PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اتصال لب تاب و موبایل برای اینترنت




    

RAMINET
25-03-2008, 11:11
دوستان عزیز نمیدونم جاش اینجاست یا نه ولی چون مربوط به لب تاب است اینجا پرسیدم:
من یه xps m1330 دارم و یه n95
اگه بخوام از مودم n95 بصورت بلوتوث برای لب تاب استفاده کنم و از طریق موبایل و بدون نیاز به خط های انالوگ
به اینترنت وصل بشم راه چیه و دقیقا چه کار باید کرد
من خودم امروز کمی بش ور رفتم!!!! از طریق لب تاب و بلوتوث مودم n95 رو شناخت و connect شد و صفحه مربوط به اتصال به اینترنت در لب تابم ظاهر شد من user و password و شماره isp رو نوشتم و بعد dial رو زدم و شماره گیری از طریق موبایلم شروع شد اما بعد یه دفعه قطع شد!!!!
چند بار امتحان کردم نشد!!!!:19:

persia007
25-03-2008, 12:09
چند لحظه صبر كني الان واست ميزارم

persia007
25-03-2008, 12:10
اينو مي خواستم بزنم تو وبلاگم اما اول اينجا ميزارم

نحوه استفاده از GPRS در کامپیوتر با بلوتوث

برای استفاده از اینترنت گوشی خود بر روی Laptop یا کامپیوتر شخصی خود مراحل زیر را طی کنید :

ابتدا توسط بلوتوث کامپیوتر گوشی خود را شناسایی کرده و Pair نمایید و در گوشی Set As Authorized کنید.

پس از آنکه در نرم افزار بلوتوث کامپیوتر خود Refresh Services را بر روی گوشی انجام دادید باید سرویس Bluetooth Dialup Networking Service فعال گردد. بر روی آن کلیک کرده و سرویس را Start کنید. نرم افزار بلوتوث بصورت اتوماتیک یک Connection برایتان ایجاد خواهد کرد که در هنگام کانکت شدن قسمت مربوط به User Name و Password را خالی گذاشته و بدون تغییر شماره تماس Connect را کلیک کنید ! ...
پس از چند ثانیه کانکت خواهید شد ! اکنون می توانید بر روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود از اینترنت لذت ببرید !

RAMINET
25-03-2008, 12:16
اخه گلم اینجور که نمیشه!!!
اون connection که میسازه درسته جای user و pasword خالیه اما جای شماره تلفن هم خالیه خب!!!!!!!!
من تلفن isp مربوطه را مینویسم اما گوشیم نمیتونه ارتباط رو برقرار کنه و disconnect میشه!!!!

RAMINET
25-03-2008, 12:18
اصلا قربون دستت اگه میشه کامل و دقیق و تصویری برامون توضیح بده من مطمئنم مشکل خیلی ها است
راستی من سیمکارتم همرا اول است نه ایرانسل (اصلا لزومی هم نداره ایرانسل باشه چون من بحثم سر اینترنت خود گوشی نیست بلکه منظورم استفاده از سیمکارت به جای خط ثابت برای وصل شدن به اینترنت است همین)

persia007
25-03-2008, 12:27
من خودم فقط با سيم كارت ايرانسل كار كردم (gprs اون)

اوني كه شما مي گيد (موبايل بشه مثل مودم ) رو قبلاً يه جا خوندم سرچ مي كنم شايد پيداش كردم ........ راستي فكر كنم يه وسيله ديگه هم لازم باشه چون تو يه تبليغات تو يه مجله ديدم

persia007
25-03-2008, 13:01
اين رو الان تو يه فروم پيدا كردم ..........اميدوارم به درد بخوره
منبع:پي هالز
__________________________________________________ _________________________________________
اتصال مودم به موبايل
راهي سراغ دارد که بشود بوسيله موبايل با کامپيوتر به اينترنت وصل شد؟

.................
من بعد از مدتي گشتن بالاخره فهميدم كه ميشه با كمي حوصله از طريق Blutooth به اينترنت وصل شد به همون اينترنت كامپيوتر خودتون بصورت بي سيم. اصول كلي به اين صورت است كه بايد فرض كنيد گوشي شما يك كامپيوتر است كه ميخواهيد بصورت مستقيم به يك كامپيوتر ديگر وصل باشد يعني connect directly to another computer using your serial port or infrared or bluetooth كه اين connection بوسيله خود networking wizard قابل ساختن است اما تنظيماتي در مورد تخصيص IP و نام شناسايي در شبكه دارد كه كمي تخصصي ميشود.اگر شما موفق به اين كار شويد براحتي ميتوانيد بدون استفاده ار اشتراك ديتا و دادن اين همه پول زور به مخابرات در حالي كه روي مبل استراحت ميكنيد از اينترنت هم استفاده كنيد با همون Dialup معمولي كامپيوتر خودتون بدون شارژ از سيمكارت اين خيلي خوبه.من گوشي 6600 ندارم نميتونم تست كنم اما ميدونم اين كار عملي است.كافيه با كامپيوتر به اينترنت وصل شويد و گوشي خودتان و كامپيوتر شما اشتراكي از اينترنت استفاده ميكنند

اصول كلي به زبان انگليسي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تنظيمات ip و نام و پسورد بصورت فايل pdf روي ديوايس Bluetooth
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اين فايلGnubox6600.sis هم حتما بعنوان نرم افزار واسط ايجاد اين connection بايد روي گوشي 6600 شما نصب باشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پول ديتا به مخابرات ندهيد!
اطلاعات من در همين حدبود اگر مساله اي پيش اومد از كساني كه تست كرده اند لطفا بپرسيد.
__________________________________________________ ______________________________________

aria_electric_fars
25-03-2008, 13:20
سلام
واقعا خیلی خنده دار هست یعنی آدم اینقدر معتاد به اینترنت باشه یا خیلی کارش با اینترنت واجب هست که بخواد با موبایل و ایرانسل بره تو اینترنت حالا سرعت هم داره؟؟؟من شنیدم هزینه اینترنت ایرانسل فوق العاده بالاست نه؟؟؟ماشالله مملکت اینقدر پیشرفت کرده که تو یه روستا هم می ری یه کاقی نت یا خط تلفن و اینترنت رو داره به هر حال خیلی خوبه که بشه با موبایل به اینترنت وصل شد ولی فکر نکنم به صرفه باشه

با تشکر
بای

REGISTERED USER
25-03-2008, 17:35
اگر برنامه pc suite رو نصب کنی میتونی از مودم خود برنامه استفاده کنی ...

RAMINET
26-03-2008, 11:18
سلام
واقعا خیلی خنده دار هست یعنی آدم اینقدر معتاد به اینترنت باشه یا خیلی کارش با اینترنت واجب هست که بخواد با موبایل و ایرانسل بره تو اینترنت حالا سرعت هم داره؟؟؟من شنیدم هزینه اینترنت ایرانسل فوق العاده بالاست نه؟؟؟ماشالله مملکت اینقدر پیشرفت کرده که تو یه روستا هم می ری یه کاقی نت یا خط تلفن و اینترنت رو داره به هر حال خیلی خوبه که بشه با موبایل به اینترنت وصل شد ولی فکر نکنم به صرفه باشه

با تشکر
بای

شما متوجه موضوع نشدي!!!!!!!!!!اصلا ربطي به ايرانسل نداره عزيز منظورم مودم داخليه موبايل است

ali6358
23-11-2008, 12:24
سلام
گوشی من p990 و لپتابم m1530 . حالا چطوری میتونم از وای فای لپتابم به اینترنت متصل بشم و گوشی هم کانکت بشه ( ویندوزم ویستاست ) لطفا مراحلو کامل توضیح بدین
با تشکر از زحماتتون

mohammad_1ta
30-11-2008, 21:19
سلام
گوشی من p990 و لپتابم m1530 . حالا چطوری میتونم از وای فای لپتابم به اینترنت متصل بشم و گوشی هم کانکت بشه ( ویندوزم ویستاست ) لطفا مراحلو کامل توضیح بدین
با تشکر از زحماتتون

سلام،
شما به من در یاهو PM بده تا برات توضیح بدم ( mr.yekta )

sepanta15.
11-12-2008, 14:56
سلام گلم
اگه با خط ايرانسل وصل ميشي بايد يه جا بري كه خوب خط بدي و مطمئن بشي قطعي نداره.
يا خط 912 در تهران داشته باشي ميشه.
ولي در كل تو ايران فعلا تو فكرش نباش چون تا بياي وصل بشي و پول شارژت يا قبضت بزنه بالا بهتره بري كافي نت يا سنگين يه خط تلفن پيدا كني.
باي.