PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تعویض لوگوی گوشی در عرض چند ثانیه هم T.c.i هم ایرانسل اینبار با نرم افزار تمام گوشیها



samankermani
12-04-2008, 08:19
دوستان این برنامه تحت جاوا میباشد و بر روی اکثر گوشیها قابل نصب میباشد ...
بعد از دانلود کردن فایلها لوگو ها رو به گوشی منتقل کنین
خوب بعد از اینکه برنامه رو نصب کردین اون رو اجرا میکنین
طبق عکس قسمت MObile Phone Nomber شماره خودتونو تایپ میکنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت دوم عدد 432 رو میزنین
قسمت سوم 11 رو تایپ میکنید و واسه ایرانسل عدد 35 رو بزنید
خوب حالا از منوی Option گزینه Select Logo رو میزنین و لوگو رو بهش اضافه میکنین
خوب حالا گزینه Send رو میزنین بعد از گذشت چند ثانیه یک اس ام اس حاوی تنظیمات براتون ارسال میشه که باید
اون رو باز کرده و از منوی Option گزینه Save رو بزنین خوب کار تمام است لوگوی شما تغغیر یافته است
به همین راحتی....
دوستان اگه خواستین خودتون یه اسم دیگه هم
میتونین بهش بدین یعنی جایگزین کنین کافیست یکی از لوگو ها رو توی
Image Point کامپوتر باز کنید و متن رو پاک کنید و هر چی خواستین تایپ کنید
و با فرمت Bitmap سیو کنید و به گوشی انتقال بدین
اینم یه اسکرین شات از گوشی خودم..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif

Ashkan1980
12-04-2008, 09:02
دوستان این برنامه تحت جاوا میباشد و بر روی اکثر گوشیها قابل نصب میباشد ...
بعد از دانلود کردن فایلها لوگو ها رو به گوشی منتقل کنین
خوب بعد از اینکه برنامه رو نصب کردین اون رو اجرا میکنین
طبق عکس قسمت MObile Phone Nomber شماره خودتونو تایپ میکنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قسمت دوم عدد 432 رو میزنین
قسمت سوم 11 رو تایپ میکنید و واسه ایرانسل عدد 35 رو بزنید
خوب حالا از منوی Option گزینه Select Logo رو میزنین و لوگو رو بهش اضافه میکنین
خوب حالا گزینه Send رو میزنین بعد از گذشت چند ثانیه یک اس ام اس حاوی تنظیمات براتون ارسال میشه که باید
اون رو باز کرده و از منوی Option گزینه Save رو بزنین خوب کار تمام است لوگوی شما تغغیر یافته است
به همین راحتی....
دوستان اگه خواستین خودتون یه اسم دیگه هم
میتونین بهش بدین یعنی جایگزین کنین کافیست یکی از لوگو ها رو توی
Image Point کامپوتر باز کنید و متن رو پاک کنید و هر چی خواستین تایپ کنید
و با فرمت Bitmap سیو کنید و به گوشی انتقال بدین
اینم یه اسکرین شات از گوشی خودم..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]




موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif


کو لینک برنامه؟

Legend
12-04-2008, 09:07
راست ميگه! چرا لينك نذاشتي دوست عزيز؟
شاد باشي:40:

Lady parisa
12-04-2008, 09:23
پس لينك كو؟؟؟؟؟؟؟؟؟

Šepehr
12-04-2008, 09:28
برنامه به درد بخوریه
لینکش کو؟!

+++

یه چندتا لوگوی قشنگ مثل همینی که برا خودت گذاشتی برا دانلود بذار

samankermani
12-04-2008, 09:48
سلام دوستان ببخشيد شرمنده لينكش را يادم رفته بود كه بگذارم به بزرگي خودتان ببخشيد بفرماييد اينم لينكش.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين مال لوگوهاست

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينم مال خود برنامه است

موفق باشيد دوستان

saeed666
12-04-2008, 12:49
سلام...

یعنی رو سونی اریکسون جواب میده ؟

چون اسم فایل ها غلط اندازه ...

ممنون...

samankermani
12-04-2008, 14:38
نميدونم روي نوكيا فقط جواب داده

Hidden-H
12-04-2008, 18:15
وقتی گفته تحت جاوا پس حتما رو اریکسون هم جواب می ده دیگه!!!!!!!!

sarmast65_ata
12-04-2008, 20:57
ممنونم ازت برنامه جالبي بود و چيزه جديدي بود قبلآ يه چيزايي درباره اين تغيير لگو گفته شده بود ولي به اين صورت نبود و سخت تر بود راستي اگه بخواييم دوباره به حالت اول برگردونيم چه جوريه خودت ميدوني؟

Šepehr
12-04-2008, 21:55
من اینکارو کردم
اس ام اس برام نفرستاد
سیم: ایرانسل

sarmast65_ata
12-04-2008, 22:05
من با ايرانسل كار كردم درست انجام ميده چند ثانيه بعد اس ام اس ميفرسته ولي اگه بخواييم دوباره به حالت اول برگرديم چي كار بايد بكنيم؟

Ship Storm
12-04-2008, 22:21
چاره برای برگردوندنش نیست ؟

sarmast65_ata
12-04-2008, 22:42
چاره برای برگردوندنش نیست ؟


نه فكر نميكنم شما هم نصبش نكنيد تا موقعي كه بشه يه راه حلي براش پيدا كرد و مثل من گير نكنيد

Šepehr
12-04-2008, 22:47
اینجا نوشته قبل از اینکار باید از یه فولدر backup بگیریم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

پس چرا واسه من نشد؟
شماره موبایل رو چطوری بهش میدین؟
اینطوری؟ 0935xxxxxxx یا بدون صفر اول؟

sarmast65_ata
12-04-2008, 22:50
از كدوم فولدر بايد بك آپ بگيريم؟

بايد با صفرش بدي درست همون شماره خودت با صفرش

Šepehr
12-04-2008, 23:51
اگه بخونی همه چیو نوشته
فولدر Mail2
که البته من نتونستم پیداش کنم
شاید برنامه پاکش کرده باشه

satttanism
13-04-2008, 10:16
از منم عوض شد فعلا 2تا عیب داره
1-نمیشه دوباره مثل حالت اولش کرد
2-پول 5تا sms برای هر sms برات داره!!!!!!

Ship Storm
13-04-2008, 11:51
نه فكر نميكنم شما هم نصبش نكنيد تا موقعي كه بشه يه راه حلي براش پيدا كرد و مثل من گير نكنيد

من هم همین رو میگم دوستان فعلا نصبش نکنید تا راه حل برگردوندنش هم بیاد


از منم عوض شد فعلا 2تا عیب داره
1-نمیشه دوباره مثل حالت اولش کرد
2-پول 5تا sms برای هر sms برات داره!!!!!!

چجوری پول 5 تا اس ام اس میاد شما که فقط یه لوگو رو عوض کردی یعنی به خاطر تعویض لوگو اینطوری شده؟؟؟

hamkar1981
13-04-2008, 12:04
ما منتظريم ببينيم ميشه برش گردوند تا ما هم عوضش كنيم يا نه؟؟
ما رو بي اطلاع نذاريد
تشكر از تمامي دوستان
موفق باشيد

A.MATEUR U S E R
13-04-2008, 13:18
من گوشیم سونی اریکسونه، روش کار نکرد.
فکر کنم برای برگردوندنش باید لوگوی Blank انتخاب کنی.

alisahaf70
13-04-2008, 14:16
دستت درست دنبال یک همچین چیزی بودم

sarmast65_ata
14-04-2008, 16:18
كسي راهي پيدا نكرد؟

sarmast65_ata
14-04-2008, 17:50
من گوشیم سونی اریکسونه، روش کار نکرد.
فکر کنم برای برگردوندنش باید لوگوی Blank انتخاب کنی.


عزيزم لگوي Blank رو اگه انتخاب كني اپراتور حذف ميشه و هيچي نمي نويسه
اشتباه كردم اين كار رو انجام دادم بايد اول فكرشو ميكردم كه ببينم ميشه برگردوند يا نه:41:

Šepehr
14-04-2008, 23:18
عزيزم لگوي Blank رو اگه انتخاب كني اپراتور حذف ميشه و هيچي نمي نويسه
اشتباه كردم اين كار رو انجام دادم بايد اول فكرشو ميكردم كه ببينم ميشه برگردوند يا نه:41:

حتما مطالب اون لینکی که گذاشتم رو بخون
شاید بتونه کمکت کنه
اگه بتونی اون فولدری که برنامه حذفش کرده رو از کسی گیر بیاری شاید بشه یه کاریش کرد

Ship Storm
15-04-2008, 00:55
sarmast65_ata جان برای شما هم هر اس ام اس رو 3 تا حساب میکنه ؟

banel87
15-04-2008, 01:14
كسي راهي پيدا نكرد؟
شاید بهتره با اپراتور تماس بگیرید

satttanism
15-04-2008, 10:05
من هم همین رو میگم دوستان فعلا نصبش نکنید تا راه حل برگردوندنش هم بیاد



چجوری پول 5 تا اس ام اس میاد شما که فقط یه لوگو رو عوض کردی یعنی به خاطر تعویض لوگو اینطوری شده؟؟؟

این برنامه از خودت به خودت sms میده پس پول میوفته
در ضمن روش بکاپ گرفتن فولدر برای یه برنامه دیگست که بدون ارسال sms کار می کنه و فقط برتریش اینه که هزینه sms نداره ولی مشکلش اینه که نمیشه همیه لوگو ها رو باهم به گوشی انتقال داد و برای این کار باید هر بار گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید

alireza fatemi
15-04-2008, 15:52
من هم می خواستم لوگوی گوشیم عوض کنم البته زیاد مهم نیست چون اصلا لوگو توی صفحه اول نمایش داده نمی شه ولی وقتی گفتین که پول چند تا اس ام اس میندازه پشیمون شدم

AriA jOhaRi
15-04-2008, 16:16
خیای برنامه ی مفیدی بود من که ازش استفاده کردم بقیه رو نمیدونم !

sarmast65_ata
15-04-2008, 21:44
sarmast65_ata جان برای شما هم هر اس ام اس رو 3 تا حساب میکنه ؟

سلام عزيز
اينقدر در مورد اين برنامه بي حال شدم كه اصلآ دوست ندارم ديگه امتحان كنم ببينم پول چند تا sms رو ميگيره چون همون زماني كه عوض كردم دقت نكردم ببينم چقدر از پولم كم شد

samankermani
15-04-2008, 23:40
سلام
دوست عزیز برای این کار باید مراحل زیر را طی کنید
settings->phone->standbye->operator logo,then click the box to turn it off
بعد از طی کردن این مراحل گزینه اپراتور لوگو رو روی Off قرار میدین
موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif

banel87
16-04-2008, 08:44
حتما مطالب اون لینکی که گذاشتم رو بخون
شاید بتونه کمکت کنه
اگه بتونی اون فولدری که برنامه حذفش کرده رو از کسی گیر بیاری شاید بشه یه کاریش کرد
اون چیزی که شما درباره بک آپ میگید:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ship Storm
16-04-2008, 11:06
سلام
دوست عزیز برای این کار باید مراحل زیر را طی کنید
settings->phone->standbye->operator logo,then click the box to turn it off
بعد از طی کردن این مراحل گزینه اپراتور لوگو رو روی Off قرار میدین
موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif

از این جواب گرفتی؟

sarmast65_ata
16-04-2008, 20:07
سلام
دوست عزیز برای این کار باید مراحل زیر را طی کنید
settings->phone->standbye->operator logo,then click the box to turn it off
بعد از طی کردن این مراحل گزینه اپراتور لوگو رو روی Off قرار میدین
موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif

ممنونم ازت آره اين راهي كه شما گفتيد جواب داد پس بچه ها مي تونيد با خيال راحت اين لگو رو عوض كنيد چون به راحتي ميتونيد برگردونيدش

sarmast65_ata
16-04-2008, 20:11
از این جواب گرفتی؟


آره عزيز درست شد:31:

Šepehr
16-04-2008, 21:46
سلام
دوست عزیز برای این کار باید مراحل زیر را طی کنید
settings->phone->standbye->operator logo,then click the box to turn it off
بعد از طی کردن این مراحل گزینه اپراتور لوگو رو روی Off قرار میدین
موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif

من همچین گزینه ای رو اونجا ندارم operator logo
واسه چه مدل گوشیهای نوکیاست؟
گوشی من N73

sarmast65_ata
16-04-2008, 22:25
گوشي من E65 هستش منم قبلآ اين گزينه رو توي گوشي نديده بودم حتي گوشي برادرم هم اين گزينه رو نداره احساس ميكنم وقتي كه لگو رو عوض كردم اين گزينه اومده توي گوشي ولي به خوبي كار ميكنه وقتي off كني دوباره آرم ايرانسل مياد

Šepehr
16-04-2008, 22:38
من دوباره سعی کردم
این دفعه درست شد
لوگو عوض شد
اون گزینه operator logo هم اضافه شده
راحت میشه خاموش و روشنش کرد

فقط برای اون 5 تا اس ام اس 80 تومن پول کم کرد

satttanism
16-04-2008, 22:43
من همچین گزینه ای رو اونجا ندارم operator logo
واسه چه مدل گوشیهای نوکیاست؟
گوشی من N73

دوست عزیز در همون مسیری که دوست عزیزمون گفتن گزینه آخر یکم دقت کنی پیداش می کنی

و این هم روش بدون هزینه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Ship Storm
17-04-2008, 02:09
آره عزيز درست شد:31:

پس مشکل حل شد شکر خدا
آقا من 5700 دارم مشکلی که پیش نمیاد؟

H A M E D
17-04-2008, 02:25
براي من كار نكرد همه كارها رو كه انجام دادم Send رو كه زدم ارور داد :
Null Pointer Java/lang/NullPointerException

گوشيم 6300

Šepehr
17-04-2008, 07:19
اگه میتونید از همون روش رایگانش استفاده کنین

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من اگه میدونستم اون رایگانه دیگه از این استفاده نمی کردم

samankermani
17-04-2008, 08:04
سلام
دوست عزیز برای این کار باید مراحل زیر را طی کنید
settings->phone->standbye->operator logo,then click the box to turn it off
بعد از طی کردن این مراحل گزینه اپراتور لوگو رو روی Off قرار میدین
موفق باشین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif

sarmast65_ata
17-04-2008, 12:37
پس مشکل حل شد شکر خدا
آقا من 5700 دارم مشکلی که پیش نمیاد؟


نه عزيز انگار ديگه نبايد مشگلي پيش بياد :11:

alisahaf70
17-04-2008, 13:29
رو ‏n70 كار نكرد

mndst
23-04-2008, 23:14
الان دقیقا یادم نیست کجا بود فایلش ولی خودتون می‌تونید پیداش کنید و عوضش کنید دیگه به این همه قرتی بازی نیاز نداره....


برای بر گردوندن به حالت اول هم کافیه delete کنیدش. گوشی همئن فایل اولیه رو جایگزین می‌کنه.

البته این که می‌گم مال Nokia است ولی هحتمالا اونای دیگه هم همینه...

alireza_06
05-05-2008, 11:49
من ان 70 دارم.
وقتی می خوام لوگو رو انتخاب کنم گیر میده...
و نمی تونم درایوها رو باز کنم(مثلا /c و یا مموری) :41::41::41::13:

sarmast65_ata
05-05-2008, 21:25
من ان 70 دارم.
وقتی می خوام لوگو رو انتخاب کنم گیر میده...
و نمی تونم درایوها رو باز کنم(مثلا /c و یا مموری) :41::41::41::13:


الان درست يادم نيست ولي انگار پيغام خطا ميده كه يه ok هم داره چند بار بايد ok رو بزني تا درايو رو برات باز كنه مال منم همين طور بود با چند بار ok زدن درست شد

aminjo0o0on
05-05-2008, 23:46
حالا شاید برایتان سوال پیش بیاید خوب اگر دوباره خواستیم لوگوی اپراتور به حالت اول برگردد باید چه کاری انجام دهیم ؟
در پاسخ باید بگوییم که این کتر خیلی راحت و ساده قابل انجام است . کافی است به منوی گوشی خود رفته settings را انتخاب کنید سپس phone settings را انتخاب کنید پس از انتخاب general به personalization ( در گوشی های s60v3 ) رفته سپس standby mode را انتخاب کنید مشاهده می کنید که گزینه ای به اسم operator logo به این بخش اضافه شده که در صورت off کردن آن لوگوی اپراتور شما به حالت اول بر می گردد . سعی کردیم توضیحات را به صورت کامل در اختیارتان قرار دهیم . چنانچه باز هم مشکلی وجود داشت در بخش نظرات پاسخگوی شما خواهیم بود

sarmast65_ata
06-05-2008, 23:52
حالا شاید برایتان سوال پیش بیاید خوب اگر دوباره خواستیم لوگوی اپراتور به حالت اول برگردد باید چه کاری انجام دهیم ؟
در پاسخ باید بگوییم که این کتر خیلی راحت و ساده قابل انجام است . کافی است به منوی گوشی خود رفته settings را انتخاب کنید سپس phone settings را انتخاب کنید پس از انتخاب general به personalization ( در گوشی های s60v3 ) رفته سپس standby mode را انتخاب کنید مشاهده می کنید که گزینه ای به اسم operator logo به این بخش اضافه شده که در صورت off کردن آن لوگوی اپراتور شما به حالت اول بر می گردد . سعی کردیم توضیحات را به صورت کامل در اختیارتان قرار دهیم . چنانچه باز هم مشکلی وجود داشت در بخش نظرات پاسخگوی شما خواهیم بود


عزيزم اين مشگل خيلي وقت پيش حل شده بود نياز هم نيست در حالت general باشه بلكه هر پروفايلي باشه ميتوني اين كار رو انجام بدي.ولي بازم ازت ممنونم كه راهنمايي كردي.

dhugd021
02-04-2013, 14:54
سلام لینک برنامه خرابه لطفا درستش کنید یه سایت خوب آپلود کنید لطفا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ALIREZA-PH
15-09-2013, 13:41
لیک داغونه