PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Hibernate کردن ویستا



sina818
19-02-2008, 13:32
من وقتی در ویستا Hibernate میکنم ویندوز این کارو برام انجام میده و کامپیوترم خاموش میشه
ولی وقتی دوباره روشنش میکنم و بالا میاد صفحه سیاه مشه و هیچی نشون نمیده!
بد جوری توی دردسر افتادم
لطفا کمکم کنید
ممنون

windowsmn
19-02-2008, 14:11
من وقتی در ویستا Hibernate میکنم ویندوز این کارو برام انجام میده و کامپیوترم خاموش میشه
ولی وقتی دوباره روشنش میکنم و بالا میاد صفحه سیاه مشه و هیچی نشون نمیده!
بد جوری توی دردسر افتادم
لطفا کمکم کنید
ممنون

با سلام.منم همین مشکل را دارم اگه ممکنه کمک کنید:19::41:

sina818
21-02-2008, 18:41
این همه حرفه ای
یک نفر نیست جواب مارو بده؟؟؟