PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در hipernate



rezanew
13-02-2008, 09:35
سلام دوستان

من یه مشکل تو hipernate کردن دارم:
وفتی که Hipernate می کنم به خوبی سیستم خاموش می شه ولی وقتی که می خوام که دوباره کامپیوتر رو روشن کنم ویندوز لود میکنه ، ولی آخرش وقتی می خواد وارد ویندوز بشه یه صفحه آبی میاد و سیستم ریستارت میشه! البته این مشکل تو Sleep هم وجود داره یعتی وقتی می خواد از حالت Sleep هم خارج بشه همین صفحه آبی میاد و ...

البته این مشکل رو تا یه هفته پیش نداشتم ولی نمی دونم چه مرگش شد ، الان یه هفتش اینجوریه مجبور می کنه کامپیوتر رو فقط خاموش کنم که انوم موقع بالا اومدن آدمو دق مرگ می کنه!

این مشکل رو من تو XP هم دارم ولی فعلا ویستا واجبتره!

Acro-Crown
13-02-2008, 11:58
کاشکی در مورد اون صفحه آبی که می بینید بیشتر توضیح می دادید ولی اگه اون صفحه آبی معروف باشه که مد نظر منه وقتی میاد که یه قطعه سخت افزاری روی سیستمت یا تازه نصب شده باشه یا Driver نصب اون سخت افزار دچار مشکل شده باشه من خودم دچار این مشکل شده بودم چون ویندوز آپدیت های مودم و دانلود کرده بود و منم نصبش کردم اینجوری میشد.......من روی اکثر سیستم هایی که دیدم این مشکلو داشتن یا از مودمشون بود یا از پرینتر......

حالا این در مورد Error سخت افزاریش شاید این صفحه ماله یه چیز دیگه باشه که اساتید میان و راهنماییت میکنن

rezanew
13-02-2008, 15:11
ممنون از جوابتون!
من فقط ویندوز Vista رو آپدیت می کنم ولی این صفحه آبی هم تو Xp و هم Vista موقع هایپرنت کردن می یاد!

اینم عکسش که گرفتم!:


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Acro-Crown
13-02-2008, 17:20
حله اقا!!!!
این صفحه همون صفحه ای که در موردش توضیح دادم و اینکه گفتین در هردو ویندوزتون این مشکلو دارین یعنی پیدا کردن قطعه مشکل زا زیاد مشکل نیست!
ببینید چه قطعه ای رو تازه نصب کردید مثل مودم ،mouse, ، printer , .......

به طور مثال من با مودم Usb همین مشکلو داشتم و وقتی driver جدیدو نصب کردم این مشکل دیگه پیش نیومد

شما برای شروع با وسایل جانبی که به پورت usb متصل اند شروع کنید تک تک انها را از سیستم جدا کنید و هر دفعه سیستمو بدون یکی انها بوت کنید تا قطعه پیدا شود اگر قطعات خارجی نبود و سیستم شما هم لپ تاپه و منم سر رشته ای ندارم اون وقت نوبت بزرگانه که بیان....

rezanew
13-02-2008, 18:37
واقعا ممنون
درست شد!! اشکال از یه برنامه ای بود که گوشی رو تبدیل به webcam می کرد!

مرثی

Acro-Crown
13-02-2008, 18:41
واقعا ممنون
درست شد!! اشکال از یه برنامه ای بود که گوشی رو تبدیل به webcam می کرد!

مرثی
قابل شما رو نداشت در ضمن من که کمکی نکردم خودتون راهشو فهمیدید
:46:

mehdi_gh125
01-03-2008, 03:08
با سلام
من نمی دونم چرا گزینه Hipernate رو تو لیست ندارم و به جاش sleep رو دارم تو Power optin هم رفتم ولی درست نشد درایو c امم فضا داره ولی Hipernate نمیشه حتی می خواسم power button رو از تو power optin تنظیم کنم ولی باز هم نشد اول که ویستا رو نصب کردم گزینه اش بود ولی یک بار درایو c رو clean up کردم و فکر کنم پوشه temprory Hipernate رو هم تیک شو زدم که پا کنه! لطفا بگید چکار کنم تا بتونم دوباره سیستم رو Hipernate کنم با تشکر.

modernamir
01-03-2008, 11:45
با سلام
من نمی دونم چرا گزینه Hipernate رو تو لیست ندارم و به جاش sleep رو دارم تو Power optin هم رفتم ولی درست نشد درایو c امم فضا داره ولی Hipernate نمیشه حتی می خواسم power button رو از تو power optin تنظیم کنم ولی باز هم نشد اول که ویستا رو نصب کردم گزینه اش بود ولی یک بار درایو c رو clean up کردم و فکر کنم پوشه temprory Hipernate رو هم تیک شو زدم که پا کنه! لطفا بگید چکار کنم تا بتونم دوباره سیستم رو Hipernate کنم با تشکر.


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Moosa_27
21-03-2008, 15:31
من وقتی hibernate می کنم کامپیوتر خاموش میشه ولی به محض اینکه یه کلید کیبوردو بزنم دوباره روشن میشه. چیکار کنم که مثل آدم خاموش شه و فقط با دکمه power دوباره روشن شه؟

modernamir
21-03-2008, 22:53
من وقتی hibernate می کنم کامپیوتر خاموش میشه ولی به محض اینکه یه کلید کیبوردو بزنم دوباره روشن میشه. چیکار کنم که مثل آدم خاموش شه و فقط با دکمه power دوباره روشن شه؟

مطمئنید که توی حالت hibernate می رید، این حالتی که شما می رید حالت Sleep هستش نه هایبرنیت.

Moosa_27
22-03-2008, 08:57
مطمئنید که توی حالت hibernate می رید، این حالتی که شما می رید حالت Sleep هستش نه هایبرنیت.

آره مطمئنم چون در حالت sleep چراغ power چشمک زن میشه و موقع برگشتن از حالت sleep هم کامپیوتر یه راست میاد تو ویندوز.
اما وقتی hibernate می کنم چراغ power خاموش میشه و موقع برگشتن از hibernate هم کامل از اول بوت میشه. یعنی BIOS میاد بعدش GRUB بعدش تازه می نویسه Resuming Windows .
در ضمن مدل مادربورد من ASUS Striker Extreme هست اگه ربطی داره.

(آقا لطفا یکی اسم تاپیکو درست کنه. رو اعصابه !)