PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تنظیمات شبکه در ویستا



Hossein bandarie
17-02-2008, 21:52
دو کامپیوتر داریم که هر دو ویندوز ویستا دارند . ولی شبکه درست کار نمی کنه . اسم یکی از کامپیوترها تو اون یکی است و بازش می کنه ولی عکسش کار نمی کنه . فرمان Ping صحت برقراری ارتباط رو نشون می ده ولی بازی ها به هم وصل نمیشند . فایروال هم خاموشه . کسی از دوستان می تونه یه راهنمایی در مورد تنظیمات شبکه تو ویستا بگه . دیگه :19: شدم از بس به تنظیماتش ور رفتم .

golmohammadi
19-02-2008, 01:54
اینو باز کن Control Panel\Network and Sharing Center
طبق عکس زیر مواردی را که لازم هستند روشنشون کن
راستی ای پی خودت تعریف کردی یا گذاشتی اتوماتیک ؟


[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hossein bandarie
19-02-2008, 18:11
Ip رو خودم وارد كردم . تو تنظيمات كارت شبكه هم دست بردم ولي زياد فرقي نكرد فقط امكان اشتراك گذاري درست شد . از راهنماييتون متشكرم .

golmohammadi
23-02-2008, 23:57
Ip رو خودم وارد كردم . تو تنظيمات كارت شبكه هم دست بردم ولي زياد فرقي نكرد فقط امكان اشتراك گذاري درست شد . از راهنماييتون متشكرم .

مگر مشكلت فقط شعر نبود ؟
مشكل ديگه اي هم داري؟

cyrus_ln
12-03-2008, 11:34
من جای دیگه هم سوالم رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد
این عکس رو نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون دو جا نوشته limited برای همین اجازه دسترسی نمیده نمیتونم کانکت بشم.

ايرج
12-03-2008, 17:58
سلام دوستان من هم يك مشكل در ويستا دارم. اونم اينه كه با ويستا وارد شبكه ميشم اما اينترنت رو ندارم. Ip بصورت اتوماتيك است و براي اينترنت نيز از Isa استفاده مي شود. در ضمن با Xp كه وارد شبكه ميشم هيچ مشكلي ندارم . چرا؟

G G Game
07-04-2008, 23:47
تکراری شد ببخشید

G G Game
07-04-2008, 23:52
من جای دیگه هم سوالم رو پرسیدم ولی کسی جواب نداد
این عکس رو نگاه کنید

اون دو جا نوشته limited برای همین اجازه دسترسی نمیده نمیتونم کانکت بشم.
تظیمات رو مطابق شکل بالایی بکن بعدشم طرف مقابلت اگه Xp نصب کرده بازم لیمیت میده ولی تو میتونی به پابلیک یا شارد داکومنت کامپیوتر مقابل دسترسی داشته باشی

ايرج
08-04-2008, 10:06
كسي جواب منو نمي دهد؟

amirtoty
11-04-2008, 00:20
سلام دوستان من هم يك مشكل در ويستا دارم. اونم اينه كه با ويستا وارد شبكه ميشم اما اينترنت رو ندارم. Ip بصورت اتوماتيك است و براي اينترنت نيز از Isa استفاده مي شود. در ضمن با Xp كه وارد شبكه ميشم هيچ مشكلي ندارم . چرا؟

اینترنت مورد نظر و Share کردی؟

از آدرس زیر استفاده کن
Control Panel\Network Connections
بعد اینترنتی رو که میخوای انتخاب کن بعد راست کلیک Properties بعد در قسمت Sharing تیک اول و بزار.

G G Game
22-04-2008, 22:02
سلام دوستان من هم يك مشكل در ويستا دارم. اونم اينه كه با ويستا وارد شبكه ميشم اما اينترنت رو ندارم. Ip بصورت اتوماتيك است و براي اينترنت نيز از Isa استفاده مي شود. در ضمن با Xp كه وارد شبكه ميشم هيچ مشكلي ندارم . چرا؟
ابتدا به قسمت کانکشن های ویندوز میریم از این مسیر (Start / Control Panel / Network Connetctions) بعد
شما باید این کانکشن رو به اشتراک بگذارید تا بقیه ی اعضایی که در شبکه هستند هم بتوانند از اون استفاده کنند.
روی کانکشن مربوط به اینترنت کلیک راست کنید و گزینه ی Properties را انتخاب کنید. در پنجره ی جدید روی تب Advanced کلیک کنیs
در Properties گزینه شارینق بعد تیک alow other network ... را میزنی. تا به اشترک بگذاری.

amirtoty
23-06-2008, 12:35
من دوتا کامپیوتر خواستم شبکه کنم همچی درست بود به این عبارت بر خوردم
Access Denite

damla1368
20-07-2008, 08:59
دوست عزیز
با سلام
لطفا یک بار هم IP سیستم ات رو دستی بده شاید از IP سیستم ات باشد.
با تشکر
Gozet_Mp@Yahoo.Com

mahdi717
22-07-2008, 19:14
سلام.
من هم مسکل ایرجرو دارم. اینترنت از طریق isa server پخش میشه. ویندوزهایی که در شبکه xp هستند هیچ مشکلی ندارن ولی ویندوزهای vista کلهم اجمعین عین مشکل ایرجو دارن. یعنی تو شبکه هستند ولی اینترنت ندارند. تمام این تنظیماتی هم که شما گفتید انجام شده ولی مشکل حل نشده.

Mmn0404
27-12-2009, 15:21
من وقتی Right click میکنم تیکش نمیاد لطفا بگید چیکار کنم

xeNociDe
16-01-2010, 18:56
من همین مشکل رو با ADSL دارم؟؟؟؟

hosein-a7
28-01-2010, 01:13
من هم همین مشکلو دارم با broadband هیچ کس نمیتونه حلش کنه؟