مشاهده نسخه کامل
: F.E.A.R. 2: Project Origin
gigi_alex
21-02-2009, 21:12
آقای mehdi_vsgh بازی رو تموم نکردی
mehdi_vsgh
21-02-2009, 22:19
نه ولی فکر کنم دیگه آخراش رسیدم
آخه میدونی با توجه به وجود دانشگاه و مشغله فراوان خیلی فرصت نمیکنم بازی کنم(روزی حداکثر 1 ساعت)
ولی اونطور که مشخصه دیگه آخراش هستم
من الان تو مرحله fist snake هستم ولی تو این مرحله چند ماموریت رو رفتم جلو (فکر کنم2یا3تا )
دیگه نیمدونم چقدر دیگه باقی مونده
=================
ویرایش شد:
الان رفتم نیگا کردم 4مرحله کلا باقی مونده
mehdi_vsgh
22-02-2009, 11:53
خوب
رسیدیم به مرحله راه اهن (یا مترو)
در حقیقت intetrval6
فکر کنم یک مرحله مونده تا آخرش:دی
-----------
راستی یه سوال
مرحله قبلی یه یاروهه یه اسلحه توپی بهمون میده ولی تا اسلحه رو میده یه جونور میاد و گردن طرف رو میزنه
حالا میخواستم بدونم این اسلحه جای خاصی هست که به درد بخوره!(آخه اسلحش خیلی توپه ولی از ترس اینکه ممکنه یه مرحله به کارم بیاد دارم تو مصرفش صرفهجویی میکنم:دی)
tekno2006
22-02-2009, 12:16
با سلام راستش من پست های قبل رو نخوندم الان تو بازار اومده که بگیرم یا دموی بازی دست دوستان هست؟
mehdi_vsgh
22-02-2009, 12:18
با سلام راستش من پست های قبل رو نخوندم الان تو بازار اومده که بگیرم یا دموی بازی دست دوستان هست؟
میخوای اذیت کنی الان؟؟:دی
ینی ما داریم خودمونو میکشیم تو بازی به خاطر دمو الان؟؟:دی
نه عزیز نسخه اصلی الان یکی دو هفتهآی هست که اومده
تو بازار هم پیدا میشه به راحتی
gigi_alex
22-02-2009, 13:37
خوب
رسیدیم به مرحله راه اهن (یا مترو)
در حقیقت intetrval6
فکر کنم یک مرحله مونده تا آخرش:دی
-----------
راستی یه سوال
مرحله قبلی یه یاروهه یه اسلحه توپی بهمون میده ولی تا اسلحه رو میده یه جونور میاد و گردن طرف رو میزنه
حالا میخواستم بدونم این اسلحه جای خاصی هست که به درد بخوره!(آخه اسلحش خیلی توپه ولی از ترس اینکه ممکنه یه مرحله به کارم بیاد دارم تو مصرفش صرفهجویی میکنم:دی)
نه جایه خاصی مورد استفاده نیست ولی اصلحه کمیابیه و شاید 1 یا 2 تا دیگه پیدا کنی چون قدرتش زیاد و با یک گلولش میتونی چندین نفر از دشمنان را به طور همزمان کشت
راستی این جونوره که میگی مرحله های بعد میاد یه جور نینجا برقی هستند که اول به صورت نامرئی اند ولی وقتی بهت حمله میکنن چهرشون معلوم میشه . وقتی که بهت برق میزنن خیلی بعد از جوونت کم میشه
سلام
موقع نصب وقتی dvd اول را گذاشتم مثل بازی های معمول inistal نداشت و فقط یک دایرکتوری ازم خواست تا بازی را از حالت فشرده خارج کنه برای شما هم به همین صورت نصب شد ؟؟؟؟؟؟؟
FEAR2 را نصب کردم بعد از نصب موقع اجرای بازی یک اروری داد به این صورت که یک فایلی به اسم D3DX9_40.dll احتیاج داره بعد این فایل را از اینترنت دانلود کردم و ریختم تو درایو ویندوز و پوشه سیستم بعد که دوباره اومد اجرا کنم بازم ارور داد که یک فایل دیگه به اسم
X3DAudio1_5.dll احتیاج داره بازم مثل مورد قبل فایل را تو محل خودش ریختم وقتی اومدم بازی را اجرا کنم با ارور dont send مواجه شدم
حجم کرک داخل dvd هم 3.16 هست
به نظر شما اگر این بازی مشکل داره برم پسش بدم !!!!!!!!!!!!!!
gigi_alex
22-02-2009, 14:08
سلام
موقع نصب وقتی dvd اول را گذاشتم مثل بازی های معمول inistal نداشت و فقط یک دایرکتوری ازم خواست تا بازی را از حالت فشرده خارج کنه برای شما هم به همین صورت نصب شد ؟؟؟؟؟؟؟
FEAR2 را نصب کردم بعد از نصب موقع اجرای بازی یک اروری داد به این صورت که یک فایلی به اسم D3DX9_40.dll احتیاج داره بعد این فایل را از اینترنت دانلود کردم و ریختم تو درایو ویندوز و پوشه سیستم بعد که دوباره اومد اجرا کنم بازم ارور داد که یک فایل دیگه به اسم
X3DAudio1_5.dll احتیاج داره بازم مثل مورد قبل فایل را تو محل خودش ریختم وقتی اومدم بازی را اجرا کنم با ارور dont send مواجه شدم
حجم کرک داخل dvd هم 3.16 هست
به نظر شما اگر این بازی مشکل داره برم پسش بدم !!!!!!!!!!!!!!
جواب سوال اول : مال ما هم همینجوری بود
جواب سوال دوم : ارور D3DX9_40.dll مربوط به DirectX که با نصب DirectX داخل دی وی دی مشکلتون حل میشه اگه داخل دی وی دی نبود برو به مسیر زیر احتمالا هست از اونجا نصبش کن
C:\Program Files\F.E.A.R. 2 Project Origin\FEAR2\Support\DirectX9
در ضمن بازی من کرک نداشت و بدون مشکل اجرا شد
جواب سوال اول : مال ما هم همینجوری بود
جواب سوال دوم : ارور D3DX9_40.dll مربوط به DirectX که با نصب DirectX داخل دی وی دی مشکلتون حل میشه اگه داخل دی وی دی نبود برو به مسیر زیر احتمالا هست از اونجا نصبش کن
C:\Program Files\F.E.A.R. 2 Project Origin\FEAR2\Support\DirectX9
در ضمن بازی من کرک نداشت و بدون مشکل اجرا شد
خیلی ممنون مشکلم حل شد
فکرشو نمیکردم از DirectX باشه چون نصب بازی یک مقدار عجیب بود
با تشکر
mehdi_vsgh
22-02-2009, 15:58
نه جایه خاصی مورد استفاده نیست ولی اصلحه کمیابیه و شاید 1 یا 2 تا دیگه پیدا کنی چون قدرتش زیاد و با یک گلولش میتونی چندین نفر از دشمنان را به طور همزمان کشت
راستی این جونوره که میگی مرحله های بعد میاد یه جور نینجا برقی هستند که اول به صورت نامرئی اند ولی وقتی بهت حمله میکنن چهرشون معلوم میشه . وقتی که بهت برق میزنن خیلی بعد از جوونت کم میشه
اره از اینارو دیدم
خیلی هم راحت کشته میشن:دی
ولی چون سرعتشون زیاده یه کم سخت میشه ولی روی حرکت آهسته سریع و راحت میتونی بزنیدشون
اره از اینارو دیدم
خیلی هم راحت کشته میشن:دی
ولی چون سرعتشون زیاده یه کم سخت میشه ولی روی حرکت آهسته سریع و راحت میتونی بزنیدشون
برا همینم هست که اونجا یک آمپول زیاد کننده ی آهسته کردنت پیدا میکنه که کمی زیادتر میتونی آهسته بزنیشون!!!
بابا خیلی مراحلش طولانیه :دی
من 2:30 بازی کردم تازه یک مرحلش گزشت!!!!!!!
ولی باهاله مخصوصا اون مرحله ی قبل توی مدرسه ی که وقتی میرسیدی به راهروهاش این موجودات غیبی میومدن تمام چراغ ها هم قطع میشد!!!!
حتی چراغ قوت ولی ما به سختی تونستیم رد کنیم الانم وسطای مرحله ی راه آهنم!!
خسته میشم میرم یک بازیه دیگه منم حدودا در روز 1 مرحله یا شاید 2 مرحله بیشتر نرم چون آدم خسته میشه!!
ولی خیلی باهال و ترسناکه :دی
mehdi_vsgh
22-02-2009, 20:35
فقط 1 مرحله تا پایان باقی مونده است....
خیلی هیجان زده هستم:دی
فکر کنم اگه خدا بخواد فردا دیگه تمومش کنم
فقط یه چیزی این یاروهه keegan چقدر قیافش شبیه پدر آلماست :19:
resident_evil
22-02-2009, 20:43
WooooOOOOOoOoo[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!
دوستان اين روبات سواري چه حالي داد !!!
مارو ياد Brumark سواري تو Gears Of War 2 انداخت !!!
ياد دوران بخير !!! بسي لذت برديم !!!
بازي بعد از interval 3 تازه جالب و جذاب ميشه !!!
3 4 جا بود كه واقعا شوك وارد شد بهمون و كلي حال كرديم !!!
در كل بازي Action فوق العاده جذاب و زيبايي داره به نظر من !!!
خيلي درگير كننده و هيجان انگيز هستش !!!
mehdi_vsgh
22-02-2009, 20:52
اره این سوار روبات شدن خیلی حال میده
(حالا برای اینکه بیشتر خوشحال بشی بگم که تو مراحل اخرش یعنی مرحله 12 یا 13 بود که مجدد سوار روبات میشی و کشت و کشتار:دی)
resident_evil
22-02-2009, 20:58
اره این سوار روبات شدن خیلی حال میده
(حالا برای اینکه بیشتر خوشحال بشی بگم که تو مراحل اخرش یعنی مرحله 12 یا 13 بود که مجدد سوار روبات میشی و کشت و کشتار:دی)
ايول كلي خوشحالمون كردي مهدي جان !!!
خدا خوشحالت كنه ايشالا ...
من که روزی 3 ساعت بیشتر بازی نمی کنم اونم فقط 1.5 مرحله میره !!!!!!!!
خیلی طول میکشه این آخری ها یکم دیگه رفتم جلو از اون مرحله بابا میترسم نمیشه :دی
با 360 که اصلا نمی تونم برم صدا بلند تلویزیون بزرگ و..... خیلی ترسناکه با pc تا فکر کنم آخرای مرحله ی راه آهن رفتم الان.
منه بدبخت داداشم توی اتاقم خوابه میگه چراغا رو خاموش کن بعدش منم می خوام بازی کنم اونم با چراغ خاموش و هدست بدبخت میشم شب :دی
خیلی بازی خوبی هست من که خیلی باهاش حال کردم
ولی مشکلش اینه که زیاد نمیشه بازی کرد زود خسته میشی
راستی از بازی چه نمره ای گرفته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من همین الان تمومش کردم.مراحلش خیلی کم بود در مقایسه با اون فضایی که رو هارد گرفته بود. این اخریاش هم نفهمیدیم چی به چی شد . اگه میشه یکی بیاد توضیح بده.
bleu2u4u
23-02-2009, 03:17
اون ربات رو چطوری بزنمش همش دور خودش رو ضد ضربه میکنه نامرد
mehdi30nema
23-02-2009, 08:22
اون ربات رو چطوری بزنمش همش دور خودش رو ضد ضربه میکنه نامرد
باید بری ساختمان روبرویی طبقه بالا اونجا یه چیز شبیه آرپیجی هست با اون میشه بزنیش . در ضمن وقتی رباطه ریسد زیره تیر برق یه تیر به جعبه ایی که بالای تیر برقه بزن تا رباطه رو برق بگیره .
gigi_alex
23-02-2009, 10:49
من همین الان تمومش کردم.مراحلش خیلی کم بود در مقایسه با اون فضایی که رو هارد گرفته بود. این اخریاش هم نفهمیدیم چی به چی شد . اگه میشه یکی بیاد توضیح بده.
قسمت بعدی که بیاد میفهمی که چی شده
mehdi_vsgh
23-02-2009, 10:56
تموم شد بالاخره
ولی چی شد؟؟
من نفهمیدم
یکی برام توضیح میده...
خیلی گیج کننده بود.....
چرا الما نمیخواست ما از بین بریم
اون یاروهه که اخرش به ما حمله میکرد کی بود؟؟
چی بود؟:دی
اون حرکت اخری الما ینی چه بود؟؟!!
یکی به ما توضیح بده لطفا!!
(یکی از بچهها قبلا تموم کرده بود ادعا میکرد که داستان رو فهمیده)
Optimus Prime
23-02-2009, 11:03
اخطار SPOILER اگر بازیو تموم نکردید نخونید :
داستان در رابطه با Micheal Becket یکی از افراد گروه Delta ست که با گروهش راهی ماموریتی برای دستگیری و حمایت از Genevieve Aristide رئیس شرکت Armacham می شوند. شروع F.E.A.R 2 دقیقا 30 دقیقه قبل از پایان شماره اصلی F.E.A.R و انفجار راکتور اصلی آزمایشگاه اصلی Project Origin توسط نقش اول بازی یعنی Point Man هست.
اول بازی Becket دچار یک توهم می شود و پس از خارج شدن از رویا به شاختمان اصلی محل زندگی Aristide می رسند اما با گروه مزدوری از Black Ops ها به فرماندهی Colonel Vanek که برای کشتن Aristide توسط گروه روئسای شرکت Armacham فرستاده شده اند درگیر می شوند. پس از پیدا کردن Aristide راکتور منفجر شده و Becket بیهوش می شود و توسط گروه Artiside در بیمارستانی توسط عمل جراحی قرار می گیرد. پس از به هوش آمدن متوجه می شود که قدرت عکس العمل او بیشتر شده و به کمک یک نفر ناشناس با کد Snake Fist از بیمارستان فرار می کند ولی با سربازان Replica روبه رو می شود که دوباره فعال شده اند. در این فاصله درگیرهای بین ATC Mercs و Replica چندین بار با آلما درگیر می شود که به گفته Snake Fist پس از وارد شدن به attunement chamber در بیمارستان توسط Aristide از خود سیگنال Psychic منتشر می کند که آلما به این سیگنال جذب شده و درصدد جذب کردن نیروی Becket برای خود است.
پس از رسیدن به سطح زمین با باقیمانده افراد گروهش که از حمله های آلما در امان بودند ملاقات می کند و به سمت یک مدرسه ابتدایی که Snake Fist و Aristide در آنجا هستند حرکت می کنند پس از رسیدن به مدرسه becket کشف می کند که مدرسه برای پیدا کردن پچه های با استعداد در زمینه قدرت فکری به کار می رفته که بعدا برای ATC کار بکنند با نام پروژه Paragon. در همین حال به اطلاعاتی از Project Harbinger هم دست میابد که متوجه می شود در حقیقت یکی از Subject های این پروژه بوده که آنها در صدد ساختن فرماندهانی قویتر از Paxton Fetel هستند. پس از کشتن Colonel Vanek و رسیدن به Snake Fist که خود را Terry Halford معرفی می کند می گوید که تنها راه کشتن آلما سفر به راکتور اتمی جزیره Still است که یک دستگاهی برای قدرت بخشیدن به نیروهای فکری و روانی وجود دارد که Becket توسط آن می تواند آلما را از بین ببرد. پس از کشته شدن Snake Fist توسط یکی از Assassin های سربازان Replica وی به سمت Still Island حرکت می کند ولی در بین را keegan از گروه جدا شده و Becket به دنبال وی می رود اما او را گم می کند و خود مجبور به پیدا کردن راهی جدا به جزیره می شود. پس از رسیدن به جزیره وی با Stroke به داخل راکتور رفته ولی با Aristide مواجه می شوند و او به Stroke شلیک می کند و اعتراف می کند که تمام این کارها به خاطر این بوده که از Becket به عنوان طعمه برای آلما استفاده کند و بتواند آلما را داخل دستگاه زندانی کند و از او به عنوان باج برای مقابله با شرکای خود استفاده کند. در این بین آلما ظاهر شده و تمام توجهش به Becket جلب می شود و در این بین Aristide دستگاه را می بندد. آلما به Becket نزدیک شده و او به یک رویا فرستاده می شود که باید دستگاه Psychic Amplifier را روشن کند. در این بین متوجه می شود که آلما از این فرصت استفاده کرده و در حال انجام .... !!! با Becket است. همینطور با روح Keegan هم درگیر می شود که به Becket حسادت می کند به خاطر علاقه ای که آلما به Becket پیدا کرده پس از فعال شدن تمامی سوئیچها Becket از قدرت خود استفاده کرده و آلما را از بین می برد . پس از روشن شدن دستگاه متوجه می شود که آلما دستگاه را از بیرون برای Becket باز می کند و می فهمد که آلما اکنون بچه خود( Becket ) را در شکم دارد و در پشت آلما سرزمین نابود شده ای هم نمایان می شود . . . ( اگر زمانی که Becket در رویا هست فضا را ببینید یک ساعت را در یکی از قسمت ها مشاهده می کنید که عقربه های آن به سرعت در حال گردش است. این نشان می دهد که Becket چند ماه در کما بوده و در این چند ماه به احتمال زیاد اتفاق های زیادی افتاده یکی همین نابودی شهر و ... )
Optimus Prime
23-02-2009, 13:19
توضیح بیشتر در مورد آخر بازی :
1. آلما یک شکل جدید علاوه بر 2 شکل بچگی و شکل 16 سالگی جسد خودش پیدا کرده که شکل یک دختر 20 ساله سالمه که شما از وسطای بازی به اضافه آخرش می بینید : علت آن بوجود آمدن انرژی مثبت از پیدا کردن علاقه به Becket هست. در یکی از درگیری های آلما می بینید که شما بعد از درگیری بالا نگه می داره و کاریتون نداره و صحبت های زمزمه می کنه که شما برای اولین بار یک لحظه شکل جدید سالمتر اونو می بینید.
2. علت کار آخر الما مشخص نیست. این مشخص بود بود که آلما به Becket علاقه پیدا کرده ( به خاطر حرفهایی که Keegan در آخر بازی به Becket می زنه ) ولی انجام س-ک-س آخر با او هم می تونسته این باشه که بچه ای قویتر از Paxton Fettel داشته باشه ( چون Becket نتیجه موفقیت آمیز آزمایش Project Harbinger بود پس بچه این دو نفر یه موجود فراتر از آلما خواهد بود )
3. مشخص بود که برخلاف تصورات Snake Fist به کار انداختن Psyc Amplifier نتیجه ای در نابودی آلما نداشته ولی شاید اونو برای چند ماه از کا انداخته باشه.( صحنه آخر در چند ماه اتفاق میافته چون اینطور که معلومه Becket در کما بوده )
Mostafa NBA
23-02-2009, 15:07
بچه ها برم بازیو بگیرم؟؟ اکشنش چطوره؟
resident_evil
23-02-2009, 15:27
بچه ها برم بازیو بگیرم؟؟ اکشنش چطوره؟
خدايي حرف نداره اكشنش !!!
حتما بگير ...
Aseman e ghermez 2
23-02-2009, 20:01
بازی رو دارم مینصبم حالا زیاد ترسناکه ؟
3 تا دی وی دی
gigi_alex
23-02-2009, 22:08
بازی رو دارم مینصبم حالا زیاد ترسناکه ؟
3 تا دی وی دی
آره خیلی ترسناکه
hesam_g59
24-02-2009, 00:55
سلام...
آقا اين ارور صدا رو چي كارش كنم
اشكم در اومد
هر كار ميكنم نميشه
eneble...disable
هر چي
:(
Aseman e ghermez 2
24-02-2009, 01:22
واسه منم وسط نصب کلا سیستم رو بهم میریزه مخمان سوت میکشد البته داره فایل هارو استخراج میکنه ها توی دی وی دی 3 کلا سیستم قاط میزنه و باید ری استارت کنم
ویندوزمم هم xp sp3 هست فک کنم سازگاری داشته باشه!
حالا کسی میدونه چرا اینطوری میشه؟
آره خیلی ترسناکه
خدا رحم کنه!!
resident_evil
24-02-2009, 04:11
خب اين بازي هم به لطف خدا به پايان رسيد !!!
واقعا خيلي زيبا بود !!! مخصوصا اون مرحله كه داخل مدرسه هستي فوق العاده بود !!!
اين آخراي بازي منو ياد مراحل آخر Dead Space انداخت !!!
در كل خيلي بازيه قشنگي بود ... واقعا لذت برديم ...
hesam_g59
24-02-2009, 10:37
ملت...من 2 روزه منتظرم ها....يكي جواب منو بده
اگه كسي كرك سالم هم داره لطف كنه بهم بده...شايد اين بي صدايي از كركش باشه
hadi-3at
24-02-2009, 11:25
سلام . یه مرحله است که اولش توی زیرزمین پر از آب هست و به کمک نبردبان باید بریم بالا و...
من اونجا گیر کردم و نمیدونم باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
hadi-3at
24-02-2009, 11:30
ملت...من 2 روزه منتظرم ها....يكي جواب منو بده
اگه كسي كرك سالم هم داره لطف كنه بهم بده...شايد اين بي صدايي از كركش باشه
سلام
منم مشکل شما را داشتم اما خودم درستش کردم!
شما باید بری توی "دیوایس منیجر" و سخت افزار half delux را غیر فعال کنی
به عکس زیر توجه کنید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
havas_1980
24-02-2009, 12:41
سلام . یه مرحله است که اولش توی زیرزمین پر از آب هست و به کمک نبردبان باید بریم بالا و...
من اونجا گیر کردم و نمیدونم باید چیکار کنم
لطفا راهنمایی کنیداول کار وارد بخش Monitoring C1 میشین... جلوتر وارد اتاق نظارت یا کامپیوتر میشین و از در دیگه بیرون میرین...
سپس به یه سه راهی میرسین و مسیر راست رو ادامه میدین و از روی سنگها که در مسیر ریخته رد میشین...
جلوتر به کامپیوتر رسیده و اون فعال میکنین. بعد راهو برمیگردین و از پله ها بالا رفته و خودتونو به مسیر پایین پرت میکنین...
hadi-3at
24-02-2009, 13:03
اول کار وارد بخش Monitoring C1 میشین... جلوتر وارد اتاق نظارت یا کامپیوتر میشین و از در دیگه بیرون میرین...
سپس به یه سه راهی میرسین و مسیر راست رو ادامه میدین و از روی سنگها که در مسیر ریخته رد میشین...
جلوتر به کامپیوتر رسیده و اون فعال میکنین. بعد راهو برمیگردین و از پله ها بالا رفته و خودتونو به مسیر پایین پرت میکنین...
ممنون اما نتونستم ردش کنم
یعنی 3 راهی رو نمیبینم
من 1 عکس از جایی که مرحله شروع میشه براتون آپلود کردم.
من از نبردبان میرم بالا. بعد میره توی یه اتاق. بعد از اتاق خارج میشم. بعد دختره ظاهر میشه و بهم حمله میکنه و با کلیک راست دورش میکنم. بعدش باید چیکار کنم؟ 3 راهی کجاست؟ سنگها کجاست؟
havas_1980
24-02-2009, 13:30
ممنون اما نتونستم ردش کنم
یعنی 3 راهی رو نمیبینم
من 1 عکس از جایی که مرحله شروع میشه براتون آپلود کردم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن از نبردبان میرم بالا. بعد میره توی یه اتاق. بعد از اتاق خارج میشم. بعد دختره ظاهر میشه و بهم حمله میکنه و با کلیک راست دورش میکنم. بعدش باید چیکار کنم؟ 3 راهی کجاست؟ سنگها کجاست؟متوجه شدم تو کدوم ماموریت گیر کردین ولی من از همون اولش خلاصه توضیح دادم! :46:
الان بهتر شد... بعد از حمله آلما, مسیر چپ رو برین و وارد اتاق کامپیوتر بشین و از در دیگه بیرون برین و به سمت چپ برین.
کمی جلوتر به مسیر سمت راست برین و از سنگهای که در مسیر ریخته رد بشین. بقیش میشه همون صحبتهای آخرم تو پست قبل.
Mercorius
24-02-2009, 15:09
دوستان یکی لطف کنه سریال نامبر برای نصب بازی رو به من بده.
من این بازی رو از اینترنت دانلود کردم و موقع نصب سریال می خواد.
ممنون از شما
mehdi_vsgh
24-02-2009, 15:34
دوستان یکی لطف کنه سریال نامبر برای نصب بازی رو به من بده.
من این بازی رو از اینترنت دانلود کردم و موقع نصب سریال می خواد.
ممنون از شما
والا ما موقع نصب چیزی ازمون نخواست
شاید باورتون نشه ولی من تموم نکردم هنوز!!!!!!!!!
بابا یک جا رسیدم این یارو کیگن از آسانسور میره بالا بعدش هزار تا از این نینجاها میان دهنه منو سرویس میکنن حتی با اون تیر قویه هم نمیشه چون غیبن بعد یک زربه یکدفعه میزنن جونم بدجوری کم میشه بعدشم میمیرم!!
کسی ره حلی نداره؟؟؟؟؟؟
mehdi_vsgh
24-02-2009, 17:34
بهت میگم راه حلشو
باید روی حرکت اهسته بزنیشون...
تیر زیاد مصرف باید بکنی ولی خوب میشه زدش...
باید بری دنبال همون کیگن تا بتونی بازی رو رد کنی این مرحلشو
hesam_g59
24-02-2009, 18:21
سلام
منم مشکل شما را داشتم اما خودم درستش کردم!
شما باید بری توی "دیوایس منیجر" و سخت افزار half delux را غیر فعال کنی
به عکس زیر توجه کنید
هادي جان..ممنون ...ولي من ديشب اين كار رو كردم...
اما هنوزم هم پيغام ارور ميده
10 بار هم كارت صدامو از نصب در آوردم...باز نصبوندم...
نشده كه نشده
فك كنم از كركشه
يه نفر كرك سالم آپ كنه لطفا:40:
hichkastanhanist
24-02-2009, 18:55
سلام
یکی به من کمک کنه خواهش میکنم!
من توی مرحله(8 ) نرس افیس گیر کردم
اونجا که توی بیمارستان هستش و ماموریتش اینه که از روی تابلو نرس افیسو گیر بیاره
تنها راهش اینه که وارد اسانسور بشه ولی وقتی دکمه ی اسانسور رو میزنه اسانسور گیر میکنه و
باز نمیشه و بدش خودش با دو دست اسانسور رو باز میکنه ولی یه دفعه دختره بش حمله میکنه و اونو از اسانسور میندازه بیرون بدش اسانسور خراب میشه و دیگه نمیتونی از راه اسانسور بری پایین و تو بیمارستان حبس میشی خواهش میکنم یکی بم بگه چی کار کنم
worldclass
24-02-2009, 19:49
سلام
دوستان تو مرحله مدرسه اونجا که هلیکوپتر سقوط کرده و دوتا از دوستاش رو میبینه الما میاد تو مزرعه من اونجا هرچی page down میزنم ول کن نیست و من رو میکشه!
نسخه کامل بازی اومده یا دمو هست؟؟؟
mehdi30nema
24-02-2009, 21:22
نسخه کامل بازی اومده یا دمو هست؟؟؟
رسول جان نسخه کامل هست که اومده ولی زیاد تعریفی نداره .
mehdi_vsgh
24-02-2009, 21:57
رسول جان نسخه کامل هست که اومده ولی زیاد تعریفی نداره .
اتفاقا به نظر من خیلی هم قابل تعریفه
دیگه چه انتظاری از یه بازی هست
اکشن فوق العاده
هوش مصنوعی بالا
داستان زیبای بازی
هیجان بالا
گرافیک قابل قبول
و....
بابا من نمیتونم ردش کنم!!!!!!!!!!
جر خردم لطفا کمک کنید.
شما رو جون هر کی دوست دارید!! :دی
کجا برم که راحت بزنمشون؟؟؟؟؟؟
از 4 طرف میریزن از بالای سر و ...
صحنه آهسته هم با اینکه آمپولاشم پیدا کردم بازم تموم میشه!!!!!
یک جا بگین این بیان منم بزنمشون :دی
mehdi_vsgh
24-02-2009, 22:26
جر خردم لطفا کمک کنید.
یک جا بگین این بیان منم بزنمشون :دی
باید تمرین کنی
فقط تو حرکت اهسته میشه زدش چون خیلی سریع حرکت میکنه در حالت عادی خیلی سخته
سلام
تنها راهش اینه که وارد اسانسور بشه ولی وقتی دکمه ی اسانسور رو میزنه اسانسور گیر میکنه و
باز نمیشه و بدش خودش با دو دست اسانسور رو باز میکنه ولی یه دفعه دختره بش حمله میکنه و اونو از اسانسور میندازه بیرون بدش اسانسور خراب میشه و دیگه نمیتونی از راه اسانسور بری پایین و تو بیمارستان حبس میشی خواهش میکنم یکی بم بگه چی کار کنم
دقیق یادم نیست
ولی اگه اشتباه نکنم در رو باز میکنی آلما بهت حمله میکنه
اگه اشتباه نکنم اون لحظه که بهت حمله میکنه آسانسور رو میندازه پایین
خوب باید جلوت یه چیزی باشه که با دکمه e رو نگه میداری چند لحظه تا اونو بزنه کنار
(اگه یادم باشه چون زیاد یادم نمیاد)
havas_1980
24-02-2009, 22:51
سلام
وقتی آسانسور سقوط کرد به داخل آسانسور بپرین و در طبقه پایین به سمت دفتر پرستاران برین. (کارتی رو که برداشتین, برای باز کردن در دفتر پرستاران لازم دارین)
جر خردم لطفا کمک کنید.
یک جا بگین این بیان منم بزنمشون :دیشما هم داری خیلی قضیه چند تا آدمکش مخفی رو بغرنج میکنی! :31:
مگه چقدر زدن اینا سختی داره؟! حتی اگه مخفی هم باشن بازم دیده میشن و زدنشون خیلی خیلی آسونه.
resident_evil
24-02-2009, 23:35
دوستان قبول دارين انفجارها در بازي خوب كار نشده بود ؟؟؟!!!
مگه قرار نبود اسم بازی تغییر کنه ؟؟؟
mahyarSAMSUNG
24-02-2009, 23:53
خوب مثل این که این بازی اومده . بریم بخریمش ببینیم چطوریه !
havas_1980
25-02-2009, 00:10
مگه قرار نبود اسم بازی تغییر کنه ؟؟؟
در تاریخ 8 سپتامبر 2008 سازنده بازی, شرکت Monolith و ناشر بازی WB Games اعلام کردند که نام F.E.A.R از شرکت Activision/Blizzard خریداری شد.
بنابراین نام بازی از Project Origin به F.E.A.R. 2: Project Origin اصلاح شد.
Black Prince
25-02-2009, 00:41
خیلی بازی مزخرفی بید به نظر من!
شماره یک بازی بسیار عالی بود! این نسخه ارزش بازی کردن نداره!
این قضیه صحنه آهسته چیه ؟؟؟
با چه دکمه ای صحنه آهسته میزنه
کسی میدونه این بازی نمره چند گرفته تو سایت های بازی ؟؟؟
havas_1980
25-02-2009, 10:47
هادي جان..ممنون ...ولي من ديشب اين كار رو كردم...
اما هنوزم هم پيغام ارور ميده
10 بار هم كارت صدامو از نصب در آوردم...باز نصبوندم...
نشده كه نشده
فك كنم از كركشه
يه نفر كرك سالم آپ كنه لطفا:40:شما میتونین مطمئن باشین که ایراد از کرک نیست. ایراد صدای بازی فقط به این صورت ها قابل حله:
- درایور کارت صوتی رو آپدیت کنین.
- اگه درایور Bluetooth و یا مودم 56k نصب دارین Disable کنین.
- در بخش sound, video and game controller از Device Manager موارد رو یکی یکی Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
- در بخش System Devices از Device Manager موارد sound رو Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
نکته: برای دارنده کارت ATi, خروجی HD Audio ممکنه این مشکل باشه.
سلام
دوستان تو مرحله مدرسه اونجا که هلیکوپتر سقوط کرده و دوتا از دوستاش رو میبینه الما میاد تو مزرعه من اونجا هرچی page down میزنم ول کن نیست و من رو میکشه!
شما هنگام رو به رو شدن با آلما باید سریع کلید سمت راست موس رو بزنین نه کلید Page Down,
همونطور که تا به الان این کار رو چندین بار انجام دادین.
این قضیه صحنه آهسته چیه ؟؟؟
با چه دکمه ای صحنه آهسته میزنه
کسی میدونه این بازی نمره چند گرفته تو سایت های بازی ؟؟؟
میانگین امتیازات بازی از سایتها و مجلات بازی, 80% بوده.
آهسته شدن بازی با زدن کلید Ctrl از ماموریت 2 به بعد انجام میشه.
افزایش مدت زمان آهسته کردن هم با جمع کردن واکسنهای واکنش که 13 مورد هست امکان پذیره.
اه اه اه.
نمی تونم نمی تونم نمی تونم.
تا بحال توی هیچ بازی ایم همچین گیری نکرده بودم!!!!
نه آسونه زدنشون ولی من جون فقط دارم آرمور ندارم!!
من از آسانسور میرم بالا 3 تا میان اونا رو با اسلحه برقی میزنم بعد میرم آمپول رو برمی دارم و بعدشم میرم طرف کیگن اونجا مکانش بزرگ نیستش که من بتونم نگاه کن دارم میرم میبینم برق خوردم و بعدش یارو رو میزنم و بعدش دوباره راه میفتم و دوباره یک برق دیگه میخورم و بعد...
یک ترینر بدین بابا اصلا نمی تونم 20 بار تابحال رفتم نمیشه که نمیشه همون غیبیشونم که دیده میشه رو هم نمی بینم!!!
قدیم مکان های درگیری با این ها که بودم آرمور داشتم بدجوری میزدمشون حتی آرمورمم نمیرفت!!!
ولی اینجا نمی دونم انگار ترس دارم وقتی میاد حول میکنم!!!
مکانش بدجاییه!!!
worldclass
25-02-2009, 12:10
شما هنگام رو به رو شدن با آلما باید سریع کلید سمت راست موس رو بزنین نه کلید Page Down,
همونطور که تا به الان این کار رو چندین بار انجام دادین.
سلام
هدف حرکت melee هست که من اون رو روی page down گذاشتم و زمانی که الما میاد هم روی صفحه زده میشه که page down رو بزنید ولی هیچ رقمه رد نمیشه
حتی بازی رو روی easy گذاشتم و دو ردیف جون پر کردم اما باز هم رد نشد!!
mehdi_vsgh
25-02-2009, 12:17
خوب اگه سخته بزارش روی easy بعد ردش کن دیگه خیلی راحته بابا کاری نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم 2-3 دفعهای ردش کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وای که پاره شدم تا ردش کردم :دی
تموم شد بازی!!!!!!
خیلی باهال بود ولی من که از آخرش چیزی دستیگرم نشد!!
این دختره برای چی حامله شد؟؟؟
mehdi_vsgh
25-02-2009, 13:02
یکی دو صفحه برو عقب داستان بازی هستش(البته رنگ فونتش سفیده:دی
من تو مرحله بیمارستانش گیر کردم ولی وقتی رفتم جلوی آسانسور طبق همون راهنمایی که تو چند تا پست قبل بچها گفته بودند انجام دادم ولی اتفاقی روی نداد وقتی آسانسور باز شد یارو اومد جلو منم e را زدم ولی چیزی نشد و درب آسانسور بسته شد
همین
حالا چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من تو مرحله بیمارستانش گیر کردم ولی وقتی رفتم جلوی آسانسور طبق همون راهنمایی که تو چند تا پست قبل بچها گفته بودند انجام دادم ولی اتفاقی روی نداد وقتی آسانسور باز شد یارو اومد جلو منم e را زدم ولی چیزی نشد و درب آسانسور بسته شد
همین
کدوم مرحله؟؟
همونجایی که باید کارت پیدا کنی تا درب رو باز کنی رو میگی؟
mehdi_vsgh
25-02-2009, 20:21
همین
نمیدونم دقیقا کجا رو میگی اگه اسانسور درش بسته هستش وب از نیمشه شما باید e را بگیریو چند ثانیه نگه داری... اگه قسمتی هستی که نیاز به کارت داره باید بگردی ت واتاقها و کارت رو پیدا کنی و بتونی در را باز کنی
worldclass
25-02-2009, 22:05
خوب اگه سخته بزارش روی easy بعد ردش کن دیگه خیلی راحته بابا کاری نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم 2-3 دفعهای ردش کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روی easy گذاشتم ولی مثل سریش میچسبه بهم!
دفعات قبل اینطوری نمیشد
یعنی هیچ کس تو این قسمت به مشکل نخورده؟!!!
سلام بچه ها منم بازی رو تمام کردم.
بازی باحالی بود.مخصوصا وقتی که سوار روبات میشی خیلی حال میده.ولی منم قبول دارم آخرش خیلی قاتی پاتی بود.منم چیزی نفهمیدم.
دمه همتون گرم فعلا
worldclass
26-02-2009, 13:42
دوستان من به یک مشکل بزرگ خوردم!
هر جا که الما دست منو میگیره من هر کاری میکنم نمیره و منو میکشه!!(کلیک راست میکنم-melee)
یکبار اخر مرحله مدرسه بود که اخر سر مجبور شدم save بازی رو بگیرم و برم مرحله بعد و الان هم تو مرحله بعدش یعنی nurse's office اونجا که تو اسانسور هست میاد و باز چقدر کلیک راست میکنم نمیره و منو میکشه!!
خواهشن بگید چی کار کنم بد جوری رفته اعصاب
belor_z56
26-02-2009, 15:23
سلام..
از دوستانی که بازی رو دارند یه خواهش داشتم لطفا این فایلا رو از محل نصب بازی واسه من آپلود کنید ..رو دی وی دی درست رایت نشدن الان به من ارور می دن
stringeditruntime.dll
steam_api.dll
ltmemory.dll
در حد چند کیلوبایته..
پیشاپیش تشکر می کنم ..مرسی
mehdi_vsgh
26-02-2009, 16:30
دوستان من به یک مشکل بزرگ خوردم!
هر جا که الما دست منو میگیره من هر کاری میکنم نمیره و منو میکشه!!(کلیک راست میکنم-melee)
یکبار اخر مرحله مدرسه بود که اخر سر مجبور شدم save بازی رو بگیرم و برم مرحله بعد و الان هم تو مرحله بعدش یعنی nurse's office اونجا که تو اسانسور هست میاد و باز چقدر کلیک راست میکنم نمیره و منو میکشه!!
خواهشن بگید چی کار کنم بد جوری رفته اعصاب
کلید راست رو باید تند تند بزنی تا عمل کنه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام..
از دوستانی که بازی رو دارند یه خواهش داشتم لطفا این فایلا رو از محل نصب بازی واسه من آپلود کنید ..رو دی وی دی درست رایت نشدن الان به من ارور می دن
stringeditruntime.dll
steam_api.dll
ltmemory.dll
در حد چند کیلوبایته..
پیشاپیش تشکر می کنم ..مرسی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Oracle_Eldorado
26-02-2009, 17:00
فکر کنم بیشتر دوستان این بازی رو گرفته باشن !
کسایی که گرفتن به نظرتون ارزش داره برم بگیرم ؟
چند dvd هست ؟ ( یه نفر گفت 3 dvd ، درسته ؟ )
worldclass
26-02-2009, 17:10
کلید راست رو باید تند تند بزنی تا عمل کنه!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم با سرعت نور کلیک راست میکنم باز هم میکشه!!!
belor_z56
26-02-2009, 17:13
mehdi_vsgh جان ممنون..
چاکریم
bleu2u4u
26-02-2009, 17:25
اره 3 تا dvd هست
واقعا میارزه
من خودم توی اولین پستم گفتم که حالم از بازی بهم خورد ولی بعد از اینکه مرحله اول رو رد کردم بازی فوق العاده شد
worldclass
26-02-2009, 18:08
من دارم با سرعت نور کلیک راست میکنم باز هم میکشه!!!
مشکل حل شد
باید همزمان کلیک چپ هم بزنیم
belor_z56
26-02-2009, 19:09
کسی با این ارور موقع اجرای بازی برخورد کرده؟
Runtime Error
R6025
Pure virtual function call
ارور مربوط به ران تایم c++ ه ..ولی من هم vcredist_x86 رو نصب کردم و هم دایرکت ایکسو..
نمی دونم دیگه مشکل از چیه
خب ما هم این بازی رو تموم کردیم !!
پایان بازی خیلی مسخره بود !! یعنی درست یه جایی تموم شد که اصلا جای مناسبی نبود !!
bleu2u4u
26-02-2009, 22:31
تموم شد بسی لذت بردیم از بازی
اون دختره چرا حامله شد نکنه ...
من که قبلی ها رو بازی نکرده بودم زبانم هم زیاد قوی نیست هیچی نفهمیدم از بازی
اقا راستی قضیه ی این award unlock ها که چند بار وسط بازی مینوشت چی بود
دو تاشو یادم یکیش deadly ballet یکی دیگشون هم stalker کسی میدونه اینا چی بود
mehdi_vsgh
26-02-2009, 22:34
بله 3 دی وی دی هستش
من که از بازی لذت بردم(هرچند اخر داستان خیلی عجیب تموم شد) ولی
اکشن بازی
هیجان بازی
لذت یه بازی واقعی را بهم داد
من که خیلی حال کردم باهاش
HoJJaT_007
26-02-2009, 22:40
میگم ما اگه بخوایم شروع کنیم نسخه قبلی هم بازی کنیم تا از داستانش بیشتر بفهمیم یا فقط همینو ؟
کلا 3 هم در کار هست /
bleu2u4u
27-02-2009, 01:06
2. علت کار آخر الما مشخص نیست. این مشخص بود بود که آلما به Becket علاقه پیدا کرده ( به خاطر حرفهایی که Keegan در آخر بازی به Becket می زنه )
مگه Keegan به Becket چه گفتش؟
راستی کسی میتونه یک خلاصه از داستان شماره های قبلی رو بگه
korokodil_avareh
27-02-2009, 02:13
واقعا بعد از مدتها یه fps عالی . نه بهتره بگم فوق عالی بازی کردم
ترس بازی رو که بذاریم کنار اولین چیزی که به چشم میاد هوش مصنوعی فوق برتر این بازی هست
دشمنها همیشه از راههای مختلف و خیلی سریع برای کشتن شما استفاده میکنند
و همیشه با تاکتیک جلو میاند
توی یه صحنه بود که 4 نفر داشتند به طرف من تیر شلیک میکردند 2 تاشون از یه طرف اومدند یکیشون از وسط ولی نکته جالب نفر چهارم بود که بصورت درازکش از زیر یه لوله از کنار من اومد که اونجا واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم
و تقریبا در اکثر صحنه ها دشمنی رو نمیبینید که بی محابا و بدون کاور گرفتن بخواهد با شما درگیر بشه همچنین که با انداختن میزها و دیگر وسایل کاور میگیرند
گرافیک بازی هم به نظر من عالی هست بعد از گرافیک خوب crysis:wh و call of duty: mwf که روان اجرا میشد
و عالی بود این بازی هم همینگونه بود
صداگذاری هم خیلی خوبه به خصوص که از آهنگهای سری های قبلی هم استفاده کردند
کلا به کسایی که طرفدار FPS هستند چه ژانر SURVIVAL HORROR و چه ژانر ACTION پیشنهاد میدم که این بازی رو حتما حتما بگیرند
توی صفحات قبلی یکی از دوستان به طور کامل داستان سریهای قبلی رو گذاشته بود
موفق باشید:11:
bleu2u4u
27-02-2009, 05:28
بچه ها من با این که بعد از تموم کردن بازی ازش خیلی خوشم اومد ولی هنوز هم سر اون حرفم که توی اولین
پستم گفتم هستم.این بازی با این همه هیجان و دلهره و اکشن و ... ای کاش یک مقدار گرافیکش هم بهتر بود
مخصوصا در فضاهای بسته(کافیه به دیوارها یا سقف نگاه کنید.هیچ تفاوتی دردیوار اینجا با اتاق بقلی یا اصلا دیوار مرحله بعد وجود ندارد مگر در رنگ ان)
ای کاش سازنده های این بازی یک سوم اون وقتی رو که برای صداگذاری این بازی گذاشته بودن(انصافا در این زمینه سنگ تموم گذاشته بودن) برای گرافیک میگذاشتن
mehdi_vsgh
27-02-2009, 06:03
این برای شما دوست عزیز(داستان نسخه اول بازی)
توضیحاتی در مورد داستان و روایت آن :
مطمئناً بيشتر كساني كه از طرفداران ژانر ترسناك مي باشند با نام F.E.A.R آشنا مي باشند. بازياي كه تحولي در ژانر ترسناك به حساب مي آمد. Monolith در نمايشگاه E3 امسال درباره ی پروژه ی جديد خود يعني Project Origin اخباري جديد در اختيار عموم قرار داد. به علت آماده نبودن نسخه ی PC اين بازي، Monolith مجبور به نمايش نسخه Xbox 360 اين بازي شد. گرافيك نسخه 360 آن چنان جالب به نظر نمي آمد و هنوز احتياج به پيشرفت داشت. اگر بخواهيم آن را به طور فرضي با نسخه PC مقايسه كنيم گرافيكي در حد Medium نسخه PC داشته است. اما چرا نام اين بازي را F.E.A.R 2 نگذاشته اند؟ در جواب به این سوال باید گفت که به علت برخي درگيري ها ميان Monolith و شركت پخش كننده قبلي یعني Vivendi نام بازي به Project Origin تغيير كرد.
سراغ داستان بازي fear مي رويم فلش بکي به گذشته داستان بازي fear را به ياد داريد؟ شما در نقش يک فرد نظامي عضو گروهي به نام fear بوديد که به علت مهارتهاي فوق الاده در زمينه ي نظامي فرماندهي اين گروه را بر عهده داشتيد. حال شما در اولين ماموريت خود به همراه چند تن از افرادتان و چند تن از افراد گروه نظامي delta force وظيفه ي دستگيري فردي به نام پاکستون فتل را بر عهده داشتيد. در اين ماموريت رفته رفته افراد شما ناپديد شدند و شما وقتي به دنبال انها گشتيد فقط با استخوانهاي انها مواجه شديد!! اما نابودي افرادتان به اين طرز وحشيانه کار چه کسي ميتوانست باشد؟ شما در طول اين ماموريت به يک شخصيت عجيب ديگر نيز برخورد کرديد. يک دختر کوچولوي معصوم! دختر کوچولويي که در ظاهر معصوم است اما در حقيقت ميتواند جهنم را براي شما به ارمغان بياورد! اين دختر از تواناييهاي ذهني بسيار بالايي برخوردار بود و به راحتي ميتوانست کنترل افراد را به دست بگيرد و يا انها را به توده اي از استخوان تبديل کند! اما چرا شما به سرنوشت يارانتان دچار نشديد ودر مقابل اسيب اين دخترک مصون مانديد؟ در جلوتر توضيح خواهم داد.
با پيشروي در بازي شما اطلاعات بيشتري از اين دختر کوچولو کسب کرديد و به ماهيت او پي برديد. اين دختر کوچولو که الما نام دارد توسط پدر کثيفش هارلان ويد که از قدرتهاي بالاي ذهني دخترش خبر داشت تحت پروژه اي فوق محرمانه به نام origin حبس و تحت ازمايشات وحشتناک بيولوژيکي قرار گرفته بود. پدر اين دختر قصد داشت تا از قدرت دخترش سو استفاده و اهداف شومش را در جهت کمک به شرکتي به نام ارماکم عملي کند. هارلان پس از انجام ازمايشات وحشتناک روي دخترش او را به طور مصنوعي باردار کرد تا از قدرتهاي فرزندان او نيز بهره ببرد. اولين فرزند الما...... اجازه دهيد اولين فرزند را بعدا معرفي کنم دومين فرزند الما پاکستن فتل بود که شرکت ارماکم او را در جهت کنترل عده اي از سوپر سربازان کلون شده اش اموزش داده بود. اما اوضاع بر وفق مراد دکتر هارلان ويد و شرکت ارماکم پيش نرفت چرا که دختر کوچولو يعني الما خود را از محفظه اي که در ان زنداني شده بود ازاد کرد و با کمک دومين فرزندش يعني پاکستن فتل که کنترل تمام سوپر کماندوهاي ارماکم را داشت دمار از روزگار شرکت ارماکم و دکتر هارلان در اوردند و جهنم را براي انها به ارمغان اوردند.! در پايان بازي شما به يک واقعيت جالب پي برديد. اين واقعيت را يادتان است؟ بله شما در پايان بازي متوجه شديد که فرزند اول الما هستيد. بنابر اين مقداري از قدرت او را درخود داشتيد و براي همين بود که در طول بازي قابليت کند کردن زمان را داشتيد و مانند يارانتان تبديل به پاره اي از استخوان نشديد!! در پايان بازي شما طي دموي پاياني بازي متوجه شديد که تمام تشکيلات شرکت ارماکم زير نظر زني به نام ارستيد جنيويو است. شما در بازي پاکستن فتل را نابود کرديد اما در 2 بسته ي الحاقي که توسط شرکت timegate منتشر شد دوباره اين شخصيت را ملاقات کرديد.سازندگان اعلام کرده اند که بازي project origin از ادامه ي اولين نسخه از بازي اغاز ميشود و اين بازي هيچ ربطي به بسته هاي الحاقي منتشر شده شرکت timegate ندارد و هر داستان و چيزي که در اين نسخه هاي الحاقي ديده ايد را کنار بگذاريد. ما کاري به اين نسخه هاي الحاقي نداريم.
هسته ی اصلي بازي خيلي شبيه به نسخه ی اول مي باشد؛ اما داراي بهبودهاي بسيار خوبي نيز هست. شايد بهترين آن ها پيشرفت سيستم جليقه ي حفاظتي شما مي باشد كه به شما شانس زنده ماندن بيشتري مي دهد. همچنين پيشرفت مهم ديگر، سيستم سنگر گرفتن شما مي باشد. حالا شما مي توانيد ميزها و ساير وسايل را به زمين انداخته و پشت آن ها سنگر بگيريد. اگر فكر مي كنيد كه اين تغييرات موجب خارج شدن Project Origin از داستان اصلي و وفادار نماندن به F.E.A.R اولي مي باشد، اشتباه مي كنيد. Project Origin هنوز همان حالت اصلي خود را حفظ كرده است و شما مي توانيد هرطور كه می خواهید بازي كنيد. Bullet Time يا همان صحنه هاي آهسته بازي هنوز وجود دارد و همچنان دشمناني با هوش مصنوعي حتي بالاتر از شماره قبلي، منتظر شما مي باشند.
mehdi_vsgh
27-02-2009, 06:04
کلا به کسایی که طرفدار FPS هستند منظورتون از fps چیه؟
mehdi_vsgh
27-02-2009, 06:06
اینم داستان نسخه دوم که چند صفحه قبل گذاشته شده بود(با توجه به اینکه اکثرا بازی رو تموم کردن قرارش دادم مجدد) اگه تموم نکردین داستان رو نخوندی خواهشا
داستان در رابطه باMicheal Becket (بکت نقش اول بازی هستش که شما کنترلش را برعهده دارید) یکی از افراد گروه Delta ست که با گروهش راهی ماموریتی برای دستگیری و حمایت از Genevieve Aristide رئیس شرکت Armacham می شوند. شروع F.E.A.R 2 دقیقا 30 دقیقه قبل از پایان شماره اصلی F.E.A.R و انفجار راکتور اصلی آزمایشگاه اصلی Project Origin توسط نقش اول بازی یعنی Point Man هست.
اول بازی Becket دچار یک توهم می شود و پس از خارج شدن از رویا به شاختمان اصلی محل زندگی Aristide می رسند اما با گروه مزدوری از Black Ops ها به فرماندهی Colonel Vanek که برای کشتن Aristide توسط گروه روئسای شرکت Armacham فرستاده شده اند درگیر می شوند. پس از پیدا کردن Aristide راکتور منفجر شده و Becket بیهوش می شود و توسط گروه Artiside در بیمارستانی توسط عمل جراحی قرار می گیرد. پس از به هوش آمدن متوجه می شود که قدرت عکس العمل او بیشتر شده و به کمک یک نفر ناشناس با کد Snake Fist از بیمارستان فرار می کند ولی با سربازان Replica روبه رو می شود که دوباره فعال شده اند. در این فاصله درگیرهای بین ATC Mercs و Replica چندین بار با آلما درگیر می شود که به گفته Snake Fist پس از وارد شدن به attunement chamber در بیمارستان توسط Aristide از خود سیگنال Psychic منتشر می کند که آلما به این سیگنال جذب شده و درصدد جذب کردن نیروی Becket برای خود است.
پس از رسیدن به سطح زمین با باقیمانده افراد گروهش که از حمله های آلما در امان بودند ملاقات می کند و به سمت یک مدرسه ابتدایی که Snake Fist و Aristide در آنجا هستند حرکت می کنند پس از رسیدن به مدرسه becket کشف می کند که مدرسه برای پیدا کردن پچه های با استعداد در زمینه قدرت فکری به کار می رفته که بعدا برای ATC کار بکنند با نام پروژه Paragon. در همین حال به اطلاعاتی از Project Harbinger هم دست میابد که متوجه می شود در حقیقت یکی از Subject های این پروژه بوده که آنها در صدد ساختن فرماندهانی قویتر از Paxton Fetel هستند. پس از کشتن Colonel Vanek و رسیدن به Snake Fist که خود را Terry Halford معرفی می کند می گوید که تنها راه کشتن آلما سفر به راکتور اتمی جزیره Still است که یک دستگاهی برای قدرت بخشیدن به نیروهای فکری و روانی وجود دارد که Becket توسط آن می تواند آلما را از بین ببرد. پس از کشته شدن Snake Fist توسط یکی از Assassin های سربازان Replica وی به سمت Still Island حرکت می کند ولی در بین را keegan از گروه جدا شده و Becket به دنبال وی می رود اما او را گم می کند و خود مجبور به پیدا کردن راهی جدا به جزیره می شود. پس از رسیدن به جزیره وی با Stroke به داخل راکتور رفته ولی با Aristide مواجه می شوند و او به Stroke شلیک می کند و اعتراف می کند که تمام این کارها به خاطر این بوده که از Becket به عنوان طعمه برای آلما استفاده کند و بتواند آلما را داخل دستگاه زندانی کند و از او به عنوان باج برای مقابله با شرکای خود استفاده کند. در این بین آلما ظاهر شده و تمام توجهش به Becket جلب می شود و در این بین Aristide دستگاه را می بندد. آلما به Becket نزدیک شده و او به یک رویا فرستاده می شود که باید دستگاه Psychic Amplifier را روشن کند. در این بین متوجه می شود که آلما از این فرصت استفاده کرده و در حال انجام .... !!! با Becket است. همینطور با روح Keegan هم درگیر می شود که به Becket حسادت می کند به خاطر علاقه ای که آلما به Becket پیدا کرده پس از فعال شدن تمامی سوئیچها Becket از قدرت خود استفاده کرده و آلما را از بین می برد . پس از روشن شدن دستگاه متوجه می شود که آلما دستگاه را از بیرون برای Becket باز می کند و می فهمد که آلما اکنون بچه خود( Becket ) را در شکم دارد و در پشت آلما سرزمین نابود شده ای هم نمایان می شود . . . ( اگر زمانی که Becket در رویا هست فضا را ببینید یک ساعت را در یکی از قسمت ها مشاهده می کنید که عقربه های آن به سرعت در حال گردش است. این نشان می دهد که Becket چند ماه در کما بوده و در این چند ماه به احتمال زیاد اتفاق های زیادی افتاده یکی همین نابودی شهر و ... )
hassanmilan
27-02-2009, 11:03
باسلام الان یه هفتس بازی رو نصب کردم ولی مشگل صدا دارم همه کارها رو هم کردم.
مودم ندارم اپدیت ار 1.16 به 2.16 اخرین اپدیت برای کارت صدا
همه تا اخرش رفتن من هنوز اندر خم یه کوچه ام.
میشه مشگل از دایرکت ایکس باشه برای خودش رو نصب کردم توی بازی هم میره ولی صدا نداره
از کرکش چطور شاید از اون باشه؟
مدل صدای مادر برد real tek hd مادر برد اینتل مال شرکت اینتل است
راهنمایی کنید؟
hadi-3at
27-02-2009, 12:19
سلام . یه مرحله است که برق های اتاق میره و توی اون تاریکی یه روح بهم حمله میکنه. به محض اینکه میخوام روح را بزنم غیب میشه و...
لطفا راهنمایی کنید که کجا باید برم...
worldclass
27-02-2009, 12:28
سلام
تو مرحله nurse's office اونجا که مرده از اسانسور میاد بیرون و درگیر میشن هر طور کلیک میکنم رد نمیشه!
از هر 10 بار 2 بارش یک اثری میزاره ولی فایده نداره
انگار کلیک کردن یک اهنگ خاصی داره ولی تا الان 2000 دفعه زدم و رد نشد!!
hosseincode2008
27-02-2009, 13:03
mehdi_vsgh جان بهتر بود لینک میذاشتی یا لااقل این یکی رو هم سفید میکردی تا کسی نفهمیده نخونه ، خیلی ها هنوز بازی رو نکردن ؛ من فعلا 1شو میرم اونم دوبله فارسی الانم آخراشم . بعضی جاها که میترسم میگم عمرا نسخه ی 2شو بگیرم ولی حتما میگیرم . بعد از انجام دادن FPS های خفن نسل جدید بازم نسخه ی 1 که ماله 2005 هست بهم میچسه ...
یک سوال : کسانی که Extraction Point و Persues Mandate رو بازی نکردن چیزی از داستان رو از دست میدن یا نه ؟ یا نکته ی اضافی ؟!
bleu2u4u
27-02-2009, 13:34
منظورتون از fps چیه؟
مطمئنا منظور دوستمون First-person shooter بوده
mehdi_vsgh
27-02-2009, 13:41
سلام
تو مرحله nurse's office اونجا که مرده از اسانسور میاد بیرون و درگیر میشن هر طور کلیک میکنم رد نمیشه!
از هر 10 بار 2 بارش یک اثری میزاره ولی فایده نداره
انگار کلیک کردن یک اهنگ خاصی داره ولی تا الان 2000 دفعه زدم و رد نشد!!
اونجا باید تند تند کلیک راست رو بزنی
وقتی اسلحه رفت روی کله اون یاروهه (snak fist) بعدش باید تند تند کلید چپ رو بزنی تا بکشه طرفو
mehdi_vsgh
27-02-2009, 13:43
یک سوال : کسانی که extraction point و persues mandate رو بازی نکردن چیزی از داستان رو از دست میدن یا نه ؟ یا نکته ی اضافی ؟!
نه اصلا ااین دو نسخه هیچ ارتباطی به هم ندارند شما بعد از نسخه 1 بیا نسخه 2 رو مستقیما بازی کن
bleu2u4u
27-02-2009, 13:45
1-اگر تمام award ها رو بگیریم چی میشه؟
2-
2. علت کار آخر الما مشخص نیست. این مشخص بود بود که آلما به Becket علاقه پیدا کرده ( به خاطر حرفهایی که Keegan در آخر بازی به Becket می زنه )
hosseincode2008
27-02-2009, 13:56
پس اون دو تا داستانشون چی بوده ؟!
havas_1980
27-02-2009, 13:58
باسلام الان یه هفتس بازی رو نصب کردم ولی مشگل صدا دارم همه کارها رو هم کردم.
مودم ندارم اپدیت ار 1.16 به 2.16 اخرین اپدیت برای کارت صدا
همه تا اخرش رفتن من هنوز اندر خم یه کوچه ام.
میشه مشگل از دایرکت ایکس باشه برای خودش رو نصب کردم توی بازی هم میره ولی صدا نداره
از کرکش چطور شاید از اون باشه؟
مدل صدای مادر برد real tek hd مادر برد اینتل مال شرکت اینتل است
راهنمایی کنید؟اگه با پیغام sound acceleration error رو به رو باشین این مراحل رو انجام بدین:
- در بخش sound, video and game controller از Device Manager موارد رو یکی یکی Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
- در بخش System Devices از Device Manager موارد sound رو یکی یکی Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
سلام . یه مرحله است که برق های اتاق میره و توی اون تاریکی یه روح بهم حمله میکنه. به محض اینکه میخوام روح را بزنم غیب میشه و...
لطفا راهنمایی کنید که کجا باید برم...
لطفا نام ماموریت رو عنوان کنین و کمی بیشتر جایی که گیر کردین رو شرح بدین...
... کسانی که Extraction Point و Persues Mandate رو بازی نکردن چیزی از داستان رو از دست میدن یا نه ؟ یا نکته ی اضافی ؟!نه. اتفاقا طبق صحبت Monolith این دو قسمت Extraction Point و Persues Mandate, ادامه های F.E.A.R حساب نمیشن و باید اونا رو نادیده گرفت.
با اینکه F.E.A.R. 2: Project Origin ادامه ای حقیقی حساب میشه ولی بازی کردن Extraction Point و Persues Mandate هم خالی از لطف نیست!
1-اگر تمام award ها رو بگیریم چی میشه؟
2-مگه Keegan به Becket چه گفتش؟
جواب اول - باز کردن بخش Awards در PC تاثیری نداره و فقط به کنسول ها مربوط میشه. (اچیو منت)
جواب دوم - گیکان به بکت عنوان میکنه که چرا باید آلما به بکت علاقه مند شده باشه و اونو برای خودش بخواد!... درنهایت کیگان مرگ خودشو از بکت درخواست میکنه...
با سلام
من بازي را نصب مي كنم و كرك را هم ميريزم ولي وقتي روي ايكون كليك مي كنم اين پيغام رو ميده:
can not started becuase not found file x3daudi-1-5.dll please reinstalled
لطفا راهنمايي كنيد يا اگه لازمه فايل را برام اپلود كنيد
با تشكر
hadi-3at
27-02-2009, 17:29
من توی مرحله زیر ، گیر کردم
از هر طرفی که میخوام برم ، برق میگیرم...
Oracle_Eldorado
27-02-2009, 17:39
بله 3 دی وی دی هستش
من که از بازی لذت بردم(هرچند اخر داستان خیلی عجیب تموم شد) ولی
اکشن بازی
هیجان بازی
لذت یه بازی واقعی را بهم داد
من که خیلی حال کردم باهاش
اره 3 تا dvd هست
واقعا میارزه
من خودم توی اولین پستم گفتم که حالم از بازی بهم خورد ولی بعد از اینکه مرحله اول رو رد کردم بازی فوق العاده شد
با تشکر از شما دوستان عزیز .
کسی تونسته Multi Player بازی کنه ؟
چون توی تریلر ها خیلی از قسمت Multiplayer تعریف میکرد و میگفت خیلی ارتقا پیدا کرده .
mehdi_vsgh
27-02-2009, 18:00
عزیز اینکه کاری نداره این مرحله یکی از قشنگترین مراحل بازیه
شما روی تیر چراغ برق اون بالا یه استوانه سفید رنگ میبینی
اونو بزن تا برقا بره
بعدش جلوت یه روباته
میری سوارش مییشی و بکش بکش:دی
خیلی این مرحله حال میده:دی
راسی میشه اسم مرحله رو بگی؟
هوس کردم یه بار دیگه این مرحله رو رد کنم
bleu2u4u
27-02-2009, 18:12
فقط هوای یه روباته که دو برابر خودته رو داشته باش یهو نامردی میاد میزندتت صفحت مثل تلویزیون سیاه سفید برفکی میشه
havas_1980
27-02-2009, 18:34
با سلام
من بازي را نصب مي كنم و كرك را هم ميريزم ولي وقتي روي ايكون كليك مي كنم اين پيغام رو ميده:
can not started becuase not found file x3daudi-1-5.dll please reinstalled
لطفا راهنمايي كنيد يا اگه لازمه فايل را برام اپلود كنيد
با تشكر
فایل مورد نظر رو از آدرس زیر دریافت کنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس از حالت فشرده خارج کرده و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنین.
نکته: اگه دوباره پیغام خطا مبنی بر نبودن فایل dll دیگه ای بود (به احتمال زیاد d3dx9_40.dll) از همین آدرس dll-files.com جستجو کنین.
hadi-3at
27-02-2009, 18:39
عزیز اینکه کاری نداره این مرحله یکی از قشنگترین مراحل بازیه
شما روی تیر چراغ برق اون بالا یه استوانه سفید رنگ میبینی
اونو بزن تا برقا بره
بعدش جلوت یه روباته
میری سوارش مییشی و بکش بکش:دی
خیلی این مرحله حال میده:دی
راسی میشه اسم مرحله رو بگی؟
هوس کردم یه بار دیگه این مرحله رو رد کنم
ممنون بابت راهنمایی...:40:
شما مرحله epicenter را انتخاب کن ، بعد یه کم که ادامه بدی میرسی به این قسمت.
worldclass
27-02-2009, 18:54
اونجا باید تند تند کلیک راست رو بزنی
وقتی اسلحه رفت روی کله اون یاروهه (snak fist) بعدش باید تند تند کلید چپ رو بزنی تا بکشه طرفو
من اشتباه گفتم اسانسور
منظورم اون یارو colonel ... هست نه snake fist و اونجا که پشت شیشه هست و من یهو در رو باز میکنم و میوفتن به جون هم اونجا باید چی کار کنم
mehdi_vsgh
27-02-2009, 20:14
من اشتباه گفتم اسانسور
منظورم اون یارو colonel ... هست نه snake fist و اونجا که پشت شیشه هست و من یهو در رو باز میکنم و میوفتن به جون هم اونجا باید چی کار کنم
میدونم همون کاری که گفتم رو بکن
تند تند کلید راست بزن
به محض اینکه اسلحه رفت روی شقیقش کلید چپ رو تند تند بزن تا بکشتش
hadi-3at
27-02-2009, 20:44
خوب بالاخره من هم این بازی را به پایان رسوندم!
ارزیابی من:
گرافیک بازی = خوب
هوش مصنوعی = عالی
میزان ترس و هیجان = خوب مایل به عالی
داستان بازی = کمی گیج کننده!
فضای بازی = خسته کننده و بدون تنوع!(اگر توجه کرده باشید فضای بازی همش در محیط های بسته و تاریک و سرپوشیده ، در کنار دستگاههای عجیب و غریب و... بود. به نظر من فضای بازی خسته کننده بود)
در کل بازی خوبی بود اما عالی نبود!
با تشکر :10:
فایل مورد نظر رو از آدرس زیر دریافت کنین:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسپس از حالت فشرده خارج کرده و در مسیر C:\Windows\System32 کپی کنین.
نکته: اگه دوباره پیغام خطا مبنی بر نبودن فایل dll دیگه ای بود (به احتمال زیاد d3dx9_40.dll) از همین آدرس dll-files.com جستجو کنین.
خيلي ممنون از راهنمايت
من فايل x3daudio1_5 روكپي كردم اين بار ارور نميده ولي صفحه سياه مياد كه مي خواد بره تو بازي ولي بعد از 10 ثانيه مياد بيرون و ارور dontsend را ميده
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكر
NINTENDO_DS
27-02-2009, 23:08
بازی خیلی خوبیه درش که شکی نیست ولی نسخه اولش باحالتر بود
منم با مرحله روبات خیلی حال کردم آدم ها رو مثل قصابی با تیر تیکه تیکه می کرد
ولی جو بازی رو به این خاطر دوست دارم چون تا حدودی به غیر از مراحل اکشن شبیه فیلم کینه است
worldclass
27-02-2009, 23:50
میدونم همون کاری که گفتم رو بکن
تند تند کلید راست بزن
به محض اینکه اسلحه رفت روی شقیقش کلید چپ رو تند تند بزن تا بکشتش
اقا اشکم دراومد رد نشد!
من تو indigo prophecy انقدر اذیت نشده بودم!!
از هر 10 بار فقط یکدفعه از رو زمین بلند میشه که اون هم دوباره میوفته و میکشتش!
havas_1980
28-02-2009, 00:57
خيلي ممنون از راهنمايت
من فايل x3daudio1_5 روكپي كردم اين بار ارور نميده ولي صفحه سياه مياد كه مي خواد بره تو بازي ولي بعد از 10 ثانيه مياد بيرون و ارور dontsend را ميده
لطفا راهنمايي كنيد
با تشكردر پوشه نصب بازی وارد پوشه Support و سپس DirectX9 شده و فایل DXSETUP.exe رو اجرا کنین.
من اشتباه گفتم اسانسور
اقا اشکم دراومد رد نشد!
من تو indigo prophecy انقدر اذیت نشده بودم!!
از هر 10 بار فقط یکدفعه از رو زمین بلند میشه که اون هم دوباره میوفته و میکشتش!
بعد از باز کردن در, سریع راست کلیک بزنین... نتیجه این میشه که بدنه اسلحه رو به سر کلنل میکوبین.
سپس باز هم سریع راست کلیک کنین و سر اسلحه رو سعی کنین به زیر چونه کلنل بکشونین.
بلافاصله اون وقت چپ کلیک کنین. (تصاویر کمکی که در پایین تصویره خودش گویای مطلبه که کی باید کلید رو بزنین)
امير موسر
28-02-2009, 08:12
سلام !
با این میشه بازی کرد !؟
cpu : 3.2
ram : 1 gig
vga : 8500
vista
mehdi_vsgh
28-02-2009, 09:04
بله عزیز بازی میاد
ولی اگه ویندوز xp بود(با توجه به 1 گیگ رم) شاید بهتر میتونستی بازی کنی
ولی بازم فکر نکنم مشکلی پیش بیاد
hassanmilan
28-02-2009, 11:11
اگه با پیغام sound acceleration error رو به رو باشین این مراحل رو انجام بدین:
- در بخش System Devices از Device Manager موارد sound رو یکی یکی Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
با سلام تمام این کارها رو کردم ولی هنوز صدا ندارم ممنون می شم راهنمایی کنید.
دوستان فایل EXE بازی من یک نوع ویروس هست اینم مشخصاتش :
کسی نمی دونه چی کارش کنم ؟ چون اگر پاکش کنم دیگه نمیشه بازی کرد ، ریپیر هم نمیشه کرد ...
mehdi30nema
28-02-2009, 12:20
سلام !
با این میشه بازی کرد !؟
cpu : 3.2
ram : 1 gig
vga : 8500
vista
تو مشخصات بازی برای ویندوز ویستا نوشته 1.5 گیگ رم .
بابا من دارم تا آخرین تنظیمات بازی میکنم اصلا گرافیک بازی حال نمی ده همه چیز توی بازی عالی مخصوصا محیط ترسی که سازنده ها ایجاد کردن اگه گرافیک بازی در حد بازیای امروزی بود به جای امتیاز 7 مطمنا 9 می گرفت
mehdi30nema
28-02-2009, 14:35
منم همین الان بازی رو تموم کردم باز خدا رو شکر این اینتروال 7 خیلی کوتاه بود پیش خودم فکر کردم که لابد تا 4 ساعت دیگه هم اینتروال 7 تموم نیمشه
من كه بازي رو 5شنبه گرفتم امروزم تمام كردم قشنگ بود فقط آخرش يكم مبهم بود
Optimus Prime
28-02-2009, 20:14
داستانشو چند صفحه قبل گذاشتم ببینید که چیزی مبهم نباشه.
mehdi_vsgh
28-02-2009, 21:05
اقا اجازه هست راجع به داستان بازی بحث کنیم یا خیر؟؟
فکر کنم دیگه اکثر بچهها بازی رو تموم کرده باشن
یه سری نکات مبهم به نظرم هست هنوز توی ماجرای بازی
golmohammadi
28-02-2009, 23:35
من امروز گرفتم بازيو
3 دي وي دي فشرده شده
كه بعد از اكستركت قابل اجرا ميباشد
يعني پرتابل
بدون كرك و ...
يه مرحله رفتم تو مديوم
من فكر ميكردم اين نسخه بايد خيلي خوب باشه
گرافيكش زياد خوب نيست و تصوير هم كمي تار هست مثل ماست وانتيد(ديگه نميدونم مشكل منه يا برا بقيه هم اينطوريه)
اما بازي خيلي روان هست
فكر ميكنم اين نسخه راحت تر از قبليها هست
hadi-3at
28-02-2009, 23:47
به نظر من، خیلی ازش تعریف شده بود اما همچین بازی خارق العاده ای هم نبود!
نظرم را قبلا گفته بودم:
خوب بالاخره من هم این بازی را به پایان رسوندم!
ارزیابی من:
گرافیک بازی = خوب
هوش مصنوعی = عالی
میزان ترس و هیجان = خوب مایل به عالی
داستان بازی = کمی گیج کننده!
فضای بازی = خسته کننده و بدون تنوع!(اگر توجه کرده باشید فضای بازی همش در محیط های بسته و تاریک و سرپوشیده ، در کنار دستگاههای عجیب و غریب و... بود. به نظر من فضای بازی خسته کننده بود)
در کل بازی خوبی بود اما عالی نبود!
با تشکر
bleu2u4u
01-03-2009, 02:11
منم با mehdi_vsgh موافقم بهتره هرچه سریع تر صحبت در مورد داستان این بازی رو شروع کنیم
در مورد داستان این بازی واقعا میشه ساعت ها بحث کرد
resident_evil
01-03-2009, 02:48
خب هادي جان شما يه خوب و 2تا عالي به اين بازي دادي داستان بازي هم ميگيم خوب
فضا هم بد ... پس فكر كنم از نظر خودتم بازي يه جورايي عالي بوده ديگه !!!
خب هر بازيي يه جور هستش ديگه !!!بازي هايي مثل F.E.A.R & Dead Space
اگر در فضاهاي تاريك و ساكت باشند بازي بسيار زيباتر ميشه و هيجانش هم
بالاتر ميره !!!نبايد ازين بازي ها انتظار داشت تا مثل بازي هاي پلتفورم در محيط
رنگي و شاد و متنوع باشند !!! ( هر چند اونقدرام بي تنوع نبود )!!!
من خودم اين بازي رو تو فضا تاريك (ساعت 3 شب ) با هدست بازي كردم ولي نمي دونم چرا نترسيدم !
bleu2u4u
01-03-2009, 05:12
اخه تو خیلی بچه ی نترسی هستی
از نظر من که بازی بسیار فضایه جالبی داشت تازه کم تنوع هم نبود توی شهر میرفت توی ساختمون مدرسه کارخونه و ....
گرافیک در سطح خوبی بود یعنی همین که میشد پایه خود آدم رو دید و از روی مانع خوب میرفت همینطوری کاور گیریش خودش یک عالمه چیزه و عالی کار شده بود اما خوب نقاط ضعفی هم داشت مثلا دشمنان وقتی میمردن جنازه هاشون تقریبا یک شکل بود بستگی به دشمنا داشت!
همینطور موجوداتش کمی کم بودند و خیلی زیاد آدم داشت ولی بهترین مرحلش توی مدرسه بود و توی راهروش..........
خیلی باهال و ترسناک بود.
صدا گزاری که عالی بود.
هوش مصنوعی ممتاز بودش خیلی توپ بود.
داستانش واقعا گیج کننده بود...
من هنوز هیچی نفهمیدم! :31:
Optimus Prime
01-03-2009, 15:04
از نظر من که بازی بسیار فضایه جالبی داشت تازه کم تنوع هم نبود توی شهر میرفت توی ساختمون مدرسه کارخونه و ....
گرافیک در سطح خوبی بود یعنی همین که میشد پایه خود آدم رو دید و از روی مانع خوب میرفت همینطوری کاور گیریش خودش یک عالمه چیزه و عالی کار شده بود اما خوب نقاط ضعفی هم داشت مثلا دشمنان وقتی میمردن جنازه هاشون تقریبا یک شکل بود بستگی به دشمنا داشت!
همینطور موجوداتش کمی کم بودند و خیلی زیاد آدم داشت ولی بهترین مرحلش توی مدرسه بود و توی راهروش..........
خیلی باهال و ترسناک بود.
صدا گزاری که عالی بود.
هوش مصنوعی ممتاز بودش خیلی توپ بود.
داستانش واقعا گیج کننده بود...
من هنوز هیچی نفهمیدم! :31:
برای داستان که من صفحات قبل نوشتم . اگر بیشتر مشکل داشتی بپرس. در مورد مردن ها هم من توی نسخه 360 مرگ های مختلف برای من داشت.
T I M S A R
01-03-2009, 15:30
منم با نظر دوستمون موافقم. وقتی بازی رو تموم کردم پایاناش رو نفهمیدم.داستانی که دوستمون توضیح داده بود رو هم خوندم ولی هنوز اینها را نفهمیدم . چرا الما باید عاشق بکیت بشه ؟
گیگان چرا باید حسودیش بشه؟ .....
hosseincode2008
01-03-2009, 16:12
دوستان خیلی ببخشید که من به Extraction Point و Perseus Mandate گیر دادم ولی حداقل یه ربطی باید به F.E.A.R داشته باشن بالاخره ! یعنی فقط اسمشون F.E.A.R هست و موضوعشون کلا فرق میکنه ؟!! :14:
mehdi_vsgh
01-03-2009, 16:19
منم با نظر دوستمون موافقم. وقتی بازی رو تموم کردم پایاناش رو نفهمیدم.داستانی که دوستمون توضیح داده بود رو هم خوندم ولی هنوز اینها را نفهمیدم . چرا الما باید عاشق بکیت بشه ؟
گیگان چرا باید حسودیش بشه؟ .....
راستشو بخوای من از همون اولش با داستانش مشکل دارم(پر از نکات مبهم و عجیب و غریب)
اگه دوستان موافق باشن بریم سراغ داستان بازی....
(آیا وکیلم؟:دی)
Optimus Prime
01-03-2009, 18:37
ببینید Keegan و Becket تنها کسانی از Project Harbinger بودند که عمل انجام شده بر روی آنها نزدیک 100% موفقیت آمیز بود. در اول آلما Keegan را برای خودش انتخاب می کنه ولی بعدا متوجه میشه که Becket قویتر از Keegan هست. Keegan از نظر روانی ضعیفتر از Becket هست چون در یک جای بازی هر دو توسط سیگنال های قوی تحت تاثیر قرار می گیرند ولی فقط Becket می تونه تحمل کنه ولی keegan نه. اگر دقت کرده باشی آخر بازی که برای آخرین بار با سرباز های Replica می جنگی Morales میگه که سربازهای Replica حمله های بدون برنامه ریزی و هدف انجام میدند که این نشون میده به احتمال زیاد در امتداد داستان FEAR 2 حتما Point Man شخصیت شماره اول بازی و Extraction Point فرمانده دوباره زنده شده و فرزند اول آلما یعنی Paxton Fettel را کشته و آلما هم به خاطر جایگزینی Paxton این کارو انجام داد. چون Project Harbinger قصد داشت فرماندهانی قویتر از Paxton Fettel تولید کند که بچه آلما حتما قویتر خواهد بود.
بله تمامی داستان های FEAR بهم ربط دارند. اگر باز هم مشکل دارید بگید توضیح میدم.
خوب اگه اینطوریه برا چی آلما همش از اول به بکت حمله میکرد؟؟؟؟؟؟؟
و کیگن مثل بکت از کجا میدونست آلما دوسش داره؟؟؟؟؟؟
خیلی داستان پیچیده ای داره.
این آخرش آلما مرد یا نه؟؟
چی شد دستگاه بسته شد دوباره باز شد؟؟؟؟؟
و برای چی با بکت س.ک.س کرد؟؟؟؟؟
mehdi_vsgh
01-03-2009, 19:31
شما رفتین یه دفه سر قسمت آخر:دی
من اصلا همون اولش چندتا سوال دارم:دی
1. گفتین که داستان بازی فیر2 حدود 30 دقیقه قبل از انفجار نسخه1 بوده... اگه یادتون باشه در نسخه 1 قبل از انفجار در مرحله اخر که با آلما روبرو شدیم آلما بزرگ شده بود. ولی در این بازی مراحل اولیه بازی آلما همچنان یه دختربچه بود.... چطوریه این ماجرا؟؟
2. اون جعبه ای که آلما همیشه سراغش میرفت چی بود؟؟(جعبه موزیکال؟) معنی خاصی داشت آیا؟
3. اینطوری که متوجه شدم آلما از همون اولش هم قصد نداشت که مارو از بین ببره...درسته؟ همه حملاتی که در مراحلی از بازی به ما میکرد قصدش نابود کردن نبوده و فقط میخواسته که س.ک.س کنه با ما:دی(چون یادمه هروقت میومد سراغمون میگفت:do you kiss me?)
حالا اینارو جواب بدین تا برم سراغ سوالاتی که در رابطه با کیگان و ماجرای اون و همچنین بکت دارم!!:دی(این سوالات مقدماتی بودن فعلا)
pedram_sad
01-03-2009, 22:52
منم امروز بازی رو برای xbox 360 خریدم
در نگاه اول با حدودا 5 یا 6 دقیقه جلو رفتن بازی جذابی به نظر میاد
سیستم osd و همچنین صدا گذاری و نور پردازی خوفی داره
به خصوص اون اوایل بازی که تو خیابون باید بری جلو ....
صحنه های هیجانی جالبی هم داره
من شماره اولش رو هم بازی کردم و دارم
. این به نظر میاد از نظر گرافیکی مقداری از اون کمتره و سبک تره
اما effect های فوق العاده ای داره
و سیستم blood یا همون gore هم عالی کار شده
حالا باید بیشتر بازی کنم تا ببینم چه طوره
Optimus Prime
02-03-2009, 00:49
شما رفتین یه دفه سر قسمت آخر:دی
من اصلا همون اولش چندتا سوال دارم:دی
1. گفتین که داستان بازی فیر2 حدود 30 دقیقه قبل از انفجار نسخه1 بوده... اگه یادتون باشه در نسخه 1 قبل از انفجار در مرحله اخر که با آلما روبرو شدیم آلما بزرگ شده بود. ولی در این بازی مراحل اولیه بازی آلما همچنان یه دختربچه بود.... چطوریه این ماجرا؟؟
2. اون جعبه ای که آلما همیشه سراغش میرفت چی بود؟؟(جعبه موزیکال؟) معنی خاصی داشت آیا؟
3. اینطوری که متوجه شدم آلما از همون اولش هم قصد نداشت که مارو از بین ببره...درسته؟ همه حملاتی که در مراحلی از بازی به ما میکرد قصدش نابود کردن نبوده و فقط میخواسته که س.ک.س کنه با ما:دی(چون یادمه هروقت میومد سراغمون میگفت:do you kiss me?)
حالا اینارو جواب بدین تا برم سراغ سوالاتی که در رابطه با کیگان و ماجرای اون و همچنین بکت دارم!!:دی(این سوالات مقدماتی بودن فعلا)
1. Alma در شروع داستان FEAR سن 25 داره برای اینکه اولین بچه خودشو Paxton Fettel را در سن 15 سالگی بدنیا میاره و زمانی که Paxton به سن 10 سالگی میرسه آلما به دلیل اینکه در کما بوده ذهن خودشو با Fettel ترکیب می کنه که پدر خودش که رهبر پروژه بوده به خاطر ترس از این اتفاق تمامی دستگاههارو خاموش می کنه و آلما 6 روز بعدش میمیره ولی ذهن اون باقی می مونه. اون بچه ای هم که شما می بینید ناشی از حقه های فکری Alma هست. در حقیقت جسم اصلی اونو شما در پایان FEAR یا در اول FEAR 2 که پدرش از دستگاه آزادش می کنه می تونید ببینید.
2. اون جعبه موسیقی تنها اسباب بازی اون به جز اون عروسکه در سن 8 سالگی زمانی که اونو وارد دستگاه می کنند بوده برای همین یه لینک قوی به ذهن آلما داره.
3. اولش چرا اما یک جایی که با Becket درگیر میشه ولی بعدش اونو در هوا نگه میداره و کاریش نداره از اونجاست که به Becket علاقه بیشتری پیدا می کنه.
خوب اگه اینطوریه برا چی آلما همش از اول به بکت حمله میکرد؟؟؟؟؟؟؟
و کیگن مثل بکت از کجا میدونست آلما دوسش داره؟؟؟؟؟؟
خیلی داستان پیچیده ای داره.
این آخرش آلما مرد یا نه؟؟
چی شد دستگاه بسته شد دوباره باز شد؟؟؟؟؟
و برای چی با بکت س.ک.س کرد؟؟؟؟؟
اگه اون چندصفحه پیشو بخونی بیشتر جوابات هست اگر نه که بازم در سری بعد سوالات جواب میدم.
mehdi_vsgh
02-03-2009, 09:16
1. Alma در شروع داستان fear سن 25 داره برای اینکه اولین بچه خودشو paxton fettel را در سن 15 سالگی بدنیا میاره و زمانی که paxton به سن 10 سالگی میرسه آلما به دلیل اینکه در کما بوده ذهن خودشو با fettel ترکیب می کنه که پدر خودش که رهبر پروژه بوده به خاطر ترس از این اتفاق تمامی دستگاههارو خاموش می کنه و آلما 6 روز بعدش میمیره ولی ذهن اون باقی می مونه. اون بچه ای هم که شما می بینید ناشی از حقه های فکری alma هست. در حقیقت جسم اصلی اونو شما در پایان fear یا در اول fear 2 که پدرش از دستگاه آزادش می کنه می تونید ببینید.
2. اون جعبه موسیقی تنها اسباب بازی اون به جز اون عروسکه در سن 8 سالگی زمانی که اونو وارد دستگاه می کنند بوده برای همین یه لینک قوی به ذهن آلما داره.
3. اولش چرا اما یک جایی که با becket درگیر میشه ولی بعدش اونو در هوا نگه میداره و کاریش نداره از اونجاست که به becket علاقه بیشتری پیدا می کنه.
ایول... یه سوال کوچولو
این همه اطلاعات رو از نسخه دوم این بازی گیر اوردی یا نسخه اول؟؟!!
چرا ما هیچی نفهمیدیم ازش؟:دی
havas_1980
02-03-2009, 13:17
دوستان خیلی ببخشید که من به Extraction Point و Perseus Mandate گیر دادم ولی حداقل یه ربطی باید به F.E.A.R داشته باشن بالاخره ! یعنی فقط اسمشون F.E.A.R هست و موضوعشون کلا فرق میکنه ؟!! :14:
در پایان بازی اصلی, بعد از انفجار راکتور, پیشرو (Point man), کاراکتر بازی توسط هلی کوپتر تیم F.E.A.R نجات پیدا می کنه ولی در نهایت آلما خودش رو از هلی کوپتر بالا میکشه و بازی به پایان میرسه...
در نسخه تکمیلی اول که بعد انفجار رو به تصویر میکشه, دیده میشه هلی کوپتر سقوط کرده و پیشرو به همراه افسر جین سون-کون و گروهبان داگلاس هالیدی که زنده هستن در صدد فرار از شهرند... مورد عجیب این بازی اینه که شما در اول بازی با پکستون فتل (پروتوتایپ دوم) رو به رو میشین و اون عنوان میکنه که که شما فرق بین واقعیت و خیال رو تشخیص نمیدادین و تو خیالتون اون رو کشتین! و دوباره باید با نیروهای رپلیکا که بدست اون فعال میشن نبرد کنین...
در نسخه تکمیلی دوم که به موازات F.E.A.R و از اواسط انجام میشه بعد از مرگ آلدوس بیشاپ توسط نیروهای ATC, به دستور فرمانده بتتر, تیم دوم F.E.A.R که شامل کاپیتان دیوید راینز و ستوان استیو چن و گروهبانی بینام (کاراکتر بازی) هستند به سمت آزمایشگاه دوم ATC که محل اجرای پروژه سوم ATC یعنی Perseus بوده راهی و سعی در رسیدگی ماجرا دارند...
ایول... یه سوال کوچولو
این همه اطلاعات رو از نسخه دوم این بازی گیر اوردی یا نسخه اول؟؟!!
چرا ما هیچی نفهمیدیم ازش؟:دیهر چی باشه ایشون حرفه ای هستن... :happy:
آقايون وقتي اين مرده تو مرحله snke fist حمله ميكنه چطوري بايد زدش از بس كليك راست زدم پدرم در اومد ولي آخرشم منو ميكشه
havas_1980
02-03-2009, 20:53
آقايون وقتي اين مرده تو مرحله snke fist حمله ميكنه چطوري بايد زدش از بس كليك راست زدم پدرم در اومد ولي آخرشم منو ميكشهبعد از باز کردن در, سریع راست کلیک بزنین... نتیجه این میشه که بدنه اسلحه رو به سر کلنل میکوبین.
سپس باز هم سریع راست کلیک کنین و سر اسلحه رو سعی کنین به زیر چونه کلنل بکشونین.
بلافاصله اون وقت چپ کلیک کنین تا کلنل هدشات بشه. (تصاویر کمکی که در پایین تصویره خودش گویای مطلبه که کی باید کلید رو بزنین)
اونطور که من از نسخه ی اول بازی و این نسخه دیدم آلما اینقدر قدرت داره که بکت رو پودر کنه!!!!!!!
خوب اگه اول بازی دشمنش بوده برای چی نکشتش؟؟؟؟
مگه یادتون نیست؟؟؟
توی نسخه ی یکم بود اما توی همین نسخه وقتی توی راهروی مدرسه بودیم داشتیم میرفتیم که با روح ها بجنگیم من دقیقن دیدم که یک نفر جلوی چشم پودر شد!!!!!!!!!!!!!!!!!
هیچی ازش نموند!!!!!
یا اون زمانی که رفیقمونو میکشن همون سیاه پوسته میبینید که خیلی آلما قویه!!!!!!!
پس چطور همون اول ما رو نکشت؟؟؟؟؟؟؟
ولی خودمونیم همچین قیافه ی بدی هم نداشت :دی
اما آخرش که اومده بود جلویه چشممون هی قیافش شیطانی میشد و هی سالم میشد دختره خجالت نمی کشید لخت بود !:31:
در ضمن من فهمیدم که لباش خیلی شبیه به آنجلینا جولی بود :دی
بگزریم....
این دستگاه آخری مگه آلما رو زندانی نکرد؟؟؟؟
پس چطور دوباره از توش دراومد؟؟؟؟؟
bleu2u4u
02-03-2009, 22:20
اون زنه که اخر بازی وقتی به دستگاه وصل شده بودیم پرید وسط و اون یارو دختره رفیقمون رو کشت کی بود ؟
mehdi_vsgh
02-03-2009, 22:40
اون زنه اسمشAristide هستش رئیس شرکت ارماکم هستش
hassanmilan
03-03-2009, 09:37
با سلام دوستان ویندوز xp رو عوض کردم مشگل صدام برطرف شد
ممنون از راهنمایی تان
سلام
من بدنه اسلحه رو به سر كلنل ميكوبم اما چطوري بايد سر اسلحه رو آورد زير چونش اسلحه از تهش مياد زير چونه و شليك هم كار ساز نيست.
آيا جهت موس رو ميشه عوض كرد
mehdi_vsgh
03-03-2009, 21:19
تند تند کلید راست رو بزن خودش اسلحه رو میاره
NINTENDO_DS
04-03-2009, 13:32
من صحنه آخرشو نفهمیدم
چرا آلما دست منو گرفت گذاشت رو شکمش؟ مگه حامله بود؟
Optimus Prime
04-03-2009, 15:19
من صحنه آخرشو نفهمیدم
چرا آلما دست منو گرفت گذاشت رو شکمش؟ مگه حامله بود؟
عجب من چندین بار تو چندین پست این قسمت آخرو توضیح دادم صفحات قبلو چک کنید.
NINTENDO_DS
04-03-2009, 15:37
الان چک کردم ولی همون صحنه آخر برام هنوز مبهمه
و سوال دیگه اینکه چرا تو بعضی صحنه ها آلما بدنش استخونه و بعضی جاها مثل یک آدم معمولیه؟
mehdi_vsgh
04-03-2009, 16:06
اینم قبلا توضیح داده شده
mehdi_vsgh
04-03-2009, 16:13
اقا من یه سوال کوچولو از جناب Optimus Prime :
میخواستم بدونم اینکه تو نسخه اول متوجه میشیم ما فرزند اول الما هستیم تو کدوم مرحلهاش مشخص میشه؟
من امروز همینطوری نشستم مرحله اخر رو بازی کردم چنین چیزی گفته نشد تو بازی!؟
آقا منم يه سوال دارم
تو اين مرحله كه بايد بريم nurse office بعد آسانسور چيكار بايد بكنيم؟
من جواب درست حسابي واسه اين سوال كه بچه ها پرسيده بودن تو پستهاي قبلي پيدا نكردم
havas_1980
04-03-2009, 20:34
آقا منم يه سوال دارم
تو اين مرحله كه بايد بريم nurse office بعد آسانسور چيكار بايد بكنيم؟
من جواب درست حسابي واسه اين سوال كه بچه ها پرسيده بودن تو پستهاي قبلي پيدا نكردم
وقتی آسانسور سقوط کرد به داخل آسانسور بپرین و در طبقه پایین به سمت دفتر پرستاران برین. (کارتی رو که برداشتین, برای باز کردن در دفتر پرستاران لازم دارین)
دوست عزيز بعد اينكه در رو با فشار دادن كليدe باز كردم و بعد با راست كليك پشت سر هم از شر دختره خلاص شدم ديگه در آسانسور باز نيست كه توش بپرم يا نپرم
mohamad_beauty
04-03-2009, 23:48
سلام دوستان من براحتی بازی رو نصب و اجرا میکنم اما در ابتدای بازی پیغام صدا میده از نظر سخت افزار چک کردم مشکلی نیست به نظر شما مشکل چیه؟
sound acceleration
pleas refer to the readme.txt for instruction on setting up the sound hardware on your computer
mehdi_vsgh
04-03-2009, 23:50
من نمیدونم این مرحله اینقدر سخته که همه توش گیر میکنن(پس چرا من مشکلی نداشتم؟)
الان اصلا یادم نیست باید چه کنیم!!(بازی رو هم پاک کردم از سیستمم)
الان شما داخل اسانسور هستین یا بیرون اسانسور؟؟
بيرون آسانسور تو بيمارستان گير افتادم نميدونم از كجا برم بيرون
تو توضيح خود بازي هم ميگه بايد nurse office رو پيدا كني
havas_1980
05-03-2009, 00:00
دوست عزيز بعد اينكه در رو با فشار دادن كليدe باز كردم و بعد با راست كليك پشت سر هم از شر دختره خلاص شدم ديگه در آسانسور باز نيست كه توش بپرم يا نپرم
در Mission 9 - Nurse's Office - اگه در آسانسور بعد از حمله آلما بسته بمونه حتما یک باگه... تنها راه اینه که همین ماموریت رو دوباره لود کنین.
سلام دوستان من براحتی بازی رو نصب و اجرا میکنم اما در ابتدای بازی پیغام صدا میده از نظر سخت افزار چک کردم مشکلی نیست به نظر شما مشکل چیه؟
sound acceleration
pleas refer to the readme.txt for instruction on setting up the sound hardware on your computer
برای حل صدا به این صورت عمل کنین:
شما میتونین مطمئن باشین که ایراد از کرک نیست. ایراد صدای بازی فقط به این صورت ها قابل حله:
- در بخش System Devices از Device Manager موارد sound رو Disable کنین و نتیجه رو مشاهده کنین.
در آخر اگه هیچ نتیجه ای حاصل نشد ویندوز رو دوباره نصب کرده و کاملا آپدیت کنین.
يعني از اولش كه دنبال كارت ميگرديم لودش كنم؟
از اول مرحله؟
havas_1980
05-03-2009, 00:10
يعني از اولش كه دنبال كارت ميگرديم لودش كنم؟
از اول مرحله؟اگه با استفاده از لود آخرین سیو مشکل حل نشد ماموریت رو از اول شروع کنین.
اگه بعد از شروع دوباره ماموریت مشکل بازم بمونه از سیو یکی از کاربر ها کمک بگیرین!
ممنون
فعلا از اول ماموريت شروع كردم ببينم چي ميشه
mohamad_beauty
05-03-2009, 00:28
ممنون دوست عزیز با دیزیبل کردن یکی از گزینه ها حل شد
اقا من یه سوال کوچولو از جناب optimus prime :
میخواستم بدونم اینکه تو نسخه اول متوجه میشیم ما فرزند اول الما هستیم تو کدوم مرحلهاش مشخص میشه؟
من امروز همینطوری نشستم مرحله اخر رو بازی کردم چنین چیزی گفته نشد تو بازی!؟
اشتباه شد:41:
bleu2u4u
05-03-2009, 01:10
با اجازه از جناب optimus prime
تو نسخه 1 مشخص مي شه كه شما فرزند alma هستيد
عزیز غیب گفتی؟
دوستمون پرسیدن کدوم مرحله از نسخه ی 1 مشخص میشه؟
Optimus Prime
05-03-2009, 10:12
اگر یادتون باشه Point Man همیشه یه سری توهمات داشت که پدر آلما را می دید که می گفت You will be god among men . بعد در آخر بازی قبل از کشتن Fettel تو رویا متوجه میشه که فرزند اول آلماست.
ببخشيد در مرحله approach بعد ازين كه sniper را رو كشتي بايد كجا بري؟
dashmojtaba
05-03-2009, 14:24
میگم ماشالله عجب بازی پرطرفداریه ها !!
آقا من این بازی رو تازه نصب کردم ولی دوتا ایراد برام پیش اومده برا شما هم همینطوره؟ یکی صدای بازیکنا رو از همون اول نمیشنوم فقط لباشون تکون میخوره فکر نکنم ایراد از تنظیمات باشه توی آپشن صدا تست صدای گوینده سالم بود. یکی دیگه هم بعضی وقتا تصویرشقفل میکنه مخصوصاً توی ذخیره بازی البته کوتاه در حد یکی دوثانیه
اقا ممنون
مرحله رو از اول شروع كردم حل شد در آسانسور باز موند پريدم توش
havasعزيز خيلي ممنون كه راهنمايي كردي
جون ما اگه بلدين جواب بدين بد جور تو كفيم
در مرحله approach بعد ازين كه sniper را رو كشتي بايد كجا بري؟
black-ghost5
05-03-2009, 18:51
اقا ما بازیو خریدیم 3 تا dvd هم هستش فقط من نمیدونم کرکش کجاست بعد نصبم error میده .
worldclass
05-03-2009, 19:11
سلام
امروز بازی رو تموم کردم
به نظرم تنها ایراد این بازی ادامه محیط های تنگ و تاریک که بخش زیاد بازی تو این محیط ها میگذشت بود که بعد از حدود 45 دقیقه 1 ساعت باعث زدگی بازیکن از بازی میشه
.......................
یک سوال
ظاهرا الما زنده موند پس میشه به نسخه های بعدی هم امیدوار بود؟
dashmojtaba
05-03-2009, 19:34
میگم ماشالله عجب بازی پرطرفداریه ها !!
آقا من این بازی رو تازه نصب کردم ولی دوتا ایراد برام پیش اومده برا شما هم همینطوره؟ یکی صدای بازیکنا رو از همون اول نمیشنوم فقط لباشون تکون میخوره فکر نکنم ایراد از تنظیمات باشه توی آپشن صدا تست صدای گوینده سالم بود. یکی دیگه هم بعضی وقتا تصویرشقفل میکنه مخصوصاً توی ذخیره بازی البته کوتاه در حد یکی دوثانیه
کسی نیست جواب منو بده؟!
black-ghost5
05-03-2009, 20:56
اقا نیست یکی به ما جواب بده؟
dashmojtaba
05-03-2009, 21:19
وای وای دارم تاپیکو مرور میکنم شاید از پستای قبلی یه چیزی بفهمم دلم آب شد عجب بازی خوبیه ولی صدا نداره! نمیدونم برم همین بی صداهه رو بازی کنم یا تعریفات دوستانو بخونم دلم آب شه!! :دی
تو مرحله approach وقتي آلما تو آسانسور حمله ميكنه بايد چيكار كرد مردم اينقدر راست كليك كردم.......................................... .................................................. ........................
وای وای دارم تاپیکو مرور میکنم شاید از پستای قبلی یه چیزی بفهمم دلم آب شد عجب بازی خوبیه ولی صدا نداره! نمیدونم برم همین بی صداهه رو بازی کنم یا تعریفات دوستانو بخونم دلم آب شه!! :دی
شما بايد از قسمت divice manager گزينه unimodem half-duplex audio divce رو disable كني
Abolfazl3007
05-03-2009, 21:51
بازی عالی بود
ولی داستان یه حالت تجاری پیدا کرده و فقط کشش میدن بدون اینکه به سوالات وشخصیت های قبلی برسن
همینجوری شخصیت های جدید میارن
واقعا انتظار نداشتم داستان اینقدر ضعیف باشه
dashmojtaba
05-03-2009, 21:53
این گزینه دقیقاً کجای دیوایسه؟
dashmojtaba
05-03-2009, 21:59
ببین رفیق عزیز! من صدا رو نمیگم کلاً ندارما.. دارم خیلیم خوبه ولی اصلاً بازیکنا تاحالا حرف نزدن اون اول که شروع میشه و تو یه اتاقکن فقط لباشون تکون میخوره یه نوشته هاییم سریع ظاهرومحو میشه یعنی اصلاً مکالمه هاش قابل فهم نیست! لباشون تکون میخوره !!!
اگه مال شما هم همینطوره یعنی سبک بازیش اینطوریه... بگو خیال ما هم راحت شه... (من یکشو بازی نکردم)
black-ghost5
05-03-2009, 22:17
اقا پس مال من چرا اجرا نمیشه؟ اصلا با ویستا 64 بیت سازگاره یا نه؟
dashmojtaba
05-03-2009, 23:05
اقا پس مال من چرا اجرا نمیشه؟ اصلا با ویستا 64 بیت سازگاره یا نه؟
بابا خدا نکنه !! مال منم ویستا 64 هست حالا درسته ویستا با این ناسازگاریاش با هرچی سخت افزارو نرم افزاره آبرو برا خودش نگذاشته ولی غلط کرده بازی به این خوبیو اجرا نکنه !! :8:
bleu2u4u
06-03-2009, 06:19
جون ما اگه بلدين جواب بدين بد جور تو كفيم
در مرحله approach بعد ازين كه sniper را رو كشتي بايد كجا بري؟
فکر کنم باید بری توی یه اتاقک زردی(باید از یه نردبون بری بالا) یه دکمه ای رو فشار بدی
bleu2u4u
06-03-2009, 06:34
توضیح این اشکال رو havas چندین بار و به چند نفر گفته چند صفحه بری عقب پیدا میکنی
dashmojtaba
06-03-2009, 08:40
توضیح این اشکال رو havas چندین بار و به چند نفر گفته چند صفحه بری عقب پیدا میکنی
آقا من همه توضیحات رو خوندم اصلاً یه همچین چیزی توی ویستا نیست صدای بازی فقط توی صحبت بازیکنا ایراد داره اصلاً یکی بگه بازیکنا حرفم میزنن؟!شاید بازیش همینطوریه ما هم از نگرانی دربیاییم
dashmojtaba
06-03-2009, 09:12
عزیزان یکی جواب مارو بده از دیروز دارم سوال میکنم این بازیکنا حرف میزنن یا نه!! (پستام چون تازه واردم دیر میرسه)
Optimus Prime
06-03-2009, 10:40
نه تو بازی خیلی دیالوگ هست و همه هم حرف می زنند.
يكي جواب بده بابا!
تو مرحله approach وقتي آلما تو آسانسور حمله ميكنه بايد چيكار كرد مردم اينقدر راست كليك كردم.......................................... .................................................. ........................
dashmojtaba
06-03-2009, 13:34
نه تو بازی خیلی دیالوگ هست و همه هم حرف می زنند.
عجب مشکل پیچیده ای شده ها آخه توی آپشن بازی تست صدا جواب میده ولی توی خود بازی صدای حرفاشونو نمیشنوم عجب طراحی منحصر به فردی!
ویندوزم ویستا 64 یکی راهنمایی کنه به خدا دعاش میکنم!! :46:
havas_1980
06-03-2009, 13:46
يكي جواب بده بابا!
اگه تند تند راست کلیک کلیک کردن جواب نداد ماموریت رو دوباره لود کنین.
عجب مشکل پیچیده ای شده ها آخه توی آپشن بازی تست صدا جواب میده ولی توی خود بازی صدای حرفاشونو نمیشنوم عجب طراحی منحصر به فردی!
ویندوزم ویستا 64 یکی راهنمایی کنه به خدا دعاش میکنم!! :46:امیدوارم راه زیر مشکلتون رو حل کنه:
برای حل این مشکل, وارد Control Panel و سپس Sound بشید و بر روی Speakers دابل کلیک کنید.
بر روی تب Advanced کلیک کنید و فرمت پیشفرض رو در حالت " i24 Bit, 48000 Hz Studio Quality" قرار بدید.
dashmojtaba
06-03-2009, 14:12
اگه تند تند راست کلیک کلیک کردن جواب نداد ماموریت رو دوباره لود کنین.
امیدوارم راه زیر مشکلتون رو حل کنه:
برای حل این مشکل, وارد control panel و سپس sound بشید و بر روی speakers دابل کلیک کنید.
بر روی تب advanced کلیک کنید و فرمت پیشفرض رو در حالت " i24 bit, 48000 hz studio quality" قرار بدید.
سلام...
این از اول در همین حالت بوده ببینید من صدای بازی رو دارم و حتی تست صدای گوینده توی آپشن بازی رو دارم همینطور صدای آهنگ و صدای اتفاقات ولی توی بازی فقط صدای مکالمات رو ندارم!
black-ghost5
06-03-2009, 15:08
بابا خدا نکنه !! مال منم ویستا 64 هست حالا درسته ویستا با این ناسازگاریاش با هرچی سخت افزارو نرم افزاره آبرو برا خودش نگذاشته ولی غلط کرده بازی به این خوبیو اجرا نکنه !! :8:
من که دوبار نصب کردم کرکش هم از اینترنت دانلود کردم ولی اصلا بازی بالا نمیاد ارور فایل fear.exe میزنه. نمیدونم چه مرگشه.
سلام آقاي dash mojtba ببخشيد چون هنوز تعداد پيغامهام به 10 نرسيده نميتونم براتون پيغام خصوصي بفرستم.
اولا كاري كه گفتم مخصوص ويندوز xp .دوما اگه اين مشكل براتون خيلي مهمه ويندوز xp نصب كنيد قول ميدم با توجه به هيجان بازي كه همين امروز تمومش كردم مي ارزه.
عجب بازي توپي بود. كسي بازيه ديگه اي تو اين مايه ها باشه سراغ نداره؟
dashmojtaba
06-03-2009, 20:26
سلام آقاي dash mojtba ببخشيد چون هنوز تعداد پيغامهام به 10 نرسيده نميتونم براتون پيغام خصوصي بفرستم.
اولا كاري كه گفتم مخصوص ويندوز xp .دوما اگه اين مشكل براتون خيلي مهمه ويندوز xp نصب كنيد قول ميدم با توجه به هيجان بازي كه همين امروز تمومش كردم مي ارزه.
ممنون که به فکرم هستین من این بازیو یه هفته برای دانلودش وقت گذاشتم و نصبشم خیلی اذیتم کرد حالا فکر کنم اگه صدای حرف زدنشونو نداشته باشم هم بشه تا آخرش برم تازه اگه بخوام ویندوزو عوض کنم باید 10 گیگ نرم افزارو بازی اونیستال کنمو دوباره نصب کنم(به اضافه آپدیتو این چیزا)
بازی Clive Barker's Jericho خیلی قشنگه گرچه انتقادای زیادی ازش شد ولی هم کیفیت گرافیک بالایی داره و هم خیلی اکشنه هم یه بازی گروهیه یعنی شما جای 6 نفر بازی میکنید که هرکدوم قدرتهای ماورایی دارن... خیلی بازی قشنگیه مطمئن باشید پشیمون نمیشید.
Oracle_Eldorado
06-03-2009, 21:03
اینجا باید سئوال کنی :
>> درخواست معرفي بازيها فقط اينجا <<
black-ghost5
06-03-2009, 21:21
اقا کسایی که نسخه 3 دی وی دی رو گرفتن یه زحمت بکشن بگن چجوری این بازیو کرک کردن.
mehdi_vsgh
06-03-2009, 21:40
اقا کسایی که نسخه 3 دی وی دی رو گرفتن یه زحمت بکشن بگن چجوری این بازیو کرک کردن.
بازی برای من کرک نداشت
فایل فشرده بود اونو اکسترکت کردم بعدش بازی کردم
bleu2u4u
07-03-2009, 00:08
بازی برای من کرک نداشت
فایل فشرده بود اونو اکسترکت کردم بعدش بازی کردم
برای منم همینطور بود
dashmojtaba
07-03-2009, 01:49
برای منم همینطور بود
منم میخواستم همینو بگم :31:
black-ghost5
07-03-2009, 08:28
ولي واسه من اكستركت شد اجرا نشد ارور فايل fear.exe ميزنه.
نسخه من خودش يه كرك داشت.
سلام بر همگی
نمیدونم در صفحات قبل مشکل صدای همه حل شده یا نه ولی من یه توضیح می نویسم.
اگر کسی بعد از نصب مشکل صدا داشت اول چند راه وجود داره که انجام بدید نیازی به کودک نیست اول چک کنید ببینید فقط و فقط درایور کارت صوتی شما نصب باشه اگر درایور صوتی دیگری دارید اونو پاک کنید درایور صوتی فکس مودم خودتون هم همینتور
اگر کارت کپچر دارید اون هم پاک کنید بعد بازی رو اجرا کنید اگر باز هم مشکل داشتید مجبورید یک بار ویندوز نصب کنید و به غیر از درایور کارت صوتی خودتون هیچ درایور صوتی دیگری نصب نکنید امید وارم مشکلات همگی رفع بشه .
dashmojtaba
07-03-2009, 15:21
من تحملم تموم شد دیگه ایکس پی نصبیدم شاید بتونم از شنیدن صدای بازیکنا لذت ببرم!
mahyarSAMSUNG
07-03-2009, 18:59
عجب بازی . اصلا حالت تیر زدنش با بازی های دیگه فرق داره . تیر زدن رو احساس میکنیم . مخصوصا وقتی صحنه رو با دکمه کنترل آروم میکنیم
vahidreza2007
07-03-2009, 22:35
سلام بچه ها
عجب بازي توپي بود خيلي حال كردم باهاش ولي حيف كه خيلي كوتاه بود من دو روزه تمومش كردم ولي از اخرش خوشم نيومد
اينهمه جون كنديم رسيديم اخر داستان حالا اين بچه تو شكم الما هم به اسم ما تموم شد و معلوم نشد شاييد الما با يكي ديگه شلوغ كاري كرده ولي غير از شوخي خوب بود
و حالا منتظر رزيدنت ايول 5 هستم
vahidreza2007
07-03-2009, 22:38
باي باي فير 2 -باي باي الما - سلام فير 3 -خداحافظ همين حالا
dashmojtaba
08-03-2009, 17:22
به نظر من نقاط ضعف و قوت بازی فیر2 ایناس
نقاط ضعف:
1.طراحی ابتدایی منوها و نشانگر موس
2.عدم سرویس مناسب برای بازی آنلاین
3.طراحی نسبتاً ناخوشایند چهره بازیکنها
4.تنظیمات پیچیده صدای سیستم برای بازی
5.مدت کوتاه به پایان رسیدن
6.تکراری بودن صحنه ها
نقاط قوت:
1.طراحی گرافیکی بالا
2.روان اجرا شدن بازی
3.کیفیت صدا
mehdi30nema
08-03-2009, 20:55
به نظر من نقاط ضعف و قوت بازی فیر2 ایناس
نقاط ضعف:
1.طراحی ابتدایی منوها و نشانگر موس
2.عدم سرویس مناسب برای بازی آنلاین
3.طراحی نسبتاً ناخوشایند چهره بازیکنها
4.تنظیمات پیچیده صدای سیستم برای بازی
5.مدت کوتاه به پایان رسیدن
6.تکراری بودن صحنه ها
نقاط قوت:
1.طراحی گرافیکی بالا
2.روان اجرا شدن بازی
3.کیفیت صدا
نقطه ضعفی که شما اشاره کردی ( تنظیمات صدا ) یه چیزه کلی نیست که روی همه سیستم ها مشکل داشته باشه بلکه رو هر سیستم فرق میکنه . رو یه سیستم مشکل نداره و رو یه سیستم داره پس نمیشه بهش نقطه ضعف گفت .
اما گرافیک که ازش به عنوان نقطه قوت یاد کردی واقعا عجیبه چون همه به اینکه گرافیکه بازی پایین هست اشاره کرده اند.
به هر حال باز ممنون
dashmojtaba
09-03-2009, 00:43
نقطه ضعفی که شما اشاره کردی ( تنظیمات صدا ) یه چیزه کلی نیست که روی همه سیستم ها مشکل داشته باشه بلکه رو هر سیستم فرق میکنه . رو یه سیستم مشکل نداره و رو یه سیستم داره پس نمیشه بهش نقطه ضعف گفت .
اما گرافیک که ازش به عنوان نقطه قوت یاد کردی واقعا عجیبه چون همه به اینکه گرافیکه بازی پایین هست اشاره کرده اند.
به هر حال باز ممنون
همونطور که گفتم نظر شخصی منه و نسبت به خودم و سیستم خودم اینو گفتم ضمناً این اولین باره دیدم برای نصب یه بازی بعضی مجبور بشن کارت صداشونو غیرفعال کنن بعضیا فعال کنن!!
بازیشم خوبه ولی نصبش دوساعت طول کشید!
نمیدونم چرا هرچی جلوتر میریم نصب بازیا پیچیده تر میشه حالا اگه بازیش پیچیده و بلندمدت بود یه توجیهی برای حجمش بود البته گرافیک خوبه باید اینو قبول کرد گرچه چهره ها زیبا طراحی نشده
سلام
این بازی پچی چیزی نداره !؟ چند وقته نصب نکردم گفتم شاید پچی اومده باشه ... :دی
داره ؟!
Reza Azimy_RW
09-03-2009, 23:25
ببخشید از کسایی که سه تا بازی :
Bioshok
dead space
fear 2
رو بازی کردند یک سوال دارم . کدومشون از همه جذابتر بود ؟
Bioshok
dead space
fear 2
Dead Space از همه وحشتناک تر و باهالتر هست.
داستان فیر 2 گیج کننده است و بهتره برای تجربه بازیش کنید ( ولی بگم هیچی نمیفهمید!! )
Bioshock هم یک داستان پیچیده داره ولی خوب اول شخص قشنگیه .
بهترین اینها همون Dead Space هست فوق العاده ترسناکه......
am_merman01
10-03-2009, 01:24
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو گرفتم . بعد از نصب موقع ورود به بازی ارور میده و میگه که صدا رو پیدا نمیکنه!!!!!
هر کاری کردم درست نشد . بازی بی صدا هم که اصلا حال نمیده اونم این بازی.
کسی نمیدونه مشکل از چیه.؟
havas_1980
10-03-2009, 03:01
سلام
این بازی پچی چیزی نداره !؟ چند وقته نصب نکردم گفتم شاید پچی اومده باشه ... :دی
داره ؟!
خیر. خبری نیست!... بنی جان! اینم که مثل قضیه درخواست های آدرس سیو بازی شده! :31:
سلام خدمت دوستان عزیز
من تازه این بازی رو گرفتم . بعد از نصب موقع ورود به بازی ارور میده و میگه که صدا رو پیدا نمیکنه!!!!!
هر کاری کردم درست نشد . بازی بی صدا هم که اصلا حال نمیده اونم این بازی.
کسی نمیدونه مشکل از چیه.؟ای کاش جستجو می کردین. قبلا در این مورد صحبت شده.
ایراد صدای بازی فقط به این صورت ها قابل حله:
mahyarSAMSUNG
10-03-2009, 16:03
آقا تمامش کردم . عالی بود ! به نظر من دیگه مثل بازی های دیگه کلیشه ای نبود که همش تو فکر غول آخر باشیم . بازی یه داستان داشت همین !
aghamajid1369
10-03-2009, 22:54
Bioshok
dead space
fear 2
به نظر من dead space خیلی عالی fear 1 قشنگ تر از 2 بود وحشتناک تر بود
آقا منم بالاخره تموم كردم
خيلي عالي بود
sam_sali
12-03-2009, 02:22
سلا بر همگی!
بازی رو تموم کردم و 3 تا مساله برای کسایی که بازی نکردن و کردن مطرح میکنم:
1- بازی اصلا در حد انتظار نبود و گرافیک و هوش مصنوعی پایینی هم داره(نسبت به چیزی که انتظار داشتیم)
2-اکشن بازی در حد خوبیه که بعضی جاها به متوسط نزول میکنه ولی برای کسایی که PC دارن حتما توصیه میکنم پچ خون رو روی بازی اعمال کنن که خیلی اکشن بازی رو جذابتر میکنه.(تو یه سری از DVD ها لازم به اعمال کردن پچ خون نیست و فقط باید از option فعال کنین.)
3-داستان بازی زیاد گیج کننده نیست فقط روش بیان اون بده!(از فایلهایی که از اینور و اونور پیدا میکنید باید یه چیزایی دستگیرتون بشه.)
با تشکر!
specter-1369
12-03-2009, 20:24
سلام دوستان من یه نقد در باره این بازی نوشتم که اونو توی تاپیک که ساختم انداختم اما فکر کنم قفلش کردن:41:
البته تو دو تا تاپیک چون یه بار انداختم بعد دیدم که اون تالار اصلا موضوعش یه چیزه دیگس بعد توی یه تالار دیگه انداختم که موضوعش همین بود.
باور کنید کلی گشتم تو تاپیک ها پیدا نکردم این تاپیک رو .اما یکی از دوستان لطف کردن تذکر دادن آخه من تازه عضو شدم نمیدونم قوانین به چه صورتی.:41:
حالا قوانین رو خوندم یه چیز هایی حالیم شد.می خواستم ببینم میتونم اینجا بندازم نقدم رو؟:41:
resident_evil
13-03-2009, 01:13
سلام دوستان من یه نقد در باره این بازی نوشتم که اونو توی تاپیک که ساختم انداختم اما فکر کنم قفلش کردن:41:
البته تو دو تا تاپیک چون یه بار انداختم بعد دیدم که اون تالار اصلا موضوعش یه چیزه دیگس بعد توی یه تالار دیگه انداختم که موضوعش همین بود.
باور کنید کلی گشتم تو تاپیک ها پیدا نکردم این تاپیک رو .اما یکی از دوستان لطف کردن تذکر دادن آخه من تازه عضو شدم نمیدونم قوانین به چه صورتی.:41:
حالا قوانین رو خوندم یه چیز هایی حالیم شد.می خواستم ببینم میتونم اینجا بندازم نقدم رو؟:41:
آره دوست عزيز چرا كه نه بنداز اينجا ...
mahyarSAMSUNG
13-03-2009, 01:25
سلا بر همگی!
1- بازی اصلا در حد انتظار نبود و گرافیک و هوش مصنوعی پایینی هم داره(نسبت به چیزی که انتظار داشتیم)
2-اکشن بازی در حد خوبیه که بعضی جاها به متوسط نزول میکنه ولی برای کسایی که pc دارن حتما توصیه میکنم پچ خون رو روی بازی اعمال کنن که خیلی اکشن بازی رو جذابتر میکنه.(تو یه سری از dvd ها لازم به اعمال کردن پچ خون نیست و فقط باید از option فعال کنین.)
3-داستان بازی زیاد گیج کننده نیست فقط روش بیان اون بده!(از فایلهایی که از اینور و اونور پیدا میکنید باید یه چیزایی دستگیرتون بشه.)
با تشکر!
آره اینو راست میگی که هوش مصنوعیشون پایین بود ! من بعضی موقع ها اونقدر میتونستم به دشمنها نزدیک بشم ( بدون آروم کرد صحنه ) که میتونستم بقول کانتر بازها نایفشون هم کنم ! البته اگه نایف هم داشت خوب بود ! :31:
Metalzadeh
13-03-2009, 10:04
سلا بر همگی!
2-اکشن بازی در حد خوبیه که بعضی جاها به متوسط نزول میکنه ولی برای کسایی که PC دارن حتما توصیه میکنم پچ خون رو روی بازی اعمال کنن که خیلی اکشن بازی رو جذابتر میکنه.(تو یه سری از DVD ها لازم به اعمال کردن پچ خون نیست و فقط باید از option فعال کنین.)
با تشکر!
سلام
لطف می کنید این Blood Patch رو برای دانلود بزارید ؟!
ممنون
specter-1369
13-03-2009, 10:44
دوستان من نقد این بازی رو نوشتم لطفا در بالا بردن کیفیت این نقد کمک کنید.در ضمن نویسنده ای که نقد رو مینویسه اون چیزی رو که میبینه مینویسه در ضمن من خودم از طرفدارهای تعصبی این بازی هستم ولی سعی کردم که بی طرفانه نقد کنم.نظرات خودتون رو برام بنویسید چون خیلی واسم مهمه:10:
((راستی این نقد برای کنسول pc نوشته شده))
نقد و بررسی F.E.A.R. 2: Project Origin
زمانی که کمپانی Monolith اولین سری بازی FEAR را در سال 2005 ساخت سبک جدیدی را به وجود آورد. که ترکیبی از اکشن John Woo کارگردان مطرح سینما ، همراه با جنگ افزار ها و اسلحه های مدرن و ادغام آن با فیلم های دلهره آور بود.فیلم های ترسناکی چون حلقه.
آنچه که باعث جذب دیوانگان ترس به سمت این بازی بود استفاده از کارکتر دختر بچه ای خرد سال بود.چرا که قاعدتا یک دختر بچه خردسال نماد پاکی و زیبایی است نه شخصیتی منفی و ترسناک.مطمئنا شما از برف انتظار داغ بودن ندارید بلکه انتظار دارید که برف کاملا سرد باشد.حال تصور کنید دختر بچه ای با چهره ای کاملا معصوم بخواهد شما را به قتل برساند!!!حقه ای قدیمی اما کار ساز برای به وجود آوردن ترس در دل بیننده .یعنی استفاده از هر آنچه شما آن را نماد زیبایی و پاکی میدانید به جای شخصیتی ترسناک و خوف انگیز.داستان بازی نیز یکی دیگر از عوامل جذاب بازی F.E.A.R یک بود.داستان از پتانسیل فوق العاده ای بهره میبرد.هر چه قدر که گیمر در بازی پیش میرفت بیشتر به چالش کشیده میشد و سئوال هایی در ذهنش به وجود می آمد که برای دانستن پاسخ میبایست پیش میرفت.و زیباترین نقطه و اوج داستان زمانی نمایان میشد که شما بازی را به پایان میرساندید زمانی که متوجه میشوید شما فرزند الما هستید.تمامی این عناصر باعث شد تا F.E.A.R یک بازی فوق العاده از آب در آید.
اگر تصور میکنید که F.E.A.R. 2: Project Origin نیز ادامه ی سری اول و بسته های الحاقی را دنبال میکند سخت در اشتباه هستید. F.E.A.R. 2 خط داستانی کاملا متفاوتی از سری اول را دنبال میکند.داستان بازی کمی قبل از شماره ی یک اتفاق می افتد و شما می توانید انفجار بمب اتم را از زاویه ی دیگر ببینید در project origin شما ديگر کنترل قهرمان دوست داشتني قسمت اول را برعهده نخواهيد داشت. در اين قسمت شما کنترل فردي به نام مايکل بکت را برعهده داريد و ديگر عضو گروه fear نيستيد بلکه عضو گروه دلتا هستيد. شما در اولين ماموريت خود وظيفه پيدا ميکنيد که خانم جنيويو ارستيد را پيدا و دستگير کنيد. اما شما تنها کسي نخواهيد بود که قصد دستگيري جنيويو را دارد. دو گروه ديگر نيز به دنبال جنيويو هستند. پس از افتضاحي که در پروژه ي origin( حبس کردن الما و سو استفاده از قدرتهاي او و نابودي شرکت ارماکم به دست الما و فتل به وجود امد سرمايه گذاران و هيئت مديره ي شرکت ارماکم که تمام اين اتفاقات و بدبختي ها را زير سر جنويو ميديدند گروهي نظامي تشکيل ميدهند تا جنيويو را دستگير و او را به سزاي عملش برسانند اين گروه هم پس از گروه ما دومين گروهي هستند که به دنبال جنويوهستند. گروه سوم گروه سوپرسربازهاي کلون شده شرکت ارماکم است.در fear ما شاهد بوديم که پس از نابودي فتل سوپر سربازهاي او هم نابود شدند اما دوباره در project origin حضور خواهند داشت اين هم گروه سومي که قصد نابودي خانم ارستيد را دارند. پس از شناسايي مقري که ارستيد در ان اقامت دارد شما و گروهتان خود را براي حمله و دستگيري او اماده مي کنيد اما در بدو ورودتان به مقر ارستيد توسط گروه نظامي ارماکم محاصره ميشويد و اين گروه تمام افرادتان را قتل عام ميکنند شما هم پس از اصابت چند گلوله بيهوش ميشويد. پس از بيداري خود را بر روي تختي ميبينيد که دست و پايتان را بر روي ان بسته اند و دو فرد ديوانه را با وسايل جراحي مشاهده ميکنيد که قصد سلاخي شما را دارند!!شما دوباره از هوش ميرويد دوباره پس از مدتي بيدار ميشويد پس از بيداري خود را ازاد ميبينيد. حال پس از بدست اوردن اسلحه بايد وارد مبارزه شويد.يک مبارزه بسيار سخت. يک مبارزه با چندين نوع دشمن!!! دشمن اول افراد گروه نظامي ارماکم هستند که مشکل زيادي با کشتن انها نخواهيد داشت.دشمن دوم افراد وسوپر سربازهاي کلون شده شامل شامل هيولاهاي ترسناک و دشمنان اشنا شماره قبل خواهند بود.دشمن بعدي شما الما خواهد بود. ديگر منتظر اين نباشيد که الما را ببينيد و سپس او محو شود و خيال شما راحت شود! الما ديگر در اين شماره مانند قبل عمل نمیکند و شما چند مبارزه تن به تن با خود الما دارید.که خیلی هم جذاب است.
یکی از عواملی که بازی فییر را متمایز از دیگر بازی های سبک دلهره آور میکند شیوه ایجاد ترس برای گیمر است.این بازی علاوه بر استفاده از تمامی روش ها و شیوه های مرسوم مانند صدا های ناگهانی و یا ظاهر شدن موجودی در پشت سر شما در تاریکی از روش جالب دیگری نیز بهره برده است.F.E.A.R سعی کرده است تا در لحظاتی که گیمر به هیچ وجه انتظار اتفاقی را ندارد صحنه ای ترسناک و دلهره آور را بگنجاند همان حقه ای که سازندگان Condemend نیز بعدها از آن الهام گرفتند.
باید گفت که متاسفانه F.E.A.R دو به هیج وجه چیزی اضافه بر نسخه ی اول ندارد.سبک کنترلی بازی بدون تغییر و بی هیچ کم و کاستی عینا در نسخه ی دوم تکرار شده است.سازندگان هیچ خلافیتی از خود بروز نداده اند.که البته برای طرفداران تعصبی این بازی چندان هم نا خوشایند نیست.تنوع دشمنان در این سری از این بازی بیشتر شده است و شما در طول بازی با انواع گوناگونی از دشمنان روبرو خواهید شد.از موجودات عجیب و غریب گرفته تا روباتهای غول پیکر و کماندوهای نظامی.اما احساس میشود که کشتن دشمنان در fear یک لذت بخش تر از نسخه ی دو است شاید یکی از دلایل این مسئله پاشیدن خون به آن مزحکی باشد که در ادامه در رابطه با آن بحث خواهیم کرد.صحنه های دلهره آور بازی دیگر کار ساز نیستند چرا که گیمر کاملا با آن ها آشناست.و دیگر آنقدر اثر گذار نیست که بتواند شما را از روی صندلیتان برخیزاند.شاید اگر F.E.A.R دو اولین نسخه از این بازی بود شاهکاری بی چون و چرا بود .درگیری ها همان سبک و سیاق نسخه ی پیشین را دارند اما دشمنان آگاهانه تر و با برنامه ریزی پیشتری به سوی شما حمله خواهند کرد.هوش مصنوعی ارتقا یافته است و تقریبا قابل قبول میباشد.سازندگان برای جلوگیری از یکنواختی مراحل نیز اجازه سوار شدن بر جنگ افزارهای مدرن مثل روبات ها را در چند مرحله به گیمر داده اند.که قطعا نیز تاثیر خود را گذاشته است و بازی را از آن فضای یکنواخت خارج کرده است.
موتور گرافیکی بازی نیز همان موتور Jupiter است.اما سازندگان به طور وسیعی آن را دستکاری و ارتقا داده اند.اما اگر شما انتظار گرافیکی هم قد و قواره ی بازی های بزرگی چون COD4 را دارید پس بهتر است سراغ این بازی نروید.گرافیک بازی تقریبا همان نسخه ی پیشین است اما رنگ ها زنده تر به نظر میرسند.هم چنین بافتها بسیار طبیعی تر و با جلوه ای بیشتر دیده میشوند.فضا سازی بسیار خوب کار شده است و کارکترها نیز بهتر طراحی شده اند و انیمیشن روانتری را به اجرا میگذارند.همچنین سیستم شیدرینگ کاملا تقویت شده و به وضوح به چشم میخورد.افکت های بصری نیز همانند نسخه پیشین بسیار زیبا طراحی شده اند و نقش بسزایی در F.E.A.R را ایفا میکنند.متاسفانه چیزی که در گرافیک fear 1 قابل تحسین بود در نسخه ی دوم تبدیل به احمقانه ترین عنصر بازی شده است.برخی از گیمرها نسخه اول را تنها برای کشتن دشمنان و پاشیده شدن خون از بدن آنها بازی میکردند،اما در نسخه دوم با دیدن خون دشمنان احساس پوچی میکنید!!!خون ها آنقدر مزحک طراحی شده اند که حتی قابل مقایسه با بازی کانتر هم نیست جه برسد به نسخه ی اول.که صدمه بسیار جدی به بازی زده است.اثر خون ها نه بر روی زمین ونه بر روی دیوارها باقی می ماند و پاشیدن خون از بدن دشمنان شما را به یاد پاشیدن شربت آلبالو از لیوان می اندازد اگر چه که شربت آلبالو هم اثرش بر روی زمین و دیوارها میماند.
مطمئنا صداگذاری برای یک بازی دلهره آور یکی از مهمترین و حیاتی ترین عوامل جذابیت بازی است.برای اثبات این قضیه نیز میتوانید صدای بلندگوهایتان را تا آخر کم کنید تا متوجه ی درستی این ادعا بشوید.بدون صدا شما 50 درصد هیجان بازی را از دست داده اید،اگر چه که توصیه میکنم در مرحله ای که وارد مدرسه میشوید صدای بلند گوها را تا آخر ببندید!!!. خوشبختانه صداگذاری در نسخه ی دوم بسیار عالی و همانند نسخه ی پیشین کار شده است.هیچ خللی در صداگذاری به چشم نمیخورد.صداگذاری آنقدر خوب کار شده است که جای هیچ گونه اعتراضی را نمیگذارد.تمامی عوامل از کوچکترین صداها تا صداگذاری بر روی کارکترها به دقت طراحی شده است.صداهای ناگهانی نیز بسیار به جا و غیر منتظره عمل میکنند که البته 99 درصد آنها سرکاری هستند و اعصاب گیمر را بر هم میزنند البته تنها هدف سازندگان هم همین بوده که حداقل در ابن کار بسیار موفق عمل کرده اند.صداهای اطراف محیطی خوف انگیز را برای گیمر خلق کرده است که حس ترس را به او تزریق میکند.در کل میتوان گفت برترین عنصر از بازی F.E.A.R 2 صداگذاری است.موسیقی ها نیز کاملا مناسب با حال و هوای بازی است و در زیبا نمودن هر چه بیشتر بازی نقش دارد.
در پایان باید گفت F.E.A.R 2 به عنوان یک بازی معمولی قابل قبول است،اما به عنوان جانشین نسخه پیشین که به عنوان یک بازی ماندگار از آن یاد میشود نتوانست آن طور که هست لطف خود را کمال و تمام ادا کند.و تنها توانست نام این بازی را تا چند روزی بر سر زبان ها زنده کند.به هر حال تمام کردن این بازی را به طرفداران این بازی بزرگ توصیه میکنیم.لطفا نظرات خودتان را برای ما ارسال کنید.
نویسنده:سید محمدرضا نقیبی رکنی
منبع داستان بازی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
امتیازات داده شده به این بازی:
PC Gamer:72 out of 100
game spot:7 out of 10
IGN:8.3 out of 10
Hardcore Gamer Magazine:3.75 out of 5
Total PC Gaming:8 out of 10
mst-pcgame:7.5 out of 10
سیستم مورد نیاز برای اجرا:
Minimum system requirements:
* CPU: P4 2.8GHz (3.2GHz Vista)/Athlon 64 3000+ (3200+ Vista)
* GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 256MB (SM 2.0b).
NVidia 6800 or ATI X700.
* Memory: 1GB (1.5GB Vista)
* HDD: 12GB
* DirectX: 9.0c
* Sound: DX9.0c compliant
* Optical drive: DVD (boxed only)
* Internet: Broadband
Recommended system requirements:
* CPU: Core 2 Duo 2.2GHz processor family/Athlon 64 X2 4400+ (required
for MP host)
* GPU: Fully DX9-compliant graphics card with 512MB (SM 3.0). NVidia 8600
GTS or ATI HD 2900 XT.
* Memory: 1.5GB
* HDD: 12GB
* DirectX: 9.0c
* Sound: DX9.0c compliant
* Optical drive: DVD (boxed only)
* Internet: Broadband (768kbit/sec upstream required to host 16 players)
asal_mahdi
13-03-2009, 12:33
سلام. من دارم بازی فیر 2 رو بازی می کنم . در مرحله ای که زن داخل اسانسور به من حمله می کند و من اونو به داخل اسانسور هول می دم و آسانسور سقوط می کند وبعد نمیدونم چی کار کنم . راهنمایی کنید.
:10::19:
mehdi_vsgh
13-03-2009, 12:52
سلام. من دارم بازی فیر 2 رو بازی می کنم . در مرحله ای که زن داخل اسانسور به من حمله می کند و من اونو به داخل اسانسور هول می دم و آسانسور سقوط می کند وبعد نمیدونم چی کار کنم . راهنمایی کنید.
:10::19:
چرا همه تو این مرحله گیر مکینن؟؟؟؟؟:دی
havas_1980
13-03-2009, 13:03
سلام. من دارم بازی فیر 2 رو بازی می کنم . در مرحله ای که زن داخل اسانسور به من حمله می کند و من اونو به داخل اسانسور هول می دم و آسانسور سقوط می کند وبعد نمیدونم چی کار کنم . راهنمایی کنید.ای کاش یه جستجو میکردین. جواب این سوال چند بار گفته شده بود.
asal_mahdi
13-03-2009, 13:04
اگه می دونی چطور این مرحله رو رد کنم بگو.
asal_mahdi
13-03-2009, 13:10
:10::40:ممنون این قسمتو رد کردم . میرم تا بازی تموم کنم .خداحافظ:40::40::31:
havas_1980
13-03-2009, 13:18
اگه می دونی چطور این مرحله رو رد کنم بگو.
در آسانسور باز بعد از سقوط باز نمیشه.در Mission 9 - Nurse's Office - در صورتی که در آسانسور بعد از حمله آلما بسته بمونه, این یک باگه... اما راههای حل مشکل:
- اگه با استفاده از لود آخرین سیو مشکل حل نشد این ماموریت رو از اول شروع کنین.
- اگه بعد از شروع دوباره ماموریت مشکل بازم بمونه از سیو یکی از کاربر ها کمک بگیرین!
worldclass
13-03-2009, 17:02
سلام
دوستان یک سوال درباره نسخه قبلی
ایا FEAR :PERSEUS MANDATE قسمت multiplayer داره؟
من الان مرحله پنجم هستم خیلی بازی یکنواخت است و مراحل طولانی داره.
دشمنان نه دشمن هستند و نه قوی... من دیگه داره حوصلهام سر میبره.
این بازی تا آخرش همینجوری هست...
ولی بازی قشنگی است من را یاد Killzoneمیاندازد (نمیدانم چرا)
راستی چند مرحله است.
worldclass
13-03-2009, 20:34
سلام
دوستان یک سوال درباره نسخه قبلی
ایا fear :perseus mandate قسمت multiplayer داره؟
بچه ها کسی یادش هست؟
من یادم رفته و میخوام اگر داره برای انلاین دوباره نصبش کنم
mohammadaliarmin
14-03-2009, 14:26
آقا ببخشید میشه روش رسم رو به طور کامل توضیح بدید یا لینک توضیح نصبش رو بزارید
همین الان تمام شد...
بازی قشنگی بود ما که راضی هستیم دست برادران وارنر هم درد نکنه که برای این بازی سرمایه گذاری کردند.
راستی قسمت بعد هم دارد یا نه؟
...
پس تا بازی بعدی
یا علـــی
am_merman01
15-03-2009, 01:56
سلام خدمت همه دوستان عزیز:10:
من هم بالاخره تمومش کردم.:8:
1- بازی از نظر اکشن افت شدیدی کرده بود.:41:
2- درسته که هوش مصنوعی بازی بالا رفته ولی کشتن دشمنان انقدر آسونه که حتی روی دور نرمال هم به راحتی میمیرند چه برسه به ایزی.:2:
3- همون طوری که سایر دوستان هم فرمودن نشون دادن خون در این بازی افت چشمگیری کرده.:2:
4- جزئیات به شدت کم شده (یکی از علایق من توی ورژن قبلی شکستن مانیتورها و تابلوها بود:5: که توی این ورژن افت کرده) البته توی این ورژن شما میتونید ستون هارو منفجر کند که تا حدودی جالب بود.
5-سبک بیان داستان هم افت کرده و اصلا حوصله خودن اون فایل هارو نداشتم , آدم رو یاد رزیدنت اویل:18: میندازه
6-تعداد دشمنان بی جهت زیاد شده در حالی که قدرت اونا به شدت کم شده.
7-تنوع اسلحه های به کار رفته توی این بازی حتی از ورژن قبلی هم کمتر شده و بعضی از سلاح ها تغییرات مسخره ای کردند. من عاشق استفاده از اون کلت ها:40: بودم که دوتا از اونا رو هم زمان توی دست میگرفتیم که توی این ورژن به کلی حذف شده بودن.
8-لباس ضد گلوله توی این ورژن پیشرفت کرده بود و تقریبا تا زمانی که وجود داشت به هیچ وجه از جون شما کم نمیشد.:46:
9-یکی از مهم ترین دشمنان شما در ورژن قبلی افت چشمگیری کرده بود. منظورم اون روح هایی بود که معمولا توی ورژن قبلی با حضور آلما یا فتل پیداشون میشد.:13:
10- معصومت آلما به کلی از بین رفته بود . استفاده از شخصیت بچه خوردسال در نسخه اول به شدت آدم رو یاد فیلم رینگ مینداخت و به نظر من خیلی جذاب بود ولی در این نسخه با بزرگ شدن آلما حس ترس از بین رفته بود و حتی یه مقدار س.ک.س.ی شده بود که کلا حواس آدم رو از ترس به سمت چیز هایی دیگه می برد و در پایان هم که ......
11-شخصیت های اضافه این بازی هم افت کرده بود . توی شماره اول شما باید با شخصیت های زیادی سروکله میزدید مثل هارلن وید, آلیس وید , اون مهندس چاق که اسمش یادم نیست و .... ولی در این نسخه شما فقط اعضای گروه خودتون رو میدید و در چند صحنه هم در ابتدا و انتهای بازی اون پیر زن دیوانه رو میدید که همه چیز زیر سر اونه .
12-کیفیت صدا گذاری بسیار بالا رفته و تقریبا در این نسخه به کوچک ترین مسائل هم در مورد صدا توجه شده بود که بسیار کار آمد بود و بشدت روی اعصاب آدم تاثیر میگذاشت .:11:
13- وسعت بازی در این نسخه بیشتر شده بود و شما بیشتر در محیط های بزرگی مثل خیابان ها حضور داشتید.:11:
14- متاسفانه آب ها در نسخه دوم تقریبا حذف شده بودن و شما در هیچ قسمت از بازی مجبور به شنا کردن در آب نبودید که به نظر من سقوط شما در آب در نسخه اول در بعضی مواقع بسیار ترسناک بود که در این نسخه ........:41:
15- بازی تا حدودی به شکل خطی پیش میرفت. اگه به یاد داشته باشید در نسخه اول معمولا علاوه بر مسیر عادی برای مواجهه با دشمنان گاهی اوقات یک کانال کولر هم وجود داشت که با عبور از آن میتوانستید از پشت سر به دشمنان حمله کنید.
16-نکته قابل توجه در این نسخه توانایی شما در استفاده از وسایل موجود در محیط به عنوان سپر دفاعی بود که شما نیز میتوانستید مانند دشمنان میز ها یا تخت های بیمارستان و وسایل دیگر را به زمین بیاندازید و پشت آنها پناه بگیرید:21: که البته اصلا نیازی به انجام آن نبود زیرا متاسفانه دشمنان شما آنقدر راحت میمردند که به شما فرصت پناه گرفتن نمیدادند.
17-در نسخه جدید کارکتر شما توانایی دویدن داشت که در بعضی مواقع واقعا مفید بود.
18- دادن قدرت کند کردن زمان به شما در این بازی به نظر شخصی من کار بی موردی بود :19:. توی نسخه قبلی شما چون فرزند آلما بودید توانایی های ویژه ای داشتید که یکی از اون ها کند کردن زمان بود ولی توی نسخه دوم شما یک انسان معمولی بودید که بعد از اینکه روی شما عمل جراحی انجام گرفت این قدرت رو به دست آوردید . من که اصلا علت اون عمل جراحی رو نفهمیدم . شاید فقط چون شما توی نسخه اول این توانایی رو داشتید و اکثر طرفداران هم ازش خوششون می اومد توی نسخه دوم هم تکرار شد وگرنه به نظر من چیز بیهوده ای بود و دشمنان شما انقدر راحت می مردند که نیازی نبود زمان رو کند کنید (البته بغیر از اون نینجا ها که لباس سیاه داشتند)
19-نارنجک ها در این بازی تقریبا بی استفاده بودن چون نیرو های دشمن به محض دیدن اونا فرار میکردن و براشون مشکلی پیش نمی اومد از طرف دیگه معمولا بشکه های مواد منفجره زیادی در بازی وجود داشت که با استفاده از اونا به راحتی میشد دشمنان رو نابود کرد.
20-به نظر شخصی بنده توهم در این نسخه کم تر شده بود . اگه یادتون باشه توی نسخه قبلی دائما پاکستون فتل به طور ناگهانی وارد محیط می شد و سعی میکرد کار خودشو توجیه کنه و از آلما حمایت کنه و اون صحنه به دنیا اومدن آلما که شما توی یه راهرو به سمت اون میرفتید و تقریبا تا پایان بازی نمی فهمیدی که ماجرا از چه قراره ولی اینجا فقط به تاب بازی آلما بسنده شده بود و از همون اول هم تقریبا این مسئله رو به طور کامل به شما نشون دادن. از طرف دیگه توی 2 یا 3 مرحله پایانی نسخه اول شما کلا در توهم بازی میکردید و دائما یا به دنبال فتل بودید و یا بعد از کشتن اون به دنبال آلما بودید و ارواح به شما حمله میکردند.
.
.
.
.
در کل به نظر من با اینکه بازی حرف جدیدی برای گفتن نداشت ولی جالب بود و برای چند روزی میشد با آن سرگرم بود ولی فکر میکنم ارزش بازی دوباره ندارد.
البته چیز هایی که در بالا گفتم نظر شخصی من بود و قصد ناراحت کردن دوستان یا چیز دیگه ای رو نداشتم.
فقط چند مسئله :
من اصلا داستان بازی رو متوجه نشدم خیلی پیچ در پیچ بود . البته لطفا نگید که پست اول رو مطالعه کنم چون اطلاعاتم بیشتر از اونه.
ولی اون کی بود که سر دسته یه سری سرباز بود و در نهایت فکر کن توی مرحله چهارم کشتیمش. چرا با اینکه این همه جنری وارستید سعی میکرد آلما رو زنده نگه داره در نهایت آلما اونو کشت . چرا مارو نکشت با اینکه هم در وسط بازی و هم در پایان بازی این فرصت رو داشت و از اون بد تر اینکه چرا از ما بچه دار شد. اصلا چرا اون یکی هم تیمی ما یعنی کیگن رو اونقدر به دنبال خودش کشید تا در نهایت ما اونو کشتیم . اصلا اون دستگاهی که در پایان بازی ما وارد اون شدیم چی بود . قرار بود وقتی وارد اون می شیم آلمارو بکشیم ولی ما نتها این کارو نکردیم , باعث شدیم آلما دوباره بچه دار هم بشه . اصلا ارتباط تیم ما با جنری وارستید چی بود . ما سعی میکردیم به اون کمک کنیم ولی اون سعی میکرد از ما استفاده کنه .
am_merman01
15-03-2009, 02:08
همین الان تمام شد...
بازی قشنگی بود ما که راضی هستیم دست برادران وارنر هم درد نکنه که برای این بازی سرمایه گذاری کردند.
راستی قسمت بعد هم دارد یا نه؟
...
پس تا بازی بعدی
یا علـــی
دوست عزیز :10: چه خبره صبر کن تموم بشه بعد منتظر ورژن جدید باش .ورژن قبلی سال 2005 اومد و ورژن دوم سال جاری . حالا حالا ها باید صبر کنی . البته چون آلما نمرده پس ورژن جدید تر هم حتما داره.
havas_1980
15-03-2009, 12:48
پست اول به روز شد و داستان بازی که توسط کاربر عزیز Optimus عنوان شده بود با تغییراتی در سه بخش, پست اول قرار گرفت.
فکر نمیکنم کسی گیم پلی بازی رو در دو سال پیش دیده باشه. چون اگه اون رو می دیدید این حق رو می دادین که بازی پس از گذشت دو سال, راهش رو کاملا اشتباهی پیش رفته و بازی در دو سال پیش نه تنها بسیار بالاتر از نسخه نهایی, بلکه بالاتر از قسمت اول بازی بوده...
مشاهده گیم پلی Project Origin در نمایشگاه E3 2007 - مرحله Awakening
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضیحات مربوط به گیم پلی:
- مشاهده آلما در حالت بچگی و نه بالغ
- نبود جمع آوری اطلاعات (Intel)
- سایه پردازی بسیار بالا, محیط تاریک و خوفناک بازی, کاملا شبیه به F.E.A.R
- صداگذاری بهتر و قابل قبول تر در اسلحه ها, نیروهای آرماکم, محیط و انفجارات
- موسیقی بسیار خوب و پر تنش هنگام صحنه های مبارزه
- روشن نشدن (نور نزدن) دشمن ها در زمان استفاده از اسلو موشن
- سیستم سلامتی شبیه به Call of Duty 2, در نتیجه نبود بسته های کمک اولیه و واکسنها
- هوش مصنوعی بالا, حتی بالاتر از F.E.A.R, در نتیجه استفاده لازم و ضروری از پوششها و ساختن آنها
- حالت متفاوت نیروهای آرماکم و نبود نیروهای آرماکم که کپسول به همراه داشتند
- کاربرد متفاوت اسلحه لیزر (لیزر گان) که فقط سوختن دشمنان رو در پی داشت و نه تکه کردن
sepehr_x50
15-03-2009, 13:18
سلام.
من تو یه مرحله گیر کردم.
تو یه بیمارستانه ظاهرا و یجایی از این آدم های عجیب و غریب که یهویی که نیروی زیادی تولید میکنند و مرده ها رو زنده میکنند بهم خورده ولی راهی ندارم که برم. یه آسانسور هم هست که دکمش رو میزنم ولی باز نمیشه...!!!
mehdi_vsgh
15-03-2009, 13:31
ببینم این مرحله همونی نیست که باید یه کارت پیدا کنی؟؟
کارت رو پیدا کردی؟؟
havas_1980
15-03-2009, 14:13
سلام.
من تو یه مرحله گیر کردم.
تو یه بیمارستانه ظاهرا و یجایی از این آدم های عجیب و غریب که یهویی که نیروی زیادی تولید میکنند و مرده ها رو زنده میکنند بهم خورده ولی راهی ندارم که برم. یه آسانسور هم هست که دکمش رو میزنم ولی باز نمیشه...!!!
با این توصیفی که کردین به نظر میاد در Mission 9 - Nurse's Office مشکل دارین.
شما بعد از زدن کلید آسانسور, باید به جلوی در رفته و کلید E رو با نگه دارین. (حتما کارت رو در اختیار دارین)
حالا اگه در آسانسور بعد از حمله آلما بسته بمونه, این یک باگه... اما راههای حل مشکل:
- اگه با استفاده از لود آخرین سیو مشکل حل نشد این ماموریت رو از اول شروع کنین.
- اگه بعد از شروع دوباره ماموریت مشکل بازم بمونه از سیو یکی از کاربر ها کمک بگیرین!
H M R 0 0 7
16-03-2009, 02:26
پست اول به روز شد و داستان بازی که توسط کاربر عزیز optimus عنوان شده بود با تغییراتی در سه بخش, پست اول قرار گرفت.
فکر نمیکنم کسی گیم پلی بازی رو در دو سال پیش دیده باشه. چون اگه اون رو می دیدید این حق رو می دادین که بازی پس از گذشت دو سال, راهش رو کاملا اشتباهی پیش رفته و بازی در دو سال پیش نه تنها بسیار بالاتر از نسخه نهایی, بلکه بالاتر از قسمت اول بازی بوده...
مشاهده گیم پلی project origin در نمایشگاه e3 2007 - مرحله awakening
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتوضیحات مربوط به گیم پلی:
- مشاهده آلما در حالت بچگی و نه بالغ
- نبود جمع آوری اطلاعات (intel)
- سایه پردازی بسیار بالا, محیط تاریک و خوفناک بازی, کاملا شبیه به f.e.a.r
- صداگذاری بهتر و قابل قبول تر در اسلحه ها, نیروهای آرماکم, محیط و انفجارات
- موسیقی بسیار خوب و پر تنش هنگام صحنه های مبارزه
- روشن نشدن (نور نزدن) دشمن ها در زمان استفاده از اسلو موشن
- سیستم سلامتی شبیه به call of duty 2, در نتیجه نبود بسته های کمک اولیه و واکسنها
- هوش مصنوعی بالا, حتی بالاتر از f.e.a.r, در نتیجه استفاده لازم و ضروری از پوششها و ساختن آنها
- حالت متفاوت نیروهای آرماکم و نبود نیروهای آرماکم که کپسول به همراه داشتند
- کاربرد متفاوت اسلحه لیزر (لیزر گان) که فقط سوختن دشمنان رو در پی داشت و نه تکه کردن
آره همینا که هوس گفت :دی راست میگه :10:
AKBARPARS
17-03-2009, 02:43
1) این Awards به چه دردی میخوره و برای چیه و اگر همه اون رو باز کنیم چه چیزی گیرمون میاد.
چون همه اونا رو باز کردم ودرقسمت Awards یک لیست دیده میشه که روی هر کدومشون کلیک یا اینتر میزنم بازم همون لیست هستش.
با تشکر !؟:40::11::10:
havas_1980
17-03-2009, 13:08
1) این Awards به چه دردی میخوره و برای چیه و اگر همه اون رو باز کنیم چه چیزی گیرمون میاد.
چون همه اونا رو باز کردم ودرقسمت Awards یک لیست دیده میشه که روی هر کدومشون کلیک یا اینتر میزنم بازم همون لیست هستش.
با تشکر !؟انجام دادن بخش Awards در PC هیچ تاثیری نداره و بلکه امتیازاتی رو به دارنده های نسخه کنسول میده که این لیست تحت نام اچیومنت (Achievement) در X360 و تروفی (Trophie) در PS3 عنوان میشه.
انجام دادن کامل اچیومنت ها, 1000 امتیاز به دارنده های نسخه X360 و انجام دادن کامل تروفی ها, 42 برنز, 5 نقره, 2 طلا و 1 نشان پلاتینوم رو به دارنده های نسخه PS3 میده.
alborz_k
17-03-2009, 15:59
سلام دوستان. من تو اجرای بازی مشکل دارم. وقتی رو بازی کلیک می کنم یک ایرور می اد مبنی بر این که d3dx9_40.dll پیدا نمی شه. باید چه کار کنم؟ ممنون از راهنماییتون.
specter-1369
17-03-2009, 16:57
سلام دوستان. من تو اجرای بازی مشکل دارم. وقتی رو بازی کلیک می کنم یک ایرور می اد مبنی بر این که d3dx9_40.dll پیدا نمی شه. باید چه کار کنم؟ ممنون از راهنماییتون.
نگران نباش دوست عزیز آخرین ورژن DirectX رو نصب کن مشکل حل میشه راستی برای بهتر اجرا شدن بازی ویندوزت هم آپدیت کن:46:
اینم لینک آخرین ورژن DirectX 10 برای ویندوز XP :
مثل این که نقدم خیلی چرت بوده چون که انگار حتی یه نفر هم نخوندش:19:خواستین بخونین صفحه ی 48 هستش:19:
من سری اول این بازی رو بازی نکرده بودم این اولین تجربه ام بود !
بازی زیبایی بود با اکشن های سریع و داستان زیباش !
تموم هم کردیم ...
ولی یک سوال :
Alma ... چرا به دنبال ماست و آخر بازی هم ... ؟
خبری از نسخه ی بعدی موجوده ؟!
resident_evil
17-03-2009, 18:31
من سری اول این بازی رو بازی نکرده بودم این اولین تجربه ام بود !
بازی زیبایی بود با اکشن های سریع و داستان زیباش !
تموم هم کردیم ...
ولی یک سوال :
Alma ... چرا به دنبال ماست و آخر بازی هم ... ؟
خبری از نسخه ی بعدی موجوده ؟!
فعلا كه خبري نيست !!!
SAM-SON 70
17-03-2009, 19:39
ببینم کسی میتونه note pade ها و درکل اطلاعاتی رو که پیدا میکنیم بخونه من باید لاقل اکثر کلماتشون رو روی کاغذ بنویسم بعد از دیکشنری پیدا کنم بابا انگلیسیش خیلی درپیته ؟!!!!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.