PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكلم از پاوره؟؟؟؟



AM 241
12-06-2008, 11:47
با سلام خدمت تمام دوستان
من يك سي پي يو 6850 extreme دارم و گاهي وقتها كه cpu usage بالا ميره سيستم ريستارد ميشه البته قابل ذكره كه دماي سي پي يو بين 52 تا 58 هست كه يك دماي نسبتاً خوبه
يكي از دوستان لطف كنه بگه آيا پاورم ضعيف هست يا يك مشكل ديگه اي هست :10:

Mahdi_Moosavi
12-06-2008, 15:01
مشخصات کامل سیستم + پاور رو ضمیمه کنید .

javadshahvand
12-06-2008, 21:57
با سلام خدمت تمام دوستان

يكي از دوستان لطف كنه بگه آيا پاورم ضعيف هست يا يك مشكل ديگه اي هست :10:

بعید میدونم احتمال اینکه ویروسی و یا اینکه یه برنامه خاص اجرا شده باشه زیاده

لوگان
13-06-2008, 13:21
منم یه همین مشکلی داشتم پاورمو عوض کردمو 580 وات انداختم درست شد. حالا احتمالا مشکل شما هم همینه تو کاتالوگ پاور نوشته که هر پاور با توجه بهover power protection میتونه 30 تا 70 % بالا تر از توان خودشو تحمل کنه البته تا حدودا 10 دقیقه بهد خاموش میشه.

AM 241
14-06-2008, 08:53
مشخصات کامل سیستم + پاور رو ضمیمه کنید .

6850 CPU extreme
Power 700W
Ram 4GB DDR3
Gragh Ultra 8800
HDD 320 GB

mhaf
14-06-2008, 14:07
6850 CPU extreme
Power 700W
Ram 4GB DDR3
Gragh Ultra 8800
HDD 320 GB
اگه توانی از پاور رو که نوشتی واقعی باشه فکر نکنم ضعیف باشه
اما اگه توان پیک باشه حتما ضعیفه
در ضمن اسم پاورت چیه؟

alidadash
14-06-2008, 16:36
سلام
لطفاً نام شرکت سازنده پاور رو هم ذکر کنین
برچسب 700w روی یه پاور 150 وات زدن کاری نداره

AM 241
15-06-2008, 08:12
اگه توانی از پاور رو که نوشتی واقعی باشه فکر نکنم ضعیف باشه
اما اگه توان پیک باشه حتما ضعیفه
در ضمن اسم پاورت چیه؟


سلام
لطفاً نام شرکت سازنده پاور رو هم ذکر کنین
برچسب 700w روی یه پاور 150 وات زدن کاری نداره


اگه اشتباه نكنك Green بود:2:

alidadash
15-06-2008, 12:30
سلام
گرین محصول 700 وات نداره.

mhaf
15-06-2008, 14:43
محصولات گرین همگی Product code دارن
یه نگاه بکن اگه واقعا گرین باشه کدش رو تو سایت گرین بزنی مشخصاتش رو بهت میده.

alidadash
15-06-2008, 17:40
سلام
سایت گرین همچین بخشی نداره
گرین پاور 700 وات تولید نکرده ولی خوب مدل 780 وات داره که Eps هست و مشکی رنگ
قیمت این محصول بیشتر از 150 هزار تومن هست
آیا پاور شما همینه؟؟؟

p30netman
15-06-2008, 18:08
سلام
سیستم و تازه بستم موقع بازی یا کار تقریبا سنگین سیستم و مانستور یهو خواموش میشه و میره روی پاور سیو ینگ و هی زور میزنه روشن کنه مثل ماشینی که هی استارت میزنه ولی روشن نمیشه بعد 20و30 بار زور زدن شروع به کار میکنه دلیلش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alidadash
15-06-2008, 20:30
سلام
مشخصات کامل سیستم رو بده لطفاً

alidadash
15-06-2008, 20:32
شرمنده عکس و ندیدم

alidadash
15-06-2008, 20:33
مدل دقیق پاور رو بگین

mehrnoosh_23
15-06-2008, 20:42
سلام کیبورد و موس من کنار هم پشت کیس هستند و دایم قاطی میکنن
دیگه از دستشون کلافه شدم وقتی که یکیشون کار میده اون یکی نمیده
بخاطر همین من همش ریستارد میکنم و جدیدا پاورم سوخت رفتم عوضش کردم
plz help me
میخام بدونم باید این دو را هم عوض کنم یا اشکال از سیستمه؟

p30netman
15-06-2008, 22:04
مدل دقیق پاور رو بگین


پاور OVAN Model ATX-500W
بقیشو دیگه نمیدونم

alidadash
16-06-2008, 12:53
سلام
این پاور شما هم از اون پاورای آشغال بازار هست که کیلویی از چین میاد و اینجا برچسب میخوره
سعی کنین پاور رو عوض کنین
GREEN و Cooler Master هم کیفیت و هم قیمت مناسبی دارن

javadshahvand
16-06-2008, 13:02
سلام
سیستم و تازه بستم موقع بازی یا کار تقریبا سنگین سیستم و مانستور یهو خواموش میشه و میره روی پاور سیو ینگ و هی زور میزنه روشن کنه مثل ماشینی که هی استارت میزنه ولی روشن نمیشه بعد 20و30 بار زور زدن شروع به کار میکنه دلیلش چیه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اگه قصد ارتقاء سیستم رو ندارید بهتره یک پاور GP580B بگیرید پاور فعلی پاسخگو سیستم شما نمی باشد

mhaf
16-06-2008, 14:17
البته پاور های فوق العاده silver stone و AC-Bel رو فراموش نکنید

p30netman
16-06-2008, 15:47
یکی امروز بهم گفت که رم های که گرفتم تقلبی هست که باعث این مشکل میشه. آره؟
2 تا رم PATRIOT 1گیگ
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

musa
17-06-2008, 12:54
یکی امروز بهم گفت که رم های که گرفتم تقلبی هست که باعث این مشکل میشه. آره؟
2 تا رم PATRIOT 1گیگ


دوست عزيز تا قبل از اينكه اين پاور براي سيستم شما مشكل ايجاد كنه عوضش كن چون در غير اين صورت بايد چند برابر هزينه يك پاور رو براي سيستم خرج كنيد :41:

رم هاي پاتريوت با گارانتي ايمانتك عرضه ميشن و تا اين لحظه من رم پاتريوت تقلبي نديدم !

چينش رم ها دوال هست (هر ماژول روي يك رنگ متفاوت قرار گرفته باشه ,مثلآ سبز و سفيد ) ؟

p30netman
17-06-2008, 16:39
رمهای پاتریوت من گارانتی ایران دیتا هست با اسم اختصاری اس تی
چینش رمهای دوال روی مین من به صورت زرد و قرمز هست که من جفتشو روی زرد گزاشتم 1 بارم جفتشو روی قرمزها که مشکل ایجاد شد
الان تکی گذاشتم یکی از رمهارو هیچ مشکلی بوجود نیومد

Bracket
17-06-2008, 17:33
هههه چرا اواتارت خلاف قانون بوده حذف شده عکس چی گذاشته بودی :5: . یه پاور Acbel یا Coolermaster بگیر (نه Ac-bel) حالشو ببر .

p30netman
17-06-2008, 18:14
هههه چرا اواتارت خلاف قانون بوده حذف شده عکس چی گذاشته بودی :5: . یه پاور Acbel یا Coolermaster بگیر (نه Ac-bel) حالشو ببر .



میترسم خرج الکی کنم باز همین مشکل ایجاد بشه

Bracket
17-06-2008, 18:33
میترسم خرج الکی کنم باز همین مشکل ایجاد بشه
خوب یه پاور درست درمون از فک و فامیلا گیر بیار تست کن مشکلی نیست فقط مثل پاور خودت نباشه .

alidadash
17-06-2008, 18:58
سلام

چه بخای چه نخای پاور باید عوض بشه
از لحاظ شرعی هم استفاده از پاور استاندارد واجب هست
GREEN یا Cooler Master

p30netman
17-06-2008, 19:01
اگه پاور گرفتم چند وات بگیرم؟ الان مال من روش نوشته 500وات ولی فکر کنم ریل نیست

mhaf
18-06-2008, 10:58
سلام

چه بخای چه نخای پاور باید عوض بشه
از لحاظ شرعی هم استفاده از پاور استاندارد واجب هست
GREEN یا Cooler Master
البته silver stone یادت رفت بگی.

zeus7610
09-07-2008, 16:08
اگه اشتباه نكنك Green بود:2:


سلام
گرین محصول 700 وات نداره.


آخرین محصول گرین 830 وات توان خروجی داره.
در ضمن پاور گرین در نوع و قیمت خودشون حرف ندارن.
دوست عزیز شما ویندوزتو عوض کردی؟ اگه با سیستم کار کنی زودتر خاموش نمیشه؟
در ضمن اگه فکر می کنی پاورت ضعیفه 2 راه برای تست داری:
1- سیستم رو خاموش کن. 30 ثانیه بعد روشن کن. اگه روشن شد که هیچ. اگه روشن نشد و چند بار باید دکمه رو می زدی پاورت ضعیفه..
اگه DVD WRITER داری بزن یه DVD پر تو هاردت کپی شه. بعد با سیستم کار کن. اگه پاور صعیف باشه سیستم RESET می کنه.

hosein_133
13-08-2008, 02:49
سلام دوستان
یه مشکل خیلی عجیب برای من پیش اومده
سنسور حرارت سنج سی پی یوم عدد 12 درجه سانتی گرادو نشون میده:41:
جالب تر انکه تو بازیها یا برنامه های سنگین درجه حرارت پایین ترم میاد:18:
مشخصات سیستم :
main: intel dp35
cpu: q6600
power: 530 green
از اساتید میخام لطف کنن منو راهنمایی کنن
ممنونم.

javadshahvand
13-08-2008, 08:46
سلام دوستان
یه مشکل خیلی عجیب برای من پیش اومده
سنسور حرارت سنج سی پی یوم عدد 12 درجه سانتی گرادو نشون میده:41:
جالب تر انکه تو بازیها یا برنامه های سنگین درجه حرارت پایین ترم میاد:18:
مشخصات سیستم :
main: intel dp35
cpu: q6600
power: 530 green
از اساتید میخام لطف کنن منو راهنمایی کنن
ممنونم.

بایوس رو آپدیت کنید

moh2ssa
17-08-2008, 18:34
خب معلومه اين روزا قطعه جديد به سيستم وصل نكردي ممكنه پاور ضعيفه راستي ولتاژ سي پو ت چنده