View Full Version : يك host خوب چه ويژگي هايي داره (من دنبال يه سرور هميشه روشن وفادار ميگردم سراغ دارين)؟
zoro59
07-13-2004, 02:55 AM
سلام
من دنبال يه سرور پدر و مادر دار ميگردم (نه مثل اين سروراي جديد كه يه دفه غيبشون ميزنه)
يه سروري كه پهناي باند خوبي به آدم بده و در حد استانداردهاي جهاني باشه ....
اگه سراغ دارين لطفا معرفي كنين البته يكي از سايت هاي تاپ رو هم كه روي اين سروهاست اگه به من نشون بدين كه ديگه اخرشه :!: :!: :!:
خوب منتظر كمكهاي فكري سبزتان هسيم
شعبه اسكان :D ....(شوخي )
من براتون پيغام خصوصي ميزنم و توضيح ميدم ...
اوكي؟ :)
p30web
07-13-2004, 03:32 PM
همه تبليغ هاست خودشون رو ميكنن...ميگن (( آيا ميدانيد سرورهاي ما در آلمان هست؟ما بالاترين امنيت را داريم. ما از نظر سرعت از همه سرورها جلوتر هستيم. سي پنل ما پيشرفته است و كار كردن با اون خيلي آسان هست))
خوب وقتي همه اين حرف ها رو ميزنن آدم از كجا ميتونه ببينه كه كدوم هاست بهتر هست؟!
فقط از يك راه...
يكي كه تاحالا چندتا هاست عوض كرده باشه تا بتونه تفاوت رو احساس كنه...!
ولي شما ميتونيد ار افراد مختلف سوال كنيد بعد يه ميانگيني بگيريد كه كدوم هاست بهتره .
نمي خوام تبليغ كنم ولي اينجايي كه من ازش هاست گرفتم تا حالا خوب بوده قيمتش هم خيلي خوب بوده... خلاصه از ما گفتن بود :roll: :wink:
pedramonline
10-07-2004, 09:30 PM
سينا جان مگه ما گوشمون درازه يا دم داري كه به ما نميگي :cry:
pedramonline
10-07-2004, 09:32 PM
منظورم اين بود كه دو داري = داريم
شرمنده :oops:
همه تبليغ هاست خودشون رو ميكنن...ميگن (( آيا ميدانيد سرورهاي ما در آلمان هست؟ما بالاترين امنيت را داريم. ما از نظر سرعت از همه سرورها جلوتر هستيم. سي پنل ما پيشرفته است و كار كردن با اون خيلي آسان هست))
خوب وقتي همه اين حرف ها رو ميزنن آدم از كجا ميتونه ببينه كه كدوم هاست بهتر هست؟!
فقط از يك راه...
يكي كه تاحالا چندتا هاست عوض كرده باشه تا بتونه تفاوت رو احساس كنه...!
ولي شما ميتونيد ار افراد مختلف سوال كنيد بعد يه ميانگيني بگيريد كه كدوم هاست بهتره .
كاملا موافقم. :)
مهمترين گزينه ها در انتخاب يك هاست هميشه در دسترس بودن بخش پشتيباني اون و همينطور هميشه در دسترس بودن سايت شما بروي سرور مربوطه ميباشد.
مثلا اگر بر اثر هر گونه اتفاقي سايت شما چند ساعتي بروي سرور اشكال پيدا كند حالا خودتون حساب كنيد ببينيد چقدر مخاطب رو از دست دادين.
خدا نصيبتون نكنه بعضي از اين ارائه دهندگان هاست هم از زماني كه پولشونو ميگيرن ديگه اصلا معني كلمه پشتيباني رو يادشون ميره. و بايد اينقدر ميل و تلفن بزنيد تا پيداشون كنيد تا جوابگوي شما باشن.و انشا الله بعد از 48 ساعت مشكلتون رو رفع كنن.
پس قبل از هر چيزي بايد برين از صاحبان ديگر سايتها بروي سرورهاي مورد نظر تحقيق و پرسش كنيد.و سپس اقدام به خريد نمائيد.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.