PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا +cpu 3000 من 1800 نشون میده



signal
11-11-2005, 13:56
سلام
من یه سی پس یو +3000 AMD و یه مادربورد Asrock خریدم. هر دو 64 بیتی. ولی حالا سرعت سی پی یو 1800 هستش. لطفا بگید چیکار کنم که سی پی یو به سرعت واقعیش برسه. مچکرم!
این سوال و تو به تاپیک دیگم مطرح کردم ولی فکر کردم اینجا هم بپرسم

Rashidahwazian
11-11-2005, 14:29
دوست عزیز Signal . اولا که سوالت رو لطف کن و چند جا نپرس که انجمن شلوغ نشه. یه جا که فکر می کنی درسته بپرس اگر مدیران احساس کردن جاش مناسب نیست خودشون به یه جای مناسب منتقلش می کنن.
مطلب دوم هم که باید بگم اینه که اگر یه گشت کوچولو می زدی تو این انجمن جواب سوالت رو می گرفتی چون چند نفر دیگه هم این سوال رو پرسیده بودن.

و اما جواب ...

در مورد سی پی یو های AMD نحوه نام گذاری بر اساس Clock سی پی یو نیست. (Clock همون 1800 یا 2000 یا همینیه که شما بهش می گی سرعت) . CPU شما هیچ اشکالی نداره و باید همین 1800 رو نشون بده.
اما در مورد سی پی یو های اینتل نام گذاری بر اساس همین Clock است. یعنی سی پی یو 3 گیگ دارای clock برابر با 3000 است.
بنابراین سی پی یو شما کاملا درست کار می کنه و نگران نباش. در ضمن اشاره کنم این که می بینی CLock در CPU های اینتل بیشتره به معنی سریعتر بودن اونها نیست. هر کدوم کاراییه خودشو داره. سرعت سی پی یو شما هم خیلی خوبه.

signal
13-11-2005, 03:06
ممنون ................................