ی Wi-Fi 80 هزار تومن ( من گرفتم قبل از عید )
3. کارت شبکه برای پی سی که از کابل بتونی استفاده کنی

این مودم منه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دیگه فکر نکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم ... یه پیکره بندی مودم میمونه که بگردی پیدا میشه تو دفترچه راهنمای مودم هم نوشته ...

سر جمع چیزی تو مایه های 100 تومن خرج داره

یه راه دیگه هم که هست یه دستگاه Access Router بگیری بزنی به خط تلفنت که دیگه فقط بی سیم میشه و از کابل لن برای پی سی خبری نیست پس باید یه کارت شبکه ی بی سیم برای پی سی هم بخری که اونم تو مایه های همین 100 تومن خرج داره ( یه خورده پایین بالا )

ایول... ایول... ایول...

اطلاعات منم زیاد شد...

Thanx هات رو هم افتتاح کردم..... . . . ..... . . ..

huti_421
24-07-2008, 17:19
من نمیدونم که میشه با استفاده از مودم وایرلس از وای-فای گوشی استفاده کرد یا نه ولی فکر نکنم بشه چون من تا حالا هیچ چیزی در این باره نه دیدم و نه شنیدم... :41:

ولی تا جایی که میدونم برای Wi-Fi باید از یکی از شرکتایی که ارائه میدنش اشتراک بگیرید که توی ایران هم نیستن و فقط یکی دو تا هستن که خیلی گرونن... در حالی که توی کره مجانیه...

ای آقا حرفی میزنیدا من با گوشی هاییی که Wi-Fi دارن دارم استفاده میکنم که به شرح زیر هستن :

N95 جواد داد / N82 جواد داد / iPhone جواد میده ( جای "د" ، "ب" بذارید :دی )

نه عزیز وقتی شما دی اس الت رو بی سیم کنی همون طوری میشه تا شعاع 40-50 متری از دستگاه ...

huti_421
24-07-2008, 17:27
ایول...

اطلاعات منم زیاد شد...

Thanx هات رو هم افتتاح کردم..... . . . ..... . . ..

از این بابت خوشحالم ... ( افتخار دادی مارو افتتاح کردی :دی ) :11:

mehdi_08
24-07-2008, 22:48
فکر کنم که یه کارت شبکه بسیم به غیر از کارت شبکه ای با کابل به مودمت وصله بگیری و با یه سری تنظیمات کارت راه بیوفته با 40.000 تومن

amonesary
25-07-2008, 00:48
به چند چیز نیاز داری : ( من تو خونمون این سیستم فعاله ) :

1. خط ADSL
2. مودم لن با قابلیت Router ) Wirless ) قیمت D-Link با چهار پرت کابل و قابلیت پوشش بینهایت شبکه ی Wi-Fi 80 هزار تومن ( من گرفتم قبل از عید )
3. کارت شبکه برای پی سی که از کابل بتونی استفاده کن

دیگه فکر نکنم چیزی رو از قلم انداخته باشم ... یه پیکره بندی مودم میمونه که بگردی پیدا میشه تو دفترچه راهنمای مودم هم نوشته ...

سر جمع چیزی تو مایه های 100 تومن خرج داره

یه راه دیگه هم که هست یه دستگاه Access Router بگیری بزنی به خط تلفنت که دیگه فقط بی سیم میشه و از کابل لن برای پی سی خبری نیست پس باید یه کارت شبکه ی بی سیم برای پی سی هم بخری که اونم تو مایه های همین 100 تومن خرج داره ( یه خورده پایین بالا )

سلام دوست عزیز و تشکر بابت راهنماییت

پس دو راه وجود داره

تو راه اول اساسا یک مودم وایرلس باید بخرم

و بوسیله این مودم اینترنت ADSL2+ که از ISP و بوسیله خطوط تلفن به منزلم اومده رو به کامپیوترم میرسونم(دقیقا

کاری که مودم های معمولی هم میتونن انجام میدن)و بوسیله همین مودم میتونم همون اینترنتی که از خطوط تلفن

به منزلم اومده رو به صورت وای فای و بیسیم روی گوشیم داشته باشم

خوب این از قسمت اول
اگه ایرادی داشت بگو تا تصحیح بشه

اما قسمت دوم اگه اشتباه متوجه نشده باشم:

به وسیله مودم معمولی (و نه وایرلس)از همون اینترنتی که از سیم تلفن اومده با کامپیوترم از اینترنت استفاده میکنم

حالا بدون مودم وایرلس چطوری میشه با گوشی یک ارتباط وای فای داشت؟

طبق گفتت باید یک Access Router (آیا این همون روتره که بعضی معمولیا هم دارن؟)و یک کارت شبکه ی بیسیم برای پی سی بخرم

این اکسس روتر رو خود مودم های معمولی ندارن؟مثلا Asus am602

و کارت شبکه ی بیسیم تو بازار هست؟

وسوال آخرم این که ما تونستیم با دو روش بین گوشی و مودم یک ارتباط برقرار کنیم

میشه ابن ارتباط رو بین پی سی و گوشی برای تبادل فایل(و نه اینترنت) به وسیله وای فای هم داشت یا نه؟

بازم تشکر بابت راهنماییت :11::10:

amonesary
25-07-2008, 10:32
این پست ویرایش شد

huti_421
25-07-2008, 18:58
فکر کنم که یه کارت شبکه بسیم به غیر از کارت شبکه ای با کابل به مودمت وصله بگیری و با یه سری تنظیمات کارت راه بیوفته با 40.000 تومن

نه آقا ... بی سیم کردن پی سی خرج اضافیه همون پی سی با کابل باشه بهتره ... سیستم رو که بقل نمیکن جابه جا کنن ... :31:

huti_421
25-07-2008, 19:01
سلام دوست عزیز و تشکر بابت راهنماییت :10:

پس دو راه وجود داره

تو راه اول اساسا یک مودم وایرلس باید بخرم

و بوسیله این مودم اینترنت ADSL2+ که از ISP و بوسیله خطوط تلفن به منزلم اومده رو به کامپیوترم

میرسونم(دقیقا کاری که مودم های معمولی هم میتونن انجام میدن)و بوسیله همین مودم میتونم همون اینترنتی

که از خطوط تلفن به منزلم اومده رو به صورت وای فای و بیسیم روی گوشیم داشته باشم

خوب این از قسمت اول:20:

اگه ایرادی داشت بگو تا تصحیح بشه :11:

اما قسمت دوم اگه اشتباه متوجه نشده باشم:

به وسیله مودم معمولی (و نه وایرلس)از همون اینترنتی که از سیم تلفن اومده با کامپیوترم از اینترنت استفاده میکنم

حالا بدون مودم وایرلس چطوری میشه با گوشی یک ارتباط وای فای داشت؟

طبق گفتت باید یک Access Router (آیا این همون روتره که بعضی معمولیا هم دارن؟) و یک کارت شبکه ی بیسیم

برای پی سی بخرم

این اکسس روتر رو خود مودم های معمولی ندارن؟مثلا Asus am602

و کارت شبکه ی بیسیم تو بازار هست؟

وسوال آخرم این که ما تونستیم با دو روش بین گوشی و مودم یک ارتباط برقرار کنیم :8:

میشه ابن ارتباط رو بین پی سی و گوشی برای تبادل فایل(و نه اینترنت) به وسیله وای فای هم داشت یا نه؟:13:

مرسی :11:

خوب راه اول رو خوب فهمیدی دقیقا همین طوره ...

راه دوم اکسس راوتر یه دستگاهیه که دیگه شما اصلا به مودم نیاز نداری ( بعضی مدل ها ) ولی بعضی مدل هاش به مودم وصل میشن و اتصال رو بی سیم می کنن

من پیشنهادم اینه که شما یه مودم مثل اونی که معرفی کردم بگیری و بعد با کابل به پی سی و با وای فای به سایر دستگاه هات متصل بشی ...

در مورد آخرین سوالم ، آره توی گوشی های نوکیا سری ان که وای فای دارن نرم افزار مخصوص هست ولی من امتحان نکردم ...

shervin_blueman
23-03-2009, 13:12
من ی ماه پیش asus 602 گرفتم.طرف گفت میتونی بعدا به بی سیمی تبدیلش کنی.ی 30 ،40 تومن خرج داره.دیگه چجوری تبدیل بشرو نمیدونم...

eblis_boy1386
23-03-2009, 19:33
دوست عزيز گوشي شما بايد وايلرس لن داشته باشه..مثل n82 كه من ميتونم تا فاصله 50متر انلاين باشم با گوشي///

R@R#M@N
23-03-2009, 20:37
فقط یه سوالی آقای هووتی
برد وایرلستون چند متر هست ؟؟