توصيه هاي تجربي [آرشيو] - P30World Forums

PDA

View Full Version : توصيه هاي تجربي

saghy
07-16-2004, 04:10 AM
سلام
به عنوان اولين توصيه ( فـــــــــــن )
سعي در خنك نگه داشتن سيستم خود كنيد
انتخاب فن مناسب براي پردازنده هاي فاقد جعبه و آزاد.
تميز نگه داشتن فن وسيستم و پاك كردن ماهانه آن از گرد و خاك
هر سه ماه يك بار بر چسب روي موتور فن را برداريد و يك قطره روغن (بسياركم) بر روي گردنده بريزيد .
حتي المقدور در قسمت زيرين هارد خود بردهاي فن دار ببنديد.
از نصب فن اضافي و بي مورد بپرهيزيد چرا كه سيستم شما به يك جارو برقي تبديل خواهدشد.
چنانچه رادياتور كارت گرافيكي شما فاقد فن ميباشد و شما استفاده سنگين از كارت ميبريد يك فن كوچك بر روي آن نصب كنيد.
چنانچه سيستم شما بي مورد و به دفعات قفل ميكند به عنوان اولين مورد دماي پردازنده را بررسي كنيد
دماي تحمل براي پردازندهINTEL در صورت عدم خرابي فن 45 تا 50 درجه و براي پردازنده AMD حداكثر 55 تا 65 درجه ميباشد

saghy
07-17-2004, 04:21 AM
يك اسپيكر خوب چگونه است ؟

بعضا ديده شده كه به دنبال يك اسپيكر با صداي بسيار بلند ميگردند
غافل از اينكه بعضي از بلندگو ها فقط يك صدايي با حجم بالا را تحويل ميدهند وليكن از كيفيت صداي اصلي به شدت ميكاهند .
اولين تستي را كه براي انتخاب يك بلندگو انجام ميدهيد :
صداي خروجي سيستم را تا آخر بالا ببريد و صداي بلند گو را به تدريج تا آخر بالا ببريد . دقت كنيد كه شكستگي موج ناشي از ضعف پري آمپليفاير را نداشته باشيد .اين شكستگي موج به صورت خش دار شدن صدا در بلندگو ها ظاهر ميشود.
دوم اگر يك بلندگوي ساب ووفر دار را انتخاب كرديد ؛ دقت كنيد كه ساب آن فقط بوم بوم نكند بلكه صداي باس و بم تقويت شده هم به شما تحويل دهد .
سوم كيفيت صوت اصلي را با كيفيت صوت تحويلي مقايسه كنيد . به اين صورت كه يك فايل صوتي را كه قبلا با بلندگوي خوبي تست كرده ايد با بلندگوي فعلي تست كنيد و دقت كنيد آيا بلندگو تمام پهناي باندي را به شفافيت به شما تحويل ميدهد يا نه ( منظور صداي زير و بم است )
چهارم اينكه بي دليل به دنبال بلندگوهاي چند تكه نباشيد (4.1؛5.1؛6.1؛7.1 كانال )
اكثرا ديده شده كه كاربران فكر ميكنند اگر بلندگوي آنها 7 تكه يا .. باشد صداي خروجي ديگه آخرشه :) وليكن اينگونه نيست . شما براي اينكه از قابليت هاي بلندگوهاي چند كانال استفاده كنيد بايد خروجي صوت به ميزان تعداد كانال بلندگو و مساله مهم و اصلي صداي ضبط شده چند كانال داشته باشيد كه ميتواند شامل باندهاي جلو و عقب و مركز يا كنارين باشد و در غير اين صورت از تمام باندهاي شما صداي 2.1 كانال بيشتر پخش نخواهد شد .
ساقي

mehshad
10-03-2004, 06:09 AM
سلام
لطفا بگيد چطور ميشه دماي cpu رو بدون نرم افزار خاصي چك كرد.اگه نرم ازار خاصي هم هست معرفي كنيد
ممنون

Amir_P30
10-03-2004, 07:04 PM
من هرکار کردم که gpedit.msc ران کنه ميگه ويندوز اين برنامه رو نميشناسه چکار کنم .در ضمن مرسی از مقالت

شما توي ست آپ دستگاهتون هم برويد مي تونيد درجه دما رو ببينيد

mehshad
10-04-2004, 06:46 AM
ميشه از تو خود ويندوز هم دما رو ديد؟

Amir_P30
10-04-2004, 09:55 PM
بله همراه با سي دي مادربورد ها برنامه هايي براي اين كار هست

mehshad
10-09-2004, 04:36 AM
ممنون امير جان.من برنامه رو نصب كردم.ولي ميگه سرعت فنcpu پايينتر از حد استاندارده.توي ويندوز ميشه سرعت فن را افزايش داد؟

saghy
10-09-2004, 04:44 AM
سلام
توي برنامه هايي كه براي نمايش سرعت فن و دماي پردازنده و ... همراه با سي دي مادربرد هست ميشه يه سري تنظيمات كرد البته بسته به نوع برد و برنامه
در بعضي ميشه سرعت فن را كم و زياد يا مرحله اي كرد همچنين پيغامي كه ميده ميشه تنظيم كرد كه در چنين دور فني اين پيغام ظاهر نشه .