PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : درخواســـــت ها و سوالات مربوط به نرم افزار های پاکت پی سی



صفحه ها : 1 2 3 [4]

arezoo_002
10-10-2010, 14:12
سلام به همه ي دوستان عزيز
كسي برنامه هاي برنامه نويسي رو نداره؟
مثلا بتونم با گوشي برنامه نويسي پاسكال انجام بدم؟؟؟هر كدوم از زبانها باشه مشكلي نداره!!!
ممنون ميشم از همه

hirondelle
11-10-2010, 04:56
دوستان برنامه ای برای تبدیل گوشی به وب کم داریم؟(گوشی ام امنیا7300)

Real Madrid C.F
13-10-2010, 17:59
اگه خاطرتون باشه یه دیکشنری فارسی به انگلیسی بودش به اسمه soheil Heybell Dictionary من اونو دارم ولی فایل 40 مگابایتی General که تمام لغت ها توش بود و یه فایل کوچیک دیگه که اسمشو نمیدونم!! روگم کردم میشه یه لطفی کنین اونو بذارین....بازم ممنون

ehsan3057
23-10-2010, 17:28
لينك يك برنامه registory editor مي خوام ؟

Mr.Shaibow
04-11-2010, 21:25
خبر خبر ....
اندروید دیزایر واسه اچ دی 2 اوووووومد :دی

Alireza SM
08-11-2010, 16:22
بچه ها Opera 10 خوب كار ميكنه ولي Opera mini فونت ها رو جسته گريخهته نشون ميده . چيكار كنم ؟

M,ANGEL,N
10-11-2010, 20:33
سلام،من یه دیکشنری خوب فارسی-انگلیسی و اگلیسی-فارسی میخواستم.
لطفا هر کسی که داره لطف کنه برای دانلود بزاره... برای گوشی htc hd2...

phoenix333
21-11-2010, 14:35
خیلی وقت پیش یکی همین‌جا گفته بود

"برنامه soundhound برای ویندوز موبایل می‌خواستم"

هست اصلا؟

NAVIDPIRSAJED
17-12-2010, 23:20
من گارمین رو روی گوشیم نصب کردم اما برنامه ای برای حرف زدن نداره کمک کنید:11:

cd3
20-12-2010, 18:58
آیا روی ویندوز موبایل امکان نصب نرم افزار های ویندوز(XP,7 ) وجود داره?

Masoud King
21-12-2010, 22:11
سلام

یه نرم افزاری می خوام که بتونه sms و اینا رو جدا جدا قفل کنه.

برای ویندوز 6.5

ممنون

phoenix333
24-12-2010, 14:47
دوستان نرم‌افزاری می‌خوام که بشه انتخاب کرد که بعضی وقتا عکس کسایی که زنگ می‌زنن رو نشون نده

خیلی حیاتیه والا :31:

a.l.d
25-12-2010, 20:44
من نرم افزار
Talking Concise Oxford Dictionary.7.1 For PPCs
روی گوشی سامسونگ امنیا2 نصب کردم ازدوستان شنیدم که دراین گوشی نصب شده وبه درستی کارمیکنه
ولی (نصب از طریق Actve Sync با رایانه ام) بااین خطا مواجه می شم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیکار کنم؟

tibo
25-12-2010, 21:21
سلام دوستان.
یک مدتیه که من اطلاعات آب و هوا را روی home page مانیلا ورژن HTC 2DManila 2.0.19191432.04 ندارم (ولی در قسمت مربوط به آب و هوا اطلاعات رو میده!)
در home page بعد از زدن آپدیت (آب و هوا) با پیغام no whither data available روبرو میشم!
در حالیکه مدتها پیش این مشکل در این نرم افزار وجود نداشت.
آیا برای شما هم همینطور شده؟
مشکل از کجاست؟

tibo
30-12-2010, 13:34
سلام دوستان.
یک مدتیه که من اطلاعات آب و هوا را روی home page مانیلا ورژن HTC 2DManila 2.0.19191432.04 ندارم (ولی در قسمت مربوط به آب و هوا اطلاعات رو میده!)
در home page بعد از زدن آپدیت (آب و هوا) با پیغام no whither data available روبرو میشم!
در حالیکه مدتها پیش این مشکل در این نرم افزار وجود نداشت.
آیا برای شما هم همینطور شده؟
مشکل از کجاست؟
کسی نیست راهنماییم کنه؟
توی این تاپیک پرنده هم پر نمیزنه!!!!!

akbarrazmi
13-01-2011, 04:04
جالبه هم متقاضی هستن و عرضه کننده ای وجود نداره :31:

reza5343
18-01-2011, 01:36
من یه گوشی htc hd7 دارم
یه برنامه واسه فعال کردن بلوتوث این گوشی میخواستم

G4nd0lf
24-01-2011, 16:45
سلام
بچه ها کسی نیم باز واسه ویندوز موبایل نداره؟؟؟؟جدیدترین ورژنش رو می خوام...
راستی اگه واسه گوشی LG ke970 shine دارید هم بزارید ممنون می شم...
lg خیلی حیاتیه خیلی خیلی

masih eia
28-01-2011, 18:45
سلام نرم افزار میخوام بتونم سایتای فیلتر را باش باز کنم.opera mini 10 نصب کردم جواب نداد

aez_venoos
28-01-2011, 23:03
من نرم افزار
Talking Concise Oxford Dictionary.7.1 For PPCs
روی گوشی سامسونگ امنیا2 نصب کردم ازدوستان شنیدم که دراین گوشی نصب شده وبه درستی کارمیکنه
ولی (نصب از طریق Actve Sync با رایانه ام) بااین خطا مواجه می شم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چیکار کنم؟

فکر کنم مشکل از کامپیوتر از سایت زیر dll مورد نظر را دانلود کرده و در ادرس c:windows/system32 بریزید منتظر جوابم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aez_venoos
28-01-2011, 23:14
سلام دوستان.
یک مدتیه که من اطلاعات آب و هوا را روی home page مانیلا ورژن HTC 2DManila 2.0.19191432.04 ندارم (ولی در قسمت مربوط به آب و هوا اطلاعات رو میده!)
در home page بعد از زدن آپدیت (آب و هوا) با پیغام no whither data available روبرو میشم!
در حالیکه مدتها پیش این مشکل در این نرم افزار وجود نداشت.
آیا برای شما هم همینطور شده؟
مشکل از کجاست؟

مشکل عجیبه شما یه هارد ریست بکن ببین چی میشه مشکل از اینترنت نیست

---------- Post added at 12:14 AM ---------- Previous post was at 12:11 AM ----------


دوستان نرم‌افزاری می‌خوام که بشه انتخاب کرد که بعضی وقتا عکس کسایی که زنگ می‌زنن رو نشون نده

خیلی حیاتیه والا :31:

بعید بدونم همچین برنامه ای وجود داشته باشه چه کاریه اصلا عکس اون را بردار

aez_venoos
28-01-2011, 23:25
سلام

یه نرم افزاری می خوام که بتونه sms و اینا رو جدا جدا قفل کنه.

برای ویندوز 6.5

ممنون


SMS Organizer v2.5 شاید حلال مشکلات شما باشد
نرم افزار مدیریت اس ام اس ویژه پاکت پی سی با قابلیت های ویژه تمام نیاز های شما در ضمینه برنامه های ویژه اس ام اس را برآورده می کند


شرح ویژگی های برنامه :


*بلوک اس ام اس های ناخواسته (Blacklist and Whitelist)

*گرفتن بک آپ از اس ام اس ها و قابلیت باز گردادن کل اس ام اس ها به صورت حفظ پرونده

*قفل گذاری بر روی اس ام اس های دلخواه

*دخیره اس ام اس ها در فایل TXT (تاریخ و کل مشخصات اس ام اس ذخیره می شود)


ویژگی های پروفایل های برنامه :


*پروفایل آماده جهت پاسخ گویی خودکار به اس ام اس ها (قابل تنظیم)

*پروفایل آماده جهت مخفی کردن اس ام اس های خاص

*پروفایل آماده جهت فوروارد کردن اتوماتیک اس ام اس

*پروفایل قابل تنظیم برای ارسال اس ام اس در زمان خاص
منتظر جوابم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

---------- Post added at 12:25 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------


سلام به همه ي دوستان عزيز
كسي برنامه هاي برنامه نويسي رو نداره؟
مثلا بتونم با گوشي برنامه نويسي پاسكال انجام بدم؟؟؟هر كدوم از زبانها باشه مشكلي نداره!!!
ممنون ميشم از همه

زبان #C هست خواستین بگو تا بذارم

aez_venoos
28-01-2011, 23:32
لينك يك برنامه registory editor مي خوام ؟


شما برنامه Resco File Explorerنصب کن registry editor هم نصب میکنه
پسند نبود بگو تا یکی دیگه بزارم

---------- Post added at 12:32 AM ---------- Previous post was at 12:30 AM ----------


آیا روی ویندوز موبایل امکان نصب نرم افزار های ویندوز(XP,7 ) وجود داره?

خیر به هیچ وجه




برای شبی بسه

masih eia
29-01-2011, 12:50
سلام نرم افزار میخوام بتونم سایتای فیلتر را باش باز کنم.opera mini 10 نصب کردم جواب نداد
جواب ما را هم میدادید اشکالی نداشتا!!!ممنونم.:11:

aez_venoos
30-01-2011, 10:10
جواب ما را هم میدادید اشکالی نداشتا!!!ممنونم.

aez_venoos
30-01-2011, 11:16
سلام،من یه دیکشنری خوب فارسی-انگلیسی و اگلیسی-فارسی میخواستم.
لطفا هر کسی که داره لطف کنه برای دانلود بزاره... برای گوشی htc hd2...
یکی از بهترین ها Persian Suite 2008 هستش

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

رمز عبور 4pda.ir

---------- Post added at 12:14 PM ---------- Previous post was at 12:11 PM ----------


سلام
چطوری میتونم از اینترنت موبایلم(xperia x1i) رو کامپیوتر استفاده کنم؟؟؟؟؟ :5:

شما هنگامی که کابل را به گوشی وصل میکنی interne sharing را بزن و جند دقیقه صبر کن تا connect شه و تمام

---------- Post added at 12:16 PM ---------- Previous post was at 12:14 PM ----------

با توجه به قدیمی بودن ارسال ها از این به بعد به سوال هایی که بعد از این ارسال بیاد جواب می دم با تشکر (قبلش با اجازه ناظر انجمن)
:11:

masih eia
30-01-2011, 14:28
.............................................:27:

aez_venoos
30-01-2011, 14:46
[یعنی چی؟؟؟

pashangi
01-02-2011, 18:23
با سلام
من با Opera mini توی سایت فارسی مشکل دارم :41:(کلمات برعکس نشون داده می شوند) چطور باید این مشکل رو رفع کنم؟؟؟ (گوشیم HTC Viva هستش)

در ضمن برنامه یوتیوب گوشیم بعد از آپدیت به ویندوز 6.5 کار نمی کنه:41: یه برنامه هم برای یوتیوب معرفی کنید :8:
با تشکر:11:

yell
09-02-2011, 15:13
دوستان من لینک دانلود ویندوز مویابل 6.5 برای گوشی HTC HD2 رو میخوام .
میشه برام بذارید ؟
فوریه ! خیلی خیلی ممنون میشم .

aez_venoos
10-02-2011, 00:00
دوستان من لینک دانلود ویندوز مویابل 6.5 برای گوشی HTC HD2 رو میخوام .
میشه برام بذارید ؟
فوریه ! خیلی خیلی ممنون میشم .

شما میتونی از سایت خود htc بگیری

mr.xiii
10-02-2011, 01:11
دوستان من لینک دانلود ویندوز مویابل 6.5 برای گوشی HTC HD2 رو میخوام .
میشه برام بذارید ؟
فوریه ! خیلی خیلی ممنون میشم .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به کارت میاد ؟ :46:

wrongring
16-02-2011, 15:20
تو hd2 نميتونم پسوند فايل ها رو تغيير نام بدم يه نرم افزار خوب به resco explorer يا راهنمايي كنيد چظور انجامش بدم

ali006
01-03-2011, 23:44
من یک سوال در مورد windows phone 7 داشتم
چجوری میشه فایل های (swf,pdf,...)ریخت؟؟؟؟

mcymc
19-03-2011, 11:38
سلام دوستان. رام گوشی دایاموند2 رو که ارتقاع دادم، با برنامه HTC ---- تنظیمات دوربین رو عوض کردم. الان که با دوربینش کار میکنم می بینم کیفیت تصویر دوربین وحشتناک افت پیدا کرده..
راه حلی داره؟

virgin_spring
23-03-2011, 13:19
سلام
سال نو مبارک
تقویم سال 90 برای hd2 هست؟

حسن فيروزآبادي س
24-03-2011, 18:05
سلام ببخشيد برنامه setool كه براي فلش كردن گوشي سوني اريكسون است از كجا بيارم . ممنون

jupiterx
26-03-2011, 14:55
سلام
نرم افزار فارسی ساز واسه وینوز فون 7 (مدل گوشیم اچ دی 7) و یک پلیر خوب که اگه بشه حداکثر فرمتها رو نمایش بده.اگه نرم افزار کاربردی خوب هم داشتین بذارین ممنون میشم.
یک توضیح کوچولو هم واسه چگونگی نصب نرم افزار رو گوشی اگه بدین ممنون میشم .اخه من تازه خریدم و هنوز خیلی وارد نیستم
ممنون
راستی چند تا سوال
میشه بگین چطوری میشه اهنگ با فرمت mp3رو واسه صدای زنگ گوشی ست کرد؟؟
چطوری میشه با بلوتوث فایل ارسال و دریافت کرد؟؟
قطب نمای دیجیتال و ضبط خبرنکاری رو چطور میشه فعال کرد>؟؟؟
میشه وقتی گووشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنیم از اینترنت کامپیوتر استفاد ه کنیم>؟؟؟
ببخشید سوالام زیاد شد
ممنون که دوستان جواب میدن

jupiterx
03-04-2011, 23:20
سلام
نرم افزار فارسی ساز واسه وینوز فون 7 (مدل گوشیم اچ دی 7) و یک پلیر خوب که اگه بشه حداکثر فرمتها رو نمایش بده.اگه نرم افزار کاربردی خوب هم داشتین بذارین ممنون میشم.
یک توضیح کوچولو هم واسه چگونگی نصب نرم افزار رو گوشی اگه بدین ممنون میشم .اخه من تازه خریدم و هنوز خیلی وارد نیستم
ممنون
راستی چند تا سوال
میشه بگین چطوری میشه اهنگ با فرمت mp3رو واسه صدای زنگ گوشی ست کرد؟؟
چطوری میشه با بلوتوث فایل ارسال و دریافت کرد؟؟
قطب نمای دیجیتال و ضبط خبرنکاری رو چطور میشه فعال کرد>؟؟؟
میشه وقتی گووشی رو با کابل به کامپیوتر وصل میکنیم از اینترنت کامپیوتر استفاد ه کنیم>؟؟؟
ببخشید سوالام زیاد شد
ممنون که دوستان جواب میدن




من همچنان منتظر پاسخ اساتید هستم!!!!!

5ive
04-04-2011, 05:48
با سلام خدمت دوستان عزیز
اقا ما 1 اشتباه کردیم رفتیم htc hd7 گرفتیم وینش هم 7
الان هیچ برنامه ای نداره؟
همه میگن نه باید حالا حالا ها ......................
موندم چیکار کونم...
ممنون میشم کومک کونید...

یاس9999
04-04-2011, 07:38
باسلام ..میشه یکی بهم توضیح بده چطور باید از بلوتوث گوشیه ویندوز موبایلHD7 استفاده کرد ..چون وقتی میخوام با استفاده از بلوتوث به کامپیوتر شخصیم وصل بشم ..نمیشه وهمش ارور میده نمیدونم چکار کنم ایا باید نرم افزار خاصی وصل کنم ...ممنون میشم یکی یه راهنمایی درستی بهم بده

jupiterx
05-04-2011, 01:35
با سلام خدمت دوستان عزیز
اقا ما 1 اشتباه کردیم رفتیم htc hd7 گرفتیم وینش هم 7
الان هیچ برنامه ای نداره؟
همه میگن نه باید حالا حالا ها ......................
موندم چیکار کونم...
ممنون میشم کومک کونید...




با گوشیت وصل شو به اینترنت و از مارکت کوشیت یک سری نرم افزار دانلود کن .

aez_venoos
05-04-2011, 18:44
با سلام خدمت دوستان عزیز
اقا ما 1 اشتباه کردیم رفتیم htc hd7 گرفتیم وینش هم 7
الان هیچ برنامه ای نداره؟
همه میگن نه باید حالا حالا ها ......................
موندم چیکار کونم...
ممنون میشم کومک کونید...
.
اولا که سلام
دوما درسته که برنامه و بازی زیادی نداره ولی تقریبا تمام برنامه های کاربردی را داره مثل :
[کیبورد فارسی و منیجر برای ویندوز فون 7
تقویم شمسی برای wp7
Adobe reader for Windows Phone7 - خواندن pdf در وینفون
Zune 4.7 ( برنامه ی پیشنیاز WP7 برای sync کردن)
و......................
وتوی بازی که تقریبا هر چی برای اندروید میاد برای ویندوز فون 7 هم می یاد و بازی های بسیار با کیفیتی داره
بگرد و نگو اشتیاه کردیم

jupiterx
06-04-2011, 01:03
اولا که سلام
دوما درسته که برنامه و بازی زیادی نداره ولی تقریبا تمام برنامه های کاربردی را داره مثل :
[کیبورد فارسی و منیجر برای ویندوز فون 7
تقویم شمسی برای wp7
Adobe reader for Windows Phone7 - خواندن pdf در وینفون
Zune 4.7 ( برنامه ی پیشنیاز WP7 برای sync کردن)
و......................
وتوی بازی که تقریبا هر چی برای اندروید میاد برای ویندوز فون 7 هم می یاد و بازی های بسیار با کیفیتی داره
بگرد و نگو اشتیاه کردیم




ببخشید اگه کیبور د فارسی و منیجر رو دارید میشه لینک بذارید واسه دانلود ممنون میشم من شدید لازم دارم

parisa**
11-04-2011, 11:01
سلام گوشی من Qtek > s200 هست . خیلی وقت پیش نرم افزار sms backup روی گوشیم نصب کردم و این برنامه در قسمت messaging>menu آخر منو در قسمت زیر MMS configuration یک کلید ب اسم Backup/Resore Sms ایجاد کرده .
اون برنامه بعد از مدتی دیگه کار نکرد و من از قسمت remove programe سیستم پاکش کردم اما همچنان کلیدی که در قسمت messaging ساخته هست و نمیدونم چرا وقتی MMS configuration رو هم میزنم اررور میده که برنامه ی Sms backup ناقص است و باید دوباره نصب شود .
از قسمت windows هرچی فایل مربوط به این برنامه Sms backup بود پاک کردم و گوشی رو ریست کردم اما هنوز اون کلید از messaging حذف نشده و بد تر هرچی MMS configuration رو میزنم دیگه همون اررور رو هم نمیده و هیچی نمیاد .
برای تنظیمات MMS قسمت messaging > MMS configuration رو لازم دارم . خواهش میکنم کمک کنید

bokanian
13-04-2011, 12:06
دوستان سلام
راستش من یه t3333 htc دارم که زدم همه رو remove کردم بالا دیگه نمیاد windows mobile چه کار کنم بگید لطفا
باطری گوشی را در بیار و سر جاش بنداز..
1. کلید افزایش و کاهش ولوم را هم زمان نگه دار
2. کلید پاور را بزن
3. کلید افزایش ولوم را بزن تا هارد ریست بشه مشکل حتما حله

jupiterx
19-04-2011, 14:00
سلام
من یک نرم افزار منیجر فایل برای hd7 میخام کسی از دوستان داره لینک برای دانلود بذارید یا معرفی بکنین نرم افزارشو .
ممنون

jupiterx
24-04-2011, 09:09
سلام
من یک نرم افزار منیجر فایل برای hd7 میخام کسی از دوستان داره لینک برای دانلود بذارید یا معرفی بکنین نرم افزارشو .
ممنون




دوستان کسی نداره لینک بده؟؟؟
انتی ویروس واسه hd7 چطور کسی از دوستان نداره؟؟؟یا میدونید که چه انتی ویروسی رو این مدل نصب میشه؟؟؟؟

ممنون

aminjeddi
30-04-2011, 21:36
سلام به دوستان عزیز
نرم افزارهای ویندوز موبایل 5 (گوشی qtek s 200 ) هنوز پیدا میشن؟
.................................................. ...
ببخشید این سوالم خیلی مربوط نیست اما تاپیکی براش پیدا نکردم. لوازم جانبی و یدکی این گوشی مثل قاب هنوزم پیدا میشه؟

jupiterx
01-05-2011, 11:14
دوستان کسی نداره لینک بده؟؟؟
انتی ویروس واسه hd7 چطور کسی از دوستان نداره؟؟؟یا میدونید که چه انتی ویروسی رو این مدل نصب میشه؟؟؟؟

ممنون






من همچنان منتظرم دوستان

aez_venoos
12-05-2011, 23:33
من همچنان منتظرم دوستان

تا حالا گوشیت ویروس گرفته ؟
اصلا فکر نکنم براش اومده باشه

mehdi_ameri
27-05-2011, 14:28
سلام اچ تی سی دیاموند رام شو عوض کردم وقتی می خواد بالا بیاد همون صفحه مشکی اول که نوشته touch diamond گیر می کنه کمک کنید؟

mehdi_ameri
30-05-2011, 00:32
سلام کسی نیست جواب ما رو بده؟

robert24
13-07-2011, 23:11
سلام من یه پاکت پی سی mio 168 دارم ، میخوام ببینم چطور میتونم به اینترنت وایرلس وصل بشم؟؟ آیا باید sdio wifi card بخرم؟
این sdio وای فای کارت چی هست و قیمتش چنده؟

mary83
29-08-2011, 19:46
سلام می شه یک نرم افزار برای بک اپ از اس ام اس ها معرفی کنین؟ و یگین که از حافظه گوشی پک اپ می گیره سا سیم کارت میرسی گوشی: HTC touch 2 وین موبایل 6.5 مرسی

IntelCentrino
05-09-2011, 20:58
چطور میتونم بفهمم ورژن ویندوز موبایل گوشی HTC چند هست؟

bermoooda
22-09-2011, 17:21
سلام دوستان یه سوال داشتم موبایلم htc hd2 هست وقتی صفحه موبایلم خاموش میشه وایرلسم هم قطع میشه چطوری میشه وایرلس همیشه روشن باشه و به دانلودش ادامه بده؟حتما باید صفحه موبایل روشن باشه؟

resident
12-11-2011, 09:35
سلام می شه یک نرم افزار برای بک اپ از اس ام اس ها معرفی کنین؟ و یگین که از حافظه گوشی پک اپ می گیره سا سیم کارت میرسی گوشی: HTC touch 2 وین موبایل 6.5 مرسی

شما میتونید از نرم افزار PIMBackup استفاده کنید؛ خیلی ساده ولی امکانات خوب:20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید


چطور میتونم بفهمم ورژن ویندوز موبایل گوشی HTC چند هست؟

بسته به مدل و نسخه گوشیتون؛ به بخش تنظیمات گوشی برید؛ بعدش به About phone و اگر مستقیم رفت به بخش نمایش اطلاعات که مبارکه:31: اگر نه، بعدش به Phone identify برید.


سلام دوستان یه سوال داشتم موبایلم htc hd2 هست وقتی صفحه موبایلم خاموش میشه وایرلسم هم قطع میشه چطوری میشه وایرلس همیشه روشن باشه و به دانلودش ادامه بده؟حتما باید صفحه موبایل روشن باشه؟

میتونید از طریق رجیستری ویندوز اقدام کنید؛ اما راحتترین راه استفاده از برنامه های مثل BSB Tweaks هستش. بعد از نصب برنامه به آخر صفحه بخش Wifi برید؛ اگر اشتباه نکنم گزینه دوم میتونید تنظیماتش رو تغییر بدید.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aref10
25-11-2011, 12:45
سلام
یه برنامه میخواستم که وقتی یکی از دوستام که شمارش رو گوشیم سیو هست بهم زنگ میزنه فقط اسمش روی صفحه گوشیم ظاهر بشه و شمارش دیگه ظاهر نشه.

ANDROYD3
01-12-2011, 16:41
تا حالا گوشیت ویروس گرفته ؟
اصلا فکر نکنم براش اومده باشه

کی گفته ویروس ندارن
الان من ویروسی شدم
دعا می کنم ویروسی نشی تاببینی چی میگم

demure
13-12-2011, 00:47
سلام من میخواستم بدونم خوبه روی htc hd2 انروید نصب کنم ؟



قربون همتون

mohsen-af
13-12-2011, 11:23
سلام دوستان
Toshiba G910 هست که خاموشه
بنده خدا میگه رم خالی کرده

هر چی سرچ میکنم چیزی پیدا نمیکنم

ممنون میشم راهنماییم کنید

3dmaxacad
08-01-2012, 09:13
سلام من اطلاعات تماس روی اوتلوک کامپیوترم دارم اما نمی دونم چطور به گوشی htc 3g ویندوز 6.1 انتقال بدم
تو برنامه اوتلوک هیچ جایی برای فرستادن اطلاعات به گوشی نیست تو نرم افزار سینک microsoft active synch هم گزینه برای انتقال از کامپیوتر به گوشی نیست لطفا راهنمای کنید

E.G_band
20-01-2012, 23:39
خسته نباشید:

یه دیکشنری خوب واسه گوشی htc diamond2 میخوستم.

اگه می شه مرحمت بفرمایید.

feh
23-05-2012, 12:02
سلام

دوستان عزیز
در صورتی که نرم افزار خاصی را نیاز داریددر این تاپیک درخواست خود
را مطرح بفرمایید.کلیه ی مشکلات مربوط به نرم افزارهای پاکت پی سی
در این تاپیک جای خواهند گرفت.


مخلصیم

سلام
نرم افزاری میخوام برای موبایل که بتونه فایل های flvبخونه.موبایلم نوکیاست

akbarrazmi
24-05-2012, 01:50
با سلام

یک فارسی ساز خوب برای Hd mini میخواستم

و اینکه گوشی رو چطوری به پی سی وصل کنم (ویندوز 7)

hasti60
06-07-2012, 20:42
برنامه viber و tango را برای سامسونگ امنیا 2 یا I8000 میخوام...ممنون

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-07-2012, 14:20
سلام دوستان .
نصيحت از بنده, حتماً برنامه ی BATT CLOCK رو روی گوشیتون نصب کنین .
بنده از اون افرادی هستم که از نصبِ برنامه های به بی فایده و به درد نخور و رَم پُرکن متنفر هستند
این برنامه ی کاربردی, اونقدر مفید هست که اول قصد داشتم یک تاپیکِ جدا واسش بزنم و آموزش تنظیماتش رو درج کنم .
خلاصه نیم عمرتان برفناست اگر نصبش نکنید
:20:

==============================

نصب کنید این برنامه رو ببینید چطور همه چیز موبایلتون رو تحت کنترلتون در میاره و بالای صفحه به شما نشون میده با شکلها و طرحها و رنگهای مختلف اما با تمام قدرتش و مفیدیش فقط تا 350 کیلوبایت از رَم رو اشغال میکنه!!!! که خودتون میتونین در TASK MANAGER این رو ببینید .

فاکتورهای بسیار مهمی رو بهتون نشون میده مثل درصدِ پردازشگر یا همون CPU که با کمک اون میتونین در هر لحظه بفهمین که چند درصد سی پی یو اشغال شده و اگر بیشتر از 70-80 باشه کاری با موبایل انجام ندید و چند ثانیه صبر کنید تا درصدش پایین بیاد بعد صفحه رو لمس کنید تا موبایلتون هنگ نکنه . تا امتحان نکنین نمیفهمین چقدر این موضوع مهم هست.

به میل خودتون میتونین برای درصدهای مختلف رنگهای مختلف تعیین کنید (هزاران رنگ ) که بسیار زیبا و مفید هست .
مثال :
از صفر درصد تا 40 درصد , سبز باشه .
از 41 تا 70 زرد یا نارنجی باشه .
از 71 تا 100 قرمز بشه .
فونتهای گوناگون . اندازه های مختلف .
انتخاب مکان اعداد و ارقام در بالای صفحه به میل خودتونه.

تازه هر وقت که لازمش ندارین با دو سوت خاموش میشه این برنامه .
هر وقت لازمش دارید با دو سوت ظاهر میشه .

:20:

اینی که گفتم فقط یک قطره از دریای اطلاعات با ارزش این برنامه ی با معرفت بود .

خیلی چیزهای دیگه هم هست :
درجه حرارت باتری با دقت یک دهم درجه سانتیگراد باز هم با قابلیت انتخاب رنگ برای حرارتهای کم و متوسط و زیاد .

مقدار کیلوبایت صادره و وارده به موبایل از طریق اینترنت موبایل GPRS
مقدار کیلوبایت صادره و وارده از طریق وایرلسWIFI

با استفاده از اون میتونین مچ برنامه هائی که مخفیانه اطلاعات ارسال میکنه از موبایلتون رو بگیرید .
میتونین مقدار ترافیک رو کنترل کنید و بدونید چقدر ارسال کردین و دریافت کردین و غیره...
واتِ باتری

چند مدل ساعت و تقویم به هر اندازه و رنگی که دوست داشته باشید .

درصد شارژ باتری با رنگهای مختلف برای درصدهای مختلف .آمپر باتری , واتِ باتری , ,لتاژ باتری .

حتی میتونین تنظیمش کنین که هفت هشت فاکتور مختلف با هم در یک شماره !!!! نشون داده بشه و هر ثانیه یا چند ثانیه تغییر کنه .
مثال :
به جای همون ساعت که الان بالای صفحه هست میشه ساعت و تقویم و درصد باتری و دمای باتری رو با رنگهای مختلف ببینید که هر یک ثانیه یکبار عوض میشه و اگر خواستین به جای یک ثانیه یک بار تبدیلش کنین به دو ثانیه یک بار یا بیشتر .
حدود 60 فاکتور مختلف رو بهتون نشون میده!!!

خلاصه یه چیزی میگم یه چیزی میشنوید .
اگر فقط پنج نفر از دوستان علاقه به نصبش و آموزش تنظیماتش رو دارند ,دکمه تشکر بزنند تا آموزش تنظیماتش رو درج کنم إن شاء الله .
بعدش تشکرهاتون رو حذف کنید .

لینک دانلود برای ویندوز موبایل

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

لینک دانلود برای اندروید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای دیدن عکسهای این برنامه :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میبخشید اگر تکراری بود .

یا حق

j_j
03-08-2012, 22:15
سلام به دوستان عزیز
ببینم برنامه ای هست بشه از نقشه های گوگل به صورت آفلاین استفاده کرد.شرمنده وقتش رو ندارم تمام پست های قبلی رو بخونم جستجو هم زدم نتونستم چیزی پیدا کنم.
در حال حاضر ار برنامه navicomputer استفاده می کردم که جدیدا نقشه هاش از یه فاصله ای بلاک شده.

ANDROYD3
04-08-2012, 03:25
با سلام

یک فارسی ساز خوب برای Hd mini میخواستم

و اینکه گوشی رو چطوری به پی سی وصل کنم (ویندوز 7)

فارسی ساز
AlirezA Multilingual Support 3.0 Build 416

برای وصل به کامپیوتر از پی سی سوئیت استفاده کن ( واسه نصب نرم افزار)

parsa_6706
09-08-2012, 14:03
سلام...تو ویندوزXPباActiveSynce گوشیمونو وصل میکردیم...تو 7 چه جوریاست؟!من نتونستم نصبش کنم...نرم افزار دیگه ای داره؟!
Wnidows mobile6.5

ANDROYD3
09-08-2012, 17:48
سلام...تو ویندوزXPباActiveSynce گوشیمونو وصل میکردیم...تو 7 چه جوریاست؟!من نتونستم نصبش کنم...نرم افزار دیگه ای داره؟!
Wnidows mobile6.5
فکر کنم اسمش موبایل پی سی سوئیت بود

parsa_6706
10-08-2012, 13:52
فکر کنم اسمش موبایل پی سی سوئیت بود
سپاس این سایت کجاست!!!! مرسی:D
لینک دانلود میشه بزارین؟!
پیشاپیش ممنون...

parsa_6706
16-08-2012, 13:34
سپاس این سایت کجاست!!!! مرسی:D
لینک دانلود میشه بزارین؟!
پیشاپیش ممنون...
خود ویندوز با یه update دانلودش کرد...مرسی که جواب دادین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27:

ANDROYD3
16-08-2012, 18:22
شرمنده تازه دیدم پیامتونو
لینک دانلود ندارم روی سی دی دارمش

ehsanbh
25-11-2012, 17:49
خود ویندوز با یه update دانلودش کرد...مرسی که جواب دادین!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:27:
اینم لینک دانلود از خود سایت مایکروسافت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه نتونستی از اینجا دانلود کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

♥ NiloofaR ♥
25-01-2013, 13:39
سلام
نمیتونم همراه بانک صادرات رو روی HTC HD Mini نصب کنم
همش ارور میده
ورژن های مختلف رو هم امتحان کردم
میشه بگین مشکل از کجاست؟!
مرسی :n17:

eskatipipen
04-06-2013, 05:05
سلام به همگی دوستان
کمککککککککککککککک


اساتید محترم، من بعد از کلی کلنجار رفتن و زیر و رو کردن نت، تونستم برای گوشیم HTC HD2 ویندوز 7.8 بزنم
اما الان هر کاری میکنم کیبرد فارسی داشته باشم (برای اس ام اس و نوشتن نت) نمیتونم
توی اندرویدخیلی راحته، چون یه کیبرد روی کیبرد اندروید نصب میکنی و ...
اما این ویندوز 7.8 حال منو گرفته، ممنون میشم یکی کمک کنه
اینم از رام شاید کمک بکنه HD2 Pdaimatejam Rom Wp7.8 OS.7.10.8862.144 v8.8 Auto Activation Code

راستی ممنون میشم که اگه نرم افزار معرفی میکنید، یه لینکم ازش بدیت

پیشاپیش ممنون

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-06-2013, 10:46
سلام به همگی دوستان
کمککککککککککککککک


اساتید محترم، من بعد از کلی کلنجار رفتن و زیر و رو کردن نت، تونستم برای گوشیم HTC HD2 ویندوز 7.8 بزنم
اما الان هر کاری میکنم کیبرد فارسی داشته باشم (برای اس ام اس و نوشتن نت) نمیتونم
توی اندرویدخیلی راحته، چون یه کیبرد روی کیبرد اندروید نصب میکنی و ...
اما این ویندوز 7.8 حال منو گرفته، ممنون میشم یکی کمک کنه
اینم از رام شاید کمک بکنه HD2 Pdaimatejam Rom Wp7.8 OS.7.10.8862.144 v8.8 Auto Activation Code

راستی ممنون میشم که اگه نرم افزار معرفی میکنید، یه لینکم ازش بدیت

پیشاپیش ممنون

سلام
spb keyboard رو امتحان کردین ؟
سوال :
این ویندوز که نصب کردین چقدر از حافظه ی داخلی گوشی رو گرفته ؟ چند درصد ؟

MOHAMMAD_ASEMOONI
04-06-2013, 11:17
سلام دوستان .
یه بازی هست اسمش pachisi هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرگز تکراری نمیشه
آیا بازی میشناسین که مثل اون باشه و اگه ده میلیون بار هم بازی کنیم تکراری نشه ؟
با تشکر

esi900
03-12-2013, 22:43
سلام به همه دوستان گلم
نرم افزار میخوام برای ورود به فیس بوک وردشدن از فیلترینگ؟

esi900
03-12-2013, 22:47
سلام به همه دوستان گلم
نرم افزار میخوام برای ورود به فیس بوک وردشدن از فیلترینگ؟یادم رفت بگم موبایلم htc touch2باویندوز موبایل6.5نسخه

esi900
06-12-2013, 22:57
کسی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-12-2013, 09:59
سلام به دوستان عزیز ببینم برنامه ای هست بشه از نقشه های گوگل به صورت آفلاین استفاده کرد.شرمنده وقتش رو ندارم تمام پست های قبلی رو بخونم جستجو هم زدم نتونستم چیزی پیدا کنم.در حال حاضر ار برنامه navicomputer استفاده می کردم که جدیدا نقشه هاش از یه فاصله ای بلاک شده.سلام . اگر از ویندوز 6.5 نسخه اصلی ( رام اصلی ) استفاده میکنین , با یک ترفند ساده میشه خودِ برنامه ی گوگل مپ رو که در گوشی هست رو تبدیل کرد به گوگل مپی که بشه ازش آف لاین استفاده کنین . اگه خواستین , بگین تا توضیح بدم چطوری .