PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : 6120 کلاسیک رم 8 گیگ رو هم ساپورت می کنه !



ehsan arshid
29-04-2008, 22:55
من که خودم اول باور نمی کردم ولی وقتی تو سایت Gsmarena که تازه صفحه مربوط به 6120 خودشو آپدیت کرده باور کردم . شما هم ببینید تا باورتون بشه !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Legend
30-04-2008, 09:42
سلام
فكر نكنم درست باشه...:13:
شما به اين يه نگاه بنداز:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

فقط همينا ساپورت مي كنند...
شاد باشي:40:

Saman-tci
30-04-2008, 10:41
منم فکر نمیکنم درست باشه ....

ehsan arshid
30-04-2008, 12:36
مطمئن باشید درسته !
تازه اینم یکی از فروم های انگلیسی هست که دربارش بحث کردن و همه گفتن که به راحتی جواب می ده !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Legend
30-04-2008, 13:48
مطمئن باشید درسته !
تازه اینم یکی از فروم های انگلیسی هست که دربارش بحث کردن و همه گفتن که به راحتی جواب می ده !

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممكنه...!
ولي چرا تو سايت خود نوكيا نيست؟:13:
همون لينكه بالا...