PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در شبکه کردن 2 تا لپتاپ از طريق wireless



behz4d
11-05-2008, 13:48
من ميخوام از طريقwireless 2 تا لپتاپ رو شبکه کنم ولی وقتی هم کار ها رو انجام ميدم از قسمت my network places هر کدوم ميخوام به اون يکی وصل بشم user pass ميخواد که اون رو هم ميزنم ولی ميگه اشتباهه
يکی ويندوز xp يکی هم ويستا هستش

aslanaslan
11-05-2008, 20:44
من ميخوام از طريقwireless 2 تا لپتاپ رو شبکه کنم ولی وقتی هم کار ها رو انجام ميدم از قسمت my network places هر کدوم ميخوام به اون يکی وصل بشم user pass ميخواد که اون رو هم ميزنم ولی ميگه اشتباهه
يکی ويندوز xp يکی هم ويستا هستش
من و دوستام هر از گاهی جمع میشیم و با لپ تاپ هامون counter میزنیم با شبکه. تا حالا من به این نتیجه رسیدم که بهتره xp سرور باشه و ویستا بهش وصل بشه. در ضمن IP ها شون درسته؟

behz4d
11-05-2008, 20:49
من و دوستام هر از گاهی جمع میشیم و با لپ تاپ هامون counter میزنیم با شبکه. تا حالا من به این نتیجه رسیدم که بهتره xp سرور باشه و ویستا بهش وصل بشه. در ضمن IP ها شون درسته؟

يکی از IP ها رو 192.168.0.1 و اون يکی رو هم 192.168.0.2 ميزنم
چطوری ميتونم xp رو سرور و ويستا رو client قرار بدم؟

aslanaslan
12-05-2008, 15:54
يکی از IP ها رو 192.168.0.1 و اون يکی رو هم 192.168.0.2 ميزنم
چطوری ميتونم xp رو سرور و ويستا رو client قرار بدم؟
بیا فکر کنم بهتر باشه xp رو 0 بزنی تو ip، سمت چپ.
برو تو control panel، network ، اونجا add کن یه کانکشن جدید نت ورک، تو صفحه ای که برای تنظیم و ایجاد network جدید میاد، روی Wieless کلیک کن و ادامه بده. امیدوارم مشکلی نداشته باشی.

adameh_bahal
12-05-2008, 17:00
بیا فکر کنم بهتر باشه xp رو 0 بزنی تو ip، سمت چپ.
برو تو control panel، network ، اونجا add کن یه کانکشن جدید نت ورک، تو صفحه ای که برای تنظیم و ایجاد network جدید میاد، روی Wieless کلیک کن و ادامه بده. امیدوارم مشکلی نداشته باشی.

منم همين مشکل رو دارم
ولی منظورتنو متوجه نشدم
ميشه بيشتر توضيح بديد

surena_iran2564
13-05-2008, 11:36
اگه بخوایم دو تا نوت بوک را با کابل شبکه به هم متصل کنیم , میشه با وصل کردن دو طرف کابل به نوت بوک این کارو کرد یا وصایل دیگه ای هم میخواد ؟؟؟؟؟

REGISTERED USER
13-05-2008, 23:25
یک کاب کراس ... فقط و فقط ...

behz4d
14-05-2008, 10:46
یک کاب کراس ... فقط و فقط ...

مگه wireless هم کابل ميخواد

REGISTERED USER
14-05-2008, 13:39
خیر .... تنظیم میخواد ...

behz4d
14-05-2008, 13:47
خیر .... تنظیم میخواد ...

خوب منم با توجه به آموزش شما انجام دادم ولی ازم user pass ميخواد

REGISTERED USER
14-05-2008, 23:23
firewall رو خاموش کردی ؟

اگر user account ها پسورد داشته باشند نیز باید اون پسورد وارد بشه

behz4d
15-05-2008, 13:21
firewall رو خاموش کردی ؟

اگر user account ها پسورد داشته باشند نیز باید اون پسورد وارد بشه

آره firewall خاموشه
user ها هم هيچ کدوم پسورد ندارن

dada_shi
20-05-2008, 00:45
عزیزم شما computer name و user account رو عوض کن فکر می کنم درست بشه.منم همین مشکل رو داشتم

behz4d
26-05-2008, 19:05
عزیزم شما computer name و user account رو عوض کن فکر می کنم درست بشه.منم همین مشکل رو داشتم

اين کار رو هم کردم ولی بازم همون error رو ميده

hossputer7
27-05-2008, 14:25
باسهی چی باسهی هیکدوم پسورد نزاشتی باسهی جفتشون پسورد بزار بعد پسورد بزنی به احتماله خیلی زیاد مشکلت حل میشه!!!!

!Bikhaneman!
11-05-2009, 15:55
سلام دوستان
منم همین مشکل دوستمون رو دارم واسه اینکه تاپیک جدیدی ایجاد نکرده باشم اینجا عنوان کردم چون مشکلات کاملا مشابه هست.

هر دو کامپیوتر دارای Workgroup هم نام هستن
اسم دو کامپیوتر متفاوت هست
هر دو لپ تاپ دارای ویندوز ویستا هستن و IP ها رو 192.168.0.1 و 192.168.0.2 ست کردیم
Subnet mask هم که به طور خودکار 3تا 255 هست

Getway هم باید بذاریم ؟ DNS چی ؟!

آخرش بازم یوزر پیورد می خواد

ADRIEN
11-05-2009, 17:11
آيپي رو روي 210.168.128.1 و 210.168.128.2 بزار sUBNET رو هم كه 255.255.255.0 و gateway هم خالي
انشالله كه جواب ميده
يادت نره بعد از ست كردن اين موارد دو سيستم رو ريست كن و بعد يه بار ديگه شبكه رو Set up كن از روي هر دو سيستم

w700
06-06-2009, 18:58
آقا نمیشه که مثلا من از طریق wirless به مودم کنکت بشم و در عین حال هم یک workgroup داشته باشم.
آخه من وقتی به workgroup کانکت میشم لپ تاپ از کانکت اینترنت در میاد و وقتی هم به مودم کانکت میشم از workgroup در میاد.

max313
07-06-2009, 06:58
اگه شبکه شده و همدیگه رو میبینن ولی وقتی روشون کلیک میکنی پسورد میخواد باید بری داخل کنترل پنل - بخش نتورک شیرینگ سنتر و گزینه ای است به نام Password protected sharing اینو خاموش کنید
البته این توی ویندوز 7 و ویندوز Vista هست.

راستی یادت نره چیزی شیر کنی بزن everyone بتونی write و read کنه

خوش باشی