Arash Rajabi
07-17-2004, 04:58 AM
به نام خدا
سلام من آرش هستم از رشت و به تازگی در این انجمن عضو شده ام و به همین دلیل نمی دانم به
چقدِِِِِِر از سوالهایم پاسخ داده خواهد شد . به هر حال ... .ِِِ
راستش را بخواهید قصد دارم یه سایت بسازم کمی هم با این مقوله آشنایی دارم و تا چندی پ?ش
یک سایت هم ساختم که از نظر خودم جالب هم بود ولی از شما چه پنهان قبل از upload کردن آن سایت
p30world را دیدم و از upload کردن آن پشیمان شدم .
الآن تصمیم گرفته ام یک سایت زیبا در عین حال سنگین بسازم و چون بنده کمی آماتور تشیف
دارم تقاضا دارم کمی مرا در این مهم یاری رسانید .
لطفا کمی مقاله ((( اگر حوصلهء فارسی تایپ کردن ندارید با حروف انگیلیسی تایپ کنید ))) در مورد
مسایلی که موجب جذابتر شدن سایت میشه وباعث میشه که سایت پر از باز دید کننده بشه به E-mail من
بفرستید یا همین جا بنویسید ...............ثواب داره به خدا ................. .
البطه بازم سوالهایی دارم که بعدن مطرح می کنم .
My E- mail :
breakneck_13@yahoo.com
:arrow: :shock:
سلام من آرش هستم از رشت و به تازگی در این انجمن عضو شده ام و به همین دلیل نمی دانم به
چقدِِِِِِر از سوالهایم پاسخ داده خواهد شد . به هر حال ... .ِِِ
راستش را بخواهید قصد دارم یه سایت بسازم کمی هم با این مقوله آشنایی دارم و تا چندی پ?ش
یک سایت هم ساختم که از نظر خودم جالب هم بود ولی از شما چه پنهان قبل از upload کردن آن سایت
p30world را دیدم و از upload کردن آن پشیمان شدم .
الآن تصمیم گرفته ام یک سایت زیبا در عین حال سنگین بسازم و چون بنده کمی آماتور تشیف
دارم تقاضا دارم کمی مرا در این مهم یاری رسانید .
لطفا کمی مقاله ((( اگر حوصلهء فارسی تایپ کردن ندارید با حروف انگیلیسی تایپ کنید ))) در مورد
مسایلی که موجب جذابتر شدن سایت میشه وباعث میشه که سایت پر از باز دید کننده بشه به E-mail من
بفرستید یا همین جا بنویسید ...............ثواب داره به خدا ................. .
البطه بازم سوالهایی دارم که بعدن مطرح می کنم .
My E- mail :
breakneck_13@yahoo.com
:arrow: :shock: