PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک : بهترین گوشی تلوزیون دار چیه ؟



ostovarsaeed
20-02-2008, 12:01
می خواهم یک گوشی تلوزیون دار بخرم . می دانم بعضی از این گوشی ها بده. می خواستم یک نوع خوبش را معرفی کنید.
1- ترجیحا چینی نباشه.
2- قیمتش مهم نیست ولی اگر می شود قیمتش را بنویسید.
3- سیستم عامل داشته باشه. جاوا هم کافیه! ( یعنی بازی و نرم افزار روش نصب بشه)
4 - اگر می شود عکسش هم بگذارید.
5- فرق تقلبی با اصلیش هم بنویسید.
6- آنتنش قلم نوریش نباشه. در ضمن صفحه لمسیش خوب باشه.
7- بدنش محکم باشه.
8- کابل اتصال به کامپیوتر داشته باشه.
8- گیرنده تلوزیونش قوی باشه.
9- اینترنت بی سیم هم داشته باشه بد نیست.

می دانم که جای این درخواست کلوپ گوشی های تلوزیون دار هست ولی اونجا به نتیجه درستی نرسیدم. لطفا جواب بدهید.

seyyedi
20-02-2008, 12:16
دوستان سلام
سعید خان
بهتر و بدتر نداره که همش افتضاحه
1- همش چینیه
2- قیمتاش مختلف هست
3- من که تا حالا ندیدم داشته باشن حتی همون پلت فرم جاوا رو
5- مورچه چیه که کله پاچش چی باشه اینا اصل و تقلب ندارن
7- یکی از دوستام داشت میگفت خوبه یکی دیگه نه
استوار از خیالش بیا بیرون
اینا خیری ندارن

Sasan Info
20-02-2008, 14:34
ببین دوست عزیز اون چیزی که تو فکر تو هستش همشون ریمارک و چینی هستن اگه بهت گفتن این مدل اصلشه مطمئن باش بهت دروغ گفتن
اگه واقعا گوشی تلویزیون دار میخوای من بهت n77 و n92 رو پیشنهاد میکنم و دیگه هم تو مارک های اصلی نمیتونی تلویزیون دار پیدا کنی
قیمت اینا بالا هستش
البته n78 و n96 کامینگ سون هستند
در کل با این شرایطی که تو تعیین کردی باید بیخیال اون گوشی های تقلبی بشی

zhina_gian
20-02-2008, 14:59
ببین دوست عزیز اون چیزی که تو فکر تو هستش همشون ریمارک و چینی هستن اگه بهت گفتن این مدل اصلشه مطمئن باش بهت دروغ گفتن
اگه واقعا گوشی تلویزیون دار میخوای من بهت n77 و n92 رو پیشنهاد میکنم و دیگه هم تو مارک های اصلی نمیتونی تلویزیون دار پیدا کنی
قیمت اینا بالا هستش
البته n78 و n96 کامینگ سون هستند
در کل با این شرایطی که تو تعیین کردی باید بیخیال اون گوشی های تقلبی بشی

با تایید 2 پست بالا باید این رو هم اضافه کنم که w960 و P1 هم قابلیت دریافت فرکانسهای تلویزیونی رو دارند.
من خودم پی1 دارم و زمانی که خریدم 36 کانال تلویزیونی باهاش بصورت آزمایشی 3 ماهه اومده بود.

ali racer
20-02-2008, 18:56
اینو اضافه کنم که سیگنال های دیجیتال تلویزیونی در ایران پخش نمیشه
و تو ایران
بجز اون گوشی چینی ها نمیشه با گوشی دیگه ای تی وی دید !!

ali racer
20-02-2008, 19:00
راستی پی 1 و دابلیو960 مگه
----H TV broadcast receiver
دارن که شما میگین باهاشون تی وی دیدن ؟؟؟؟؟؟

saman65
20-02-2008, 22:47
راستی پی 1 و دابلیو960 مگه
----H TV broadcast receiver
دارن که شما میگین باهاشون تی وی دیدن ؟؟؟؟؟؟


نه داداش.یا برنامه online tv player میشه تلویزیون نگاه کرد.این برنامه مخصوص سیمبیان uiq هست.
یادم رفت بگم اول باید به اینترنت وصل باشی تا بتونی ببینی.حالا یا با gprs یا wriles:31:

Sasan Info
20-02-2008, 22:51
این اصلا چیز جالبی نیست
چون با اینترنته
البته کی گفته که فقط uiq داره
بببخشیدا بدونید که گوشی های سیمبین نوکیا هم این سیستم رو دارن

saman65
20-02-2008, 22:56
این اصلا چیز جالبی نیست
چون با اینترنته
البته کی گفته که فقط uiq داره
بببخشیدا بدونید که گوشی های سیمبین نوکیا هم این سیستم رو دارن


آره.مگه کی گفت جالبه؟:27:(البته واسه کسایی که اروپا هستن خوبه.چون همه جا به نت دسترسی دارن:8:)
منم نگفتم فقط سیمبیان ulq داره.گفتم این یکی برنامه مخصوص سیمبیان uiq هست
ولی --- h یه چیز دیگست:10:

zhina_gian
20-02-2008, 23:01
راستی پی 1 و دابلیو960 مگه
----H TV broadcast receiver
دارن که شما میگین باهاشون تی وی دیدن ؟؟؟؟؟؟

نه اینو نداره و نمیشه همین طوری و فقط توسط گوشی کانالهای تلویزیونی رو دید. اما اینو داره برای نشون دادن
کانلهای تلویزیونی با کیفیت عالی به نقل از gsmarena.com

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن برای دیدن اون 36 کانال که گفتم در داخل گوشی یک لینک هست روی اون کلیک میکنی و یک تنظیماتی
همراه با یک برنامه اتوماتیک از طرف شرکتی که خط تلفن رو اونجا داشتم نصب شد. بعد روی هر کانالی که کلیک
میکردم نشون میداد.

البته اینو بگم که این کانالها آبونه ای بودند و از این کانالهای آنالوگ مجانی نبودند. مثلا کانال Discovery یکی از
این کانالها بود. اما شرط دیدن این کانلها داشتن خط 3G است.

Sasan Info
20-02-2008, 23:07
آره.مگه کی گفت جالبه؟:27:(البته واسه کسایی که اروپا هستن خوبه.چون همه جا به نت دسترسی دارن:8:)
منم نگفتم فقط سیمبیان ulq داره.گفتم این یکی برنامه مخصوص سیمبیان uiq هست
ولی --- h یه چیز دیگست:10:
درسته --- که بحثش جداست
در ضمن اینو هم یادتون باشه که --- تو ایران کار میکنه
چون اصلا ربطی به شبکه مخابرات نداره و از طریق ماهواره هستش:46:

saman65
20-02-2008, 23:27
درسته --- که بحثش جداست
در ضمن اینو هم یادتون باشه که --- تو ایران کار میکنه
چون اصلا ربطی به شبکه مخابرات نداره و از طریق ماهواره هستش:46:


خب اگه کار میکنه که فقط نوکیا بگیر.اصا این دو تا(N92 و N77 ) تو ایران هست؟

Sasan Info
21-02-2008, 00:18
خوب معلومه که هست
فقط یه کمی دیر وارد شدن اونم بخاطر این که از ماهواره جلوگیری کرده بودن(ولی به هر حال وارد شد)
الان این دو تا گوشی تو بازار هستن اما قیمتشون بالاست
n77 قیمتش 500 تومنه و n92 قیمتش 700 تومنه(وای به حال این که n78 و n96 وارد بازار بشن)

saman65
21-02-2008, 02:16
خوب معلومه که هست
فقط یه کمی دیر وارد شدن اونم بخاطر این که از ماهواره جلوگیری کرده بودن(ولی به هر حال وارد شد)
الان این دو تا گوشی تو بازار هستن اما قیمتشون بالاست
n77 قیمتش 500 تومنه و n92 قیمتش 700 تومنه(وای به حال این که n78 و n96 وارد بازار بشن)


راستی تو ایران چه شبکه هایی رو میگیره؟مفتیه؟دی

ali racer
21-02-2008, 03:27
ساسان مطمئنی ؟؟؟
فکر نکنم به ماهواره ربطی داشته باشه....

ali racer
21-02-2008, 03:50
بیاین یه حال بدم بهتون
رفتم یه ساعت گشتم استادش کردم براتون
و با خیال راحت بگم نمیشه با گوشی هایی مثل ان77 یا...
ماهواره دید

اینم لینکش
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

seyyedi
21-02-2008, 16:56
دوستان سلام
علی جان جالب بود
دستت درد نکنه

B L A S T E R
21-02-2008, 19:53
حالا چرا انقد گرون موندن؟؟؟؟

ali racer
21-02-2008, 21:09
دوستان سلام
علی جان جالب بود
دستت درد نکنه


خواهش میشه
واسه دوستانی که مثل من از اینترنت ذغالی استفاده میکنن
بگم که تو اون لینکی که گذاشتم به صراحت اثبات شده
که --- و
--- h
تو ایران استفاده نداره
چون سیگنالش پخش نمیشه!!

mehr1095
23-02-2008, 23:27
سلام دوستان!:20:

علاوه بر گوشی هایی که بزرگواران فرمودند بنده اینها رو هم اضافه می کنم:

1. i-teq Bond یا همون Gigabyte gsmart

2. Gigabyte gsmarti یا همون i-teq xbond

لازم به ذکره که گوشی های فوق تنها پاکت پی سی های TV دار هستند.

این لینکها رو یه نگاهی بندازید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ali racer
24-02-2008, 00:00
ما هنوز تو ایران جی پی ار اس نداریم(همراه اول)
نمیدونم بعد از عمری بد قولی چطور مخابرات می خواهد و اعلام کرده که
می خواهد سرویس دی وی بی اچ رو راه بندازه ؟!!