PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک برای نصب ویستا و فن cpu



maxy_963
10-03-2008, 15:21
با سلام :

من مشکلی کوچک دارم..... بتازگی سیستم اسمبل کردم. cpu e6550 وقتی سیستم بوت میکنم دمای پردازنده 15 درجه است. (تو set up دیدم ) ...... مکل من اینه که فن پردازنده کار نمیکنه .... همینجور صدای بوق میاد تا هنگامی که دمای پردازنده برسه به 25 ... تازه فن شروع میکنه به کارکردن.... و صدای بوق قطع میشه .....

این عادیه ؟ () اول که سیستم اسمبل شده فکر میکردم مشکل از منه که فن اینجوری کار میکنه ... بابام هرچی از دهنش در اومد بارم کرد که تو که بلد نیستی جرا سیستم اسمبل میکنی ...........


مشکل دوم من اینه که چجوری ویستا نصب کنم ؟ ببینید من الان xp دارم و باید حتماً نگهش دارم...... حالا اگه بخوام ویستا نصب کنم باید روی درایو سی که الان xp دارم نصبش کنم ؟ یا یک درایو دیگه ؟ یهنی باید 2 تا درایو ازز نوع درایو c داشته باشم ؟ یا روی درایو های دیگه هم نصب میشه ؟ راستی من 2 تا هارد دارم می تونم روی درایو c اون هاردم نصب کنم ؟

اصلاً میشه ویستا و xp با هم نصب بشن ؟ همدیگرو انگش..... ببخشید با همدیگه ناسازگار نیستن ؟

ممنون میشم کمک کنید ......

mahdi7610
10-03-2008, 16:04
با سلام :

من مشکلی کوچک دارم..... بتازگی سیستم اسمبل کردم. cpu e6550 وقتی سیستم بوت میکنم دمای پردازنده 15 درجه است. (تو set up دیدم ) ...... مکل من اینه که فن پردازنده کار نمیکنه .... همینجور صدای بوق میاد تا هنگامی که دمای پردازنده برسه به 25 ... تازه فن شروع میکنه به کارکردن.... و صدای بوق قطع میشه .....

این عادیه ؟ () اول که سیستم اسمبل شده فکر میکردم مشکل از منه که فن اینجوری کار میکنه ... بابام هرچی از دهنش در اومد بارم کرد که تو که بلد نیستی جرا سیستم اسمبل میکنی ...........


مشکل دوم من اینه که چجوری ویستا نصب کنم ؟ ببینید من الان xp دارم و باید حتماً نگهش دارم...... حالا اگه بخوام ویستا نصب کنم باید روی درایو سی که الان xp دارم نصبش کنم ؟ یا یک درایو دیگه ؟ یهنی باید 2 تا درایو ازز نوع درایو c داشته باشم ؟ یا روی درایو های دیگه هم نصب میشه ؟ راستی من 2 تا هارد دارم می تونم روی درایو c اون هاردم نصب کنم ؟

اصلاً میشه ویستا و xp با هم نصب بشن ؟ همدیگرو انگش..... ببخشید با همدیگه ناسازگار نیستن ؟

ممنون میشم کمک کنید ......
سلام دوست عزیز

در مورد مشکل اول احتمالا فن شما مشکل داشته باشه .

در مورد سوال بعدی شما می تونید دوتا ویندوز روی سیستم خودتون داشته باشید . و حتی می تونید دوتا ویندوز توی یه درایو داشته باشید .
اما من پیشنهاد می کنم هر کدوم را توی یه درایو مجزا نصب کنید .
چون اگه هر دوتا ویندوز را توی یه درایو نصب کنید با خراب شدن یه ویندوز هر دو ویندوز را هم از دست خواهید داد .
بهترین راه انیه که ویندوز xp را توی درایو C نصب کنید و ویندوز ویستا را هم توی درایو D نصب کنید .
نیازی نیست دوتا درایو پرایمری داشته باشید ویندوز xp را روی پرایمری که همون c هست نصب کنید و ویندوز ویستا را روی درایو d که همون درایو logical هست نصب کنید .
ویندز xp و ویستا هیچ ناسازگاری با هم ندارند . اما بهتره هر کدوم توی یه درایو مجزا نصب بشن .

موفق باشید .

Angel Of Darkness
11-03-2008, 01:36
سلوم maxy_963
باید در مورد سوال اولت بگم که مشکلی نداره نه سیستمت نه فن تازه خوش به حالت که دمای پردازندت اینقر پایین هست کلی جای اورکلاک داره اونم بدون دردسر (ببینم دمای دور ور کیست خیلی پایین هست ) ؟
در مورد فن هم که چرا نمیچرخه باید بگم که ای خاصیت خود تنظیمی فن هست هم برای صدای کمتر هم بهینه سازی مصرف که هر چقدر دما بالا تر میره سرعت گردش هم بالا تر میره
در مورد صدای بوق هم مشکلی نیست فقط یه هشدار هست که از پایین بودن دمای کیس ناشی میشه
مال منم همینجوری فقط بوق رو تا دمای 30 درجه میزنه بعد ساکت میشه فکر میکنم از بایوس مادربرد بشه تنظیمش کرد تو قسمت سلامتی سیستم دقیق نمیدونم
جواب سوال دومتم که مهدی جان دادن
پس اصلا جای نگرانی نیست هم درصت نصب کردی هم سیستم مشکلی نداره
میبیتمت

maxy_963
11-03-2008, 15:24
با سلام دوباره به دوستان خوبم :

فرشته تاریکی : لازم به ذکر است که فقط هنگام روشن کردن دمای پردازنده من 15 درجه میشه... بعد از 5 دقیقه می رسه به 28 ............. اونم بدون لود کاری.......... این اورکلاک که میگی به درد میخوره ؟ کجا باید اور کنم ؟ کی باید اورکلاک کنم ؟ من که الان سیستمم مشکلی از لحاظ سرعت نداره... نیازی به اور هست ؟

آره ... صدای بوق قابل تنظیم هست...... در حالت پیش فرض مادربورد این صدا غیر فعاله.......

ممنون از پاسخگویی شما ..

Angel Of Darkness
12-03-2008, 01:30
سلام
خوب مثل اینکه جواب سوال اولتون به سلامتی علاوه بر گرفتن کامل درک کردین من واقعا خوشحالم چون خودمم تا یه چیز نبینم به دلم نمچسبه ولی بعضی اوقات این تجربه گرون تموم میشه بگزریم

در مورد اورکلاکم زیاد لازم نیست برای شما مگر اینکه یا طرف دار بازیای سنگین باشین یا مثلا بخواین یه فیلم کانورت کنید با حجم بالا تا زودتر کانورت شه و ........
در کل اولین شرط برای یه اورکلاک بالا تنظیم کردن دمای قطعه هست که از حد معمول اگه بالا تر بره امکان صدمه دیدن هست و .......
قربان تو تا بعد

amirtoty
19-03-2008, 16:06
با سلام :

من مشکلی کوچک دارم..... بتازگی سیستم اسمبل کردم. cpu e6550 وقتی سیستم بوت میکنم دمای پردازنده 15 درجه است. (تو set up دیدم ) ...... مکل من اینه که فن پردازنده کار نمیکنه .... همینجور صدای بوق میاد تا هنگامی که دمای پردازنده برسه به 25 ... تازه فن شروع میکنه به کارکردن.... و صدای بوق قطع میشه .....

این عادیه ؟ () اول که سیستم اسمبل شده فکر میکردم مشکل از منه که فن اینجوری کار میکنه ... بابام هرچی از دهنش در اومد بارم کرد که تو که بلد نیستی جرا سیستم اسمبل میکنی ...........


مشکل دوم من اینه که چجوری ویستا نصب کنم ؟ ببینید من الان xp دارم و باید حتماً نگهش دارم...... حالا اگه بخوام ویستا نصب کنم باید روی درایو سی که الان xp دارم نصبش کنم ؟ یا یک درایو دیگه ؟ یهنی باید 2 تا درایو ازز نوع درایو c داشته باشم ؟ یا روی درایو های دیگه هم نصب میشه ؟ راستی من 2 تا هارد دارم می تونم روی درایو c اون هاردم نصب کنم ؟

اصلاً میشه ویستا و xp با هم نصب بشن ؟ همدیگرو انگش..... ببخشید با همدیگه ناسازگار نیستن ؟

ممنون میشم کمک کنید ......

من در مورد سوال دومت بهت میگم چون دو تا هارد داری بهتره ویندوزXP تو یک هارد و ویندوز Vista رو تو هارد دیگه نصب کنی !
این توری راحت تره . چون میبینی وقتی ویستا رو نصب کردی دیگه اکس پی بالا نمیاد
ولی اگه رو دوتا هارد نصب کنی اگه این مشکل پیش اومد میتونی Boot رو عوض کنی رو هار دیگه

bi7323
09-04-2008, 14:06
باتشكر از مهدي عزيز منم از اين تاپيك استفاده كردم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانش گوهر انسانيت است