PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : اکس پی نصب کردم ، ویستا بوت نمیشه



Aminzikzak
20-03-2008, 03:15
سلام دوستان


من يه ويستا داشتم
بعد يه اکس پي نصب کردم
الان ويستا هه موقع بوت نيستش
چيکار کن بيادش؟
مستقيم مياد تو اکس پي ...
میخوام قبل از بوت انتخاب کنم که بره تویه کدم ویندوز...
ممنون.

lord_ashkan_z
20-03-2008, 11:58
خوب اولا كارشما اشتباه بوده.
يعني بايد اول xp مي ريختيد و بعد vista. البته برعكسش هم ممكن هست ولي با يك سري ترفند يا نرم افزار.
پس مشخصا بايد مشكلي پيش مي آمد.

بعيد مي دونم اين روشي كه مي گم عمل كنه، ولي به هر حال:

شما system propertise را باز كن(روي my computer راست كليك كن و propertise را بزن) در سر برگadvanced پايين ترين setting ‌ را انتخاب كن. در صفحه باز شده گزينه edit را بزن بايد.حالا يك notpad باز مي شود.
اين فايل را مي تواني در درايو ويندوز xp پيدا كني به شرطي كه انتخاب كرده باشي اين نوع از فايل هاي ويندوز نمايش داده بشود.

در اين فايل باد يك خط مرتبط با win xp و يك خط مرتبط با win vista باشد. اگر نبود خودت اضافه كن(اگر بلدي!...)
در ضمن اين مسيري رو كه گفتم رو تا قبل از زدن گزينه edit ادامه بده ببين كه عدد مقابل اين گزينه صفر نباشد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mahdi7610
20-03-2008, 12:02
سلام دوستان


من يه ويستا داشتم
بعد يه اکس پي نصب کردم
الان ويستا هه موقع بوت نيستش
چيکار کن بيادش؟
مستقيم مياد تو اکس پي ...
میخوام قبل از بوت انتخاب کنم که بره تویه کدم ویندوز...
ممنون.
سلام دوست عزیز
سال نو را به شما تبریک عرض می کنم

اگه سری به لینک زیر بزنید می تونید مشکل خودتون را کامل حل کنید .


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

موفق باشی .