PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کار ندادن phone tray



ahmad_r
30-11-2005, 09:21
با سلام به دستندرکاران P30World
در لینک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما به آموزش نرم افزار Phone Tray پرداخته اید . حال من سوالی در رابطه با این نرم افزار داشتم که این جا مطرح می کنم تا سریع تر به جوابش برم (انشاء الله)

مودم من Lucent Win Modem #2 است در قسمت Dialup از نرم افزار نیز هر سه ویژگی را (مثل V.92) را Yes نوشته است ولی با این حساب باز هم کار نمی کند آیا تنظیمات دیگری دارد (در ضمن مودم هم رجیستر نشده)
واقعا به این نرم افزار نیاز دارم هرکسی بلد است .....

در ضمن اگر مشکل را پیدا نکردید نرم افزار دیگری هم بگذارید که کار همین نرم افزار را انجام دهد خیلی ممنون می شوم

با تشکر فراوان از سایت توپتون

Soda
30-11-2005, 09:40
کار نمی کند را بهتر توضیح بده
این نرم افزار حداقل دو قابلیت اصلی دارد
نمایش شماره تلفن ها
و نشان دادن پشت خطی
من مودم Cnet Chip Intel دارم و نشان دادن پشت خطی در زمانی که به اینترنت وصلم درست کار میکند
ولی شماره تلفنها را نمی اندازد و N/A میدهد در حالی که با نرم افزار WinFax شماره تلفن ها را هم با این مودم دریافت میکنم
حالا نتیجه گیری با خودتون

ahmad_r
01-12-2005, 07:59
منظورم از کار نمیکند همان کار اصلی نرم افزار یعنی نمایش پشت خطی ها در هنگام اتصال به اینترنت است ؟؟؟

Soda
01-12-2005, 17:44
خوب این هم به مدل مودم شما بستگی دارد و هم به مدل نرم افزار
ولی اینکه مودم شما این قابلیت رو نداشته باشه احتمالش بیشتره
درایور مودم هم اگه آپدیت باشه بهتره
دیگه بقیشو نمی دونم

Sina
01-12-2005, 18:12
سلام
اگه تلفن كالر اي دي به يكي از پريز هاي تلفن وصله خارجش كنيد و دوباره چك كنيد ببينيد مشكل حل شده ؟

ahmad_r
02-12-2005, 08:57
دوست عزیز اصلا اگه تلفن كالر اي را ادر نیاورم که به اینترنت وصل نمی شوم و این یکی از مشکلات من است که ب وجود تلفن كالر اي نه به اینترنت متصل می شوم نه می توانم تلفن دیگری را به مودمم وصل کنم اگه تا به حال با این مشکل برخورد کرده ای و می توانی حلش کنی خیلی خیلی ممنون می شوم

'POP'
02-12-2005, 09:35
...در قسمت Dialup از نرم افزار نیز هر سه ویژگی را (مثل V.92) را Yes نوشته است ولی با این حساب باز هم کار نمی کند ...
(در ضمن مودم هم رجیستر نشده)...

به رجيستر كردن مودم ارتباطي نداره.
براي استفاده از اين قابليت ، هم مودم شما و هم ISP شما بايد از استاندارد V.92 پشتيباني كنند.
;)

mska
02-12-2005, 09:48
مودم من Motorola هست واسه من كار مي كنه

Kolubive
20-11-2007, 14:09
سلام .... :20:

هشدار : تاپیک زیر خاکی :5:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ورژن 2.28 نرم افزار موجوده !

یه سری به سایتش بزنین :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Kolubive
20-11-2007, 16:10
کرک برای نسخه ی 2.11 این نرم افزار :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید