PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : خرچنگ قورباغه!



S0R3N4
05-02-2008, 19:46
سلام دوستان
راستی در ویندوز ویستا در WORD 2007 یا WordPad و چند جای دیگه میتونم فارسی بنویسم و حتب بخونم ولی در برنامه هایی مثل notepad کلمات فارسی همگی به صورت ((؟؟؟؟؟؟)) یعنی علامت سوال!
حتی زیرنویس های فارسی هم به همین شکل هستن!!دلیل چیه؟
راستی تو دیکشنری هم نمیتونم فارسی بنویسم!!

mahdiak47
05-02-2008, 19:55
منم همچين مشكلي دارم اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه
:11:

modernamir
05-02-2008, 22:13
منم همچين مشكلي دارم اگه كسي ميدونه راهنمايي كنه
:11:
قلمهایی که روکه برای Notepad و زیرنویسها استفاده می شه رو چک کردید که Unicode رو پشتیبانی می کنه یا نه؟

M a r y a m
05-02-2008, 22:28
برای درست شدن فارسی در نوت پد و محیط های مشابه مسیر زیر رو دنبال کنید:


control panet > regional and language options > Administrative TAB > change system locale


بعد در پنجره باز شده persian‌ رو انتخاب کنید و سیستم رو ریست کنین تا همونطور که در تب Administrative قسمت language for non-unicode programs اومده زبان کنونی سیستم شما برای برنامه های غیر یونیکد فارسی بشه و کاراکتر ها رو درست نشون بده.

modernamir
09-02-2008, 00:07
برای درست شدن فارسی در نوت پد و محیط های مشابه مسیر زیر رو دنبال کنید:


control panet > regional and language options > Administrative TAB > change system locale


بعد در پنجره باز شده persian‌ رو انتخاب کنید و سیستم رو ریست کنین تا همونطور که در تب Administrative قسمت language for non-unicode programs اومده زبان کنونی سیستم شما برای برنامه های غیر یونیکد فارسی بشه و کاراکتر ها رو درست نشون بده.

اين روش براي برنامه‌هايي مثل Fullshot خيلي خوب كار مي‌كنه، اما براي چيزي مثل Notepad اصولاً نبايد مشكل در اين حد باشه، بالاخره Notepad‌جز برنامه‌هايي كه كاملاً از يونيكد پشتيباني مي كنه.
و فارسي رو بدون مشكل تايپ مي‌كنه.
به نظر من يه خورده عجيبه. چون تابه حال چنين مشكلي رو روي ويندوز ويستا نديده بودم.

M a r y a m
10-02-2008, 06:37
اتفاقا منم دقیقا همین مشکل دوستمون رو داشتم که از این روش رفتم و برطرف شد.
فکر هم می کنم در مورد نوشته های فارسی اینطوری بشه که قبلا تو اکس پی نوشته شدن چون من وقتی خودم توی ویستا تایپ کردم تو نوت پد درست نشون میداد ولی نوشته های قبلیمو تو اکس پی کارکتری نامفهوم نشون میداد. احتما به دلیل ناسازگاری کدهای اکس پی با ویستا بوده.
در هر صورت این روش برای دوستانی که احیانا به چنین مشکلی تو ویستا بر میخورن جواب میده.