PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : نوکیا3110



Like Honey
05-04-2008, 22:17
سلام دوستای عزیزم
سال نو مبارک:40:

من یه مشکلی با گوشی 3110 نوکیا دارم
نمیتونم باهاش چیزی بلوتوث کنم
یعنی بلد نیستم تازه زبان گوشیم هم فارسیه
اگه کسی میدونه چیکار باید بکنم ممنون میشم


:11:

Like Honey
07-04-2008, 13:04
هیچ بنده خدایی نیست این سوال منو جواب بده؟
با بلوتوث کردن مشکل دارم

sarmast65_ata
07-04-2008, 19:10
سلام عزيز
نميفهمم منظورت از مشگل با بلوتوث چيه؟نمي توني بفرستي؟ يا نمي توني بگيري؟بلوتوث رو روشن ميكني براي فرستادن فايل؟در ضمن توي منوي بلوتوث My phone visibility توي چه حالتي هست؟بايد روي show to all بزاريش اگه مي توني بيشتر توضيح بده تا ببينم مشگلت چيه؟
موفق باشي

Like Honey
08-04-2008, 16:42
سلام عزيز
نميفهمم منظورت از مشگل با بلوتوث چيه؟نمي توني بفرستي؟ يا نمي توني بگيري؟بلوتوث رو روشن ميكني براي فرستادن فايل؟در ضمن توي منوي بلوتوث My phone visibility توي چه حالتي هست؟بايد روي show to all بزاريش اگه مي توني بيشتر توضيح بده تا ببينم مشگلت چيه؟
موفق باشي


سلام اولامن گفتم زبان گوشیم فارسیه
دوما نمیتونستم بفرستم
سوما مشکلم برطرف شد یاد گرفتم دیگه:27::31:

حالا اگه میشه بگید این مادون قرمز به چه دردی میخوره؟
:11:

actooor
08-04-2008, 17:09
مادوم قرمز یا همون اینفراد اشعه ای هست تقریبا مثل بلوتوث...
کار فرستادن و گرفتن عکس فیلم یا هر چیزی رو انجام میده...
ولی باید او طرف مقابل اینفراد داشته باشه...
در این کار باید هر 2 گوشی به هم چسبیده باشند یا 2 یا 3 سانت فاصله باشه...

Like Honey
09-04-2008, 13:00
واقعا ممنون جالب بود مرسی
می بینم حتی وقتی مادون قرمز گوشی بقیه روشنه هرچی میفرستم نمیره!!!!
دی: دی: دی:

Like Honey
13-04-2008, 00:13
یه سوال دیگه
چرا وقتی با گوشیم اس ام اس می دم هیچ پیامی مبنی بر این که اس ام اس رسید نمیاد فقط میگه ذخیره شد

Nabakhshoode
13-04-2008, 10:19
شما دلیوری ریپورتت رو اکتیو کردی ؟
اگه نه این مسیرو برو : messaging>Message setting > text messages > delivery reports> Yes

Like Honey
13-04-2008, 13:16
شما دلیوری ریپورتت رو اکتیو کردی ؟
اگه نه این مسیرو برو : messaging>Message setting > text messages > delivery reports> Yes


بسیار ممنون و متشکر:11:
از این به بعد برام پیام ارسال شد میاد نه؟

Like Honey
13-04-2008, 13:27
یه سوال دیگه
ببخشیدا
ساعت گوشیمو چطوری تنظیم کنم
غلط بیده

ehsssssan
13-04-2008, 19:01
می بینم حتی وقتی مادون قرمز گوشی بقیه روشنه هرچی میفرستم نمیره!!!!

دوست من اینفرارد مثل بلوتوث نیست که بتونی ازش استفاده کنی وقتی می خوای اینفرارد گوشی رو به کار بندازی باید اولش اینفرارد رو روشن کنی تا بتونی چیزیدریافت کنی ولی اگه خواستی چیزی ارسال کنی از اینفرارد (که به علت سرعت پایینش اصلا توصیه نمیشه) روی فایلی که می خوای بفرستی option/send/via inferared.رو بزن در اون حالت شما قسمتی از گوشیت که به رنگ سیاه هستش رو (از روبرو نگاه کنی درستسمت چپ گوشی هستش) رو درمقابل قسمت (ورودی اینفرارد) گوشیه دیگه قرار میدی و send رو میزنی.اگه خواستی دریافت کنی که بازم توصیه نمیشه به علت سرعت پاینش .درگاه اینفرارد رو جلوی درگاه اینفرارد گوشیه دیگه قرار میدی و در این حالت بعد از گذشت زمانی شما فایلت رو دریافت میکنی.


ساعت گوشیمو چطوری تنظیم کنم
!!

ساعت گوشی رو هم از تو منو اون قسمتی که عکس آچار هستش رو میری توش.اونجا یه ساعت و تاریخ هست.از اون قسمت میتونی ساعت و تاریخ گوشی رو تنظیم کنی

Like Honey
15-04-2008, 18:25
ممنون مشکلاتم حل شد
متشکر از نظراتتون

راستی این گوش من خودش چقدر چند Mbحافظه داره؟
بدوم رم

sarmast65_ata
15-04-2008, 21:42
حافظه داخلي گوشيت 9 مگابايت هستش

sanatoramir
18-04-2008, 18:44
من درایور 3110رو می خوام وصل کنم به کامپیوتر نمی شناسش باید درایور باشه هر کی داره بزار اورژانسی؟