PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بازیهایی که از قفل Starforce 3 استفاده می کنند .



amirpers
11-11-2005, 14:52
من در انجمن خوندم که برای بازی کردن گیمی مثل SplinterCell:chaos theory باید درایو سی دی رام را غیر فعال کرد و کابل آنرا جدا نمود .
اما در جایی خوندم که این کار رو میشه با نرم افزار StarForce Nightmare انجام داد .اگه کسی اطلاعاتی در این مورد داره ذکر کنه تا ما هم یاد بگیریم . لینک دانلودش هم می گذارم .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

OMID
11-11-2005, 16:11
با سلام
دوست عزیز با نرم افزار StarForce Nightmare هم می شود این کار را کرد ولی بر روی 90 در صد سیستم ها جواب نمی دهد.

در صورتی که تمام مراحل را من با این برنامه درست انجام دادم و تمام درایو های نوری خود را غیر فعال کردم باز هم بازی اجرا نمی شد.

جالب اینجاست که قانونا باید به این ترتیب بازی اجرا بشه ولی موقعی که من تمام مراحل را انجتم دادم و خواستم به داخل بازی بروم یک لحظه چراغ dvd rom روشن شد و بهم هشدار داد که بازی اورجینال نیست و سی دی اورجینال را بزارید.

برای همین تصمیم گرفتم کلا درایوهای نوری را با کشیدن کابل برق و آیدی غیر فعال کنم و با انجام این کار تونستم به داخل بازی برم.

برای شما هم پیشنهاد میشه که اگر که از اینگونه بازیها دارید ابتدا با این نرم افزار چک کنید اگر جواب نداد سپس درایوهاتون را با کشیدن کابل قطع کنید.

mahdy2021
11-11-2005, 16:19
پس اين بازيهايي با Starforce 3 قفل شدن همگي با كشيدن كابل مشكلشون حل ميشه؟

OMID
11-11-2005, 16:37
پس اين بازيهايي با Starforce 3 قفل شدن همگي با كشيدن كابل مشكلشون حل ميشه؟

مهدی جان یکی از مراحل برای اجرای بازی کشیدن کابل هست مراحل دیگه ای هم داره که اونا هم یه سری داستان داره.

در تاپیک اخبار بازی ها بازیهایی که قفل آنها Starforce 3 هست را گفتم که به این ترتیب مشکلشون حل شده و قابل اجرا می باشند.

mostafaeshghi
11-11-2005, 17:24
خب اگر تمام بازيهاي نسل جديد اينطوري بشند كه بدبختيم كه فقط بايد بازي اورجينال بخريم؟

mahdy2021
12-11-2005, 08:44
خب اگر تمام بازيهاي نسل جديد اينطوري بشند كه بدبختيم كه فقط بايد بازي اورجينال بخريم؟
پس اين همه هكر و كركر سراسر دنيا خوابن؟ :ohno:

We wait for breaking star force 3 :evil:

amirpers
12-11-2005, 14:16
امید جان من چنین بازی هایی ندارم . اما خیلی دوست دارم این کار را تجربه کنم . اگه جایی را سراغ داری که بشه این جور بازیها رو تهیه کرد مخصوصا SplinterCell ، به ما معرفی کن لطفا .

OMID
12-11-2005, 15:15
خب واجب شد یک توضیح مختصر در مورد این قفل و طرز کار این قفل به دوستان گل بدهم.

تمام بازی ها معمولا طرز قفل گذاریشان طوری هست که معمولا قفل را بر روی فایل اجرایی بازی می گذارند این قفل هم به همین ترتیب کار می کند ولی فرق آنها به این قرار است.

قفل های دیگر طرز کارشان جوری هست که بر روی یک یا چند قسمت از فایل قفلگذاری می کنند و به این ترتیب می شود این نوع بازی ها را کرک کرد ولی قفل star force3 کارش به این حالت می باشد که این قفل به حالت random کار می کند یعنی روی هیچ سکتور خاصی قفل وجود ندارد و به حالت چرخشی قفل عمل می کند و به هیچ عنوان اینگونه بازی ها را نمیشود کرک کرد.

تنها راهی که برای اجرای این بازی بدون سیدی اورجینال بازی هست اینه که یه جوری قفل را دور بزنیم به طوری که قفل احساس کند که بازی اورجینال هست و ما بتوانیم داخل بازی برویم.

mostafaeshghi
12-11-2005, 15:23
پس اين همه هكر و كركر سراسر دنيا خوابن؟ :ohno:

We wait for breaking star force 3 :evil:


حالا فعلا كه گرفتند خوابيدند.

فكر نكنم اون هكرهايي كه شما ميگي بتونند كاري كنند!؟!

چون سازندگان قفل بايد فكر همه جاش را كرده باشند.

OMID
13-11-2005, 13:55
amirpers جان دقیقا نمی دونم کجا این بازیها را دارند ولی سیدی سنتر های پاساژ پایتخت باید داشته باشند.

مثل الماس , نگین و ...

mostafaeshghi
13-11-2005, 15:20
اميد جان هنوز كه هنوزه كرك و يا هك نرم افزاري براي اين قفل سرسخت پيدا نشده؟

OMID
13-11-2005, 16:08
اميد جان هنوز كه هنوزه كرك و يا هك نرم افزاري براي اين قفل سرسخت پيدا نشده؟

مصطفی جان این قفل را به هیچ عنوان نمی شه کرک کرد.

برای اینکه بتونن قفل را از بین ببرند باید فایل اجرایی بازی را از بین ببرند که طبیعی هست که به این ترتیب بازی هم به کل خراب میشه.

و با چند نرم افزار میشه کاری کرد که قفل از کار بیفته و بازی اجرا بشه ;)

mahdy2021
13-11-2005, 16:21
مصطفی جان این قفل را به هیچ عنوان نمی شه کرک کرد.

برای اینکه بتونن قفل را از بین ببرند باید فایل اجرایی بازی را از بین ببرند که طبیعی هست که به این ترتیب بازی هم به کل خراب میشه.

و با چند نرم افزار میشه کاری کرد که قفل از کار بیفته و بازی اجرا بشه ;)
ببخشيد اميد جان :blush: ولي من با شما مخالفم.

بسياري از قفلها , نرم افزارها و ... بودند كه در ابتدا همه مطمئن بودند كه شكسته نمي شوند اما بعد از مدتي در عين ناباوري همه چي خراب شده.
من مطمئنم كه به زودي راهي براي اين يكي هم پيدا ميشه مثل همين يكي كه شما ياد داديد ;)

OMID
13-11-2005, 16:35
ببخشيد اميد جان :blush: ولي من با شما مخالفم.

بسياري از قفلها , نرم افزارها و ... بودند كه در ابتدا همه مطمئن بودند كه شكسته نمي شوند اما بعد از مدتي در عين ناباوري همه چي خراب شده.
من مطمئنم كه به زودي راهي براي اين يكي هم پيدا ميشه مثل همين يكي كه شما ياد داديد ;)

مهدی جان سلام
منظور من کرک کردن خود فایل قفلگذاری شده است نه رفتن داخل بازی وگرنه این قفلی الان گفتم همان قفلی که در مورد آن در این تاپیک داره بحث میشه و همانطور که گفتم راههایی برای اجرای اینگونه بازی ها هم هست.

در مورد اینکه بزودی این قفل هم شکسته میشه باید بگم من هم آرزوم اینه که شکسته بشه ولی اولین بازی که قفل امنیتی بر روی آن بود بازی اسپلینتر سل بود که تقریبا هفت ماه که این بازی اومده ولی هنوز کرک نشده.

باز هم به امید اینکه حرف شما صحت پیدا کنه دعا می کنیم ;)

amirpers
14-11-2005, 17:46
من جایی خوندم که کومپانیهای بازی ساز بدشون نمیاد که گیمهاشون کرک بشه . اگه اینطوره پس چرا از قفلی مثل Starforce 3 استفاده می کنن ؟ اگه هم اینطور نیست پس چرا کسی جلوی سایتهای کرک رو نمی گیره ؟

Gagsta
14-11-2005, 17:53
ميشه آموزش کار کردن با Daemon Tools رو بگيد
با تشکر

OMID
14-11-2005, 19:10
ميشه آموزش کار کردن با Daemon Tools رو بگيد
با تشکر

دوست عزیز daemon چیز خاصی نداره که آموزشی بزاریم شما بگو کجای کار مشکل داری تا راهنمایت کنیم.

mahdy2021
15-11-2005, 13:37
من جایی خوندم که کومپانیهای بازی ساز بدشون نمیاد که گیمهاشون کرک بشه . اگه اینطوره پس چرا از قفلی مثل Starforce 3 استفاده می کنن ؟ اگه هم اینطور نیست پس چرا کسی جلوی سایتهای کرک رو نمی گیره ؟
اينكه ميگي خود سازندها هم بدشون نمياد بازيشون كرك بشه يعني چي؟اگر ميشه دليلش بگو ما هم بدونيم :blink:

اما در مورد سايتهاي كرك تا قانون جهاني در اين مورد تصويب نشه كه نميشه جلوي اين سايتهارو گرفت.
براي اطلاع بيشتر بايد بگم بيش از 50% سايتهاي كرك و دانلود كامل بازي و كلا همه نرم افزارها ((روس)) هستند و كشور روسيه هم به اين راحتي ها زير بار قانون نميره.
منتظر شكستن Starforce 3 هستيم :evil:
:thumbsup: :thumbsup: روسيه بهشت هكرها :thumbsup: :thumbsup:

amirpers
15-11-2005, 15:50
اينكه ميگي خود سازندها هم بدشون نمياد بازيشون كرك بشه يعني چي؟اگر ميشه دليلش بگو ما هم بدونيم :blink:

اما در مورد سايتهاي كرك تا قانون جهاني در اين مورد تصويب نشه كه نميشه جلوي اين سايتهارو گرفت.
براي اطلاع بيشتر بايد بگم بيش از 50% سايتهاي كرك و دانلود كامل بازي و كلا همه نرم افزارها ((روس)) هستند و كشور روسيه هم به اين راحتي ها زير بار قانون نميره.
منتظر شكستن Starforce 3 هستيم :evil:
:thumbsup: :thumbsup: روسيه بهشت هكرها :thumbsup: :thumbsup:

دوست عزیز من فقط در جایی خوندم که بدشون نمیاد بازیها کرک بشه . واقعا درست یا غلط بودنش رو نمی دونم .

Gagsta
15-11-2005, 19:01
دوست عزیز daemon چیز خاصی نداره که آموزشی بزاریم شما بگو کجای کار مشکل داری تا راهنمایت کنیم.

دوست عزیز مشکل هل شد ولی‌ دستت درد نکنه

Gagsta
15-11-2005, 19:06
بعضی‌ شرکتهای بازی یا نرم افزار هستند که بازی ها یا سفتور شرکت های دیگه رو کرک می‌کنن

amirpers
17-11-2005, 08:59
ِDaemon Tools 4 هم اومد . اما آیا می شه با اون Starforce 3 رو دور زد ؟

OMID
17-11-2005, 11:02
ِ Daemon Tools 4هم اومد . اما آیا می شه با اون Starforce 3 رو دور زد ؟

نه متاسفانه با daemon tools 4 هم نمیشه که بازی را به حالت عادی اجرا کرد :sad:

Gagsta
17-11-2005, 12:48
Deamon tool رو همراه با SR7.Stop امتحان کنيند شايد جواب بده

OMID
17-11-2005, 13:03
Deamon tool رو همراه با SR7.Stop امتحان کنيند شايد جواب بده

دوست عزیز نرم افزاز SR7.Stop برای قفل امنیتی SecuRom 7 می باشد و شما با این نرم افزار می توانید قفل SecuRom 7 را بشکنید و بازیهایی که قفل آنها SecuRom 7 باشد اجرا کنید و با این نرم افزار نمی شود قفل StarForce 3 را شکوند :blink:

amirpers
21-11-2005, 13:02
خب ظاهرا یوبی سافت کار خودش رو کرد و Prince of Persia 3 رو با قفل Starforce 3 داره عرضه می کنه . شرکت تکین در سایتش اعلام کرده که این بازی با پردازندهای 64 بیتی اجرا می شه . خوش به حال کسانی که این از این سی پی یو ها استفاده می کنند .
اما ما چه کار کنیم که یه Cpu Intel 3.2 داریم ؟

Amin
21-11-2005, 13:18
سلام
Prince of Persia 3 كه هنوز نيومده !!
از كجا متوجه شديد كه starforce 3 استفاده كردن براي Prince of Persia 3 ؟؟؟
البته اگه استفاده نكنن جاي تعجب داره !!!

amirpers
21-11-2005, 17:26
Omid_Online عزیز من در جایی خوندم که به وسیله مراحلی که شما گفتی ( کابل سی دی رام را بیرون بیاوریم و ...) بازی به درستی اجرا نمی شود .
ممکنه شنا بگی که کدو بازیها رو با این روش اجرا کردی و آیا مشکلی داشت یا نه ؟
خب دیگه Prince 3 خیلی مهمه !!!

OMID
22-11-2005, 11:06
Omid_Online عزیز من در جایی خوندم که به وسیله مراحلی که شما گفتی ( کابل سی دی رام را بیرون بیاوریم و ...) بازی به درستی اجرا نمی شود .
ممکنه شنا بگی که کدو بازیها رو با این روش اجرا کردی و آیا مشکلی داشت یا نه ؟
خب دیگه Prince 3 خیلی مهمه !!!

من همه بازیهای starforce 3 را به این صورت اجرا کردم و هیچ مشکلی هم نداشتند.
اعم از SC3, Suffering 2 , Cold war , KingKong , TM

موفق باشید ;)

amirpers
22-11-2005, 12:45
Omid_Online عزیز می دونم که قبلا این کار رو انجام داده ای اما می خوام ازت خواهش کنم برای آخرین بار مراحل اجرای اینگونه بازیها رو اینجا بیان کن . چون به هر حال این تایپیک مخصوص بازیهایی که از این قفل استفاده می کنن .

itman
22-11-2005, 16:46
من بازي Splinter Cell: Chaos Theory را از اينترنت دانلود كردم.
اگر ممكنه طريقه شكستن قفلش رو يا طريقه اجراي بازي توضيح بدهيد .
خيلي ممنون

OMID
22-11-2005, 18:34
چشم دوستان بزودی آموزش اجرای این بازیها را در این تاپیک برای دوستان میگذارم.
ولی الان سرم شلوغه اگه خدا بخواهد فردا برای دوستان آموزش را خواهم گذاشت ;)

itman
24-11-2005, 13:46
آقا اميد چرا آموزش ندادي.
الان سه روزه منتظرم.
اگر براتون مقدوره زودتر جواب من بدهيد.
ممنون

amirpers
24-11-2005, 14:04
امید جان سوالی ازت دارم که امیدوارم هر وقت که آموزش را گذاشتی و وقت داشتی سوال من هم جواب بدی .
زمانی که Daemon toos 4 رو می خواهیم برای اولین بار نصب کنیم پیغامی می ده و می گه که این برنامه با Kernel debugger سازگار نیست و اگه از اون می خواهید استفاده کنید Daemon را نصب نکنید .
حالا می خوام بدونم که اصلا این Kernel debugger چیه و آیا درایوهایی که به صورت SCSI با برنامه Daemon 4 ساختیم مشکلی دارند ؟

amirpers
25-11-2005, 19:53
یکی از دوستان دیگر هم از برنامه Starforce Nightmare استفاده کردن اما نتونستند این گونه بازیها رو اجرا کنند . ظاهرا حتما باید کابل رو قطع کرد .

OMID
26-11-2005, 01:29
دوستان amirpers و itman و تمام دوستانی که در اجرا مشکل دارند به این تاپیک مراجعه کنند.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]