PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چند تا سوال درباره ی cw1931 سامسونگ !!



robert
12-05-2008, 01:58
سلام به همگی !!:20:
اقا من به تازه گی و به پیشنهاد آقای ACTROS که مدتها قبل به بنده سفارش کرده بودند یه مانیتور cw1931 به مبلغ 260 تومن خریدم !!:8:
حالا چند تا سوال داشتم !! از جمله اینه :
منظور از sharpness چیست و زیاد بودن آن باعث افزایش کیفیت تصویر میشه یا کم بودن آن ؟؟
بهترین رزولوشن برای مانیتور گفته شده چیست ؟؟ الان مانیتورم در رزولوشن 900* 1440 هست !!
امکان داره فرکانس مانیتور رو که الان 75 هرتز هست رو بیشتر کرد یا اینکه این فرکانس به vga ربط داره ؟؟ چون الان کیفیت تصویر یه جوری شده !! انگار پیسکل های مانیتور بدجوری تو چشم میزنند !!:41:

و دست آخر ممنون میشم اگه نظر خودتون رو درباره این مانیتور جدید بنده اعلام کنید !!
مر C :11::11:

robert
13-05-2008, 19:30
بابا دست شما درد نکنه !!:41::41:
من به جواب این سوال احتیاج دارم !! اونوقت شما مارو بی جواب میذارید !؟؟:19:
یعنی اینجا و تو فروم به این بزرگی هیچکسی مانیتور lcd نوزده اینچ نداره ؟؟؟:13:

اینهم یه عکس از دستکاپ بنده با مانیتور جدید !! خواهشا با دقت به این عکس و کیفیت فونت اسامی آیکونها و عکس آیکونهات دقت کنید و به بنده پاسخ بدید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

یا حداقل تنظیمات درست این مانیتور رو بیان کنید !!
ممنونم :11:

Stream
13-05-2008, 19:34
مانیتور خوبیه ولی نیاز به کالیبره کردن داره!

( مانیتور رو با Dvi وصل کردی؟ اگه آره درایورش رو نصب کردی؟ )

ali65
13-05-2008, 23:00
سلام به همگی !!:20:
اقا من به تازه گی و به پیشنهاد آقای ACTROS که مدتها قبل به بنده سفارش کرده بودند یه مانیتور cw1931 به مبلغ 260 تومن خریدم !!:8:
حالا چند تا سوال داشتم !! از جمله اینه :
منظور از sharpness چیست و زیاد بودن آن باعث افزایش کیفیت تصویر میشه یا کم بودن آن ؟؟
بهترین رزولوشن برای مانیتور گفته شده چیست ؟؟ الان مانیتورم در رزولوشن 900* 1440 هست !!
امکان داره فرکانس مانیتور رو که الان 75 هرتز هست رو بیشتر کرد یا اینکه این فرکانس به vga ربط داره ؟؟ چون الان کیفیت تصویر یه جوری شده !! انگار پیسکل های مانیتور بدجوری تو چشم میزنند !!:41:

و دست آخر ممنون میشم اگه نظر خودتون رو درباره این مانیتور جدید بنده اعلام کنید !!
مر C :11::11:

سلام دوست عزیز
مانیتور من 1931bw هستش
بهترین رزولیشن برای این مانیتو 900* 1440 می باشد
در ضمن حد اکثر فرکانس مانیتور که من تونستم اعمال کنم 75 هرتز بوده:46:

robert
13-05-2008, 23:15
مانیتور خوبیه ولی نیاز به کالیبره کردن داره!

( مانیتور رو با Dvi وصل کردی؟ اگه آره درایورش رو نصب کردی؟ )

بازهم آفرین به معرفت تو آرمان جون که علیرغم مشغله کاری زیادی که تو فروم داری به جواب اشخاصی مثل من حقیر هم رسیدگی میکنی !!:11::11:

این اصطلاح کالیبره کردن رو راستش رو بخوای به گوشم هم تا حالا نخورده:31: !! اصلا نمیدونم چی هست !! :41:
کابل dvi رو هم همین الان که شما گفتی وصلش کردم !! ولی فرقی نکرد البته کابل های DVi و آنالوگ هردو به مانیتور وصل هستند ولی نمیدونم !! درایور هارو هم همون روزی که مانیتور رو خریدم نصب کردم !!
انصافا تنظیمات این مانیتور خیلی دقیق و پیچیده هست !!
ایکاش میدونستم این کالیبره کردن چی هست و چطور انجام میشه !!
این تصویر توی خود راهنمای مانیتور بود :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منهم بنابه گفته شما و مطابق همین تصویر هردو کابل رو به مانیتور وصل کردم ولی تغییری حاصل نشد !!
حالا موندم چیکار کنم !!:41:

robert
13-05-2008, 23:19
سلام دوست عزیز
مانیتور من 1931bw هستش
بهترین رزولیشن برای این مانیتو 900* 1440 می باشد
در ضمن حد اکثر فرکانس مانیتور که من تونستم اعمال کنم 75 هرتز بوده:46:

ممنونم دوست عزیزم !!:11:
پس رزولوشن و فرکانس درسته و تنظیمات نرم افزاری مانیتور اشکال داره !!:46:
خوب عزیزم !! لطف میکنی و بما بگی که میزان sharpness و contrast و fine و coarse در مانیتور شما چقدره ؟؟(( روی چه عددی تنظیم شده ؟))
تشکر :11:

ali65
13-05-2008, 23:45
ممنونم دوست عزیزم !!:11:
پس رزولوشن و فرکانس درسته و تنظیمات نرم افزاری مانیتور اشکال داره !!:46:
خوب عزیزم !! لطف میکنی و بما بگی که میزان sharpness و contrast و fine و coarse در مانیتور شما چقدره ؟؟(( روی چه عددی تنظیم شده ؟))
تشکر :11:
robert جان تنظیماتی که شما گفتین در منو در تب image هستش
در حالتی که magic bright بر روی گزینه custom هستش به ترتیب اعداد زیر برای گزینه ها اعمال شده است :
coarse :1936
fine : 0
sharpness : 60

کنتراست هم وقتی که magic color فعال می باشد قادر به اعمال تغییرات در آن نیستم و در حالت 75 می باشد
برای اینکه من بتونم کنتراست را تغییر بدم باید magic color را off کنم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

Stream
13-05-2008, 23:46
اون Screenshot ای که گذاشتی کیفیتش خوب بود یعنی ایراد فقط از تنظیمات مانیتور هست.

مانیتور رو فقط بصورت آنالوگ وصل کن ببین تغییری می کنه. ( موقع اتصال سیستم باید خاموش باشه )
( باید دید ایراد از درایور هست یا تنظیمات مانیتور )

robert
14-05-2008, 01:13
robert جان تنظیماتی که شما گفتین در منو در تب image هستش
در حالتی که magic bright بر روی گزینه custom هستش به ترتیب اعداد زیر برای گزینه ها اعمال شده است :
coarse :1936
fine : 0
sharpness : 60

کنتراست هم وقتی که magic color فعال می باشد قادر به اعمال تغییرات در آن نیستم و در حالت 75 می باشد
برای اینکه من بتونم کنتراست را تغییر بدم باید magic color را off کنم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

آخیییییش !!:8::8:
دستت طلا !!:11::11:
همه بدبختی ها از همین fine بود که من گذاشته بودمش روی 90 درصد !!!:31:
راحت شدم ! به خدا چشمام داشت میترکید !!
بقیه تنظیمات رو هم مثل مانیتور شما قرار دادم !! اینجوری خیلی بهتر شد !!:46:

robert
16-05-2008, 13:18
robert جان تنظیماتی که شما گفتین در منو در تب image هستش
در حالتی که magic bright بر روی گزینه custom هستش به ترتیب اعداد زیر برای گزینه ها اعمال شده است :
coarse :1936
fine : 0
sharpness : 60

کنتراست هم وقتی که magic color فعال می باشد قادر به اعمال تغییرات در آن نیستم و در حالت 75 می باشد
برای اینکه من بتونم کنتراست را تغییر بدم باید magic color را off کنم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم

آقا این auto adjusment lock رو که توسط دکمه های زیر مانیتور اعمال شده رو چجوری به حالت اول برش گردونم تا دیگه قفل نباشه ؟؟:20:
ممنون میشم اگه یه توضیح جینقیلی :31: لطف کنید !!:11:

ali65
16-05-2008, 15:50
آقا این auto adjusment lock رو که توسط دکمه های زیر مانیتور اعمال شده رو چجوری به حالت اول برش گردونم تا دیگه قفل نباشه ؟؟:20:
ممنون میشم اگه یه توضیح جینقیلی :31: لطف کنید !!:11:
سلام
وقتی مایتور خودتون را با کابل آنالوگ به سیستم وصل می کنید دکمه auto فعال هستش اما وقتی با حالت dvi مانیتور را به سیستم وصل میکنید دکمه auto به حالت غیر فعال در می آید :46:

robert
16-05-2008, 23:43
سلام
وقتی مایتور خودتون را با کابل آنالوگ به سیستم وصل می کنید دکمه auto فعال هستش اما وقتی با حالت dvi مانیتور را به سیستم وصل میکنید دکمه auto به حالت غیر فعال در می آید :46:

بله درسته !!
حق با شماست !! الان که مانیتور رو به DVI وصل کردم دیگه دکمه auto بصورت not available دراومده !!
البته راهنمای مانیتور رو هم که میخوندم نوشته بود در حالن آنالوگ هم میشه دکمه menu رو 5 ثانیه نگه داشت تا قفل باز بشه :46:

Mr.Mohamad
10-08-2008, 13:18
00000000000

Mr.Mohamad
10-08-2008, 13:19
سلام دوستان من نمی دونم که چرا در محیط دسکتاب سیستم همه رنگها و نور تصاویر درسته ولی وقتی که در نرم افزار هایی مثل فتوشاپ یا نرم افزار هایی که برای مشاهده تصاویر وجود داره یکمی رنگها پررنگتر و رنگ سفید تصاویر کمی زرد رنگ میشه و اصلا رنگ سفیدی دیگه عملا در تصویر وجود نداره.
ولی مجموعا ال سی دی خوبی هستش خیلی همه چیز رو زنده و واقعی نشون میده فقط همین مشکل رو که گفتم باهاش دارم

robert
10-08-2008, 23:43
سلام دوستان من نمی دونم که چرا در محیط دسکتاب سیستم همه رنگها و نور تصاویر درسته ولی وقتی که در نرم افزار هایی مثل فتوشاپ یا نرم افزار هایی که برای مشاهده تصاویر وجود داره یکمی رنگها پررنگتر و رنگ سفید تصاویر کمی زرد رنگ میشه و اصلا رنگ سفیدی دیگه عملا در تصویر وجود نداره.
ولی مجموعا ال سی دی خوبی هستش خیلی همه چیز رو زنده و واقعی نشون میده فقط همین مشکل رو که گفتم باهاش دارم

نرم افزار natural color رو نصب کن و با اون رنگها رو تنظیم کن !!:5:

farhad_p
09-09-2008, 12:17
robert جان تنظیماتی که شما گفتین در منو در تب image هستش
در حالتی که magic bright بر روی گزینه custom هستش به ترتیب اعداد زیر برای گزینه ها اعمال شده است :
coarse :1936
fine : 0
sharpness : 60

کنتراست هم وقتی که magic color فعال می باشد قادر به اعمال تغییرات در آن نیستم و در حالت 75 می باشد
برای اینکه من بتونم کنتراست را تغییر بدم باید magic color را off کنم
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم


سلام دوستان
من یه 1953 bw گرفتم اما تو این چند وقت به شدت چشمام اذیت میشه.:41:
لطف کنید تنظیمات این مانیتور رو هم بنویسید.

farhad_p
16-09-2008, 09:42
کسی نیست جواب بده ؟:41: