PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : كمك در مورد استفاده از ميل POP3



Mr.Mohamad
05-12-2004, 16:45
سلام من يه ميل pop3 دارم كه به برنامه Outlook معرفيش كردم ولي در حين كانكت شدن به سرور دايما از من يوزر و پسورد مي پرسه و منم هر چه كه بهش يوزر و پسورد رو ميدم كانكت نميشه تو توضيحاتي هم كه به عنوان گزارش كانكت ميده نشون ميده كه با سرور ارتباط بر قرار ميشه ولي لوگين نمي كنه اگه كسي ميتونه كمكم كنه .
قبلا هم ازش ممنوم دوستون دار باي

m_amin
05-12-2004, 17:55
ببین اگه یوسر پاسی که میدی درسته پس باید بری تو ستینگ میلت پاپ رو فعال کنی میلت ماله کجاست

habibi
05-12-2004, 18:15
اگر ايميل شما ياهو باشه اين قابليت فعال نيست. شما بايد از برنامه‌هاي ديگه‌اي مثل yahoopops براي اين كار استفاده كنيد.
قبلا درباره اين برنامه توي فروم بحث شده.

Sinagood
05-12-2004, 19:26
اگر هم مال گوگل باشه مشكل از گوگل هست كه پاپ3 رو كاملا فعال نكرده و مشكلاتي داره

m_amin
05-12-2004, 22:49
نه سینا جان ماله گوگل فعاله مشکلی هم نداره من دارم استفاده میکنم

pcockz80
06-12-2004, 12:26
مشکلش اینه که بعضی مواقع (اکثر مواقع!!!)سرورش خیلی شلوغه :evil:

m_amin
06-12-2004, 14:54
من که یه بارم مشکل ندیدم همیشه راحت چک میکنم بدون مشکل
بابا صاحب تاپیک میاد یه چیزی میگه میره

Mr.Mohamad
06-12-2004, 16:50
سلام شخص m_amin بايد بگم كه نحوه صحبت كردن شما نشان شخصيت اجتماعي توست پس در چهار چوب تربيتي صحبت كن من كه دو روز اكانت نداشتم حالا هم كه اومد جوابت رو دادم بايد هم به همه دوستان بگم كه من ايميلم از نوع پولي ياهو ست كه pop3 اون فعال است ولي همون طور كه گفتم نمي دونم چرا لوگين نمي شه تكرار ميكنم لوگين نمي شه يعني كانك شده ولي وارد باكسم نميشه و بعلاوه من هم قسمت pop3 اون رو از تو آبشنش فعال كردم حالا هركي ميدونه كمك كنه :mrgreen:

Sinagood
06-12-2004, 17:05
پس ياهو پاپ رو بي خيال شو

برو تو help ياهو بگرد. ضمنا آقاي m_amin شما دقت كرده باشي تازه 2 روز شده كه ايشون نيامده. مگه زمان زيادي هست؟

ضمنا Mr.Mohamad لوگوت رو كوچك كن.

Mr.Mohamad
06-12-2004, 17:19
بابا كسي نيست جواب ما رو بده
:?: :?: :cry: :cry:

Mr.Mohamad
06-12-2004, 17:40
سلام Sinagood خوبي عزيزم رفتم داخل هلپ ياهو و تمام تنظيماتتش رو مو به مو اجرا كردم وحتي كفته بود كه پورت 25 بلوكه ميشه و اون رو به يه پورت ديگه تغير بديم كه خودش گفته بود كه به چه پورتي تغيير بديم ولي بازم كار نكرد اگه كمكم كنيد خيلي ممنون ميشم همهتون رو دوستدارم باي
:( :(

m_amin
06-12-2004, 19:14
بابا باشه اصلا به ما چه مارو بگو اومدیم به کی کمک کنیم ما بیخیال شدیم

habibi
07-12-2004, 12:03
آقا امين عزيز بحث كل كل نيست كه!
كمك به هر صورتي كه باشه خوبه ولي مراعات احترام هم لازمه.
خواهش مي‌كنم كوتاه بياين.

m_amin
07-12-2004, 15:51
من که گفتم بی خیال شدم بقیه بیان جوابشو بدن

Mr.Mohamad
07-12-2004, 16:50
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
بابا كمكم كنيد اين تاپيك براي كمك به منه نه براي كركر كردن تو رو خدا به اصل مطلب جواب بدين تو حاشيه نريد كه احتمال پنچر شدن هم هست .جاده كه آسفالته عزيزان مانور بدين و جواب بدين :arrow:
رفتن به حاشيه اكيدا ممنوع :!:

pcockz80
07-12-2004, 16:55
خوب آقا جون اگه شما رجیستر yahoo هستین خوب یه میل بزن به پشتیبانیشون ،در جا مشکلت رو حل می کنن .
در ضمن یه بار یه نفر یه جا یه چیزی نوشته بود که خیلی بدرد من خورد میگم شاید بدرد شما (و ایضا بقیه)هم خورد:
ایشون در جواب یه نفر که با لحن بدی در خواست کمک کرده بود نوشت :عزیزم هر کاری یه راهی داره که شما باید از راهش وارد بشی .
بیائید همدیگه رو بیشتر دوست داشته باشیم

Mr.Mohamad
07-12-2004, 21:14
:x :x
واقعا كه يعني اينهمه تو اين انجمن آدم هست كسي بلد نيست جواب منو بده واقعا جاي تاسف اميدوارم كه اونايي كه بلد هستن آبروداري كنن
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

m_amin
08-12-2004, 11:53
ناراحت نشیا ولی فکر کنم اونیی هم که بلدن فکر نکنم بیان جواب بدن

Mr.Mohamad
10-12-2004, 23:20
امين منظورت چيه :?: :?:

ali.
10-12-2004, 23:28
آقا كوتاه بياين .چرا گير دادين به هم؟! :| با هم ديگه اينجوري :D باشين

habibi
10-12-2004, 23:36
آقا محمد شما جواب گمنام عزيز رو ندادين ها:


خوب آقا جون اگه شما رجیستر yahoo هستین خوب یه میل بزن به پشتیبانیشون ،در جا مشکلت رو حل می کنن .

Mr.Mohamad
12-12-2004, 02:32
habibi, عزيز من جواب همه رو كه نبايد داد متاسفانه اين تاپيك شده ميدون جنگ به جاي اينكه جواب منو بدن در ضمن من اشتراكم از ياهو مال ايرلنده و اون هم pop3 رو ساپورت ميكنه و من هم اشتباه كردم :oops: ولي خوب از اونجايي كه گذشت مخصوص آدماس پس شما منو ببخشيد :idea:

pcockz80
12-12-2004, 16:10
حالا که پسر خوبی شدی من تنظیمات outlook ش رو می گم اگه از برنامه دیگه ای استفاده می کنی بگو تا مال اونم بگم
1-باید اشتراک yahoo mail Plus داشته باشید
2-OutLook رو اجرا کن و از منوی Tools گزینه Accounts رو فعال کن
3-روی گزینه Mail کلیک کن و Add رو بزن دوباره از اینجا mail رو انتخاب کن
4-اسمی که می خواهی بالای نامه ها باشه رو انتخاب کن و Next رو بزن
5-تو اون قسمتی که نوشته email Address آدرس کامل خودت رو بنویس (به همراه @yahoo.com)
6-از اون قسمتی که نوشته My incoming mail server is a گزینه Pop3 رو انتخاب کن
7-تو قسمت Incoming Mail (POP3, IMAP, or HTTP) Server بنویس pop.mail.yahoo.com
8-تو قسمت Outgoing Mail (SMTP) Server بنویس :smtp.mail.yahoo.com
9-Next رو بزن و تو قسمت Account Name آی دی یاهوی خودت بدون @yahoo.com رو بنویس
10-پسوردت رو هم وارد کن و اگر کامپیوتر شخصی خودت استفاده می کنی می تونی از گزینه Remember password استفاده کنی تا دیگه هر دفعه مجبور نشی پسوردت رو دوباره بنویسی
11-حتما تیک مربوط به Log on using Secure...رو بردار
12-Next و بعد Finish
خوب هنوز تموم نشده!!
13-از منوی Tools گزینه Acounts رو انتخاب کن و وارد گزینه Mail بشو و روی pop.mail.yahoo.com دوبار کلیک کن
14-گزینه Servers رو انتخاب کن و تیک کنار My Server Requires Authentication رو فعال کن
15- Ok

8)

pcockz80
12-12-2004, 16:21
اگه بعد از تنظیمات بالا بازم مشکل داشتی کارهایی که تو این صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نوشته شده رو انجام بده صد درصد مشکلت حل میشه
8)

Sinagood
12-12-2004, 16:57
11-حتما تیک مربوط به Log on using Secure...رو بردار

چرا؟

pcockz80
12-12-2004, 17:00
چون سرور Yahoo از این پروتکل پشتیبانی نمی کنه
8)

Sinagood
12-12-2004, 17:28
پس اين چيه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

يعني در سايت ميشه اما با اوتلوك كه مي خواي چك كني ساپورت پروتوكول رو نداره؟

Mr.Mohamad
12-12-2004, 20:15
pcockz80, عزيز بايد خدمت جناب عالي عرض كنم كه اين كار هارو من انجام دادم و نكته به نكته از روي هلپ ياهو انجام دادم و حتي كاري رو كه نگفتي من انجام دادم (نكته ايي كه نگفتي بلوكه شدن پورت 25 است كه بايد بنويسي پورت587 ) خوب من اينكارا رو كردم ولي نشده :( :( :(
ولي از اينكه خواستي كمكم كني واقعا ممنوم به اون صفحه ايي كه لينك دادي برم ببينم شايد از اونجا فرجي شد.
مرسي 8)

Mr.Mohamad
12-12-2004, 20:17
ووواااااييي خداي من رفتم تو اون صفحه كه لينك دادي ولي اين صفحه رو صد بار نگاه كردم خدددداااا چي كنم :cry: :cry:

pcockz80
12-12-2004, 20:48
محمد جان اگه اون لینک رو خوندی و انجام دادی ولی بازم مشکل داری مطمئن باش که سرویست plus نیست
در ضمن اون port 25 رو هم برای این نگفتم چون روی اکثر ISP ها بازه و بلوک نمیشه (داخل ایران)و پیغامش هم با اونی که شما نوشتین فرق می کنه.
بهر حال اگه تو نکات اون صفحه ایرادی داشتی بازم در خدمتم
8)

Mr.Mohamad
13-12-2004, 01:44
از اينكه ميبينم به فكرم هستي صميمانه تشكر ميكنم و اميدوارم كه مشكلم بالاخره حل شه :cry: