PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Ip در ویستا



bad_boy_2007
17-02-2008, 19:46
سلام دوستان
من یه پروژه دارم که باید با استفاده از کنترل MSCom یه سری داده ها رو بین دو تا سیستم جابجا کنم ، حالا مشکل من اینه من XP ندارم و فقط Vista دارم ، تو XP آدرس IP رو از طریق دستور IPConfig میتونستم بدست بیارم ولی اینجا مثل اینکه این IP که من دنبالش میگردم وجود نداره !!!
ببینید دوستان این IP که مین میخوام برای کنترل MsCom میخوام و آی پی های هگزا دسیمال جدید به دردم نمیخوره ، فقط عدد باید باشه نه ترکیب اعداد و حروف

bad_boy_2007
18-02-2008, 23:38
کسی نیست راهنمایی کنه ؟؟؟
تورو خدا اگه میدونید بگید فقط تا فردا شب وقت دارم :18::11:

bad_boy_2007
19-02-2008, 15:18
بابا ایول به شما !!! یعنی هیچ کی نیست جواب بده ؟
ما رو باش چی فکر میکردیم !!!
فکر نمیکنم سوال خیلی پیچیده ای کرده باشم !! یعنی اینقدر پیچیده است ؟ :18:

bad_boy_2007
19-02-2008, 20:32
به Computer Name عمل Ping رو انجام دادم IP رو داد !!
ولی ایول به بر و بچ فعال این انجمن ما رو باش فک میکردیم . . . بیخیال !