PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : در مورد فرمت های فیلم



iman_edit
11-06-2008, 16:58
دوستان سلام، خوشحالم که عضو انجمن شدم و میتونم باهاتون در تماس باشم:20:
هندی کم من با فرمت mpg فیلم میگیره که چون هارد داره با همین فرمت میتونم وارد کامپیوتر کنم.
حالا سوال؟ برای کار با پریمیر چه فرمتی بهتره؟
روی سیستم قدیمیم پریمیر 7 داشتم که با فایلهای هندی کم مشکلی نداشت. اما از وقتی که سیستم جدید خریدم و cs3 نصب کردم فایلهای هندی کم رو بدون صدا ایمپورت میکنه.
از دوستانی که منو راهنمایی میکنن ممنونم.
در ضمن برای تبدیل به avi از چه برنامه ای استفاده کنم؟)

animeditor
11-06-2008, 20:55
سلام جمیعاً

داش ایمان عزیز خیلی خوش اومدی. انجمن خودتونه ...

مطمئن شو که درایوها سیستمت به خصوص C فضای کافی داشته باشه.
باید از همین باشه ... امتحان کن.

التماس دعا
یا علی

shahroozvaz
11-06-2008, 21:41
دوستان سلام، خوشحالم که عضو انجمن شدم و میتونم باهاتون در تماس باشم:20:
هندی کم من با فرمت mpg فیلم میگیره که چون هارد داره با همین فرمت میتونم وارد کامپیوتر کنم.
حالا سوال؟ برای کار با پریمیر چه فرمتی بهتره؟
روی سیستم قدیمیم پریمیر 7 داشتم که با فایلهای هندی کم مشکلی نداشت. اما از وقتی که سیستم جدید خریدم و cs3 نصب کردم فایلهای هندی کم رو بدون صدا ایمپورت میکنه.
از دوستانی که منو راهنمایی میکنن ممنونم.
در ضمن برای تبدیل به avi از چه برنامه ای استفاده کنم؟

دوست عزیز شما می تونید با پریمیر هر نوع فرمتی رو که بخواهید کپچر کنید ... دقت کنید که چی میگم : کپچر نه کپی ... اونوقت باید جایی برای کپچر تصویر و جایی برای کپچر صدا مشخص کنید ... و فرمت دلخواهتون رو انتخاب کنید ... البته اینو بدونید که هیچوقت نمیشه کیفیتی بیشتر از کیفیت دوربین تون رو داشته باشید ... یعنی اینکه وضوح تصویرتون تا جه حد میتونه خوب باشه بستگی به کیفیت تصاویر ضبط شده شما داره ...

موفق باشید

iman_edit
14-06-2008, 03:27
سلام جمیعاً

داش ایمان عزیز خیلی خوش اومدی. انجمن خودتونه ...

مطمئن شو که درایوها سیستمت به خصوص C فضای کافی داشته باشه.
باید از همین باشه ... امتحان کن.

التماس دعا
یا علی
نه قربان چک کردم،درایو C 10 گیگ جا داره.به نظرتون به فرمت ربط نداره؟

دوست عزیز شما می تونید با پریمیر هر نوع فرمتی رو که بخواهید کپچر کنید ... دقت کنید که چی میگم : کپچر نه کپی ... اونوقت باید جایی برای کپچر تصویر و جایی برای کپچر صدا مشخص کنید ... و فرمت دلخواهتون رو انتخاب کنید ... البته اینو بدونید که هیچوقت نمیشه کیفیتی بیشتر از کیفیت دوربین تون رو داشته باشید ... یعنی اینکه وضوح تصویرتون تا جه حد میتونه خوب باشه بستگی به کیفیت تصاویر ضبط شده شما داره ...

موفق باشید
سلام دوست من،
فکر کنم شما منظور منو درست متوجه نشدین،من نه کارت کپچر دارم نه نیازی به کپچر دارم چون خود دوربین mpg میگیره و به راحتی با usb رو هارد کامپیوتر میاد.
منظور من در مورد فرمتهای AVI و mpg بود که کدوم با پریمیر بیشتر سازگاره؟

Javad_Ed
14-06-2008, 14:27
،
فکر کنم شما منظور منو درست متوجه نشدین،من نه کارت کپچر دارم نه نیازی به کپچر دارم چون خود دوربین mpg میگیره و به راحتی با usb رو هارد کامپیوتر میاد.
منظور من در مورد فرمتهای AVI و mpg بود که کدوم با پریمیر بیشتر سازگاره؟
سلام من پریمیر ندارم ولی شما
کدک پکی روی سیستم نصب دارید
آخه من مثلا نمیتونستم تصویر در فایل های Avi نداشتم که با نصب divx crate bandle درست شد
شما اگه میتونی Klite codec pack رو نصب کن
برای تبدیل به هر فرمتی هم من از canopus procoder استفاده میکنم
تا بعد