PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آپگريد فريمور K700



Hosseincg
10-12-2005, 19:11
دوستان مي خواستم مرا در مورد آپگريد فريمور K700i راهنمايي کنيد.
به چه چيزهايي نياز دارم؟ممنون

30naa
11-12-2005, 16:58
یه کابل نیاز داری و نرم افزار سونی اریکسون PC Suite
من کا 750 دارم و 3-4 بار خواستم فریمویر آپدیت کنم فقط یک بار تونستم خیلی سخت و بد آپدیت میشه

Hosseincg
14-12-2005, 18:11
دوست گرامي ميتوني قدم به قدم نحوه کار را بهم بگي . خيلي لازمه .

valid
14-12-2005, 19:36
نحوه آپگرید فریمور گوشي هاي سوني اريكسون:
وارد سایت سونی اریکسون بشو تو قسمت ساپورت مدل گوشي مورد نظر رو انتخاب کن بعد تو قسمت Update Service وارد شو بعد از چند مرحله یه فایل به اسم seus_setup119 رو دانلود کن ( حدود 18 مگا بایت ) حالا که نصب کن . بعد از اینکه این فایل رو نصب کردی دوباره برو توی قسمت آپدیت سرویس توی سایتش.
این بار اگه مراحل رو پشت سر هم انجام بدی خودش تشخیص میده seus نصب شده ( كابل و گوشي وصل باشه ) و ادامه مراحل رو میره. یه فایل جاوا دانلود میکنه و اجراش میکنه. ویندوزت هم که حتما" باید ویندوز 2000 یا اکس پی با جدیدترین سرویس پک باشه.
بعدش یه Lisence Agreement داره که باید Accept کنی.
بعدش تازه مراحل آپدیت کردن شروع میشه. یه پنجره ای میاد که وسطش یه پروسس بار داره
که باید تا 100% پر بشه. حدودا" 3 ساعت طول میکشه(من كه با adsl با 10 دقيقه رديفش كردم ....باید آنلاین باشی) و توی این مدت حدود20 مگابایت پلاگین برای seus دانلود میکنه...
این مرحله که تموم شد یه پیغام برات میاد که گوشی رو خاموش کنی و کابل رو قطع کنی.
بعد از 20 ثانیه باید در حالی که دکمه "C" گوشی رو نگه داشتی کابل رو وصل کنی.
گوشی خودش روشن میشه و ویندوز هم پیغامی در مورد find new hardware میده.
چیزی که پیدا کرده USB Flash Device هستش. قبلش باید درایور لازم رو دانلود کرده باشی.
میتونی از قسمت سافت ور سايت سوني اريكسون دانلودش کنی. حالا باید با این درایور Device جدید رو نصب کنی. (توی تمام این مراحل باید دستت همچنان روی C باشه)
بعدش یه پروسس بار دیگه باز میشه و شروع میکنه به آپدیت کردن گوشیت.
(میتونی دستت رو از روی C برداری)حدود 5 دقیقه طول میکشه و بعدش آپدیت میشه !حالا میتونی از سرعت و کیفیت جدید گوشیت لذت ببری...من كه كيف كردم

30naa
24-12-2005, 13:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

30naa
24-12-2005, 13:44
اینو دانلود کن همه چی رو بهت میگه
من که مال خودمو آپدیت کردم براحتی ولی یه مشکل
ماله من ماله هنگ کنگه
هیچ جوری نمی شه فایرمویر خاور میانه رو بگیرم؟

valid
27-12-2005, 12:16
دوست عزيز جديدا آپديت سوني اريكسون عوض شده و ميشه گفت خيلي راحت تر و ساده تر شده و از اون گنگي كه قبلا داشت در اومده...حالا نحوه كار و برات ميگم...با خط adsl انجام بده ...
فريمور جديد اومده و من با خط adsl يك ساعت كارمو انجام دادم از ابتداي كار.....البته قبلا فايل مورد نظر كه 34 مگابايت هست رو دونلود كرده بودم....
خوب حالا نحوه كار...به سايت زير مراجعه كنيد....( همون support سايت سوني‌)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قسمت select your phone ... مدل تلفن مورد نظر رو انتخاب كن.....( من k750 رو زدم )
بعد درايور هاي لازم را از قسمت Software downloads بگيرين...

Drivers and scripts

Useful connectivity software
Modem scripts for K750 and D750
Sony Ericsson D750/K750 USB drivers
Sony Ericsson Update Service USB driver

يا از اين ادرس بگيريد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سپس وارد Sony Ericsson Update Service شويد و فايل 34mb را دونلود كنين

لينك دونلود اينه ~~~~~>
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس از دونلود فايل...آن را اجرا نموده و سيم كارت گوشي رو در آورده و گوشي رو خاموش كنيد....كليد C روي موبايل نگه داريد و كابل رو وصل كنيد....سپس منتظر باشيد درايور هاي لازم كه از Software downloads گرفتين نصب شود ( با آدرس دهي كه مي كنيد)
از اين لحظه به بعد بايد حوصله و صبر داشته باشيد....سپس يك لوگوي سايت سوني وسط صفحه مي آيد كه پس از مدتي صبر تمام مراحل به صورت تصويري و كاملا راحت شما رو راهنمايي ميكنه كه نوشتن سخت تره
آخرين فريمور k750i و w800i به نام R1AA008 مي باشد كه از نظر كيفيت صدا و LCD تاثير بيشتري داره...سرعت گوشي هم بهتر شده تا اينجا اين موارد روي گوشي تاثيرش فاحش بوده...يه سري كاراي ديگه هم انجام داده كه به صورت انگيسي در پايين مي تونين ببنين


- Released on SEUS for the W800 around 2/12/05.
- Released on SEUS for the K750 around 9/12/05 (EU4 only).
- (Note: Users are currently having difficulty performing R1AA updates via SEUS for the K750 firmware. Please check the latest posts for additional information)
- Fixes MS Duo file transfer issues.
- Rotating and zooming into pictures is faster and displays an egg timer whilst processing.
- Software versions:
LCD 0
Camera 4.5
ITP CXC 125 932 R1E
مشكلي بود بگين
موفق باشيد

30naa
27-12-2005, 14:30
ولید جون این اطلاعاتی که آخرش دادی مربوط به کا750ه
ایشون منظورش کا700 بود
راستی این فارسی چی شد؟

valid
29-12-2005, 12:03
فرقي نميكنه من به عنوان مثال گوشي k750 نوشتم بايد بره تو سايت قسمت انتخاب مدل گوشي..مدل گوشي مورد نظر باشه....راه حل كلي اينه...شما براي k750 چه زبوني رو موقع اپديت انتخاب كردي؟ با چه اينترنتي اين كارو انجام دادي؟

30naa
29-12-2005, 14:53
موقع انتخاب زبان انگلیسی چون زبون دیگه ای نداره
با دایال آپ آپدیت کردم

syamak790
29-12-2005, 16:52
سلام
ببخشيد براي آپگريد S700 ميدونم اينجا جاش نيست . اما ميخواستم بدونم كسي ميتونه اينكارو براي من انجام بده ؟
هر جا كه رفتم كلا همه اظهار بي اطلاعي ميكنن . حتي بعضيا نميدونن سيمباين چيه بعد ميگن بايد سيمباين باشه گوشيت .
خودمم امكان اينكه خودم اينكارو كنم ندارم .
نه كاملا بلدم نه اينكه وسايلشو دارم .
اگه كسي اينكارو كنه از خجالتشم انشا الله در ميايم .
syamak_82@yahoo.com
يا همينجا بگين
ممنون

30naa
30-12-2005, 11:01
دوست من شما اگه یه کابل داشته باشی خیلیها می تونن بصورت زنده تو همین فوروم کمکت کنن
البته یخورده طول می کشه مخصوصا اگه به دانلودای طولانی عادت نداری ولی بالاخره میتونی شب بزاری دانلود شه بگیری بخوابی

valid
30-12-2005, 17:35
سينا جان ...دوباره آپديت كن ولي با adsl ....اشكالي كه پيش اومده به خاطر استفاده از دايال اپ بوده... 100 در صد

30naa
31-12-2005, 12:49
حالا adsl از کجا بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
یعنی هیچ پچی مچی چیزی واسه فارسی نیست؟
در ضمن ولید عزیز اشکال نیست
منو فارسی نداره

valid
02-01-2006, 12:50
شما كه تهران هستي الان اكثر كافي نت ها adsl دارن برو اونجا و اپديت كن, به هر حال منو فارسي نداشتن يه اشكال تو حين اپديت رخ داده....
موفق باشي

pv2005
02-01-2006, 13:00
ببخشید! می دونم به این تاپیک زیاد ربط نداره ولیمی خواستم بدونم k700 گوشی خوبی هست یا نه؟
می خوام یه گوشی زیر ۲۰۰ تومن بخرم که خوب باشه!

30naa
02-01-2006, 14:18
جیگر برو ngage بخر
نسبت به قیمتش خداه

safety
08-01-2006, 17:13
سلام
من نرم افزار را دانلود و اجرا كردم اما در حين اجرا بعد از انتخاب نوع گوشي( بر اساس شكل كابل ورودي) اخطار ميدهد No deskstand connected .در حالي كه كابل وصل بوده و درايور آن را هم نصب كرده ام. در هر دو حالت خاموش و روشن گوشي هم امتحان كرده ام.
لطفاً راهنمايي كنيد ضمناً گوشي k700i است.
ممنون

30naa
08-01-2006, 17:30
آخرین درایورو نصب کردی؟
یا درایور رو سی دی رو؟
چون می دونم ماله کا750 باید بری آخرین نسخشو دانلود کنی و اگه نسخه ی درایوری که رو سی دی هست رو نصب کنی جواب نمیده

safety
09-01-2006, 14:46
سلام
من كابل را جداگانه تهيه كردم درايور آن هم به درايور موجود در سايت نمي خورد(چيزي كه كامپيوتر در حين نصب مي خواهد با آني كه در سايت است هم نام نيستند) كه آنرا بتوانم نصب كنم. البته براي انتقال اطلاعات خوب كار مي كند. متاسفانه از bluetooth هم نمي توان براي آپديت فيرمور استفاده كرد. درسته؟
لطفاً راهنمايي كنيد.

30naa
09-01-2006, 23:15
ببینم فایلهای تو سی دی همون فایلها ی داخل این دو فایل فشرده شده نیستند؟؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

safety
10-01-2006, 15:33
سلام
ممنون
ظاهراً كابل من مدل DCU-11 نيست و مي گويد كه درايور موجود مناسبتر است و آدرس دوم هم كه لطف كرده ايد، مربوط به مودم است. ضمناً در اين كامپيوتري كه مي خواهم آپديت كنم برنامه "موبايل فون مونيتور" گوشي را شناخته ، اما در my phones اتصال شناخته نمي شود در حالي كه در كامپيوتر خودم اينگونه نيست. نمي دانم به اين موضوع هم ربط دارد يا نه.

30naa
10-01-2006, 18:30
سلام جیگر خواهش میکنم
فکر کنم بهتر باشه رو یه سیستمی که تا حالا نصب نشده نصبش کنی

vahicl
10-01-2006, 20:02
برای update کردن K700i فقط یه DSS-25 و نرم افزار Update لازم داریم دیگه درسته؟ سخت افزار دیگه ای لازم نیست که نه؟
حالا این DSS-25 رو از کجا میشه پیدا کرد میشه راهنماییم کنین؟

mrs622000
01-02-2006, 22:28
این روش رو برايs700iهم میشه استفاده کرد . چون من مراحل رو انجام دادم ولی وصل نمی شه لطفا کمک کنید

keuo
02-02-2006, 03:10
salam khedmate bar bache bahal mikhastam mano darbare update sony ericsson k750 rahnamai konin man hame karasha anjam dadam.barname ro download kardam va nasbesh kardam
va varname update service ham nasb shode va va on chanta kara ke gofte bod anjam bede (c ro negah dar va badan cable usb bezan to mobile hame ina )anjam dadam va moghe update goshi bood ke yedafe nevesht unable to conect to server.please try again later bad az in paygham dige mobilam roshan nemishe.va vaghti cable usb mizanam tosh seda mide yani inke usb kar oftade vali drive ezafe nemishe .lotf konin rahnamai konin mano khahesh mikonam.
merci az bacheha

30naa
03-02-2006, 00:54
سلام دوست من ورودت رو به انجمنها خوش اومد میگم.
از این به بعد فارسی تایپ کن.
فکر کنم شما یه بار باتریتو دربیاری و دوباره بزاری سر جاش گوشیت روشن بشه البته ممکنه تا وقتی درست آپدیتش نکردی یخورده اذیتت کنه ولی خوب.
سعی کن از یه اکانت بدون دیسکانکت وصل شی و بعد یکبار دیگه به کار آپدیت ادامه بده

keuo
03-02-2006, 21:19
سلام سینا جون امیدوارم حالت خوب باشه .ولی گوشی من هر کاری می کنم روشن نمیشه که بتونم آپگرید کنم ولی وقتی کابل usb مي زنم تو موبايل صداي usb ميده كه كار افتاده.ولي درايو هم اضافه نمي شه .نمي دونم چكارش كنم اصلا هم روشن نميشه.خواهش ميكنم من كمك كن مرسي سينا جان.

keuo
03-02-2006, 21:33
سلام بچه ها اگه تم سوني اريكسون k750 مي خواي و هر مو بايل ديگه برو به سايت زير
مي تونيد هم از user و password من استفاده كنيد
user : keuo
Pass: 91200

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل كنيد
Keuo

30naa
04-02-2006, 16:30
سلام کئو جان
گوشیت درست شد که داری تیم معرفی میکنی؟؟؟
اگه مشکل سخت افزاری پیدا نکرده باشه باید با مستر ریست درست بشه
منتها نمی دونم کد مستر ریست سونی اریکسون چیه.
مشکل از باتری گوشیت نیست؟؟؟
اگه میتونی با یه باتری دیگه امتحانش کن

vahicl
10-02-2006, 14:44
ببخشید با کابلی که رو خود K750 هست میشه update کرد؟ یا کابلش فرق میکنه؟

30naa
10-02-2006, 15:17
با همون کابل میتونی آپدیت کنی

Man Hunter
25-02-2006, 01:42
بجه ها سلام....من تو هلندم.....سرعت internet=200kbps اگه چيزي خواستين DownLoad كنين اگه بتونم كمكتون كنم

خوشحال ميشم.

vahicl
19-04-2006, 09:09
با کابل dcu-11 که برای انتقال data برای گوشی k700 استفاده میشه، گوشی update نمیشه، چیکار کنم؟

amirbick
12-11-2006, 17:10
با سلام وخسته نباشي من گوشيم k750 ي ميخام به w800 تبديل كنم تمامي فايل هاي مورد نياز را دانلود كردم ولي راهنماي دقيقي پيدا نكردم لطفا راهنماي دقيق شو به آدرس زير برام بفرستين يا تو سايتتون كامل ترشو بزارين ممنننننننننننننمون

marde_siahposh_2006@yahoo.com