PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو



صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95

aghaye h
21-12-2008, 04:42
من هر چی جستوجو کردم جای مناسبی برای این سئوال پیدا نکردم..

ما یک پراید 132 داریم که می خوام دزدگیر براش نصب کنم..

خواستم بدونم چه مدلی بگیرم.. که بکارم بیاد .. فقط گیر دادم رویه ماجیکار و قیمتشم زیاد بالا نباشه..

با تشکر
ماجیکار غیر تصویری هست که فکر کنم الان 70 تومن باشه(m861a,b,c)
برای اطلاعات بیشتر هم برو توی سایتش
اگه تهرانی چراغ برق و امیر کبیر ارزونتره برای نصب
اگه خودت بلدی ببندی برو توپ خونه پاساژ .... (یادم رفته) یک پاساژه که بر میدونه
"پشت شهرداری"
توش لوازم اکو وآمپلی می فروشن
مغازه سمت راست وقتی وارد می شی برو از اون بخر عمده فروشه
فقط باید حواست باشه توی این دزد گیر دکمه هارو با هم نزنی چون هرکدوم یک برنامه ای است
ولی اگه یاد بگیری به کارت میاد
نمایندگی تعمیراتش هم میدون رسالته بعد از ایستگاه مترو دردشت
در ضمن استیل میت هم بد نیست

dsa
21-12-2008, 16:52
سلام

من و مادرم با هم شريكي از 206 تيپ 2 استفاده ميكنيم كه 90 درصد دست منه ، حالا همون طور كه ميدونيد تيپ2 هيچي نداره و از اونجايي كه هر كي اطراف ما هست ضبط و بانداشو دزديدن و مادرم زياد طرفاي مركز شهر ميره و تو كوچه پس كوچه پارك ميكنه با خريد سيستم تا حالا موافقتي صورت نگرفته بود.

ولي پس از مذاكرات مستمر رضايت خريد گرفته شده

حالا سوال :

1) يه ضبط ميخوام طرفاي 50 -60 تومن كه اگه دزدينش زياد از طرف خوانواده تو سري نخورم و فقط برام مهمه mp3 پخش كنه بهترين مارك با اين پول چيه كه بهترين كيفيت صدا رو داشته باشه؟

2) عقب تيپ 2 جاي بلنگو هاش خاليه حالا اگه بخوام خودم 2 تا بلندگو توي اون جاهاي خالي تو در ماشين بزارم چه قدر در مياد كه كيفيت صداشونم خوب باشه؟

roohi_rsh
21-12-2008, 18:15
به نظر من که یک mp3 fm بگیر تا خیالت راحت بشه تازه کنترلیش هم هست خیلی هم ارزونه خیلی هم خوب کیفیت داره منتهی یا باید رم داشته باشی یا فلش
در مورد باند هم که یک باند 100 یا 150 تومنی بگیر البته فکر نمیکنم باندو بیان بدوزدن چون زیاد طول میکشه ولی ضبط رو خیلی سریع در میارن حالا دیگه خودت میدونی

امير موسر
21-12-2008, 19:58
به نظر من که یک mp3 fm بگیر تا خیالت راحت بشه تازه کنترلیش هم هست خیلی هم ارزونه خیلی هم خوب کیفیت داره منتهی یا باید رم داشته باشی یا فلش
در مورد باند هم که یک باند 100 یا 150 تومنی بگیر البته فکر نمیکنم باندو بیان بدوزدن چون زیاد طول میکشه ولی ضبط رو خیلی سریع در میارن حالا دیگه خودت میدونی

تاييد مي شه !
ضبط 50 تومني كه بخواي بخري كه فكر نكنم گير بياد با mp3 fm فرقي نداره !‌ يا يه ضبط متوسط دست دوم بگير كه براي تنظيمات دستت باز باشه ! ( البته دست دوم هم اصلا ارزش خريد نداره ! )

Farshadd
22-12-2008, 11:34
سلام

من و مادرم با هم شريكي از 206 تيپ 2 استفاده ميكنيم كه 90 درصد دست منه ، حالا همون طور كه ميدونيد تيپ2 هيچي نداره و از اونجايي كه هر كي اطراف ما هست ضبط و بانداشو دزديدن و مادرم زياد طرفاي مركز شهر ميره و تو كوچه پس كوچه پارك ميكنه با خريد سيستم تا حالا موافقتي صورت نگرفته بود.

ولي پس از مذاكرات مستمر رضايت خريد گرفته شده

حالا سوال :

1) يه ضبط ميخوام طرفاي 50 -60 تومن كه اگه دزدينش زياد از طرف خوانواده تو سري نخورم و فقط برام مهمه mp3 پخش كنه بهترين مارك با اين پول چيه كه بهترين كيفيت صدا رو داشته باشه؟

2) عقب تيپ 2 جاي بلنگو هاش خاليه حالا اگه بخوام خودم 2 تا بلندگو توي اون جاهاي خالي تو در ماشين بزارم چه قدر در مياد كه كيفيت صداشونم خوب باشه؟




به نظر من که یک mp3 fm بگیر تا خیالت راحت بشه تازه کنترلیش هم هست خیلی هم ارزونه خیلی هم خوب کیفیت داره منتهی یا باید رم داشته باشی یا فلش
در مورد باند هم که یک باند 100 یا 150 تومنی بگیر البته فکر نمیکنم باندو بیان بدوزدن چون زیاد طول میکشه ولی ضبط رو خیلی سریع در میارن حالا دیگه خودت میدونی

البته دوست عزیز، همه fm پلیر ها نیاز به فلش مموری ندارن.

FM PLAYER خودشون چند نوع هستن. که خیلیاشون هم حافظه دارن. کنترل دارن و ... .

توی شهر ما FM PLAYER با حافظه 1 گیگ 18 تومنه. بدونه حافظه 12 تومن. البته به نظر من هم بدون حافظه داخلی، و یا اگه حافظه داخلی داشته باشه ، قابلیت اتصال فلش مموری هم داشته باشه بهتره.

در مورد باند هم یه چیزی بگیرید که پخشتون بکشه اونو و بدون آمپ هم کار کنه.

شما میتونید یه پخش 70 تومنی بگیرید که البته کنترل هم نداشته باشه. و سعی کنید پخشتون خروجی 4*50 داشته باشه. اونوقت باند ارزون قیمت در عین حال خوب هم میتونید از کنوود 718 استفاده کنید که قیمتش 70-80 تومنه.


بهتر بود سقف هزینه ای که میتونید برای این کار خرج کنید رو بگید. اونجوری خیلی بهتر بود.

:12:

mohammad k750i
27-12-2008, 18:10
با سلام خدمت تمام دوستان!
میخواستم یه مدل ظبط پایونییر بهم معرفی کنید که با کنترل روی ضبط زانتیا همخونی داشته باشه!
حداقل قیمتو داشته باشه و حداکثر کارایی!

aghaye h
27-12-2008, 18:42
آقا من هم یک همچین سوالی داشتم
یکی از آشناهام می خواست برای 206 ضبط (همون پخش) بگیره(ضبط فابریکش mp3 نمی خونه)
می خواد با دیسپلی خود 206 سازگار باشه و بشه از بغل فرمون کنترلش کرد
تحقیق کردم گفتن باید پایونیر اروپایی بگیری مدل هایی که دو صفر آخرشون داره (مثل 4000 یا 5000)
بعدشم گفتن باید اینتر فیس بندازی
کسی اطلاعات بیشتری داره

Farshadd
28-12-2008, 00:21
همونطور که حاج تقی جون گفتن پخشهایی از پایونیر قابلیت اینترفیس دارن که 00 آخرشون هست.

همانند 4000 و 5000 و 6000 و 7000 و 9800 و ...

حاج تقی اطلاعاتت درسته. در چه مورد اطلاعات بیشتر نیازه؟

aghaye h
28-12-2008, 00:44
همونطور که حاج تقی جون گفتن پخشهایی از پایونیر قابلیت اینترفیس دارن که 00 آخرشون هست.

همانند 4000 و 5000 و 6000 و 7000 و 9800 و ...

حاج تقی اطلاعاتت درسته. در چه مورد اطلاعات بیشتر نیازه؟
می خواهم بدونم کار اصلی این اینتر فیس چیه؟
اگه ضبط ها سازگارند پس اینتر فیس برای چی می خواد؟
ضبط فابریک مگه اینتر فیس داره که همه اون کارها رو انجام میده؟

Farshadd
28-12-2008, 20:51
می خواهم بدونم کار اصلی این اینتر فیس چیه؟
اگه ضبط ها سازگارند پس اینتر فیس برای چی می خواد؟
ضبط فابریک مگه اینتر فیس داره که همه اون کارها رو انجام میده؟

آها...

کار اصلی اینتر فیس برقراری ارتباط با ریموت هست. در واقع کارش همینه. کار دیگه نداره. یعنی یه رابط هست با اون کنترلهای مثلا کنار فرمون.

در واقع کارش اینه که میاد آدرس سخت افزار جدید رو برای ای سی یو تعریف میکنه. سخت افزار جدید یعنی همین پخش که مقصد هم بهش میگن..

( فکر کنم ) پخش کار خونه اینو نداره... چون از قبل براش این سخت افزار تعریف شده... و نیازی نیست که اینترفیس بگرده و یه آدرس خالی از ای سی یو برای پخش پیدا و پخشو براش تعریف کنه

حالا فکر کنم بشه اگه ما بتونیم با دیاگ این پخشو برای ای سی یو تعریف کنیم دیگه نیازی هم به اینترفیس نیست.

:12:

dsa
28-12-2008, 21:33
ببخشيد يه سوال ديگه :

اگه بخوام 2 تا باند تو در هاي عقب 206 بزارم چقدر در مياد ؟ (تيپ 2 در هاي عقبش باند نداره)

تو اينجا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshadd
28-12-2008, 23:07
ببخشيد يه سوال ديگه :

اگه بخوام 2 تا باند تو در هاي عقب 206 بزارم چقدر در مياد ؟ (تيپ 2 در هاي عقبش باند نداره)

تو اينجا :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نمیدونم که سیم کشی رو داره یا نه... اگه نداشته باشه که هزینه دستمزد بیشتر میشه.

در مورد قیمت هم بستگی به کامپوننتی داره کی میخوایید استفاده کنید و همچنین تمایلی به استفاده از آمپ دارید یا نه؟ پخشتون همون پخش کارخونه هست؟

seppeehr
29-12-2008, 14:18
سلام دوستان.
براي پرايد يكي از دوستام مجموعه باند و پخش ميخوام. حداكثر بودجه هم 200-220 تومن.
انتظارات:
مارك پايونير براي پخش- مارك هر چي شما بگين براي باندها!
USB خور باشه،از جلو يا كنار. اونم نه با كابل و اين ها، يعني بند و بساط اضافه لازم نداشته باشه.
Mp3‌و WMA هم پخش كنه.
زياد اهل ولوم دادن و سيستم بازي هم نيست طرف.


ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

امير موسر
29-12-2008, 15:19
سلام دوستان.
براي پرايد يكي از دوستام مجموعه باند و پخش ميخوام. حداكثر بودجه هم 200-220 تومن.
انتظارات:
مارك پايونير براي پخش- مارك هر چي شما بگين براي باندها!
Usb خور باشه،از جلو يا كنار. اونم نه با كابل و اين ها، يعني بند و بساط اضافه لازم نداشته باشه.
Mp3‌و wma هم پخش كنه.
زياد اهل ولوم دادن و سيستم بازي هم نيست طرف.


ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

پخش پاييونر 3050 يو بي + اسپيكر كنوود 718 ! رو هم همون حدوده 10-200 تومن ميشه !

Farshadd
29-12-2008, 15:24
سلام دوستان.
براي پرايد يكي از دوستام مجموعه باند و پخش ميخوام. حداكثر بودجه هم 200-220 تومن.
انتظارات:
مارك پايونير براي پخش- مارك هر چي شما بگين براي باندها!
USB خور باشه،از جلو يا كنار. اونم نه با كابل و اين ها، يعني بند و بساط اضافه لازم نداشته باشه.
Mp3‌و WMA هم پخش كنه.
زياد اهل ولوم دادن و سيستم بازي هم نيست طرف.


ممنون ميشم راهنمايي كنيد.


پایونییر 3050UB
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


کنوود 718

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اگه اشتباه نکنم با دسمزد میشه همون 200-220

:12:

mohammad k750i
29-12-2008, 15:31
آها...

کار اصلی اینتر فیس برقراری ارتباط با ریموت هست. در واقع کارش همینه. کار دیگه نداره. یعنی یه رابط هست با اون کنترلهای مثلا کنار فرمون.

در واقع کارش اینه که میاد آدرس سخت افزار جدید رو برای ای سی یو تعریف میکنه. سخت افزار جدید یعنی همین پخش که مقصد هم بهش میگن..

( فکر کنم ) پخش کار خونه اینو نداره... چون از قبل براش این سخت افزار تعریف شده... و نیازی نیست که اینترفیس بگرده و یه آدرس خالی از ای سی یو برای پخش پیدا و پخشو براش تعریف کنه

حالا فکر کنم بشه اگه ما بتونیم با دیاگ این پخشو برای ای سی یو تعریف کنیم دیگه نیازی هم به اینترفیس نیست.

:12:

خیلی ممنون فرشاد جان!:11:
حالا اگه بخوایم یه 4000 (ارزونترین مدل باشه فکر کنم) بگیریم با یه اینترفیس چقدر در میاد حدودا؟ بعدا هزینه ی نصبشم زیاده ؟(به خاطر اینترفیسو این حرفا)

seppeehr
29-12-2008, 15:36
پایونییر 3050ub
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


کنوود 718

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]


اگه اشتباه نکنم با دسمزد میشه همون 200-220

:12:

خيلي ممنون از راهنمايي ها!
توي يكي از اين پست هاي تاپيك خوندم كه يكي از دوستان گفته بود اين مدل ظاهراً پيچ ولوم سفتي داره. اينطوره؟

امير موسر
29-12-2008, 15:38
خيلي ممنون از راهنمايي ها!
توي يكي از اين پست هاي تاپيك خوندم كه يكي از دوستان گفته بود اين مدل ظاهراً پيچ ولوم سفتي داره. اينطوره؟

سفت هست ولي ديگه نه تا اون حد ! كنترل داره اصلا با پنلش كار نداري كه !

seppeehr
29-12-2008, 15:43
سفت هست ولي ديگه نه تا اون حد ! كنترل داره اصلا با پنلش كار نداري كه !

راستش من خيلي از كنترل استفاده نميكنم!!!حالا زياد مهم نيست.
خودتون توي يك پست اشاره كرده بوديد كه اين مدل ديتا رو نميخونه. مدلي كه تو همين حدود قيمت باشه و ديتا رو بخونه سراغ داريد؟:10:

ضمناً نظرتون در مورد تلفيق 4050 يا 5050 با باند اينفينيتي 9613 چيه؟ حدود قيمتش رو ميدونيد؟

roohi_rsh
29-12-2008, 16:35
میگم الان بخوایم بهترین مدل ضبط (همون پخش) بخرم که دی وی دی هم بخوره و رم و یو اس بی هم داشته باشه چه مارکی هست چند هست البته لنزش به این زودی ها خراب نشه من فقط برای صوت میخوام نه تصویر
ممنون

امير موسر
29-12-2008, 18:35
راستش من خيلي از كنترل استفاده نميكنم!!!حالا زياد مهم نيست.
خودتون توي يك پست اشاره كرده بوديد كه اين مدل ديتا رو نميخونه. مدلي كه تو همين حدود قيمت باشه و ديتا رو بخونه سراغ داريد؟:10:

ضمناً نظرتون در مورد تلفيق 4050 يا 5050 با باند اينفينيتي 9613 چيه؟ حدود قيمتش رو ميدونيد؟

نه ديتا نميخونه ! نمي دونم اصلا ضبطي باشه كه ديتا بخونه يا نه ! اطلاع دقيقي ندارم !
4050 يا 5050 اون ديگه سليقه ايه و هعم چنين اگر اونا رو برداريد بودجه بر باند كم مي اد ! در ضمن تفاوتي زيادي با 3050 ندارن !
اينيفينيتي 9613 كيفيت خيلي خوبي داره ولي اصلا بيسه جالبي نداره ! اينطور مي گن ! در كل اگر دنبال كيفيتي چيزه خوبيه !

seppeehr
29-12-2008, 18:49
پس ميرم سراغ همون پيشنهاد شما. باز هم ممنون.

dsa
29-12-2008, 19:45
ارزونترين ضبط پايونير يا JBL كه usb هم بخوره چنده ؟

Milad_Sky
30-12-2008, 11:15
با کسب اجازه از دوست خوبم امیر موسر

در جواب سؤال به دوستمون که می گن ضبطی که دیتا بخونه من پایونیر4050ub رو معرفی می کنم که واقعا ضبط تمیزی هست و همه ی امکاناتی که باید یک پخش خوب داشته باشه رو داره.

ضمنا یک تذکر مهم در مورد ضبط های پایونیر:
با توجه به بررسی های من در سه شهر شیراز،بندر عباس و قشم ضبط پایونیر ساخت مالزی و سنگاپور در ایران نیست و اگر فروشنده ای این ادعا رو کرد به قطع داره خالی می بنده و می خواد پول بیشتری از شما بگیره!!!در ایران فقط ساخت تایلند و چین هست

همیشه به کیفیت قطعات جنسی که می خرید توجه داشته باشید!!!:11::11::20:

Farshadd
30-12-2008, 13:50
خیلی ممنون فرشاد جان!:11:
حالا اگه بخوایم یه 4000 (ارزونترین مدل باشه فکر کنم) بگیریم با یه اینترفیس چقدر در میاد حدودا؟ بعدا هزینه ی نصبشم زیاده ؟(به خاطر اینترفیسو این حرفا)

والا محمد عزیز الان دقیقا از قیمت ها خبر ندارم.

ارزونترینش هم فکر کنم 3000 هست که حدود 110-120 تومن قیمتشه.

قیمت اینتر فیس هم فکر کنم حدودای 20 تومن باشه.

دستمزد هم فکر نکنم به اون صورت زیاد باشه.

:12:

seppeehr
31-12-2008, 09:33
با کسب اجازه از دوست خوبم امیر موسر

در جواب سؤال به دوستمون که می گن ضبطی که دیتا بخونه من پایونیر4050ub رو معرفی می کنم که واقعا ضبط تمیزی هست و همه ی امکاناتی که باید یک پخش خوب داشته باشه رو داره.

ضمنا یک تذکر مهم در مورد ضبط های پایونیر:
با توجه به بررسی های من در سه شهر شیراز،بندر عباس و قشم ضبط پایونیر ساخت مالزی و سنگاپور در ایران نیست و اگر فروشنده ای این ادعا رو کرد به قطع داره خالی می بنده و می خواد پول بیشتری از شما بگیره!!!در ایران فقط ساخت تایلند و چین هست

همیشه به کیفیت قطعات جنسی که می خرید توجه داشته باشید!!!:11::11::20:

ممنون از راهنمايي.براي خودم سواله كه چطور ديتا رو از رو USB ميتونه بخونه، ولي از روي CD‌ حتماً بايد به صورت mp3 رايت شده باشه.
اطلاع از اخرين قيمت 3050 و 4050 داريد؟:10:

roohi_rsh
31-12-2008, 10:39
میگم الان بخوایم بهترین مدل ضبط (همون پخش) بخرم که دی وی دی هم بخوره و رم و یو اس بی هم داشته باشه چه مارکی هست چند هست البته لنزش به این زودی ها خراب نشه من فقط برای صوت میخوام نه تصویر
ممنون

چیزی کسی نمیدونه؟

Milad_Sky
01-01-2009, 13:44
ممنون از راهنمايي.براي خودم سواله كه چطور ديتا رو از رو USB ميتونه بخونه، ولي از روي CD‌ حتماً بايد به صورت mp3 رايت شده باشه.
اطلاع از اخرين قيمت 3050 و 4050 داريد؟:10:
خواهش میکنم
باید بگم که اگر یک cd با گزینه ی MAKE DATA CD برنامه ی NERO رایت شده باشه و اون CD فقط یک آهنگ MP3 و بقیه دیتا باشه P4050UB اون تک آهنگ رو می خونه!!!البته توجه داشته باشید که اگر آهنگ MP3 با CONVERTOR معروف تبدیل نشده باشه یا سرعت رایت cd خیلی بالا باشه قادر به پخش نیست!!!

(دلیل اینکه این موضوعات رو با اطمینان میگم اینه که خودم 1 ماه پیش یکیش رو خریدم و کلی ضبط رو بررسی کردم.)

ضمنا سیستم های صوتی در شهرهای مختلف تفاوت قیمت زیادی دارن!!!

برای مثال p4050 در بندر عباس164-158 هست،ولی در شیراز با 132 تومن هم میشه تایلندیش رو خرید!!!:20::11::11:

Milad_Sky
01-01-2009, 14:06
چیزی کسی نمیدونه؟

دوست عزیز،اگر به سایت زیر مراجعه کنید DVD PLAYER های پایونیر برای ماشین رو می بینید که نمی دونم کدومش تو بازار هست.از سایت از زیر مجموعه PRODUCT روی CAR ENTERTAINMENT کلیک کن.بعداز زیرمجموعه CAR DVD روی لینک DVD RECEIVER کلیک کن تا لیست DVD ها رو ببینی


برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

roohi_rsh
03-01-2009, 01:22
خب پس بهترین دی وی دی پلیر پیونر شد؟
راستی این ----- با پلیر چه فرقی میکنه ؟

mm00
04-01-2009, 12:51
دوستان اگر پشت شیشه عقب ماشین نوشته بزنیم پلیس که گیر نمیده نه؟؟؟! فوش نیستا:31:
بعدش معمولا چنده این نوشته چجوریه قیمتاش
ببخشید خیلی اماتورانس سوالام:18:

Farshadd
04-01-2009, 14:47
دوستان اگر پشت شیشه عقب ماشین نوشته بزنیم پلیس که گیر نمیده نه؟؟؟! فوش نیستا:31:
بعدش معمولا چنده این نوشته چجوریه قیمتاش
ببخشید خیلی اماتورانس سوالام:18:

این سوال جاش توی سوالات متفرقه بود.

به چند چیز بستگی داره. از جمله : نوع نوشته، اندازه نوشته، کسی که قراره گیر بده و ...

مثلا در این ایام یا حسی نوشتن در شهر ما تا جایی مجاز هست که ماشینو با خیمه اشتباه بگیری.

ولی در کل معمولا نوشته های کوچیک رو کاری ندارن.

:12:

mm00
07-01-2009, 19:30
دوستان الان یک باند معمولی چنده جفتی؟
برای پراید کیفیت واسم مهم تره تا بلندیش

Farshadd
07-01-2009, 20:20
دوستان الان یک باند معمولی چنده جفتی؟
برای پراید کیفیت واسم مهم تره تا بلندیش

معمولی که زیاد فرقی ندارن. من پیشنهاد میدم از اینا پایینتر نگیرید.

jbl 953 : حدود 115
کنوود 718: 75-80


اگه ارزونتر هم میخوای بگو تا بگیم. راستی اگه فقط کیفیت مهمه میتونی از کامپوننت ها استفاده کنی.
:12:

D r i v e r
07-01-2009, 20:32
فرشاد جان فکر کنم یکم زیادی گرون گفتی!!!
من یکی از دوستام میخواد باند بگیره میگه حداکثر 50 تومن بیشتر نمیدم!!!
این 6975 باید آمپرم براش بگیری یا بدون آمپرم خوب جواب میده؟

Farshadd
07-01-2009, 22:32
فرشاد جان فکر کنم یکم زیادی گرون گفتی!!!
من یکی از دوستام میخواد باند بگیره میگه حداکثر 50 تومن بیشتر نمیدم!!!
این 6975 باید آمپرم براش بگیری یا بدون آمپرم خوب جواب میده؟

قیمتها همین حدوده. ولی باور کنین اینا الکی مشهور نشدن.

بله درسته... 6975 با آمپ باید باشه و حذفش کردم از لیست.

:12:

Persian_Gun's
07-01-2009, 23:19
من رو ماشینم یه ظبط پایونییر مدل 5050 دارم با 1 جفت باند 6975 و یک آمپلی کنوود مدل 5203 که 350 وات هست..
ولی یه مشکلی که دارم اینه که وقتی صدارو از 40 بالاتر میبرم صداش خراب میشه!!میخواستم ببینم این طبیعیه؟!راهی واسه درست کردنش نیست؟!
بدرود.

D r i v e r
07-01-2009, 23:41
قیمتها همین حدوده. ولی باور کنین اینا الکی مشهور نشدن.

بله درسته... 6975 با آمپ باید باشه و حذفش کردم از لیست.

:12:
فرشا جان قدرت خروجی آمپ به پخش هم ربط داره؟؟؟
یه آمپ خوب برای این 6975 معرفی کن خیلی حرفه ای نه فقط برای باند ها باشه
قیمتشم اگه بگی ممنون میشم!

Farshadd
08-01-2009, 00:01
من رو ماشینم یه ظبط پایونییر مدل 5050 دارم با 1 جفت باند 6975 و یک آمپلی کنوود مدل 5203 که 350 وات هست..
ولی یه مشکلی که دارم اینه که وقتی صدارو از 40 بالاتر میبرم صداش خراب میشه!!میخواستم ببینم این طبیعیه؟!راهی واسه درست کردنش نیست؟!
بدرود.

اگه خوب تنظیم شده و مطمئن هستی که درست تنظیم شده، و همچنین باند هات مشکلی ندارن، پس صدا رو از 40 بالاتر نمیشه ببری. چون قدرت خروجی آمپ بیشتر از توان باندا میشه و در باندها مشکل ایجاد میکنه.


فرشا جان قدرت خروجی آمپ به پخش هم ربط داره؟؟؟
یه آمپ خوب برای این 6975 معرفی کن خیلی حرفه ای نه فقط برای باند ها باشه
قیمتشم اگه بگی ممنون میشم!

بله. ولی نه به اون صورت، کیفیت خروجی تقریبا وابسته هست، ولی قدرت خروجی زیاد ربطی نداره.

سانداستریم ترا 680.4 (این برای 4 تا 6975 یا یه جفت 6975 و یه ساب کافیه)

:12:

Persian_Gun's
08-01-2009, 00:56
اگه خوب تنظیم شده و مطمئن هستی که درست تنظیم شده، و همچنین باند هات مشکلی ندارن، پس صدا رو از 40 بالاتر نمیشه ببری. چون قدرت خروجی آمپ بیشتر از توان باندا میشه و در باندها مشکل ایجاد میکنه.

آره همه چیز درست تنظیم شده و صداشم خیلی عالیه..فقط میخواستم ببینم این مشکل حل شدنیه یا نه که با توضیحی که دادید خب منطقیه که صدا در اون درجه خراب بشه...
خیلی ممنونم فرشاد جان:11:
بدرود.

D r i v e r
08-01-2009, 01:04
بله. ولی نه به اون صورت، کیفیت خروجی تقریبا وابسته هست، ولی قدرت خروجی زیاد ربطی نداره.

سانداستریم ترا 680.4 (این برای 4 تا 6975 یا یه جفت 6975 و یه ساب کافیه)

:12:
فرشاد جان حدودای قیمتم بگی ممنون میشم
همین آمپ رو میگم!
و چقدر برای تنظیمش میگیرن؟
راستی یعنی بلندی صدای خروجی کاملا دیگه به آمپ بستگی داره درسته؟

mm00
08-01-2009, 09:16
فرشاد جان مرسی از پاسخت
یعنی باند زیره اینا فایده نداره مثل همون پرایده؟
راستی اون کامپوننت دیگه چیه؟
مرسی:40::10:

Farshadd
08-01-2009, 18:24
فرشاد جان حدودای قیمتم بگی ممنون میشم
همین آمپ رو میگم!
و چقدر برای تنظیمش میگیرن؟
راستی یعنی بلندی صدای خروجی کاملا دیگه به آمپ بستگی داره درسته؟

حدودای210 تومن

بستگی به انصاف طرف داره.

نگفتم "کاملا".


فرشاد جان مرسی از پاسخت
یعنی باند زیره اینا فایده نداره مثل همون پرایده؟
راستی اون کامپوننت دیگه چیه؟
مرسی:40::10:

چرا عزیز. اتفاقا با مثلا 40 تومن شما میتونی خیلی بهتر از استاندارد رو بخری.

کامپوننت منظور همون بند های دایره ای هستن. مثلا توی درب جلوی ماشین ها کامپوننت هست.

:12:

renault premium
08-01-2009, 19:36
سلام

دوستان عزیز ناراحت نشوید ولی این عکسی که شما گذاشتید که خیلی زشته رو دری ها مثل کاماز میمونه

صدر صد اطلاعات غلطی به دست شما رسیده

والا من پست های شما رو از اول تا به حال خودندم خدایی کارتون حرف نداره جدا میگم

Farshadd
08-01-2009, 20:25
سلام

دوستان عزیز ناراحت نشوید ولی این عکسی که شما گذاشتید که خیلی زشته رو دری ها مثل کاماز میمونه

صدر صد اطلاعات غلطی به دست شما رسیده

والا من پست های شما رو از اول تا به حال خودندم خدایی کارتون حرف نداره جدا میگم


ببخشید منظورتون کدوم عکسهاست؟

arminjahanshahr
11-01-2009, 18:30
بچه ها يک سوال ؟؟؟

من يک پرتابل دارم که همه چيز پخش مي کنه (DVD,mp3,mp4,TV,LCD 9",FLASH memory & cool disk)

اين پرتابل يک خروجي داره که مي خوام وصلش کنم به باند ها,چه کار بايد بکنم که صدارو روي باند ها داشته باشم

اگر بشه از طريق پرت چنجر وصل کنم خيلي خوب ميشه

آيا امکانش هست؟

ماشينم 206 sd v10 ه ,نميدونم aux داره يا نداره از همين کلاريون هاي audio سي ديه

ميخوام صدا رو با کيفيت خوب داشته باشم

و خروجيش به کابل بالا بخوره و به portable وصلش کنم

اينم کابل audio و video شه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshadd
11-01-2009, 21:58
میشه یه عکس از خروجی پرتابل و همچنین از صفحه پخشتون بذارید؟

arminjahanshahr
11-01-2009, 22:54
میشه یه عکس از خروجی پرتابل و همچنین از صفحه پخشتون بذارید؟

عکس خروجيشو که گذاشتم

پخشمم که پخش معمولي 206 سيدي خور clarion audio
عکسي ازش ندارم

Farshadd
12-01-2009, 13:36
عکس خروجيشو که گذاشتم

پخشمم که پخش معمولي 206 سيدي خور clarion audio
عکسي ازش ندارم

شما میتونید یه fm player بگیرید و بزنید به جا فندگی و خروجی این وسیلتون (که من نمیدونم چی هست) رو بزنید به وروودی fm player

یه راه دیگه هم هست ولی فقط توی ذهنمه و تا حالا تست نکردم... اگه وقت داشتم روی تست میکنم و نتیجه میدم.

:12:

arminjahanshahr
12-01-2009, 15:37
اف ام ترانسميتر نمي خوام
مي خوام ببينم راهي هست که بشه خروجي changer پخش رو تبديل به aux کرد?
يک کابل تبديل چنجر به aux?

اينم خروجي portable
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farshadd
12-01-2009, 20:48
آره... برای این کار (تبدیل چنجر به aux یه وسیله وجود داره که الان یادم رفته اسمشو... البته قیمت نسبتا بالایی هم داره.

ولی فکر کنم خودتون هم بتونید این کارو کنید... اگه اشتباه نکنم پشت پخش یه جایی داره مخصوص چنجر که فکر کنم 21 پایه هم بشه. اگه ورودی های صداشو تشخیص بدید میشه ازشون سیم کشید بیرون و ببرید توی همون خروجی هدفون پرتابل.

راستش خودم هم در این زمینه اطلاعات کاملی ندارم. ولی اگه راهی که توی ذهنمه تست کردم و نتیجه داد حتما میگم.

راستی بابت عکسا هم ممنون. همون عکس اول یا دوم کافی بودن.

:12:

arminjahanshahr
12-01-2009, 22:06
آره... برای این کار (تبدیل چنجر به aux یه وسیله وجود داره که الان یادم رفته اسمشو... البته قیمت نسبتا بالایی هم داره.

ولی فکر کنم خودتون هم بتونید این کارو کنید... اگه اشتباه نکنم پشت پخش یه جایی داره مخصوص چنجر که فکر کنم 21 پایه هم بشه. اگه ورودی های صداشو تشخیص بدید میشه ازشون سیم کشید بیرون و ببرید توی همون خروجی هدفون پرتابل.

راستش خودم هم در این زمینه اطلاعات کاملی ندارم. ولی اگه راهی که توی ذهنمه تست کردم و نتیجه داد حتما میگم.

راستی بابت عکسا هم ممنون. همون عکس اول یا دوم کافی بودن.

:12:

آقا خواهشا اسم کابلشو هر جور شده براي من گير بياريد قيمتشم اگر زحمت نيست لطف کنيد
ممنونم دوست عزيز

mm00
14-01-2009, 15:25
من رفتم ظبط بگیرم یک مدل Jvc داست خیلی خوب بود قیمتم به من گفت با نصب 122 ولی خیلی بالاس گفت از این ارزونترم هست ولی خوب نیست مثلا Xplode sony 95 تومان حالا نظر شما چیه
من دیگه نهایت واسه پخش 80 میتونم پرداخت کنم:( که فکر نکنم گیر بیاد:(
jvc یه مثل این بود
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

omid31263
16-01-2009, 20:19
سلام
من پراید دارم با یک پخش پایونر 5050
خواستم براش باند با ساب بخرم
خواستم بدونم مدلی هست که نخواد عقب ماشینو سوراخ کنم؟
دوستان اگه راه حلی دارین ممنون میشم.

omid31263
16-01-2009, 20:26
سایت زیر در مورد انواع سسیتم های صوتی هستش
گفتم شاید بدردتون بخوره

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

aghaye h
16-01-2009, 20:40
آقا خواهشا اسم کابلشو هر جور شده براي من گير بياريد قيمتشم اگر زحمت نيست لطف کنيد
ممنونم دوست عزيز
مشکل وصل کردن نیست
مشکل اینه که تا چنجر نباشه فکر کنم منوی چنجر کار نمی کنه
یعنی اینکه شما هر چقدر هم دکمه چنجر رو بزنید رو چنجر نمی ره
البته احتمال میدم

Farshadd
17-01-2009, 00:04
سلام
من پراید دارم با یک پخش پایونر 5050
خواستم براش باند با ساب بخرم
خواستم بدونم مدلی هست که نخواد عقب ماشینو سوراخ کنم؟
دوستان اگه راه حلی دارین ممنون میشم.

بله . چنین کاری میتونید بکنید که تاقچه رو سوراخ نکنید ولی به شرطی که برای ساب و باند ها باکس مخصوص بخرید یا بسازید (یا کلا ساب و باکس آماده بخرید)

باکس های موجود در بازار که اماده هم هستن زیاد استاندارد نیستن. اگه خواستید با کمک هم باکس میسازیم برای ساب مورد نظر.

ماشینتون چیه؟ چون برای باندها بیوفتن روی همون تاقچه بهتره. باند هم که زیاد تاقچه ر آسیب نمیزنه.

اما شما چقدر میخوایید هزینه کنید؟؟؟؟

ضمن اینکه در صورت گذاشتن ساب، نیاز به آمپتون هم میاد وسط در واقع بودجه شما چقدر بودجه برای تکمیل سیستم کنار گذاشتید؟؟؟؟

:12:

omid31263
17-01-2009, 00:18
بله . چنین کاری میتونید بکنید که تاقچه رو سوراخ نکنید ولی به شرطی که برای ساب و باند ها باکس مخصوص بخرید یا بسازید (یا کلا ساب و باکس آماده بخرید)

باکس های موجود در بازار که اماده هم هستن زیاد استاندارد نیستن. اگه خواستید با کمک هم باکس میسازیم برای ساب مورد نظر.

ماشینتون چیه؟ چون برای باندها بیوفتن روی همون تاقچه بهتره. باند هم که زیاد تاقچه ر آسیب نمیزنه.

اما شما چقدر میخوایید هزینه کنید؟؟؟؟

ضمن اینکه در صورت گذاشتن ساب، نیاز به آمپتون هم میاد وسط در واقع بودجه شما چقدر بودجه برای تکمیل سیستم کنار گذاشتید؟؟؟؟

:12:

آره موافقم با هم باکس بسازیم
اما چجوری؟
پولش هم حدود 300000 تومان
البته 2 تا باند کنوود مدل kfc-hq718 با reak power 320w دارم
بدرد میخورن؟

ممنون.

Farshadd
17-01-2009, 01:18
آقا خواهشا اسم کابلشو هر جور شده براي من گير بياريد قيمتشم اگر زحمت نيست لطف کنيد
ممنونم دوست عزيز


سلام. ببخشید دیر جواب میدم. امروز که این تاپیک اومد بالا پستتون رو دیدم.

واسه این بود گفتم یه عکس هم از خروجی پخش بذارید.

شما به یه همچین چیزی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D-TO-KENWOOD-AUX-CD-CHANGER-INPUT-STEREO-AUDIO-CABLE_W0QQitemZ320329376413QQcmdZViewItemQQptZOthe r_MP3_Player_Accessories%3Fhash%3Ditem320329376413 %26_trksid%3Dp3286.c0.m14%26_trkparms%3D72%253A120 5%257C66%253A2%257C65%253A12%257C39%253A1%257C240% 253A1318%257C301%253A1%257C293%253A1%257C294%253A5 0)احتیاج دارید.

اگه عکس باشه شاید خودمون هم بتونیم خروجی های صداشو تشخیص بدیم و براش یه سیم بسازیم. اما کار تمیز همینه که گذاشتم.

شما میتونید به یه فروشگاه لوازم الکترونیک معتبر برید و یه همچین کابلی که یه سرش به وروودی چنجر پخش بخوره و یه سرش هم به خروجی پرتابل (که فکر کنم هدجک 3.5 میلیمتری باشه). (قیمتش هم بعید میدونم زیاد باشه). (مدلی که من مد نظرم بود و قیمتش هم بالا بود یه چیز خیلی متفاوت بود (یه کیت کامل از همه جور اتصالات))


آره موافقم با هم باکس بسازیم
اما چجوری؟
پولش هم حدود 300000 تومان
البته 2 تا باند کنوود مدل kfc-hq718 با reak power 320w دارم
بدرد میخورن؟

ممنون.


یه برنامه هست که فکر کنم روی کامپیوترم دارمش. شما بعد از اینکه سابتون رو خریدید و آوردید یا اینکه اینجا انتخاب کردید و پسندیدید، با استفاده از مشخصات و پارامتر های ساب، یه باکس با حجم مناسب براش طراحی میکنیم و بعد شما دست به کار میشید و میسازید.

در مورد باندهاتون هم اگه سالمن که خوبه. که فکر میکنم این آمپی که گفتید هم برای کنوود ها به راحتی جواب بده (ضمنا پیک پاور هست، نه ریک پاور)

حالا اگه از این آمپ و باند هاتون راضی هستید که خیلی خوبه چون در این صورت فقط یه ساب و یه آمپ مونو (که مخصوص ساب هست نیاز دارید) و با این پول ( یه مقدار بالاتر/پایینتر) میشه جمش کرد.

حالا از اینا راضی هستید؟

راستی اه زیاد از کارهای فنی سررشته ندارید میتونید ساب با باکس آماده بخرید. (البته باکسی که حداقل به مناسبترینش نزدیکتر باشه)


پیروز باشید

فرشاد واثقی :12:

shahbab
17-01-2009, 13:08
با سلام...كسي هست كه آدرس سايت محصولات مارشال در ايران رو داشته باشه...؟
منظورم وسايلي هست كه براي اتومبيل ميسازه...از قبيل پخش و باند و آمپلي فايرو....

omid31263
17-01-2009, 16:52
اون برنامه رو که میگی چی هست ؟
برای دانلود بزارش
حالا چه آمپی با لوازم من می خوره؟

omid31263
17-01-2009, 16:54
اون برنامه رو که میگی برای دانلود بزارش
حالا چه آمپی بخرم؟

soldir
18-01-2009, 05:23
دوستان یه سیستم برای پراید خشک چی پیشنهاد میدید؟
تا رنج 400 با ساب و usb بدون lcd
میخوام بترکونه

Farshadd
18-01-2009, 13:59
راستش خودم حوصله توضیح و عکسبرداری و ... ندارم ولی اینو پیدا کردم.
این آموزش مربوط به دوست عزیزمون در سایت پرشین تیونینگ با نا کاربری Esmit هست.با تشکر از ایشان.

آموزش ساخت باکس برای ساب و کار با برنامه WinISD

--------------------------------------------------------------------------------

خوب اول از همه اینکه میتونید این برنامه رو از لینک زیر دانلود کنید:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این برنامه داخلش یه سری سابها رو داره که خیلیاشون خیلی قدیمی هستن و کلا کامل نیستن

شروع کارمون به این شکل هست که من یه ساب 306c پایونیر خریدم که داخل جعبش یه کاتالوگ داره و یه سری از پارامترهای الکتریکی و مکانیکی یا Thiele-Small Parameters رو توش نوشته:

شما وقتی که برنامه رو باز میکنید باید روی new project کلیک کنید بعد روی دکمه new کلیک میکنید تا ساب جدیدمون رو به برنامه بشناسونیم

ا