PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : xps 1530 مدم نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟



hossputer7
10-03-2008, 21:37
xps 1530 مدم نداره؟؟؟؟؟؟

واقعا اگه نداشته باشه بدرد نخور ترین مدل لبتاب حساب میشه:19:

یکی به من بگه که مدوم داره یا نه ؟؟:41:

persia007
10-03-2008, 21:40
مثل اينكه نداره
بهتر كه نداره پس Adsl واسه چيه؟؟

hossputer7
10-03-2008, 21:42
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaآخه آدم پول 1.5 میلتونیش رو مگه از سره راه آوارده که این مدل رو بخره همه جا که adsl نیست و این adsl های ما هم که 3 روز وصلن 4 روز قطعن من که واقعا دست گذاشته بودم که همین مدل رو جور کنم اما حالا ............

بغیر از این مدل مدل دیگه ای که سیم کارت بخوره هست؟؟؟؟

آخه این مدل سیم کارت میخوره (باسهی gprs میگم)

hossputer7
10-03-2008, 21:46
آخه آدم پول 1.5 میلتونیش رو مگه از سره راه آوارده که این مدل رو بخره همه جا که adsl نیست و این adsl های ما هم که 3 روز وصلن 4 روز قطعن من که واقعا دست گذاشته بودم که همین مدل رو جور کنم اما حالا ............

بغیر از این مدل مدل دیگه ای که سیم کارت بخوره هست؟؟؟؟

آخه این مدل سیم کارت میخوره (باسهی gprs میگم)

persia007
10-03-2008, 21:47
اگه مودم نداشت يه مودم اكسترنال بخر

persia007
10-03-2008, 21:49
يك و نيم ميليون پول ميدي 30هزار تومان بزار روش يه مودم اكسترنال بخر

hossputer7
10-03-2008, 22:27
عزیز من لب تاب میگریم که یه پک کامل باشه چون من اینترنت دایال آپ مجانی از شرکت دارم 24 ساعته میتونم وصل باشم

خوب حالا این 1530 مودم adsl داره یا اینکه مودمش رو برداشتم جاش کنترل از راه دور گذاشته.

persia007
10-03-2008, 22:38
كدوم لپ تاپ مودم adsl داشته كه اين دوميش باشه؟؟

REGISTERED USER
10-03-2008, 22:42
این review اش ... هر چی داشت و نداشت ببین :


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hossputer7
11-03-2008, 05:38
گفتم میخواستم حداکثر خرجم رو بکنم و این مدل رو بگیرم اما حالا با نداشتن مودم بدرد نمیخوره :5: آخه وقتی گلی به جمالم نمیزنه هیچ بلکه یه تختش کمه بدرد چی میخوره:11:

پس معلومه کمپانیه دل مودمش رو درآوارده و بجاش کنترل از راه دور گذاشته:27: آخه من اینقدر خندم گرفته بود که مودم نداره گفتم که گفتم شاید خیلی پیشرفته ی مودم پودمی جدید داره :18: آخه اینقدر بچه ها سنگشو به سینه میزنن حتما یه چیزی بیشتر داره



همون 1520 بیشتر بدرد میخوره هم ارزونتره و

CPU: INTEL Core 2 Duo 2.2 GHz(T7500)/ CACHE:4.0 MB / FSB: 800 / RAM: 2GB DDR2 / HDD: 160+ GB SATA / LCD: 15.4" TruBrite WXGA / DRIVE: DVD+RW DoubleLayer / VGA: 8600 GeForce 256MB - UP TO 1GB / PORTS: MODEM + LAN + WiFi + i-LINK + CARD READER + WEB
CAM + Bluetooth / 2.8 Kg / Windows Vista Home / Made in Ireland

الان 1300 تو ایران هست

مودم که داره باسهی gprs هم یه عمره داریم سیم کارت رو با دولتی عوض میکنیم این هم روش.
لاقل 200 کمتر میدم و مودم هم داره

hossputer7
11-03-2008, 06:17
دوستان به هر بدبختی که پیشنهاد xps 1530 رو میدن لاقا توی کوروشه بنویسه که مودم نداره که بعد از خرید نفرینتون نکنه آخه اینجا ایرانه نه کویت و دبی و.... که از دایال آپ خبری نباشه

saman65
11-03-2008, 06:38
دوستان به هر بدبختی که پیشنهاد xps 1530 رو میدن لاقا توی کوروشه بنویسه که مودم نداره که بعد از خرید نفرینتون نکنه آخه اینجا ایرانه نه کویت و دبی و.... که از دایال آپ خبری نباشه

نه عزیز.مودم داره.ولی در حالت عادی ساپورت نمیکنه.باید آپدیتش کنی تا ساپورتش کنه!!!
بعدش آدم 1.5 بده بابت لپ تاپ بعد با dial up آنلاین بشه:دی.:27:
کسی که 1.5 داده.حتما هم حاظر میشه ماهی 20,30 تومان واسه adsl بده
الان فکر کنم دیگه هچ جاب دنیا جز ایران نشه اثری از dial up پیدا کرد
البته به نظر من حتی اگه مودم نداشت عیب محسوب نمیشد.وقتی که یه وایرلس قوی داره آدم مودم میخواد چیکار.شاید باورتون نشه.لپ تاپم یه خط وایرلس که مال یکی از شرکت های اطراف خونمون رو پیدا میکنه.که حداقل 400 متر شرکته از خونمون دوره:18:.البته از قوی بودن فرستنده اونها هم هست.ولی خود وایرلس هم بی تاثیر نیست

حتی اگه مودم نداشت شما اگه یک 1 روز با xps 1530 کار کنی حاضر نمیشی قیدش رو بزنی.حتی اگه مجبور باشی یه مودم اکسترنال به قیمت n تومان هم بخری.
پیشنهاد من اینه که هر کس میخواد 1.5 پول لپ تاپ بده ولی با dial up آنلاین شه . بره یه لپ تاپ 700 تومانی بخره که وایرلس داشته باشه.با بقیه پولش هم یه اشتراک adsl واسه N سال بگیره ولی عوضش از کار کردن با اینترنت لذت ببره:10:
من هرچیزی که میخرم زود پشیمون میشم(موبایل.لباس و ...)که چرا اون یکی رو نگرفتم.اما تا حالا 1% هم از خرید این لپ تاپ پشیمون نشدم.:10:
بازم از دوستای گلم (ReGistered Userو Persia) جات تشکر میکنم بابت راهنماییشون در مورد خرید لپ تاپ:11:
اینم یه قسمتی از ریویو این لپ تاپ

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع و ریویو کامل:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

hossputer7
11-03-2008, 07:42
خدا از دهنت بشنونه خوب زودتر میگفتی که داره

سامان مثل اینکه نفست از جای گرم بلند میشه حتما الان کویتی .

اما بی شوخی من خودم ای دی اس ال دارم اما دوست نداشتم که یه آپشن ناقص رو بخرم مخصوصا بخاطر سیم کارت خوردنش چون خودم یه ایرانسل دارم که سفارشی از ایرانسل هدیه گرفتم که gprs سش مفتی دیگه چی از این بهتر که آدم توی هر جای ایران که بخواد وصل بشه به اینترنت منظورم gprs

راستی جواب پست شخصی رو ندادی (مهم نیست اگه برنامش رو نداری بیخیال)

فکر کنم 4200 میگیره

j.sebastian.bach
26-04-2008, 19:34
دوست عزیز به دلایل زیادی که همه رو انشالا بعد از خرید میگم xps m1530 بهترین لب تاپ موجود تا 2 میلیون تومنه.برای مودم هم میتونی یه Dell External Mini USB Modem For XPS M1530 تهیه کنی که خیلی سبک و کوچیکه (اندازه usb memory) یا میتونی چینی شو از لوازم جانبی فروش ها بگیری 10 تومن که تازه میشه مثلzoltrix .پس شک نکن اینم سایت دل بخش انتخاب config :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rahmanjulian
09-12-2008, 15:20
سلام
بچه یه سوال داشتم
من دیروز یه xps 1530 خریدم 1650000
ولی توی جعبه که نگاه کردم کیف نداشت
در واقع وقتی تو youtube نگاه کردم همه مدلهاش کیف داشتن
میخواستم ببینم اگه کسی خریده به من بگه که لوازم جانبیش چیه و بهم بگین که با این تردیدی که برام پیش اومده از کجا بفهمم دست دوم نیست
آخه من شهرستان هستم و اینو یه شرکت برام سفارش داده که از تهران بیارن

orado
10-12-2008, 17:08
سلام
بچه یه سوال داشتم
من دیروز یه xps 1530 خریدم 1650000
ولی توی جعبه که نگاه کردم کیف نداشت
در واقع وقتی تو youtube نگاه کردم همه مدلهاش کیف داشتن
میخواستم ببینم اگه کسی خریده به من بگه که لوازم جانبیش چیه و بهم بگین که با این تردیدی که برام پیش اومده از کجا بفهمم دست دوم نیست
آخه من شهرستان هستم و اینو یه شرکت برام سفارش داده که از تهران بیارن

دوست من ، من یک جا دیگه هم بهتون جواب دادم.. کیف نداره... ولی فکر کنم یک کمی هم گرون خریدین.. من 1.580.000 قیمت داشتم و می تونستم براتون تهیه کنم...