PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : *+=[پشتیبانی]=+* 3D Game Studio/آموزشها در این تاپیک



صفحه ها : 1 [2] 3 4

parvizamd
04-03-2010, 11:26
دوست عزیز شما می تونی به سایت رسمی گیم استدیو بری برای دنلود
کرکش تو اینترنت سرچ کن

AMIR REZAs
04-03-2010, 11:36
من گفتم برو به سایت

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این اونجا آموزش های مقدماتی وجود داره
آقاجون منم رفتم تو سایت ولی بازم آموزشی که بدردم بخوره نبود البته برنامه نویسی این موتور بود و من هم ازش خیلی استفاده کردم اما در مورد مدل سازی و مرحله سازی چیز زیادی نبود!!!

parvizamd
04-03-2010, 12:27
مدل سازی رو برای بازی سازی رو باید خودت یاد بگیری

AMIR REZAs
04-03-2010, 15:31
ببخشید ارور main script not found-check prefrences در قسمت اسکریپ برای چیه؟ اسکریپم هم درسته اما.... اگر میشه یه کد که کراکتر رو به چهار جهت اصلی با چهار کلید جهتدار ببره اینجا بنویسید تا مقایسه کنم.

parvizamd
04-03-2010, 16:22
برو به قسمت options >Prfessenss
در قسمت main script to run\publish
آدرس فایل کنونی رو وارد کن

AMIR REZAs
04-03-2010, 19:14
از پاسختون ممنون اما اگر به این سوالم هم جواب بدین ممنون تر میشم
(اگر میشه یه کد که کراکتر رو به چهار جهت اصلی با چهار کلید جهتدار ببره اینجا بنویسید)

parvizamd
05-03-2010, 11:47
وقت کنم می زارم

AMIR REZAs
05-03-2010, 17:57
دوستان آقا پرویز که سرش شلوغه ، کس دیگه ای نمیتونه به سوالم پاسخ بده؟؟

parvizamd
05-03-2010, 19:48
نوشتمش اینترنت دیال آپ بزدوی آپلودش می کنم

parvizamd
06-03-2010, 15:05
دوست عزیز برای دریافت به آدرس زیر مراجعه کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
06-03-2010, 19:15
از سایتی که معرفی کردید واقعا ممنون فکر میکنم بتونم جواب سوالام رو پیدا کنم:11:

parvizamd
06-03-2010, 20:17
امیدوارم که بدرت بخوره
موفق باشی

AMIR REZAs
17-03-2010, 09:06
ببخشید من دوباره مزاحم دوستان شدم:10:
یه سوال داشتم چه طوری میشه فایلjpg رو تو wed تبدیل به فرمت wad کنم؟؟

parvizamd
17-03-2010, 14:22
ابتدا باید jpg رو به bmp تبدیل کنی (با paint یا فتوشاپ)برو به قسمت textures بعد تو کادر (برای مثال تو bookmark ( راست کلیک کن بزن روی texture manger کلیک کن بروی new wad کلیک کن مسیر فایل رو در کنار فایل wdp مشخص کن و سیو کن بعد باید فایل باید تو لیست روی فایل دابل کلیک کن حالا باید texture magner ببند و حالا بروی textures فایل روی بینی که هیچ texture توش نیست روش راست کلیک کن بزن روی add texture سپس عکس bmp رو انتخاب کن در ضمن 3d game studio از jpg پیشبانی نمی کنه بایست اون تبدیل به bmp کرد

AMIR REZAs
17-03-2010, 14:28
ابتدا باید jpg رو به bmp تبدیل کنی (با paint یا فتوشاپ)برو به قسمت textures بعد تو کادر (برای مثال تو bookmark ( راست کلیک کن بزن روی texture manger کلیک کن بروی new wad کلیک کن مسیر فایل رو در کنار فایل wdp مشخص کن و سیو کن بعد باید فایل باید تو لیست روی فایل دابل کلیک کن حالا باید texture magner ببند و حالا بروی textures فایل روی بینی که هیچ texture توش نیست روش راست کلیک کن بزن روی add texture سپس عکس bmp رو انتخاب کن در ضمن 3d game studio از jpg پیشبانی نمی کنه بایست اون تبدیل به bmp کرد
خیلی ممنون ، چرا به ذهن خودم نرسید!!!!:41:

AMIR REZAs
18-03-2010, 12:58
ببخشید کسی میتونه منو درمورد گذاشتن mini map (مینی مپ)در بازی کمک کنه؟؟:20:

parvizamd
18-03-2010, 15:47
دوست عزیز از من به شما نصیحت بردارانه هیچ وقت نه تو p30world نه جامع برنامه نویس نه کازرون سیتی و نه هیچ انجمنی سوال کلی نده چراکه هیچ کس جواب نمی ده سوال ریز بده بشه 5 خط بهش جواب داد نه سوالی که باید 2 صفحه تایپ کرد!

AMIR REZAs
18-03-2010, 18:55
دوست عزیز از من به شما نصیحت بردارانه هیچ وقت نه تو p30world نه جامع برنامه نویس نه کازرون سیتی و نه هیچ انجمنی سوال کلی نده چراکه هیچ کس جواب نمی ده سوال ریز بده بشه 5 خط بهش جواب داد نه سوالی که باید 2 صفحه تایپ کرد!
من فقط میخواستم بدونم برای مینی مپ باید کد نوشت؟؟ میدونم که باید از پنل استفاده کرد فقط نمیدونم چهطوری:41:

parvizamd
18-03-2010, 20:35
هر نقشه باید کد نوشت

AMIR REZAs
19-03-2010, 00:19
هر نقشه باید کد نوشت
شما که زحمت کشیدید کدش هم بگذارید:31:

دختر انگلیسی
20-03-2010, 11:42
سلام ببخشید من میخوام بازی کننده وقتی به یه کلید نزدیک شه بعد پیغامی ظاهر شه که کلید Space رو بفشارم و بعد از فشار دادن کلید Space کلید به بازی کننده داده بشه
من تقریبا یکمشو نوشتم خواهشا بقیه شو بهم بگید چی کار کنم







font st="bhoma",0,40;
text massage_txt{
layer=1;
pos_x=100;
pos_y=520;
font=st;
string="press <space> ";
flags=transparent;
}

//////////////////////
var tr_ev=off;
function check_tr(){
if(you==player){
tr_ev=on;
}
}

action key
{
my.shadow=on;
my.enable_trigger=on;
my.trigger_range=150;
my.event=check_tr;
while(1){
tr_ev=off;
my.pan = my.pan + 1;
wait (1);


}

}

action walk
{
player=my;
my.shadow=on;
move_mode=GLIDE;

//cam_control();

while(1)
{
////CAMERA////
vec_for_vertex(cam_temp,my,290);
vec_set(camera.x,cam_temp.x);
camera.pan=my.pan;
////////////////////////////

speed1+=5*time;
speed2+=1*time;
/////////////
if(key_cuu)
{
c_move(my,vector(10,0,0),nullvector,GLIDE+ACTIVATE _TRIGGER);

ent_animate(my,"walk",speed1,anm_cycle);

}
if(key_cud)
{
c_move(my,vector(-10,0,0),nullvector,GLIDE+ACTIVATE_TRIGGER);
ent_animate(my,"walk",speed1,anm_cycle);

}
if(key_cul)
{
c_move(my,vector(0,5,0),nullvector,GLIDE+ACTIVATE_ TRIGGER);
ent_animate(my,"walk",speed1,anm_cycle);

}
if(key_cur)
{
c_move(my,vector(0,-5,0),nullvector,GLIDE+ACTIVATE_TRIGGER);
ent_animate(my,"walk",speed1,anm_cycle);
}
if(key_w==off && key_s==off && key_a==off && key_d==off)
{
ent_animate(my,"stand",speed2,anm_cycle);
}else{

if(tr_ev)
{
massage_txt.alpha=0;
massage_txt.visible=on;

}else {

massage_txt.visible=off;

}
}
wait(1);
}
}
///////////
function main()
{
level_load (level_1_wmb);
}

AMIR REZAs
20-03-2010, 12:29
سلام ببخشید من میخوام بازی کننده وقتی به یه کلید نزدیک شه بعد پیغامی ظاهر شه که کلید Space رو بفشارم و بعد از فشار دادن کلید Space کلید به بازی کننده داده بشه
من تقریبا یکمشو نوشتم خواهشا بقیه شو بهم بگید چی کار کنم
خوب مثل بازیه شکارچی سکه عمل کنید فقط به جای اینکه اکشن رو به سکه بدید به کلیدتون بدید

دختر انگلیسی
20-03-2010, 14:57
سلام
اره من از شکارچی سکه دارم استفاده میکنم ولی نمیددونم چرا جواب بهم نمیده لطفا ببینید کدهام کجاش اشکال داره
ممنون

parvizamd
20-03-2010, 20:13
خوب سال نو مبارک حالا دختر انگلیسی چه باز ی داری میسازی ؟
در ضمن خودت بازی بسازی چراکه حداقل می فهمی چه نوشتی !!!:20::11:

دختر انگلیسی
20-03-2010, 20:25
سلام به شما اقای parvizamd سال نوی شما هم مبارک
خب من توی 2 پست قبلی گفتم که چی میخوام بسازم
میخوام که وقتی پلیر به مدل کلید نزدیک شد یه پیغام ظاهر شه که میگه کلید اینتر یا space را بفشارید و بعدش کلید که به پلیر داده شد در ورودی باز شه و پلیر بتونه مثلا وارد یه اتاق بشه همین
ممنون میشم بهم کمک کنید

hossein_dig
22-03-2010, 21:03
سلام ببخشید من میخوام بازی کننده وقتی به یه کلید نزدیک شه بعد پیغامی ظاهر شه که کلید Space رو بفشارم و بعد از فشار دادن کلید Space کلید به بازی کننده داده بشه
من تقریبا یکمشو نوشتم خواهشا بقیه شو بهم بگید چی کار کنم

سلام

بچها ببخشید من زیاد سر نمیزنم

دختر انگلیسی;
شما باید از تابع vec_dist استفاده کنید

من این رو نوشتم و تست کردم
از دو اکشن استفاده شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه سوال بود بگید
اینم ای دی بود برای خودت گذاشتی ؟!
کار بیشتر داشتید تو بلاگم یه شماره موبایل هست سر نزدم یا بزنگید یا اسم اس

موفق باشید

parvizamd
22-03-2010, 22:25
حسین جان من تو آسمون دنبالت می گشتم تو زمین پیدات کردم !چطوری میشه تو گیم استدیو 3dgs از bump mapping استفاده کرد

hossein_dig
22-03-2010, 23:26
حسین جان من تو آسمون دنبالت می گشتم تو زمین پیدات کردم !چطوری میشه تو گیم استدیو 3dgs از bump mapping استفاده کرد
علیک سلام
فعلا دادش من همین جا رو زمینم :31:
آقا خیلی راحت پلاگین مربوط رو روی فتوشاپ نصب کنبد (با همین نامه ) بعد 2 لایه عکس میسازی
و در مدل ادیتور 2 تا اسکین میسازی بعد مدل رو توی گیم استودیو با یه اکشن نا قابل ،بامپ رو فعال میکنی
توی پروژه های گیم استودیو هست هم مدل هم بامپ تست کن
البته تا درست در بیاد یه کم وقت میبره :27:
C:\Program Files\GStudio7\projects\shadertest.c

AMIR REZAs
23-03-2010, 13:03
آقا حسین سلام:31:سال نو مبارک:31:
قربون دستت من هم مثل پرویز جون چند تا سوال داشتم.
1.من یه اکشن میخوام بسازم که با زدن کلید enter کراکتر اصلی انیمیشن سوار شدن بر اسب رو اجرا کنه و دیگه از اون به بعد سوار اسب باشه و بعد از زدن enter دوباره انیمیشن پیاده شدن از اسب رو اجرا کنه و از اسب جدا بشه.البته قسمت سختش همین سوار به اسب بودن و جدا بودن کراکتره نمیدونم چهطوری اجرا کنم.(دقیقا مثلgta)
2.آقا یه کم در مورد ساخت منو تو بازی هم بحث کنید(من هیچی ازش نمیدونم)
با تشکر

AMIR REZAs
24-03-2010, 13:56
مثل اینکه دوباره حسین آقا رفت:31:
کس دیگه ای نمیتونه به سوالام جواب بده؟؟؟

parvizamd
24-03-2010, 19:23
امیر رضا جان صد دفعه گفتم اینقدر سوال بلند نپرس:31: کاری نداره شما که گی اند برنامه نویسی هستی!خوب دقت کن برای پیاده سازی جی تی ای میشه از روش زیر استفاده کرد
یک شی به نام player_car تعریف کن سپس در هر اکشن ماشین از از کد زیر استفاده کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در اکشن پلیر می تونی از کد زیر استفاده کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hossein_dig
25-03-2010, 17:36
سلام
پرویزمند عزیز بیخیال راهنمای طی کن بابا این بنده خدا رو سکته میدی (دی)
آقا AMIR REZAs شما نیومده میخای جی تی ای بسازی !!؟

شما برو یه 100 تای گیم ریزه بساز هرچند تکراری تازه اون موقع اگه نصف مو هات نریخت معلوم میشه شما واقعا میخوای گیم کار کنی بابا 10 هندونه رو که با یه دست نمیشه ورداشت شما یه بازی دیدی خوشت اومده فرت میخوای بری کپیش کنی بابا اول الف بای کار رو برو یاد بگیر بعد بیا بهتر از جی تی ای بهتر بساز خودم پایه ام
همین یوزر با ای دی دختر انگلیسی بنده خدا داره از الف با داره شروع ،میکنه منم یه روز حتی یه پنل ساختن برام رویا بود ولی الان دیگه جوکه ( ادعا ئی ندارم ) چون من از قدیم الیام برنامه نویسی رو خیلی خیلی دوست داشتم و با سی شروع کردم و بعد با این انجین آشنا شدم .....

یه توصیه دوستانه و برادرانه (نه خواهرانه دی)
اگه واقعا گیم سازیت هوس نیست برو از پایه شروع کن و نیا اینجا بگو چه جوری 100 جت رو با هم از یه سوزن رد کنم که من 100 سال جواب نمیدم چون من توضیح هم بدم هم تو نمی فهمی چون هنوز الف با رو بلد نیستی فقط کپی پیست بلدی (مثل خودم دی)
در کل برو از گیم های ریزه شروع کن مشکلی بود طبق توضیح بالا من در خدمتم البته من بیکار نیستم 24 ساعت آن باشم هفتی چند بار سر میزم بهتر همیشه خودت مشکلاتت رو حل کنی تا بتونی روش حل مشکلاتت رو کم کم پیدا کنی

برادر کوچیک شما حسین

AMIR REZAs
25-03-2010, 20:28
آقا حسین من ادعایی ندارم ، الف با هم به امید خدا یاد گرفتم:20:
فقط میخوام اطلاعاتم رو در حد بالا کنم البته راست میگید من 2 یا 3 ماه بیشتر نیست دارم کار میکنم ولی اونقدر مشتاقم دوست دارم هر چه زودتر همش رو یاد بگیرم:31: که این عجله کار دستم میده :41:
ضمنا حوصله ی ساخت بازی های کوچک رو هم ندارم:5: چون وقت اونقدر ارزش داره که نباید به خاطر این چیزا تلفش کنم:20:
امیدوارم دوستان هم به من کمک کنن که حداقل کم کم یاد بگیرم:31:

parvizamd
26-03-2010, 06:11
آقا حسین منظوری نداشتم ولی یه چیز می خواستم بگم بازی جی تی ای هم ساختار سوار و پیاده شدنش زیاد سخت نیست!
آقا امیر شما که تازه کاری به نظر من همون شکارچی سکه رو بساز .ولی از من به شما نصیحت سعی کن خودت برنامه نویسی بازی رو یادبگیری نه اینکه هی تو پیغام خصوصی از من سوال کنی ! بهترین راهنما help انجین و workshop (موجود در سایت 3dgamestudio.com) هست اگه سوالی داشتی تو پیشتابی گیم استدیو بنویس

آقا حسین از ما دلگیر نشو:31::11:

parvizamd
26-03-2010, 07:18
راستی آقا شما یه سر به بازی من نمی زنی نبرد مرگبار سرباز وطن

AMIR REZAs
26-03-2010, 13:42
آقا حسین منظوری نداشتم ولی یه چیز می خواستم بگم بازی جی تی ای هم ساختار سوار و پیاده شدنش زیاد سخت نیست!
آقا امیر شما که تازه کاری به نظر من همون شکارچی سکه رو بساز .ولی از من به شما نصیحت سعی کن خودت برنامه نویسی بازی رو یادبگیری نه اینکه هی تو پیغام خصوصی از من سوال کنی ! بهترین راهنما help انجین و workshop (موجود در سایت 3dgamestudio.com) هست اگه سوالی داشتی تو پیشتابی گیم استدیو بنویس

آقا حسین از ما دلگیر نشو:31::11:
بله راست میگید.:31:
من باید تمریناتم رو بیشتر کنم .
اگر جسارتی کردم ببخشید:11:

hossein_dig
26-03-2010, 14:12
آقا حسین من ادعایی ندارم ، الف با هم به امید خدا یاد گرفتم:20:
فقط میخوام اطلاعاتم رو در حد بالا کنم البته راست میگید من 2 یا 3 ماه بیشتر نیست دارم کار میکنم ولی اونقدر مشتاقم دوست دارم هر چه زودتر همش رو یاد بگیرم:31: که این عجله کار دستم میده :41:
ضمنا حوصله ی ساخت بازی های کوچک رو هم ندارم:5: چون وقت اونقدر ارزش داره که نباید به خاطر این چیزا تلفش کنم:20:
امیدوارم دوستان هم به من کمک کنن که حداقل کم کم یاد بگیرم:31:
نه آقا فکر میکنی الفبا رو بلدی شما حرف گوش کن برو تمرین کن ، هیچ کس از تمرین بد ندیده حتی زیندین زیدان:31:

آقا دلگیری هم در کار نیست من فقط مثل یک دوست راهنمای میکنم ، بقیش به خودت بستگی داره ، به قول دوست خوبم پرویزمند برو مانول گیم استودیو رو بخون حرف نداره مشکلی بود بیا اینجا

موفق باشید انشالا سال خوبی داشته باشید .:11:

AMIR REZAs
26-03-2010, 14:20
راست میگید من یه کم زیاده روی کردم . ولی خداییش اونقدر ها هم بیسواد نیستم:31::31:

AMIR REZAs
27-03-2010, 11:54
ببخشید دوستان من یه توضیح کامل در مورد ساخت منو میخواستم اصلا نمیدونم چه طوری یه تصویر رو اول بازی اجرا کنم؟؟
ممنون:31:

parvizamd
27-03-2010, 15:20
اینم کد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
27-03-2010, 15:24
اینم کد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من که نگفتم پنل تعریف کنید.:41:
یعنی اون عکس اول بازی می آد.:18:

keb
27-03-2010, 15:36
شرمنده. ببخشید کسی کرک Game Studio A7 رو نداره؟

اگه داره بی زحمت بده. خیلی بهش نیاز دارم.:20:

AMIR REZAs
28-03-2010, 09:25
شرمنده. ببخشید کسی کرک Game Studio A7 رو نداره؟

اگه داره بی زحمت بده. خیلی بهش نیاز دارم.:20:
بفرما این آخرین ورژنه:


دانلود نرم افزار از سایت سازنده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این هم کرک برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا کسی نتونست جواب سوال پست قبلیم رو بده؟؟

parvizamd
28-03-2010, 14:00
اگه منظورت عکس اول به جای آرم گیم استدیو هست من خودم دنبالشم توانستم آیکون بازی رو عوض کنم ولی تصویر اول نه
می دونم باید window تعریف کنی ولی وقتی تعریف می کنم در هنگام publish می گه window تعریف نکردی

flatronp30world
28-03-2010, 14:17
بفرما این آخرین ورژنه:


دانلود نرم افزار از سایت سازنده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این هم کرک برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا کسی نتونست جواب سوال پست قبلیم رو بده؟؟



دوست عزیز این که 707 هست.7.8.2 نداری؟

AMIR REZAs
28-03-2010, 14:49
اگه منظورت عکس اول به جای آرم گیم استدیو هست من خودم دنبالشم توانستم آیکون بازی رو عوض کنم ولی تصویر اول نه
می دونم باید window تعریف کنی ولی وقتی تعریف می کنم در هنگام publish می گه window تعریف نکردی
اون رو باید از حسین آقا بپرسیم.
منو چی؟؟ چه طوری منو تعریف کنم ؟؟ آخه منو زیباکننده ی بازیه.

parvizamd
28-03-2010, 15:12
من کدی منوم بهت دادم

AMIR REZAs
28-03-2010, 15:18
من کدی منوم بهت دادم
آره دادی یه کم توضیح میدی؟؟
من زیاد نفهمیدم

دختر انگلیسی
28-03-2010, 21:55
سلام

بچها ببخشید من زیاد سر نمیزنم

دختر انگلیسی;
شما باید از تابع vec_dist استفاده کنید

من این رو نوشتم و تست کردم
از دو اکشن استفاده شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه سوال بود بگید
اینم ای دی بود برای خودت گذاشتی ؟!
کار بیشتر داشتید تو بلاگم یه شماره موبایل هست سر نزدم یا بزنگید یا اسم اس

موفق باشید


سلام
ممنون بابت جواب دادن
ولی نمیدونم چرا بهم جواب نداد اصلا اکشن player_act جواب نمیده و اصلا پلیر راه نمیره کاش با کدهام درستش میکردید من توی صفحه ی قبلی کد دادم
ممنون

دختر انگلیسی
29-03-2010, 10:35
من کدی منوم بهت دادم

سلام
میشه به من هم بدی

AMIR REZAs
29-03-2010, 10:41
کد رو میتونی در تاپیک (بازی سرباز وطن) پیدا کنی

keb
29-03-2010, 15:45
بفرما این آخرین ورژنه:


دانلود نرم افزار از سایت سازنده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این هم کرک برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا کسی نتونست جواب سوال پست قبلیم رو بده؟؟

من کرک شو دانلود کردم و ریختم ولی حالا وقتی می خوام وارد acknex و GED و wwmp2wmb بشم ارور می ده و واردشون نمی شه. چی کار کنم؟ خواهشا اگه مشکلی هست یه توضیح کوتاه بده.

parvizamd
29-03-2010, 15:57
GED نمی دونم انگار جدیده تو نسخه V.8 اومده اما ACTNEX شما باهش کاری نداری بلکه انجین برای اجرا بازی نیاز داره WMMP2WMB هنگام کامپیل کردن مرحله بکار میره که در حالت معمول باز نمیشه!

دختر انگلیسی
29-03-2010, 19:07
کد رو میتونی در تاپیک (بازی سرباز وطن) پیدا کنی

تاپیک مربوط به این بازی کجاست؟؟؟؟؟میشه ادرس بدید
ممنون

parvizamd
29-03-2010, 19:39
تو قسمت ساخت و ویرایش بازی و -- بازی << بازی نبرد مرگبار سرباز وطن کاری از parvizamd

دختر انگلیسی
29-03-2010, 20:15
تو قسمت ساخت و ویرایش بازی و -- بازی << بازی نبرد مرگبار سرباز وطن کاری از parvizamd

دوست عزیز کاش لینک میدادی
بخدا خسته شدم از بس توی سایتها و صفحه ها گشتم چشمهام ضعیف شده:sad:

parvizamd
29-03-2010, 20:25
اینم کدش اما فکر نکنم ازش چیزی بفهمی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دختر انگلیسی
29-03-2010, 20:27
سلام

بچها ببخشید من زیاد سر نمیزنم

دختر انگلیسی;
شما باید از تابع vec_dist استفاده کنید

من این رو نوشتم و تست کردم
از دو اکشن استفاده شده

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه سوال بود بگید
اینم ای دی بود برای خودت گذاشتی ؟!
کار بیشتر داشتید تو بلاگم یه شماره موبایل هست سر نزدم یا بزنگید یا اسم اس

موفق باشید

اقا حسین این کدتون بهم جواب نمیده
اینجا رو ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیدونم مشکل از کجاست ؟
توی بازی هم فعلا سکه گذاشتم به جای کلید اگه مدل کلید دارید بی زحمت به جای سکه بزارین یک دنیا ممنون میشم

دوستان هم راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم

باتشکر:دختر ایرانی

دختر انگلیسی
29-03-2010, 20:40
اینم کدش اما فکر نکنم ازش چیزی بفهمی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون بابت کدتون
اگه شما یه توضیح مختصر ندید خب معلومه که نمیفهم :46:
فقط بگید که این منو چیکار میکنه بقیه اش با من سعی میکنم بفهمم:20:
شب خوش

parvizamd
29-03-2010, 22:24
دختر انگلیسی این سایتی که شما توش آپلود کردی فیلتر شده!!!!:18:(قابلیت دنلود وجود ندارد!)
در مورد منو یکم طولانی هست و منوی به صورت سه بعدی هست

دختر انگلیسی
30-03-2010, 09:54
دختر انگلیسی این سایتی که شما توش آپلود کردی فیلتر شده!!!!:18:(قابلیت دنلود وجود ندارد!)
در مورد منو یکم طولانی هست و منوی به صورت سه بعدی هست

وااااااا اذیت میکنید پس چرا برا من فیلتر نشده اتفاقا من تستش هم کردم

اوکی یه جا دیگه اپلودش کردم فقط نگید دوباره فیلتر شد ه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

keb
30-03-2010, 11:08
GED نمی دونم انگار جدیده تو نسخه V.8 اومده اما ACTNEX شما باهش کاری نداری بلکه انجین برای اجرا بازی نیاز داره WMMP2WMB هنگام کامپیل کردن مرحله بکار میره که در حالت معمول باز نمیشه!

حالا این GED چی کار می کنه؟ خواهشا یه توضیح بده هر کدوم از این GED MED و ... چی کار می کنن. اگه ای بوکی چیزی هم داشتی لفطا بزار واسه دانلود.

keb
30-03-2010, 11:41
کسی این جا لینک دانلود 3d MAX رو با کرک نداره؟ در صورتی که کسی داره و حجمش کمتر از 150MB بزاره این جا لطفاً:8:

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

البته گیر ندید ربطی به این تاپیک نداره. خوب بازی سازی سه بعدی مدل می خواد. من هم نرم افزار ساخت مدل خواستم د:11: ی:11: گ:11: ه:11:

AMIR REZAs
30-03-2010, 12:49
کسی این جا لینک دانلود 3d MAX رو با کرک نداره؟ در صورتی که کسی داره و حجمش کمتر از 150MB بزاره این جا لطفاً:8:

---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

البته گیر ندید ربطی به این تاپیک نداره. خوب بازی سازی سه بعدی مدل می خواد. من هم نرم افزار ساخت مدل خواستم د:11: ی:11: گ:11: ه:11:
3d max زیر 150مگ:18::18::18::18:
محاله

parvizamd
30-03-2010, 15:12
بابا برو milkshape دنلود کن 6 مگ تازه 3d max فکر کنم تو تبیان پیدا بشه
Ged درست نمی دونم چرا من از نسخه V.0 استفاده می کنم
اما WEDبرای ساخت مراحل
MED برای ساخت مدل یا تبدیل مدل های مختلف به مدل گیم استدیو (فرمت MDL (
SED برای کد نویسی

parvizamd
30-03-2010, 15:19
من رفتم هر دفعه می گفت 74 ثانیه باید صبر کنی بعد پایان 74 ثانیه دوباره تکرار میشود
اصلا دقیقا بگو مشکلت کجاست تا مثال برات درست کنم بهتره تو پرشین گیگ آپلود کنی

AMIR REZAs
30-03-2010, 16:06
من دانلودش کردم:31::31:
ولی میخواد اجرا بشه تو یه مکعب هستم که جلوم یه سکه وجود داره نوشته10امتیاز ، همین طوری هنگ کرده و تکون نمیخوره

دختر انگلیسی
30-03-2010, 22:16
من دانلودش کردم:31::31:
ولی میخواد اجرا بشه تو یه مکعب هستم که جلوم یه سکه وجود داره نوشته10امتیاز ، همین طوری هنگ کرده و تکون نمیخوره

خسته نباشید خب من هم میدونستم :31:
ولش کنید اصلا من درستش کردم:46:
باتشکر:دختر ایرونی

parvizamd
31-03-2010, 06:56
خوب دیگه من سعی میکنم فعالیت مفید بکنم خوب
دوستان اینم آموزش برنامه نویسی در گیم استدیو قسمت 1
لینک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
31-03-2010, 09:29
خوب دیگه من سعی میکنم فعالیت مفید بکنم خوب
دوستان اینم آموزش برنامه نویسی در گیم استدیو قسمت 1
لینک:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید آقا پرویز یه جای دیگه آپلودش میکنید؟؟ این رو میخوام دانلود کنم ، مرورگرم هنگ میکنه:18: !!!

keb
31-03-2010, 10:25
بابا برو milkshape دنلود کن 6 مگ تازه 3d max فکر کنم تو تبیان پیدا بشه
Ged درست نمی دونم چرا من از نسخه V.0 استفاده می کنم
اما WEDبرای ساخت مراحل
MED برای ساخت مدل یا تبدیل مدل های مختلف به مدل گیم استدیو (فرمت MDL (
SED برای کد نویسی

میلک شیپ فقط یه مشت خطه. ولی 3d max اصلا این جوری نیست. من شنیده بودم میلک شیپ واسه ساختن اسکلته نه مدل. خوب حالالینکی چیزی داری بزار. ای بوک هم اگه داشتی بزار واسه دانلود.:31:

لیلی پود
31-03-2010, 10:40
سلام

الان من میخام یه ادمی درست کنم که دور خودش بچرخه باید چه کدی رو بنویسم

hossein_dig
31-03-2010, 14:40
سلام

الان من میخام یه ادمی درست کنم که دور خودش بچرخه باید چه کدی رو بنویسم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مدل تا ابد میچرخه

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------


میلک شیپ فقط یه مشت خطه. ولی 3d max اصلا این جوری نیست. من شنیده بودم میلک شیپ واسه ساختن اسکلته نه مدل. خوب حالالینکی چیزی داری بزار. ای بوک هم اگه داشتی بزار واسه دانلود.:31:
اینجا جای این حرف نیست ادامه ندید یا فقط با پی ام !

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------


ببخشید دوستان من یه توضیح کامل در مورد ساخت منو میخواستم اصلا نمیدونم چه طوری یه تصویر رو اول بازی اجرا کنم؟؟
ممنون:31:
برای تعریف منو باید دکمه تعریف کنی که اون هم جزء پنل هاست

panel my_pan
{
button = x, y, bmapOn, bmapOff, bmapOver, functionOn, functionOff, functionOver;

}
x, مختصات
y, مختصات
bmapOn تصویر زمان کلیک
bmapOff حالت عادی
bmapOver حالت ی که موس رو دکمه است
functionOn تابع زمان کلیک
functionOff تا بع زمان عادی
functionOver تابع مانی که که موس رو دکمه است

برای توضیح بیشتر help برنامه

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------


اقا حسین این کدتون بهم جواب نمیده
اینجا رو ببینید
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنمیدونم مشکل از کجاست ؟
توی بازی هم فعلا سکه گذاشتم به جای کلید اگه مدل کلید دارید بی زحمت به جای سکه بزارین یک دنیا ممنون میشم

دوستان هم راهنمایی کنن خیلی ممنون میشم

باتشکر:دختر ایرانی
شما پروژت رو رر کن لینک بده فقط کد هاش رو

AMIR REZAs
31-03-2010, 15:19
ببخشید یک مثال برای منو میزنید؟؟
خیلی ممنون
راستی من آخر فرق ورژنa6 با a7 رو نفهمیدم !!
یه نفر اگر لطف کنه یه کد از a6 ویه کد از a7 رو مقاسیه کنید.
خیلی خیلی ممنون

دختر انگلیسی
31-03-2010, 17:33
شما پروژت رو رر کن لینک بده فقط کد هاش رو

چییییییی؟:18:
بی خیال :13:

hossein_dig
31-03-2010, 18:38
چییییییی؟:18:
بی خیال :13:
پس توقع داری من چه جوری کمکت کنم میخوای کل پروژت رو برات بنویسم تقدیم کنم ؟!!؟:13:

hossein_dig
31-03-2010, 18:56
ببخشید یک مثال برای منو میزنید؟؟
خیلی ممنون
راستی من آخر فرق ورژنa6 با a7 رو نفهمیدم !!
یه نفر اگر لطف کنه یه کد از a6 ویه کد از a7 رو مقاسیه کنید.
خیلی خیلی ممنون

برادر من یه دور بار امتحان کن ضرر نداره جای اونای که گفتم تابع و عکس بزار سخته !؟

این برای پتل عددی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بغیه پنل ها هم هست که مثل window میشه باهاش یه چیزی شبه راهنمای نقشه که اکثر بازهای دارن ساخت
یکم دردسر داره
پنل hslider وvslider که میشه باهاشون چیزی شبیه یه نوار ساخت(افق و امودی ) که به نصب متغییرشون کم و زیاد میشن

توی هلپ برنامه بزن hslider توضیحات داره برو تمرین کن ایشالا که یاد بگیری :5:

فرق ورژنa6 با a7
سر زبون لایت سی که در جدیده اضافه شده و ارواحه عمش مثلا به سی نزدیک شده که اگه بخوای به این زبون بنویسی باید با پس وند سی ذخیره کنی تازه باید زبان سی بلد باشی
توی شیدر و امکانات دیگه هم فرق کرده که الان همه جزئیاتش یادم نیست :31:

برای اینکه فرق کدهاش رو به بینی میتونی زبان لایت سی رو که در A7 اضافه شده از aum68 به بعد به بینی

اینم از aum68




برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در کل اگه زیان سی فول هستی و تسلط کامل به گیم استودیو داری به لایت سی خوش اومدی :27:

hossein_dig
31-03-2010, 19:32
سلام ببخشید من میخوام بازی کننده وقتی به یه کلید نزدیک شه بعد پیغامی ظاهر شه که کلید Space رو بفشارم و بعد از فشار دادن کلید Space کلید به بازی کننده داده بشه
من تقریبا یکمشو نوشتم خواهشا بقیه شو بهم بگید چی کار کنم
خوب من 3 پیج قبل رو با بیکاری تمام خوندم تا شما نگید حسین ما رو سرکار گذاشت جوابمون رو نداد!!
و از اونجای که من پروژه سمپل شما رو سیو کرده بودم کاملترش کردم ایشالا مشکل شما هم حل بشه که البت بعید میدونم (دی)
میدونی چرا فکر میکنی بازیکن حرکت نمیکنه چون من دوربین رو به بازیکن وصل نکردم و یه دوربین ثابت تو لول ادیتور گذاشتم
ویادم رفت بهت بگم
مهم نیست !
خوب شما حالا اکشن player و model _act رو با این جابجا کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

مزایای کد جدید عدم عبور مدل شما از درو دیوار
چرخش دوربین با موس البته با کیبرد هم میشه که من کدشو غیر فعال کردم شما میتونی فعالش کنی

AMIR REZAs
31-03-2010, 19:42
ببخشید ولی این همه آموزش که تو سایتها هست ، مالa6 هست .
من چه طوری و از کجا a7 رو یاد بگیرم؟؟

hossein_dig
31-03-2010, 19:47
ببخشید ولی این همه آموزش که تو سایتها هست ، مالa6 هست .
من چه طوری و از کجا a7 رو یاد بگیرم؟؟
عزیز دل از aum68 به بعد

AMIR REZAs
31-03-2010, 19:49
منظورتون از aum68 چیه؟؟

hossein_dig
31-03-2010, 20:13
منظورتون از aum68 چیه؟؟
ترجمش میشه مجله که چیزی شبیه خود آموز که از برای آموزش گیم استودیو ساخته شده
که البته کلیه
یه لینک خودش یه لینک سورسش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

هرچی شماره مجله ها میره پایین ورژنشون هم پایین میره که پایین ترینشوون a4 هستش

دختر انگلیسی
01-04-2010, 10:20
پس توقع داری من چه جوری کمکت کنم میخوای کل پروژت رو برات بنویسم تقدیم کنم ؟!!؟:13:
من کی همچین حرفی زدم اصلا توقع نداشتم که پروژه رو کامل برام بنویسید تازهشم اگه به چند صفحه قبل نگاه کنید من بیشتر پروژه رونوشته بودم
به هر حال ممنون از لطفتون و کمکی که کردید
من دیگه خودم بعدش رفتم کد رو نوشتم
موفق باشید:46:

keb
01-04-2010, 10:29
جهنم. یکی این 3d max رو با کرک بزاره حالا هر چه قدر هم که حجم داشت.:19:

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------


بفرما این آخرین ورژنه:


دانلود نرم افزار از سایت سازنده:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


این هم کرک برنامه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ضمنا کسی نتونست جواب سوال پست قبلیم رو بده؟؟

نمی شه Trial version نصب کنم. بعد هروقت مهلتش تموم شد پاکش کنم و باز دوباره نصب کنم.

AMIR REZAs
01-04-2010, 11:17
جهنم. یکی این 3d max رو با کرک بزاره حالا هر چه قدر هم که حجم داشت.:19:

---------- Post added at 11:29 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------



نمی شه Trial version نصب کنم. بعد هروقت مهلتش تموم شد پاکش کنم و باز دوباره نصب کنم.
کرک هم داره.
بفرما اینم تری دی مکس ( تا میتونی دانلود کن:31:)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

keb
01-04-2010, 14:57
من اگه بخوام بازی درست کنم با گیم استودیو نیازی که به GED که ندارم ها؟

راستی گفتم که برا من GED و Acknex و یه سری چیزای دیگه خرابه. نمی شه بدو ن کرک نسخه ی Trial نصب کنم. بعد هر وقت تموم شد دوباره نصبش کنم؟

AMIR REZAs
01-04-2010, 15:48
من اگه بخوام بازی درست کنم با گیم استودیو نیازی که به GED که ندارم ها؟

راستی گفتم که برا من GED و Acknex و یه سری چیزای دیگه خرابه. نمی شه بدو ن کرک نسخه ی Trial نصب کنم. بعد هر وقت تموم شد دوباره نصبش کنم؟
میخوای ورژن قدیمی بدم؟؟

keb
02-04-2010, 20:13
برنامه ای برای ساخت تکسچر سراغ ندارید؟

لطفا یه کی کرک milk shape 1.8.2 رو بزاره.:31:

AMIR REZAs
02-04-2010, 20:38
برنامه ای برای ساخت تکسچر سراغ ندارید؟

لطفا یه کی کرک milk shape 1.8.2 رو بزاره.:31:
والا هر دو تاش رو من هم دنبالشم....
ولی فکر کنم برنامه ساخت تکسچر با مکس بشه ساخت:27:؟!

AMIR REZAs
03-04-2010, 17:36
سلام
ببخشید کسی نسخه ی فول a6 این نرم افزار رو داره؟؟

AMIR REZAs
04-04-2010, 12:28
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین مدل تا ابد میچرخه

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------


اینجا جای این حرف نیست ادامه ندید یا فقط با پی ام !

---------- Post added at 02:36 PM ---------- Previous post was at 02:33 PM ----------


برای تعریف منو باید دکمه تعریف کنی که اون هم جزء پنل هاست

panel my_pan
{
button = x, y, bmapOn, bmapOff, bmapOver, functionOn, functionOff, functionOver;

}
x, مختصات
y, مختصات
bmapOn تصویر زمان کلیک
bmapOff حالت عادی
bmapOver حالت ی که موس رو دکمه است
functionOn تابع زمان کلیک
functionOff تا بع زمان عادی
functionOver تابع مانی که که موس رو دکمه است

برای توضیح بیشتر help برنامه

---------- Post added at 02:40 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------



سلام
ببخشید میشه یه کم در مورد تابع زمان کلیک و زمانی که موس روی دکمه هست توضیح بدید؟
ضمنا اون حالت عادی منظورتون چیه؟
ممنون...

دختر انگلیسی
04-04-2010, 13:46
سلام
ببخشید میشه یه کم در مورد تابع زمان کلیک و زمانی که موس روی دکمه هست توضیح بدید؟
ضمنا اون حالت عادی منظورتون چیه؟
ممنون...

مثلا موقعی هست که موس رو روی یه چیزی نگه داری حالت دست میشه منظورش اینه
مثلا شکل موس موقعی ای که کلیک کنی هم عوض بشه

AMIR REZAs
04-04-2010, 13:57
مثلا موقعی هست که موس رو روی یه چیزی نگه داری حالت دست میشه منظورش اینه
مثلا شکل موس موقعی ای که کلیک کنی هم عوض بشه
فقط شکل موس میتونیم عوض کنیم یا باید کارهای دیگه ای در این تابع ها انجام بشه؟؟

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

من یه کد از a6 و یه کد از a7 میخواستم.
میخوام مقایسه کنم.
ممنون

دختر انگلیسی
04-04-2010, 14:09
فقط شکل موس میتونیم عوض کنیم یا باید کارهای دیگه ای در این تابع ها انجام بشه؟؟

---------- Post added at 02:57 PM ---------- Previous post was at 02:56 PM ----------

من یه کد از a6 و یه کد از a7 میخواستم.
میخوام مقایسه کنم.
ممنون

اره دیگه مثلا اگه موس روی دکمه نگه داشته شد و دکمه کلیک شد مثلا توی تابعش میگی خروج از بازی یا اینکه بگی شروع دوباره بازی دیگه سلیقه ای :31:
در مورد کد هم توی a7 و a6 هیچ فرقی نمیکنه
اگه منظورت درمورد برنامه نویسی c_script و lite_c باشه این کد رو ببین

if (my.FLAG1 == ON) { my.FLAG1 = OFF; my.skill1 += 1; } // C-Script
if is(my,FLAG1) { reset(my,FLAG1); my.skill1 += 1; } // lite-C

AMIR REZAs
04-04-2010, 14:17
اره دیگه مثلا اگه موس روی دکمه نگه داشته شد و دکمه کلیک شد مثلا توی تابعش میگی خروج از بازی یا اینکه بگی شروع دوباره بازی دیگه سلیقه ای :31:
در مورد کد هم توی a7 و a6 هیچ فرقی نمیکنه
اگه منظورت درمورد برنامه نویسی c_script و lite_c باشه این کد رو ببین

if (my.FLAG1 == ON) { my.FLAG1 = OFF; my.skill1 += 1; } // C-Script
if is(my,FLAG1) { reset(my,FLAG1); my.skill1 += 1; } // lite-C
آخه من هر کدی که توa7 مینویسم که تو a6 هم جواب داده ، جواب نمیده:41:

دختر انگلیسی
04-04-2010, 14:23
آخه من هر کدی که توa7 مینویسم که تو a6 هم جواب داده ، جواب نمیده:41:

نمیدونم ولله چون من اولش از a6 استفاده میکردم بعد با a7 شروع کردم کدها رو هم تغییری ندادم و جواب هم میده :20:

AMIR REZAs
04-04-2010, 14:32
نمیدونم ولله چون من اولش از a6 استفاده میکردم بعد با a7 شروع کردم کدها رو هم تغییری ندادم و جواب هم میده :20:
شما ورژنa6 و a7 که الان داری استفاده میکنید رو از کجا دانلود کردید؟؟

دختر انگلیسی
04-04-2010, 14:42
شما ورژنa6 و a7 که الان داری استفاده میکنید رو از کجا دانلود کردید؟؟

استادم بهم داد:31::20:

AMIR REZAs
04-04-2010, 14:53
استادم بهم داد:31::20:
ببخشید از استادتون نمیتونید بپرسید از کجا گرفته؟:21:

AMIR REZAs
04-04-2010, 17:54
سلام دوباره.....
ببخشید کسی میتونه من رو تو طراحی هوش مصنوعی کمک کنه؟؟؟
خیلی ممنون

parvizamd
06-04-2010, 06:05
ببین تو طراحی هوش منصوعی باید توجه کرد که چی می خواهی بسازی ؟برای مثال تو بازی من نبرد مرگبار هسته جنگ یا سرباز وطن هوش منصوعی دشمنان این طوری کار می کنهابتدا بررسی می کنه فشنگ داره اگه نداره پر می کنه بعد تا زمانی که به اندازه کافی به بازیکن نزدیک نشده به طرف بازیکن حرکت می کنه در غیر این صورت به بازیکن شلیک می کنهالبته این الگوریتم بسیار ساده است ولی داری عیب هستش که در حین حرکت چیزی در جلو اون باشه می تونه تغییر مسیر بده!!!!!

AMIR REZAs
06-04-2010, 12:19
خوب من میخوام یه الگوریتمی طراحی کنم که ==>دشمنان این طوری کار می کنهابتدا بررسی می کنه فشنگ داره اگه نداره پر می کنه بعد تا زمانی که به اندازه کافی به بازیکن نزدیک نشده به طرف بازیکن حرکت می کنه در غیر این صورت به بازیکن شلیک می کنه
دقیقا مثل خودت فقط یه کم تفاوت که قدرت حملشون بالا باشه مثل کانتر....... و قدرت دفاع کم یعنی پنهان نشن فقط حمله:8:
خوب باید از کجا شروع کنم؟؟؟؟ باید تابعی تعریف کنم؟؟؟؟ یا چیز دیگه ای؟؟؟

دختر انگلیسی
06-04-2010, 21:42
ببخشید از استادتون نمیتونید بپرسید از کجا گرفته؟:21:


نمیدونم اون هم از یه جایی گرفته دیگه:31::46:

hossein_dig
07-04-2010, 13:30
سلام
ببخشید میشه یه کم در مورد تابع زمان کلیک و زمانی که موس روی دکمه هست توضیح بدید؟
ضمنا اون حالت عادی منظورتون چیه؟
ممنون...

هر کدوم از حالت ها یه تابع دارن که کاری رو میتونید براش برنامه ریزی کنید.
معمولا بیشتر از تابع کلیک استفاده میشه و شما هم همین اندازه فعلا بدونید کافیه.
حالت عادی یعنی حال عادی:27: زمانی که نه موس رو دکمست نه کلیک شده

AMIR REZAs
07-04-2010, 13:42
هر کدوم از حالت ها یه تابع دارن که کاری رو میتونید براش برنامه ریزی کنید.
معمولا بیشتر از تابع کلیک استفاده میشه و شما هم همین اندازه فعلا بدونید کافیه.
حالت عادی یعنی حال عادی:27: زمانی که نه موس رو دکمست نه کلیک شده
فکر میکنم ، اگر یک مثال ساده برام بزنید کاملا متوجه بشم.
البته منظورتون رو فهمیدم اما مثال بزنید ، بهتر یاد میگیرم
خیلی ممنون:10:

لیلی پود
07-04-2010, 14:21
سلام من میخوام یک ساختمون خلق کنم چطوری باید این کار رو بکنم مثلا زندان یا ... تو کجا باید ساختمون درست کنم

AMIR REZAs
07-04-2010, 14:23
سلام من میخوام یک ساختمون خلق کنم چطوری باید این کار رو بکنم مثلا زندان یا ... تو کجا باید ساختمون درست کنم
سلام
دو حالت داره یا میتونی تو خود wed درست کنی ، که میشه ولی زیاد جالب نمیشه.
دومیش اینه که تو یه برنامه سه بعدی سازی مثل تری دی مکس یا مایا طراحی کنی.

parvizamd
07-04-2010, 14:40
باید بگم طراحی مرحله حتما باید در WED باشه در صورتی یه مرحله از استدیو سه بعدی لود بشه اجزای ساختمان و اشیا ساخته در فایل سه بعدی به عنوان بلوک فرض گرفته می شوند

AMIR REZAs
07-04-2010, 14:54
باید بگم طراحی مرحله حتما باید در WED باشه در صورتی یه مرحله از استدیو سه بعدی لود بشه اجزای ساختمان و اشیا ساخته در فایل سه بعدی به عنوان بلوک فرض گرفته می شوند
عجیبه!!!
یعنی نمیشه مثلا یه ساختمان رو از مکس وارد wed کرد؟؟
این که خیلی بده!!:41:

parvizamd
07-04-2010, 15:17
می توانید امتحان کنید فایل مدل به صورت FBX ذخیره کنید سپس IMPORT کنید

AMIR REZAs
09-04-2010, 13:05
ببخشید من میخوام یه منو طراحی کنم که وقتی رو یک قسمت مشخص شده که توسط پنل مشخص میشه کلیک کنیم وارد مرحله اول بشه و وقتی روی یه قسمت دیگه میزنه یک صفحه به عنوان راهنمایی باز بشه.چه طوری این کار رو انجام بدم؟
ممنون

hossein_dig
10-04-2010, 00:15
ببخشید من میخوام یه منو طراحی کنم که وقتی رو یک قسمت مشخص شده که توسط پنل مشخص میشه کلیک کنیم وارد مرحله اول بشه و وقتی روی یه قسمت دیگه میزنه یک صفحه به عنوان راهنمایی باز بشه.چه طوری این کار رو انجام بدم؟
ممنون
سوالت رو لطفا حسابی توضیح بده زیاد مفهوم نیست
خوب برای لود شدن لول level_load رو تو یه تابع بزار و اسم تابع رو توی وضعیت کلیک دکمه بزار
و برای راهنمای یه عکس یا متن رو بزار و بعد با یه تابع خاصیت visible شون رو روشن که و تابع رو بزار توی دکمه

در مورد define که توی پی ام سوال کرده بودی
اینها یک نوع ابزار هستند که استفاده های خاصی دارند و بیشتر در مورد اشارگر استفاده دارند به طور مثال شما میتونید بجای تعریف چندین متغیر برای دانستن وضعیت به موجود( آماده به کار ، در حال حمله ، درحال دویدن ...) یک define داشته باشید با حالت های مختلف مثلا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یه define دارم با نام health که مغادیر توی یک skill10 ( هر موجود 99 تا از این ها روداره) ذخیره میشن و فقط کافی اون شما به بک موجود نصب بدی بعد تو جا های مختلف استفاده کنی
و یه define دیگه دارم با نام status که وضعیت بازیکن رو نشون میده که شما کافی بجای گذاشت شماره نام وضعیت های تعریف شده در بالا رو بزاری ، در کل بک اسمه بجای عدد برای کارای بهتر و بیشتر
البته اگه شما جای دیگه ای از این ها استفاده کنی که تعریف نشده باشه اصلا کار نمیکنه مگه اینکه اسم اشاره گر رو ذکر کنی مثلا
status= shooting player.
راستی میلت رو هم برام بفرست

AMIR REZAs
10-04-2010, 12:19
سوالت رو لطفا حسابی توضیح بده زیاد مفهوم نیست
خوب برای لود شدن لول level_load رو تو یه تابع بزار و اسم تابع رو توی وضعیت کلیک دکمه بزار
و برای راهنمای یه عکس یا متن رو بزار و بعد با یه تابع خاصیت visible شون رو روشن که و تابع رو بزار توی دکمه

در مورد define که توی پی ام سوال کرده بودی
اینها یک نوع ابزار هستند که استفاده های خاصی دارند و بیشتر در مورد اشارگر استفاده دارند به طور مثال شما میتونید بجای تعریف چندین متغیر برای دانستن وضعیت به موجود( آماده به کار ، در حال حمله ، درحال دویدن ...) یک define داشته باشید با حالت های مختلف مثلا

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمن یه define دارم با نام health که مغادیر توی یک skill10 ( هر موجود 99 تا از این ها روداره) ذخیره میشن و فقط کافی اون شما به بک موجود نصب بدی بعد تو جا های مختلف استفاده کنی
و یه define دیگه دارم با نام status که وضعیت بازیکن رو نشون میده که شما کافی بجای گذاشت شماره نام وضعیت های تعریف شده در بالا رو بزاری ، در کل بک اسمه بجای عدد برای کارای بهتر و بیشتر
البته اگه شما جای دیگه ای از این ها استفاده کنی که تعریف نشده باشه اصلا کار نمیکنه مگه اینکه اسم اشاره گر رو ذکر کنی مثلا
status= shooting player.
راستی میلت رو هم برام بفرست
دستتون درد نکنه:11:
منظورم از سوال اولی این بود که چه طوری از پنل ذکمه ای استفاده کنم و منو رو تو بازی قرار بدم .
در موردdefine تا اونجایی که فهمیدم این لغت کار چند متغیر رو انجام میده.
درسته؟
منظورتون از میلت چیه؟

دوستان هرکی کرک این ورژن رو داره لطفا بگذاره:
خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لیلی پود
10-04-2010, 23:04
سلام من نفهمیدم ایا میشه مدل رو از تری دی مکس وارد گیم استدیو کنیم یا نه؟

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

من میخوام یه بازی استراتژی بسازم ببینید ایا با گیم استدیو خوب در میاد

hossein_dig
11-04-2010, 08:17
دستتون درد نکنه:11:
منظورم از سوال اولی این بود که چه طوری از پنل ذکمه ای استفاده کنم و منو رو تو بازی قرار بدم .
در موردdefine تا اونجایی که فهمیدم این لغت کار چند متغیر رو انجام میده.
درسته؟
منظورتون از میلت چیه؟

دوستان هرکی کرک این ورژن رو داره لطفا بگذاره:
خیلی ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم:10:
خوب اوالا طراحی منو کاملا شخصی و سلیقه ای و در کل من سعی میکنم یه منوی خیلی ساده برات بزارم.
نه ، تا خط پنجم کد های من ما 5 دی فاین داشتیم که هر کدوم یه عدد تو دل خودشون دارن .
تو خط 6 و7 یه دی فاین داریم که میتونن مقادیری رو توی skill های موجودی که بهشون نصبت دادیم ذخیره کنیم.
و در خط اول و دوم اکشن هم مقادیر اولیه رو تعیین کردیم.

و منظورم هم از میلت همون ای میل دادش:13:

hossein_dig
11-04-2010, 12:34
سلام من نفهمیدم ایا میشه مدل رو از تری دی مکس وارد گیم استدیو کنیم یا نه؟

---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:03 AM ----------

من میخوام یه بازی استراتژی بسازم ببینید ایا با گیم استدیو خوب در میاد
آقا چرا که نمیشه
شما با فرمت mdl , fbx ,x, میتونی مدل وارد کنی اما !!!! تکسچر داستان داره !!:21:
بازی استراتژیک هم میشه ، همه چی میشه فقط باید زحمت نوشتنش رو بکشی :27:

خوب آقا اینم کد های نومنه برای پنل دکمه ایشالا این قضیه فیصله پیدا کنه :27:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

دکمه های من 150 در 50 و پس زمینه هم 200 در 300 هستش بصورت عمودی منو ساخنه میشه کد ها کامل هستند
و یک تصویر هم یرای اشارگر موس لازم هست

AMIR REZAs
11-04-2010, 12:51
باید همه ی این تصاویر رو داشته باشم؟؟؟
چرا از هر دکمه دو تا تصویر؟؟
مثلا about_nor
about_ovr
چرا؟؟؟
BMAP ABOUT_NOR_bmap = "ABOUT_NOR.PCX";
BMAP ABOUT_OVR_bmap = "ABOUT_OVR.PCX";
BMAP BACKGROUND_bmap = "BACKGROUND.PCX";
BMAP EXIT_NOR_bmap = "EXIT_NOR.PCX";
BMAP EXIT_OVR_bmap = "EXIT_OVR.PCX";
BMAP OPTION_NOR_bmap = "OPTION_NOR.PCX";
BMAP OPTION_OVR_bmap = "OPTION_OVR.PCX";
BMAP START_GAME_NOR_bmap = "START_GAME_NOR.PCX";
BMAP START_GAME_OVR_bmap = "START_GAME_OVR.PCX";

BMAP ARROW_bmap = "ARROW.PCX";
ممنون:11:

hossein_dig
11-04-2010, 13:01
باید همه ی این تصاویر رو داشته باشم؟؟؟
چرا از هر دکمه دو تا تصویر؟؟
مثلا about_nor
about_ovr
چرا؟؟؟
BMAP ABOUT_NOR_bmap = "ABOUT_NOR.PCX";
BMAP ABOUT_OVR_bmap = "ABOUT_OVR.PCX";
BMAP BACKGROUND_bmap = "BACKGROUND.PCX";
BMAP EXIT_NOR_bmap = "EXIT_NOR.PCX";
BMAP EXIT_OVR_bmap = "EXIT_OVR.PCX";
BMAP OPTION_NOR_bmap = "OPTION_NOR.PCX";
BMAP OPTION_OVR_bmap = "OPTION_OVR.PCX";
BMAP START_GAME_NOR_bmap = "START_GAME_NOR.PCX";
BMAP START_GAME_OVR_bmap = "START_GAME_OVR.PCX";

BMAP ARROW_bmap = "ARROW.PCX";
ممنون:11:
هر دکمه 3 وضعیت داره که من از 2 تاش استفاده کردم
هر وضعیت دو عکس متفاوت
ABOUT_NOR
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ABOUT_OVR
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

AMIR REZAs
11-04-2010, 13:15
این منوی دو بعدی دیگه؟؟

parvizamd
11-04-2010, 13:35
یه خورده کد بیشتر دقت کن یاد می گیری امیرضا جون

AMIR REZAs
14-04-2010, 13:10
سلام
فکر میکنم موضوع منو رو آخر فهمیدم.
اول باید یه تصویر پس زمینه داشته باشیم.
بعد یکی یکی تصویر از تک تک دکمه ها و عکس العمل آنها در مقابل موس
بعد گذاشتن دکمه ها بر روی پس زمینه.
و بعد کد نویسی.
و بعد این رو نفهمیدم باید منو رو تو یه مرحله جدا با فرمتwmp داشته باشم؟؟؟ یا نه؟؟ پس چه طوری؟؟
خیلی ممنون....

keb
14-04-2010, 17:32
ای خدا کرک می خوام:32::32::32:

AMIR REZAs
14-04-2010, 19:47
ای خدا کرک می خوام:32::32::32:
چیزی که زیاده کرک:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

keb
15-04-2010, 14:08
دست درد نکه. امیدوارم این یکی دیگه سالم باشه.

AMIR REZAs
15-04-2010, 14:14
سلام
و بعد این رو نفهمیدم باید منو رو تو یه مرحله جدا با فرمتwmp داشته باشم؟؟؟ یا نه؟؟ پس چه طوری؟؟
خیلی ممنون....
کیان جان میذاری یه نفر جوابمو بده یا نه؟؟:31::31:
آقا یکی به این سوالم جواب بده.....
ممنون

keb
15-04-2010, 15:09
می گم ای بوک نداری؟

parvizamd
16-04-2010, 06:41
سلام حسین جون به دامم برس یه مشکل اساسی پیدا کردم البته مشکل من برنامه نویسی نیست دارم یه بازی open world میسازم شخصیت اصلی بازی در هنگام دویدن bone پلیر تغییر اندازه میده در حالی که من Fixed Size فعال کردم با ent_animate با حالت ANM_CYCLE اجرا می کنم نمی دونم چرا این طوریه:41:

AMIR REZAs
16-04-2010, 16:19
سلام حسین جون به دامم برس یه مشکل اساسی پیدا کردم البته مشکل من برنامه نویسی نیست دارم یه بازی open world میسازم شخصیت اصلی بازی در هنگام دویدن bone پلیر تغییر اندازه میده در حالی که من Fixed Size فعال کردم با ent_animate با حالت ANM_CYCLE اجرا می کنم نمی دونم چرا این طوریه:41:
پرویز جون من جواب شما رو نمی دونم ولی اگر شما جواب من رو می دونی لطفا جواب بده:11:
من کد منو رو که میزنم عکسها رو هم دارم ولی این ارور رو میده:
دیگه دیوونه شدم:19:یه نفر جواب بده من رو از شر منو خلاص کنه..................
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

parvizamd
16-04-2010, 16:57
فایل BACKGROAND.PCX کنار فایل هات وجود نداره اگر هم وجود داره فایل bmP رو امتحان کن

AMIR REZAs
17-04-2010, 12:52
فایل BACKGROAND.PCX کنار فایل هات وجود نداره اگر هم وجود داره فایل bmP رو امتحان کن
یعنی فرمتش رو عوض کنم؟؟
نمیشه لطفا یکی یه منوی کامپایل شده و کامل با تصاویر برام بذاره......
ممنون:11:

parvizamd
17-04-2010, 13:05
با فتوشاب فرمت فرمتش bmp کن کاری نداره که!

AMIR REZAs
17-04-2010, 13:13
یعنی با این فرمت قبول می کنه؟؟

AMIR REZAs
17-04-2010, 15:55
آقا میشه یه نفر یه منوی کامل برام بذاره؟؟..........
خیلی ممنون:46:

keb
17-04-2010, 18:07
با پینت هم می شه عکس رو تغییر فرمت داد.

parvizamd
17-04-2010, 18:47
Keb جان Paint نمی تونه فرمت pcx رو تبدیل کنه

AMIR REZAs
17-04-2010, 18:52
آقا پرویز یه منوی آماده برام می نویسی؟؟لطفا با عکس کامل.
ممنون

parvizamd
17-04-2010, 22:16
راستش بلد نیستم منوی دوبعدی ساخت واقعا تو گیم استدیو سخته نمی دونم شاید به خاطر وژن deployment گیم استدیو منه

parvizamd
18-04-2010, 05:57
حسین جان من وقتی از flag سایه استفاده می کنم در هنگام استفاده از بلوک هیچ مشکلی نداره اما وقتی بلوک خیلی بزرگ میشه زمان کامپیل مپ وحشتناک طول می کشه به خاطر همین از plane ساخته شده تو med استفاده می کنم اما مشکل اینه سایه از دست میره و وقتی از متغیر عمومی shadow_stencil استفاده می کنم سایه درست میشه ولی سرعت بازی خیلی کنده میشه:2: نمی دونم چیکار کنم
حسین جون ککککککککککککمککککککککک

AMIR REZAs
18-04-2010, 12:16
راستش بلد نیستم منوی دوبعدی ساخت واقعا تو گیم استدیو سخته نمی دونم شاید به خاطر وژن deployment گیم استدیو منه
سه بعدی چی؟؟ چه طوری منو رو طراحی کنم؟؟
ممنون:11:
آقا پرویز به حسین آقا p.m بزن زودتر بیاد.

parvizamd
18-04-2010, 13:18
من خودم ایشون خیلی نمی ببنیم:31:(منم مثل تو )

AMIR REZAs
18-04-2010, 13:24
من خودم ایشون خیلی نمی ببنیم:31:(منم مثل تو )
آقا پرویز برای سه بعدی یه کم توضیح میدی؟؟؟
من برای حسین آقا پیام زدم.

hossein_dig
18-04-2010, 16:17
با پینت هم می شه عکس رو تغییر فرمت داد.
ACD SEE

آقا پرویز یه منوی آماده برام می نویسی؟؟لطفا با عکس کامل.
ممنون
بابا جان کار سختی نیست انقدر سخت نگیرید من که یه نمونه نوشتم، نتونستید اون رو راه بندازید !؟
در اولین فرصت آپ میکنم .

حسین جان من وقتی از flag سایه استفاده می کنم در هنگام استفاده از بلوک هیچ مشکلی نداره اما وقتی بلوک خیلی بزرگ میشه زمان کامپیل مپ وحشتناک طول می کشه به خاطر همین از plane ساخته شده تو med استفاده می کنم اما مشکل اینه سایه از دست میره و وقتی از متغیر عمومی shadow_stencil استفاده می کنم سایه درست میشه ولی سرعت بازی خیلی کنده میشه نمی دونم چیکار کنم
حسین جون ککککککککککککمککککککککک
برادر من اگه میخوای برای محیط سایه بزاری باید همون کار رو بکنی ، اون کار یه روال استاندارد داره ، اگه میخوای هر بار تو بازیت تغیرات بدی اضافه کرن سایه رو بزار آخر سر ، تازه هیچ سایه ای مثل سایه بلوک های گیم استودیو قشنگ نمی شه
شما فکر کردی همه جای دنیا با سیستم های در پیتی مثل من وشما گیم میسازن :31:
من خودم سر یکی از بازی های خودم مجبور شدم از سایه صرف نظر کنم درصورتی که اصلا که بهش توجه نکرد :46:



یه کم تلاش کنید به همه چی میرسید البت ما که از گیم سازی خیری ندیدیم :41:، اگه من چیزی یادم رفت بهم یاد آوری کنید

AMIR REZAs
18-04-2010, 16:46
سلام
خیلی ممنون میشم اگر یه منوی آماده و کامل برام بذارید.:20:
راستی شما از 3d game راضی هستید؟؟ یا الان دارد با موتور دیگه ای کار می کنید؟؟
چرا از بازی سازی خیری ندیدید؟؟
ممنون...

parvizamd
18-04-2010, 18:32
راستش حسین بازی من یه بازی معمولی نیست که مپ کوچیک راه اش بندازه یه شهره اسم بازی هم هست king of streets :Bushear City
یه چیزه تو مایه های جی تی ای راستش منم ندیدم نه پولی داره تازه باید هزینه ام بکنید آخرش دلت به چندتا نظر خوشه:46: که خیلی ها حوصله تایپ کردن ندارن! و
خیلی زحمت میکشن دکمه تشکر می زن:31:

AMIR REZAs
18-04-2010, 18:45
راستش حسین بازی من یه بازی معمولی نیست که مپ کوچیک راه اش بندازه یه شهره اسم بازی هم هست king of streets :Bushear City
یه چیزه تو مایه های جی تی ای راستش منم ندیدم نه پولی داره تازه باید هزینه ام بکنید آخرش دلت به چندتا نظر خوشه:46: که خیلی ها حوصله تایپ کردن ندارن! و
خیلی زحمت میکشن دکمه تشکر می زن:31:
آقا پرویز چرا این حرفو میزنی آدم با یه بازی و دو بازی به هیچ جا نمی رسه ، به نظر من بزرگترین اشکال شما و بعضی بازی سازهای دیگه فقط اینه که تن به کار گروهی نمیدن و حوصلش رو ندارن ولی با کار گروهی میشه بهتر از بهتر ساخت:31: **یک دست صدا نداره**

hossein_dig
18-04-2010, 19:05
سلام
خیلی ممنون میشم اگر یه منوی آماده و کامل برام بذارید.


بفرما
اینم منو که قبلا گذاشته بودم فقط یکم بهش رسیدم (کل پروژه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

راستی شما از 3d game راضی هستید؟؟ یا الان دارد با موتور دیگه ای کار می کنید؟؟

بد نیست . من میخواستم آن ریل یاد بگیرم ولی وقتش رو نداشتم در آخر هم فایده ای ندارشت البته جدیدا رایگان کرده که خیلی جالبه ولی شما خروجی نمیتونین بگیرن درضمن گرافیک داره درحد المپیک :18:

چرا از بازی سازی خیری ندیدید؟؟
ممنون...
_________
چون برای من که پولی ازش در نیومده و خیر هم یعنی پول:27:
البته من برای دل خودم کلی بازی میسازم و لذت میبرم:19:


راستش حسین بازی من یه بازی معمولی نیست که مپ کوچیک راه اش بندازه یه شهره اسم بازی هم هست king of streets :Bushear City

خوب به سلامتی مپ بزرگ انجین بزرگ هم میخواد و تکنیک های سبک سازی بازی ، تو باید جوری بازیت رو بسازی که انجین گیم نترکه ، یا لااقا انجین مناسبی انتخاب کنی

یه چیزه تو مایه های جی تی ای راستش منم ندیدم نه پولی داره تازه باید هزینه ام بکنید
بابا جی تی ای چیه ، مگه چقدر طرفدار داره . تازه دردسرش هم زیاده:10:
به هزینه که خوبه ، من یه بار بد جور علاف یه گیم شدم از امتحانم افتادم ، قرارام با دوستام یادم میرفت ، کارام عقب میفتاد ، همه از دستم شاکی بودن ، حالا جالبه بعضی ها هم که از کامپیوتر سرشون نمیشد فکر میکردن من همش دارم بازی میکنم :2::19:

آخرش دلت به چندتا نظر خوشه که خیلی ها حوصله تایپ کردن ندارن! و
خیلی زحمت میکشن دکمه تشکر می زن
تازه بعضی وقتا فوشت هم میدن !!. البته من دوبی دوب من که صدا کرد کلی میل از ایرانیا و خارجیا دریافت کردم تو کلی از سایت های خارجی هم گذاشتن و نظر دادن .( تو سایت گیم خودم کلی بازدید کنند خارجی داشت)
ولی در کل تو کشور ما پولی ازش در نمیاد مگه وقت و پول حسابی بذاری تازه ایدت هم عالی باشه ، غیر این محض تفریح خوبه ولی بعضی ها هم مثل احسان به گفته خودشون پول هم از این راه در آوردن ، آدم باید گیر باشه تا به چیزی که میخواد برسه :21::11:

---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:04 PM ----------


آقا پرویز چرا این حرفو میزنی آدم با یه بازی و دو بازی به هیچ جا نمی رسه ، به نظر من بزرگترین اشکال شما و بعضی بازی سازهای دیگه فقط اینه که تن به کار گروهی نمیدن و حوصلش رو ندارن ولی با کار گروهی میشه بهتر از بهتر ساخت:31: **یک دست صدا نداره**
درسته یک دست صدا نداره ولی کو گروه واقعی
پیدا کردی تو تارخ پی سی ورلد بنویس:21:

tovamohammad
18-04-2010, 19:12
بد نیست . من میخواستم آن ریل یاد بگیرم ولی وقتش رو نداشتم در آخر هم فایده ای ندارشت البته جدیدا رایگان کرده که خیلی جالبه ولی شما خروجی نمیتونین بگیرن درضمن گرافیک داره درحد المپیک :18:


چرا خروجی نمی تونی بگیری. خیلی هم راحت می تونی. من همین دیروز آخرین پروژمو پکیج کردم. یه تک فایل بهت میده که کاربر نهایی کافیه اونو اجرا کنه و دو تا نکست بزنه. به همین راحتی.:5:

ولی گرافیکشو که درست می گی، حرف نداره.:8: تا بعد.

tovamohammad
18-04-2010, 19:24
بازی من یه بازی معمولی نیست که مپ کوچیک راه اش بندازه یه شهره اسم بازی هم هست king of streets :Bushear City
یه چیزه تو مایه های جی تی ای



خوب به سلامتی مپ بزرگ انجین بزرگ هم میخواد و تکنیک های سبک سازی بازی ، تو باید جوری بازیت رو بسازی که انجین گیم نترکه ، یا لااقا انجین مناسبی انتخاب کنی


سلام آقا پرویز
آقا حسین درست می گه مراحلی که شهر های بزرگ داره باید تکنیک های مختلفی داشته باشه از جمله یه اوپتیمابز خیلی خوب موتور.

راجع به بقیه موتور ها نمی دونم ولی با آنریل می تونی بازیهای Vegas و یکی از Act های Gears Of War رو ببینی که باش درست کردن و شهر های بزرگی توشون هست. تازه اینا قبل این بوده که ادیتور جدید ساخت شهر بهش اضافه بشه. جدیدا یه ادیتور ساختن داخل موتور به نام Unreal Facade. خیلی خفنه، البته توی ریلیز های فعلی نیست ولی ایشالا توی ریلیز همین ماه یا ماه بعد UDK میاد بیرون.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینحا یه مقاله ازش هست، راجع به تکنیک های این ادیتور که سبک می کنه کار پردازش رو و همین طور تکنیک هایی که کار ساخت شهر رو خیلس سریع تر می کنه مثل کامپوزیت رندوم ساختمون ها.اگه حال نداری بخونی لااقل به تیتر های آبی و عکساش یه نگاه بنداز:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

امید وارم بازی بعدیت خفن بشه حسابی.:8: فعلا بای.

parvizamd
18-04-2010, 20:13
دوست عزیز وقتی طرف رفته با گیم میکر 7 جی تی ای ساخته یعنی این انجین جوابگو نیست؟!!

AMIR REZAs
19-04-2010, 12:47
دوست عزیز وقتی طرف رفته با گیم میکر 7 جی تی ای ساخته یعنی این انجین جوابگو نیست؟!!
آقا پرویز اگه میخوای بازی مثل جی تی ای بسازی بهترین انجین همین 3d game هست.
دلایل:
1.راحتی ساخت مپ.
2.پیچیدگی کم.
3.تجربه ای که شما دارید.

parvizamd
19-04-2010, 14:04
1.بهترین انجین برای ساخت بازی دنیای باز 3d game studio نیست چرا محیط بازی محدوده مرحله leak میشه!2.پیجیدگی کم نه انقدر 3. نه بابا تجربه من با این انجین به 5 ماه نمی ره

AMIR REZAs
19-04-2010, 14:06
1.بهترین انجین برای ساخت بازی دنیای باز 3d game studio نیست چرا محیط بازی محدوده مرحله leak میشه!2.پیجیدگی کم نه انقدر 3. نه بابا تجربه من با این انجین به 5 ماه نمی ره
پس فکر می کنم همون گیم میکر خوب باشه:31:

AMIR REZAs
19-04-2010, 14:12
بفرما
اینم منو که قبلا گذاشته بودم فقط یکم بهش رسیدم (کل پروژه)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ممنون ولی منو خیلی کوچیکه چه طوری بزرگترش کنم؟؟:20:

miladigs
21-04-2010, 15:01
فروش لیسانس A7 Pro با قیمت مناسب(کمتر از قیمت کمپانی).

کاملا قانونی.با هماهنگی کمپانیه سارنده.بعد از خرید لیسانس به نام شخص شما می شود.
در صورت تمایل pm بدید.

parvizamd
21-04-2010, 15:43
قیمت چنده؟ ولی خوب فکر کنم کسی بخره چرا بیشتر مردم کرک استفاده می کنند؟

miladigs
21-04-2010, 17:56
منظورت چیه؟متوجه نشدم.
من این لیسانس رو قبلا از کمپانی خریداری کردم ولی حالا می خوام لایسنس رو بفروشم.اونهم با قیمت خیلی مناسب.چون پول لازم شدم.

AMIR REZAs
21-04-2010, 18:01
میگه قیمت؟؟؟؟؟

parvizamd
21-04-2010, 18:34
دوست عزیز چکار کردی راست راستی رفتی لیسناس شو خریدی بابا مردم تو ایران با کرک زنده اند!:31:

miladigs
21-04-2010, 19:56
واسه یه کاری خریدم.حالا بماند...

400هزار تومن.

کسی هست؟

parvizamd
22-04-2010, 05:42
فرار !!!!:31:
راستی حسین میشه افکت motion blur استفاده کرد؟

AMIR REZAs
23-04-2010, 09:23
آقا پرویز یه توضیح در مورد ent_creat می دید؟ که یه تیر چه طوری یه مکان تعریف میشه ، برای سرعتش باید چطوری تعریف کنم و اینکه گلوله به دیوار برخورد کرد فرو بره.
ممنون:11:

parvizamd
23-04-2010, 11:39
اینم یک مثال

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب برای تعریف شی تیر می تونی از کد زیر استفاده کنی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در هنگام تیر هم
fire=ent_create("fire.mdl",vector(player.x+(cos*60),player.y+(sin*60),player .z),bfun);

در ضمن پلیر FLAG2 باید روشن بشه

keb
23-04-2010, 11:44
می گم بغیر از اون کرک دیگه کرک دیگه ای ندارید؟

AMIR REZAs
23-04-2010, 18:10
می گم بغیر از اون کرک دیگه کرک دیگه ای ندارید؟
بفرما:19::
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا پرویز اگر گلوله بزرگتر باشه هیچ فرقی نمی کنه؟؟

parvizamd
24-04-2010, 05:46
برای اینکار بایست پلیر flag2 روشن باشه
در ضمن یک چیزی بالا در پست بالا اصلاع شد بررسی اش کن

AMIR REZAs
24-04-2010, 12:38
]در هنگام تیر هم
fire=ent_create("fire.mdl",vector(player.x+(cos*60),player.y+(sin*60),player .z),bfun);


ببخشید این قسمت رو قاطی پاتی نوشتید....:11: لطفا اصلاح کنید.
راستی اگر بخوام تیر معلوم بشه چی؟؟

parvizamd
24-04-2010, 18:09
راستش بلد نیستم ولی اگه بخوام می تونم پیداش کنم
اما بهتره یکم خودت هم پژوهش کنی:31:

keb
24-04-2010, 19:28
آقا امیر رضا دستت درد نکه. یه چی بگم ناراحت نمی شی؟ اینم کار نکرد:19:

دختر انگلیسی
24-04-2010, 20:43
سلااااااااااااام به گیم سازان خوشتیپ
کمکی از دستم بر میاد؟؟؟؟؟:20::31:

AMIR REZAs
24-04-2010, 20:52
سلااااااااااااام به گیم سازان خوشتیپ
کمکی از دستم بر میاد؟؟؟؟؟:20::31:
همون سوالی که گفتم.

parvizamd
24-04-2010, 20:53
نه قربون دستت:31: حالا بازی ساختی ؟ یا نه؟

AMIR REZAs
25-04-2010, 12:30
آقاپرویز یه زمین ناهموار چه طوری میتونم درست کنم؟؟؟ اول یه مکعب میذارم وسط بعد تکسچر دلخواه رو میزنم و بعد؟؟؟؟؟؟؟
یکی به این سوالم جواب میده؟؟؟
باید تکسچرم نا هموار باشه ؟ یا ........

hossein_dig
25-04-2010, 13:27
آقا پرویز یه توضیح در مورد ent_creat می دید؟ که یه تیر چه طوری یه مکان تعریف میشه ، برای سرعتش باید چطوری تعریف کنم و اینکه گلوله به دیوار برخورد کرد فرو بره.
ممنون:11:
سلام
آقایون محترم برای تیر اندازی بجز پرتاپ موشک باید از سیستم c_trace استفاده کرد که تو مجله شماره 59 توضیح کامل داده شده
توی این سیستم هیچ مدلی ساخته نمیشه در نتیجه سرعت و فرم ریت کم نمیشه

:11:

AMIR REZAs
25-04-2010, 13:29
سلام
آقایون محترم برای تیر اندازی بجز پرتاپ موشک باید از سیستم c_trace استفاده کرد که تو مجله شماره 59 توضیح کامل داده شده
توی این سیستم هیچ مدلی ساخته نمیشه در نتیجه سرعت و فرم ریت کم نمیشه

:11:
ببخشید کدوم مجله؟؟
میشه در موردc_trace بیشتر توضیح بدید؟:11:

parvizamd
25-04-2010, 13:30
از روشی قبلی که گفتم تو سرباز وطن استفاده کرده بودم (البته یکم روش مبتدی بود اما انصافا خوب کار می کرد)
در ضمن حسین جان سرعت c_trace کنده
(منبع راهنمای گیم استدیو البته در صورتی مسافت بررسی برای برخورد شی زیاد باشه)

hossein_dig
25-04-2010, 13:32
آقاپرویز یه زمین ناهموار چه طوری میتونم درست کنم؟؟؟ اول یه مکعب میذارم وسط بعد تکسچر دلخواه رو میزنم و بعد؟؟؟؟؟؟؟
یکی به این سوالم جواب میده؟؟؟
باید تکسچرم نا هموار باشه ؟ یا ........
شما با MED یه ترین بساز یه با نرم افزار که مال این کار اسمش یادم بیاد برات میزارم خیلی باهال ه همه فورمتی هم خروجی میده

AMIR REZAs
25-04-2010, 13:32
آقاپرویز یه زمین ناهموار چه طوری میتونم درست کنم؟؟؟ اول یه مکعب میذارم وسط بعد تکسچر دلخواه رو میزنم و بعد؟؟؟؟؟؟؟
یکی به این سوالم جواب میده؟؟؟
باید تکسچرم نا هموار باشه ؟ یا ........
من 3dworld دارم ، میشه باهاش کاری کرد؟؟

hossein_dig
25-04-2010, 13:36
ببخشید کدوم مجله؟؟
میشه در موردc_trace بیشتر توضیح بدید؟:11:
از اینجا دان کن سورس هم داره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شماره 59

---------- Post added at 01:35 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------


از روشی قبلی که گفتم تو سرباز وطن استفاده کرده بودم (البته یکم روش مبتدی بود اما انصافا خوب کار می کرد)
در ضمن حسین جان سرعت c_trace کنده
(منبع راهنمای گیم استدیو البته در صورتی مسافت بررسی برای برخورد شی زیاد باشه)
این روش استاندارد برای تیر اندازیه

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------


من 3dworld دارم ، میشه باهاش کاری کرد؟؟
آها یادم اومد BRYCE

AMIR REZAs
25-04-2010, 13:37
از کجا دانلودش کنم؟؟؟

parvizamd
25-04-2010, 13:45
حسین جان .راستش هر کسی روشی داره که به برنامه نویسی بر می گرده!قصد من راهنمایی بود!و گرنه قصد بی احترامی نداشتم:11: هر چی که باشه شما 2 سال با گیم استدیو کار کردی من 6 ماه
braye خیلی نرم افزار خوبی برای ساخت منظره هست البته حجمش کم و بیش بالاست

راستی یه نما از king of street من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
htttp://parvizb.persiangig.com/C1.jpg
چطوره؟

AMIR REZAs
25-04-2010, 13:50
حسین جان .راستش هر کسی روشی داره که به برنامه نویسی بر می گرده!قصد من راهنمایی بود!
braye خیلی نرم افزار خوبی برای ساخت منظره هست البته حجمش کم و بیش بالاست
میشه یه لینک دانلود بدید؟

AMIR REZAs
25-04-2010, 18:53
حسین جان .راستش هر کسی روشی داره که به برنامه نویسی بر می گرده!قصد من راهنمایی بود!و گرنه قصد بی احترامی نداشتم:11: هر چی که باشه شما 2 سال با گیم استدیو کار کردی من 6 ماه
braye خیلی نرم افزار خوبی برای ساخت منظره هست البته حجمش کم و بیش بالاست

راستی یه نما از king of street من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
htttp://parvizb.persiangig.com/C1.jpg
چطوره؟
بازم گرافیکش.................................... ..............................مشکل داره.....

parvizamd
25-04-2010, 19:05
بابا چیکار کنم؟گرافیکش اینقدر بد نیست!

AMIR REZAs
25-04-2010, 19:09
معلومه برای زمین از تکسچر قبلی استفاده کردی ، درسته؟؟

parvizamd
25-04-2010, 19:44
بابا تابلو که:31:شما نظر بده من چیکار کنم حسین جون شما نظری نداری بالا بردن گرافیک

دختر انگلیسی
25-04-2010, 21:59
نه قربون دستت:31: حالا بازی ساختی ؟ یا نه؟
با منی:5:؟؟؟؟؟
اگه با منی اره ساختم خیلی خوب شد :31:
حالا کسی سوال نداشت دیگه از ما گفتن بود نگید نگفتیم :8:

parvizamd
26-04-2010, 06:00
ساختی آپلود کن ببنین:31: شکارچی سکه است یا چیزی دیگه هست!

AMIR REZAs
26-04-2010, 12:41
بابا تابلو که:31:شما نظر بده من چیکار کنم حسین جون شما نظری نداری بالا بردن گرافیک
تکسچر رو عوض کن ، یه کم به فضای بازی برس ، راستی اونجا میخواد چی باشه؟؟؟ منظورم اینه که کجاست؟

میگم میتونی از تکسچرهایی که تو تاپیک گذاشتم استفاده کنی یا برو تو سایتش هر چی خواستی دانلود کن.

parvizamd
26-04-2010, 13:26
تازه یکی و دو هفته ساختش شروع کردم میتونه سوار ماشین و موتور و قایق و هیلی کوپتر بشه
اونجا هم شهر بوشهره:31:

AMIR REZAs
26-04-2010, 13:31
خیلی خوبه.......:10:
تو شهر میگرده یا؟؟؟؟؟
اگر دستیاری چیزی خواستی بگو...................در خدمتم:10:

parvizamd
26-04-2010, 13:36
تو شهر می گرده! البته بزودی براش یک تاپیک می زنم بهتره دیگه اینجا درباره اش حرف نزینم

دختر انگلیسی
26-04-2010, 20:22
ساختی آپلود کن ببنین:31: شکارچی سکه است یا چیزی دیگه هست!
هیچ کدومش:29:
خب دوست عزیز من که از خدامه اپلود کنم و شما بازیمو ببینید و لذت ببرید:thumbsup:
ولی حیف که سرعت نتم کمه :13:

parvizamd
26-04-2010, 21:26
هیچ کدومش:29:
خب دوست عزیز من که از خدامه اپلود کنم و شما بازیمو ببینید و لذت ببرید:thumbsup:
ولی حیف که سرعت نتم کمه :13:
:29:این کارکتر یعنی چه؟؟؟؟؟؟
گفتم شاید از دفعه داشتی شکارچی سکه درست می کردی شاید اون تموم کردی

به هر موفق باشی

AMIR REZAs
26-04-2010, 21:30
ببخشید آقا پرویز یا حسین آقا در مورد اشاره گرها و flag و skill برام توضیح میدید؟؟
تقریبا هیچی نمیدونم.....

parvizamd
27-04-2010, 06:06
flag همون خصوصیت شی هستند مثلا flag2 الی flag8 برای کار های عمومی بکار می روند
مثل ما می خواهیم یک شی از پلیر رد بشه عملا ما نمی تونیم شی پلیر قابل عبور(passable) تعریف کنیم ولی می تونیم flag2 در شی پلیر on کنیم
در شی مورد نظر بنویسم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SKILL متغیر داخلی شی هستند که کاربرد های عمومی دارند و SKILL 1 تا 20 قابل تنزیم در خود WED هسند این باعث میشه هر شی مقدار SKILL با شی هم نوع متفاوت باشه در صورتی که همه آنها ACTION یکی هست! MY.SKILL در برنامه نویسی تو 3DGS کاربرد زیادی هستند
شاید زیاد خوب توضیح ندادم باشم

AMIR REZAs
27-04-2010, 12:04
برای تشخیص نزدیک شدن کراکتر به جسمی باید چه کنیم؟؟؟

hossein_dig
27-04-2010, 13:09
flag همون خصوصیت شی هستند مثلا flag2 الی flag8 برای کار های عمومی بکار می روند
مثل ما می خواهیم یک شی از پلیر رد بشه عملا ما نمی تونیم شی پلیر قابل عبور(passable) تعریف کنیم ولی می تونیم flag2 در شی پلیر on کنیم
در شی مورد نظر بنویسم


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

SKILL متغیر داخلی شی هستند که کاربرد های عمومی دارند و SKILL 1 تا 20 قابل تنزیم در خود WED هسند این باعث میشه هر شی مقدار SKILL با شی هم نوع متفاوت باشه در صورتی که همه آنها ACTION یکی هست! MY.SKILL در برنامه نویسی تو 3DGS کاربرد زیادی هستند
شاید زیاد خوب توضیح ندادم باشم
ما 99 تا اسکیل داریم
مثالت برای فلگ مناسب نیست

اسکیل ها تو لول ادیتور 20 تا و در کد ادیتور تا 99 تا
فلگ ها برای ابزار های مختلف فرق میکنن ، مثلا برای پنل ها ، متن ها و تصاویر ...
ولی فلگی که تو لول ادیتور دارید تو کد ادیتور جور دیگه از استفاده میشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
27-04-2010, 19:01
برای تشخیص نزدیک شدن کراکتر به جسمی باید چه کنیم؟؟؟
کسی نمیخواد به این سوال جواب بده؟؟؟
ممنون

parvizamd
27-04-2010, 20:55
شما باید از تابع vec_dist استفاده کنی

AMIR REZAs
28-04-2010, 12:07
لطفا یه کم توضیح بیشتر بدید.....:11:

parvizamd
28-04-2010, 13:28
اینم مثال

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
200 مسافته

AMIR REZAs
28-04-2010, 13:38
یعنی چی؟؟ میشه توضیح بدید؟ که مثلا اگر کراکتر اینقدر به جسم x نزدیک شد فلان بشه. لطفا اینطوری توضیح بدید....
ممنون

parvizamd
28-04-2010, 14:07
من که توضیح دادم که!

AMIR REZAs
28-04-2010, 14:13
200 چیه؟؟؟ دقیقا؟

hossein_dig
28-04-2010, 14:30
200 چیه؟؟؟ دقیقا؟
آقایون محترم من قبلا درباره این تابع توضیح نداده بودم ؟!!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

این شرط وقتی انجام میشه که فاصله کمتر از 200 باشه
داخل شرط هم دستورات شما اجرا میشه
اگه درباره این دوباره سوال کنی میام خفت میکنم !!:21::27::31:
یکم تمرین کن سر جددت:10:

AMIR REZAs
28-04-2010, 14:33
آخه میدونید چیه شما میگید کم تر از200 باشه . 200چی؟؟ یعنی واحدی چیزی نداره؟

parvizamd
28-04-2010, 15:06
بگو از 3DGS بپرس:27: HELP رو برای همین چیز گذاشتن بابا یه خوره تمرین کن

دختر انگلیسی
28-04-2010, 21:44
آخه میدونید چیه شما میگید کم تر از200 باشه . 200چی؟؟ یعنی واحدی چیزی نداره؟

دهههههههه اقا ی امیررضا شما چقدر راحت طلبید خوب برو دنبالش حتما به نتیجه میرسی برادر گلم
حالا من تو ساخت بازی از کسی سوال پرسیدم جز یه سوال اسون اون هم از اقا حسین که بعدش هم به دردم نخورد :31:
با تشکر:دخمل ایرونی

hossein_dig
29-04-2010, 09:03
دهههههههه اقا ی امیررضا شما چقدر راحت طلبید خوب برو دنبالش حتما به نتیجه میرسی برادر گلم
حالا من تو ساخت بازی از کسی سوال پرسیدم جز یه سوال اسون اون هم از اقا حسین که بعدش هم به دردم نخورد :31:
با تشکر:دخمل ایرونی

حالا من تو ساخت بازی از کسی سوال پرسیدم جز یه سوال اسون اون هم از اقا حسین که بعدش هم به دردم نخورد
خیلی ممنون !!!

بشکنه این دست که نمک نداره اگه من دیگه به سوالی جواب دادم !!:13::18:
خدایش خیلی نامردین

ehsan_wwe
29-04-2010, 12:55
حسين براي اين اسپم و بي نظمي تو بخشت عضر خواهي ميكنم
حسين ناراحت نشو من ميدونم كه بچه ها منظور خواصي ندان فعلا سطح كارا و نيازاشون خيلي مبتديه يكم كه پيشرفت كردن اون موقع خيلي به كمك يه استاد خوب مثل تو نياز دارن

parvizamd
29-04-2010, 13:33
آقا حسین ناراحت نشو و به دل نگیر
خواهر گرامی این حرف شما خیلی زشت بود ایشون که از پی سی ورد پولی نمی گیره که مجبور باشه به سوالات جواب می دهه ایشون لطف می کننده به سوالات جواب می دهند اینوقت شما این وقت این طوری حرف می زنید:13:

دختر انگلیسی
29-04-2010, 17:47
خیلی ممنون !!!

بشکنه این دست که نمک نداره اگه من دیگه به سوالی جواب دادم !!:13::18:
خدایش خیلی نامردین

:41:اه واااااااااا
چرا ناراحت شدین
بخدا جسارت نباشه اقای حسین عزیز، منظور من چیزه دیگه ای بود که شما بد گرفیتن
منظورم این بود که وقتی شما جوابمو دادید من دیگه جواب سوالمو گرفته بودم برا همین منظورم این بود که به دردم نخورد وگرنه جواب شما خیلی هم خوب و کامل بود
دوستان عزیز سوء تفاهم شده و از همه تون معظرت میخوام مخصوصا اقا حسین گل گلاب که قدرشون رو بدونید:11:

دختر انگلیسی
29-04-2010, 17:54
حسين براي اين اسپم و بي نظمي تو بخشت عضر خواهي ميكنم


کدوم بی نظمی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:37:


بچه ها منظور خواصي ندارن

اینو واقعا راست گفتی


آقا حسین ناراحت نشو و به دل نگیر
خواهر گرامی این حرف شما خیلی زشت بود ایشون که از پی سی ورد پولی نمی گیره که مجبور باشه به سوالات جواب می دهه ایشون لطف می کننده به سوالات جواب می دهند اینوقت شما این وقت این طوری حرف می زنید:13:
ای خداااااااااااااااااااا سوء تفاهم شده منظور من چیزه دیگه ای بود اصلا من هم قبول دارم که جمله ام یکم مشکل داشت

hossein_dig
01-05-2010, 10:55
سلام
خواهش میکنم ، اگه یکم بیشتر تو نوشتن متن هاتون دقت کنید هیچ وقت مشکلی پش نمیاد .
لطفا درباره این موضوع و موضعات متفرقه نا مربوط پست نزنید

قربون علی
03-05-2010, 10:42
آقایون سلام
من دیدم آقای parvizamd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تو بازی که ساخته بود ایکونش رو عوض کرده بود میشه بگید چه جوری این کار رو کردید
خیلی ممنون:11:

AMIR REZAs
03-05-2010, 14:07
فکر کنم باید تو قسمتPrefrences و در برگه یIcons آیکون رو تغییر بدیم .

parvizamd
03-05-2010, 18:07
من با برنامه resoruce hacker فایل اجرایی موتور رو عوض کردم

AMIR REZAs
03-05-2010, 18:12
آقا پرویز پس اون که من گفتم اشتباه بود؟؟

keb
03-05-2010, 18:20
من که هیچی حالیم نیست از گیم استودیو ولی اینو مطمئنم که خود برنامه حتما میشه باهاش آیکون برنامه رو عوض کرد.

parvizamd
03-05-2010, 18:34
فکر کنم باید تو قسمتPrefrences و در برگه یIcons آیکون رو تغییر بدیم .
1 ما چنین قسمتی ندیدم شما تو وژن 7.8 اومده 2.مشکل خیلی از موتور همینه برای مثال موتور fps creator
که قابلیت تعویض آیکون نداره برای همین برنامه جانبی icon changer براش ساخته اند

قربون علی
04-05-2010, 09:08
میشه با هر نرم افزای که میشه و جواب میده زحمت بکشید لینکی ازش بزارید خیلی ممنون
من امید وارم مسئول این تاپیک هم از ما ناراحت نشه چون شدید ا آماتورم

خیلی ممنون:11::40:

AMIR REZAs
04-05-2010, 12:23
از اینجا میتونی دانلودش کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:8:

قربون علی
04-05-2010, 15:02
از اینجا میتونی دانلودش کنی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:8:
متاسفانه بعد از تغییر ایکون برنامه زمان اجرار پیغام خطا میده
parvizamd عزیز میتونی شما بگی از چه برنامه ای استفاده کردی خیلی ممنون
:11:

parvizamd
04-05-2010, 15:53
دوست عزیز دقت کن من نگفتم فایل اجرایی بازی تغییر آیکون بده بلکه فایل اجرایی موتور در پوشه گیم استدیو قرار داره تغییر آیکون بده سپس بازیتو publish کن فقط همین

AMIR REZAs
11-05-2010, 13:36
من دو تا سوال داشتم :
1. شیدر چیه؟؟؟ چهطوری وارد بازی میکنیم؟
2. این منویی که حسین آقا گذاشتن

اینم منو که قبلا گذاشته بودم فقط یکم بهش رسیدم (کل پروژه)
کد:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیلی کوچیکه چهطوری بزرگش کنم؟؟ منظورم منو هست نصف صفحه هم نمیشه.

hossein_dig
11-05-2010, 15:32
من دو تا سوال داشتم :
1. شیدر چیه؟؟؟ چهطوری وارد بازی میکنیم؟
2. این منویی که حسین آقا گذاشتن

خیلی کوچیکه چهطوری بزرگش کنم؟؟ منظورم منو هست نصف صفحه هم نمیشه.
خوب دادش من عکسش رو بزرگتر بزار این که دیگه کاری نداره
برای شیدر هم کم کد نویسی لازم . ولی بازی سنگین میشه ولی بعضی وقتا لازمه
تونستم نمونه میزارم

parvizamd
11-05-2010, 16:56
برای ساختش باید HDSL یاد بگیری فرمت فایل شیدر FX هست البته همون طور حسین جون گفتند باعث سنگینی بازی میشه البته چنده شیدر تو پوشه CODEگیم استدیو وجود داره برای وارد کردنش باید بری تو MED پوسته SKIN شی مورد انتخاب کنی سپس در قسمت تنزیمات پوسته EFFECT SETUPفایل FX رو انتخاب کنی

AMIR REZAs
11-05-2010, 18:37
این شیدر به چه دردی میخوره؟؟
خیلی لازمه؟؟
راستی برای سرعت اجرای انیمیشن یک کراکتر باید چی کار کنم؟؟ ازent_animate استفاده میکنم.

parvizamd
11-05-2010, 19:21
تو خودت برات مثال زده

AMIR REZAs
11-05-2010, 19:25
تو خودت برات مثال زده
ببخشید !!!!
جوابمو نداید ...
شیدر هیچی !
انیمیشن یک آبجکت چی؟ سرعتش چهطوری زیاد و کم میشه؟
ممنون:11:

hossein_dig
12-05-2010, 09:09
ببخشید !!!!
جوابمو نداید ...
شیدر هیچی !
انیمیشن یک آبجکت چی؟ سرعتش چهطوری زیاد و کم میشه؟
ممنون:11:
اون متغییری که داخل ent_animate هست و هر بار زیاد میشه مقدارش رو زیاد تر کن

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
12-05-2010, 11:54
کدوم متغیر ؟
این قسمت اجرای انیمیشن هست
البته اولش متغیرها رو تعریف کردم.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

parvizamd
12-05-2010, 12:30
SPEED1 تو این مثال

AMIR REZAs
12-05-2010, 12:35
یعنی عددش رو چند کنم؟

parvizamd
12-05-2010, 14:08
بیشتر کن پرسیدن نداره که

AMIR REZAs
13-05-2010, 12:31
من میخوام کدی بنویسم که اگر یکبار چپ کلیک فشرده شد یک انیمیشن و اگر دوبار پشت سر هم فشرده شد یک انیمیشن دیگه پخش بشه...
لطفا کمکم کنید.

parvizamd
13-05-2010, 16:59
من نمی دونم از حسین جون بپرس

AMIR REZAs
13-05-2010, 17:05
خوب چهطوری میشه تعداد کلیکها و اینها رو کنترل کرد؟

AMIR REZAs
13-05-2010, 18:15
آقا چهطور میتونم روی کراکتر رو به هر سمتی که میخوام برگردونم؟؟

parvizamd
13-05-2010, 19:17
با دستور

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
14-05-2010, 11:50
چهطوری یک نیم دایره درست کنم؟ برای آسمان ؟

parvizamd
14-05-2010, 12:17
اینم آسمان

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
14-05-2010, 12:20
باید کد بنویسم؟
خوب همین رو بنویسم کافیه؟
تکسچر چی؟

parvizamd
14-05-2010, 13:02
فقط کپی اش کن و فایل تکچستر هم بیاد گیر بیاری

AMIR REZAs
14-05-2010, 13:43
تو while باید باشه؟ یا تابع main یا جای دیگه ای کپیش کنم؟

AMIR REZAs
14-05-2010, 14:39
یه مشکل دیگه من این کد رو مینویسم ارور میده:
if(key_cuu==of){
ent_animate(my,"stand",speed1,anm_cycle)
{
چرا؟ مهم اونof هست که اونجا ارور میده.

parvizamd
14-05-2010, 18:19
درسته اینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

AMIR REZAs
14-05-2010, 20:24
خوب ارور میده..........چیکار کنم؟

parvizamd
14-05-2010, 22:12
کد خودت اجرا کن بعد عکس خطا بزار

AMIR REZAs
15-05-2010, 14:52
اون درست شد ، ولی من بازم نمیتونم آسمون بسازم.....
کمکم کنید لطفا.....:11: