PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو



صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 [95]

KING.QX
28-04-2019, 21:18
سلام بر همه اساتید انجمن
قصد خرید سیستم برای پراید 132 رو دارم و بودجم 1/5 هستش ! ماشین اولمه و طبیعتا سیستم نداشتم تا حالا و اطلاعاتم خیلی کمه توی سیستم ماشین :n02:
بیشتر کیفیت صدا واسم مهمه تا بیس ، بیشتر دنبال بیس عمیق و گرم هستم و نمیخوام با توجه به سبک بودن پراید ماشین همش بلرزه ! فکر کنم سر همین قضیه باید پرتاب صدای باند ها هم کم باشه درسته ؟
خودم با کلی وبگردی به سیستم زیر رسیدم :
ضبط : sony-dsx-a110u
باند : kenwood-kfc-s6976ex یا pioneer-ts-a6976s
امپلی : kenwood-kac-ps702ex
خلاصه که اساتید محترم لطف کنن نظرشون رو بگن و اگه سیستم بهتری میشه بست با این بودجه حتما سیستم های پیشنهادیشون رو بگن :n01:
پیشاپیش ممنون از راهنمایی و پاسخگوییتون :n16:

poorya.27.tehran
03-05-2019, 13:07
سلام بر دوستان گرامی
من در حال حاضر این سیستمو دارم.
هدیونیت : kenwood 7009
استیج جلو: helix precission h236p
استیج عقب: focal polyglass 690cv1
آمپ: dls reference ra40
و در آینده نزدیک یه ساب 10 موزیکال هم اضافه خواهم کرد.
با تعویض پخش از این کنوود به clarion dxz575usb چه تغییراتی خواهم داشت؟ اصلا بهبودی داره؟ و این دو پخش چه تفاوت های صدایی و کیفیتی و قدرتی دارن؟
با تشکر

vahid_d
03-05-2019, 15:05
سلام. من یه سیستم صوتی شامل یه آمپلی و 4 باند روی ماشین داشتم. جدیدا بلندگوهای روی درب جلو ماشین رو هم با وصل مستقیم به ضبط ماشین راه انداختم اما مشکلی که دارم اینه که سطح صدای باندهای روی درب خیلی پایینتر از صدای بلندگوهای روی طاقچه پشت هست و اصلا صداشون شنیده نمیشه مگه اینکه کلا صدارو از عقب منتقل کنم به جلو. آیا مشکلی در نصب سیستم صوتی وجود داره یا نه و راه حلی برای اینکه سطح صدای باندهای روی درب بیشتر بشه وجود نداره؟

chaharnazm
19-05-2019, 16:39
سلام. من یه سیستم صوتی شامل یه آمپلی و 4 باند روی ماشین داشتم. جدیدا بلندگوهای روی درب جلو ماشین رو هم با وصل مستقیم به ضبط ماشین راه انداختم اما مشکلی که دارم اینه که سطح صدای باندهای روی درب خیلی پایینتر از صدای بلندگوهای روی طاقچه پشت هست و اصلا صداشون شنیده نمیشه مگه اینکه کلا صدارو از عقب منتقل کنم به جلو. آیا مشکلی در نصب سیستم صوتی وجود داره یا نه و راه حلی برای اینکه سطح صدای باندهای روی درب بیشتر بشه وجود نداره؟

درود
باید برای این خواسته از یک دستگاه آمپلیفایر دیگر بهره ببری.

رضامولوی پور1361
21-05-2019, 10:32
سلام آیپاین 9886 عالیه

mohamad skystar
21-05-2019, 21:01
سلام. من یه سیستم صوتی شامل یه آمپلی و 4 باند روی ماشین داشتم. جدیدا بلندگوهای روی درب جلو ماشین رو هم با وصل مستقیم به ضبط ماشین راه انداختم اما مشکلی که دارم اینه که سطح صدای باندهای روی درب خیلی پایینتر از صدای بلندگوهای روی طاقچه پشت هست و اصلا صداشون شنیده نمیشه مگه اینکه کلا صدارو از عقب منتقل کنم به جلو. آیا مشکلی در نصب سیستم صوتی وجود داره یا نه و راه حلی برای اینکه سطح صدای باندهای روی درب بیشتر بشه وجود نداره؟

باند های درب جلو خیلی ضعیف تر از باند های روی طاقچه هستن
شما باید از کامپوننت و آمپلی فایر برای درب جلو استفاده کنید تا صدای مورد نظر
تولید بشه

dooste.man83
29-05-2019, 22:12
دوستان اگر سیستم رو تازه نصب کرده باشیم و توی جاده بخوایم برای 1 ساعت با توان 80 تا 90 درصد باند ها ولوم بدیم آیا باند ها آسیب میبینه ؟ ( توان آمپ و باندها دقیقا برابر انتخاب شده ) یا حتما باید دوران burn in سپری بشه و تا اون موقع از 50 درصد ولوم بالاتر نریم ؟ ( باندها موآکسیال فوکال هستن )
سوال بعدیم اینه آیا روشن کردن باس بوستر در این حالت بالا که گفتم خطرناکه برای باند و باعث آسیب به باند میشه یا خیر ؟
برای ساب چطور ؟
ممنون

mohamad skystar
30-05-2019, 19:58
دوستان اگر سیستم رو تازه نصب کرده باشیم و توی جاده بخوایم برای 1 ساعت با توان 80 تا 90 درصد باند ها ولوم بدیم آیا باند ها آسیب میبینه ؟ ( توان آمپ و باندها دقیقا برابر انتخاب شده ) یا حتما باید دوران burn in سپری بشه و تا اون موقع از 50 درصد ولوم بالاتر نریم ؟ ( باندها موآکسیال فوکال هستن )
سوال بعدیم اینه آیا روشن کردن باس بوستر در این حالت بالا که گفتم خطرناکه برای باند و باعث آسیب به باند میشه یا خیر ؟
برای ساب چطور ؟
ممنون

مشکلی پیش نمیاد فقط باس بوستر برای ساب مشکلی پیش نمیاره
شما وقتی میخواین از حداکثر توان بهره ببرید اول باید تنظیمال لازمرو انجام بدین
برق و باتری هم نباید کم بیاره

dooste.man83
01-06-2019, 02:40
مشکلی پیش نمیاد فقط باس بوستر برای ساب مشکلی پیش نمیاره
شما وقتی میخواین از حداکثر توان بهره ببرید اول باید تنظیمال لازمرو انجام بدین
برق و باتری هم نباید کم بیاره
ممنون خیالم راحت شد
چون این بار که ولوم بالا داده بودم برای حدود 1 ساعت و متاسفانه حواسم نبود باس بوستر هم روشن بود از باند ها جلو که توان کمتری دارن موقعی که موزیک بیس سنگین میزد یک صدای تق تق بلندی هم میومد که یکم من رو ترسوند و گفتم حتما از خدمت شما بپرسم
هیچی توی این گرونی بدتر از این نیست که باند ها به هر دلیلی آسیب ببینن

Homans
03-06-2019, 10:56
سلام کسی میتونه راهنمایی کنه چجوری اصل بودن توییترS20 پایونیر رو تشخیص بدم.ممنون

TheGnomonWorkshop
07-06-2019, 23:29
سلام دوستان
سوال فنی
یه مدت پیش ماشین تصادف کرد و در ماشین باید عوض بشه
به همین خاطر بلندگوی روی اون در دراوردم خودم
مشکلی پیش نیومد واسه سیستم
بعد چند روز متوجه یه صدای نویز شدم از توییتری که به کراس همون بلند گو وصل بود
رفتم سراغ کابلای امپلی که کابل اون بِلندگو رو دربیارم
احتمالا پیشم جا به جا شدن
همون کابلای rc
امروز منوجه شدم ولوم‌که میبرم بالا یه دفعه یه صدای تق تقی میاد و صدا کلا قطع میشه
نمیدونم‌مشکل از ضبط یا امپلی
فکر کنم امپلی هم داغ میکنه
میشه یه راهنمایی کنی ببینم‌مشکل چیه؟
امپلی ماسکونی ۱۳۰
ضبط کنوود ۵۲۰۰
مرسی

TheGnomonWorkshop
08-06-2019, 19:26
سلام دوستان
سوال فنی
یه مدت پیش ماشین تصادف کرد و در ماشین باید عوض بشه
به همین خاطر بلندگوی روی اون در دراوردم خودم
مشکلی پیش نیومد واسه سیستم
بعد چند روز متوجه یه صدای نویز شدم از توییتری که به کراس همون بلند گو وصل بود
رفتم سراغ کابلای امپلی که کابل اون بِلندگو رو دربیارم
احتمالا پیشم جا به جا شدن
همون کابلای rc
امروز منوجه شدم ولوم‌که میبرم بالا یه دفعه یه صدای تق تقی میاد و صدا کلا قطع میشه
نمیدونم‌مشکل از ضبط یا امپلی
فکر کنم امپلی هم داغ میکنه
میشه یه راهنمایی کنی ببینم‌مشکل چیه؟
امپلی ماسکونی ۱۳۰
ضبط کنوود ۵۲۰۰
مرسی

مشکل از کابل برق منفی امپلی بود
نصاب همینجوری انداخته بودش پشت صندلی
برطرف شد

arsham137117
17-06-2019, 17:16
سلام
تلگرامتون و چک کنید. کامل عرض کردم.
داداش همینجا میگفتی جوابتو سوال منم بود

PouriaTech
19-06-2019, 11:11
سلام دوستان
سوالی که دارم اینه که کامپوننت ها حتما نیاز به آمپلی فایر دارن برای راه اندازی ؟ بدون آمپ کار نمیدن؟
کامپ 2way و 3way دراین باره فرقی ندارن که؟

واینکه آمپ های لنزار (Lanzar) چطورن ؟ اصلا این برند کجاییه چون سایتش رو هم پیدا نکردم! یکی میگفت دانمارکیه ولی اعداد روش مثل چینی ها واقعی نیست!

PouriaTech
25-06-2019, 21:43
سلام دوستان
سوالی که دارم اینه که کامپوننت ها حتما نیاز به آمپلی فایر دارن برای راه اندازی ؟ بدون آمپ کار نمیدن؟
کامپ 2way و 3way دراین باره فرقی ندارن که؟

واینکه آمپ های لنزار (Lanzar) چطورن ؟ اصلا این برند کجاییه چون سایتش رو هم پیدا نکردم! یکی میگفت دانمارکیه ولی اعداد روش مثل چینی ها واقعی نیست!



بابت اسپم معذرت ولی بعد از 6 روز هیچکس جوابی نداشت ؟

M20web
25-06-2019, 22:46
سلام دوستان
سوالی که دارم اینه که کامپوننت ها حتما نیاز به آمپلی فایر دارن برای راه اندازی ؟ بدون آمپ کار نمیدن؟
کامپ 2way و 3way دراین باره فرقی ندارن که؟

واینکه آمپ های لنزار (Lanzar) چطورن ؟ اصلا این برند کجاییه چون سایتش رو هم پیدا نکردم! یکی میگفت دانمارکیه ولی اعداد روش مثل چینی ها واقعی نیست!



سلام دوست عزیز

بله برای راه اندازه اندازی کامل و اصولی کامپوننت های در سطح قابل قبول حتما نیاز به آمپ خواهید داشت (البته بعضی کامپوننت های سطح پایین شاید نیاز نداشته باشن ولی این کامپ ها رو نبندی بهتره چون کیفیتشون در حدی نیست که قابل قبول باشه

کامپ های 2وی از ووفر و تیوترو کراس اور تشکیل میشن و قضیشون کلا به کامپ های 3 وی فرق داره
کامپوننت های 3 وی از 8 تکه شامل مید ووفر ، مید رنج ، و تیوتر و کراس اور تشکیل میشن
راه اندازی کامپوننت های 3 وی بسیار هزینه بر است و خیلی گرون تموم میشه
ولی کامپوونت های 2 وی هم کیفیت قابل قبولی دارن و هم راه اندازیشون ساده تره

برند لنزار اصالتا آمریکایی هست ولی در چین تولید میشه وتا اونجایی که من شنیدم میگن در این اواخر اصلا کیفیت قابل قبولی نداره شایدم فقط سری هایی که وارد خاورمیانه میشه اینجوریه .

PouriaTech
27-06-2019, 11:33
سلام دوست عزیز

بله برای راه اندازه اندازی کامل و اصولی کامپوننت های در سطح قابل قبول حتما نیاز به آمپ خواهید داشت (البته بعضی کامپوننت های سطح پایین شاید نیاز نداشته باشن ولی این کامپ ها رو نبندی بهتره چون کیفیتشون در حدی نیست که قابل قبول باشه

کامپ های 2وی از ووفر و تیوترو کراس اور تشکیل میشن و قضیشون کلا به کامپ های 3 وی فرق داره
کامپوننت های 3 وی از 8 تکه شامل مید ووفر ، مید رنج ، و تیوتر و کراس اور تشکیل میشن
راه اندازی کامپوننت های 3 وی بسیار هزینه بر است و خیلی گرون تموم میشه
ولی کامپوونت های 2 وی هم کیفیت قابل قبولی دارن و هم راه اندازیشون ساده تره

برند لنزار اصالتا آمریکایی هست ولی در چین تولید میشه وتا اونجایی که من شنیدم میگن در این اواخر اصلا کیفیت قابل قبولی نداره شایدم فقط سری هایی که وارد خاورمیانه میشه اینجوریه .

ممنون
برای آمپ برند لئودئو چطور ؟ Leodeo
برای تیبا ، بخاطر اینکه درب جلو سایز اسپیکرش اصلا افترمارکت نیست و باید یا 10 سانتی بندازی یا 13 که با برش امکان پذیره! و اینکه توییتر جاش جالب نمیشه!
به نظر شما یه کواک گرد برای جلو بذارم بهتره یا یه کامپ یا کواک 16 سانتی برای طاقچه عقب ؟ یا اصن کواک بیضی؟ ساب 3016 کنوود هم جز قطعاتمه
و اینکه به کواک یا کامپ نمیخوام آمپ وصل کنم! آمپ مونو یا دوکانال میخوام برای ساب

Hamze141
29-06-2019, 15:22
سلام
برای نصب باند عقب سمند صدایی که از باند بیضی دارم ضعیف
البته باند رو بین طاقچه فلزی و طاقچه نمدی فابریک نصب کردم
به نظره دوستان اگر از طاقچه mdf استفاده کنم یا طاقچه سه بعدی تاثیری در افزایش حجم صدا داره؟؟؟
طاقچه تخته ام دی اف رو تایید میکنید یا طاقچه سه بعدی ؟؟
ممنون میشم اگر پاسخ بدید