PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : .::چطوری از ویندوز ویستا Business روی لپ تاپ بک آپ بگیرم؟::.



Hamed_jon
21-03-2008, 21:49
سلام بچه ها
من تازه 1 هفت است لپ تاپ گرفتم :8:
هنوز سی دی توش نزاشتم که ویروسی نشه.
حالا موندم چطوری از کل ویندوز+نرم افزاراش بک آپ بگیرم؟؟؟
باید از درایو ویندوز بگیرم؟؟؟از ویندوز؟
با خوده ویندو؟؟؟چطوری؟؟؟:10:
اگر نه با چی بگیرم؟؟؟ یه نرم افزار خوب معرفی کنید....


فوریه ممنون میشم.

hadi665
21-03-2008, 22:15
گمونم باید بری دوتا dvd بگیری و تو program file یه جا برای بکاب گرفتن داره ،
شما مدل و مارک لبتاپتونو بگید شاید متفاوت باشه روش هاش

REGISTERED USER
22-03-2008, 11:16
بهترین برنامه norton ghost ورژن 12 هست ... اگر یک درایو C داری از کل اون روی هر چند تا DVD که میخوای بک آپ بگیر ... اینطوری کل هارد و برنامه ها و تنظیماتی که الان داری رو همیشه در کمتر از 10 دقیقه بر میگردونی ...

اما اون برنامه که به قول رفیقمون توی program files هست ... اسمش vaio recovery و فقط و فقط ویستا و بخشی از برنامه های خودش رو بر میگردونه ... پس بهتره از کل سیستم با نورتون گاست نسخه 12 بک آپ بگیری ... البته بهتره هر دوی اونها رو داشته باشی هم vaio recovery 2 DVD و همچنین بک آپ کامل از سیستم با نرم افزارهایی که نصب کردی


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سی دی اش رو میتونی با 1000 تومن از بازار بخری ... برای اینکه با پارتیشن هات سازگار باشه نسخه 10 به بالا پیشنهاد میشه ... برو این لینک :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hossputer7
22-03-2008, 18:57
ghost کارش مهشره البته توی dell 6400 یکمی کند عمل میکنه اما 5 دقیقه ای یه چیزی حدو 5 گیگ رو برمیگردونه.

!Bikhaneman!
28-06-2008, 18:51
سلام
من میخواستم با نورتون ورژن 11 از درایو C بکاب بگیرم..همه درایوام NTFS هستن واسه همین برنامه رو ریختم رو CD و در حالت Safe Mode With command Prompt بوت کردم (چون ظاهراً DOS فرمت NTFS رو ساپورت نمیکنه) و نسخه Ghost32 که برای ویندوز هست رو اجرا کردم ..همه مراحل بخوبی انجام شد اما زمانی که میخواست شروع کنه ارور داد ! دقیقا یادم نیست چی بود فقط میدونم با درایو مبدا مشکل داشت .
مدل لپتاپ من : Sony NR385E

تو PC ، برنامه رو تو یکی از درایوام داشتم و با CD ویندوز 98 بوت میکردم و تو محیط داس ویندوز 98 میرفتم به آدرس برنامه و از همون درایو اجرا میکردم و تو همون درایو هم بکاب رو ذخیره میکردم . ورژن 12 این برنامه NTFS رو ساپورت میکنه که مجبور نشیم از CD بوت کنیم ؟

!Bikhaneman!
28-06-2008, 19:11
این توضیحات اروره :
A Source volume could not be locked as it is in use by another process.do you wish to attempt to force a dismount on the volume ?
All Open Handless to this volume would then be invalid

REGISTERED USER
29-06-2008, 12:00
سلام
من میخواستم با نورتون ورژن 11 از درایو C بکاب بگیرم..همه درایوام NTFS هستن واسه همین برنامه رو ریختم رو CD و در حالت Safe Mode With command Prompt بوت کردم (چون ظاهراً DOS فرمت NTFS رو ساپورت نمیکنه) و نسخه Ghost32 که برای ویندوز هست رو اجرا کردم ..همه مراحل بخوبی انجام شد اما زمانی که میخواست شروع کنه ارور داد ! دقیقا یادم نیست چی بود فقط میدونم با درایو مبدا مشکل داشت .
مدل لپتاپ من : Sony NR385E

تو PC ، برنامه رو تو یکی از درایوام داشتم و با CD ویندوز 98 بوت میکردم و تو محیط داس ویندوز 98 میرفتم به آدرس برنامه و از همون درایو اجرا میکردم و تو همون درایو هم بکاب رو ذخیره میکردم . ورژن 12 این برنامه NTFS رو ساپورت میکنه که مجبور نشیم از CD بوت کنیم ؟

میتونی ghost های ورژن قبلی هم از طریق دیسک بوتش برگردونی ... گزینه داره به نام leagency ghost image که ورژن های قبلی رو هم میخونه

بعضی وقت ها MBR ها ایجاد مشکل میکنه

شما باید از جدیدترین ورژن استفاده کنی ... ورژن 12 و بعد یک recovery point بسازی و کارت رو انجام بدی

اما اگر نتونستی نرم افزار Acronis True image 11 جایگزین خوبیه

!Bikhaneman!
29-06-2008, 15:00
میتونی ghost های ورژن قبلی هم از طریق دیسک بوتش برگردونی ... گزینه داره به نام leagency ghost image که ورژن های قبلی رو هم میخونه

بعضی وقت ها MBR ها ایجاد مشکل میکنه

شما باید از جدیدترین ورژن استفاده کنی ... ورژن 12 و بعد یک recovery point بسازی و کارت رو انجام بدی

اما اگر نتونستی نرم افزار Acronis True image 11 جایگزین خوبیه

ممنون..تست میکنم