PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Power Mp3 برای UIQ 3



hamed1297
11-07-2008, 10:56
یه برنامه جدید برای UIQ به نام Power Mp3 در حال تولیده. فعلا نسخه ازمایشی یا بتا برنامه از لینک زیر قابل دانلوده..میتونید دانلود کنید و روی گوشی تون تست کنید...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


یکسری از امکانات:

1. Direct Link to internet to search and download Album Art.
2. Mood settings.
3. Graphics spectrum analyzer

دانلود:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
منبع:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/B]

mohammad-p990i
11-07-2008, 22:39
یه برنامه جدید برای UIQ به نام Power Mp3 در حال تولیده. فعلا نسخه ازمایشی یا بتا برنامه از لینک زیر قابل دانلوده..میتونید دانلود کنید و روی گوشی تون تست کنید...

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یکسری از امکانات:

1. Direct Link to internet to search and download Album Art.
2. Mood settings.
3. Graphics spectrum analyzer

دانلود:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ببخشد که میگم شما اگه یه نگاه به اینجا بزنید میبینید که قبلا" گذاشته شده


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed1297
11-07-2008, 23:18
دوست عزیز این چه حرفی هست که شما میزنید.اینجا محلی هست که برنامه ها معرفی میشه.شما لینک یک کلوپ گوشی رو گذاشتی و میگید که اونجا یک نفر برنامه رو معرفی کرده؟من که نمیتونم برم توی تک تک تاپیک ها سرچ کنم ببینم مطلب تکراری هست یا نه.

Bob
12-07-2008, 02:49
کد رجیستر؟؟

mohammad-p990i
12-07-2008, 04:55
کد رجیستر؟؟

تو لینکل که من گزاشتم ریجستر نمیخواد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


دوست عزیز این چه حرفی هست که شما میزنید.اینجا محلی هست که برنامه ها معرفی میشه.شما لینک یک کلوپ گوشی رو گذاشتی و میگید که اونجا یک نفر برنامه رو معرفی کرده؟من که نمیتونم برم توی تک تک تاپیک ها سرچ کنم ببینم مطلب تکراری هست یا نه.

نمیخواد که بگردی تو یکی دو صفحه آخرش هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باشه از این هالا من برنامه هام رو اینجا هم میزارم ok :8:

hamid00009
12-07-2008, 16:09
لطف کنید اسم کاملش را بنویسید میخام ببینم ورژنش چنده؟؟؟؟؟

Bob
13-07-2008, 00:22
تو لینکل که من گزاشتم ریجستر نمیخواد


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید



نمیخواد که بگردی تو یکی دو صفحه آخرش هست

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

باشه از این هالا من برنامه هام رو اینجا هم میزارم ok :8:

اتفاقا مال شما رو نصب کردم ولی رجیستر نشده.این که تو این تاپیکه نصب نمیشه.

mohammad-p990i
13-07-2008, 03:14
اتفاقا مال شما رو نصب کردم ولی رجیستر نشده.این که تو این تاپیکه نصب نمیشه.

این هم ورژن کامل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hellmayor
14-07-2008, 12:16
سلام
لطفا اسکین های جدید برنامه رو بذارید.
ممنون

mohammad-p990i
15-07-2008, 03:11
فکر کنم این برنامه اسکین داشته باشه اگه دیدم میزارم

mohammad-p990i
15-07-2008, 05:00
این هم اسکین برای این برنامه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:

mohammad-p990i
15-07-2008, 19:01
این هم چند تا اسکین دیگه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:

hamed1297
15-07-2008, 19:38
ممنون بابت اسکین ها.
برنامه خوبی هست.فقط یک مقدار جزئی کیفیت رو به نسبت پلیر گوشی پایین میاره.یا شاید من اشتباه میکنم.

این برنامه تقریبا شبیه واکمن سری W هست.جالبه.

mohammad-p990i
15-07-2008, 20:18
آره برنامه جالبیه

hellmayor
16-07-2008, 11:08
از بابت اسکین ها ممنونم. واقعا زحمت کشیدید.

مر30

**در کشور عشق هیچ کس رهبر نیست........هیچ شاهی به گدا سرور نیست**

hamid00009
18-07-2008, 15:06
دوستان اینم یکی دیگه البته من خودم تستش نکردم نمیدونم چرا این نرم افزار روی گوشیم ارور میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مسیر
D/Media Files/other/PowerMP3/Skins

یا

C/Media Files/other/PowerMP3/Skins

mohammad-p990i
18-07-2008, 18:46
قشنگه:10:
:40:

cyrus_ln
18-07-2008, 19:08
ممنون بابت اسکین ها.
برنامه خوبی هست.فقط یک مقدار جزئی کیفیت رو به نسبت پلیر گوشی پایین میاره.یا شاید من اشتباه میکنم.

این برنامه تقریبا شبیه واکمن سری W هست.جالبه.

برای من که فرقی نکرده
از وقتی که این برنامه رو نصب کردم دیگه از پلیر خود گوشی استفاده نکردم برنامه بسیار خوبیه.

hamid00009
18-07-2008, 23:18
دوستان به نظرتون چرا روی گوشی من ( p1 ) ارور میده ؟؟؟ خودم فکر میکنم به این خاطره که واکمن w960 روی گوشین نسبه.

ali_26
19-07-2008, 10:44
Windows Media Player 12:18:
سلام دوستان گلم ببخشید من چند روزی نبودم ولی دست خالیم بر نگشتم از دیشب تا صبح نشستم و این اسکین مدیا پلایر ویندوز رو به عشق بروبچ ساختم و به شما قول میدم هیچ جای دیگه هم نیست چون کار خودم:5: آیکن مدیا پلایرم درست کردم که اگه بریزید تو مسیر مشخص شده می تونید بجای آیکن برنامه از این آیکن استفاده کنید امیدوارم خوشتون بیاد لازم نیست تشکر کنید وظیفم بودش ولی دعام کنین :31:
((( پوشه ی آیکن(resource) رو در درایوی که برنامرو نصب کردید در مسیر مشخص شده کپی کنید)))


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Download SkiN

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

H M R 0 0 7
19-07-2008, 11:57
اين برنامه ضميمه سايت شد.لطفا در پست اول لينك اين فايل رو قرار بديد.(فول ورژن)


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

H M R 0 0 7
19-07-2008, 12:23
برنامه خوبي هستش ولي يك ايرادي كه داره مثل واكمن 2 نميشه يك پوشه يا فايل رو باز كرد.و فقط بايد از ليست آپديت موزيك يك آهنگ رو پخش كني.اگه ميشد مثل Coe Player يك پوه و فايل خاص رو Open كني عالي ميشد.

در من علي جان بابت اسكين مديا پلير ممنون ولي دكمه هاش يكمي بي كيفيته.اگه بتوني با كيفيتشو بزاري بهتر ميشه

ali_26
19-07-2008, 14:16
برنامه خوبي هستش ولي يك ايرادي كه داره مثل واكمن 2 نميشه يك پوشه يا فايل رو باز كرد.و فقط بايد از ليست آپديت موزيك يك آهنگ رو پخش كني.اگه ميشد مثل Coe Player يك پوه و فايل خاص رو Open كني عالي ميشد.

در من علي جان بابت اسكين مديا پلير ممنون ولي دكمه هاش يكمي بي كيفيته.اگه بتوني با كيفيتشو بزاري بهتر ميشه

مرسی حسین آقای عزیز. چشم سعی میکنم درستش کنم :20: آخه شب بود منم خسته بودم فقط گفتم یه حرکتی زده باشم دیگه شرمنده .

mohammad-p990i
19-07-2008, 20:59
اين برنامه ضميمه سايت شد.لطفا در پست اول لينك اين فايل رو قرار بديد.(فول ورژن)



[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


آقا حسین ببخشید فکر کنم من این فول ورژن رو تو پست 8 گذاشته باشم:31:
:40:

mohammad-p990i
19-07-2008, 21:26
این هم اسکین winamp

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:

ali_26
19-07-2008, 22:12
این هم اسکین winamp

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:

دستت درد نکنه محمد آقای گل:40:

Bob
20-07-2008, 00:57
سلام دوستان
ورژن فول این برنامه (هر دو لینک گذاشته شده( تو گوشی من نصب نمیشه.گوشیم p990i.ارور اینه:
the package uses a protected uid.
از راهنماییتون ممنون میشم.

H M R 0 0 7
20-07-2008, 01:29
آقا حسین ببخشید فکر کنم من این فول ورژن رو تو پست 8 گذاشته باشم:31:
:40:
خوب همونه دیگه. پس فکر کردی کدومه؟
به خاطر این گفتم تو پست اول بزارن که با همون پست اول فول ورژن رو دانلود کنن.

vahid_jam2
20-07-2008, 21:31
برنامه خوبي هستش ولي يك ايرادي كه داره مثل واكمن 2 نميشه يك پوشه يا فايل رو باز كرد.و فقط بايد از ليست آپديت موزيك يك آهنگ رو پخش كني.اگه ميشد مثل Coe Player يك پوه و فايل خاص رو Open كني عالي ميشد.

در من علي جان بابت اسكين مديا پلير ممنون ولي دكمه هاش يكمي بي كيفيته.اگه بتوني با كيفيتشو بزاري بهتر ميشه



دوست عزيز شما منظرت اينه كه از واكمن 2 ميشه يه پوشه رو باز كرد؟؟؟!!!!



راستي واكمن 3 خداييش End اشه ها!:8:
با اونم فكر نكنم بشه يه پوشه رو باز كرد:41:

Bob
20-07-2008, 23:22
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟

amirfelson
20-07-2008, 23:53
سلام دوستان
ورژن فول این برنامه (هر دو لینک گذاشته شده( تو گوشی من نصب نمیشه.گوشیم p990i.ارور اینه:
the package uses a protected uid.
از راهنماییتون ممنون میشم.


دوست عزیز شما باید بری به تاپیک هک و تو پست 2 برنامه Sign کردن رو دانلود کنی و فایل طبق مسیری که گفته بریزی و بعد نصب کنی . احتمالا" مشکلت حل میشه

alinorton2006
21-07-2008, 10:27
سلام .
من P1 دارم ويك بار power mp3 رو روش نصب كردم ولي به دلايلي مجبور شدم گوشي رو بدم فلش كنن ولي حالا موقع نصب ميگه cannot install (the package uses a protected uid

mohammad-p990i
21-07-2008, 12:53
سلام .
من P1 دارم ويك بار power mp3 رو روش نصب كردم ولي به دلايلي مجبور شدم گوشي رو بدم فلش كنن ولي حالا موقع نصب ميگه cannot install (the package uses a protected uid

من هم با این مشکل مواجع شدم البته با یه برنامه دیگه من این رو امتحان کردم درست شد

اول گوشیت رو به کامپیوتر وصل میکنی به روش فون

بعد pc suit رو نصب مکنی و بعد برنامه رو نصب کن درست میشه:46:
:40:

mohammad-p990i
21-07-2008, 13:59
این هم چند تا اسکین دیگه امیدوارم خوشتون بیاد

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
قرمز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
سبز

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای دانلود فقط کافی این لینک رو تو قسمت آدرس دهی دستی (همین Add)برنامه دانلودتون کپی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](17).gif
آبی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینهارو در Phone memory\OTHER\PowerMP3\Skins کپی میکنید
:40:

alinorton2006
21-07-2008, 20:27
دوباره سلام!
چرا از تو PC SUIT كه مي خوام install كنم براي هر برنامه اي مي گه instalation abort

ali_26
22-07-2008, 15:19
دوباره سلام!
چرا از تو PC SUIT كه مي خوام install كنم براي هر برنامه اي مي گه instalation abort

عزیز چرا شما از این راه م خواید نصب کنید خوب شاید چند تا مشکل باشه یکیشو مثال میزنم اونم اینکه تاریخ برنامه با گوشیت متفاوته پس راحت برزش تو گوشیو از این طریق نصبش کن گلم.:20:

mohammad-p990i
24-07-2008, 03:51
این هم یکی دیگه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:

hellmayor
24-07-2008, 10:15
سلام آقا محمد از بابت زحمات شما ممنونم فقط اگه میشه یک اسکین تمام مشکی برای این برنامه بذارید

mohammad-p990i
24-07-2008, 12:11
سلام آقا محمد از بابت زحمات شما ممنونم فقط اگه میشه یک اسکین تمام مشکی برای این برنامه بذارید

بفرما

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed1297
24-07-2008, 14:06
مرسی عالی بود.

ali_26
27-07-2008, 23:46
محمد آقای گل دستت درد نکنه

mohammad-p990i
30-07-2008, 03:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:

mohammad-p990i
01-08-2008, 14:14
این هم یه سری دیگه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:

hamed1297
19-08-2008, 20:59
Power MP3 1.06 CRACKED by VIXEN

1. اول برنامه رو ساین کنید.
2. multimedia database رو آپدیت کنید.
3.حالا یک پیغام مشاهده میکنید که 14 روز میتونید از برنامه استفاده کنید.
4.حالا رجیستر رو بزنید و عدد 123456 رو وارد کنید.
4.حالش رو ببرید.
تفاوتش رو با ورژنهای قبلی نمیدونم.

دانلود:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hamed1297
19-08-2008, 21:38
ایدیت شد رفت.

hamed1297
19-08-2008, 21:38
تفاوتهای این ورژن جدید:
1.تغییر آیکون برنامه توی status bar
2.کنترل برنامه از طریق صفحه کلید
3.نشان دادن عکس آلبوم
4اضافه شدن زمان خاموش شدن برنامه بعد از مدت زمان مشخص
5در کل برنامه سریعتر شده به جز آپدیت کردن آهنگها که خیلی طول کشید.

تا حالا همین تغییرات رو دیدم.

m.s.f
20-08-2008, 10:14
حامد جان این ورژن جدیدشه ؟
راستی اسکینهای این تاپیک به ورژن جدید میخوره یا نه ؟

amir_sa
20-08-2008, 10:56
من كه از موقعي كه اين برنامه رو نصب كردم بقيه پلير ها رو گذاشتم كنار ، فقط بديش همون زمان آپديتشه كه خيلي طول ميكشه

hamed1297
20-08-2008, 12:46
حامد جان این ورژن جدیدشه ؟
راستی اسکینهای این تاپیک به ورژن جدید میخوره یا نه ؟
آره.این ورژن جدید هست.
خیلی بهتر شده.
آره.اسکینهای قبلی بهش میخوره ولی مسیر فایلها عوض شده و باید توی فولدر share بریزید.همون قبلی ها رو به فولدر share منتقل کنید.


من كه از موقعي كه اين برنامه رو نصب كردم بقيه پلير ها رو گذاشتم كنار ، فقط بديش همون زمان آپديتشه كه خيلي طول ميكشه
به نظر من هم خیلی عالی هست.
من با وجود این نیازی به هک گوشی برای واکمن 3 ندارم.همین کافیه واسه من.
سرعت آپدیت آهنگها زمانی که کد رو وارد کردید و رجیستر کردید مثل قبل زیاد میشه.
خیالتون راحت.

hellmayor
21-08-2008, 11:26
یکی این برنامه رو جای دیگه آپ بکنه تا من هم بتونم استفاده بکنم ... برای من اون سایتی که لینکش رو دادید ف . ی . ل. ت . ر شده !!!! خواهشا یکی جای دیگه آپ بکنه .!!

hamed1297
21-08-2008, 19:00
بفرمایید.این هم برنامه ولی ساین نشده:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hellmayor
21-08-2008, 22:12
ببخشید اذیت می کنم ها ولی مثل اینکه کلا اینترنت من به کلمه Power Mp3 حساس شده ... آقا حامد لینک شما واسه من بازم ...ف.ی.ل.ت.ر. شده !!!!چی کار کنم؟ میشه با یک اسم دیگه واسه من آپ کنید شاید شد ... مر30

hamed1297
21-08-2008, 22:35
امیدوارم این جواب بده:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hellmayor
22-08-2008, 03:11
ممنونم .. دانلود کردم .. این آخریه جواب داد مر30

hamed1297
25-08-2008, 22:28
این هم یه اسکین برای برنامه:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

capitan black
20-10-2008, 00:18
دوستان اینم یکی دیگه البته من خودم تستش نکردم نمیدونم چرا این نرم افزار روی گوشیم ارور میده

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مسیر
D/Media Files/other/PowerMP3/Skins

یا

C/Media Files/other/PowerMP3/Skins

سلام..یکی از دوستان لطف میکنه این اسکین رو اپ کنه..مرسی..:11:

hamed1297
25-10-2008, 21:39
اين هم چند اسكين جديد براي حال دادن به گوشي:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

منبع:پرشين فروم

hamed1297
25-10-2008, 21:42
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دانلود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir_sa
25-10-2008, 23:13
عكس ها رو كجا بايد بريزي تا اين برنامه نشون بده ؟

hamed1297
26-10-2008, 00:33
چه عكسي رو؟
اگر اون عكسهاي كوچيك منظورت هست مثل همون tehran kids كه نوشته بايد اين عكس توي tag همون آهنگ mp3 بايد باشه.

amir_sa
26-10-2008, 11:46
چه عكسي رو؟
اگر اون عكسهاي كوچيك منظورت هست مثل همون tehran kids كه نوشته بايد اين عكس توي tag همون آهنگ mp3 بايد باشه.
چون من شنيدم براي اين كار عكس رو بايد بريزي تو اون فولدري كه مي خواد پخش بشه !

ممنون حامد خان ، گرفتم چه جوريه

mani_lak62
01-02-2009, 14:53
سلام مرسی از تاپیکت. استفاده کردم

ehsannet9003
04-02-2009, 03:11
ببخشید ها ولی لینک ورژن جدید ----- می باشد
بعد هم حتما باید ابدیت کنی چون من به ایران سل دست رسی ندارم

hamed1297
04-02-2009, 13:25
آخرین ورژن :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

met@llica
04-02-2009, 22:08
آخرین ورژن :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بچه ها این لینک ----- شده...
اصلاحش کنید....ممنونم.

hamed1297
05-02-2009, 01:32
من الان دارم میبینم که نقطه چین نداره.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سایتش هست.
این رو هم بهش اضافه کن.

file/84032727/32e4ee2c/_2__powermp3_106_cracked_by_vixen.html

m.s.f
07-02-2009, 12:24
اسکینهای قبل به این ورژن آخری میخوره دیگه ؟

hamed1297
07-02-2009, 12:55
اسکینهای قبل به این ورژن آخری میخوره دیگه ؟
این ورژن رو برای دوستمون گذاشتم.همون 1.6 هست.اسکینهای قبل بهش میخوره فقط مسیرش عوض شده.

ehsannet9003
16-03-2009, 14:26
با سلام امیر جون من این برنامه رو وقتی ابدیت می کنم کم موزیک پیدا می کنه به طور مثال من 230 تا موزیک رو واکمن واسم نشون میده ولی روی این پلیر بیشتر 180 پیدا نمی کنه؟؟؟

amir_sa
16-03-2009, 16:32
با سلام امیر جون من این برنامه رو وقتی ابدیت می کنم کم موزیک پیدا می کنه به طور مثال من 230 تا موزیک رو واکمن واسم نشون میده ولی روی این پلیر بیشتر 180 پیدا نمی کنه؟؟؟
برو تو تنظيماتش احتمالا يكي از ف ي ل ت ر هاش فعال شده
مثلا ميگي كه آهنگ هاي زير 2 دقيق رو نيار يا زير يه حجم مشخص رو نيار
من خيلي وقته با اين نرمافزار كار نكردم ، بازم ميگم فقط juke box

mohammad-p990i
30-03-2009, 05:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad-p990i
30-03-2009, 05:33
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mohammad-p990i
30-03-2009, 05:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hamed1297
30-03-2009, 13:35
ایول.ایول.دستت درد نکنه.دیگه اون قبلی ها خیلی برام تکراری شده بود.

mohammad-p990i
30-03-2009, 16:11
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این هم تم این اسکین

P990

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

,.......,P1 , M600 , W950 . W960 ,

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:40:

mohammad-p990i
30-03-2009, 19:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad-p990i
30-03-2009, 19:32
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

vahidsport
30-03-2009, 20:52
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خدایی دستتون درد نکنه حرف ندارن
یکی این سکین رو برای p990 برازه موندم توکفش

mohammad-p990i
30-03-2009, 23:43
خدایی دستتون درد نکنه حرف ندارن
یکی این سکین رو برای p990 برازه موندم توکفش

این هم رو p990 هم کار میکنه:11:

mohammad-p990i
31-03-2009, 02:01
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بچه ها چرا دیگه سری به بخش هک UIQ نمیرنین
بهتره یه سری بزنین من دارم آپلودش میکنم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad-p990i
31-03-2009, 04:33
پست قبلی هم یکی هست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

m.s.f
01-04-2009, 08:22
آقا بعضی از این اسکین ها با فلیپ بسته ی p990 اجرا نمیشن ... از این به بعد اگه میشه هر کدوم رو که میدونید بگید که با فلیپ بسته اجرا نمیشه

abijon
03-04-2009, 11:30
[QUOTE=mohammad-p990i;2646715]این هم ورژن کامل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE


این لینک خرابه ؟؟؟؟؟؟؟

hamidreza_4u
08-04-2009, 14:16
Power mp3 1.06 رو بعد از آپدیت نصب کردم اگه بلافاصله بعد از نصب اجراش نکنم اصلا از توی لیست tools گوشی حذف میشه د ر کل فقط یه بار اجرا میشه و بعد از اون فقط میتونم توی لیست Uninstall گوشی پیداش کنم فرقی هم نمیکنه کدوم ورژنو نصب کنم در صورتی که قبلا هیچ مشکلی نداشت
راهنمایی کنید ممنون میشم من فقط با این برنامه کار میکنم جونم بهش بسته

mohammad-p990i
11-04-2009, 02:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad-p990i
11-04-2009, 02:29
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mohammad-p990i
11-04-2009, 10:34
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11:

mohammad-p990i
17-04-2009, 00:13
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:11:

abijon
26-04-2009, 11:30
با سلام
آخه این چرا همه آهنگارو لود نمیکنه
اگخ کسیبلده راهنمایی کنه
مرسی میشم

zzzzesht
26-04-2009, 12:31
[QUOTE=mohammad-p990i;2646715]این هم ورژن کامل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[/QUOTE


این لینک خرابه ؟؟؟؟؟؟؟

آره..خرابه

hamed1297
26-04-2009, 15:45
با سلام
آخه این چرا همه آهنگارو لود نمیکنه
اگخ کسیبلده راهنمایی کنه
مرسی میشم
مثل پلیر گوشی به صورت اتوماتیک آپدیت نمیکنه و باید خودتون دستی گزینه more رو بزنید و بعد update now رو بزنید .اینجوری خودش سرچ میکنه و پیدا میکنه.