PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : یه مشکل با اکتیو کردن ویستا و درخواست یه کرک معتبر



Oracle_Eldorado
03-04-2008, 10:59
با سلام .
ببخشید من ویندوز ویستا دارم ، دیشب هم گذاشتم Sp1 دانلود شد .
حالا که نصبش کردم اکتیوش پریده ! یعنی شده 15 روزه .
کرک خودمم که تست میکنم اصلا کار نمیکنه .
میشه کمک کنید ؟
یا حداقل یه کرک معتبر بزارید که روی این کار کنه .
با تشکر .

_Barbod_
03-04-2008, 11:17
سلام
من خودم از این کرک استفاده کردم و هیچ مشکلی هم ندارم باهاش.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Oracle_Eldorado
03-04-2008, 11:34
ببین منم با کرک خودم مشکلی ندارم .
اینو بگو که روی Service Pack 1 جواب میده یا نه .

_Barbod_
03-04-2008, 12:02
نه مشکلی نداره.
ویستایی رو که همراه سرویس پک 1 تو فروشگاه همین سایت گذاشتن رو خریدم و با همین کرک کردم.

*Batman*
03-04-2008, 12:10
اوراکل جان منم Sp1 را دانلود کردم.
قبل از نصب SP1 ویندوز را با کرک زیر اکتیو کردم. بعد از نصب SP1 کرک همچنان پا بر جا بود و ویندوز Trial نشد.



برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

خارج از موضوع: راستی GOD of war برای کامپیوتر هم اومده!

toraj
03-04-2008, 22:52
اوراکل جان منم Sp1 را دانلود کردم.
قبل از نصب SP1 ویندوز را با کرک زیر اکتیو کردم. بعد از نصب SP1 کرک همچنان پا بر جا بود و ویندوز Trial نشد.



خارج از موضوع: راستی GOD of war برای کامپیوتر هم اومده!

درسته با همين كرك اكتيو ميشه و در مورد جمله ي بعدي جواب منفي است.

Oracle_Eldorado
03-04-2008, 23:18
دست همگی درد نکنه . دوباره اکتیو شد . بازم ممنون ...

hesamzadeh
11-04-2008, 13:42
من وقتی ویستا پک 1 رو کرک میکنم در موقع بوت یک سری خطاهای هارد میده و بعد وارد ویندوز میشه آیا کرکی هست که این مشکلاتو بوجود نیاره؟
کرکی که من داشتم چنین مشکلی رو نداشت ولی وقتی پک 1 رو نصب کردم اکتیوش پرید و دیگه کار نکرد.

shahedi
11-04-2008, 13:52
:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید