PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : PUK Code



cd3
23-07-2008, 14:51
سلام. من PUK Code ایرانسل رو ندارم . یعنی اینکه وقتی که خریدم نه Pin بود PUK:حالا وقتی سیم کارت داخل گوشی می کنم درخواست Puk می کنه.چه کار باید کرد؟:10:

vafa1353
25-07-2008, 00:38
سلام. من PUK Code ایرانسل رو ندارم . یعنی اینکه وقتی که خریدم نه Pin بود PUK:حالا وقتی سیم کارت داخل گوشی می کنم درخواست Puk می کنه.چه کار باید کرد؟:10:
با يه خط ديگه با اوپراتور تماس بگير اگه ثبت نام كرده باشي بهت ميگه.

hessam_sz
25-07-2008, 01:29
اگر در سيستم e-care ثبت نام كرده بودي الان خودت ميتونستي از سايت بگيري ولي حالا هم ميتوني به 140 از خط ايرانسل يا 09351400000 زنگ بزني و مخصاتت و شماره سيمكارت كه پشتش نوشته شده را بگي تا پاك را بهت بده

salarnight
25-07-2008, 12:05
حتما ثبت نام لازم نیست
شما روی کارتی که خریدی که سیم کارت روش بود ( سیم کارتو ازش جدا کردی )
روی اون یه کد نوشته که همون puk هست
واسه منم همینطور شده بود
اگر هم اون کارت رو ندارید باید ثبت نامتون رو تکمیل کنید و بعد میتونید بگیرید

boeing_747
21-03-2010, 17:00
سیم کارت درخواست پوک کد کرده بود و 9 بار فرصت داشتم که پوک کد صحیح وارد کنم و هر 9 بار کد اشتباه وارد می کردم و بعد پیام سیم کارت رد شده رو میده

حالا باید چکار کرد؟