PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : این ms Dream رو از کجا باید نصب کنم؟



darkangel85
17-02-2008, 17:19
این ms Dream رو از کجا باید نصب کنم؟ تا پنجره های ویندوز ویستا 3D شود؟

Oracle_Eldorado
17-02-2008, 20:45
برای اینکار شما روی دسکتاپ کلیک راست کن و Personalize رو بزن .
بعد برو قسمت Theme .
یه قسمت هست که مدل های مختلف Theme رو میتونی عوض کنی .
یه جا هست نوشته Basic اگه Basic نبود Aero هست .
اگه هم Aero بود که هیچ احتیاجی به عوض کردن نداره !
یعنی شما میتونی پنجره ها رو 3 بعدی ببینی .
برای دیدن پنجره ها به صورت 3 بعدی دکمه ی Start که روی کیبورد قرار داره ( بین CTRL و Alt سمت چپ کیبورد ) رو بگیر و Tab بزن .
اگه نشد همون راه اولی رو که گفتم برو .

modernamir
22-02-2008, 10:58
فکر کنم منظورتون از Dream همون DreamScene باشه، اگه منظورتون اینه، باید بگم این برنامه باعث میشه که بتونید روی ویستا از پس زمینه های متحرک (مثل فیلم استفاده کنید). برای اینکار باید ویندوز ویستای Ultimate داشته باشید و بعد اونو Update کنید. برای نسخه 32 بیتی می تونید این به روز رو به شکل Standalone از طریق تورنتها دانلود کنید.
وقتی Dreamscene رو نصب کردید، می تونید روی اون Stardock Deskscape رو هم نصب کنید تا بتونید از پس زمینه های سه بعدی یا دوبعدی متحرک خیلی جالبتری هم استفاده کنید. (البته نسخه 2 این برنامه به صورت بتا ارائه شده که دیگر لازم نیست فقط روی ویستای Ultimate نصب بشه).

golmohammadi
24-02-2008, 00:07
[QUOTE=Oracle_Eldorado;2109853]
یه جا هست نوشته Basic اگه Basic نبود Aero هست .
/QUOTE]

این قسمت در ویندوز من نیستش
جریان چیه ؟
مال من 64 بیتی هست.

modernamir
25-02-2008, 02:29
[quote=Oracle_Eldorado;2109853]
یه جا هست نوشته Basic اگه Basic نبود Aero هست .
/QUOTE]

این قسمت در ویندوز من نیستش
جریان چیه ؟
مال من 64 بیتی هست.

سخت افزارتو ویندوز درست شناسایی کرده؟ اگه کارت گرافیک رو پایینتر از حد شناسایی کنه، امکان استفاده از آئرو رو نمی ده. در ضمن در نسخه Home basic ویستا آئرو وجود نداره، بهتره نسخه Ultimate نصب باشه. برای اینکه بیبنی وضعیت شناسایی سخت افزارت چه جوریه، Rank رو که ویستا به سخت افزارت می ده رو چک کن.

golmohammadi
25-02-2008, 22:51
من Ultimate نصب كردم
گرافيكم هم geforce 8400 gs هست
قبلا وقتي 32 بيتي را نصب ميكردم خودش فعال بود پس نميتونه از سخت افزار باشه
راستي Rank كجا هست ؟

modernamir
27-02-2008, 01:11
من Ultimate نصب كردم
گرافيكم هم geforce 8400 gs هست
قبلا وقتي 32 بيتي را نصب ميكردم خودش فعال بود پس نميتونه از سخت افزار باشه
راستي Rank كجا هست ؟


روی Computer کلیک راست کن بعد Properties . بعد از اون روی WIndows Exprience Index تا رنکینگهای سیستم رو ببینی.