PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : فعال کردن مکان یاب ایرانسل



Hadi King
13-05-2008, 03:56
برای فعال کردن مکان یاب ایرانسل در گوشی های سونی اریکسون باید این مراحل رو پشت سر هم برید...

Menu-->messaging-->setting-->area info-->cell information

بعد گزینه رو روشن کنید:20: سپس فعال میشود

نکته:مکان یاب فقط در بعضی از شهرهای کشور کار میکنه
--------------------------------------------------------------
برای گوشی های سامسونگ به قسمت مسیج رفته و در broadcast meaasge به قسمت channel مراجعه کنید و گزینه All Channeh recive on را انتخاب نمایید!
--------------------------------------------------------------
برای نوکیا باید به قسمت setting رفته و بعد در داخل network گزینه cell info dispaly را به حالت روشن در اورید!
موفق باشيد!:40:

hamkar1981
13-05-2008, 08:08
توضيحاته كاملي بود دوست عزيز ولي فكر مي كنم(مطمئن) كه قبلاً معرفي شده بود.
تشكر بابت تاپيكتون
موفق باشي

rmb_ali
13-05-2008, 08:12
در ضمن اسمش مکان یاب نیست بلکه همو نجور که از اسمش پیداست موقعیت آنتن هست چون مکان یاب یه چیز دیگس

n_ravi
13-05-2008, 18:07
توضيحاته كاملي بود دوست عزيز ولي فكر مي كنم(مطمئن) كه قبلاً معرفي شده بود.
تشكر بابت تاپيكتون
موفق باشي
سلام عزیز من H.VIKE رو کاملا میشناسم
هیچ وقت بدون جستجو تاپیک نمیزنه و مطمین باشید
که اگه تاپیکی در این مورد بوده از سیستم سرچ نتیجه ای به عمل نیومده

n_ravi
13-05-2008, 18:09
در ضمن اسمش مکان یاب نیست بلکه همو نجور که از اسمش پیداست موقعیت آنتن هست چون مکان یاب یه چیز دیگس
ببخشید رفیق اگه مکات یاب نیــــــست
میشه بگید مکان یاب چه چیز دیـــــــــــگست

n_ravi
13-05-2008, 18:11
در کل از داداشی عزیزم(استاد عزیزم) H.vike عزیز بابت این مطلب اموزندش ممنونم

hamkar1981
14-05-2008, 07:33
سلام عزیز من H.VIKE رو کاملا میشناسم
هیچ وقت بدون جستجو تاپیک نمیزنه و مطمین باشید
که اگه تاپیکی در این مورد بوده از سیستم سرچ نتیجه ای به عمل نیومده
دوست عزيز شايد ما اشتباه كنيم ولي قبلاً ما يه تاپيك ايرانسل داشتيم(كه الان نيست) تمامي اين موارد اونجا ميشد ديد

ببخشید رفیق اگه مکات یاب نیــــــست
میشه بگید مکان یاب چه چیز دیـــــــــــگست
دوست عزيز مكان ياب يا gps براي بعضي از گوشيهاست كه من با n95 تست كردم وسط كار قطع ميشد.
اين انتن ايرانسلو مي خونه
موفق باشي

blackhero
14-05-2008, 10:22
دوست عزيز شايد ما اشتباه كنيم ولي قبلاً ما يه تاپيك ايرانسل داشتيم(كه الان نيست) تمامي اين موارد اونجا ميشد ديد

دوست عزيز مكان ياب يا gps براي بعضي از گوشيهاست كه من با n95 تست كردم وسط كار قطع ميشد.
اين انتن ايرانسلو مي خونه
موفق باشي

یه مطلب هم من به فرمایشات شما اضافه کنم که این امکان برای همراه اول هم هست و نه فقط برای ایرانسل.

البته همونطور که گفتید این هیچ ربطی به مکانیاب نداره و فقط اسم آنتنی که گوشی ازش تغذیه میشه رو مینویسه . اغلب اوقات هم با 3-4 تا خیابون اختلاف! مثلا برای من اسم 4 تا خیابون اونور تر رو مینویسه و جالبش اینه که وقتی به همون خیابون میرم اسم چند تا خیابون اونورترش رو مینویسه! کلا چیزه بیخودیه و اگر کسی توی شهر بخواد از این روش برای پیدا کردن ادرس استفاده کنه بیچاره میشه!:31:

H.Operator
12-11-2008, 20:14
هر سه رو تست کردم جواب داد.........

amirkhan_20e20
13-11-2008, 01:30
دوست عزيز مكان ياب يا gps براي بعضي از گوشيهاست كه من با n95 تست كردم وسط كار قطع ميشد.
اين انتن ايرانسلو مي خونه
موفق باشي

یه چیزی هم من اضافه کنم

این قابلیت اصلا برای نشان دادن مکان نیست بلکه برای تبلیغ به کار میره چون شما میتونید شظ 50 تا کانال موجود یکی رو برای خودتون انتخاب کنید و در صورتی که وارد محوطه اون انتن شدید و کانال مثلا 21 رو روشن کرده باشید . تبلیغ یه مغازه رو که نزدیک اون انتن هست ببینید .

حالا ایرانسل که از حالت استاندادرد استفاده میکنه cell broadcast ولی همراه اول فکر میکنه ترکونده کانال 50 رو واسه خودش گرفته .
در کل چیز خیلی جدیدی نیست . از اول روی نرم افزار بوده اینا بلد نبودن اسنفاده کنن.

blackhero
25-11-2008, 12:41
برای ایرانسل خیلی وقته دیگه نشون نمیده، برای شما هم همینطوره؟

Hadi King
25-11-2008, 15:52
برای ایرانسل خیلی وقته دیگه نشون نمیده، برای شما هم همینطوره؟
درســـته دوست من سرويسش قطع شـــده ديگه با On يا Off كردن تو گوشي فعال نميشــــه :41:

Mahiar0
27-11-2008, 20:48
این مکان یاب کی فعال میشه ؟

feefy
28-11-2008, 12:58
سلام به همگی ... ببینن من یه مشکلی دارم ... یه زمانی گوشیم اون محدوده مکانی رو که بودمو مینوشت اما بعد از اینکه گوشیمو فرمت کردم دیگه نشون نمیده ... این روشی هم که گفته شد رو روی گوشیم امتحان کردم اما تغییری نکرد...
گوشیم w710 هست وقتی سیم کارتمو با گوشی سامسونگم امتحان کردم .. با اونا نشون میده اما توی گوشی خودم نه
.. میشه راهنماییم کنین

befermatooo
28-11-2008, 21:32
فعلا که این سیستم غیر فعاله !!!

حالا نمیدونم چطوری برای شما تو گوشی سامسونگ فعاله رو نمیدونم !!!